60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 5794x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hein Met Zijn Meester
Zoals je kunt lezen heet ik Hein. Ik benoem mijzelf als een "normale" jongen. Waar ik mee bedoel dat je aan mij niet kunt zien dat ik verliefd ben op een jongen. Ik schreef hem een brief maar kreeg nog geen reactie... Ik liet me verleiden door de bloemist en op één dag neukte hij mij twee keer. En later door mijn leraar Ties...

De week verliep traag, elke seconde begreep ik minder van waarom Eric zich stil hield. We konden toch praten? Daarvoor waren we toch vrienden? Mijn moeder stelde voor dat zij met de moeder van Eric zou praten. Om de dooiedood niet, ik wilde niets forceren. Hij moest uit zichzelf weer contact zoeken en anders maar niet.

Gelukkig was het einde van de week naderbij. Ook op vrijdag waren de laatste twee lesuren de gymzaal voor onze klas. Ties had een broekje aan wat ik nog nooit had gezien. Maar het leek strakker te zitten dan de andere die hij meestal droeg. Of was het mijn verbeelding? Was mijn wens de moeder van mijn gedachten? Hoe het ook zij, ik had veel moeite mijn ogen er vanaf te houden. Denkend aan hoe we drie dagen geleden heerlijke sex hadden genoten. Ik moest bij de les blijven wilde ik geen erectie krijgen.

Ook bij Ties zag ik zijn verlangen. Eveneens had hij moeite mijn klasgenoten in bedwang te houden. Het speelde natuurlijk mee dat het vrijdag was en het spul graag naar huis wilde om van het weekend te gaan genieten.

Mijn meester kwam wel wat vaak in mijn buurt. Te vaak naar mijn zin. Ik zat nog in de zogenaamde kast dus ik wilde niet dat het hele zootje er op deze manier achter moest komen wat mijn gevoelens en verlangens waren. Zij hadden heus wel in de gaten dat ik verliefd was. Daar was mijn vreemde gedrag debet aan. Maar ik hield nog steeds mijn lippen stijf op elkaar. Ik bepaalde zelf het moment waarop ik naar buiten kwam. Althans, dat dacht ik nu nog...

Op een moment waarvan Ties dacht dat de leerlingen druk waren met andere dingen, kwam hij snel langs mij lopen, stopte even en wreef met zijn hand over mijn kontje. Wat in vredesnaam bezielt hem nu om dat te doen, ging er door mijn hoofd?

Maar het kwaad was al geschied. De hel barste los want één van de meiden had het dus wel gezien. Zij begon te roepen: "De meester is op Heeeiiinnn, de meester is op Heeeiiinnn, de meester is op...". De meeste andere klasgenoten namen het over en begonnen mee te roepen met het meisje. Dit was pure shit, een ander woord kon ik er niet voor bedenken. Maar ik dacht wel: dit is wat verliefdheid dus met je kan doen!

Ik keek naar Ties en zag dat hij totaal verstijfde. De schok moet voor hem groot zijn geweest. Hij besefte dat door deze stommiteit zijn loopbaan als gymleraar ten einde was. Wat hij gedaan had zou hem overal achtervolgen. "Stop alsjeblieft met roepen jongens en meisjes. Ga je omkleden en ga naar huis", was het enige wat Ties nog kon uitbrengen. Gelukkig zag ik ook enkele van hen die me met een knikje lieten weten dat ze het wel begrepen.

De zaal stroomde leeg en ik begon met het opruimen van de attributen waarmee gespeeld was. Zo gauw ik daar mee klaar was ging ik op mijn buik op de stapel matten liggen. Ik wilde zeker nog één keer genieten van de heerlijke pik van mijn meester.

Ik hoorde dat Ties eraan kwam en als een krols katje bewoog in mijn bolle kontje van boven naar beneden, van links naar rechts. Oh wat wilde ik graag weer passioneel genomen worden door hem. Al was het voor de laatste keer. Ties zag wat ik deed en prevelde: "dat geloof je toch niet? Ik ben mijn baan kwijt en jij wilt een beurt!". "Kom Ties, meester, neem me nu het nog kan. Toe dan!".

Die verleiding kon Ties gelukkig niet weerstaan. Hij knielde tussen mijn benen en streelde weer mijn kontje. Gevolgd door een flinke klap op mijn billen. Hij had sterke handen dus de klap kwam hard aan. Van schrik drukte ik mijn kontje weer omhoog. Waarna de volgende klap volgde. Die deed al minder pijn en ik voelde mijn reetje heet worden. Ties ging nog door, hij moest zich even af reageren. En ik vond het lekker. "Jij geile hoer! Hoe heb ik me laten verleiden door jou? Nu ben ik mijn baan kwijt door jou!", schreeuwde hij.

Ik liet het maar over me heen komen en kreunde luid en duwde mijn verlangend kontje verder omhoog. Ties kon het niet helpen en scheurde mijn broekjes van mijn bolle rood geslagen billen. Ik voelde hoe hij erover wreef en en hoe hitsiger het mij maakte. "Neuk me meester, boor je honkbalknuppel in mijn kutje nu het nog kan", smeekte ik hem.

Ik voelde hoe hij mijn jongensgrotje weer insmeerde met het koude goedje. Daarna hoe hij zijn grote meesterlijke honkbalknuppel in mij boorde. "Wat ben je toch een heerlijke boy. Ik mag je zo graag en wil je niet verliezen Hein. Kun je dat beloven?". Ik gaf maar geen antwoord want hij wist heel goed dat ik mijn hart verloren had aan Eric. "Draai me om Ties, je weet dat ik je wil zien". Ook aan dit verzoek kon de gymleraar niet ontkomen en hij deed wat ik vroeg. Hij hernam zijn neukwerk en alsof het uit zijn tenen moest komen kwam hij brullend klaar. Wat was dit heerlijk.

Hij wilde deze keer niet geneukt worden maar was wel zo lief om mij heerlijk leeg te zuigen. Daarna kwamen we snel bij onze positieven en wisten niet hoe snel we weg moesten komen.

Niet wetende wat de actie van Ties teweeg had gebracht...

Thuis vertelde ik alles aan mijn moeder. Ook dat we weer sex hadden gehad. "Wat ben je toch een deugniet lieverd. Je lijkt je moeder wel in haar jonge jaren. Het zal zich allemaal wel oplossen". Beide schoten we in de lach. Om de opmerking van mijn moeder. Maar ook van de zenuwen want hier was het laatste woord nog niet over gesproken...
Lees verder in: Hein Met Eric
Trefwoorden bij dit verhaal: Gymleraar, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.5
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Nudisme, Sletje, Slikken, Trio, Transgender, Slet,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.8
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Neuken, Biseksueel,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.9
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Robbie RakkersDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 13 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Mark en Robbie kre..."
08-12
9.2
Ferdy FinaleDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Dat deed hij o.a. in o..."
08-12
9.4