60.389 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 4714x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Hoi... Dit gedeelte van het verhaal is meer de intro... opbouwend voor rest van verhaal.

De wekker gaat, Lil komt moeizaam overeind in bed. Ze moet naar school. Haar zwarte stijle haar zit helemaal in war. Ze zet de wekker uit op haar telefoon. Ze klimt uit bed en gaat naar het toilet en neemt een snelle douche. Ze zeept haar lichaam in en kijkt naar haar B-cup borsten. Ze kan als 17-jarige niet klagen over hoe ze eruit ziet als native American meisje... nou ja half native Amerikaan, een van haar voorouders had iets te veel plezier met de Engelsen. Ze moet glimlachen bij de gedachte.

Ze bekijkt zichzelf in de spiegel, draait zich om en kijkt verder naar haar lichaam en vraagt zich af hoe het leven zou zijn geweest als ze volbloed native Amerikaan was. Ze stelt zich voor dat ze in een reservaat leeft, omringd door haar inheemse voorouders, traditionele kleding draagt en ook de taal spreekt. Hoewel ze dol is op haar gemengde afkomst, kan ze niet anders dan een vleugje jaloezie voelen jegens de volbloed Natives. Terwijl ze zich verder klaarmaakt voor school zet ze deze gedachten opzij en concentreert ze zich op de komende dag.

Lil loopt naar de kleerkast. Wat moet ik aandoen...? Ze hoort haar moeder “Schiet op Lil! Het ontbijt is klaar of moet ik je broer sturen?” ”Ja mama ik kom!” roept Lil “5 minuten mam”.
Lil kiest snel een outfit uit haar kledingkast, omdat ze de woede van haar moeder wil vermijden. Ze kiest voor een eenvoudig groen T-shirt en een spijkerbroek. Ze kiest een bh en onderbroek uit, en nog een groen vest om warm te blijven...trekt haar schoenen aan en rent haar kamer uit.

Ze ziet plots haar grote broer snel de badkamer uitkomen...naakt... Ze kan niet laten om zijn lichaam te bewonderen... Ze weet dat het haar broer is maar snapt dat veel van haar vriendinnen een beetje verliefd op hem zijn.
Haar ogen glijden even naar zijn lul. Ze bijt op haar lip en moet een beetje blozen. Haar broer loopt snel naar zijn kamer.

Lil rent ook verder, het beeld van haar broers apparaat nog in haar hoofd… De gang door, langs foto’s van haar familie, de trap af naar keuken waar ze wordt begroet door de heerlijke geur van spek en eieren. Haar moeder staat in de keuken en kijkt naar de ontbijttafel die al gedekt is. "Schiet op, Lil! Het ontbijt is klaar!" roept haar moeder. "Ik kom!" roept Lil terug, terwijl ze naar de tafel rent.

Haar moeder, ook half native, loopt met een koekenpan en legt wat eten op haar bord. Vader, een gewone blanke man leest iets op zijn telefoon. Dan rent ook haar grote broer binnen en schuift gelijk aan. Gespierde, brede schouders, redelijk knap… Veel van haar vriendinnen zijn verliefd op haar broer. Lil snapt dat wel. Hij is gewoon haar vervelende grote broer maar ziet er inderdaad niet verkeert uit. Hij ziet eruit als een jonge versie van haar vader, maar ook gemixt nativ. Hij maakt grapjes en plaagt Lil altijd een beetje. Hij is wel vriendelijk soms maar er zijn dagen dat Lil hem achter het behang wil plakken. Maar ze bloost wel een beetje als ze naar haar broer kijkt.

Lil gaat aan tafel zitten, naast haar broer. Ze kijkt op en ziet haar moeder het eten serveren en liefdevol naar haar glimlachen. Ze is blij om te zien dat haar familie bij elkaar is in de keuken, dat gebeurt niet vaak. Haar broer geeft haar een elleboogstoot terwijl hij een stuk spek van haar bord pakt, waardoor ze dramatisch moet klagen dat het "gemeen" is. Hun moeder grinnikt en schudt haar hoofd terwijl ze kijkt hoe de grote broer en zus met elkaar omgaan.
“Lieverd”, zegt haar moeder die ook aan tafel komt zitten “Ik wil wat vragen. Vergeet niet na schooltijd de heilige begraafplaats van onze voorouders te bezoeken om het hoge gras en het onkruid weg te halen en het graf weer netjes te maken”.
“Maar mama, het is de beurt aan mijn broer” zegt Lil en port haar broer in de zij, die wegduikt en een beetje schuldig kijkt. “Dat kan hij niet” zegt haar moeder iets strenger, “Hij gaat met mij mee naar de houtzagerij met je vader” Haar pa legt zijn telefoon weg en zegt “Klopt Lil, ik heb je broer nodig dus helaas is het jouw beurt”.
Lil kijkt een beetje geïrriteerd. Ze fluistert tegen haar broer dat het dubbele klusjes zullen worden volgende week. Hij houdt zijn handen omhoog in een gebaar van ik geef me over.

Lil doet nog een poging om er onderuit te komen. “Maar, maar ik wil niet!" Lil zet een pruillip op en doet haar best om op een verdrietig klein kind te lijken om wat sympathie van haar moeder te winnen. Haar moeder lacht alleen maar vriendelijk naar haar en trapt duidelijk niet in haar pogingen. “Nu wil ik verder geen enkele klacht van je horen” zegt ze streng, "Het is belangrijk om de graven van onze voorouders schoon te houden. Dus na schooltijd ga je de heilige native begraafplaats bezoeken en opruimen”. De woorden van haar moeder zijn krachtig en laten Lil duidelijk weten dat er over dit onderwerp geen discussie mogelijk is.
“Maar... maar..." Lil wil verder protesteren, maar houdt zichzelf tegen, wetende dat het zinloos is. Ze zucht en ziet er verslagen uit als ze beseft dat ze geen andere keus heeft dan haar klusjes te doen na school. Haar broer lacht, wetende dat hij deze ronde heeft gewonnen. Hun moeder schudt haar hoofd...

Terwijl hun moeder blijft kletsen, doet Lil haar best om haar frustratie niet te laten merken. Ze kijkt haar broer aan met een dodelijk blik. Ze weet dat het belangrijk is om de voorouders te respecteren en te waarderen maar ze had gedacht op de laatste dag voor weekend nog wat leuks te gaan doen.
Moeder lacht “Oh lieverd, de volgende keer is je broer weer aan de beurt”. Ze staat op en begint het lange haar van haar dochter te doen. Broer steekt lachend zijn tong uit als hij zijn schoolspullen inpakt.
“Mmmph!" Lil probeert te protesteren terwijl haar moeder haar haar doet. Ze voelt haar moeders handen door haar haar gaan, maar haar moeder gaat gewoon door. "Maak je geen zorgen, het zal niet lang duren, je bent vast zo klaar daar in het bos" zegt haar moeder kalm, zonder aandacht te schenken aan de "Mmmmmph!" die van Lil komt.

Terwijl haar moeder het haar van Lil in een stevige staart doet, pakt Lils broer zijn schoolspullen in en steekt plagend zijn tong naar haar uit. "Kom op, doe niet zo gemeen!" zegt Lil klagend en steekt ook haar tong uit, ze ergert zich kapot aan de acties van haar broer.
“Oh, wees niet zo'n baby!” zegt Lils broer. Hij lacht terwijl hij doorgaat met inpakken. "Je bent zo'n prinsesje! plaagt hij “Doe gewoon je klusje en maak het af". Hun moeder grinnikt en schudt haar hoofd terwijl ze de broer en zus weer in discussie ziet gaan.

Eindelijk is Lils broer klaar met inpakken en schenkt Lil nog een laatste brutale glimlach voordat hij naar school gaat. Lil kijkt teleurgesteld, maar haalt diep adem en staat op om ook haar spullen bij elkaar te zetten. Ze weet dat ze geen andere keus heeft.
“Oké, prima. Zucht!" Lils gezicht ziet eruit alsof ze net een emmer citroenen heeft gegeten. Ze pakt haar schoolspullen, trekt haar jasje aan en rolt met haar ogen naar haar moeder. Haar moeder lacht alleen maar naar haar en lijkt zich geen zorgen te maken over Lils gebrek aan enthousiasme. “Zorg ervoor dat je vandaag na school je klusje doet, Lil. Het is heel belangrijk” zegt haar moeder resoluut maar liefdevol. Lil zucht alleen maar, wetende dat ze niet aan haar kan ontsnappen. Ze pakt haar rugzak en loopt de deur uit, richting haar school.

Op weg naar school kan Lil zich niet anders dan gefrustreerd voelen. Ze ziet zichzelf al op de heilige begraafplaats staan, het hoge gras maaien en onkruid uittrekken. Ze denkt erover na hoe moe ze zal zijn na school, en hoeveel gemakkelijker het zou zijn om gewoon meteen naar huis te gaan en te ontspannen. Maar ze weet dat haar familie van haar verwacht dat ze de voorouders respecteert en voor de heilige begraafplaats zorgt, en ze wil hen niet in de steek laten. Ze zucht.

Op school ging het goed, gezelligheid met haar vriendinnen, roddelen en praten met haar vriendinnen. Die vroegen of ze plannen had voor vrijdagavond omdat ze een feestje hadden. Maar Lil moest afzeggen omdat ze naar een heilige begraafplaats in het bos moest.
Als ze over een overgroeide weg loopt komt ze op de open plek waar het bos begint. Tot haar schrik ziet ze een tent en een kampvuur op de plek van de heilige nativ begraafplaats.
Lil is geschokt als ze het tafereel voor haar bekijkt. Ze kon niet geloven wat ze zag, haar geest en lichaam verstijfd van angst en verwarring. Ze was bang dat ze zo hard moest werken om het hoge gras en het onkruid te maaien, maar dit was een heel nieuw niveau van horror. Ze komt langzaam dichterbij en bekijkt het tafereel gedetailleerder. Ze merkt dat het hoge gras door voetstappen is vertrapt en dat delen van het gras zijn verbrand. Bij het zien van een tent en een kampvuur lopen er koude rillingen over haar rug en haar hart klopt in haar keel.

Lil hoort twee stemmen... “Mama mijn telefoon heeft geen ontvangst... jij en je moeder-dochter uitje!” Ze hoort het meisje zuchten. De andere stem is van de moeder... “Kim, je hoeft geen weekend online te zijn”. Ze heeft een strenge maar vriendelijke stem... “De wereld vergaat niet...” en nog een zucht van Kim.
Lil sluipt langzaam naar de tent en haar nieuwsgierigheid krijgt de overhand. Als ze dichterbij komt hoort ze de twee stemmen weer. De ene is een tienermeisje, iemand van haar leeftijd dat klaagt over haar gebrek aan telefoonontvangst, en de andere is een moeder die haar dochter probeert gerust te stellen dat een pauze in de technologie niet het einde van de wereld is. Deze twee lijken degenen die verantwoordelijk zijn voor de deze heiligschennis, maar Lil wil ze nog niet confronteren. In plaats daarvan neemt ze even de tijd om de situatie van een afstand te observeren, nieuwsgierig om te zien hoe de zaken verlopen.

Na een paar minuten ziet Lil een jonge meid, ongeveer van haar leeftijd, uit de tent komen, haar gezicht is rood en ze kijkt boos. Als ze naar buiten komt pakt ze haar telefoon en probeert iemand te bellen. De oudere vrouw van, schat Lil, in de 40 loopt achter haar de tent uit en legt troostend een hand op de schouder van haar dochter. "Kim, we hebben hierover gesproken" zegt de vrouw kalm maar beslist. “Je wist dat we hier geen receptie zouden hebben, en je hebt ermee ingestemd. Het is maar voor één weekend”. Kim kijkt naar haar moeder, duidelijk gefrustreerd, maar zegt niks... gefrustreerd naar haar telefoon kijkend, hem omhoog houdend voor bereik.

Lil loopt voorzichtig richting moeder en dochter, de moeder staat met haar rug naar Lil toe... “Sorry dat ik stoor”, zegt ze voorzichtig. De moeder springt van schrik in de lucht en schreeuwt ... haar dochter schreeuwt ook van schrik...

Lil zegt zachtjes ietwat verlegen. “Het spijt me, het was niet mijn bedoeling om jullie aan het schrikken te maken” zegt Lil, die zich schuldig voelt over de reactie die ze teweeg brengt. Moeder en dochter kijken allebei verbaasd naar Lil, waarbij hun angst snel wordt vervangen door een mengeling van verwarring en nieuwsgierigheid. Zodra de eerste schok voorbij is kijken ze naar Lil, die niet zeker is wat ze moeten zeggen. Ze wisten niet dat Lil op het punt stond het kampeeruitje compleet in de war te gaan sturen.
“Wat doe je hier?" vraagt de moeder voorzichtig, terwijl ze Lil met opgetrokken wenkbrauwen aankijkt. Ze kan het niet helpen dat ze een licht gevoel van bezorgdheid voelt over de jonge vreemdeling die plotseling uit het niets verschijnt. Haar dochter, Kim, is nog steeds aan het herstellen van de schok en blijft naar Lil staren.
Lil voelt zich een beetje zenuwachtig en verplaatst haar gewicht van de ene naar de andere voet, in een poging een goed antwoord te bedenken. Maar voordat ze een leugentje kan bedenken, ontglipt het antwoord zich gewoon. “Ik... ik was hier om de heilige begraafplaats te bezoeken en op te ruimen”. Ze zegt dit in alle eerlijkheid, in de hoop dat ze het zullen begrijpen.

“Een heilige begraafplaats?” vragen moeder en dochter in koor. “Ja” zegt Lil “De tent en het kampvuur hebben jullie op een heilige native Amerikaanse begraafplaats van mijn voorouders staan”. Nu ziet ze moeder en dochter iets beter. Ze hebben een blanke huid maar een lichtbruine kleur, ze komen duidelijk niet uit de omgeving.
Ze zien er geschrokken uit. “We wisten niet... we wisten niet dat het een begraafplaats was!" flapt Kim eruit en ze klinkt bang. Haar moeder zucht en er verschijnt een teleurgestelde blik op haar gezicht. "We waren gewoon op zoek naar een plek om een paar dagen te kamperen" zegt ze, terwijl ze zichzelf probeert te verdedigen. "We zijn op vakantie vanuit de stad en we waren gewoon op zoek naar een rustige plek om een tijdje te verblijven. We wisten niet dat het heilig land was, anders zouden we dit nooit hebben gedaan”.

Lil bekijkt de moeder en dochter nu goed. De moeder heeft een slank postuur, een lichte huid en bruin haar. Ze is nonchalant gekleed en draagt een spijkerbroek en een t-shirt. De dochter is iets kleiner maar ook slank en blank maar bruiner dan haar moeder. Ze heeft donker haar en is ook casual gekleed, met een tanktop en een korte broek. En Lil ziet dat beide dames geen bh dragen. Ze lijken allebei in goede fysieke conditie te zijn en Lil moet wel blozen als ze ziet hoe mooi moeder en dochter zijn. Lil is hetero maar wel nieuwsgierig naar ander dames. Lil stopt deze gedachte weg. Hoewel de schrik verdwijnt blijft de sfeer gespannen.

Lil houdt haar handen omhoog. “Het is oké... als we de tent verplaatsen naar…” zegt ze, maar haar woorden worden afgebroken als de lucht plotseling donker wordt en regendruppels uit de lucht vallen. De moeder en dochter kijken op, bezorgd over wat deze plotselinge donkere wolk betekent. Lil kijkt ook op en haar ogen worden groot als ze de donker wordende wolken in zich opneemt. Terwijl de regendruppels blijven vallen, lijken moeder en dochter steeds zenuwachtiger te worden. De moeder slaat snel haar arm om haar dochter heen en probeert haar gerust stellen terwijl ze naar Lil kijkt voor uitleg.
Terwijl Kim naar de donker wordende lucht staart, verandert haar uitdrukking van nervositeit in angst. Ze klampt zich vast aan haar moeder en kijkt naar Lil voor antwoorden.
Plotseling flitst de bliksem door de lucht, waardoor het tafereel voor een kort moment wordt verlicht. De moeder wendt zich tot Lil en kijkt naar haar . "Het is beter dat we in de tent schuilen" zegt de moeder streng maar vriendelijk, wijzend naar de tent. Dochter Kim knikt instemmend en pakt de hand van haar moeder en loopt richting de tent. Met z'n drieën gaan ze snel de tent binnen, op zoek naar bescherming tegen de storm.

De moeder ritst de tent dicht en gaat op de grond zitten, Kim naast haar... Lil zit ongemakkelijk naast moeder en dochter. De regen tikt hard tegen het tentzeil. Weer onweer... Er hangt een lamp in de tent waardoor een gezellig licht in de tent schijnt, ook al is de situatie er echt niet naar...
Terwijl ze met z'n drieën in de tent zitten regent het buiten met bakken uit de hemel en dondert de donder door de lucht. De moeder en dochter gaan samen zitten en kijken Lil onhandig aan terwijl buiten de storm woedt. Het gezellige licht van de lamp in de tent zorgt ervoor dat de dames elkaar beter kunnen aankijken en meer van elkaar zien terwijl ze tegenover elkaar zitten. Kim pakt de hand van haar moeder stevig vast bij de flitsen en het onweer en zoekt troost in de storm buiten. De sfeer is gespannen, terwijl ze allemaal wachten tot de regen voorbij is.

De moeder, droogt haar blonde haar af met een handdoek. Haar glimlach lijkt oprecht maar gespannen. "Het lijkt erop dat we hier nog een tijdje zullen blijven", zegt ze kalm, terwijl ze Lil aankijkt. Haar dochter Kim zit naast haar en kijkt Lil nieuwsgierig aan. Terwijl de moeder zich tot Lil wendt vraagt ze: 'Ik ben Eva, en dit is mijn dochter Kim. Ik denk dat jullie even oud zijn.' Kim lacht en knikt, ter bevestiging van wat haar moeder zei. “Bijna 18” zegt ze luchtig. "En wie ben jij?" vraagt Eva, terwijl ze Lil geïnteresseerd aankijkt.
Lil is overrompeld door de directe ondervraging, omdat ze had verwacht dat ze meer tijd zou besteden aan ruzie maken over het gebrek aan respect jegens de plaatselijke begraafplaats. Maar in plaats daarvan praten ze nu alle drie over hun leeftijd en naam. Ze kalmeert zichzelf snel en besluit dat ruzie in deze situatie geen zin heeft. "Ik ben Lil. En je hebt gelijk, ik ben 18 jaar oud", zegt ze, terwijl ze haar toon vriendelijk en luchtig probeert te houden. Kim lacht en kijkt een beetje opgelucht naar Lils reactie. Ook Eva ziet er opgelucht uit en lijkt niet meer zo gespannen als voorheen.
Leuk je te ontmoeten, Lil,' zegt Eva, terwijl haar toon zachter wordt naarmate de sfeer meer ontspannen wordt. Ze knikt naar Kim en moedigt haar aan om deel te nemen aan het gesprek. Kim lacht naar Lil en steekt haar hand uit. "Leuk je te ontmoeten. Ik ben Kim", zegt ze, in een poging de spanning te doorbreken. Lil aarzelt even, maar steekt haar hand uit en schudt die van Kim. De twee meiden glimlachen naar elkaar, blij dat de situatie niet meer zo ongemakkelijk meer is.

Buiten blijft het regenen, de tent beschermt de drie vrouwen tegen het weer. Eva bekijkt Lil goed waardoor Lil moet blozen. Eva zegt tegen Kim "Kim, geef Lil een van je pyjama's, je hebt ongeveer dezelfde maat” en ze geeft Lil een knipoog. Kim knikt en haalt een pyjama voor Lil, die een beetje verbaasd is over het aanbod. De drie vrouwen kleden zich uit en draaien zich om om hun pyjama aan te trekken terwijl ze in de tent zijn. Lil voelt zich een beetje ongemakkelijk als ze Kims pyjama aantrekt en spiekt wel even naar moeder en dochter en moet toegeven dat ze er echt niet verkeerd uit zien. Ze draaien allemaal gekleed in hun pyjama tevoorschijn en voelen zich iets comfortabeler. Lil voelt de ogen van moeder en dochter prikken in haar rug. Ze moet een beetje blozen… ze weet zeker dat ze naar haar billen zitten kijken.

Eva zegt “Oké, laten we deze slaapzakken aan elkaar ritsen, dan hebben we een grote deken die we kunnen gebruiken om warm te blijven”. De vrouwen werken samen om de slaapzakken aan elkaar te ritsen en vervolgens een andere deken uit te rollen om op te zitten. Ze zitten naast elkaar, ingepakt onder de grote slaapzak om warm te blijven.
De sfeer is nu meer ontspannen en Eva kijkt Lil geïnteresseerd aan. "Dus Lil, waar kom je vandaan?" vraagt ze, terwijl ze een gesprek begint. “O, ik kom uit een nabijgelegen dorp,” zegt Lil op vriendelijke en nonchalante toon. "Ik woon samen met mijn ouders en mijn ouder broer. En we zijn half native Amerikanen maar proberen onze tradities in stand te houden"
Eva glimlacht en knikt, aandachtig luisterend. “Dat klinkt interessant” zegt ze vriendelijk, op oprechte toon.

Kim mengt zich ook in het gesprek en kijkt Lil nieuwsgierig aan. 'Oooo oudere broer?' vraagt ze nieuwsgierig ‘Is hij leuk?’
“Ja, ik heb een oudere broer," zegt Lil terwijl ze de schittering in Kims ogen opmerkt. Ze lijkt geïntrigeerd door de gedachte aan een broer. Met een strenge blik wendt Eva zich tot Kim. 'Kim, gedraag je,' zegt ze streng. Kim rolt geïrriteerd met haar ogen, duidelijk niet gewend om door haar moeder kort te worden gehouden. Maar ze kalmeert snel en lacht lief naar Lil. 'Sorry,' zegt ze op opgewekte toon, in een poging wijzigingen aan te brengen... “Hij is oké” zegt Lil tegen Kim met een knipoog, en Kim knipoogt terug.
Lil lacht terug naar Kim. Haar aandacht wordt afgeleid van het gesprek terwijl ze voelt dat iets haar been streelt. “Hè?” zegt ze, teruggetrokken door de onverwachte aanraking. Ze kijkt naar beneden om te zien wat haar heeft geraakt. Haar ogen worden groot als ze iets ziet bewegen onder de deken waarop ze zit. Ze springt op en kijkt Kim met grote ogen aan. "Kim, Eva! Ik denk dat er een rat onder de deken zit!" zegt ze, en haar toon wordt gealarmeerd terwijl ze naar Kim kijkt voor bevestiging en de slaapzak optilt.

Lil werpt een blik van verwarring en onzekerheid op Kim en Eva, maar besluit uiteindelijk de zaak niet verder te onderzoeken. 'Ik had kunnen zweren dat ik voelde dat iets mijn been raakte...' zegt ze. Haar toon klinkt een beetje ongemakkelijk. Eva glimlacht geruststellend en zegt 'Waarschijnlijk alleen maar verbeelding. Kom op, laten we het ons gemakkelijk maken.' De vrouwen kruipen weer onder de slaapzak en proberen zich te nestelen. Terwijl ze dat doen, wordt het geluid van de regen tegen de tent het decor voor hun nacht in de wildernis.

Terwijl Lil naar Kim en Eva luistert, voelt ze weer iets zachtjes haar been strelen en het ook begint masseren... haar kuiten worden sensueel gemasseerd. Maar deze keer besluit ze niets te zeggen. Ze houdt zich stil en luistert naar de gesprekken tussen moeder en dochter, niet zeker of ze voor zichzelf moet blijven over het vreemde gevoel. Ze probeert haar aandacht te houden bij hun gesprek, maar haar gedachten dwalen steeds weer af naar de zachte aanraking die ze op haar been voelt. Ze voelt zich wat ongemakkelijk en voelt dat ze begint te blozen, maar probeert het vreemde gevoel te negeren.

Eva kijkt verrast als Kim de kleine kaarsjes aansteekt, wat bijdraagt aan de toch al gezellige sfeer in de tent. Dan begint plotseling de grote lamp te knipperen, waardoor Eva nog verbaasder kijkt. ‘Dat is vreemd,’ zegt ze, verward haar hoofd schuddend, "Ik heb vanmorgen net de batterijen vervangen." Kim kijkt op naar haar moeder, ook in de war over de oorzaak van het knipperende licht. Lil kijkt heen en weer tussen de twee, maar het zachte gestreel gaat door… “Als de lamp uitvalt hebben we in ieder geval nog een beetje licht” zegt Kim.
De lamp flikkert weer, maar doet dan toch weer normaal.

Eva en Kim vertellen nu over hun leven in de grote stad. Lil blijft aandachtig luisteren naar het gesprek van moeder en dochter, terwijl ze praten over hun leven in de grote stad. Haar been blijft gemasseerd worden, sensueel en zachtjes, en het gevoel is hetzelfde als voorheen. Ze probeert niet te reageren en zwijgt. Terwijl ze naar de andere twee vrouwen luistert, wordt haar aandacht getrokken naar het gevoel van de zachte massage op haar been. Ze probeert kalm te blijven en zich op hun gesprek te concentreren, maar het gevoel is te afleidend en te lekker om volledig te negeren.
Maar ze weet één ding zeker: het zijn niet Eva en Kim die haar been masseren...
Trefwoorden bij dit verhaal: Camping, Dochter, Moeder, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het Geile Koninkrijk... - 1Door: RobV
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er was eens een land waar weinig taboes waren. Zo waren er straten waar mooie dames en meisjes zich beschikbaar stelden voor behoeftige mannen tegen een kleine vergoeding. Andersom gebeurde dit ook. Het land werd geregeerd door Koning Max, d..."
10-12
8.8
Roodkapje En De WolfDoor: Nestor
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Loverboy, Sprookje, Tiener,
" Het verhaal van Roodkapje en de Wolf is al door velen verteld. Maar wat is het echte verhaal Vaak hangt dat af van aan wie het wordt gevraagd, van hoe die het heeft beleefd. Het echte verhaal is lang. Eerst leren we Roodkapje kennen en wat er tus..."
04-12
8.2
Bezoek Van Goede... - 2Door: Stefie
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Bedankt goede fee zegt Anna, haar nieuwe lichaam bewonderend Mmmm ik heb een paar idee n . Haar hoofd zwemt in stoute nieuwe idee n. Ze loopt naar de goede fee, ze bukt en fluistert wat ondeugende dingen in het oor van de goede fee. De go..."
11-12
9.3
De Rollen OmgedraaidDoor: LIza
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Wraak,
" Ik hoor dit niet te doen denk ik terwijl ik over het bospad loop. Links bomen, rechts bomen, overal bomen. ten minste, dat denk ik want het is vrijwel helemaal donker, dus alles wat verder is dan tien twintig meter is niet zichtbaar. Hoe laat zou..."
17-11
9.2
Sneeuwwitjes Echte Verhaal...Door: Oqimant
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Heks, Neuken, Parodie, Prins, Prinses, Sprookje,
" Ik heb het onderstaande verhaal een aantal jaren geleden al eens geplaatst onder een andere naam, maar ik heb het later weer verwijderd. Ik weet eerlijk gezegd niet meer waarom, vandaar dat ik het nu weer op deze site zet. Veel leesplezier. ..."
10-11
9.1
Bezoek Van Goede... - 1Door: Stefie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Transformatie, Zussen,
"De twee zussen, Kim 17 en Lotte 16 , lagen knus in hun bed, elk met hun favoriete knuffel naast zich. Kim vindt dat ze eigenlijk te oud is maar vindt het nog altijd fijn om knuffels naast haar te hebben. Het was bijna bedtijd en hun moeder sto..."
03-11
8.8
De WonderpilDoor: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Clitje, Groot Geschapen, Grote Lul, Klitje,
"In 1989 kwam Viagra op de markt in de VS, en het was een enorm succes. Een pil die een instant erectie geeft, daar had de mannelijke helft van de mensheid op zitten wachten. Het middel werd min of meer bij toeval ontdekt door medewerkers van de firma..."
20-10
9.3
Terug In De... - 4Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"Het gebied Grou bestond uit de stad Grou en een aantal dorpjes erom heen. Tijdens mijn bezoeken aan de buitengrenzen besloot ik te overnachten in de herberg van Grou. Deze herberg was zeer groezelig en zelfs ik voelde mij er niet op mijn gemak. In di..."
24-09
9.5
De Naakte KeizerinDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Koningin, Zussen,
" Ruim vijfentwintig honderd jaar geleden werd in Babylon, in een schitterend paleis aan de rivier de Eufraat het kleine prinsesje Aryamnae geboren. Zij zou uitgroeien tot en de geschiedenis ingaan als een van de machtigste vrouwen van haar tijd. B..."
13-09
9.5
Terug In De... - 3Door: Peerkuh
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"De volgende dag klopte Hanna al vroeg op mijn deur. Bescheiden deed ze de deur open. In de stralen zon die mijn kamer inschenen zag ze er een stuk beter uit dan gisteren. Het eten en een goede nachtrust heeft zichtbaar deugd gedaan. Het lijkt ook als..."
10-09
9.2
Het Juiste DnaDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Een harde klop op de deur haalde Koenraad gelijk uit zijn concentratie. Gelijk duwde hij hierna op een knop die op zijn bureau zat en Luna kwam nu zijn bureau binnen. Dag Luna ga zitten, ik ben zo klaar. Zei hij tegen haar waarna hij zich terugdraa..."
01-09
8.8
De Tepelmoorden - 8Door: Shakespier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Zaterdag 15 juli Robert, het is nu zeven uur s morgens, waarom bel je me op Zeg nu niet dat je zin hebt om Conny kon haar zin niet afmaken, want Robert onderbrak haar onmiddellijk aan de telefoon. We hebben een doorbraak er war..."
25-08
9.4