60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 4740x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Bekentenis - 4
De volgende dag begint rustig en we babbelen wat aan de koffie.

Terwijl ze een tweede bakkie inschenkt voor mij zegt ze. Ow de buurvrouw vroeg of ik meeging sporten. Ik heb gezegd dat hij wel even ging met haar omdat ik vandaag afspraak heb bij de schoonheidsspecialist.

Ik bedenk opeens dat dat mijn eerste keer sporten wordt in een damesslipje.

Maar goed geen probleem de kleedkamers van de dames en heren zijn gescheiden. Dus komt goed denk ik de buurvrouw ziet niks. En ik vraag hoe laat?

Om half 11 klaar staan. Ik heb je sportkleding al ingepakte antwoord Shana. Ik eet rustig mijn ontbijtje op, gooi de koffie er achter aan.

In de gang staat mijn tas al klaar zie ik. ik poets mijn tanden. Kleed mij aan en ready to go! Ik scrol wat op mijn gsm om te tijd te doden tot een auto claxon toetert.

Ik kus Shana pak de tas en loop de voordeur uit naar de auto. Ik trek de bijrijdersdeur open en tot mijn verbazing zit daar al iemand. Snel duik ik op achterbank.

De man stelt zich voor als Henk een sportvriend van de buurvrouw. Ik stel mij ook netjes voor en we tuffen ondertussen richting de sportschool. daar aangekomen halen we onze pasjes door de scanner en verdwijnen in de kleedkamer. Ik open mijn sporttas en bovenop ligt een briefje, ik herken het handschrift van Shana:

"Veel plezier met sporten,

alles wat in de tas zit moet je aantrekken

en uiteraard dat schattige rode slipje hou je ook aan

je mag pas iets aan doen als je de kleding die je niet aan hebt met sporten hebt uitgedaan,

uiteraard alles 1 voor 1

veel plezier schatje

xx Shana"

Dat betekent dat ik even in alleen mijn rode slipje sta bedenk ik en mijn hart bonst uit mijn lijf...

Ik leg de stapel kleding op de bank naast mij

-Sportschoenen

-Korte zwarte sportbroek

-Rode bh

-Wit T-shirt

Godzijdank geen siliconen voor in de bh bedenk ik.

Gvd vloek ik binnensmonds en treuzel met met spullen omdat ik hoop dat Henk snel weg is. Die is al half omgekleed en begint een praatje met mij tot mijn grote irritatie.

Ik moet nu wel gaan omkleden, en trek mijn trui en shirt uit. Nu moet mijn broek... In godsnaam Henk ga weg denk ik..

Ik draai mijn rug naar hem toe en probeer zo snel mogelijk uit broek te stappen.

Maar door mijn gehaast gaat het juist langzamer. Eindelijk trap ik de broek uit. Henk klets gewoon door en ziet niks blijkbaar

Ik pak mijn korte broek van de stapel en op dat moment hoor ik hem stil vallen en zeggen WTF man? Wat is dit? Ik voel mijn kop knalrood worden en antwoord mompelend "weddenschap verloren met Shana"Ow ja ja antwoord hij en hij lijkt het te accepteren maar kijkt wel raar naar mij. Ik heb godzijdank de sportbroek nu aan

Ow shit nu die verrekte bh nog das natuurlijk wel effe ander verhaal besef ik. Met trillende hand vis ik hem uit de kleding en doe hem achterstevoren aan zodat ik de sluiting aan voorkant kan dicht maken ik durf Henk niet aan te kijken en er hangt een doodse stilte in de kleedkamer. Ik trek de bh om Zodat de cups nu voor zitten. Steek mijn armen door de bandjes en positioneer de cups over mijn borst...

///////mocht je willen zien welke: De voorgevormde beugel bh is Rose van Hunkenmuller samen met de bijpassende Brazilian ook type Rose)////////

Nog steeds durf ik niet op te kijken naar Henk die nog steeds stilzwijgend op de bank zit. Snel pak ik het shirt en denk hey dit is een nieuw shirt en niet iets wat ik normaal draag dit is hemd wijd met grote mouwgaten tot bijna onderaan.

Maar op dit moment zou ik alles aantrekken om mijn bh te verbergen. Snel trek ik het over mijn hoofd..de schoenen volgen snel.. Hnk is nog steeds stil en vol verbazing of zo iets denk ik.

Ik vul mijn drinkfles onder de kraan, Pak mijn Gsm en duik de zaal in.. Henk volgt nog steeds zwijgend. Ik doe oordopjes in en kruip op een hometrainer voor mijn opwarming. ik zie op het display dat mijn hartslag al behoorlijk hoog is.

Henk loopt naar Laura de buurvrouw en klets wat. Ik weet gelijk wat er besproken wordt want ze kijkt naar mij. Ik probeer mijn ding te doen en fiets stug door tot ik lekker opgewarmd ben en beetje buiten adem.

Ik loop de trap af naar de cardio apparatuur. Ik doe mijn rondje over de apparatuur en denk dat ik bekeken word maar uiteraard is dat verbeelding bedenk ik.

Henk is samen met een anders brede vent en Laura de buurvrouw bezig met gewichten voor de spiegel aan eind van de zaal... Na anderhalf uur komen ze naar voren lopen en willen stoppen. Ik ben er ook klaar mee dus zeg dat ik ook stop...

Even een bakkie aan de bar zegt Henk voor we gaan. we stemmen allemaal in .

We schuiven aan en Laura ploft naast mij op kruk en fluistert je ziet er goed uit buurman en ze schuift haar gsm onder mijn neus en opent haar fotogalerie, ik zie mijzelf zitten op diverse apparaten en dan besef ik dat iedereen via zijkant alles kan zien onder mijn sporthemd ook de rode bh natuurlijk.. gvd vandaar die blikken denk ik.

Staat je goed hoor fluistert ze veel beter dan zo n sport bh. Tja weddenschap stamel ik nog maar de barvrouw overstemd mijn gestamel als ze koffie neerzet voor ons .

Henk praat luidruchtig met zijn maat over shakes, oefeningen en dat soort dingen. Laura legt haar hand op mijn been en zegt niet zo moeilijk kijken buurman ik hou wel van deze verborgen kant van je, en klets vervolgens verder over koetjes en kalfjes.

De koffie is op Laura duikt de dameskleedkamer in. Henk en zijn maat lopen achter mij aan de heren kleedkamer in...

Shit nu gaan we weer. Ik bedenk laat ik de bh en shirt meteen tegelijkertijd uitdoen en dan jeans over sportbroek aan.

Maar dan herinner ik mij het briefje met de instructies.

Henk zit tegenover mij samen met zijn maat en maken geen aanstalten te gaan omkleden.

De klootzakken zitten er gewoon voor te wachten.

Ik knoop langzaam schoenen los terwijl ik inwendig vloek en koortachtig bedenk hoe ik dit snel ga oplossen

Kom op man zegt Henk we hebben geen uren de tijd.

Lars geloofd niet wat ik vertelde over jou.

Broek uit! Met tegenzin volg ik zijn opdracht. Het moet toch een keer.

Ik stap uit de sportbroek... Ik zei het toch roept Henk. Lars kijkt gebiologeerd en ongelovig naar het strakke rode slipje. scheer jij je benen? vraagt Henk volgens mij ben je geen wielrenner?!

Nee staat mooier antwoord ik zachtjes.

Mooier voor een vrouw ja bast Henk.

Ik denk nu snel shirt uit.. en dan is dit afgelopen...

Hoho langzaam zegt Lars.. doe eens sexy en hij pakt mijn kleding weg... Die krijg je als ik tevreden bent...

Dus langzaam en Sexy!!

Ik bedenk hoe ik het graag zie bij Shana en probeer dat zo goed mogelijk te doen ik kruis mijn benen terwijl ik langzaam het shirt omhoog doe terwijl ik mijn bovenlichaam streel, ik gooi mijn hemd op de grond en draai een rondje terwijl ik een klap op mijn kont geef.

Tering wat een hoer zegt Henk, ik ga douchen jullie zien maar wat jullie doen.

Ik vraag mijn kleding aan Lars maar die zegt nee kruip sexy naar mij om ze op te halen. Ik kruip in mij lingerie met mij kont wiegend naar hem toe.. beschaamd bedenk ik dat het mij gewoon opwind om zo de slet uit te hangen en dan ook nog in openbare ruimte.

Sta op gebied lars en ik sta op . Beschaamd verberg ik de groeiende bult.. draai je om verbaasd oordeelt hij je benen zijn echt net van een vrouw.

Hier zegt hij... Ik draai mij om en verwacht mijn kleding maar ipv daarvan heeft hij een visite kaartje vast. App mij zodra je thuis bent naar dit nummer.

ik kleed mij snel aan en vlucht de kleedkamer uit. Laura staat al te wachten en dirigeert mij naar de auto , daar wachten we op de mannen.

Thuis aangekomen had ik wat te vertellen..
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sinterklaas, Bijstandsmoeder, Neuken, Anaal, Lust,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11
9.3
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Flashen, Likken, Beffen, Biseksueel, Standje 69, Anaal,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11
9.2
Geile MilfDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik verschijn op de VVE georganiseerde barbecue in de gezamenlijke tuin. De uitnodiging lag al een paar dagen op mijn tafel, en ik had de gevraagde bijdrage overgemaakt. Nu ik een half jaar in het appartement zit, leek het me tijd om de over..."
28-11
8.9
De Lerares - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lerares, Massage, Tiener, Vingeren,
"Leontien is nog een jonge lerares, die les geeft op school, waar ze de maatschappijleer probeert duidelijk te maken aan een klein groepje leerlingen die nog pubers zijn. Als ze het lokaal binnenkomt, ziet ze dat er allerlei dubbelzinnighede..."
28-11
8.3
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11
9.0
Losbandigheid Op Het... - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Fantaseren, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme,
"Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik ha..."
28-11
9.3
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11
8.8
Eindelijk Weer - 3Door: Ilse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Er ging ruim een week overheen en ik had me bijna elke dag wel een keer gevingerd met Erik in mijn gedachten en kreeg steeds weer een geile bui als ik aan die heerlijke beurt moest denken, en toen hield ik het niet meer, pakte mijn telefoon en appte ..."
27-11
9.3
Marijke ChanteertDoor: Charles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Lingerie, Milf,
" Domme, domme domme kut, neuken, dat is het enige waar je goed in bent. Mij zie je hier nooit meer . Zo werd ik op een zondag ochtend wakker. De buurman schold zijn vrouw uit en vertrok vervolgens met piepende banden. Ik draaide me nog even om 3..."
27-11
8.8
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11
9.2
Eindelijk Weer - 2Door: Ilse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Zoals je in deel 1 heb kunnen lezen heb ik Erik ontmoet met het uitlaten van onze honden en hebben we nadat we elkaar voor de tweede keer ontmoeten en weer op dat bankje uitkwamen elkaar heerlijk oraal verwent in de buitenlucht op het bankje langs de..."
27-11
9.3
De Wedergeboorte Van... - 20Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11
9.6
Klik hier voor meer...