Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Nanko
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 6205
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 9 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Bekentenis - 4
De volgende dag begint rustig en we babbelen wat aan de koffie.

Terwijl ze een tweede bakkie inschenkt voor mij zegt ze. Ow de buurvrouw vroeg of ik meeging sporten. Ik heb gezegd dat hij wel even ging met haar omdat ik vandaag afspraak heb bij de schoonheidsspecialist.

Ik bedenk opeens dat dat mijn eerste keer sporten wordt in een damesslipje.

Maar goed geen probleem de kleedkamers van de dames en heren zijn gescheiden. Dus komt goed denk ik de buurvrouw ziet niks. En ik vraag hoe laat?

Om half 11 klaar staan. Ik heb je sportkleding al ingepakte antwoord Shana. Ik eet rustig mijn ontbijtje op, gooi de koffie er achter aan.

In de gang staat mijn tas al klaar zie ik. ik poets mijn tanden. Kleed mij aan en ready to go! Ik scrol wat op mijn gsm om te tijd te doden tot een auto claxon toetert.

Ik kus Shana pak de tas en loop de voordeur uit naar de auto. Ik trek de bijrijdersdeur open en tot mijn verbazing zit daar al iemand. Snel duik ik op achterbank.

De man stelt zich voor als Henk een sportvriend van de buurvrouw. Ik stel mij ook netjes voor en we tuffen ondertussen richting de sportschool. daar aangekomen halen we onze pasjes door de scanner en verdwijnen in de kleedkamer. Ik open mijn sporttas en bovenop ligt een briefje, ik herken het handschrift van Shana:

"Veel plezier met sporten,

alles wat in de tas zit moet je aantrekken

en uiteraard dat schattige rode slipje hou je ook aan

je mag pas iets aan doen als je de kleding die je niet aan hebt met sporten hebt uitgedaan,

uiteraard alles 1 voor 1

veel plezier schatje

xx Shana"

Dat betekent dat ik even in alleen mijn rode slipje sta bedenk ik en mijn hart bonst uit mijn lijf...

Ik leg de stapel kleding op de bank naast mij

-Sportschoenen

-Korte zwarte sportbroek

-Rode bh

-Wit T-shirt

Godzijdank geen siliconen voor in de bh bedenk ik.

Gvd vloek ik binnensmonds en treuzel met met spullen omdat ik hoop dat Henk snel weg is. Die is al half omgekleed en begint een praatje met mij tot mijn grote irritatie.

Ik moet nu wel gaan omkleden, en trek mijn trui en shirt uit. Nu moet mijn broek... In godsnaam Henk ga weg denk ik..

Ik draai mijn rug naar hem toe en probeer zo snel mogelijk uit broek te stappen.

Maar door mijn gehaast gaat het juist langzamer. Eindelijk trap ik de broek uit. Henk klets gewoon door en ziet niks blijkbaar

Ik pak mijn korte broek van de stapel en op dat moment hoor ik hem stil vallen en zeggen WTF man? Wat is dit? Ik voel mijn kop knalrood worden en antwoord mompelend "weddenschap verloren met Shana"Ow ja ja antwoord hij en hij lijkt het te accepteren maar kijkt wel raar naar mij. Ik heb godzijdank de sportbroek nu aan

Ow shit nu die verrekte bh nog das natuurlijk wel effe ander verhaal besef ik. Met trillende hand vis ik hem uit de kleding en doe hem achterstevoren aan zodat ik de sluiting aan voorkant kan dicht maken ik durf Henk niet aan te kijken en er hangt een doodse stilte in de kleedkamer. Ik trek de bh om Zodat de cups nu voor zitten. Steek mijn armen door de bandjes en positioneer de cups over mijn borst...

///////mocht je willen zien welke: De voorgevormde beugel bh is Rose van Hunkenmuller samen met de bijpassende Brazilian ook type Rose)////////

Nog steeds durf ik niet op te kijken naar Henk die nog steeds stilzwijgend op de bank zit. Snel pak ik het shirt en denk hey dit is een nieuw shirt en niet iets wat ik normaal draag dit is hemd wijd met grote mouwgaten tot bijna onderaan.

Maar op dit moment zou ik alles aantrekken om mijn bh te verbergen. Snel trek ik het over mijn hoofd..de schoenen volgen snel.. Hnk is nog steeds stil en vol verbazing of zo iets denk ik.

Ik vul mijn drinkfles onder de kraan, Pak mijn Gsm en duik de zaal in.. Henk volgt nog steeds zwijgend. Ik doe oordopjes in en kruip op een hometrainer voor mijn opwarming. ik zie op het display dat mijn hartslag al behoorlijk hoog is.

Henk loopt naar Laura de buurvrouw en klets wat. Ik weet gelijk wat er besproken wordt want ze kijkt naar mij. Ik probeer mijn ding te doen en fiets stug door tot ik lekker opgewarmd ben en beetje buiten adem.

Ik loop de trap af naar de cardio apparatuur. Ik doe mijn rondje over de apparatuur en denk dat ik bekeken word maar uiteraard is dat verbeelding bedenk ik.

Henk is samen met een anders brede vent en Laura de buurvrouw bezig met gewichten voor de spiegel aan eind van de zaal... Na anderhalf uur komen ze naar voren lopen en willen stoppen. Ik ben er ook klaar mee dus zeg dat ik ook stop...

Even een bakkie aan de bar zegt Henk voor we gaan. we stemmen allemaal in .

We schuiven aan en Laura ploft naast mij op kruk en fluistert je ziet er goed uit buurman en ze schuift haar gsm onder mijn neus en opent haar fotogalerie, ik zie mijzelf zitten op diverse apparaten en dan besef ik dat iedereen via zijkant alles kan zien onder mijn sporthemd ook de rode bh natuurlijk.. gvd vandaar die blikken denk ik.

Staat je goed hoor fluistert ze veel beter dan zo n sport bh. Tja weddenschap stamel ik nog maar de barvrouw overstemd mijn gestamel als ze koffie neerzet voor ons .

Henk praat luidruchtig met zijn maat over shakes, oefeningen en dat soort dingen. Laura legt haar hand op mijn been en zegt niet zo moeilijk kijken buurman ik hou wel van deze verborgen kant van je, en klets vervolgens verder over koetjes en kalfjes.

De koffie is op Laura duikt de dameskleedkamer in. Henk en zijn maat lopen achter mij aan de heren kleedkamer in...

Shit nu gaan we weer. Ik bedenk laat ik de bh en shirt meteen tegelijkertijd uitdoen en dan jeans over sportbroek aan.

Maar dan herinner ik mij het briefje met de instructies.

Henk zit tegenover mij samen met zijn maat en maken geen aanstalten te gaan omkleden.

De klootzakken zitten er gewoon voor te wachten.

Ik knoop langzaam schoenen los terwijl ik inwendig vloek en koortachtig bedenk hoe ik dit snel ga oplossen

Kom op man zegt Henk we hebben geen uren de tijd.

Lars geloofd niet wat ik vertelde over jou.

Broek uit! Met tegenzin volg ik zijn opdracht. Het moet toch een keer.

Ik stap uit de sportbroek... Ik zei het toch roept Henk. Lars kijkt gebiologeerd en ongelovig naar het strakke rode slipje. scheer jij je benen? vraagt Henk volgens mij ben je geen wielrenner?!

Nee staat mooier antwoord ik zachtjes.

Mooier voor een vrouw ja bast Henk.

Ik denk nu snel shirt uit.. en dan is dit afgelopen...

Hoho langzaam zegt Lars.. doe eens sexy en hij pakt mijn kleding weg... Die krijg je als ik tevreden bent...

Dus langzaam en Sexy!!

Ik bedenk hoe ik het graag zie bij Shana en probeer dat zo goed mogelijk te doen ik kruis mijn benen terwijl ik langzaam het shirt omhoog doe terwijl ik mijn bovenlichaam streel, ik gooi mijn hemd op de grond en draai een rondje terwijl ik een klap op mijn kont geef.

Tering wat een hoer zegt Henk, ik ga douchen jullie zien maar wat jullie doen.

Ik vraag mijn kleding aan Lars maar die zegt nee kruip sexy naar mij om ze op te halen. Ik kruip in mij lingerie met mij kont wiegend naar hem toe.. beschaamd bedenk ik dat het mij gewoon opwind om zo de slet uit te hangen en dan ook nog in openbare ruimte.

Sta op gebied lars en ik sta op . Beschaamd verberg ik de groeiende bult.. draai je om verbaasd oordeelt hij je benen zijn echt net van een vrouw.

Hier zegt hij... Ik draai mij om en verwacht mijn kleding maar ipv daarvan heeft hij een visite kaartje vast. App mij zodra je thuis bent naar dit nummer.

ik kleed mij snel aan en vlucht de kleedkamer uit. Laura staat al te wachten en dirigeert mij naar de auto , daar wachten we op de mannen.

Thuis aangekomen had ik wat te vertellen..
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Dennis - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Pijpen, Trio, Moeder, Zoon,
"Dennis kon het niet bevatten meer. Zijn moeder was lid van een club van vrouwen die zich door jongens lieten uitwonen. En nu had zij zijn pik al in haar mond gehad. En zij wilde door hem geneukt worden. Zijn pik werd zo mogelijk nog harder. Nu bukte ..."
15-07
9
Nachtelijke Strand Seks!Door: Amber Hot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Bikini, Billen, Borsten, Kontje, Kut, Kutje, Likken, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Pik, Sperma, Squirten, Strand, String, Vingeren,
" i b Samen met een vriendin ben ik op vakantie in Gran Canaria. Deze avond gaan wij samen stappen. Eens kijken wat de avond en nacht hier voor ons in petto heeft. We hopen op een spannende avond waarin een paar hete mannen natuurlijk niet mogen ..."
15-07
9.4
Nick En Melissa; Een Romantisch DagjeDoor: Melissa Ikke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was zomer, buiten scheen het zonnetje al en ik werd wakker in Nick s armen. Hij lag nog heerlijk te slapen, naakt tegen me aan. Mijn billen lagen tegen zijn kruis, m n hoofd dichtbij het zijne. Ik lag op zijn linkerarm en z n rechter..."
15-07
7.5
Mijn Vrouwen - 11: SugargirlsDoor: Gina
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De volgende ochtend werd ik alleen in mijn bed wakker. Ik hoorde kots geluiden uit de badkamer komen. Bleek kwam Elke de badkamer uitlopen. Ik heb gisteren wat verkeerds gegeten zei ze. Ik dacht aan iets heel anders. Zal ik een arts roepen vroeg..."
14-07
9.7
De Donkere Vriend Van Mijn Ex Schoondochter ...Door: Geert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Likken, Neuken, Pijpen, Schoondochter,
"O lieve Siena wat ben ik blij dat jij met mij mee gaat , ik ben de gelukkigste man op aarde, met je schaamlippen likken merkte ik stoppel op je schaamstreek wat zal ik het fijn vinden dat jij je haar daar laat groeien, ben ook zo benieuwd wat voor kl..."
14-07
8.8
Een Nachtje WegDoor: Lickby
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
"Eindelijk was het zover De kinderen gingen uit logeren en Anne zou samen met haar man Jim een nachtje weg gaan ter ere van hun 10 jarig huwelijk. Anne keek er erg naar uit, ze hadden een drukke periode achter de rug gehad en nu hadden ze weer eens d..."
14-07
8.6
Ronnie's Moeder - 5: Op Bezoek Bij IreneDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Sinds het avondje met Irene en Veronica zie ik zo nu en dan berichtjes verschijnen van de dames. Meestal korte chats, waarin ik hun opwinding wel merk, alsof ze op een uitnodiging wachten. Maar door mijn studie, stage en werk heb ik..."
14-07
9.3
De Verhalen Van Rob - 2Door: 1959joon
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen,
"Hi Ik ben Rob ZZP er en heb in mijn eerste verhaal verteld over Hans en Mieke waar ik een keuken moest plaatsen. Nu was ik bij een jong stel die lekkage hadden in hun schuur die achter in de tuin stond. Ik was op het dak geklommen en keek om me heen...."
14-07
9.3
Niemand Zeggen - 19Door: Eline89
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Keuken, Teder, Vingeren,
"Jeffrey staarde naar het scherm van zijn laptop. Hij bleef op hetzelfde doodlopende punt vastzitten. Hij had extra informatie nodig, maar die zou de politie zeker niet geven. Hij trommelde met zijn vingers op zijn bureau en zuchtte. Uiteind..."
13-07
9.4
Spannend Dagje AntwerpenDoor: Anoniem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Antwerpen, Pashokje,
"Ik zal ons even kort voorstellen. Wij zijn een stel van midden 30, zij een leuke blonde meid, 1.65 lang, mooie D cup en een heerlijke ronde kont. Ikzelf ben net iets groter met een normaal tot stevig postuur en ben altijd wel op zoek naar spanning. M..."
13-07
8.9
 
Klik hier voor meer...