60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 1277x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0

Mr Ravi

Trouw aan de afspraken met mijn twee daddy's besprak ik het voorval van deze ochtend met Mr Ravi. Hij vroeg me uitvoerig uit over de hem onbekende trainer en ik kon enkel zeggen dat ik hem misschien al had gezien maar me zeker niet kon herinneren waar.

Hij vroeg wat ik er zelf van vond en ik zei hem dat het wel een mooi gespierde man was voor zijn rijpere leeftijd maar geen daddy was voor mij. Een occasionele ontmoeting zag ik wel zitten maar ik verzekerde Mr Ravi dat het zeker geen blijver zou worden.

Daar de club gesloten was, hadden wij een "vrije" avond en na het avondeten begaven we ons naar de slaapkamer. Ik voelde me al helemaal thuis bij mijn daddy en toen we beiden nog vlug een douche namen zag ik dat zijn opwinding al vormen aannam. Zijn pik groeide zienderogen uit tot een lekker harde genotsspier. Een lekkernij dus voor mijn gretige lippen.

Enmaal op mijn knien nam ik zijn pik met een grote gulzigheid in de mond en pijpte ik hem eerst langzaam en liet me dan zonder rem door hem in mijn mond neuken. De licht warme douchestralen gaven een zalig gevoel af en het kreunen van mijn baas, gaf aan dat ik hem op de juiste manier bevredigde.

Na al die tijd wist ik ondertussen wel wat Mr Ravi opgewonden maakte en toen ik n voor n zijn balletjes in mijn mond roerde, schold hij me uit voor heerlijk sletje maar de rest was weer, zoals gewoonlijk, niet te vertalen. Telkens ik hem verwende of hij me stevig neukte ratelde hij door zijn gekreun heen, een hele rij woorden in zijn moedertaal. Woorden die ik niet kon begrijpen maar best wel geil overkwamen.

Deze maal kondigde hij zijn, op komst zijnde zaadlozing aan en even later kwakte hij enkel stralen van zijn lauwe pap in mijn keel. Als zijn gulzig pijpsletje probeerde ik al zijn lekkers te slikken wat me na veel oefenen al aardig lukte. Tevreden en met wazige blik schudde hij zijn pik op me af en ik zag hoe de waterstralen alles afspoelde van mijn slettenlijf.

Aankleden hoefde niet zei hij want hij wilde met me naakt lepelen. Hij trok mijn rug dicht tegen zijn borstkas en buik aan en begon mijn tepels te strelen. Ik genoot van zijn handen en wist dat hij straks zou overgaan in het knijpen van mijn topjes. Even later was het zover en voelde ik zijn pik weer stevig worden. Hij reed er langzaam mee tegen me aan, wat mij dan weer deed stil kreunen.

Alles wat hij met me wou kon ik bijna voorspellen en toch genoot ik steeds weer. Mr Ravi had geen geheimen meer voor me!

Zijn pik gleed ondeugend door mijn bilspleet, ik kronkelde me al het ware in alle bochten om zijn dikke paal toch maar te voelen. Met veel passie bracht hij zijn verlangen naar mijn kutje bij me over.

Bijna op automatische piloot ging ik op zijn hondjes zitten en ik wist dat hij straks mijn kont zou uitlikken. Zijn eigen zaad zou hij daarna in mijn mond tongen en het kwijl vermengd met zijn geile pap zou uit onze monden druipen. Daarna zou hij op zijn rug liggen en kon ik als een volleerde cowboy op zijn pik rijden. En zo geschiedde!

Ik zette mijn knien en wachtte geduldig op zijn tong maar deze keer was de tongbeurt eerder van korte duur en voelde ik hoe zijn duim mijn sterretje begon te bewerken. Plagend stootte hij zijn dikke duim een klein beetje naar binnen en geil als ik was duwde ik mijn kont achteruit en voelde hoe vlot zijn duim in me gleed. Een klein kreuntje ontsnapte bij mij toen hij me nog eens een paar tikjes gaf.

Het was ongelooflijk hoe hij en Mr Leon hun ervaring met me deelden en ik voelde het soms als beschamend aan hoe ik me liet nemen of verwennen door hen. Soms voelde ik me te gewillig, te gehoorzaam maar hun geile passie voor mij verlamde me ook regelmatig.

Zijn duim bleef mijn ingang open rekken en plots voelde ik me gevuld met een ongekend voorwerp. Ik keek een beetje verschrikt achter me maar Mr Ravi suste me met knipoog en een kusje. Het wordt je nieuwe speeltje slet, je mag dat wat inhouden straks, het is een plug dus geen paniek in je lekker kontje, sletje. Voor het eerst voelde ik dit in me, het was moeilijk te zeggen wat ik voelde maar het was niet onaangenaam.

Prompt haalde hij de plug en weer uit en legde zich op zijn rug. Zijn pik wees rechtop in de lucht, meteen het sein voor mij om op mijn knien over zijn lichaam te zitten en mijn sterretje tegen zijn blote eikel te zetten. Ik wou hem nog wat plagen, uitdagen maar Mr Ravi maakte daar korte metten mee en trok me bij mijn heupen op zijn pik. Moeiteloos verdween zijn stevige paal in mijn gangetje en toen mijn P-Spotje werd bereikt liet hij zijn eikel langs mijn prostaat glijden.

Telkens weer slaagde hij erin om me daar knettergeil te krijgen, ik werd echt slettendol als hij mijn gevoelige prostaat beroerde en nu ook weer. Als een geile teef jammerde en kreunde ik de slaapkamer vol. Mijn adem stokte en hijgend smeekte ik Mr Ravi om zijn slet te nemen zoals hij wilde. De hardheid van zijn pik vulde mijn hele gangetje en ik bleef smeken om zijn papje. Mr Ravi loste zijn greep niet en bewoog me steeds sneller op en neer zijn geile genotspaal.

Ik tierde en vloekte opdat hij me zo volspuiten en hij kon amper zelf iets uitbrengen toen ik zijn stralen zaad diep in voelde exploderen. Mijn jongenskutje was zo gevuld met zijn dikke pik dat ik zijn warme pap uit mijn kont voelde stromen.

Uitgeput liet ik me op zijn borstkas vallen en zijn strelende handen over mijn rug deden me tot rust(?)komen.

Mijn geil sletje zei Mr Ravi, wat was dit weer fantastisch, je bent echt een geile sloerie en je kontje is zo lekker dat indien ik kon je weer nam nu. Maar daarnet voelde je al mijn vervanger voor deze nacht. Leg je maar eens op je rug. Hij duwde mijn benen open, het geil droop er nog uit en plots werd mijn kont gevuld met de plug. Zo deze blijft er in deze nacht, denk je dat te kunnen sletje?

Het gevoel was iets dat ik nog moest ontdekken maar ik verzekerde Mr Ravi dat ik hem niet zou ontgoochelen.

We draaiden ons terug in lepel -lepel en ik duwde me dicht tegen hem aan. Zoals gewoonlijk nam hij mijn pikje vast en werd zijn hand plakkerig van mijn lekken. Maar dit was ons ritueel na een heftig genotspartijtje en we vielen moe maar voldaan in slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Jong En Oud, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jesse In Het HotelDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel,
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
29-11
8.7
Buurman Rob - 3Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme, Anaal, Pijpen, Rimmen, Creampie, Jong En Oud, Buurman,
"Het was bijna avond. Gelukkig verdwijn de zon later in de zomer dus er was nog dag licht. Rob en Albert zaten naakt naar de zee te kijken en hadden het over hun werk. Ik zei Tim dat ik weer geil was. Volgens Tim had ik een seks verslaving, was absolu..."
29-11
9.0
Faker Met Dikke...Door: DikkeNeukreet
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Bare, Darkroom, Gangbang, Trio,
"Als je mijn eerdere verhalen hebt gelezen, dan weet je dat ik lang een faker was. Met mijn dikke ass showde ik mijzelf op allerlei chats en apps, maar tot een echte seksafspraak kwam ik nooit. Totdat ik werd opgespoort en hardhandig werd ontmaagd doo..."
28-11
8.5
XinemaDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neuken, Pijpen, Rimmen, Seksbioscoop, Spanking,
"In die stad aan het water met verrassend mooie grachtjes, straten en pleintjes was ik nog niet eerder geweest. Toch kreeg ik na twee uur rondkijken zin in iets anders sex Ik vond wat op mijn mobiel, het zou dinsdagmiddag open zijn dus daar stond ik..."
28-11
7.9
Ferdy FietstDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen,
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Hij had sex m..."
28-11
8.2
Buurman Rob - 2Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Slikken, Trio,
"Terwijl ik aan mijn vaders uitlegde dat ik geen maagd meer was en lekker was geneukt hadden ze mixt feelings. Ik had ze verteld dat ik een vriendje had maar kon ze natuurlijk niet vertellen dat Rob 39 jaar was dat zou weer voor problemen kunnen zorge..."
28-11
8.4
HerfstactiviteitenDoor: Lewis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Herfst, Orgasme, Pijpen,
"Het was weer eens een triestige dag in de herfst. Omdat het weekend was en ik geen zin had om de hele dag binnen te zitten besloot ik de warmte van de sauna in de stad op te zoeken waarbij ik wel uitkeek naar wat actie. Ik nam een douche en trok iets..."
28-11
9.4
Bart BeursvloerDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Er moest een besluit komen van Bart. Zo kon het niet langer meer. Hij was 45 jaar en al sinds zijn 19de getrouwd met Bette. Maar hij wilde een man. Hij was naar de gay sauna geweest en had 2 knullen geneukt. Nu woonde hij alleen want Bette wilde dat ..."
28-11
9.1
OntmoetingDoor: Hans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Het was een mooie zondag ochtend in juni en ik besloot een flink stuk te gaan fietsen. Ik woon in een omgeving met veel bos waar je heel fijn kunt fietsen en wandelen. Na een uurtje begon ik wat last te krijgen van mijn zitvlak en besloot e..."
28-11
8.8
Jesse En De KlantDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
27-11
8.6
Buurman Rob - 1Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Creampie, Jong En Oud, Nudisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Rimmen,
"Sinds mijn 15de wist ik al dat ik homo was. Naakte vrouwen deden het nooit echt voor me. Wanneer ik een lul zag, werd ik meteen al hard. In mijn kamer genoot ik dan altijd veel van porno. Een twink die lekker flink genomen word was altijd welkom in m..."
27-11
9.1
Robbie ReturnDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is het begin van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Robbie wa..."
27-11
8.6
Klik hier voor meer...