60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4310x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hein In Bed Bij De Bloemist
Zoals je kunt lezen heet ik Hein. Ik benoem mijzelf als een "normale" jongen. Waar ik mee bedoel dat je aan mij niet kunt zien dat ik verliefd ben op een jongen. Ik schreef hem een brief maar kreeg nog geen reactie... Ik liet me verleiden door de bloemist en op één dag neukte hij mij twee keer..

Op zondagmorgen werd ik laat wakker en had gelukkig goed geslapen. Ik maakte een plasje op het toilet en ging naar de keuken voor een boterham. Daar trof ik mijn moeder. "Moeten wij niet eens praten jongen?", vroeg ze. "Hoe bedoel je mama?". "Nou, ik voel dat er iets speelt bij je. Je kunt het mij vertellen en het is veilig bij mij. Dat weet je toch Hein?".

Toen kwam mijn hele verhaal eruit bij mij en ik vertelde mijn moeder dat ik verliefd was op Eric maar dat hij er niets van wilde weten. Sterker nog, hij reageerde niet op mijn berichten. Ook vertelde ik eerlijk over mijn ontmaagding door Kay. "Maak je niet te veel zorgen jongen. Ik denk dat het tussen jullie wel goed komt. En wat je smaak betreft: daar is niets mis mee. Wat een knapperd is die bloemist. Die wil ik wel als schoonzoon in huis. Iedere week verse bloemen in huis, heerlijk ". "Mama, hou op alsjeblieft...", siste ik.

Het bleef die zondag rustig. Van Eric nog steeds geen teken van leven. Kay stuurde me wel wat berichtjes. Alhoewel ik nog wel een derde keer zou willen deed ik het niet. Ik wilde niet dat er een band zou ontstaan tussen ons, wilde geen verwachtingen wekken bij Kay.

Maandag op school was Eric er nog steeds niet. De dag verliep "normaal" maar natuurlijk was ik er met mijn hoofd niet bij.

Dinsdag had ik de laatste 2 uur gymles van onze klassenmentor en gymleraar Ties. Een knappe gast, zeker weten maar hij was netjes getrouwd. Tijdens die les ging ik als een dolle tekeer tot Ties er genoeg van had. "Naar de kleedkamer Hein en wacht tot het einde van de les. Ik wil je spreken wildebeest", brieste Ties. Als een geslagen hond droop ik af naar de kleedkamer en wachtte tot de les voorbij was.

Na de les kwam mijn klas naar binnen en spoedde zich naar huis naar het warme eten. Ik sloop naar de lerarenkamer. Ties wees mij een stoel en ik ging zitten. "Wat is er aan de hand knul? Van jou ben ik dat soort fratsen niet gewend. Wil je mij a.u.b. vertellen wat er speelt?", vroeg Ties.

Ik vertelde stamelend en stotterend mijn verhaal en door de emotie begon ik te huilen. Uit schaamte sloeg ik mijn handen voor mijn gezicht en huilde uit. Mijn meester gaf mij de tijd en ruimte om mijn emotie te tonen, dat voelde wel goed. Maar toen ik mijn handen terug naar beneden trok zag ik nog net hoe Ties zijn hand terug trok uit zijn strakke sportbroekje. Wat krijgen we nou? Zat hij daar met een flinke stijve in zijn broekje...?

"Sorry Hein, maar ik werd opgewonden toen ik hoorde dat je op jongens of misschien ook op mannen valt, daar kan ik niets aan doen. Al sinds ik je ken kijk ik naar jouw heerlijke bolle kontje en trek me vaak af op het toilet als de les is afgelopen", vertelde hij me eerlijk. Ik was verbouwereerd. Mijn eigen meester was gek op mij. Of ten minste op mijn lichaam! Ik keek weer naar zijn sportbroekje en zijn lul stond nog steeds duidelijk afgetekend daarin.

Ties zag dat ik keek en deed een paar passen naar voren. "Kom maar Ties, je vind hem mooi he?". Hij legde zijn handen op mijn hoofd en bewoog mijn gezicht naar zijn volle kruis. Al voor ik daar was deed ik mijn mond open om zijn lul door het broekje te voelen. Het leek wel een straalkachel, zo heet was zijn kruis. Zelf schoof hij zijn sportbroekje naar beneden en zijn pik werd nog duidelijker in zijn witte sportslip. "Wouw meester Ties, dat wordt smullen. Mag ik?". "Ja, je mag Hein. Heel graag zelfs. Je weet hoe lang ik hier al op wacht". Ik trok het slipje naar beneden en hapje gulzig naar zijn mooie honkbalknuppel. Want zo groot leek hij wel vlak voor mijn gezicht.

Ik nam zo ver als ik kon zijn heerlijke staaf in mijn mond en begon te pijpen terwijl ik met zijn ballen speelde. "Niet te vlug sletje. Kom maar mee", zei de man. We gingen naar het materiaalhok en hij zei dat ik op de stapel matten op mijn buik moest gaan liggen. Ik volgde zijn aanwijzing op en ging liggen. Hij kwam tussen mijn benen zitten en schoof zijn handen nu in mijn sportbroekje. Hij kneep stevig in mijn billen en zijn vingers gleden door mijn jongensspleet. Ik kreunde het uit van verlangen.

Hij trok zijn handen terug, kroop van de mat en trok mijn broekjes uit. "Wat een lekker kutje heb je Hein. Hoeveel mannen hebben je al genomen geil sletje?". Ik voelde de neiging niet om te antwoorden maar Ties vond dat ook niet belangrijk. Hij wilde "gewoon" geile taal uitslaan. Ik vond dat niet erg, allesbehalve. Het maakte mij alleen veel geiler. Waar hij het vandaan haalde weet ik maar ineens voelde ik een koude zalf tussen mijn billetjes gewreven worden. Niet alleen tussen mijn billetjes, hij schoof het zo ver het kon mijn kutje in, mijn bronstige meester. "Zo lekker ventje, eindelijk gaat mijn wens in vervulling om eens mijn pik in je kutje te boren". Hij voegde de daad bij het woord en ik voelde zijn heerlijk warme lul bij mij binnen dringen. "Oh meester, wat bent u heet. Wat bent u een beest dat u mij wilt hebben", schreeuwde ik als aanmoediging. Alsof hij dat nodig had.

Ik voelde zijn schaamstreek tegen mijn hete kontje dus ik wist dat hij helemaal in me zat. Hij liet zich op mijn rug zakken en fluisterde in mijn oor: "altijd als ik mijn vrouw neuk denk ik dat het jouw jongenskutje is. En dan spuit ik haar heerlijk vol. Dat ga ik nu ook bij jou doen". Ik voelde hoe zijn pik op en neer begon te bewegen en ik genoot. "Ties alsjeblieft, mag ik je in de ogen kijken als je me volspuit?", vroeg ik kreunend. "Natuurlijk lieverd. Dat lijkt me heerlijk". Hij trok zijn grote hete paal terug en draaide mij op mijn rug. Daarna boorde hij opnieuw zijn honkbalknuppel in mij. Ik zag hoe zijn ogen begonnen te rollen en wist dat hij zover was. Ik ontving zijn hete sperma vol lust.

Even rustte Ties uit voor hij zich terug trok. Meteen boog hij voorover om mijn pik te bemachtigen. Ik was zo geil als wat en wilde al gaan spuiten. Maar Ties wilde wat anders. Hij smeerde snel wat zalf tussen zijn billen en ging boven mij zitten. Hij liet zich helemaal over mijn paal zakken, de hoer. Dit was nieuw voor mij en het voelde heet aan daarbinnen. Hij begon mij te berijden tot ik met een kreet zijn hol vol spoot. "Oh Hein, dit wil ik vaker ventje van me. Ik kan niet wachten". Hij boog voorover om mij een vette tongzoen te geven. Daarbij gleed mijn pik uit zijn hete ster.

Snel liepen we naar de kleedkamers, kleedden ons aan en zonder nog een woord te zeggen gingen we ieder ons eigen weg huiswaarts.
Lees verder in: Hein Met Zijn Gymleraar
Trefwoorden bij dit verhaal: Meester, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.5
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Nudisme, Sletje, Slikken, Trio, Transgender, Slet,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.7
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Neuken, Biseksueel,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.1
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.9
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Robbie RakkersDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 13 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Mark en Robbie kre..."
08-12
9.2
Ferdy FinaleDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Dat deed hij o.a. in o..."
08-12
9.4
Klik hier voor meer...