63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 3492
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Nieuwe Daddy - 4
Na een goed kwartier heerlijk in bad gelegen te hebben wil ik weer wat meer actie hebben en draai mijn hoofd een beetje en zoen Kevin op zijn lippen. Al snel word mijn zoen beantwoord en voel ik hoe zijn tong zich een weg zoekt tussen mijn lippen op weg naar mijn tong. We beginnen elkaar te tongen en na een paar minuten draai ik mijn hoofd naar die van pappie en begin met hem te tongen. Zo wissel ik geruime tijd mijn speeksel met hen en merk ik dat ook pappie en Kevin geile ren geiler worden. Ze hebben steeds meer moeite om zich te kunnen beheersen en hun handen glijden steeds vaker door mijn billen heen. Ik word hier ook gewilliger van en kreun in hun monden terwijl we aan het tongen zijn dat ik ze wil voelen. Kevin staat op en trekt ons mee uit bad en neemt ons mee naar een ruimte waar een bed staat. Snel is deze gevonden en pakt nog een lekker snoepje en een drankje voor ons 3tjes en nemen we in. Dan trekt Kevin mij mee op bed en begint mij weer intiem te tongen terwijl zijn handen over mijn lichaam glijden. Ook Pappie mengt zich bij ons op bed en begint mijn nog openstaande kut te likken. Ik voel zijn tong diep naar binnen glijden en dit zorgt ervoor dat ik een beetje met mijn kont begin te schudden als teken dat ik meer wil. Na een tijdje lekker gelikt te zijn gaat de tong uit mijn kutje vandaan en pakt hij de pik van Kevin in zijn mond en pijpt hem nat en hard. Als zijn pik hard is zet pappie hem tegen mijn smachtende kut aan en nog voor Kevin een stoot kan geven laat ik mij vol op zijn pik zakken. Met een kreun ontvang ik zijn heerlijke pik in mij en begin hem te bereiden. Kevin geniet er van dat zijn pik zo soepel en diep mijn kut in schuift.  

 

Pappie komt ondertussen bij onze hoofden en duwt zijn pik tussen onze lippen door. De tongen van mij en Kevin glijden om zijn stam heen en om en om nemen we zijn pik lekker diep in onze keel. Onze geilheid word ondertussen weer versterkt door al het lekker wat we hebben genomen en zonder enige moeite glijd pappie zijn pik steeds door tot achter in mijn keel. Hierdoor kokhalzen we beide zo nu en dan met als gevolg dar er veel kwijl uit onze monden stroomt. Dan ineens haalt pappie zijn pik uit onze monden en vraagt tegen beter weten in of er ook plaats is voor zijn pik in mijn kutje. Ik kijk hem geil in de ogen en zeg met een hese stem dat er zeker plek is voor pappie. Dit tot grote tevredenheid van pappie die nu weer achter mij gaat zitten en wat glijmiddel over mijn billen uitsmeert. Kevin en ik houden even stil als we pappie zijn pik voelen tegen mijn kut aan zodat hij hem erbij kan stoppen. Ik voel hoe hij zijn eikel nu langs de pik van Kevin naar binnen schuift en met een kreun van genot ontvang ik zijn eikel. Ik draai mijn hoofd naar achteren en kijk hem smekend aan om meer. Met een paar stoten glijd pappie zijn pik dan ook naar binnen en ervaar ik hoe ik gevuld word door 2 heerlijke pikken. Nu is het de beurt aan pappie en Kevin om mij te neuken en al snel hebben ze een heerlijk afwisselend ritme gevonden. Om en om stoten ze diep hun pik in mijn kut en kreunen we alle 3 intens luid. Schijnbaar maken we dermate geluid dat dit mannen aantrekt die naar ons staan te kijken. 

 

Ik zie een mooie donkere man in de kamer in komen die aan zijn pik trekt en ik bedenk dat ik nog wel een gaatje over heb. Ik wenk hem om dichterbij te komen en hij doet een paar stappen naar voren. Ik pak met mijn hand zijn pik vast die nog in redelijke slappe toestand al een 19cm moet zijn. Ik neem zijn pik in mijn hand en begin hem rustig af te trekken en buig dan mijn hoofd naar deze donkere pik toe. Met mijn tong glij ik over zijn pik heen en draai rondjes over zijn eikel en proef al dat hij voorvocht verliest. Dan neem ik zijn eikel in mijn mond en begin ik hem te pijpen. Steeds dieper en dieper neem ik zijn eikel in mijn keel en word nu in al mijn gaatjes heerlijk gevuld met prachtige en over heerlijke pikken. Alle 3 de pikken neuken mij zo diep ze kunnen en dit doet mij smachten om harder en dieper. Na een lange poos zo heerlijk dp genomen te zijn door pappie en Kevin haalt pappie zijn pik uit mijn kut waardoor ik mijn teleurstelling laat horen. Echter heeft pappie een ander idee en vraagt onze donkere vriend of hij ook wil neuken. Dit wil hij zeker wel en snel haalt hij zijn pik uit mijn mond en gaat achter mij zitten. Nu zijn pik op volle sterkte is blijkt hij een 24cm lang en wel 8cm dik te zijn. Hij zet zijn eikel tegen mijn kut aan en met een soepele beweging voel ik hem zo naar binnen glijden. Als die halverwege zit begint die mij samen met de pik van Kevin te neuken en voel ik hoe diep hij naar binnen glijd. Al snel zit die tot aan zijn ballen in mij en kreun ik het uit van genot. Pappie heeft ondertussen enkele mannen de opdracht gegeven om hun pikken in mijn keel te stoppen en klaar te komen in mijn mond of over mijn lichaam heen. Gretig word hier gebruik van gemaakt en ik krijg de ene naar de andere pik te verwerken in mijn mond. De eerste 4 mannen spuitien mijn mond vol met hun zaad wat ik gewillig door begin te slikken. Nog voor ik kan nadenken over een andere pik voel ik al druppels zaad over mijn lichaam spuiten. De ene naar de andere kijken laat zijn zaad achter ergens op mijn lichaam. Veel komen in mijn mond of over mijn gezicht heen en al snel ben ik doordrenkt van het zaad. Ondertussen hoor ik dat Kevin het moeilijk heeft en kondigt hij aan dat zijn orgasme nadert. Na nog een paar stoten spuit hij mijn dubbel gevulde kut vol met zijn zaad en laat dan zijn pik in mij zitten zodat onze donkere pik zijn ding lekker kan doen. Deze man heeft een uithoudingsvermogen dat is niet normaal en hij voert het tempo nog eens flink op en ramt zijn pik steeds harder in mijn gewillige kut. Na nog een goede 20 stoten brult hij erover en komt ook hij klaar en spuit zijn zaad diep in mijn kut. Met trage neuk bewegingen blijft hij mij neuken en duwt het zaad zo diep mogelijk in mij. Ik merk al snel dat hij niet verslapt terwijl de pik van Kevin uitgeblust naar buiten glijd door de bewegingen van de donkere pik.  

 

Dan voel ik ineens hoe mijn kut gevuld word door een iets onbekends en kijk achter mij. Ik zie alleen onze donker vriend en kijk hem vragend aan wat hij doet. Hij glimlacht naar mij en zegt dat hij mijn kut vult met zijn plas. Het is een apart gevoel als iemand in je kut plast, maar wel een erg geil gevuld gevoel. Hij leegt zijn blaas volledig in mijn kut en als die is uit geplast laat hij dan ook zijn pik uit mijn kut glijden. Er stroomt direct een grote hoeveelheid zaad en plas uit mij waarna ik mij weer leeg voel. Ik draai me snel om en neem zijn pik nog eens in mijn mond als bedankje en lik en zuig hem helemaal schoon. Daarna neemt hij afscheid met een tongzoen. Pappie en Kevin hebben dit uiteraard ook bekeken en vinden dit een erg geil idee. Pappie zet mij midden op bed en vraagt de overgebleven mannen om een kring te vormen. Als ze dat gedaan hebben staan ze allemaal met hun pik in hun handen te trekken en zien mijn geile blik. Ik neem om en om ene pik in mijn mond en al snel beginnen ze intens te kreunen dat ze moeten komen. 1 voor 1 spuiten ze hun zaad over mij heen en probeer ik zoveel mogelijk nog op te vangen met mijn mond. Als ze uitgespoten zijn lik ik hun pikken 1 voor 1 weer schoon, maar doordat ze net zijn klaar gekomen zijn hun eikels gevoelig en geven ze al snel aan dat ze moeten plassen. Dit was voor pappie het idee en zegt ze dat ze dit onverzadigbare sletje maar een heerlijke douche moeten geven. De mannen vechten nog een beetje tegen de drang, maar als er dan eindelijk 1 zijn blaas begint te legen volgen de anderen al snel en voel ik hoe de warme plas over mij heen klettert. Sommige mannen richten bewust om mijn openstaande mond en hierdoor slik ik zoveel mogelijk door. Na een goede 10 minuten zijn ze allemaal uit geplast en lik ik ze nog 1 keer schoon. 

 

Pappie, Kevin en ik blijven achter in de kamer en we besluiten dat er een eind aan gaat komen voor ons. Pappie en ik douchen even en worden daarna door de taxi weer naar huis gebracht. Eenmaal thuis duiken we moe maar voldaan in bed en vallen als een blok in slaap. 

 

Pas laat in de ochtend word ik als eerste wakker en merk dat ik alweer geil ben. Ik probeer pappie nog niet wakker te maken en sluip stiletjes uit bed en neem een douche om verder wakker te worden. Tijdens het douche zorg ik dat ik weer goed schoon ben en loop daarna naar beneden en zie dan in de woonkamer mijn outfit van de dag eerder weer liggen. Ik besluit dit weer aan te doen en maak dan koffie klaar en een ontbijtje. Nadat dit klaar is gemaakt ga ik eerst even roken en merk niet dat pappie ondertussen beneden komt. Hij gaat achter mij staan en kust mij in mij nek terwijl zijn handen over mijn latex jurkje glijden. Goedemorgen sletje fluistert die in mijn oor gevolg door een kus in mijn nek. Ik draai mij om en groet hem ook een goede morgen en geef hem daarna een zoen op zijn mond die hij gretig beantwoord met zijn tong. Staand tongen we elkaar en voel ik hoe hij mijn billen stevig in zijn handen neemt. Dan onderbreken we de tongzoen en gaan we zitten en drinken onze koffie op. Tijdens het ontbijt hebben we het nog even over de vorige dag en polst hij ho eik het gevonden heb. Ik beken dat ik intens genoten heb van alles wat ik gedaan heb en zeker naar meer smaakt. Ik bedank hem voor deze verrassing en vertel dat hij nu echt wel het sletje in mij los heeft gemaakt. Pappie is blij dit te horen en verteld dat hij dit ook zo ervaren heeft en blij is dat hij iets los maakt in mij. Zo genieten we samen nog heerlijk na tijdens ons ontbijt. 

 

Na het ontbijt ruimen we gezamenlijk af en gaan we naar de woonkamer waar pappie naakt op de bank gaat zitten en ik tegen hem aan kom zitten. Hij vraagt mij of ik dit fijn vind om te dragen. Ik beken dat ik het erg fijn vind en mij hierdoor best wel als een sletje voel. Ook vertel ik dat dit om deze reden zo nu en dan best wil dragen. Pappie vraagt of ik het ook zie zitten om buitens huis te dragen en ik begin te lachen en zeg als jij dat wilt doe ik dat zeker, maar dan wil ik ook een pruik en mijzelf opmaken. Pappie vind dit een goed idee en vraagt of ik dan nu met hem mee ga naar de seksshop. Ik geef aan dat ik graag met hem mee wil en pappie doet wat makkelijke kleding aan en stappen we in de auto. Nu ik zo in de auto zit voel ik mij best wel bekeken, maar zet mij hier overheen en draag de outfit met trots. Na een goed half uur zijn we in het centrum aangekomen en lopen we hand in hand over straat. Menig man kijkt ons achterna en ik hoor sommigen fluiten. Dit zorgt ervoor dat ik mij steeds beter begin te voelen en nog trotser ga lopen. Na een wandeling van 10 minuten stappen we de shop binnen en worden begroet door een mooie vrouw. Ze vraagt of ze ons kan helpen en pappie verteld dat we een pruik zoeken. Ze loopt met ons mee naar achteren en toont ons de pruiken. Door zoveel keuze word het lastig zoeken en de vrouw pakt er een aantal van het rek. 1 voor 1 zet ze deze bij mij op en beoordelen we hem op basis van comfort en de frequentie dat die gedragen zal worden. Pappie ne ik zijn er wel over uit dat ik hem niet dagelijks zal dragen en dit soms zal zijn bij gelegenheid. Hierdoor valt de keuze op een zwarte pruik met midden lang haar. Naast de pruik krijg ik ook silicone borsten om het plaatje af te maken. De vrouw helpt mij met het op doen van de pruik en de borsten en als alle sop zijn plek zit draai ik een rondje voor hen beide. Beide zijn wild enthousiast van wat ze zien en complimenteren mij met deze keuze. Terwijl ik mij no geven in de spiegel bekijk rekent pappie alles af en koopt ook nog een butt plug met staart en een haak met plug. Daarna lopen we de winkel uit en lopen we richting de auto. 

 

Onderweg komen we weer veel mensen tegen en zowel man als vrouw kijkt achterom. Ik heb dit in de gaten en beantwoord hun blikken met een wulpse blik. Hierdoor krijgen de meesten een rood gezicht en lopen snel verder. Pappie en ik hebben de grootste lol en lopen zo naar de garage. In de lift pakt hij mij stevig vast en geeft mij een knuffel en krijg ik een zoen in mijn nek. Ik draai mijn hoofd wat en geef pappie een zoen op zijn mond die hij snel beantwoord met zijn tong. We tongen innig met elkaar tot de liftdeuren open gaan. We stappen uit de lift en lopen nar de auto toe. Ik wil instappen als pappie mij even tegenhoud en met mijn buik tegen de auto aanzet. Met zijn voet schopt hij mijn benen even uit elkaar en glijd met 2 vingers over de ingang van mijn kutje. Hij knielt achter mij en tilt mijn jurkje iets op om zo met zijn tong mijn kut te likken. Na een tijdje likken en een beetje spuug ben ik schijnbaar nat genoeg en voel ik enige druk op mijn kutje komen. Ik ontspan en met een plop voel ik hoe een plug bezit neemt van mijn kut. Pappie gaat weer staan en laat mij dan instappen. Ik merk da tik de plug met staart in heb en nu ik eenmaal zit voelt dit heerlijk aan. Pappie loopt om en stapt ook in en start de auto en rijden zo weer weg richting huis. Onderweg strelen we elkaar regelmatig over elkaars benen heen wat de nodige uitwerking heeft op onze pikken. Ik bedank pappie wel duizendmaal voor de leuke spulletjes en zeg dat hij mij straks als latex slet mag nemen. De rit gaat snel en hij parkeert de auto voor huis. Als ik wil uitstappen zegt hij dat ik maar vast naar boven ga en dat hij er zo aan komt. Als we binnen komen loop ik direct naar boven en wacht op pappie.  

 

Na 10 minuten is pappie nog niet boven en loop ik dan toch weer naar beneden en zoek hem. In de keuken en de woonkamer vind ik hem niet en roep hem een paar keer. Als ik dan in de gang sta hoor ik hem mij roepen en merk dat dit uit een kelder moet komen. Ik open de deur waar het geluid vandaan komt en loop de trap af. Hierdoor voel ik weer de plug heerlijk heen en weer gaan en dit wekt bij mij heerlijke gevoelens op. Eenmaal beneden zie ik pappie in ene latex broek staan met open kruis en als ik om mij heen kijk zie een groot bed en een kast met vele speeltjes. Met open mond neem ik alles in mij om en vraag hem waarom hij mij deze kamer niet eerder heeft laten zien. Pappie verteld dat deze kamer alleen gebruikt word met de juiste personen en door onze heerlijke avonturen hoor ik nu bij dit selecte groepje. Ik voel mij vereerd dat hij mij deze kamer laat zien en dat ik hier met hem zou mogen spelen. Ik loop naar hem toe en geef hem een tongzoen die hij beantwoord. Terwijl we heerlijk staan te tongen voel ok hoe hij de staart van de plug vast pakt en er lichtjes aan trekt. Hierdoor laat ik een kreuntje los en voel een direct uitwerking op mijn pik. Meer dan trekken gebeurd er niet en abrupt houd hij op met tongen en pakt mij stevig vast bij mijn kin.  

 

Ik schrik hiervan aangezien ik pappie niet zo ken, maar met een strenge toon spreekt hij mij aan. Zo dus dit sletje denkt dat die ongestraft kan flirten in het openbaar? Verward kijk ik hem aan niet wetenede waar hij op doelt, maar dan zegt hij dat hij het wel gezien heeft hoe ik op straat zo openlijk flirtte met de mannen die wij voorbij kwamen. Ik begon stamelend mijn excuses aan te bieden, maar hier wou hij niets van horen. Hij pakte mij bij mijn arm en gooide mij op mijn rug op tafel en bond daarna mijn handen vast. Mijn voeten deed hij een spreidbeugel tussen en klikte die vast aan een ketting die aan het plafond hing en trok mijn benen omhoog. Nu lag ik daar met gespreide benen omhoog en had hij vol zicht op mijn gevulde kutje. Machteloos lig ik daar en probeer mij los te krijgen, maar dit lukt niet. Pappie begint te lachen en zegt dat ik zelf gezegd heb dat hij dit latex sletje mag gebruiken en dat nu ook gaat doen. Hij trekt tergend langzaam de plug uit mijn kutje en met een plop glijd die naar buiten. Dan neemt hij het nieuwe speeltje en duwt deze naar binnen. De bal is wat groter maar zonder moeite glijd ook deze naar binnen en loopt die naar mijn hoofd en laat zijn kutje boven mijn mond hangen. Ik krijg de opdracht om hem te likken wat ik dan ook snel doe. En eerlijk doe ik dat graag ondanks de dwang die hij nu uitoefent. Mijn tong verdwijnt al snel diep in zijn kut en pappie maakt neuk bewegingen op mijn tong. Die flitst snel in en uit zijn inmiddels natte kut en voel hoe zijn ballen kletsen op mijn voorhoofd. Zijn mooie zak met ballen die nog steeds net als de mijne in de cockring zitten. Na een tijdje heerlijk te hebben gelikt houd hij zijn slappe pik voor mijn mond en gewillig open ik mijn mond. Al snel verdwijnt zijn pik in mijn mond en begint hij mijn keel te neuken. Bij elke stoot voel ik dat hij harder word en dan voel ik hoe hij ook de mijne in zijn mond neemt. Terwijl we on deze onnatuurlijke houding elkaar in 69 liggen te pijpen pakt hij de haak plug vast en trekt hier vervolgens stevig aan. Hierdoor voel ik mijzelf oprekken, maar voel ook hoe ontzettend geil ik dit vind. Ook pappie vind dit geil, want ik proef zijn voorvocht wat uit zijn pik stroomt. Gulzig slik ik dit door en kreun gesmoord van genot. 

 

Dan staat pappie ineens op en vraagt of het sletje geniet. Ik knik bevestigend dat ik geniet en voel dan hoe hij de plug uit mij haalt. Hij pakt mijn billen stevig vast en geeft mij dan op elk bil 5 harde tikken met de vlakke hand met veel gekreun ontvang ik de klappen en voel zijn handafdruk op mijn billen branden. Met een gemene lach zegt hij tevreden te zijn over het resultaat, maar nog niet klaar is met dit sletje. Dan neemt die plaats tussen mijn benen en zet zijn stijve pik tegen mijn openstaande kutje aan. Hij laat wat spuug lopen over mijn kutje en zijn pik en ramt dan zijn pik in 1 stoot diep naar binnen. Met een geile kreun ontvang ik zijn heerlijke pik diep in mij en probeer zo goed als ik kan zijn stoten op te vangen. Bruut en hard maakt hij gebruik van mijn kutje en moedig ik hem aan om mij harder te nemen. Ik merk dat hij in een geile waas terecht komt als hij over mij heen buigt en zijn hand om mijn nek klemt. Met een lichte druk knijpt hij mijn keel dicht waardoor ik steeds wat minder lucht krijg. Hierdoor stoot hij steeds harder zijn pik in mij en word mijn gekreun steeds zachter. Dan gaat bijna mijn lichtje uit en voel ik dat de greep verslapt en kan ik naar adem happen. Als ik weer wat lucht heb pakt hij mij weer zo vast en ramt zijn pik nog harder in mijn kut. Ik probeer te zeggen dat hij zijn pik in mijn sletten kut moet legen. Pappie voert het tempo nog wat harder op en gaat als ene bezetene tekeer. Zijn pik raakt ook steeds mijn prostaat en doordat hij mijn keel dicht knijpt voel ik mijn spieren ineens samentrekken en heen orgasme dat bezit van mij neemt. Doordat ik mijn orgasme ervaar span ik mijn kringspier om zijn gezwollen pik heen en word het ook pappie te veel. Met een luide brul komt hij klaar en spuit gelijktijdig mijn kut vol met zijn zaad. Wel 8 dikke stralen zaad vullen mijn sletten kut en vermoeid laat hij zich over mij heen vallen. We komen beiden op adem en na een goede 1 minuten maakt pappie mij los en geeft mij een tongzoen. Voor ik mag gaan staan duwt hij eerst de plug me staart weer in mijn met zaad gevulde kut. Dan trekt hij mij omhoog en bedankt mij voor het toestaan van deze sessie. Ik zeg hem dat ik het heerlijk vond dat hij mij zo gebruikte als sletje.  

 

Pappie neemt mij mee naar de woonkamer en pakt wat te drinken. Beide met een biertje gaan we op de bank zitten. Ik vraag hem ondertussen wat hij het liefst heeft, mij met of zonder deze kleding. Pappie geeft aan dat hij beide heel erg geil vind en dat die keuze bij mij moet liggen. Ik snap wat hij bedoeld en zeg dat we dan hier vast wel een fijne afwisseling in zullen vinden. Ondertussen kijken we tussen de gesprekken door een geile porno film waar een heuse gangbang naar voren komt. In deze film zit zelfs nog een verhaallijn en komen er achter dat dit een vader en zoon relatie is. Terwijl we dit ontdekken vraagt pappie hoe ik het zou vinden om bij hem in te trekken. Ik kijk hem met verbazing aan en vraag hem hoe hij dit voor zich ziet en hij verteld dan dat hij alle ruimte heeft. Pappie zegt dat we dan heerlijk dagelijks naakt kunnen zijn en met elkaar bezig kunnen zijn waar en wanneer we maar willen. Als ik zou willen zou ik mijn baan zelfs op kunnen zeggen, want hij heeft genoeg geërfd waardoor er geen geld zorgen zullen zijn. Zo fantaseren we verder over als ik bij hem in zou trekken en komen we op het punt dat we dan vaker en makkelijker trio’s of gang bangs kunnen organiseren en bijwonen. Ik ga volledig op in de fantasie en zeg dat het een fantastisch idee is, maar dat als ik mijn werk opzeg wel wat omhanden moet hebben, want wij zullen ook wel eens zonder elkaar weg zijn of seks hebben. Dit beaamt hij deels en zegt dat hij dan graag met mij erbij seks zou willen hebben, maar als ik dan wat om handen zou willen hebben dat ik dan online content zou kunnen maken. Daarmee zou ik tevens wat geld verdienen en zouden we dit kunnen uitbreiden naar escort werk. Ik kijk hem aan met een vragende blik. Pappie verteld dat hij genoeg vriendjes heeft die met mij het bed zouden willen delen tegen betaling. Hij laat mij een website zien en ik schrik als ik de prijzen zie die gevraagd worden. Al snel is de overweging gemaakt en besluiten we deze fantasie in werkelijkheid te brengen en na dit weekend de alles in gang te zetten. 

 

We voelen ons beide ondertussen behoorlijk moe en besluiten op bed te gaan en al snel liggen we in een diepe slaap. Het hele weekend was intensief en ontzettend geil en na ons besluit zou dit de rest van ons leven kunnen zijn waar en wanneer wij willen. Zoals gezegd hebben we na het weekend alles in gang gezet. Mijn huis is opgezegd en leeg gehaald, mijn baan is opgezegd. Pappie en ik maken samen veel content waar gretig gebruik van gemaakt word waardoor de verdiensten lekker zijn. Naast de escort die ik soms doe hebben we vele seksfeesten en vermaken wij ons meer dan prima. Pappie en ik zijn met regelmaat op vakantie en gaan we naar veel naakt resorts toe, maar ook regelmatig zijn we in Thailand en hebben daar veel seks met shemales. Zelf wissel ik met regelmaat van sexy jurkjes naar normaal en word ook op aanvraag zo geboekt. Na mijn scheiding is dit het beste wat mij had kunnen overkomen en ben ik blij dat ik deze nieuwe weg ben ingeslagen. Ik heb mij zelf gevonden en ben er blij mee. Hopelijk hebben jullie genoten. 
Lees verder in: Mijn Nieuwe Daddy - 6
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...