Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Riba Sova
Datum: 05-10-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 15979
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Inleiding, Anne 1
Het is 10 uur in de ochtend als de telefoon gaat, het is Nadia
Een goede vriendin van mij, mijn hartsvriendin mag ik wel zeggen.

“Ik moet even mijn ei kwijt”, zegt ze, “ wandelen?”.
“ Haal jij mij op of ik jou?”, is mijn vraag.
“Jij mij”, klinkt het kort en bondig, het lijkt meer een opdracht.

Ik stem er mee in en zeg dat met een half uurtje bij haar ben.
“Met 15 minuten”, klinkt haar opdracht.
Ik stem er mee in en begrijp dat het dringend is want ze klinkt kort.
Na 15 minuten rijd ik haar straat in en zie haar al op de hoek staan.
Ze ziet me en zwaait naar mij. Ik stop en ze springt direct in mijn auto.

“Rijden, richting waar we alleen zijn,” zegt ze en kijkt strak voor haar uit. Dit ziet er niet goed uit en ik besluit maar even niets te zeggen. Ze heeft een dunne jas aan die ze strak om haar lichaam dichtgeslagen houd, haar knokkels kleuren wit van de spanning op haar handen. Ik probeer niet te kijken maar als de jas iets openvalt zie ik dat er verder niet veel meer onder zit dan een naakt lichaam. We rijden een eind de stad uit richting de bossen.
“ Zoek alsjeblieft een plek waar niemand is”, zegt ze weer en kijkt me dwingend aan.
We rijden nog een eindje, ik weet een parkeerplaats bij een meertje waar niemand komt en zeker niet op een vrijdag ochtend. Als ik de parkeerplaats opdraai is die helemaal verlaten zoals ik verwachtte.
Ze zucht een keer, stapt de auto uit, kijkt om haar heen en begint te lopen.
Ik stap snel uit en sluit de auto af en loop achter haar aan.
Wat is er aan de hand en waar gaan we heen?

“Weet jij hier de weg?, vraag ik verbaasd?
“Nee jij?, vraagt Nadi

Ik schiet bijna in de lach als ik haar boze gezicht zie.
Daar staat ze, haar jas strak dicht om haar heen getrokken, verwarde haren en half opgemaakt.
Ik zeg, “kom we lopen naar het water en gaan daar rustig zitten, dan kunnen we praten want zo te zien is het hard nodig”.
Ze loopt achter mij aan naar de rand van het meertje. Er ligt een prachtig wit strandje bij en ik wil daar heen lopen.
“Nee niet daar alsjeblieft, liever ergens meer uit het zicht”, zegt Nadia.
Ik knik en loop naar een plek waarvan ik weet dat daar bijna nooit iemand komt.

Waar we nu staan is een grasveldje aan het wandelpad en Nadia kijkt even onrustig om zich heen.
“Wat is het probleem ”, vraag ik.

“Dit!”, zegt ze en opent haar jas.

Ik schiet bijna in de lach als ik haar zie. Onder haar jas is ze naakt maar niet zomaar naakt.
Heel schattig maar door haar piercings zitten kleine glimmende slotjes.
Twee door haar tepels en twee door haar schaamlippen alleen haar klitje is ontzien.
Door de slotjes loopt weer een ketting.
Die is om haar benen gedraaid verbind al haar delen met elkaar. Zo staan haar schaamlippen wijd open en haar tepels strak naar beneden. Ze draait zich boos om als ze haar jas uit gooit.
De ketting loopt ook nog door tussen haar billen en is strak getrokken om een dikke buttplug.

Nu moet ik echt lachen maar Nadi vindt het niet meer zo grappig ze moet er bijna om huilen.
Ron, haar man, heeft haar vanochtend vast gezet en haar een prettige dag gewenst, verteld ze mij met tranen in haar ogen. Het leek hem geil voor haar, en hem!
Toen ze me belde had ze al een uur geprobeerd om los te komen en zo alles nog strakker getrokken .Ze moest wel weg want haar zoon zou om 11 uur weer thuis zijn met zijn vriendin waar hij was blijven slapen.
Ze hadden vroeg in de ochtend gesekst met elkaar en het leek Ron wel leuk om haar met een probleem achter te laten.

Een uur lang had ze geworsteld met de slotjes om ze los te krijgen. Nadia heeft gesloten piercings in haar tepels en schaamlippen dus die openmaken is geen optie.
Zelfs de buttplug kon ze niet uit krijgen want het was de langste die ze had en die kwam er maar een stukje uit en dan stond de ketting al weer strak tussen haar schaamlippen door.

“Wat ga je doen, help me nu alsjeblieft”.
Ik troost haar en beloof dat ik een oplossing heb maar kan het niet nalaten toch even een foto te maken. Ze wordt boos en ik zeg dat ik eerst even weer naar de auto moet, daar heb ik wel wat waarmee ik dit probleem kan oplossen. Ze is op haar jas gaan zitten als ik weg ga.

Ik loop vlug naar de auto en zie dat er nog iemand heeft geparkeerd. Ik kijk om me heen maar zie niemand. Ik kijk in de auto maar niets te zien. Het is een mini een typische vrouwen auto dus ergens loopt waarschijnlijk een vrouw te wandelen.
Ik maak me geen zorgen, pak snel wat gereedschap uit de kofferbak en ga snel naar het meertje terug.

Als ik dichtbij bij de plek ben hoor Nadia met iemand praten. Ik hoor ook een vrouw lachen en dat is niet Nadia, dat moet wel de bestuurder van de auto zijn. Ik besluit even rustig aan te doen en loop voorzichtig naar de verborgen plek.
Ik zie daar Nadia staan met een andere vrouw. Deze vrouw is net als Nadia ook naakt en neemt Nadia helemaal in haar op. Ze raakt voorzichtig de slotjes aan als ik in het zicht stap.
Ze schikt als ze mij ziet aankomen. Maar Nadia stelt haar gerust.

“Het is mijn vriend”, zegt ze, “schrik maar niet, hij is veel gewent en ziet mensen het lieft naakt, geloof me hij zou zich zelf nu ook het liefst uitkleden. Maar eerst gaat hij me van dit verlossen”. Ze rammelt met haar ketting. Ik neem eerst de situatie eens goed in mij op.
Voor Nadia staat een mooie naakte vrouw met kleine borsten, een strak lijf, een mooie kont en een glimmend glad geschoren kutje. Ze kon zo bij ons horen, gepierced en wel met ringetjes overal in of beter gezegd, ringen want ze zijn groter en dikker dan die van Nadia, deze maat komt dichter bij de mijne.

“Dit is Anne,” zegt Nadia, “ ze geeft zichzelf spannende opdrachten en dit is er een van.
Ze moet een naakte wandeling maken rond het meertje en dan weer naakt naar huis rijden.”
Ik geef haar een hand en stel me voor, ze verteld dat ze ons net weg zag lopen toen ze aankwam en daarop besloot ze het rondje andersom te doen om ons onverwacht tegen te komen. Ze had verwacht dat we zouden gaan neuken en had dus vlug doorgelopen om niets te missen. Dit had ze niet verwacht vertelde ze.

Ik neem haar nog eens goed in mij op en leg uit dat ik eerst iemand moet bevrijden.
Anne lacht en vraagt, “mag ik even blijven kijken?”.
Ik vindt het prima en Nadi maakt het niets uit, ze heeft een ander probleem en een toeschouwer maakt haar niets uit nu.
Ik heb een knipschaar en een stelletje pinnetjes mee genomen.

“Wat ben je van plan?”, vraagt Nadi.
Voor ze verder kan vragen zak ik op de grond en pak haar schaamlipjes vast. Ik peuter even met een pinnetje en “klak” het slotje schiet los. Nadi slaakt een kreetje van plezier en Anne klapt in haar handen. Ik haal de ketting uit het slotje en klik het stiekem weer dicht. Nadia heeft dit nog niet gezien totdat ik omhoog kom en de ketting uit haar schaamlippen en tepels heb gehaald.

“Wat doe je nu?”, vraagt ze, als ik het laatste slotje weer dicht klik.
Ik leg mij vinger op haar mond en zeg dat ze ziet dat ik alle slotjes los kan krijgen, dus. Het belangrijkste, de ketting trekt niet meer aan tepels en schaamlippen. Anne komt dichter bij en laat haar vingers over de setjes glijden. Nadi wacht het rustig af en gaat iets wijdbeens staan zodat Anne alle ruimt krijgt. In zie de lust in haar ogen komen als ze me geil aankijkt op het moment dat Anne’s vingers tussen haar benen verdwijnen.
“Kleed jij je niet uit?”, vraagt Nadi, “dan zijn we alle drie gelijk en voel ik niet of mijn “Meester” met mij bezig is maar mijn “VRIEND!”.

Ze wordt geiler als ik mij uitkleed en Anne kijkt gefascineerd naar mijn naakte lichaam. Als ze mijn piercings ziet beginnen haar ogen helemaal te glinsteren en te glimlachen. Mijn pik komt al helemaal op spanning als ik Nadia iets voorover buig zodat ik de buttplug iets uit haar kan trekken en de ketting ook daar vanaf kan halen. “Laat de plug er maar inzitten”, zegt Nadia en slaakt een zucht van verlichting. Anne zucht van opwinding.

“ Zijn jullie een stelletje?”, vraagt ze.” Jullie gaan met elkaar om alsof jullie dit vaker doen”.
Nadia en ik moeten lachen. We zijn wel een soort stelletje zegt Nadia maar niet precies zoals jij denkt. “We zijn intieme vrienden zonder enig geheim”, legt Nadia uit, “ Zeer intieme vrienden, dat geldt voor onze gedachten, verlangens en lichamen er is niets wat we niet kennen van elkaar”.

Ze heeft het mooi verwoord denk ik nog als Anne vraagt of ze de slotjes nog eens aan mag raken.
Ze hangen een beetje zwaar in Nadia’s tepels en schaamlippen waardoor ze bij elke beweging heen en weer zwaaien.
“Een super geil gezicht”, zegt Anne terwijl ze de slotjes in de schaamlippen in haar hand weegt. “Dat ik daar niet ben opgekomen”. Stiekem laat ze ook even haar middelvinger weer tussen de nu natte lipjes verdwijn.
Nadia spant haar billen van lichte opwinding aan, voor Anne het signaal om de beweging te herhalen, maar dan dieper. Haar vinger glijdt nu volledig Nadi’s kutje die zacht kreunt.
Mijn lul keurt deze handeling ook goed en staat nu strak gespannen. Ik wek daarmee de aandacht van Anne die met haar andere hand mijn geringde lul vastpakt en zacht begint te schuiven, gelijk aan het ritme van de natte vinger.

Opeens gaat mijn telefoon!

Snel graai ik hem uit mijn broek die op de grond ligt.
Het is de zoon van Nadi en hij vraagt of ik weet waar zijn moeder is.
Ik zeg dat ik haar we even geef.

Terwijl Nadia aan de telefoon gaat fluister ik tegen Anne dat ze door moet gaan met vingeren.
Nadia staat nu met haar benen wijd terwijl ze stevig gevingerd word. Inmiddels is ze zo nat dat Anne vier vingers telkens diep in haar schuift, tussen de bungelend slotjes door.

Nadia vraagt haar zoon waar hij is en probeert niet te kreunen. Ze begrijpt de uitdaging van dit spel. Ik ga achter haar staan en hoor haar zoon zeggen dat hij nog bij de vriendin is en nog graag een nachtje wil blijven slapen. Op dat zelfde moment trek ik de buttplug snel uit haar kontje.
Een stroompje glijmiddel lekt op de grond.
Ze kan nu een kreun niet onderdrukken, haar zoon vraagt wat er is.

Nadia zegt, “niets, ik stootte mij”. Precies ook dat moment druk ik mijn lul in haar nog openstaande natte kontje en vervang zo de buttplug, weer een kreun en op dat moment gaat Anne’s smalle hand bijna geheel naar binnen.
Nu een diepe kreun van Nadia en ze zegt dat alles goed is en ze op moet hangen.

“Tot morgen”, zegt Nadia, en als ze ophangt zakt licht door haar knieën van geiligheid.

Ze komt schokkend klaar en hangt op mijn lul en Anne’s hand als haar lichaam hevig schokt van haar orgasme. Niet één orgasme maar het lijkt wel een stroom van orgasmes.
Anne is helemaal gefascineerd van het gebeuren en ik zie een stroompje langs haar benen lopen als ze op haar knieën zakt en Nadi begint te beffen.

Haar tong gaat van Nadi’s klit, door haar stromende gleuf over mijn gepiercde ballen weer terug tussen de lippen waar ze diep naar binnen gaat. Ze pakt mijn ballen vast en knijpt er licht in als ze langzaam al het kutvocht uit Nadia zuigt.

Ze staat op en kust Nadia op haar mond en geeft haar zo haar eigen sappen terug. Ook voor mij heeft ze wat bewaart. Als haar lippen de mijne raken spuit ze nog een klein straaltje met Nadia’s geile vocht in mijn mond. Ik herken direct de smaak van Nadia.

“Niet klaar komen!”, zegt Nadia die voelt dat mijn lul in haar begint te kloppen.
Ik stop met bewegen en kan net voorkomen dat ik klaar kom.
Mijn handen omsluiten de mooie kleine borsten van Nadia en ze knijpt haar kont samen als ik aan de slotjes trek. Langzaam trek ik mijn lul uit haar strakke kontje.

“Dat ziet er heel erg geil uit”, zegt Anne en begint nu ook met haar tepels te spelen.
Ze vraagt of ik de slotjes in haar tepels en kutlippen wil doen.

Ze haalt de ringen uit haar tepels en schaamlippen en ik maak de slotjes bij Nadi los. Ik steek de slotjes door gaten in de tepels van Anne die ze uitrekt als ze er door gaan. Als ze dicht klikken zwaait ze er even mee heen en weer. Ik trek haar natte schaamlippen wat verder uit zodat de slotjes ook daar goed door heen kunnen. Ik lik mijn natte vingers af als ik ze dicht geklikt heb. Nadia heeft de ringen van Anne in haar ringen gehangen waardoor de spanning op haar tepels en lipjes ook groter is. Het is een super geil gezicht die geringere lippen en tepels en Anne laat haar handen weer over Nadia’s ringen glijden.

Nadia kijkt trots en pakt mijn stijve lul met ringen en houd die bij haar kutje, “ lekker veel ijzerwerk zo”, zegt ze met een geile lach op haar gezicht.
Ze wil mijn lul nu in haar kutje steken maar ik vraag even te wachten. Ik loop naar het water en was mijn pik af.
Als ik me omdraai en terug loop zie ik dat Nadia en Anne niet hebben kunnen wachten. Ze zijn tussen elkaars benen gedoken en drinken elkaar leeg.
Ik ga zitten en geniet van het uitzicht. Het uitzicht op twee prachtige vrouwen die elkaar beminnen met een hartstocht die er af spettert
Als Anne zich boven Nadia draait steekt haar kutje fier omhoog, druppels kutgeil hangen aan haar opgerekte schaamlippen terwijl Nadia’s mond zich opent om de druppels op te vangen.

Ik meng me in het spel en druk mijn stijve lul diep in Anne’s natte gleuf. De slotjes aan haar kut lippen tikken tegen de piercings in mijn zak en maken een rinkelend geluid. Anne geniet zichtbaar van de dikke ringen die nu diep haar kut binnen schuiven. Bij elke pomp beweging kreunt ze en zegt dat ze de ringen door haar kut voelt schuiven, een ervaring die ze nog nooit heeft gevoelt verteld ze. Nadia is inmiddels met de benen wijd voor Anne’s mond gaan staan. Ze trekt aan de grote ringen haar kut wijd open zodat Anne haar mooie roze warme natte holletje kan uitlikken.
Die bedenkt zich geen moment en drukt haar tong diep naar binnen.

Nadi kijkt me recht in de ogen als ze voor de zoveelste keer klaar komt. Ik voel nu ook Anne’s kut samentrekken door een orgasme terwijl ze in Nadi’s kutlip bijt. Als ik mijn lul uit Anne trek loopt haar geil langs haar benen omlaag.
Nadia ziet mijn stijve pik en bedenkt zich geen moment. Ze slaat haar been om mij heen en laat mijn natte pik haar super natte kutje binnen glijden.
Nu gaat het snel, terwijl Anne vingerend toekijkt spuit mijn lul zijn warme zaad met golven in Nadi’s krampende kutje en ze hangt om mij heen met mijn lul diep in haar, als ze in mijn armen schokkend klaarkomt.
Ze gromt als ik haar zacht in het gras laat zakken. Haar kut staat wijd open en een stroompje kutgeil vermengd met sperma loopt langzaam haar holletje uit.
Anne ontfermd zich over haar lekkende kutje en likt haar droog en leeg. Ze laat vol trots mijn sperma zien in haar mond, voordat ze dat doorslikt. Het laatste restje deelt ze met Nadia als ze haar lippen op die van Nadia drukt. De twee blijven in een innige omstrengeling elkaar kussentje dat de rust in hun lichamen is terug gekeerd. Ik ga tussen de twee heerlijke lichamen liggen en neem ze beide in mijn armen. Ze kronkelen als slangen zich om mij heen en rusten hun lichaam met het mijne in het hoge zachte gras.

We liggen zo een tijdje met de zon op onze lijven op te drogen.
Ik stel voor om ons even schoon te wassen in het meertje.
Als we opgedroogd aan de kant zitten stelt Nadia voor om naar huis te gaan om wat te eten en te drinken.
We besluiten de uitdaging van Anne voor een deel te aanvaarden door naakt naar huis te gaan. We wandelen naakt naar de auto en geven Anna nog een innige knuffel als we instappen. We hebben haar uitgenodigd om met ons mee te gaan en ze heeft ermee ingestemd.
Drie naakte mensen rijden weg van geilste plek van dat moment.

Als we bij Nadia aankomen moeten we wel iets aan hebben als we uit de auto stappen want de straat voor Nadi’s huis is te druk. Ik ben onderweg in mijn broek en t-shirt geschoten en Nadia heeft haar regenjas weer aan.
Ook Anne heeft een jurkje over gegooid, kort en dun en dus zie je alles door de stof heen.
Dit geeft een heerlijk spannend gezicht, omdat ze de auto wat verder geparkeerd heeft moet ze dus een eindje naar ons toe lopen, terwijl er veel mensen langs komen en zo te zien kickt ze daar op want ze laat de slotjes in haartepels goed bewegen bij elke stap. Nadia heeft haar jas al weer openhangen en een borst piept er uit, ze loopt naar binnen waar ze hem direct in de gang laat vallen.

“Koffie?, vraagt ze als ze haar buttplug afspoelt onder de warme kraan.
Hij glijd weer naar binnen en als ze bukt om de druppels van de vloer weg te vegen, kijk ik tegen een glinsterende rode diamant aan. Anne geniet ook van het uitzicht en heeft zich ook al weer uitgekleed.
“Heb je er voor mij ook een?”, vraagt ze wijzend op de plug. Nadia wipt naar boven en komt met een vergelijkbare buttplug terug.
Als deze in Anne’s kontje is verdwenen bukken ze beiden om mij te laten geniet.

Ik kleed me ook uit als we ons buiten op de tuinbank nestelen.
Als Nadia voor ons iets heeft ingeschonken belt ze Ron om te vragen of hij thuis komt om de slotjes los te maken.
“Ik stap direct in de auto,” is zijn antwoord en hij hangt direct op.
Anne glundert als ze de reactie van Ron hoort.

Het belooft nog een warme middag te worden.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Piercing, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...