60.389 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 5622x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Brief Van Hein
Zoals je kunt lezen heet ik Hein. Ik benoem mijzelf als een "normale" jongen. Waar ik mee bedoel dat je aan mij niet kunt zien dat ik verliefd ben op een jongen. Ik schreef hem een brief maar kreeg nog geen reactie... Ik liet me verleiden door de bloemist...

Eenmaal thuis wist ik me geen raad. Ik had me zomaar door een vreemde man laten ontmaagden. Het was niet dat ik het niet lekker vond. Maar ik voelde me op de een of andere manier toch schuldig tegenover "mijn" Eric. Ik werd er gek van in mijn koppie. Zou ik Kay een berichtje sturen of niet?

Pas tegen de avond hakte ik de knoop door. Ik stuurde Kay een bericht of ik die avond langs mocht komen. Natuurlijk mocht ik dat.

Even later liet ik me in een heet bad zakken zodat ik fris en fruitig bij Kay kwam. Eigenlijk wilde ik het niet maar mijn sterretje vertelde mij een ander verhaal. Het jeukte van verlangen. Een spreekwoord zegt: jeuk is erger dan pijn. Misschien kon Kay die jeuk "wegnemen" ook al zou het weer een beetje pijn doen. Ik twijfelde wat voor ondergoed ik wilde dragen en koos voor een lichtblauw slipje. Het maakte mij meteen weer geil...

Ik kleedde mij verder aan, deed een lekker luchtje op en zei tegen mijn moeder dat ik naar Eric ging. Ik wist dat zij het niet geloofde maar zij liet mij vrij. Ik stapte op mijn fiets en reed naar Kay zijn huis.

Hij liet me binnen en ik zag hoe mooi hij zijn huis had ingericht. Naast dat hij knap was had hij ook smaak. Hij zei dat ik maar op de bank moest gaan zitten wat ik deed. "Wat kan ik je inschenken Hein?", vroeg hij aan mij. "Doe maar een cola". "Met iets erin?" "Nee, ik drink nog geen alcohol". "Goed zo jongen", zei Kay, "maar ik denk dat je het wel nodig hebt. Ik zal er wat whisky indoen, dat zal je wat meer ontspannen". Ik sprak hem verder niet tegen.

Hij kwam met twee glazen naar de bank en ging naast me zitten. Ik nam een slok en voelde me warm worden. Kay had gelijk dat ik dit nodig had. "Kom Hein, doe je jeans uit en kom eens bij me op schoot zitten. Weer sprak ik hem niet tegen en ik zag hoe hij ook zijn jeans uittrok. Hij droeg een doorzichtige slip waarin zijn mooie pik duidelijk zichtbaar was.

Ik kroop bij hem op schoot en Kay legde zijn handen op mijn kontje. "Vertel me eens waarom je verliefd bent op Eric knul?". "Oh Kay, op alles. Hoe hij loopt, hoe hij praat, beweegt, ruikt, zich uitkleed in kleedruimte en hoe hij eruit ziet als een engel met zijn prachtige blonde haar. En natuurlijk ook zijn goed gevulde slipjes". "Nou, het zit wel diep hé lieverd?", zei Kay. Ik knikte terwijl ik voelde hoe ik bloosde van verliefdheid.

Kay greep achter zich naar de tafel en gaf mij mijn drinken aan. Hij zag dat ik weer emotioneel werd en wilde me warmte geven door de whisky. Ik nam het gretig aan en nam een ferme slok en gaf het glas terug aan Kay. "Hoe ga je het oplossen Hein?", vroeg Kay. "Ik heb geen flauw idee hoe dat moet. Het is voor mij de eerste keer dat ik het meemaak. Verliefd zijn en dan nog wel op mijn beste vriend".

Ik vleide mij tegen Kay aan en die liet het gebeuren. Wat rook deze jongen lekker, dacht Kay. Hij kon het niet laten met zijn handen over de rug van Hein te strelen waardoor hij vanzelf uitkwam bij het bolle kontje van Hein. Hij durfde zelfs verder te gaan en liet zijn handen het broekje inglijden. Hij voelde hoe er een rilling door het mooie lichaam van Hein ging.

"Mag ik verdergaan knapperd", prevelde Kay in het oor van de jongen. Die kon geen weerstand meer bieden. Want ondanks zijn verdriet om Eric jeukte zijn grotje nog steeds, of alweer, van verlangen. Kay tilde de jongen een beetje op om zijn pik zo te leggen dat hij die tussen de billen van Hein kon leggen. Hij liet de jongen weer zakken terwijl hij het onderbroekje bij de billen openscheurde. Hij trok de billen van de jongen open zodat hij de hete bloemstengel van de bloemist kon voelen.

Wat was die heet en groot, dacht Hein. Ook al maakte Kay wat misbruik van de situatie, hij verlangde opnieuw naar dat hete vlees in zijn vanmorgen ontmaagde jongenskutje zoals Kay het noemde. Hein gaf geen weerstand meer toen Kay op een handige manier hem optilde, zelf opstond en hem naar de slaapkamer bracht. Teder legde Kay de jongen op zijn bed en trok het opengescheurde niemanddalletje uit. Het was duidelijk te merken dat Kay er de tijd voor wilde nemen de jongen opnieuw te spiesen aan zijn stengel.

Kay draaide de lome Hein om en trok hem op zijn knietjes. Zo kon hij het schone kutje zien als hij de billetjes uit elkaar trok. Van dit uitzicht kon Kay nooit genoeg krijgen. Zeker niet als het kutje nog strak was en er wat moeite nodig was het te openen voor zijn donkere lul. Maar eerst wilde hij het grotje likken en proeven. Hij duwde Hein verder het bed op zodat hij plaats kon nemen tussen zijn jonge sportieve beentjes. Direct daarop begon hij met likken en duwen om het sterretje te proeven. Het rook jong, fris en fruitig maar toch naar een jongensgrot. Terwijl Kay dit deed greep hij naar voren om de pik van Hein te voelen. Wat was die stijf. Het was een graadmeter of de jongen in kwestie genoot van de lik partij. Was zijn piemel hard dan vond hij het lekker. Kreeg de jongen geen harde piemel dan kon hij beter stoppen want dan was het verspilde energie.

De loeiharde flinke pik van Hein gaf aan dat hij tot de eerste categorie behoorde: hij genoot ervan met volle teugen. "Oh Kay, je maakt me zo hoerig. Neuk me, schuif je stengel met grote knop bij me naar binnen en geef me weer je zaad", kreunde de jongen. Kay had dit niet verwacht maar voldeed maar al te graag aan het verlangen van het jonge sletje onder hem. Langzaam schoof hij zijn zwarte pik in het witte jongenskutje. Waarna hij Hein langzaam begon te neuken. Kay wilde er meer van genieten als vanmorgen. Even trok hij de knul tegen zijn borst en zoende hem in zijn nek. Hein draaide zijn hoofd om zodat hij kon tongzoenen met Kay.

Dat werd Kay te veel en schokkend spoot hij voor de tweede keer op één dag de heerlijke jongen vol. Hij bleef nog even tongzoenen met Hein voordat hij de jongen terug duwde.

Kay wilde zijn belofte nakomen door de jongen ook te bevrijden van de spanning in de lul en ballen van Hein. Hij duwde Hein terug op zijn rug en nam de heerlijke jonge pik in zijn mond. Fanatiek begon hij de jongen te verwennen tot hij zijn zaad in zijn mond voelde spuiten. Dat voelde niet verkeerd. "Dank je wel jongen, dat was erg lekker", fluisterde Kay.

Kay ging op Hein liggen en vroeg: "blijf je vannacht hier Hein?". Hij voelde hoe de knaap de benen om het lichaam van Kay sloeg en dat voelde echt heerlijk. "Nee Kay, ik wil graag naar huis". "Dat vind ik wel jammer maar ik snap het wel".

Samen liepen ze naar de woonkamer en Hein kleedde zich weer aan. Hij ging nog even op de bank zitten en dronk zijn glas leeg. Kay stond op en vulde de glazen opnieuw. Eigenlijk wilde Hein dat niet maar wilde Kay niet teleurstellen. Hij nam weer een flinke slok en misschien was dat er één te veel. Hij liet zelfs toe dat Kay zijn broek open maakte en hem weer begon te pijpen. Door de drank duurde het wat langer voor Hein weer spoot maar dat vond Kay niet erg.

Netjes maakte Kay de broek van Hein weer in orde en zei dat hij nog een slokje kon nemen. Dan zou hij beter slapen. "Ondertussen bel ik een taxi voor je die je thuis zal brengen. Dus maak je geen zorgen", zei de toch wat bezorgde Kay. En zo geschiedde. Een half uurtje later lag Hein in zijn bed en viel als een blok in slaap.

In dromenland verkerend zag hij steeds een blonde engel voorbij komen...
Lees verder in: Hein Met Zijn Meester
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ruben In Texas - 14Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is zondagmiddag en Noah en Ruben komen de oprijlaan van de farm opgereden. In de auto hebben ze over de geile belevenissen van afgelopen morgen en nacht gepraat. Noah parkeert zijn truck in de grote garage, pakt hun tas en ze lopen naar binnen. ..."
11-12
9.6
Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.4
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.2
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Neuken, Pijpen,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
Bsta - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.8
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.8
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
Bsta - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5