Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Steifeduo
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 5332
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 8 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Hein In Bed Bij De Bloemist
Zoals je kunt lezen heet ik Hein. Ik benoem mijzelf als een "normale" jongen. Waar ik mee bedoel dat je aan mij niet kunt zien dat ik verliefd ben op een jongen. Ik schreef hem een brief maar kreeg nog geen reactie... Ik liet me verleiden door de bloemist en op één dag neukte hij mij twee keer..

Op zondagmorgen werd ik laat wakker en had gelukkig goed geslapen. Ik maakte een plasje op het toilet en ging naar de keuken voor een boterham. Daar trof ik mijn moeder. "Moeten wij niet eens praten jongen?", vroeg ze. "Hoe bedoel je mama?". "Nou, ik voel dat er iets speelt bij je. Je kunt het mij vertellen en het is veilig bij mij. Dat weet je toch Hein?".

Toen kwam mijn hele verhaal eruit bij mij en ik vertelde mijn moeder dat ik verliefd was op Eric maar dat hij er niets van wilde weten. Sterker nog, hij reageerde niet op mijn berichten. Ook vertelde ik eerlijk over mijn ontmaagding door Kay. "Maak je niet te veel zorgen jongen. Ik denk dat het tussen jullie wel goed komt. En wat je smaak betreft: daar is niets mis mee. Wat een knapperd is die bloemist. Die wil ik wel als schoonzoon in huis. Iedere week verse bloemen in huis, heerlijk ". "Mama, hou op alsjeblieft...", siste ik.

Het bleef die zondag rustig. Van Eric nog steeds geen teken van leven. Kay stuurde me wel wat berichtjes. Alhoewel ik nog wel een derde keer zou willen deed ik het niet. Ik wilde niet dat er een band zou ontstaan tussen ons, wilde geen verwachtingen wekken bij Kay.

Maandag op school was Eric er nog steeds niet. De dag verliep "normaal" maar natuurlijk was ik er met mijn hoofd niet bij.

Dinsdag had ik de laatste 2 uur gymles van onze klassenmentor en gymleraar Ties. Een knappe gast, zeker weten maar hij was netjes getrouwd. Tijdens die les ging ik als een dolle tekeer tot Ties er genoeg van had. "Naar de kleedkamer Hein en wacht tot het einde van de les. Ik wil je spreken wildebeest", brieste Ties. Als een geslagen hond droop ik af naar de kleedkamer en wachtte tot de les voorbij was.

Na de les kwam mijn klas naar binnen en spoedde zich naar huis naar het warme eten. Ik sloop naar de lerarenkamer. Ties wees mij een stoel en ik ging zitten. "Wat is er aan de hand knul? Van jou ben ik dat soort fratsen niet gewend. Wil je mij a.u.b. vertellen wat er speelt?", vroeg Ties.

Ik vertelde stamelend en stotterend mijn verhaal en door de emotie begon ik te huilen. Uit schaamte sloeg ik mijn handen voor mijn gezicht en huilde uit. Mijn meester gaf mij de tijd en ruimte om mijn emotie te tonen, dat voelde wel goed. Maar toen ik mijn handen terug naar beneden trok zag ik nog net hoe Ties zijn hand terug trok uit zijn strakke sportbroekje. Wat krijgen we nou? Zat hij daar met een flinke stijve in zijn broekje...?

"Sorry Hein, maar ik werd opgewonden toen ik hoorde dat je op jongens of misschien ook op mannen valt, daar kan ik niets aan doen. Al sinds ik je ken kijk ik naar jouw heerlijke bolle kontje en trek me vaak af op het toilet als de les is afgelopen", vertelde hij me eerlijk. Ik was verbouwereerd. Mijn eigen meester was gek op mij. Of ten minste op mijn lichaam! Ik keek weer naar zijn sportbroekje en zijn lul stond nog steeds duidelijk afgetekend daarin.

Ties zag dat ik keek en deed een paar passen naar voren. "Kom maar Ties, je vind hem mooi he?". Hij legde zijn handen op mijn hoofd en bewoog mijn gezicht naar zijn volle kruis. Al voor ik daar was deed ik mijn mond open om zijn lul door het broekje te voelen. Het leek wel een straalkachel, zo heet was zijn kruis. Zelf schoof hij zijn sportbroekje naar beneden en zijn pik werd nog duidelijker in zijn witte sportslip. "Wouw meester Ties, dat wordt smullen. Mag ik?". "Ja, je mag Hein. Heel graag zelfs. Je weet hoe lang ik hier al op wacht". Ik trok het slipje naar beneden en hapje gulzig naar zijn mooie honkbalknuppel. Want zo groot leek hij wel vlak voor mijn gezicht.

Ik nam zo ver als ik kon zijn heerlijke staaf in mijn mond en begon te pijpen terwijl ik met zijn ballen speelde. "Niet te vlug sletje. Kom maar mee", zei de man. We gingen naar het materiaalhok en hij zei dat ik op de stapel matten op mijn buik moest gaan liggen. Ik volgde zijn aanwijzing op en ging liggen. Hij kwam tussen mijn benen zitten en schoof zijn handen nu in mijn sportbroekje. Hij kneep stevig in mijn billen en zijn vingers gleden door mijn jongensspleet. Ik kreunde het uit van verlangen.

Hij trok zijn handen terug, kroop van de mat en trok mijn broekjes uit. "Wat een lekker kutje heb je Hein. Hoeveel mannen hebben je al genomen geil sletje?". Ik voelde de neiging niet om te antwoorden maar Ties vond dat ook niet belangrijk. Hij wilde "gewoon" geile taal uitslaan. Ik vond dat niet erg, allesbehalve. Het maakte mij alleen veel geiler. Waar hij het vandaan haalde weet ik maar ineens voelde ik een koude zalf tussen mijn billetjes gewreven worden. Niet alleen tussen mijn billetjes, hij schoof het zo ver het kon mijn kutje in, mijn bronstige meester. "Zo lekker ventje, eindelijk gaat mijn wens in vervulling om eens mijn pik in je kutje te boren". Hij voegde de daad bij het woord en ik voelde zijn heerlijk warme lul bij mij binnen dringen. "Oh meester, wat bent u heet. Wat bent u een beest dat u mij wilt hebben", schreeuwde ik als aanmoediging. Alsof hij dat nodig had.

Ik voelde zijn schaamstreek tegen mijn hete kontje dus ik wist dat hij helemaal in me zat. Hij liet zich op mijn rug zakken en fluisterde in mijn oor: "altijd als ik mijn vrouw neuk denk ik dat het jouw jongenskutje is. En dan spuit ik haar heerlijk vol. Dat ga ik nu ook bij jou doen". Ik voelde hoe zijn pik op en neer begon te bewegen en ik genoot. "Ties alsjeblieft, mag ik je in de ogen kijken als je me volspuit?", vroeg ik kreunend. "Natuurlijk lieverd. Dat lijkt me heerlijk". Hij trok zijn grote hete paal terug en draaide mij op mijn rug. Daarna boorde hij opnieuw zijn honkbalknuppel in mij. Ik zag hoe zijn ogen begonnen te rollen en wist dat hij zover was. Ik ontving zijn hete sperma vol lust.

Even rustte Ties uit voor hij zich terug trok. Meteen boog hij voorover om mijn pik te bemachtigen. Ik was zo geil als wat en wilde al gaan spuiten. Maar Ties wilde wat anders. Hij smeerde snel wat zalf tussen zijn billen en ging boven mij zitten. Hij liet zich helemaal over mijn paal zakken, de hoer. Dit was nieuw voor mij en het voelde heet aan daarbinnen. Hij begon mij te berijden tot ik met een kreet zijn hol vol spoot. "Oh Hein, dit wil ik vaker ventje van me. Ik kan niet wachten". Hij boog voorover om mij een vette tongzoen te geven. Daarbij gleed mijn pik uit zijn hete ster.

Snel liepen we naar de kleedkamers, kleedden ons aan en zonder nog een woord te zeggen gingen we ieder ons eigen weg huiswaarts.
Lees verder in: Hein Met Zijn Gymleraar
Trefwoorden bij dit verhaal: Meester, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
De Gym Stagiair - 4Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Stagiair, Fitness,
"Sinds de geile nacht in het speeltuintje ging geen uur in mijn leven voorbij zonder aan Milan te denken. Wat was het fijn en lekker geweest. Die populaire fitness influencer had mij geknuffeld, gekust en mij klaar gepijpt. Ik keek er telkens naar uit..."
15-07
0
Jan Gaat Het Leven In - 28Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Rollenspel,
"Waarom ben je zo laat, Lisette Ik moest nablijven, ome Harry, kon er niks aan doen. Daar stond ik dan tegenover ome Harry , haar in 2 staarten, zware oogschaduw, blosjes, vuurrode lippen, wit bloesje met diep decollet , heel kort geruit ro..."
15-07
0
Slutty Twink - 6: SaunaDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Facial, Nudisme, Orgie, Pijpen, Ruig, Sauna, Slet, Sletje, Slikken, Twink,
"De volgende besloten we geen seks te hebben tot in de avond. In de avond gingen zoude we gaan naar een homo sauna. Ik en Elmer waren 2 twinks die maar al te graag geneukt willen worden in beide gaten. Hoe meer hoe beter. Dus we wisten al dat we beide..."
14-07
8.7
VertrouwenspersoonDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Likken, School, Spuiten, Uit De Kast, Zuigen,
"Rolf had een verzoekje over een student van pakweg 18 jaar oud, die nog volledig in duplico verkeerd over zijn geaardheid. Hij heeft niets tegen mooie meisjes, maar de aantrekkingskracht tot jongens kan hij inmiddels niet meer ontkennen. Hij beslui..."
14-07
9.2
Slutty Twink - 5: StrandDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kwartet, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Strand, Twink,
"Paar dagen gingen voorbij na de test. Beide ik en Elmer konden weer gewoon lopen. In de douch hadden we opgemerkt dat onze gaatjes een stukje groter was dan voorheen. Na de test waren we er zeker van dat een vuist het enige was wat nog pijnlijk zou k..."
13-07
8.8
Slutty Twink - 4: TestDoor: Slutty Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Slikken, Trio, Twink,
"Tijdens mijn relatie met Elmer en OTTO was mijn vader terug gekomen. Die was vanaf het begin al geen fan van onze relatie. Hij vond het maar raar dat ik nu een relatie had met een jongen die ook neukt met zijn vader, en vooral dat de vader mij ook ne..."
13-07
9.5
Kijkgenot In De TuinDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groepsex, Jong En Oud, Tuin,
"Was alles zoals Myriam en Antonio het wenste Ik dacht het wel want ondertussen leek in de tuin de losse sfeer, zeg maar naakte, erin te komen. Antonio was in gesprek met Natasha en het ging er opvallend vrolijk aan toe. Hij nam haar bij de middel ..."
12-07
9.2
Studentbaan - 4Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Hotel,
"De volgende ochtend werd ik vroeg wakker van de wekker. Het was 6 uur, oeff. Het begon buiten al licht te worden. Het duurde even voor ik door had waar ik ook al weer was. Toen ik naast me keek zag ik Jayden heerlijk liggen slapen, naakt, met het dek..."
12-07
9.6
Mijn Militaire BroerDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Met Familie, Militair, Neef, Rape, Verkracht,
"Nadat ik eindelijk, emotioneel zoals ik ben, aan mijn broer verteld heb dat ik homo ben, vraagt hij alleen maar waarom ik dat niet eerder verteld heb. Ik kan er geen antwoord op geven, misschien omdat hij 1,5 jaar lang niet thuis geweest is vanwege z..."
12-07
8.5
Schoonspoelen Na GravelenDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buitensex, Pijpen, Vakantie,
" b Naar aanleiding van het nieuwsbericht dat ervaren Nederlandse wielrenners in het preutse Verenigde Staten waren opgepakt omdat zij elkaar afspoelden na een gravelrit, kwam het verzoek binnen van een lezer om wel een gay verhaal aan dit thema te wi..."
11-07
9.2
 
Klik hier voor meer...