60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 11984x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vaderdag - 1
Mijn beste vriendin Cheyenne en ik hadden bedacht dat we onze vaders voor vaderdag een heerlijke massage zouden geven. We hadden masseren geleerd via een cursus op instagram. Onze vaders hadden daar wel zin in. De afspraak was dat ik haar vader Kenneth zou masseren en zijn mij vader Jeroen. Uiteraard moest het masseren naakt gebeuren en onze vaders raakten behoorlijk opgewonden van onze massage. Ik heb toen Kenneth gepijpt en Cheyenne deed hetzelfde bij mijn vader Jeroen. Dit heb ik allemaal in deel 1 van dit verhaal verteld.

Nadat onze vaders naar beneden waren gegaan hadden Cheyenne en ik nog even nagepraat. Ik vertelde dat ik Kenneths zaad best lekker vond smaken en dat hij een echt grote pik had. Cheyenne had nog nooit de stijve pik van haar vader gezien en gaf toe dat het een forse was. "Maar Jeroens pik was ook een mond vol hoor", zei ze. "Zeker toen hij mij volspoot". Ik vroeg of ze het niet erg vond dat het masseren hier op was uitgelopen maar Cheyenne zei van niet. "Ik vond het geil dat je vader mij ook vingerde terwijl ik hem piijpte", zei ze. "Alleen was ik nog niet klaargekomen". Ik vertelde dat Kenneth niet verder was gekomen dan mij strelen over mijn slipje heen, dat daardoor wel helemaal doorweekt was.

We zaten samen naast elkaar op één van de massagetafels. "Ik wil je wel even helpen als jij mij helpt", zei Cheyenne. Ik keek haar met grote ogen aan. "Bedoel je met klaarkomen?", vroeg ik, terwijl ik al een lichte tinteling in mijn kutje voelde. "Ik denk dat jij net zulke lekkere vingers als je vader hebt, die prima in mijn kutje passen", zei ze geil. "Wat dacht je ervan?". Ik vond het sowieso een geil idee. "Ik eerst", zei ik. Ik ging voor Cheyenne stan en deed eerst haar shirtje uit. Ik wilde haar geweldige tieten niet overslaan. Ik legde mijn handen op haar borsten en voelde haar tepels hard worden. Voorzichtig kneep ik erin. Cheyenne deed haar ogen dicht en kreunde al een beetje. Ik boog voorover en likte aan haar tepels, nam ze in mijn mond en zoog er even aan. Daarna duwde ik haar achterover. Cheyenne had haar slipje al uit en ik zag dat haar kutje nog steeds glinsterde. Ik deed haar benen wijd en legde mijn hand over haar kutje. Vervolgens duwde ik twee vingers naar binnen en begon haar te masseren, terwijl ik ondertussen een van haar borsten masseerde. Cheyenne was nog steeds geil door de pijpbeurt van mijn vader en al snel hoorde ik sopgeleuiden terwijl ik haar vingerde. Haar kutsapjes stroomden overvloedig en maakten mijn hele hand nat. Ik kreeg er plezier in maar werd zelf ook steeds geiler. Ik hoopte dat Cheyenne snel klaar zou komen want ik voelde mijn kutje branden.

Het duurde inderdaad niet lang of ik voelde Cheyenne's kutje verkrampen. Ik hield mijn duim op haar klitje terwijl ze klaarkwam en wachtte tot haar orgasme was weggeëbd.

Daarna was ik aan de beurt. Verwachtingsvol ging ik op de massagetafel liggen, terwijl ik mijn slipje uitdeed. Cheyenne pakte het anders aan dan ik. Ze kwam over mij heen liggen begon mij eerst te zoenen. Ze drukte haar borsten tegen de mijne aan en gaf me een heerlijke tongzoen. Ondertussen verkende ze met haar hand mijn kutje dat steeds natter werd. Na een paar minuten gleed Cheyenne naar beneden. Terwijl ze haar vingers in mijn kutje hield begon ze langs mijn schaamlippen te likken en speelde ze met mijn klitje. Door haar stevige tongetje hield ik het niet lang meer en ook ik kwam al vlug klaar. Cheyenne kroop weer over mij heen en gaf mij een afsluitende tongzoen. "Zo, dat hadden we even nodig", lachte ze. Zullen we nu gaan chillen op jouw kamer?

We kletsten nog een uurtje na op mijn kamer en toen kregen we dorst. We liepen naar beneden waar onze vaders ook waren. Terwijl ik voor Cheyenne en mij drinken uit de koelkast pakten voelde ik mij bekeken door de twee mannen. Mijn vader schraapte zijn keel. "Kenneth en ik vonden het heerlijk om door jullie gemasseerd te worden", zei hij. "Maar omdat het vaderdag is, mogen wij aangeven wat wij willen doen toch", zei hij met een grijns. "Wij zouden het een eer vinden als wij jullie ook mochten masseren. Cheyenne en ik keken elkaar aan. Ik was verbaasd door dit voorstel maar Cheyenne had een andere blik in haar ogen. Ze keek er een beetje geil bij.

"Nou, dat lijkt ons ook leuk", zei ze. "Zullen wij de ruimte voorbereiden? Dan zien we jullie over vijf minuten". Cheyenne en ik gingen naar boven. "Denk je dat wij ook bloot moeten?" vroeg ik bezorgd. "Dat lijkt mij wel", zei Cheyenne. "Anders is het geen echte massage. Maar we houden wel een handdoekje om".

We kleedden ons allebei uit en gingen op onze rug op de massagetafels liggen, met handdoeken over onze borsten en onze middel. Even later kwamen onze vaders naar boven. "Ik zal jou masseren", zei Kenneth, "en Jeroen masseert Cheyenne". Ik sloot mijn ogen en wachtte af wat er ging gebeuren.

Ik voelde even later Kenneths stevige handen bij mijn voeten. Hij masseerde mijn voeten, mijn kuiten en vervolgens mijn bovenbenen. Hij bleef netjes bij de handdoek vandaan en ging door met mijn buik en mijn schouders. Ik wist niet dat Kenneth zo goed kon masseren en ik ontspande helemaal. Ik voelde mij helemaal loom worden door die zachte knedende vingers en viel bijna in slaap. "Je mag je nu omdraaien", hoorde ik Kenneth zeggen en gehoorzaam draaide ik op mijn buik. Mijn handdoek gleed af maar dat maakte mij niks uit.

Weer begon Kenneth bij mijn voeten en werkte hij omhoog. Toen hij bij mijn bovenbenen kwam, drukte hij die iets uit elkaar. Ik deed mijn benen wat wijder en bedacht mij te laat dat hij nu in mijn kutje kon kijken. Maar dat kon mij eigenlijk niks schelen. Ik hield mijn ogen dicht terwijl ik Kenneth zijn vingers langzaam hoger voelde gaan. Even raakte hij mijn kutje aan dat daar onmiddellijk op reageerde door een beetje kutvocht los te laten en open te gaan staan. Ik voelde hoe Kenneths handen naar mijn billen gingen en mijn billen begon te masseren.

Ik was benieuwd hoe het bij Cheyenne ging. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en zag dat zij ook in haar blootje op haar buik lag. Mijn vader was bezig met haar benen en ondertussen wreef zij met haar voet langs zijn kruis. Zij zat mijn vader gewoon op te geilen! Ik zag dat mijn vader hierdoor een stijve pik had gekregen die hard in zijn broek stond.

Even later voelde ik Kenneths handen op mijn dijen. "Je moet even op je knieën gaan zitten", zei hij. "Dan kan ik je rug beter doen". Zonder er bij na te denken ging ik op mijn knieën zitten terwijl Kenneth achter mij stond. Hij trok mij nog iets naar achter zodat ik op het randje van de massagetafel zat. Ik legde mijn hoofd op de tafel terwijl Kenneth mijn rug begon te masseren. Hij kwam dichterbij mij staan terwijl hij mij masseerde en ik voelde ineens iets tegen mijn kutje aan duwen. Ik dacht eerst dat het zijn hand was maar die had hij op mijn rug. Ineens bedacht ik mij dat het zijn pik moest zijn. Wilde Kenneth mij hier gaan neuken? Ik vroeg mij af of zijn pik wel in mij zou passen en ik vroeg mij ook af of ik wel geneukt wilde worden in het bijzijn van mijn vader.

Weer keek ik opzij en ik zag dat mijn vader andere plannen had. Cheyenne lag inmiddels op haar rug met haar benen omhoog en mijn vader had zijn broek laten zakken en wreef met de eikel van zijn harde pik langs de schaamlipjes van Cheyenne. Ik vond het een geil gezicht om mijn vaders pik in Cheyennes kutje te zien verdwijnen. Ondertussen voelde ik hoe Kenneths eikel mijn schaamlipjes opzij drukte en hoe hij langzaam maar zeker mijn gaatje opvulde. Ik vond het heerlijk om zo gevuld te worden door zijn grote pik en deed automatisch mijn benen nog wat wijder zodat hij goed de ruimte had. Kenneth bleef doorduwen totdat ik het gevoel had dat ik helemaal vol pik zat en zijn eikel tegen mijn baarmoeder stootte. Omdat ik zo nat was geworden van de massage en het zicht op mijn vader die Cheyenne ging neuken, kostte het Kenneth geen enkele moeite om mij te neuken. Hij begon zijn pik in mij te stoten, eerst langzaam maar als snel begon hij mij met stevige bewegingen te neuken terwijl hij mij bij mijn heupen vasthield. Ik kreunde elke keer als hij naar voren stootte.

Ik hoorde dat mijn vader tegen Cheyenne zei dat ze ook op haar knieën moest gaan zitten. Even later hoorde ik hoe zijn ballen tegen haar aan kletsten terwijl zij net zo stevig werd geneukte als ik. Ik sloot mijn ogen weer om volop van Kenneths pik te kunnen genieten. Na een tijdje voelde ik hoe hij zijn lul uit mijn kutje haalde. Ik hoorde wat geschuifel en even later ging het neuken door. Alleen voelde dit keer de pik wat kleiner, maar misschien was ik wat meer gewend en voelde het niet zo groot. Ik besloot er geen aandacht aan te besteden en liet mij een tijdje gewillig neuken terwijl ik twee handen voelde die mijn tieten lekker aan het kneden waren.

Na een tijdje hield het neuken weer even op, hoorde ik hetzelfde geschuifel en werd ik vervolgens weer met een stevige pik geneukt. Die leek dit keer toch weer groter dan daarvoor. Ik kon er niet teveel over nadenken want ik voelde hoe zo langzamerhand mijn orgasme opkwam. Maar Kenneth was mij voor. Hij stootte zijn pik diep in mij en terwijl hij luid kreunde voelde ik hoe de ene straal zaad na de andere tegen mijn baarmoeder aan spoot. Het was zo heerlijk om die krampende pik in mijn kutje te voelen dat ik ook klaarkwam en de laatste druppels zaad uit zijn pik molk,

Terwijl Kenneth en ik nahijgden hoorde ik naast mij ook kreunen. Ik keek opzij en kon nog net zien hij mijn vader zijn pik uit Cheyenne haalde en er een paar rukjes aan gaf waarna hij zijn zaad tegen haar kutje aan spoot. Cheyenne bewerkte ondertussen haar klitje zodat zij ook klaar kwam.

Even bleef het stil in de kamer. Mijn vader was de eerste die de stilte doorbrak. "Kunnen wij een beetje masseren, dames?" vroeg hij. Ik keek hem lachend aan. "Dat valt nog wel tegen pap, Ik denk dat jullie nog wat moeten oefenen. Zullen we morgen anders weer een sessie doen?".
Trefwoorden bij dit verhaal: Bbc, Beffen, Lesbienne, Massage, Tiener, Vaderdag, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ode Aan Oma - 3Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Jong En Oud, Kwartet, Oma, Voyeurisme,
"Nadat de 21 jarige student Joost door de 80 jarige Oma Janny was verleid had hij zijn medestudent Arnold in vertrouwen genomen, en hadden ze een onvergetelijk trio gehad, waarna ook Arnold zijn vooroordelen over de bejaarde medemensen opzij had gezet..."
10-12
9.4
Amber In De... - 3Door: Amber Hot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Exhibitionisme, Gluren, Jarretels, Klaarkomen, Lingerie, Neuken, One Night Stand, Parenclub, Pijpen, Squirten, Swingers, Trio, Vingeren,
"IK BEN NOG STEEDS IN DE PARENCLUB In het restaurant van de Parenclub heerlijk gegeten, een paar drankjes bij de bar gedronken en volop gekeken wat er zo allemaal gebeurde. Naast de bar en de dansvloer stonden een aantal banken. Momenteel zi..."
08-12
9.4
Ella De Anale Queen - 3Door: Bernardo18278
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lesbienne, Trio, Voyeurisme,
"Nadat ik net in de gang lekker was klaargekomen in mijn kontje en tussendoor werd betrapt door Sofie en Fin, die daarna besloten om naast ons maar mee te spelen, terwijl we ondertussen alle vier keken hoe Kate en Rick aan het vrijen waren in hun kame..."
06-12
9.4
Ella, De Anale... - 2Door: Bernardo18278
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Voyeurisme,
" Nota van de schrijver. Dit is een vervolg verhaal op Ella, anaal ontmaagd. Alle verhalen zijn los van elkaar te lezen maar het is gemakkelijker om mijn fantasie te begrijpen wanneer je uiteraard Start met Deel 1 Diep, dieper, diepst van deze reeks..."
05-12
9.4
Amber In De... - 2Door: Amber Hot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Exhibitionisme, Gluren, Jarretels, Klaarkomen, Lingerie, Neuken, One Night Stand, Parenclub, Pijpen, Swingers, Trio, Vingeren,
"Ik ben nog steeds in de parenclub en ging douchen. Altijd heerlijk om jezelf lekker op te frissen na een actieve seksuele daad ha ha. Naast mij in de douches stonden een aantal mannen geil naar mijn lichaam te kijken. Ik bukte een paar keer om mijn b..."
04-12
9.2
Milf Weekend - 2Door: Maskedpleasures
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Cuckold, Cuckolding, Kut, Kutje, Likken, Milf, Neuken, Pijpen, Vernederen, Vreemdgaan,
"De deur van de badkamer was nog steeds gesloten toen ik terug kwam van de keuken om mezelf ook,een glas champagne te halen. Ik hoorde veel gegiechel en af en toe gekreun . Marie houdt er ook van af en toe eens afgezonderd te zijn met een man en dat ..."
01-12
8.4
Vakantie In Rimini - 6Door: Joyce19932
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Italie, Orgie, Overspel, Vakantie, Vriendinnen,
"Het was al half 12 toen Saar en ik eindelijk onze ogen openden. Wat een gezellige avond hadden we gehad Ik stond op uit ons bed en duizelde nog wat op mijn benen. Bij Saar was dat niet veel anders. We besloten van ons ontbijt gelijk onze lunch te ma..."
01-12
8.8
Ella, De Anale... - 1Door: Bernardo18278
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
" Noot van de schrijver. Dit is een vervolg op mijn eerste verhaal Ella, anaal ontmaagd . Dit was mijn eerste verhaal die ik heb geschreven en sindsdien is mijn stijl toch iets veranderd. Na mijn andere verhalen heb ik besloten om een vervolg te s..."
01-12
9.2
Amber In De... - 1Door: Amber Hot
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Gluren, Jarretels, Klaarkomen, Lingerie, Neuken, One Night Stand, Parenclub, Pijpen, Swingers, Trio, Vingeren,
"Ik had weer eens zin om erotisch uit te gaan. Ik was, een tijdje geleden, al eens met een ander stel een paar keer naar een parenclub geweest. Dat was een parenclub waar alleen paren binnen mochten komen. Ik mocht dan mee als een vriendin op vriend..."
01-12
9.1
Yasminas Verlangen - 2Door: Lady Von G
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Hoofddoek, Orgie, Verlangen, Voyeurisme,
"Het was 2 weken na de gangbang in de loods dat Yasmina op de universiteit zat. Ze droeg weer keurig haar hoofddoek. Ze pakte haar telefoon en stuurde een appje naar De Gastheer. De man die alles geregeld had voor de gangbang. Ik ben echt zo..."
29-11
9.1
Ons Bezoek Aan...Door: Justus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexbios,
"Ik wilde altijd al dolgraag dat mijn vrouw,samen met mij,eindelijk eens naar een sexbioscoop zouden gaan Toen we net bij elkaar waren,aan het begin van onze relatie,stapten we eens een grote pornobioscoop binnen,maar we kregen koudwatervree..."
29-11
8.6
Amber Gaat LosDoor: Red Red
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Milf, Sperma,
"Ik werd die morgen bijzonder blij gemutst wakker. Enerzijds vond ik het wel sneu dat mijn boezem en sexvriendin Marion net deze week dat ik geen klas had op zakenreis was , anderzijds betekende het dat ik me ongestoord kon overgeven aan n van mijn ..."
27-11
8.2