Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Riba Sova
Datum: 11-10-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 9646
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Inleiding, Anne 2
We genieten net van de zon en ons drankje als we de voordeur horen opengaan.
Ron komt thuis en roep naar Nadia.
“Ik ben hier in de tuin”, roept ze terug.

Wij kijken elkaar lachend aan als we bedenken dat Ron zo buiten komt en ons drieën naakt buiten ziet zitten. Hij verwacht natuurlijk alleen Nadia die lichtelijk in paniek is omdat ze de hele ochtend met een ketting aan haar lijf heeft lopen rommelen. Om deze los te krijgen van de slotjes door haar tepels en schaamlippen.
Maar het geile grapje van Ron gaat vast iets anders uitpakken dan hij verwacht.
Anne schuift haar benen wat uit elkaar in afwachting van Ron, ze gaat zo zitten dat er direct goed zicht is op de slotjes die nu in háár tepels en schaamlippen zitten.

Of hij mij verwacht weet ik niet, ik ben wel vaker bij Nadia op bezoek maar ik denk dat hij niet verwacht dat ze mijn hulp heeft ingeroepen voor deze netelige klus.
Hij ritselt nog wat in de keuken en komt dan naar buiten. Naakt!.

Hij slaat direct geschrokken zijn handen voor zijn al stijve lul als hij ons gezelschap ziet.
Zo te zien is hij in opgewonden staat naar huis gereden en heeft hij zich in de keuken uit gekleed.
Nadia schiet in de lach als ze Ron’s geschrokken gezicht ziet. Ze staat direct op om hem een stevige knuffel te geven. Over haar schouder kijkt Ron nog steeds geschrokken naar Anne en mij.

Hij neemt de situatie in zich op en komt een beetje tot rust totdat zijn ogen de slotjes bij Anne ziet.
Er komt een grijns op zijn gezicht.

“Aha, de slotenmaker is langs geweest en heeft een wisseltruc toegepast”, grapt hij.
Triomfantelijk steekt hij de sleutel omhoog als Nadia hem los laat.
“Je bevrijder is er,” lacht hij naar Anne als hij op haar toeloopt om een hand te geven.

Anne staat op en geeft Ron, in plaats van een hand, een dikke knuffel. Dit doet spontaan zijn lul weer omhoog gaan.
Anne ziet het en pakt hem direct stevig, “jij natuurlijk ook welkom” zegt ze en knijp er even in.

Nadia is naar binnen gegaan om nog een wijnglas op te halen voor Ron die mij vragend aan kijkt.
Als hij is gaan zitten vertellen we gedrieën het avontuur wat we beleeft hebben. En ik moet zeggen dat het hele verhaal me opnieuw opwind zodat Ron en ik beiden met een stevige erectie zitten terwijl de dames het verhaal afmaken.

Ron zit nog steeds met zijn sleuteltje omhoog als de dames klaar zijn met hun verhaal.

“Los maken?”, vraagt hij Anne. Hij kan zijn ogen maar niet van de slotjes door haar schaamlippen af houden en Anne stemt er direct mee in. Ron kijkt even voor goedkeuring naar Nadia die alleen maar een geil lachje op haar gezicht heeft. Even later glijden zijn vingers langs Anne’s schaamlippen en tepels om haar te bevrijden.

“Even lekker wrijven”, zegt ze tegen Ron.“Ze moeten weer even ontspannen nu ze bevrijd zijn”. Ze doet haar benen goed wijd en kijkt Ron recht in de ogen als zijn handen haar tepels en kutje zachtjes opwrijven. Ron kijkt naar Nadia en ziet opeens de grote ringen aan nadi’s ringen hangen. “Zo dat zijn joekels “, zegt hij glunderend en laat zij andere hand over Nadi’s kutje glijden.
Hij voelt zich de koning te rijk en zo te zien zijn lul ook. Die staat stijf overeind te zwaaien naar beide dames.
Ik kijk het aan als een voyeur en trek zacht aan mijn stijve pik, dit is heerlijk geil gezicht.
“Wil je je piercings weer terug?”, vraagt Nadia aan Anne.
“Zonder ringen voel ik me naakt dus als je ze er weer in wilt doen?”, zegt Anne en gaat wijdbeens voor Nadi staan. Binnen no time zitten ze weer in de tepels en schaamlippen.
“Zo”, zegt Anne, “weer compleet”, terwijl ze haar handen over het metaal laat glijden.

Ze kijkt ons even alle drie onderzoekend aan en zegt, “er is er hier eigenlijk maar een die buiten de toon valt”.
Ron is de enige van ons die geen piercings heeft. Hij zegt altijd dat hij het mooi bij een ander vindt maar geilt er niet zo op bij zichzelf. Hij probeert Anne uit te leggen dat hij er niet om geeft.
“Dus je durft niet?”, vraagt Anne.
Ron kijkt een beetje vragend naar Nadia in de hoop op haar hulp.
Maar die blijft hem rustig aan kijken. “Tja”, zegt ze, “van mij hoef je geen hulp te verwachten, je praat er altijd omheen dus geef nu maar gewoon antwoord”.
Ron legt uit dat hij er wel vaak aan denkt maar dat hij bang is dat het pijn doet en dat hij lang niet kan neuken. “En dat terwijl jij je lul er bij mij al de volgende dag inhing”, zegt Nadia.
“Ik werd gepierced en vrijwel direct daarna geneukt, je kon niet wachten”.
Ron kijkt een beetje schuldig voor zich uit.
Zijn lust begint ook al in te zakken.

Dit valt Anne ook op en besluit actie te ondernemen.
“Als je bang bent mag je daar wel voor uitkomen je hoeft geen piercing te hebben ?”, zegt Anne. “maar wil je er wel een, dan ik kan je misschien over je angst heen helpen als je het wilt.”
Ze kijkt Ron vragend aan en leunt een beetje tegen hem aan.

“Ik heb denk ik de oplossing”, zeg ik.
“We gaan er om dobbelen. Ik heb mijn piercing spullen in de auto liggen. Ik heb ze zo opgehaald en dan maken we er een spelletje van. We gaan een dobbel-bluf spelletje spelen. Diegene die verliest krijgt een piercing. De persoon mag zelf de plek uitkiezen. En als ik het ben die verliest dan pierce ik mijzelf wel. We spelen vier keer dus dan heeft een ieder de kans om te verliezen.
Of we besluiten met z’n allen dat we moeten stoppen”.

De dames zijn wel in voor een spelletje en mij maakt het niets uit een ringetje meer.
Ron begint een beetje op te klaren en stemt ook in waarop ik in mijn broek schiet en de spullen uit de auto haal.

Als ik terug kom zijn de meiden bij elkaar gaan zitten en Ron is een nieuwe fles wijn gaan halen uit de kelder.
Anne speelt zachtjes met de ringen in Nadia’s tepels. Ze zijn niet zo groot als die van Anne maar kunnen er niet uit sinds ze door mij gesloten zijn. Anne trekt aan de ringen en vraagt of Nadia iemands slaaf is. Ze kijkt daarbij mij aan maar Nadia verzekert haar dat ze vrij is maar zelf hiervoor gekozen heeft. Op deze manier kan ze elk spel spelen wat ze wil. Nadia kijkt wel een beetje pijnlijk maar ook geil als Anne haar ondeugend aan kijkt terwijl ze haard aan de ringen trekt. ‘’Geen slaaf”, mompelt ze in gedachten. Ze zijn duidelijk een pijn spelletje aan het spelen want Nadia doet nu bij Anne het zelfde.

Ron gaat naast mij zitten en schenkt mij een glas wijn in. We proosten op het mooie uitzicht en hebben beiden al weer een rechtop staande lul.

Anne’s handen gaan nu van de tepels naar de schaamlippen van Nadia en trekt deze uit elkaar zodat Nadi’s geile roze holletje wijd open gespreid wordt. Ze bukt zich en neemt nu de klithood piercing in haar mond en begint hier ook aan te trekken. Nadia kreunt nu van geiligheid en schuift met haar kont iets naar achteren waardoor de spanning op de ringen nog groter wordt.

Ron wil achter haar zitten en is heftig aan zijn pik aan het rukken. Zijn eikel is al nat van het voorvocht als Anne zegt dat hij achter háár moet gaan staan.
Anne staat voorover gebogen, de lekkende kut van Nadia uit te likken als Ron de buttplug uit Anne’s kont trekt en hem vervangt door zijn lul. Deze glijdt zonder enige moeite diep in Anne.
Ik ben inmiddels achter Nadia gaan zitten, til haar op en schuif, via de achterkant, mijn paal diep in haar natte kutje terwijl Anne haar klitje en mijn ballen likt.
Ron heeft het niet meer en met een diepe grom spuit hij zijn zaad diep in Anne’s kontje.

Die kijkt een beetje boos om en zegt, “dat was te vroeg, jij krijgt straf!”

Ze gebied Ron haar kontje leeg te likken en zo zijn eigen sperma weer terug te nemen. Nadia heeft het niet meer, als ze Ron ziet en hoort zuigen en likken komt ze met heftige schokken klaar.
Ik trek snel mijn lul snel uit haar kutje zodat Anne de kans krijgt om haar tong diep in Nadia te drukken en haar helemaal leeg te zuigen waarop Nadia blijft klaarkomen.
Ik vraag wie mij nu leeg zuigt.

“Iemand heeft nog straf”, zegt Anne en gebied Ron nu mijn pik leeg te zuigen.


Nadia heeft het niet meer nu ze ziet hoe haar man een andere man aan het pijpen is. Ze kwijlt bijna als ze mijn dikke pik in haar man’s mond zie glijden. Ze kan haar ogen er niet meer vanaf houden en kreunt net zo hard als ik.
Anne ziet haar nood en begint Nadia stevig te vingeren. Vier vingers verdwijnen telkens in een hoog tempo in haar soppende kut. Dit wordt Nadia en mij te veel en we spuiten beiden leeg.

Hevig schokkend spuit ik mijn zaad in Ron’s mond. Hij weet zich niet zo goed raad met al dat zaad in zijn mond. Maar dan verlost Nadia hem van zijn probleem. Ze drukt haar mond op de zijne en samen drinken ze mijn sperma. Nadia komt nu weer heftig tot een orgasme.
De enige die nu beteuterd kijkt is Anne.

Ze heeft eigenlijk alles gemist.

Maar Nadia heeft nog steeds niet genoeg en duikt bij Anne tussen de benen. Ron’s pik is inmiddels ook al weer overeind en Anne besluit nu om eens te proberen hoe diep deze in haar mond gaat. Ze kokhalst een beetje als Ron zijn ballen tegen haar lippen drukt. Hij haalt zijn staaf er weer langzaam uit terwijl Anne’s slijm en speeksel er vanaf lekt.

Dit is voor mij het signaal voor mij om mijn weer stijf geworden lul in Anne’s kut te drukken. Ron en ik pompen in het zelfde tempo terwijl Nadia, Anne’s klit bewerkt. Het duurt ook maar heel even voordat Anne hevig sidderend tot een orgasme komt, en nog een, en nog een.
Terwijl ik zie dat Ron zijn zak in Anne’s mond leegt spuit ik mijn laatste restje sperma in een hevig leeglopende kut.

Als ik mijn lul er langzaam uit laat glijden zorgt Nadia dat alles goed schoon gelikt wordt.
Ze veegt haar mond met de rug van haar hand af en drukt haar zachte mond op de mijne. Zo geeft ze mij een deel van alles terug. We kijken elkaar diep in de ogen als we beiden onze monden leeg slikken.

We liggen alle vier uitgeput op de tuinbanken en blazen stoom af. Ron kijkt me lachend aan als hij verteld dat hij nooit gedacht had een man te pijpen. “ Moeten we toch maar eens met z’n drieën proberen”, zeg ik lachend. “Ik verheug me er nu al op als ik bedenk hoe ik je een keer een lekkere neuk beurt in jou holletje geef.”

“Een ding,” zegt Nadia, “ik wil daar bij zijn want wat vond ik jullie twee super geil. ik word al weer nat als ik er aan denk. Mooi iets om op te masturberen als ik alleen thuis ben.”

We ontspannen wat in de zomerzon op het terras. De stemming is weer ontspannen als we wat drinken en besluiten om toch nog maar te gaan dobbelen.
Het is een eenvoudig spel, als je liegt verlies je en als je lager hebt dan de ander verlies je ook. Zes dobbelstenen, één is 100 of 1, vijf is 5 of 50 en de rest is wat het is.
Je schudt in een beker en de anderen mogen het niet zien. Als je de beker aan neemt mag je zeggen dat de ander liegt of je speelt door. Het is een kwestie van bluffen. Eerst spelen we om niets dat maakt het leuk. Dan gaat het om een borrel. De verliezer moet een borrel drinken.

Het wordt erg ontspannen en de stemming zit er goed in.

Dan besluit Nadia dat het om het piercen moet gaat.
Het rondje loopt lang, het wordt stil en de spanning loopt op.

Nu is Anne aan de beurt ze schuift de beker door naar Ron en hij zegt, ”je liegt!”.
Hij heeft lacht als hij ziet dat hij gelijk heeft. “Dat wordt dan prikken”, zegt hij opgewonden.

Ik vraag Anne waar ik er een moet zetten en ze overweegt.
“Je hebt nog geen klithood piercing”, oppert Nadia, die er zelf wel een heeft.
Ze laat hem direct goed zien aan Anne.
“Ik vindt hem mooi”, zegt ze, terwijl ze hem door haar vingers laat glijden en stemt er mee in.
Ik bereid alles voor en Anne gaat wijdbeens zitten. Ik teken de gaatjes aan als ik mijn klem pak om de huid op te trekken. Ik plaats de naald en vraag Anne of ze wil kijken of niet.
Ze knikt ja en ik druk.
Het duurt slechts een luttele seconde als ik de dikke naald door haar klithood druk. Ze slaakt een gilletje als ik door druk en kijkt verrukt als ze de naald er dwars door heen ziet.

Ron en Nadia hebben gefascineerd zitten te kijken en Ron is duidelijk zeer opgewonden.
Ook Nadia’s handen zitten weer tussen haar benen. Voor haar is het gevoel herkenbaar.

Ik heb nog wat ringen meegebracht en schuif er nu een kleine met de naald door de klithood.
Als ik het balletje er in klik gaat Anne trots staan om het te showen, het ziet er prachtig uit.

“Weer verder !“, commandeert Anne een seconde later en we zijn in één keer weer in de realiteit als Anne de dobbelsteen in de beker laat kletteren. De adrenaline giert door haar lijf zo te zien.

We komen precies een rondje verder als Ron weer zegt dat Anne liegt.

Tja en nu? Anne wacht even voordat ze de stenen laat zien en?
“Jammer voor jou Ron,” zegt ze. Ze liegt niet.
Nu kijkt hij gespannen, je mag zelf beslissen waar zegt Anne.
“Nou nee”, zegt Nadia,” ik vindt een PA het mooiste, dus dat wordt het.”
Ron kijkt een beetje beteuterd maar stemt er mee in.

Zijn lul is nog half stijf als ik zijn eikel nat maak en zijn voorhuid naar achteren druk.
Hij zit gespannen op de bank met zijn benen wijd open als ik zijn lul stevig vast houd.
Nadia en Anne kijken vol spanning toe en Ron klemt zich vast aan de bank. Ik zet mijn naald precies op het plekje waar de voorhuid vast zit en vraag Ron of hij in de ogen van Nadia wil kijken.

Met dat ik zie dat hij naar Nadia kijkt druk ik mijn naald door zijn wand, zijn plasbuis in en stop.
Ron slaakt een kreet en kijkt met paniek naar zijn lul. Snel schuif ik de naald verder zodat hij uit zijn plas-gaatje steekt. Ik heb al een grote ring klaar liggen en schuif deze met de naald door zijn eikel. De PA is een feit als het balletje er in klikt.

“Het valt mee”, zegt Ron en kijkt trots naar zijn inmiddels weer gezwollen lul.
Anne pakt Ron’s lul en houd hem bij haar klithood piercing, “foto!”, zegt ze tegen Nadi.

Als de foto’s zijn gemaakt komen we tot rust.
Nadia kan haar ogen maar niet afwenden van Ron’s eikel en streelt zijn lul telkens zachtjes.
Ze is duidelijk nog steeds opgewonden, wat haar schaamlipjes doet glimmen.
Ik zie de druppeltjes naar buiten kruipen.

Ook Anne heeft het gezien en strijkt haar vinger even langs Nadi’s schaamlip, ze steekt hem in mijn mond en ik zie dat ze ook een vinger bij haarzelf heeft natgemaakt.
Deze steekt ze bij Ron in de mond. Wij proeven beiden de zacht zoete smaken van de meiden.
Dan doet Nadia het zelfde ook een keer maar dan omgekeerd. We hebben nu de smaken van beide dames in onze mond en ik moet zeggen dat ze wel verschillend, maar heerlijk smaken.

We ploffen weer op de banken en drinken loom onze glazen leeg.
Na een tijdje besluit Anne om naar huis te gaan. Ik zeg dat het voor mij ook tijd wordt en trek mijn kleren weer aan. Anne schiet in haar jurkje als ook Ron en Nadia wat hebben aan getrokken.
We kussen en omhelzen elkaar heftig en nemen afscheid. Niet voordat Anne en wij de adressen hebben uitgewisseld.

“Voor als we nog een keer wandelen gaan”, zeg ik. We lachen en lopen de voordeur uit.
Ron en Nadia staan in de voordeur en zwaaien ons uit als Anne nog een keer omdraait en haar jurkje optilt. Haar mooie ringen schitteren in de zon als ze zich lachend omdraait.

Ik start de motor van mijn auto ,zwaai naar Nadia en Ron en rijd nog een stukje achter Anne aan richting huis.
Wat wordt mijn volgende avontuur?
Lees verder in: Nadi's Leven - 3: Anne
Trefwoorden bij dit verhaal: Piercing, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...