60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 11531x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 2
De hele zaterdag gebruikte ik om te trainen met mijn nieuwe set D batterijen op mijn kamer. Het kostte me moeite, maar het lukte wel. Ik bedacht me dat ik het beste nu zo min mogelijk moest eten om de volgende ochtend zoveel mogelijk ruimte te hebben in mijn achterste. Met de lunch en het avondeten deed ik net alsof ik nauwelijks trek had. Ik knipoogde naar mijn opa en die snapte direct waar ik mee bezig was. Die nacht kon ik de slaap nauwelijks vatten en daarom glipte ik nog snel de slaapkamer van opa in en kroop bij ‘m in bed. Die “masseerde” me tot ik volledig ontspannen was en hij stelde me nogmaals gerust dat ik me geen enkele zorgen hoefde te maken voor “De Helse Sauna”. Ik viel daarop in een diepe slaap en toen ik wakker werd, lag ik plots in mijn eigen bed. Gek genoeg wel met een overduidelijke smaak van zaad in mijn mond!

Er werd op mijn deur geklopt dat ik moest opschieten voor de aanstaande kerkdienst. Ik haastte mij richting de douche en vergat bijna de D batterijen! Ik deed braaf wat opa me opgedragen had en schoof er zoveel als ik kon naar binnen. Daarna snel naar beneden voor het ontbijt. Ik plofte op mijn stoel, waarop een hard metaalachtig geluid klonk van de batterijen die tegen elkaar knotsten in mijn darmstelsel. Ik kreeg een kop als een biet, maar opa verzon een smoes tegenover mijn ouders dat het gekke geluid van buiten kwam. Ik kon zien dat hij uiterst tevreden constateerde dat ik geluisterd had naar zijn verzoek. Ik gaf ‘m een lachje terug. Daarop schrokte ik het ontbijt naar binnen. Opa deelde mijn ouders ondertussen mede dat ik met hem mee moest na de kerkdienst om hem te helpen met een klus. Zonder enige argwaan namen ze het voor kennisgeving aan en onwillekeurig begon mijn hart al te bonzen in mijn keel. Dat ging gelukkig over toen we richting de kerk liepen. Eenmaal in de kerk ging ik nu uiterst voorzichtig zitten. Ik wilde geen herhaling van het geluid bij het ontbijt!

De kerkdienst leek een eeuwigheid te duren! Ook wenste ik dat ik een batterij minder in mijn aars had gestopt. Kolere, dit was een uitdaging zo! Ik woelde ongedurig met mijn kontje op de houten bank om te proberen een betere houding te vinden. Dat lukte niet. Nu snapte ik pas wat opa bedoelde met zijn fysieke uitdaging. Het kwam wel van pas eigenlijk, want daardoor maakte ik me geheel niet druk meer om wat zou volgen! Na anderhalf uur was de pastoor eindelijk klaar met zijn dienst en konden we gaan. Ik liep hand in hand met opa mee richting een grote boerenschuur aan de rand van ons dorp. Het viel me op dat er een aardig aantal auto’s en fietsen stonden. Aangezien we te voet waren, arriveerden wij als laatsten. Hetgeen ook de bedoeling was natuurlijk.

Toen we door de schuurdeur naar binnen stapten, kwam er al een golf van aangename warmte en een hint van zwavel over ons heen van de hete lucht. Opa deed de deur achter ons op slot, zodat niemand onverwachts nog naar binnen kon en begeleidde mij naar de kleedkamer, waar hij me beval uit te kleden. Naakt stond ik voor ‘m en nu begonnen mijn zenuwen in mijn keel te gieren. Oh mijn hemel! Wat zou er toch gaan gebeuren! Hij verloste zichzelf van zijn kleding en gaf me een grote handdoek die ik om mijn torso moest knopen, zodat er feitelijk nu even niets meer te zien was van mijn edele delen. Hij escorteerde mij nu naar het feitelijke sauna gedeelte. Onmiskenbaar was het daar. Grote, felrode neonletters boven de deur “De Helse Sauna”! Ik kreeg een zwart masker voor mijn ogen, waardoor ik niets meer kon zien. Ik protesteerde even, maar het moest. Ik moest eerst een eed zweren voor alle aanwezigen en dan zou hij weer af gaan, beloofde opa Hendrik. Ik ging schoorvoetend akkoord. Ik hoorde het geroezemoes. Duidelijk allemaal mannen!

Krakend ging een deur open en een immense hitte en een nog duidelijkere zwavellucht kwam tegemoet. Ik stapte aan grootvaders hand de ruimte binnen en het werd doodstil. Opa liet me los en droeg me op mijn handdoek te verwijderen. Ik gehoorzaamde direct en de handdoek gleed langs mijn lichaam zo op de grond. Daar stond ik dan. Poedelnaakt voor een onbekend aantal mannen die ik nog niet eens kon zien. Opa draaide me rond voor de aanwezigen. Gemurmel en lichte vloekjes van bewondering barstte los in de ruimte. Ik voelde een hand de binnenkant van mijn dij verkennen. Een tweede hand volgde. Al snel werd ik door vele handen betast over mijn hele lichaam. Een rilling trok van top tot teen door mijn hele lichaam. Een brede glimlach van al deze aandacht voor mijn persoontje kwam op mijn gezicht. Het was verrukkelijk! Mijn lach werd ook opgemerkt door de aanwezigen wat hen aanmoedigde om verder te gaan met me.

Plots klonk bulderend de stem van opa Hendrik door de sauna: ”Heren, heren!!!” Al hun handen trokken zich terug van mijn ontblote lijf en het werd weer doodstil………………. Opa vervolgde: ”Ik presenteer jullie hierbij mijn kleindochter Irina. Zij is hier geheel uit vrije wil en zonder enige dwang aanwezig.” Ik knikte daarop bevestigend en de groep fluisterde onderling duidelijk verrast positief. “Onlangs ontdekte ik samen met onze dokter haar impulsieve overgave tot genot. Dat betreft genot van zowel haarzelf als haar mannelijke partners.” Opa pauzeerde even aangezien de aanwezigen nu tamelijk rumoerig werden. “Zij vertoont zodoende veelbelovende tekenen om binnen en buiten onze genootschap ongekende seksuele diensten te kunnen gaan verlenen. Zij is momenteel nog in opleiding onder mijn hoede en dat van onze dokter, maar ik wilde haar alvast voorstellen binnen onze genootschap, zodat jullie een eerste oordeel kunnen vormen over haar. Ik geef nu het woord aan onze dokter die zijn eerste indrukken over Irina zal mededelen.“Een schrapend stemgeluid kwam vanuit de andere kant van de sauna en ik herkende de stem van onze huisarts Rob: “Zoals jullie zien is Irina een bijzonder slanke en ontstellend jonge dame, wiens geslachtsorganen nog inactief zijn. Hetgeen ook mede te herkennen aan het gebrek van enig schaamhaar en haar licht ontspruitende borsten. Desalniettemin is zij nu al uitermate actief met zelfbevrediging tijdens het bedrijven van sodomie!!!”

Het rumoer nam weer toe. Huisarts Rob stond blijkbaar plots naast me en fluisterde nu in mijn oor om ter demonstratie de hand aan mezelf te slaan. Ik aarzelde even. Opa Hendrik had echter gezegd dat ik gewoon mezelf moest blijven vandaag, dus ik begon gewoon mezelf te masturberen. Ik voelde als het ware alle ogen op me gericht al kon ik er in werkelijkheid niets van zien. Staand had ik mezelf echter nog niet eerder klaargemaakt. Ik kwam een heel eind en begon ook al voortekenen te vertonen van een aankomend orgasme. Huisarts Rob gaf me de opdracht om nu iets door mijn hurken te zakken met mijn kontje naar achteren. Ik hoorde een apparaat hard zoemen en hij haalde mijn hand weg van mijn klitje. Hij schoof nu een grote en zwaar trillende massa tussen mijn benen en duwde deze nu tegen mijn spleet. Hij hield me vast en tegelijkertijd schoot de frequentie van het apparaat fiks omhoog. Nog geen 15 seconden kwam ik gillend klaar voor de menigte!!! Mijn buik krampte hevig en door deze druk perste ik de eerste D batterij uit mijn aars, waarna deze met een fikse bonk op de grond viel.

“Ziedaar het bewijs”, zei huisarts Rob triomfantelijk. Hij duwde nogmaals de trillende massa tegen mijn flamoes aan en hij ranselde een tweede orgasme uit me. Met eenzelfde resultaat. Mijn anus opende zich voor de menigte en D batterij nummer twee lag spoedig naast de eerste te pronken op de houten vloer. Ik lag hijgend in zijn armen van genot. Hij fluisterde in mijn oor of ik er nog meer in mijn kontje had zitten. Ik zei zachtjes ja. Hij complimenteerde me dat ik het goed deed en vroeg me om te persen. Zo langzaam mogelijk. De achterkant van nummer drie stak nu uit mijn kontgat en tergend langzaam drukte ik ‘m eruit. Centimeter voor centimeter! Tot de zwaartekracht het overnam en ook deze ter aarde stortte. Even wilde hij verder gaan met zijn betoog, maar ik stopte hem. Duidelijk verbaasd door mijn actie wees ik nu met mijn vinger op mijn achterkantje. Ik spreidde mijn billen met beide handen en kreunend drong ik nummer vier uit mijn lijf. Opa en huisarts Rob moesten de aanwezigen weer tot stilte manen. Ik zei hen dat het me speet, maar dat de laatste nog te diep in mijn darmen zat voor nu……… De mannen vielen daarop stil. Je kon een speld horen vallen!

Ik voelde inmiddels een bekende, stijve pik tegen mijn lichaam aan prikken. Dat monster moest wel van huisarts Rob zijn. Hij vervolgde echter zijn betoog: “Na deze demonstratie is het jullie wel duidelijk dat Irina tekenen vertoont van spontane perversie en een ongegeneerde overgave aan genot. Haar jonge lichaam dient bestudeerd te worden door ons. Haar geilheid is zo puur dat ze mogelijk een afgezant is van de “Grote Meester” zelve! Zodoende dient ze voor nu maagd te blijven. Haar aars daarentegen is binnenkort voor eenieder beschikbaar na vervolmaking van haar training door mij en ingewijde Hendrik. Mits zij toegelaten wordt tot onze genootschap. Wat zeggen jullie daarop?”

Ik snapte maar half waarom hij dit allemaal zei, maar de atmosfeer in deze ontstellend hete sauna was betoverend. Na zijn betoog was het onmogelijk dat er ook maar iemand bezwaar had en unaniem werd ik aangenomen onder luid gejoel. Ik werd nu wel ongeduldig aangezien ik weer de lul van de huisarts tegen me aan voelde duwen. Ik pakte ‘m vast en begon ‘m nu af te trekken. Onverstoorbaar ging hij echter verder: “Zoals jullie zien is Irina ook gebiologeerd door het mannelijk lid in stijve toestand. En wel die van volwassen mannen zoals wij. Ze moet niets hebben van de kleine pikjes van haar leeftijdsgenoten. Ze geilt op grote, harde, volgroeide, rijpe pikken. Waarom? Ze heeft een onbedwingbare behoefte aan ZAAD! Ze wil ons laten spuiten! Sperma moet voor haar vloeien! Ze wil het zien, aanraken, proeven en slikken!!!”

Onbeschaamd riep ik daarop een luid “JAAA!!!” Het hek was nu helemaal van de dam en de eerste handen voelde ik alweer op mijn lichaam. “HALT!!”, riep mijn grootvader. Eerst moest ik nu vrijwillig een eed zweren van geheimhouding en dienstbaarheid aan de genootschap afleggen. Ik was nu zo hitsig geworden dat ik alles werkelijk alles had gezegd. Ik knielde en zwoor trouw aan hen, terwijl ik nu de harde pik van de hoogste in rang aldaar met beide handen moest vasthouden. Als bezegeling moest ik zijn eikel kussen. Daarop verwijderde de man mijn masker.

Ik knipperde even met mijn ogen en moest wennen aan het licht. Ik keek op en mijn mond zakte open van verbazing dat ik nu in de ogen keek van de pastoor! Die had ik straks nog vroom horen prediken in de kerk!!! Ik liet zijn lul echter niet los. De pastoor grijnsde van oor tot oor en liet me verder rondkijken. Ze zaten allemaal met een stijve en ik kende verdomme bijna iedereen! Ik zag de slager, de kapper, de bloemist, de bakker en de groenteman. En daar zat nota bene de schooldirecteur! Waaaat!! Onze overbuurman de varkensboer zat ernaast naar mij te kijken. En daar was de plofkop van mijn ome Jan en zijn broer ome Harry! Eigenlijk geen wonder, want deze ooms zat altijd al naar mij te kijken tijdens visite. Nu was duidelijk waarom! Slechts 1 man kende ik niet. Die hield zich ook afzijdig en schreef druk in een groot notitieboek. Hij was vermoedelijk ook de jongste van het hele stel. De rest was duidelijk 40+.

Mijn blikken keerden weer terug naar de pastoor. Aan zijn steigerende leuter hing al een druppel voorvocht ten teken dat het hem wel beviel dat ik ‘m nog steeds omklemde met mijn rechterhand. “Nou meisje, laat maar eens zien wat je geleerd hebt tot nu toe!”, zei hij op scherpe toon. Ik bekeek zijn piemel. Iets kleiner dan die van mijn opa. Ik likte het voorvocht van zijn eikel met het puntje van mijn tong om ‘m te plagen. Op het moment dat hij er wat van wilde zeggen, liet ik zijn volledige eikel mijn mond in glijden en begon ik zachtjes met mijn hand op en neer te bewegen. De pastoor kreunde lichtjes en door mijn ritmische beweging met mijn hand zag ik zijn kloten op en neer bewegen. Met een ploppend geluid liet ik nu zijn eikel weer uit mijn orale opening schieten. En direct erop zoog ik ‘m weer naar binnen. Het was duidelijk dat deze man weinig gewend was, want na enkele herhalingen stuipte zijn zak al ten teken dat zijn zaadlozing in aantocht was! Ik snokte heftiger aan zijn harde fallus en daarop gutste de eerste golf sperma mijn bekkie binnen. Hij duwde zijn pik nu dieper bij me naar binnen en de rest van zijn eiwitten spoot hij nu zonder pardon tot achter in mijn keeltje. Hij duwde nog verder door en ik voelde zijn ballen tegen mijn kin aan klotsen. Hij maakte me uit voor geile slet, maar trok geenszins terug. Sterker nog, hij pakte mijn hoofd vast en hield zijn pik diep in mijn smoeltje. Ik vond het kicken!!! Ik hoorde op de achtergrond dat mijn opa lichtjes protesteerde, maar ik stak een duim omhoog dat alles ok was. Het was gewoon fantastisch dat mijn persoontje onze pastoor zo geil kon krijgen dat hij zijn zelfbeheersing verloor! Uiteindelijk trok hij zich terug uit mijn mondholte en ik liet hem mijn met zaad gevulde waffel zien. Ik rolde met mijn tong door zijn stijfsel om het goed te kunnen proeven. Stukken bitterder dan dat van de dokter of opa. Met een bakkes vol zaad vroeg ik aan de rest wie de volgende wilde zijn.

Verbouwereerd trok de pastoor zich terug en mijn beide ooms kwamen naar voren. Ome Jan kroop onder me en begon me te likken door mijn spleetje. Godverdomme! Wat een fantastische sensatie! Die kende ik immers nog niet! Hij hield mijn bovenbenen vast en drukte mijn kruis dieper op zijn gezicht. Ik deed mijn ogen even dicht en genoot van zijn tong. Niet veel later voelde ik weer meerdere handen over mijn lichaam en toen ik mijn ogen weer opende, stonden ze allemaal bovenop me gepakt. Er werd aan mijn tepeltjes getrokken, in mijn billen geknepen, over mijn rug gestreeld, in mijn hals gebeten en in elke hand werd een verse piemel geduwd om af te rukken. Ik kwam klaar door mijn beffende oom die nu ook enkele vingers in mijn aars had gewurmd. De sensatie van al die mannen om me heen versterkte mijn orgasme tot een intens niveau. Ik zakte weg en voelde zaad over me heen sproeien van de sjorrende slager aan mijn rechterzijde. Die aanblik werd de bloemist teveel en ook hij spuwde zijn sperma over mijn lichaam heen. Ik leefde in een roes van genot, waarbij de ene na de andere ingewijde van deze genootschap zijn ballen leegde over mijn torso, benen, voeten, armen of hoofd. Ik werd geheel ondergekliederd in deze “Helse Sauna”.

Niet veel later werd ik neergelegd op de salontafel in het midden van de sauna en ze bewerkten me 1 voor 1 met het trillende apparaat tussen mijn benen, totdat ze me zo vaak geforceerd klaar hadden gestoomd dat ik geen pap meer kon zeggen. Ik lag daar nu geheel willoos en hoorde een kleine discussie op de achtergrond, waarna ik op mijn buik werd gelegd met mijn kont omhoog. De pastoor nam plaats achter mij, bevochtigde zijn lid en greep me bij mijn heupen en duwde de tip van zijn pik tegen mijn anus. Ik hoorde ‘m nog zeggen dat hij mij als eerste ging berijden. De rest juichte! Dus ze gingen niet wachten op het afronden van mijn training door mijn grootvader en de huisarts!

Zonder enig mededogen ramde hij zijn lul in mijn opgerekte kontgat. Hij voelde de laatste D batterij in mijn darmen zitten, vloekte even en perste deze batterij gewoon weer dieper bij me naar binnen. Voor het eerst in mijn leven drong een stijve tamp tot aan de wortel mijn lichaam binnen. Intern grinnikte ik. Wie had dat ooit gedacht dat de eerste die me neukte de pastoor zelve zou zijn. En in mijn reet nog wel! Zijn ballen voelde ik bij iedere beuk tegen mijn overprikkelde kittelaar aan komen. Wat een gevoel!! Een man die me zo penetreerde met zijn geslachtsdeel. Dat had opa ook wel eens eerder mogen doen verdomme!!

De mannen verdrongen zich rondom mij om het tafereel goed te kunnen volgen en ik zag even de blik van mijn grootvader. Ik knipoogde even naar ‘m dat het goed was. Ik kon de tampeloeres van onze geestelijke wel aan immers. Ik sloot mijn ogen en gaf me weer over aan het lustgevoel van de beukende lul in mijn achterste. Hij perste er zowaar nog een anaal orgasme bij me uit! Ik opende mijn mond om een diepe teug adem te kunnen halen. Dat was een vergissing. Prompt schoof ome Harry zijn piemel in mijn openstaande smoeltje en begon ook die kant van mijn persoontje door te raggen. Het tempo van de pastoor versnelde plots en ik voelde direct erop zijn paal kloppen. Kermend spoot hij zijn lading diep in mijn darmen! De eerste man in mijn leven die me van voren en van achteren vol klodderde op dezelfde dag was dus onze pastoor! Ik rilde van geiligheid op deze gewaarwording.

Terwijl hij zich uit me terugtrok, wees hij de volgende aan die zijn plaats moest innemen. Het werd ome Jan. Mij twee ooms zaten nu beiden met hun snikkel in mijn lichaam te porren. Van voren en van achteren. Alsof ik een speenvarkentje aan een spit was! De anderen realiseerden zich dat dit toch wel een heel perverse situatie was en moedigden de beide mannen aan. Hetgeen van korte duur was. Ome Jan had nul conditie en blijkbaar jaren van fantasieën over me gehad en zodoende was hij al binnen de 20 stoten klaar. Onze overbuurman de varkensboerdokter wilde zijn plek innemen. Huisarts Rob stak daar direct een stokje voor. Hij verbood dat de schooldirecteur, hijzelf of de varkensboer deze plaats innam. Hun geslachtsdeel was volgens hem dusdanig overmatig groot dat ze mijn anus zouden openscheuren. Zij moesten dus wel degelijk wachten tot ik getraind genoeg was! De twee vloekten luid om hun ongenoegen te uiten. Alle anderen mannen mochten wel hun gang gaan. 1 voor 1 namen ze mijn aars onder handen en leegden hun ballen in mij. Het neuken van mijn anus ging ook steeds soepeler aangezien het zaad van hun voorgangers als ultiem glijmiddel diende voor de daarop volgenden. Naarmate het aantal vorderde was het zelfs dusdanig in overmaat aanwezig, dat ik kon voelen dat het overtollige geil uit mijn aars werd gedregd. Het vloeide langs mijn kutje en vormde daarop langgerekte forse draden richting de saunabodem.

De drie grootst geschapenen moesten er dus genoegen mee nemen om mijn lijf weer onder te spuiten, want ook mijn kaakspieren konden hun enorme apparaat niet aan. Ter compensatie moest ik hen prioriteit geven met het masseren van hun ballen, hetgeen de heren uitstekend beviel. Zelf kwam ik niet meer klaar, maar ik had wel hernieuwde energie gekregen. En ik merkte dat ik er een ongelooflijk genoegen in schepte om de mannen zover te krijgen dat ze hun kloten nogmaals zaad zouden laten blaffen in, op of over mijn persoontje. Spuiten moesten ze! En dat alles in deze snikhete helse sauna! Uiteindelijk zegevierde mijn jeugdigheid over deze mannen van middelbare tot en met bejaarde leeftijd. De ene na de andere droop af richting de douche. Zelfs mijn opa die toch een uitstekende conditie had, moest na zijn derde zaadlozing opgeven.

Ik draaide me om en zag de plas opdrogend zaad half op de saunabodem liggen. Ik ging wijdbeens op mijn rug liggen en begon te persen. Met horten en stoten drukte ik het merendeel van hun stijfsel uit mijn endeldarm. Ook de laatste D batterij kwam nu centimeter voor centimeter tevoorschijn en viel daarop op de vloer middenin de plas sperma. Ik vond het zonde om het daar te laten liggen. Ik speelde ermee met mijn vingers, smeerde het daarna over mijn lijf en likte mijn tengeltjes af. Ik keek rond en zag dat alleen mijn grootvader, de pastoor en de notulerende jongeman nog samen met mij aanwezig waren in de sauna.

De pastoor en opa vroegen aan de jongeman wat zijn conclusie was. Ik werd door hem geclassificeerd als een onbegrensde, anale zaadslet van uitermate jonge leeftijd, terwijl de maagdelijkheid van mijn geslachtsorganen nog steeds intact was bevonden. Mijn lichaam was zodoende zeer geschikt voor obscure wellust. Ik zou vrijwillig een volgende inwijdingsceremonie moeten ondergaan. Een copulatie met het symbool van de Grote Meester op zijn altaar in de kelder van de kerk. Ze moesten mij voorbereiden op deze gebeurtenis en kregen de tijd tot de equinox. Ik keek niet begrijpend naar mijn opa en vroeg of ik het nu wel of niet goed had gedaan, terwijl ik met zijn inmiddels slappe piemel en hangzak zat te spelen. “Uitstekend, Irina, uitstekend zelfs!!”, zei hij genoegzaam...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Gangbang, Masturbatie, Masturberen, Oom, Opa, Sauna, Sperma, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ons Bezoek Aan...Door: Justus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexbios,
"Ik wilde altijd al dolgraag dat mijn vrouw,samen met mij,eindelijk eens naar een sexbioscoop zouden gaan Toen we net bij elkaar waren,aan het begin van onze relatie,stapten we eens een grote pornobioscoop binnen,maar we kregen koudwatervree..."
29-11
8.8
Amber Gaat LosDoor: Red Red
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Milf, Sperma,
"Ik werd die morgen bijzonder blij gemutst wakker. Enerzijds vond ik het wel sneu dat mijn boezem en sexvriendin Marion net deze week dat ik geen klas had op zakenreis was , anderzijds betekende het dat ik me ongestoord kon overgeven aan n van mijn ..."
27-11
8.0
Mijn Vixen, Mijn HoerDoor: Irdre
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hoer, Milf, Prostitutie, Trio,
"Ik leef al een tijd samen met een pracht vrouw, een maatje 38 40, een paar volle borsten die er mogen zijn, twee volle handen per borst, erg populair bij de heren, een natuurlijke aantrekkingskracht heeft ze. Met een lichaamslengte van 165c..."
25-11
7.9
Het Hete Strand...Door: Timio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Groot Geschapen, Grote Lul, Naaktstrand, Slet, Sletje,
" Onderstaand verhaal heb ik op verzoek van Mieke en Rik met veel plezier geschreven het is gebaseerd op hun avontuur op het naaktstrand aangevuld met hun fantasie hoe het verder zou kunnen gaan. Veel plezier met lezen. Het was weer zo..."
23-11
9.2
Yasmina's Verlangen - 1Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Hoofddoek, Moslima, Verlangen,
"Het was half 5 in de middag toen de 21 jarige Yasmina in de tram stapte bij de halte van de universiteit. Het was warm en 2 blonde meisjes stonden daar met hun blote benen en hun crop tops. Ze kregen de nodige bekijks van wat medepassagiers. Yasmina ..."
21-11
9.1
Friemelen In FrieslandDoor: FajneFantasies
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Feest, Jong En Oud, Keuken, Manager, Oraal, Pijpen, Stiekem, Trio, Uitdagen,
"Gefascineerd bestudeert ze zijn ogen. Een troebele mix van blauw, grijs en groen. Omlijnd door de kraaienpootjes die samen met zijn ondeugende blik aantrekkelijke pretogen vormen. Dit is Pieter, haar collega. Ze observeert hem verder. Hij draagt de o..."
21-11
8.6
Hanne En Steven - 10Door: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht, Neuken, Pijpen,
"Steven en ik waren de eerste die in het huwelijksbootje stapte. Omdat wij al lang samenwoonde werd het eenvoudig gehouden, zelf een bruidsjurk hadden wij niet gekocht, verloren geld dachten wij, had wel een mooi wit kort kleedje aan. Na de ceremonie ..."
18-11
8.5
Vaderdag - 2Door: Daniel16880
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bbc, Beffen, Lesbienne, Massage, Tiener, Vaderdag, Vingeren,
"Mijn beste vriendin Cheyenne en ik hadden bedacht dat we onze vaders voor vaderdag een heerlijke massage zouden geven. We hadden masseren geleerd via een cursus op instagram. Onze vaders hadden daar wel zin in. De afspraak was dat ik haar vader Kenne..."
17-11
9.3
Het KruidenvrouwtjeDoor: Horatio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vreemdgaan,
"Het Kruidenvrouwtje Mijn vrouw en ik zijn op doorreis vakantie in Spanje. Vandaag komen wij aan in het dorpje Guadelest. Guadelest ligt in het binnenland van de Costa Blanca. Het is een pittoresk dorpje, verscholen en gelege..."
16-11
9.0
De Roadtrip - 2Door: Flooronthefloor
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cumshot, Lesbienne, Lift, Pijpen, Sperma, Trio, Vakantie, Vriendinnen,
"Vanmorgen werd ik wakker met mijn neus gevuld met haar heerlijke geur. Ik draaide me om en keek naar het meisje naast me. Het meisje dat naast me lag, die ik al jaren kende, maar nu met andere ogen bekeek. Sinds enkele dagen is veel anders..."
15-11
9.4
Vaderdag Breeding - 2Door: Heetkoppel1969
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vaderdag,
"Lees eerst ons eerste verhaal. Mieke stapt snel achter het stuur en gebaart mij in de auto te komen. Eenmaal naast haar wil ik wat zeggen maar krijg meteen een tongzoen. Ik proef het zalige Marokkaanse zaad. Ik zeg, je bent een geile hoer vo..."
13-11
7.8
Vaderdag Breeding - 1Door: Heetkoppel1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vaderdag,
"We zijn op familie bezoek geweest in Amsterdam West en op de terugweg moeten we nog even tanken. Vanwege het mooie weer is Mieke gekleed in een sexy jurkje en loopt ze op slippers met hakken zodat je haar rood gelakte teennagels goed kan zien. Omdat ..."
12-11
8.1
Klik hier voor meer...