60.389 Gratis Sexverhalen
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 2649x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Nieuwe Daddy - 3
Pappie en ik bestellen een drankje en kijken nog even wat rond en komen echt van alles tegen. Verschillende kamers, podia en danszalen. In elk vertrek zijn wel mensen aan het seksen. Als we dan een ruimte binnenlopen merken we dat het hier vrij donker is en moet dit wel de darkroom zijn. Wij volgen de muur en al snel stuit ik op een pik die uit een gloriehole steekt en pak deze stevig beet en trek hem af. Dan neem ik hem in mijn mond en pijp deze pik af en merk dat dit een flink exemplaar is. Met een dikte van 8cm en een lengte van 14 krijg ik hem met moeite in mijn mond. Maar al snel is de pik goed nat en word deze zonder enig woord terug getrokken. Ik sta daar onbevredigd en zoek dan op goed geluk mijn weg weer. Pappie ben ik in dit proces kwijt geraakt, maar zal ik straks wel weer vinden. Ik struin zo de kamer door en voel meerdere handen over mijn billen glijden en als ik her en der even inhoud glijd er met regelmaat een vinger door mijn openstaande kutje heen. Hierdoor word ik alleen maar geiler en gewilliger en hoop dat er straks iemand is die mij neukt. Maar helaas in deze kamer is er niemand die mij opvult en daarom ga ik verder en kom in een kamer waar pikken en kontjes uit schuttingen komen. Ik zie dat er een open plekje is en dat er een bordje hangt waar je op kunt aangeven wat mogelijk is. Aangezien ik geil en gewillig ben zet ik op het bordje dat alles met respect kan en ga dan door het luik op het bed liggen. Met mijn benen, kut en pik door ene gat heen kan niemand mij zien, maar ik ook hen niet.  

 

Lang hoef ik niet te wachten en schrik ik even van de aanrakingen, maar al snel geef ik mij hieraan over en begin ik te kreunen van genot. Er glijden handen over mijn benen en via mijn liezen naar mijn pik die word afgetrokken. Ik voel hoe een tong verdwijnt in mijn kutje en mij heerlijk aan het likken is. Terwijl ik gelikt word voel ik hoe er een vinger naar binnen glijd die al snel gevolgd word door een 2de en 3de vinger. Zonder enige weertand glijden deze naar binnen en neukt deze man mij met zijn 3 vingers en laat mij steeds intenser kreunen. Met mijn pik diep in zijn keel neukt hij mijn kutje flink door, maar tot een orgasme komt het niet. Hij haalt zijn vingers eruit en zet zijn pik tegen mijn kutje aan. Ik voel nog een koude substantie en verwacht dat dit wel glijmiddel moet zijn. Langzaam voel ik hoe ik opgerekt word en moedig hem kreunend aan om dieper in mij te glijden. Deze onbekende pik blijkt een forse eikel te hebben die er tergend langzaam in glijd en als die eenmaal naar binnen gegleden is ontvang ik hem met een intens geile kreun. Dan begint de man mij met trage diepe halen te neuken en merk ik dat hij naast een dikke eikel ook nog een lange pik heeft. Al snel voel ik zijn ballen tegen mij aankomen en merk ik hoe erg hij mij gevuld heeft. Kreunend moedig ik hem aan om mij harder te neuken en dit volgt deze neuker ook graag op. Met diepe en harde stoten beukt hij zijn pik diep in mijn kutje en bij elke stoot kreun ik dat ik zijn zaad wil. Niet veel langer voel ik hoe de man verkrampt en met een brul zijn zaad in mijn kut spuit. Hij stoot nog een paar keer na en haalt dan zijn pik uit mijn kut en ik voel direct een stroompje naar buiten glijden. Ver komt het niet, want de volgende staat al klaar en voel ik ook meerder handen over mijn lichaam glijden. Ik lig hier heerlijk te genieten van al deze onbekende aandacht en ervaar hoe de ene naar de andere kerel zijn pik in mij steekt en zich leeg spuit in mijn kut. Na een man of 8 voel ik weer een tong mijn kutje binnen glijden en zo het overtilloge zaad op likt. Als naar een tijdje er niet veel meer uit komt hoor ik de man vragen of mijn kutje al genoeg heeft gehad. Ik kreun dat mijn kutje net is opgewarmd en meer kan hebben. De man vraagt of ik dan met hem mee ga naar een andere kamer en opent het schot. Ik stap van het bed af en loop met hem mee naar een andere kamer.  

 

In deze kamer zie ik een stoel met beugels en hij vraagt of ik daar wil gaan liggen. Ik doe dit en bekijk deze man eens goed. Ik zie ene tengere man met een normaal formaat pik, maar wel een zelfverzekerde houding hebben. Als ik op de stoel lig vraagt hij of ik nog wat lekkers wil hebben en ik stem hier mee in. Hij pakt een snoepje en een lijntje en bied mij dit aan als keuze. Ik neem het snoepje en slik deze weg met wat water en nog voor hij het lijntje weg kan halen snuif ik deze op. De man glimlacht tevreden en zegt dat die een goede keuze is en volgt mijn voorbeeld. Ook steekt hij een joint op en bied mij deze aan. Ik neem hier een paar trekjes van en merk dat dit een sterke is. Al snel voel ik hoe de joint in slaat en dat ik geil en gewillig ga liggen. Volledig ontspannen voel ik hoe mijn polsen vast komen te zitten en mijn benen vast gezet worden voor de beugels verzet worden. De rugleuning word plat gelegd en de hoofdsteun word verwijderd. Hierdoor lig ik met mijn hoofd wat naar achteren en merk ik dat mijn benen zo open liggen dat mijn kut vrij toegankelijk is voor iedereen. Dan komt de man naar mijn hoofd lopen en geeft hij mij een zoen op mijn lippen. Gewillig beantwoord ik zijn zoen en ontvang ik zijn tong in mijn mond. Na een tijdje haalt hij zijn mond van de mijne en legt hij zijn slappe pik in mijn mond die ik als een gewillig sletje begin te pijpen. Dit tot grote tevredenheid van de man die met een kreun laat merken dat hij het lekker vind. Al snel is zijn pik stijf en neukt hij mijn keel even diep door. Hierdoor komt er door zijn 17cm wat kwijl mee naar buiten wat over mijn gezicht komt. Terwijl hij mijn keel neukt glijd zijn hand naar mijn tepels die hij 1 voor 1 stevig vast pakt en rond draait. Hierdoor kreun ik en dit moedigt hem aan verder te gaan. De man haalt zijn pik uit mijn keel en loopt weer naar de andere kant toe en neemt plaats tussen mijn benen. Met zijn hand pakt hij mijn ballen stevig vast wat door de cokcring vrij makkelijk gaat en neemt dan met zijn mond mijn pik in zijn mond en begint mij te pijpen. Naar een tijdje is mijn pik super stijf en voel ik hoe hij hem afbind met een touwtje waardoor die nog stijver word. Ik weet niet of het pijn is of genot, maar wat het ook is ik word hier geil van. Als mijn pik is afgebonden pakt hij van een tafel naast de stoel 2 klemmen en zet deze op mijn tepels. Ook hier weer de pijn, maar al snel het genot. De man neemt plaats tussen mijn benen en ik voel hoe hij zijn hand heeft ingesmeerd met glijmiddel en zonder enige moeite 3 vingers mijn kut laat inglijden. Met een kreun ontvang ik zijn vingers en voel hoe hij mij aan het neuken is. Ik vaar ondertussen weg op dit geile gevoel en moedig de man met veel gekreun aan om bezit te nemen van mijn kut.  

 

De man heeft geen aanmoediging nodig en weet waar hij mee bezig is. Met zijn vrije hand blijft hij mijn afgebonden pik aftrekken en likt zo nu en dan over mijn plasgaatje heen. Hierdoor giert er steeds een siddering door mijn lichaam heen en begint mijn voorvocht te stromen. Al snel staat mijn plasgaatje zo ver open dat ik hem goedkeurend hoor kreunen. Hij laat dan mijn kut met rust en pakt iets van een staafje van de tafel en smeert deze in met glijmiddel. Hij zet deze tegen mijn plas gaatje en langzaam duwt hij dit staafje naar binnen. Ik ervaar een vreemd gevoel van een branderige pijn, maar ook genot. Ik merk dat de man hier ervaring mee heeft en hierdoor kan ik mij makkelijk overgeven aan hem. Na een korte periode zit het staafje op zijn plek en haalt hij hem zo nu en dan wat naar boven en duwt hij hem weer terug. Alsof hij mijn plasgaatje aan het neuken is. Hierdoor begin ik toch te kreunen van genot en hoop ik dat hij nog niet stopt. Stoppen is de man ook nog niet van plan en hij stopt weer 3 vingers in mijn kut, maar al snel volgt er een 4de en begint hij mij langzaam op te rekken. Na een poos mij zo te hebben opgerekt duwt hij ook van zijn andere hand 4 vingers naar binnen en trekt hij mijn billen uit elkaar. Voor hem ontstaat een gapend wart gat wat uitnodigend zijn aandacht smeekt. Terwijl de man zo lekker met mijn kut en pik bezig is zijn er wat mannen bij gekomen en kijken naar dit schouwspel terwijl ze zich aftrekken. Al snel komen er een aantal mannen om ons heen staan en 1 van hen stopt zijn pik in mijn mond die ik gewillig begin te pijpen. Mijn handen worden los gemaakt en in elke hand komt ene pik die ik beging af te trekken. Ik geniet van al dit lekker en met gesmoorde kreuntjes laat ik dit merken ook. Al snel komt de man in mijn mond klaar en slik ik zijn zaad door en loopt hij weg. Lang blijft mijn mond nu niet leeg en krijg ik de volgende pik alweer in mijn mond en ga gewillig door met pijpen en trekken.  

 

De man die mijn kut aan het oprekken is met zijn 2 handen haalt zijn vingers eruit en bekijkt mijn openstaande kut een aandachtig. Hij gromt goedkeurend en pakt dan een lange dikke dildo en zet deze op een neuk machine neer. Deze komt tussen mijn benen en hij smeert alles rijkelijk in met glijmiddel. Dan duwt hij hem tot aan mijn opening en zet de machine aan. Ik voel hoe de dildo traag naar binnen glijd en mij nog verder oprekt. Door de dikte voel ik een beetje pijn, maar dat gaat snel over in genot zoals alles bij deze man. Elke 5 minuten zet hij de machine wat harder terwijl hij zich bezig houd met mijn afgebonden pik waar het staafje nog in zit. Dit staafje haalt hij eruit en vervangt hem voor ene maatje dikker, maar ook deze heeft hij er snel en vakkundig in laten glijden. Met dit staafje neukt hij mijn plasgaatje door waarop ik steeds harder en intenser ga kreunen. Mijn gekreun word gesmoord door de pikken die ik in mijn keel te verwerken krijg met het zaad wat ze achterlaten. De man pakt nu een vibrator en zet deze tegen het staafje aan en ik voel de trillingen inwendig in mij te keer gaan. Elke keer als ik mijn orgasme op voel komen haalt hij de vibrator van het staafje en laat mij bedaren. Ondertussen zijn de meeste mannen ook in mijn mond of over mijn gezicht en lichaam heen klaar gekomen en laten ze ons verder met rust en kijken ze naar dit geile schouwspel. De dildo in mij gaat ondertussen op een van zijn snelste standjes in mij tekeer en ik kreun als of het niets is. Ik vind dit heerlijk en geil gelijktijdig. Al deze nieuwe ervaringen. De man stopt dan abrupt met de neukmachine vlak voor ik mijn orgasme kon omarmen en laat mijn teleurstelling ook horen. Hier is de man niet van gediend en geeft mij een ferme tik op mijn billen die ik dan weer met een kreun ontvang. Ik voel zijn hand op mijn billen branden.  

 

De dildo gaat uit mijn kut en ik voel gewoon dat ik ver open sta en dit word bevestigd door de mannen om ons heen die het met verbazing aanschouwen. De man gaat weer tussen mijn benen zitten en vraagt of ik meer wil of wil stoppen. Ik geef aan dat ik zo geil ben en dat ik meer wil. De man is tevreden en houd eerst een flesje onder mijn neus en zegt dat ik eerst maar een paar keer moet snuiven voor hij verder gaat. Ik begin te snuiven en ken dit spul. Na 6 keer diep snuiven voel ik hoe een warme geile rush bezit van mij neemt en volledig ontspannen laat ik mijn hoofd achterover zakken. Een man komt naar mij toelopen en stopt zijn pik in mijn keel en al snel merk ik dat hij een fors maatje heeft. Denk een 22x lang en 7cm breed, maar met enige stoten verdwijnt hij diep in mijn keel en beheerst begint die mijn keel te neuken. De man die met mij bezig is zet ondertussen een klemmetje op het staafje in mijn pik en draait aan een bakje. Ik voel lichtje schokjes door mijn pik heen gaan, maar niet pijnlijk. Dan smeert hij zijn hand rijkelijk in met een crème en duwt weer 4 vingers in mijn openstaande kut. Al snel volgt ook zijn duim en glijd zo zijn hele vuist naar binnen. Zonder weerstand ontvang ik zijn hele vuist in mij en kreun met volle mond hoe lekker het is. De man neukt mij op een rustig tempo door en belang al snel bij mijn innerlijke kringspier. Met heel erg behendig vingerwerk voel ik hoe hij steeds dieper glijd en kan ik mij niet meer focussen op de pik in mijn mond. Deze gaat er dan ook uit en geef ik mij volledig over aan de fister. Langzaam glijd hij dieper in mij en voel ik hoe hij mij aan het vullen en rekken is. Elke centimeter doet mij schreeuwen en kreunen van puur genot. In een waas hoor ik mannen zeggen dat hij tot aan de ellenboog in zit en dit erg geil is. Zonder dat ik het door heb komen er meer mannen kijken en ook Kevin en pappie hebben gehoord wat er aan de hand is.  

 

De fister is net als mij in een geile roes en merkt niet dat er zoveel mensen zijn komen kijken en haalt tergend langzaam zijn arm weer naar buiten. Als hij zijn arm er bijna volledig uit heeft duwt hij hem weer tergend langzaam naar binnen waarop ik weer intens begin te kreunen. Ik voel hoe hij mij zo steeds weer opvult en oprekt. Ondertussen staat er een groepje van wel 30 man om ons heen aan hun pik te trekken. Elke keer als er 1 op het punt staat klaar te komen doen ze een paar stappen naar voren en spuiten ze hun zaad over mijn lichaam of gezicht heen. Als ze uit gespoten zijn stoppen ze hem nog even in mijn mond en gewillig als ik ben lik ik ze helemaal schoon. Mijn fister voert ondertussen het tempo op en neukt mij met zijn onderarm diep in mijn ut. Daarnaast voel ik steeds de kleine intense schokjes van het staafje in mijn plasbuis en dit gezamenlijk zorgt ervoor dat mijn orgasme opgebouwd word. Hoe meer ik mij focus op mijn orgasme hoe harder ik begin te kreunen van genot. Ik span mijn spieren aan en mijn rug kromt door het naderende orgasme. Vlak voor ik overreden word door dit orgasme trekt hij het staafje uit mijn plasbuis en dit is het laatste zetje wat ik nodig ben. Met een intens geschreeuw en gekreun neemt het orgasme bezit van mij en spuit ik mijn ballen leeg. Hoog spuit het met kracht uit mijn pik en klettert het met een boog op mijn buik. Alsof dit nog niet voldoende is voel ik ook dat mijn blaas intens gestimuleerd word en begin ik mijn blaas te legen met de zelfde kracht. Spetters plas vliegt door de ruimte en bedekt na de landing mijn hele lichaam vanaf mijn gezicht tot mijn pik. De arm glijd ondertussen uit mijn kut en met een plop gaat die er helemaal uit. Ik voel mij leeg en voel dat mijn kut naar buiten komt. Vol bewondering bekijkt pappie mijn rosebud zoals ze dat noemen en voelt hoe zacht dit is. Ik vind het een heerlijk gevoel hebben als hij dit aanraakt, maar moet eerst bij komen. Pappie en Kevin hebben dit ook in de gaten en bedanken de fister voor de geweldig geile show en zorgen ervoor dat mijn pik weer vrij komt. Dan word ik door pappie en Kevin meegenomen naar de salon en zetten ze mij op de bank neer en geven mij wat te drinken. 

 

Loom zit in daar op de bank met 2 mooie mannen om mij heen die mij verzorgen. Na een goed half uur ben ik weer wat bekomen en wil ik eerst roken. Ik krijg een sigaret en rook deze rustig op. Als ik deze uitdruk ben ik weer aardig op de wereld terug gekomen en spreekt pappie zijn verbazing uit hoe ontzettend geil het er net uitzag. Hij is erg verbaasd dat ik zo diep gefist kon worden en dat ik elektro stimulatie gedaan heb. Ik beken dat ik het over me heen heb laten komen omdat ik ontzettend geil was, maar ondanks alles intens genoten heb. Ook Kevin spreekt zijn bewondering uit en geeft toe dat hij eigenlijk jaloers is, want hij graag zelf mijn kut willen gebruiken, maar dan met zijn pik. Ik draai mijn gezicht naar hem toe en fluiter in zijn oor dat hij dat straks ook zeker mag doen en het liefst met meer dan 1 pik en geef hem dan een zoen. Kevin is blij dat ik nog niet klaar ben met de avond en vraagt of pappie en ik met hem mee gaan naar de jacuzzi. Wij stemmen hier graag mee in en staan op en lopen met Kevin mee. Via de bar waar we een drankje halen lopen we naar de jacuzzi en merken dat er niemand in zit. Dat scheelt ons en stappen in het heerlijk warme bad. Dit voelt als een warme deken op mijn huid en spoel hiermee direct de zaad en plas restanten van mijn lichaam. Heerlijk ontspannen laat ik mij zweven in het water en geniet ik vol van dit warme bad. Ook Pappie en Kevin genieten van dit bad. Terwijl we even heerlijk ontspannen merk ik wel dat ik nog steeds geil ben en dit word versterkt door de 2 handen die elk op een been van mij liggen en steeds heerlijk op en neer glijden.  
Lees verder in: Mijn Nieuwe Daddy - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ruben In Texas - 14Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is zondagmiddag en Noah en Ruben komen de oprijlaan van de farm opgereden. In de auto hebben ze over de geile belevenissen van afgelopen morgen en nacht gepraat. Noah parkeert zijn truck in de grote garage, pakt hun tas en ze lopen naar binnen. ..."
11-12
9.6
Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.4
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.2
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Neuken, Pijpen,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
Bsta - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.8
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.8
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
Bsta - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Klik hier voor meer...