60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 16-11-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 4389x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Amy - 10: Epiloog 2, Isa

Epiloog 3 En Einde, Romy

Romy was zoals ze had belooft naar mijn vrouw gegaan. Ik kon gelukkig op 2 manieren mededogen van haar verwachten. Ze had me enkel gezegd dat ik een affaire had gehad en had de politie we buiten gelaten. Echter bleef het dreigement, “ doe het nog eens en de politie komt er wel achter!”. Woorden die ik ten harte nam maar…. Ik was ook kwaad en uit op wraak.

Laat ik je even snel door het volgende half jaar mee nemen. Ik was het huis wat we samen gekocht hadden uit en had nu een klein klote flatje aan de andere kant van de stad. Gelukkig had het genoeg ruimte dat ik mijn kinderen kon ontvangen. We zouden nu om de week de voogdij delen. Het had 2 slaapkamers waarvan ik tegen mijzelf had gezegd dat deze voor de kinderen waren. Ik had een comfortabele slaapbank in de woonkamer. Alles stond nog in dozen. Maar ik had voorbij genoeg ruimte om te leven.

De scheidings papieren waren nog niet getekend voordat ik mijn wraak op Romy al aan het plannen was. Amy en Isa meerdere malen over de berichten app kenbaar gemaakt dat ze mij en het leven wat ik ze kon bieden ongelooflijk miste, maar hun moeder ze ongelooflijk in de weg zat. Na lang denken was ik erachter wat ik ging doen. Als ik de meiden niet naar mij kon halen, dan ging ik toch naar hun.

Romy kijkt ze aan. “ Zijn jullie gek geworden?” Zegt ze hees. De blik die ze kreeg toen ze zag dat haar kinder fijloos luisterde was geweldig. “Open de tas zeg ik tegen Amy.” Het meisje luisterd meteen. tyrips, een ballgag en verschillende sets met touwen kwamen tevoorschijn.

Het duurde niet lang voor ik Romy haar handen achter haar rug en de ballgag in haar mond hand. Amy maakte zelf de riempjes achter haar moeders hoofd vast. Met een woedende blik en tranen in haar ogen keek ze me vanaf de bank aan. Ik torende tevreden boven haar uit.

“Je had gewoon je mond moeten houden. Je meiden waren blij, ik was blij, we deden niemand kwaad. Toch meiden?”

Amy en Isa keken elkaar aan en knikte.

“ Zie je nu wat je kapot hebt gemaakt trut. Maar goed, als ik je niet kan overtuigen je mond te houden……. Moet ik je maar overtuigen om mee te doen.”

De boosheid in Romy haar ogen sloeg nu om in angst. Ik pakte de tas die ik had meegenomen en begon de inhoud uit te laden. Dildo’s, vibrator’s, trileitjes, boeien, klemmen, alles wat ik in de sex shop had kunnen vinden had ik meegenomen. Ik keek nu naar mijn sletjes. Ze stonden te kijken naar mij en hun moeder die nu vastgebonden op de bank zat. Ik pakte 2 eetkamer stoelen en zette ze tegenover de bank. “Zitten!”

De meiden deden wat er van hun gevraagd werd. Met een set leren riempjes bond ik hun handen aan de rugleuning. Daarna liep ik naar de tafel en pakte 2 trileitjes. Deze duwde ik in de kutjes van de meiden. Amy bedankte me terwijl Isa het stil onderging. De bijbehorende afstandsbediening legde ik op de tafel. Daarna keek ik naar Romy. “ Ze mogen toekijken terwijl ik je mijn bitch maak.” Romy keek me strak aan en zei iets achter haar gag. Ik zou je zweren dat het klonk als “ Fuck you!”

Ik liep naar de keuken en pakte een schaar. De meiden wachte in spanning af wat er ging gebeuren. Romy droeg een sport legging en een wijd shirt met sport bh eronder. Het shirt lag al gauw in 2 en haar bh doormidden. Ik gaf een flinke tik op haar linker tiet en trok aan de tepel van haar rechter tiet. Ze voelde heerlijk en warm. “ Ik ga hier van geniet hoer.”

Nu was haar legging aan de beurt. Ik opende de schaar volledig en zetten een van de punten nu in het stof. Ik zat net boven haar kutje en zag Romy bidden dan ik niet door schoot. Al gauw zat er een flink gat in en lag haar string doormidden.

Ik liet mijn vingers door haar droge lipjes gaan en gaf met een platte hand een hard pats op haar vrouwelijk goed. De schok door haar lijf was geweldig om te zien. Ik pakte glijmiddel van de tafel en smeerde 2 vingers is. “ Aangezien je al 2 kinderen verder bent neem ik aan dat ik niet zo voorzichtig meer hoef te zijn”

In een hard stoot zaten mijn vingers in haar. Romy ging de klap op met een harde grom. Als ik het bij een van de meiden had gedaan, waren het nu zeker tranen geweest. In hoog tempo begon ik haar te vingeren. Ondertussen keek ik naar de reactie van de meiden achter mij.

Isa wende haar blik af, maar Amy haar ogen waren hard gefocust op mij en haar moeder. Ik stopte met het mishandelen van Romy haar kutje en pakte de afstandsbedieningen van de eitjes. Amy ging op standje 1, Isa op 3. “ Waag het niet om klaar te komen “ zei ik tegen ze. Bijde knikte begrijpend. Mijn aandacht ging weer naar Romy. Ik haalde mij vingers door haar nu natte lipjes en smeerde het vocht daarna over haar gezicht.

Daarna liep ik naar de tafel. Ik pakte een leren zweep en een mond spreider. De zweep plaatste ik voor Isa en Amy. De spreider voor Romy. Daarna ontblote ik mijn pik.

“we kunnen dit moeilijk doen “ en ik wees naar de items “ of makkelijk” meteen stapte ik dichterbij en sloeg mijn pik op haar wang. Daarna haalde ik de bal uit haar mond. “ Kies maar “

“Loop naar de hel vieze hufter!” Riep ze. Ik stapte op de zweep af en pakte hem vast. Ik liet een harde scherpe slag over isa en Amy hun tietjes gaan. De meiden schreeuwde het uit. “ Wat zei je?” Zei ik. Voor dat ze antwoord kon geven deed ik het nog eens. Isa zat nu te snikken toen ze bij zat te komen. “ Oke oke oke oke. Ik doe het. Maar stop met de meiden slaan. Ik doe het “ riep ze in paniek. Ik stapte op haar af. “ Tong uitsteken” zei ik kort. Met een boze blik deed ze het. Ik legde mijn pik op haar tong en nam voor het eerst echt bezit van haar mond.

Het was niet zoals de kleine keeltjes van haar kinderen. Nee, dit was een vrouw met ervaring. Iedere keer als ik richting deepthrouth duwde ving ze de klappen goed op. Ze had duidelijk al ervaring. Aan de ene kant jammer. Ze bood me dus niet het strakke wat Amy en Isa mij boden. Aan de andere kant kon ik haar wel harder aanpakken dan die 2 kleine meiden. Dit deed ik dan ook. Tot mijn grote ongenoegen had Romy het makkelijker dan ik dacht. In frustratie trok ik mijn pik terug. “ Je loopt zo te voelen wel vaker de hoer uit te hangen! Nu weet ik van wie je dochters het hebben!” Romy wende haar ogen af. Dit was een opmerking die ergens raakte. Ik liep terug naar de tafel en pakte 2 scherpe tepel klemmen. “ Moet dit in het oog van de meiden?” Vroeg ze nog. Ik gaf er geen antwoord op. ik klemde het koude metaal op haar meteen reagerende tepels. De meiden zaten nu nog harder te kreunen voor haar. Ik besloot het een tandje op te voeren

Eerst maakte ik Romy haar handen los en vond ze voor haar. Ik zetten de eitjes nu op standje 6 voor Isa en 4 voor Amy toen pakte ik Romy bij haar haren vast en trok haar mee tot ze voor Isa op haar hondjes zat. Een beetje onhandig zette ik mijn pik tegen haar kut aan. “ Lik Isa maar eens lekker klaar. Ik denk dat je het best even goed mag maken na alles wat je naar de Titus hebt geholpen!”

Ze wilde protesteren maar toen ze haar.mond open deed duwde ik haar meteen op het kutje van haar jongste dochter. Daarna duwde ik mijn pik haar kut in en begon haar te neuken.

Met iedere stoot die ik gaf kwam haar gezicht dichter in het kutje van haar dochter. “ Ze likt niet meneer” zei Isa. Daar had ik wel wat voor. Ik pakt de leren zweep en sloeg hem hard over haar rug. De rode strepen vormde zich meteen. “ Doe wat je opgedragen word slet!” Beet ik haar toe. Om mijn woorden kracht bij te zetten sloeg ik nog een keer. “ Nu wel meneer nu wel” zei Isa. Wat was het toch een braaf een hoertje, mijn kleine Isa. Heerlijk kreunde het meisje en de vrouw het hele huis bij elkaar. Ik ging door tot zowel Isa als Romy hun hoogtepunt hadden bereikt. Toen Isa kwam duwde ik haar hoofd nog eens goed op het kinderlijke geslachtsdeel zodat Romy alles binnen kon krijgen. Amy zat een beetje beteuterd te kijken. “ Geen zorgen schat. Jij bent nu aan de beurt.

Romy kreunde nog iets over dat ze niet meer kon maar ik kreeg het niet mee. Ik duwde haar door voor Amy haar kutje en positioneerde mijn pik. Nu niet tegen haar lipjes nee nee, maar tegen haar sterretje. Romy kon al niks meer zeggen voor ze het door had. Met een strenge blik keek ik Amy aan. “En?”

“Ze likt meteen meneer”. Het antwoord wat ik wilde horen. De slet vond het wel lekker. In een harde, ferme stoot duwde ik mijn pik haar ronde kont in. Het deed zelfs mijn eikel een beetje pijn maar dat kon me niet deren. Meteen begon ik haar aars in hoog tempo en met diepen stoten te nemen. Ook dit leek Romy niet ongewoon. “ Zelfs een anaal hoerje ben je. Ik zie wel waar je dochters het vandaan hebben” zei ik. Romy mompelde iets in het kutje van Amy maar het was niet te verstaan. Verstoort door haar oudste dochters kutsappen en het kreunen van het stoten van mij pik leek het nergens op.

Toen Amy mij haar orgasme aankondigde werd het mij ook snel te veel. Toen Amy haar sappen over haar moeders gezicht stroomde , Romy had ze haar best gedaan dat de jonge tiener had gesquirt. Terwijl Amy nog “ oh mama oh mama “ aan het kruinen was leegde ik mijn ballen in de darmen van Romy. Uitgeputte zakte ze op de grond. Ik maakte de meiden los van hun stoelen.

Romy positioneerde ik op de grond met open benen. Isa duwde ik tussen haar benen met de boodschap dat ze haar moeder best mocht bedanken. Amy gaf ik een andere eer. “ Aangezien jij het eerst, meest gehoorzame sletje was mag jij je mama haar tieten verwennen.” En ik gaf haar een klein paarden zweepje. De speelsheid in haar ogen was geweldig. Meteen begon ze zacht tegen de klemmen te tikken die nog op haar moeders tepels stonden. Isa deed ondertussen goed haar best om haar moeder klaar te likken.

Romy snikte Amy om te stoppen toen ze het tempo en de kracht van haar slagen had opgevoerd. Amy had hier natuurlijk geen boodschap aan. Ik hoefde haar zelfs niet te vertellen door te gaan. Het was alsof het meisje iets in te halen had. Romy haar adem stokte en spieren verstijfde. Ik wist dat ze nu klaar moest komen. Ik pakte Isa bij haar achterhoofd en duwde haar tussen de dijen van haar moeder. Met mijn andere hand vingerde ik haar klitje. Ook toen ik zag dat ze klaar was ging ik door, en door, en door. Romy had het niet meer. Toen ik klaar was zakte ze op de grond en deed ze niets meer.

Ik trok haar aan haar handen mee naar boven. Het koste Romy moeite om op haar knieën mee de trap op te lopen. Boven aangekomen gingen we naar Amy haar kamer en daar boeide ik haar op het bed. “ Jij kunt vannacht hier slapen” ik sloeg een arm om het naakte tienertje naast me. “ Amy slaapt vannacht bij mij in jou , nu mijn, bed. Dat is wat meisjes die luisteren krijgen” en we verlieten de kamer.

Dit was de avond die mijn leven voorgoed veranderde...

---4 maanden later---

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben is mijn leven de afgelopen tijd behoorlijk wat veranderd.

Ik ben gescheiden, verhuisd, Ik zie mijn kinderen nog maar om de week in het weekend maar het aller belangrijkste…. Ik ben in het bezit van mijn eigen 3 subjes. Laat ik ze ččn voor ččn even af gaan.

Amy: Een prachtige tienertje met halflang blond/bruin haar, prachtig blauwe ogen en een blokjes beugel. Ze heeft een mooi slank buikje wat mooi werd afgetekend door haar cup B borsten. Ze was de oudste dochter in het gezin en de eerste die ik aan mijn pik kreeg. Van onschuldig oppas meisje naar heerlijke gebruiksslet. Ik wist niet meer hoe lang geleden het was.

Amy was de dienende in de relatie. Ze deed alles om mij te plezieren en nam de belong die ze kreeg als dit lukte ook graag in ontvangst

Isa: een halve kop kleiner dan Amy. Ze had groene ogen en donker blonde haren. Haar gezicht karakteriseerde zich door haar mooie gelijk verdeelde sproetjes over haar wangen. Ze had een slank lijf en mooie kleine heuveltjes. Een bh had ze niet nodig.

Ze was de jongste dochter en de gene met de meeste “attitude” probleem. In eerste instantie liet ze zich meeslepen in het wereldje van haar zus, daarna begon ze zich te verzetten maar ze ontkwam niet aan haar diepste verlangens. De verlangens om gedomineerd te worden.

Zij is de massogist in de relatie. Ik maak gebruik van haar lichaam en hier heeft ze niets in te zeggen. Dit is haar plezier. Ze is het spreekwoordelijke gebruiksvoorwerpen.

En dan Romy: Ze had veel sproetjes en donkerbruine lange haren. Ze droeg graag lange shirt en sportleggings, al was ze nu thuis vooral naakt. Ze had een aantal tatoeages over haar linkerarm omhoog gewerkt staan. Combineer dit stoere uiterlijk met een stel groene ogen die je doordringt aan kunnen kijken en kunnen smeken om te stoppen ( of om meer) en je hebt een schoonheid.

de lieve moeder deed alles om haar meisjes te beschermen maar zag ook dondersgoed , wat voor sletjes ze aan het opvoeden was.

If you can't beat them ….. join them!

De regels waren als volgt.

1. De grote slaapkamer was van mij. Als beloning mocht een van de meisjes bij mij komen slapen als ze het hadden verdient. Anders deelde ze een kamer

2. Thuis waren kleren niet toegestaan tenzij er speciale omstandigheden waren. Vriendjes / vriendinnetjes over de vloer, werk afspraken, familie bezoek, etc

3. Totale gehoorzaamheid is een must. Ik wilde niets anders dan totaal gehoorzame subjes. Bij ook maar een beetje minder werden ze gestraft. Dit gebeurde op de zolder, nu omgebouwd tot speelkamer.

4. Als ik het weekend de kinderen had, hadden de dames een weekend vrij. Ik verbleef dan in mijn eigen huis en de dames in hun eigen huis. De regels bleven echt het zelfde.

Leek me niet zo heel moeilijk toch? Amy had zich al gauw aangepast en genoot van het leven wat we met zijn alle hadden. Isa had eerst tandenknarsend toegegeven maar. was nu ook helemaal om. Romy was het lastigst geweest. Ze deed wat ze moest doen om haar meisjes te beschermen maar stiekem zag ik dat ze er wel van genoot. Vooral als ik een van de meiden voor haar ogen tot mij nam. Haar kutje glinsterde dan altijd niet iets meer dan anders.

Zo houden we het al een tijdje met elkaar vol, of nouja zij met mij. Ik denk nog heel vaak terug aan die eerste avond met Amy op de grond met ontbloot bovenlijf. Ik had toen nog geen idee wat er allemaal te gebeuren stond. Wat een avontuur. Het heeft me heel wat gekost, maar ook heel veel opgeleverd

Hallo allemaal,

Dit is het laatste deel in de serie van Amy. Ik baal ongelooflijk dat het afgelopen is maar het verhaal voelt klaar. Dit is en was mijn favoriete serie om te schrijven. Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als ik.

Xxxx Amy-mae

GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk SamenDoor: Sweethome
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Na een aantal weken met elkaar gemaild te hebben, hebben we besloten om elkaar te ontmoeten. We spreken af dat we ieder op elk moment kunnen besluiten om het te stoppen of om er mee door te gaan. Voor beide onze veiligheid hebben we afgesproken op ee..."
28-11
9.1
Maaike En Haar... - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"De volgende morgen gingen ze verder waar ze gebleven waren. Maaike werd gestreeld en gelikt waardoor ze weer helemaal ontspannen werd. Toen ze helemaal relaxt was, zei Frank tegen haar dat ze op haar knie n moest gaan liggen. Steek je kontje maar in..."
27-11
9.3
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11
8.6
Zijn Hoer - 9Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Sprookje,
"Meester neukte me stevig door tegen de muur en fluisterde in mijn oor jij kleine geile slet van me. Kom voor me dat was het moment dat ik me liet gaan en ik kwam samen met meester klaar. Mijn tepels deden pijn door de klemmen en het gewicht maar t..."
25-11
9.1
Een Duwtje In... - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11
9.4
Hete Sex En... - 3Door: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"We zitten nu in de laatste week van onze vacantie hier op de camping. Onze buren met Rion, zijn er nu alleen in het weekeinde. Dit betekent dat ik weer sex heb met Eric zonder dat Rion plots op komt duiken. Oh jaaa ik genoot er wel van, d..."
25-11
8.8
Slavin Vera - 2Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik hoe ik eruit zie. Ik sta de lunch de vaatwasser in te ruimen als ik mijn telefoon in mijn kont..."
24-11
8.9
Jeanne - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie,
"We waren reeds een week verder. Na een heerlijke zaken lunch reden Gert en ik terug naar de zaak. laat je bh in de auto zei Gert en keek me geil aan. wat Vroeg ik. vooruit we zijn er bijna eiste Gert. Ik keek Gert aan, zag dat hij het me..."
24-11
8.9
Nadi's Leven ...Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Wandelen,
"Het is een heerlijke voorjaarsdag en de temperaturen zijn de laatste tijd al heerlijk voor de tijd van het jaar. Zo eind april verwacht je niet dat het al 25 graden is en het voelt ook al gewoon als zomer aan. Dan is het wel lekker als je zelf je wer..."
24-11
9.1
Zijn Hoer - 8Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin,
"Ik amuseerde me met de meiden, mijn kennis van de taal ging heel snel vooruit. Een van de slaven durfde het aan om me een vraag te stellen. we hebben allemaal piercings, de andere slaven die hier komen ook. Waarom u niet mijn meester wil dat n..."
24-11
9.2
Vrienden En Familie...Door: Bertine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen, Vingeren, Vrienden,
"Mijn familie is niet groot en we hebben een 5tal echtparen die wij als goede vrienden zien. Ik, Bertine 28 jaar, getrouwd met Hans 30 jaar, geen kinderen. Mijn ouders Ben 59 jaar en mijn moeder Francien 57 jaar. Ik heb 1 broer Rob getrouwd met Ange..."
22-11
8.5
Slavin Vera - 1Door: Slavinvera
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Hoi allemaal, mijn naam is Vera en ik ben 26 jaar. Voordat ik met mijn verhaal begin zal ik mezelf eerst even beschrijven. Ik ben dus 26 jaar en werk in een hotel bij de front office. Maar ik werk niet alleen maar natuurlijk. Buit..."
22-11
8.6
Klik hier voor meer...