60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 26214x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is een beetje een vreemd verhaal over wat er tussen mij en mijn broer is gebeurd. Ik zal proberen het zo goed mogelijk te vertellen.

Ik begin met wat achtergrondinformatie. Ik ben 18 en ben een paar maanden geleden begonnen met studeren. Ik hou van sporten en je kunt mij minstens één keer per week vinden in de sportschool. Ik heb wat je een strak lichaam zou noemen, mijn haar is bruin en ik heb ook bruine ogen. Mijn borst is glad en ik houd mijn schaamhaar onder controle door het wekelijks te knippen. Op dit moment heb ik een vaste vriendin, we gaan nu al meer dan zes maanden uit.

Mijn broer Aaron is tweeëntwintig. Hij zit in het laatste van zijn studie. Net als ik houdt hij ook van sport en gaat hij regelmatig naar een sportschool. Hij is veel gespierder dan ik, maar hij is niet het type bodybuilder. Gewoon gespierd. Hij en zijn vriendin zijn nu al meer dan drie jaar samen en na de universiteit willen ze een eigen woning krijgen, net zoals mijn oudere zus deed met haar vriend toen ze klaar waren met studeren.

Mijn broer en ik kunnen goed met elkaar overweg, maar toch bewegen we in verschillende kringen. Ik heb mijn vrienden en hij heeft de zijne. Misschien is dat gedeeltelijk omdat hij vier, bijna vijf jaar ouder is dan ik.

Hoe dan ook, laten we verder gaan met waarom ik dit schrijf.

Het gebeurde op een woensdagmiddag toen ik thuiskwam van de universiteit. Zodra ik thuiskwam, liep ik de trap op om mijn boeken in mijn kamer te leggen. Toen ik langs de kamer van mijn broer liep, hoorde ik hem roepen.

Hey Ryan, kun je even hier komen? Ik deed een paar stappen terug en stond bij de deuropening van zijn kamer.

Ik wil je iets vragen zei hij. Wil je € 2.000 verdienen?

Duh antwoordde ik. Natuurlijk zou ik wat geld willen verdienen, vooral een bedrag als dat. Wat zou ik ervoor moeten doen?

Ik denk dat je hebt gemerkt dat ik de laatste tijd wat geld te besteden heb en dat ik een nieuwe laptop en een nieuwe telefoon heb gekocht?

Ja dat was mij opgevallen en ik wilde je daar naar vragen. Hoe heb je het geld daarvoor verdiend? Ik hoop niets illegaals?

Van die opmerking moest Aaron grinniken. Nee natuurlijk niet Ik heb een dvd verkocht aan een website.

Alles wat ik kon zeggen was huh? en gaf hem een verbaasde blik.

Laat mij uitleggen zei hij. Je herinnert je Jimmy toch?

Ik knikte van ja.

Zoals je weet vervolgde Aaron, Jimmy is homo en hij vertelde mij over een website die hij had gevonden en waar hij enkele uren naar clips keek of, zoals hij ze beschreef, de zeer hete clips. Hij vertelde mij ook dat de site niet wordt gerund door een studio die de clips maakt, maar het is een site waar de jongens hun eigen clips maken, zetten de clips op een dvd en verkopen deze vervolgens aan de website, en als ze het leuk vinden, uploaden ze de clip naar de webpagina. Jimmy vertelde mij ook dat ze € 1.000 per dvd betalen als ze op de website worden geplaatst

Jimmy vertelde mij de naam van de site, en omdat ik altijd geïnteresseerd ben om geld te verdienen, besloot ik het te bekijken. Nou om een lang verhaal kort te maken, Ik heb een clip van mijzelf gemaakt, op een dvd gezet en naar hen verstuurd. En ik had geluk, ze vonden het geschikt en plaatsten het op hun website en ze stuurden mij een cheque van € 1.000

Al die tijd stond ik in de deuropening te luisteren naar wat Aaron mij vertelde. Maar ik zei tegen Aaron wat voor soort dvd hebben we het hier over?

Nou, ik maakte een clip van dertig minuten waarin ik poseerde voor de camera, liet mijn spieren zien, dan langzaam mijn kleren uittrekken op de melodie van wat mooie muziek, naakt poseren en dan aftrekken en klaarkomen.

Ik kon alleen maar daar staan en met verbazing luisteren. Je maakt zeker een grapje zei ik.

Nee, nee, zei Aaron. Ik dacht al dat je mij misschien niet geloofde. Laat mij het je bewijzen. Aaron liep naar zijn laptop, opende de browser en typte een webadres in. Ik zag een webpagina openen en het zag er echt uit als een videosite. Hij klikte op de voorbeeldpagina en wees een thumbnail aan.

Kijk zei hij ziet dit je er bekend uit? Op de thumbnail die hij mij liet zien, zag ik dat er inderdaad iets bekends was. Ik kon een bank met twee zitplaatsen zien, net als die van Aaron in zijn slaapkamer. Boven de bank hing een poster van een natuurscène. Precies zoals de poster boven Aaron’s bank. Nog intrigerender voor mij was de titel boven de thumbnail “Jock strips, wanks and cums in his face”.

Ik kan de clip niet afspelen zei Aaron, ik heb geen toegang tot de site want daar moet je voor betalen, maar ik heb de clip die ik heb gemaakt op een geheugenstick, en die zal ik je later geven, nadat ik heb uitgelegd wat ik voor ons beiden in gedachten had.

Toen ze mij de cheque stuurden ging Aaron verder, zat daar een brief bij met de verschillende vergoedingen die ze betalen voor de clips die worden verzonden. Voor solo-clips, zoals de mijne, betalen ze € 1.000, voor een duo-masturbatieclip betalen ze € 3.000*, maar daar hadden ze een sterretje bij gezet. Als het duo broers zijn, verhogen ze het loon tot € 4.000.

Aha! Zei ik, en toen dacht je aan mij?

Precies zei Aaron. We zijn allebei knappe jongens, en ik dacht dat het makkelijk verdienen zou zijn als we samen een clip zouden maken.

Ik stond helemaal versteld van wat Aaron mij vroeg te doen. Het was veel om te verwerken. Ik wist niet zeker wat ik ervan moest vinden om met mijn broer af te trekken en er een clip van te maken. Het was vooral vreemd omdat ik Aaron kende die, net als ik, helemaal geen interesse heeft om iets seksueels met andere jongens te doen.

Ik denk dat je hier over na wilt denken zei Aaron tegen mij terwijl hij mij de geheugenstick overhandigde. Kijk naar mijn clip en laat het mij weten als je erover hebt nagedacht en laat mij ook weten of je de € 2.000 wilt verdienen.

Toen ik bij mijn kamer kwam, draaide mijn hoofd met allerlei gedachten. Ik ging op mijn stoel zitten aan het bureau waar mijn laptop was, de geheugenstick nog steeds in mijn hand. Hoewel ik erg benieuwd was naar de clip die Aaron had gemaakt, wist ik nog steeds niet zeker of ik ernaar wilde kijken. Ik heb masturbatie altijd als iets heel privé beschouwd. Het was niet iets waar ik ooit aan dacht om met iemand anders te doen, laat staan met mijn oudere broer.

Ik zat daar misschien tien minuten met allerlei gedachten die door mijn hoofd gingen. Ik ga het niet doen besloot ik, dus ik legde de stick op mijn bureau, stond op van mijn stoel en besloot naar de keuken te gaan om een snack te maken en iets te drinken. De nieuwsgierigheid kreeg echter de overhand en ik besloot de clip toch te bekijken. Zodra ik terug was in mijn kamer, stopte ik de stick in de USB-poort en opende de clip.

Ik was verbaasd over wat ik te zien kreeg. Toen het begon, zag je de tweezitter in de kamer van mijn broer, toen begon er wat muziek op te zwellen en Aaron liep het beeld in. Hij keek in de camera, glimlachte en gaf twee duimen omhoog. Hij was gekleed in een strak T-shirt en een spijkerbroek. Ritmisch bewegend op de muziek, trok hij vervolgens het T-shirt over zijn hoofd en gooide het in de hoek. De volgende minuten gaf hij allerlei houdingen om te pronken met zijn spieren. En wauw, wat een spieren! Zijn perfecte borstspieren, zijn tepels, zijn sixpack. Zijn borst was bedekt met een lichte beharing. Tijdens het poseren had hij de twee bovenste knopen van zijn spijkerbroek losgeknoopt en door de licht geopende flap kon je nu een deel van zijn witte boxershort zien. Aaron wees toen naar zijn spijkerbroek, glimlachte ondeugend en opende de andere twee knopen.

Al die tijd dat ik naar deze clip keek, was ik in een soort roes, ik keek naar mijn broer, maar naast wat nervositeit voelde ik ook opwinding. Ik wist niet dat mijn broer zo'n sexy optreden kon doen.

Nadat hij zijn spijkerbroek had losgeknoopt, duwde hij hem naar beneden en trok hem uit. Aaron was nu alleen gekleed in zijn zeer strakke witte boxershort die niets aan de verbeelding overliet. Hoewel het duidelijk was om te zien dat zijn pik nog steeds slap was, gaf het de boxer een aanzienlijke bult. Het andere dat ook heel duidelijk te zien was, was de ronding van twee grote ballen.

Ik kon het niet geloven. Ik begon geil te worden en zonder zelfs maar te merken had ik mijn hand al in mijn kruis.

Tijdens het dansen op de melodie van de muziek begon Aaron nu de elastische band van zijn boxers naar beneden te rollen. Hij rolde ze lager en lager en de bovenkant van zijn schaamhaar kwam in zicht. Hij rolde ze wat meer naar beneden totdat ze de bovenkant van zijn pik bereikte. Het was nu duidelijk te zien, zijn schaamhaar was netjes geknipt. Aaron had zijn boxer zoveel naar beneden gerold, dat het niet meer was dan een strak stuk stof van hoogstens vijf centimeter breed. Vijf centimeter stof verborg zijn mannelijkheid. Aaron glimlachte weer ondeugend, haakte zijn duimen in wat er nog over was van zijn boxers en in een snelle beweging zaten ze tot aan zijn enkels en schopte hij ze uit, hij draaide het om zijn wijsvinger en met een zwiep belandde het met de rest van zijn kleren in de hoek van de kamer. En daar stond hij, mijn tweeëntwintigjarige broer Aaron, volledig naakt.

Ik moet zeggen dat het minstens twaalf jaar geleden is dat ik mijn broer naakt zag. Dat was ongeveer de tijd dat onze moeder ons niet meer samen baadde. Mijn broer was veranderd in een volwassen en gespierde man.

Op de clip pronkte Aaron nu naakt en gaf vanuit alle hoeken een perfect zicht op zijn lichaam. Hij pakte de afstandsbediening van de camera en zoomde in op zijn lichaam, onthulde een close-up van zijn tepels, hij gaf ons een “tour” van zijn lichaam, liet de camera zakken, stopte een paar seconden bij zijn navel, toen weer verder naar beneden, bereikte zijn schaamhaar en stopte uiteindelijk bij zijn onbesneden pik en ballen. Zijn pik was nog steeds slap, hij hing ongeveer 10 cm naar beneden en rustte op twee grote laag hangende ballen.

Aaron bracht de camera in zijn oorspronkelijke positie en ging op de bank zitten. Opnieuw glimlachte hij naar de camera en begon zijn pik te masseren. Die reageerde snel. Hij liet zijn pik los om zijn biceps te laten zien, maar terwijl hij dat deed, bleef zijn pik zich vullen met bloed en met iedere hartslag rees deze schokkend langs de binnenzijde van zijn dij, en klom steeds hoger totdat hij fier naar zijn navel wees. Aaron krulde nu zijn rechter vuist om zijn pik en begon zich af te trekken. Met zijn linkerhand masseerde hij zijn ballen en gleed vervolgens zijn hand omhoog om met zijn tepels en zijn buikspieren te spelen. Dit duurde ongeveer tien minuten en in die tijd had ik gemerkt dat zijn ballen steeds strakker in zijn balzak zaten en dat de eikel van zijn pik een diepere rode tint had. Plotseling liet Aaron een kreun horen en schoot er een straal sperma uit en die landde op zijn rechter tepel, de tweede straal sperma schoot nog verder en landde in zijn mond en op zijn kin, de derde straal landde opnieuw op zijn tepel, de rest van zijn sperma landde op zijn buikspieren en verzamelde in zijn navel.

Aaron glimlachte naar de camera en likte zijn met sperma bedekte lippen. Toen pakte hij de afstandsbediening en zoomde in op de plas sperma op zijn buikspieren.

Hij zoomde zover in, dat het scherm van mijn laptop volledig gevuld met de plas zaad van mijn broer. De verschillende diktes van zijn sperma waren duidelijk te zien, enkele waterige druppels en enkele dikkere wittere druppels.

Het beeld verdween toen en de clip van dertig minuten kwam ten einde, ik was bezweet en wreef over mijn harde lul door mijn spijkerbroek heen. Ik kon niet geloven dat het zo verdomd sexy zou kunnen zijn om mijn eigen broer naakt te zien en hoe hij zich aftrekt, ook al was het alleen via mijn computerscherm.

Ik nam meteen de beslissing. Ik wilde de clip maken met mijn broer. Verdorie, ik was zo geil geworden na wat ik had gezien, dat ik het zelfs zou doen zonder de € 2.000 bonus.

Aaron was blij om mijn beslissing te horen nadat ik hem had verteld dat ik de clip met hem zou maken. Omdat wij het huis de komende drie uur voor onszelf hadden, besloten we die middag de clip nog te maken. Aaron had mij gezegd een douche te nemen, mooi ondergoed aan te trekken, een mooie spijkerbroek en een strak T-shirt. Omdat zijn slaapkamer een ensuite doucheruimte had, deed hij hetzelfde. Hij zei dat ik geen schoenen of sokken aan moest doen. Terwijl ik mij klaarmaakte, begon ik nerveus te worden, maar wilde ik er nog steeds mee doorgaan.

Na ongeveer vijfenveertig minuten liep ik naar de kamer van Aaron. Toen ik binnenkwam, zag ik dat hij al twee 4K camcorders had opgezet. Een ervan stond voor zijn bureau en wees rechtstreeks naar de bank, de andere was naast de bank opgesteld, dus die zou ons filmen zittend op de bank met een zijaanzicht. Ik vermoedde dat hij de opnames van beide camera's tot één clip zou bewerken. De camera die rechtstreeks op de bank was gericht, was ook aangesloten op zijn laptop, dus het was gemakkelijker om te zien wat hij opnam.

Ben je er klaar voor? Vroeg Aaron met een glimlach op zijn gezicht.

Zo klaar als ik ooit zal zijn, antwoordde ik.

Heel goed zei hij. Laat mij eerst een aantal dingen met je doornemen. In de brief van de website die bij de cheque kwam, ze geven enkele tips over het maken van een clip en leggen ook uit wat de leden van de site echt willen zien. Het duurt iets te lang om je door alles te praten, maar ik dacht dat het misschien een goed idee zou zijn als je gewoon mijn voorbeeld volgt, en nadoet wat ik doe. Omdat ik al nerveus genoeg was, knikte ik instemmend met wat hij zei. Ik was bang dat, zou hij teveel details geven over wat het plan was, ik misschien terug zou krabbelen.

Aaron had duidelijk gemaakt dat het met live geluid zou worden opgenomen, dus alles wat we zeiden zou op de clip staan. Nadat hij zei dat ik bij de deur moest wachten, zette hij de stereo aan voor wat achtergrondmuziek, zette beide camera’s aan om op te nemen en liep terug naar mij en fluisterde in mijn oor om hem te volgen in het zicht van de camera en om na te doen wat hij deed. Toen hij een stap vooruit deed, stootte hij mijn arm als een teken dat ik moest volgen. Ik volgde hem en toen we allebei de hoek van de camera bereikten, begon Aaron te dansen op de melodie van de muziek die speelde, een paar minuten lang volgde ik zijn voorbeeld. Vervolgens legde hij zijn hand op mijn schouder en draaide mij om zodat ik recht tegenover hem stond. Nu dansten we tegenover elkaar en waren misschien dertig centimeter van elkaar verwijderd. Met één oog controleerde Aaron of we er goed uitzagen op het scherm.

Wat hij vervolgens deed, verbaasde mij. Hij gleed met zijn armen langs mijn zij, pakte het onderste van mijn T-shirt vast en begon het naar boven en over mijn hoofd te trekken. Hoewel het mij een beetje schokte, speelde ik mee. Zodra hij mijn T-shirt helemaal had uitgetrokken, kon ik in zijn ogen zien dat hij wilde dat ik hetzelfde bij hem zou doen. Ik bewoog mij nog steeds naar de deuntjes van de muziek en schoof mijn handen langs zijn zij, pakte zijn T-shirt en begon het omhoog te trekken. Hij maakte het mij gemakkelijker door zijn armen op te heffen en in een mum van tijd was zijn T-shirt uit, en ik wierp het bij de mijne in de hoek van zijn kamer uit het zicht vanuit de camera.

Aaron knipoogde naar mij alsof hij “goed gedaan” wilde zeggen. De komende minuten poseerden we allebei met onze biceps, onze borstspieren en sixpacks.

Toen een nieuw nummer begon, was het een teken voor Aaron om voor de volgende stap te gaan. Terwijl we elkaar weer aankeken, zette hij een stap naar mij toe en hurkte met één knie op de grond, legde zijn handen op de tailleband van mijn spijkerbroek en begon hem los te knopen. Toen alle knopen eenmaal waren losgemaakt, pakte hij de zijkanten van mijn spijkerbroek en schoof hem naar mijn enkels. Hij tilde mijn voeten een voor een op om mij eruit te laten stappen en al snel lag mijn spijkerbroek op de stapel van de andere kleren. Toen hij weer opstond, wist ik dat hij wilde dat ik hem hetzelfde zou aandoen. Ik ging net als hem op één knie zitten en ik begon zijn spijkerbroek te openen, maar toen ik de laatste knoop bereikte, raakte mijn duim per ongeluk zijn pik aan door de stof van zijn ondergoed.

Sorry fluisterde ik tegen hem. Geeft niets hij fluisterde terug.

Vervolgens trok ik zijn spijkerbroek naar zijn enkels en liet hem eruit stappen. Ik gooide zijn spijkerbroek in de hoek. Toen ik weer van mijn knie opstond en tegenover hem stond, keek ik naar Aaron. Hij droeg nu, net als ik, alleen boxershort. Zijn boxers waren echter de strakste die ik ooit had gezien. Ook het materiaal zag er vreemd uit. Het paste hem bijna als een tweede huid en de contouren van zijn pik waren duidelijk te zien. Ik zag aderen over de lengte van zijn pik lopen, de omtrek van de eikel was zo duidelijk dat het bijna obsceen was. En dan zijn ballen, oh mijn god! Ik werd onderbroken in mijn gedachten toen Aaron een stap in mijn richting zette. Ik wist wat er nu zou gebeuren.

Zodra Aaron dichter bij mij was gekomen, hadden zijn duimen in de tailleband van mijn boxers gehaakt en al snel voelde ik ze naar beneden glijden, waarbij ik eerst mijn schaamhaar blootlegde, toen kwam de basis van mijn pik in zicht en in één klap had Aaron ze meer naar beneden geduwd zodat mijn pik eruit floepte en op mijn ballen stuiterde. Toen de boxers mijn enkels bereikten, liet hij mij eruit stappen.

En daar stond ik dan, helemaal naakt en gefilmd! Het kwam in mij op dat in de niet zo verre toekomst duizenden mensen mij naakt zouden kunnen zien. Mijn complete en onbedekte lichaam inclusief mijn gezicht, mijn laatste stukje privacy was weg. Ondertussen had Aaron een stap terug gedaan en keek mij in de ogen, ik wist meteen dat het mijn beurt was om zijn boxers uit te doen. Ik trilde een beetje en kwam een stap dichter bij hem en reikte naar voren, zodat ik mijn duimen in zijn tailleband kon haken, net zoals hij mij had aangedaan. Terwijl ik zijn boxers langzaam naar beneden deed, zag ik zijn schaamhaar in zicht komen, dan de basis van zijn pik, nog een centimeter van zijn pik, en terwijl ik ze meer naar beneden deed, sprong zijn pik vrij en dobberde een beetje op en neer en kwam uiteindelijk tot rust genesteld tegen zijn grote volle ballen. Toen ik hem uit de boxers liet stappen, was mijn gezicht slechts tien centimeter verwijderd van zijn geslachtsdelen

Toen ik weer opstond, keek ik naar Aaron, wachtend tot hij mij de volgende stap liet zien. Ik dacht dat we op de bank zouden gaan zitten, maar hij had eerst iets anders in gedachten. Aaron pakte een fles die op de grond naast de bank lag. Ik keek naar de fles en het bleek massageolie te zijn. Hij opende de bovenkant van de fles en spoot olie in de palm van één hand, legde de fles neer en wreef zijn handen tegen elkaar. Vervolgens zette hij een stap naar mij toe en begon de olie op mijn borst van mijn nek naar mijn navel te wrijven. Hij nam wat meer olie en smeerde mijn beide armen in, waarna hij olie over mijn benen begon te wrijven. Hij begon bij mijn enkels en bewoog zijn handen steeds hoger en hoger. Toen hij de bovenkant van mijn benen bereikte, draaiden hij zijn handen naar binnen om de olie op mijn binnenkant van mijn dijen te wrijven, en terwijl hij dat deed, stootten zijn handen voortdurend tegen mijn ballen!

Mijn broer raakte mijn ballen aan!

Vervolgens deed hij weer wat olie tussen zijn handen en legde hij zijn handen net onder mijn navel. In cirkelvormige bewegingen kwam hij lager en lager, tot wat voelde als een schok van elektriciteit die door mijn lichaam schoot. Hij was zo ver naar beneden gegaan dat hij nu mijn pik in zijn rechterhand had en insmeerde met olie. Hij begon op en neer te masseren, trok mijn voorhuid terug om de eikel bloot te leggen, rolde de huid terug zodat deze weer bedekt was en hij herhaalde dat verschillende keren. Net toen ik voelde dat ik harder werd, liet hij los en stond weer op. Hing aan het begin van de oliesessie mijn pik nog tegen mijn ballen, nu was hij vrij van mijn lichaam. Ik was niet stijf of had zelfs geen semi, maar hij was zeker een beetje harder.

Toen was het mijn beurt. Terwijl mijn handen trilden, goot ik er wat olie in. Net zoals hij had gedaan, begon ik zijn borst, zijn armen en ten slotte zijn benen te oliën. Omdat ik nerveus was, had ik geprobeerd zijn ballen niet met mijn handen aan te raken, maar ik kon het niet voorkomen. Ik had echt niet het lef om zijn lul aan te raken, maar zodra Aaron merkte dat ik wilde opstaan, fluisterde hij tegen mij om niet te stoppen en wat meer olie te pakken. Hij zei niet dat ik het op zijn lul moest wrijven, maar ik wist wat hij bedoelde. Dus nadat ik wat meer olie op mijn handen had gespoten, begon ik ook met de cirkelvormige bewegingen onder zijn navel en ook steeds meer naar beneden. Terwijl ik opkeek alsof ik toestemming wilde vragen, vertelde een glinstering in de ogen van Aaron mij wat ik moest doen. Eerst wreef ik alleen wat olie over zijn pik door de palm van mijn hand te gebruiken. Ik werd brutaal en pakte zijn pik net zoals hij de mijne had en wreef op en neer, trok de voorhuid terug om de eikel bloot te leggen en bedekte hem opnieuw, herhaalde het een paar keer. Ik voelde dat hij wat dikker in mijn hand werd en toen ik losliet, was hij behoorlijk verdikt en was hij al bijna half stijf. Zijn pik stond al bijna horizontaal. Het raakte mij dat ik mijn broer een beginnende erectie had gegeven!

Nadat wij klaar waren met de olie, ging Aaron op de bank zitten en ik ging naast hem zitten. Zodra ik ging zitten, kwam Aaron een paar centimeter dichter bij mij. Nu raakten onze dijen en schouders elkaar. Aaron begon over zijn buikspieren te wrijven, ging naar beneden totdat hij zijn pik bereikte en begon te masturberen. Ik volgde zijn voorbeeld en begon mij ook af te trekken.

Probeer het tien minuten te laten duren Aaron fluisterde tegen mij.

Dus daar zat ik, naakt mijzelf aftrekkend op een bank terwijl het werd gefilmd, en mijn oudere broer naast mij deed hetzelfde. Ik kon niet helpen, maar keek hoe mijn broer aan zijn pik trok, hoe zijn hand op en neer gleed, speelde met zijn voorhuid, hield hem vast aan de basis en schudde hem een beetje heen en weer, en dan weer verder met aftrekken. Interessant om te zien was het verschil in snelheid, na een tijdje heel langzaam helemaal op en neer hebben getrokken, dan deed hij een paar korte slagen, maar heel snel, en dan ging hij verder met een normale snelheid.

Toen we ongeveer acht minuten bezig waren, leunde Aaron naar mij toe en zei: Ik kom bijna klaar, hoe zit het met jou?

Ik vertelde hem dat ik ook bijna kwam, dus zei hij dat ik er gewoon voor moest gaan. Ik zag dat Aaron weer sneller begon te trekken, en ik voelde dat hij zijn rug meer in de bank duwde, en hij spande zijn spieren in zijn benen en buik.

Niet veel later hoorde ik Aaron een “Ah” mompelen waardoor ik in zijn richting keek, net op tijd om een grote straal sperma uit zijn pik te zien spuiten, en die landde op zijn tepel, de tweede spurt van zijn sperma landde op mijn schouder, er moeten nog wat spurts zijn geweest, maar toen zijn sperma op mijn schouder landde, hield ik het niet meer en had ik het krachtigste orgasme dat ik ooit heb gehad. Mijn eerste spurt kwam in mijn nek terecht. Zo ver had ik nog nooit geschoten. De rest van mijn sperma kwam op mijn buik terecht.

Nadat wij beiden waren klaargekomen bleven we nog even uitgeput op de bank zitten. Ik dacht dat dit het einde van de clip zou zijn, maar Aaron had nog één ding in petto. Ik keek zijn kant op en zag hoe zijn sperma via zijn borstspieren naar zijn buikspieren vloeiden. Zijn sperma dat op mijn schouder was geland, begon over mijn arm te lopen. Maar toen draaide Aaron als een grote verrassing zich naar mij toe en begon mijn sperma over mijn hele borst te wrijven. Hij bewoog zijn hand helemaal van mijn nek naar mijn nog steeds harde pik, ging er onderdoor om met zijn hand door mijn schaamhaar te wrijven. De blik in zijn ogen gaf aan, dat ik hetzelfde moest doen.

Dit was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jolien En Ik - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Klaarkomen, Likken, Masturberen, Slipje, Strelen, Tiener, Vader,
" Is Nathalie er niet Kon ze niet komen of heb je het haar niet gevraagd Het is alsof Jolien het jammer vindt dat ik alleen in huis ben wanneer ze iets voor zessen terugkomt van bij haar vriendinnen. Veel vertelt ze er niet over en ik vraag haar ..."
29-11
9.3
Wanneer Buiten De...Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus, Neuken, Klaarkomen,
"De regen viel buiten met bakken uit de lucht wanneer mijn zus in haar pyjama de woonkamer in kwam. Haast gelijk kreeg ik een blos op mijn wangen daar ik haar borsten door haar witte pyjamashirtje haast heen zag. Weet je al naar welke film of serie j..."
28-11
9.0
GezinshulpjeDoor: TeamWorld
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Milf, Moeder, Pijpen, Sperma, Vader,
"Hijgend ligt Marjon op haar buik op bed. Haar man, Sjon, ligt boven haar met zijn harde pik in Marjon haar kutje. Langzaam laat hij zijn penis in en uit haar kutje glijden terwijl hij zijn hand om de keel van Marjon gewikkeld heeft. Hij knijpt niet h..."
28-11
8.7
Italiaans IJs ...Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italië, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener, sneeuw, winter,
" Bedankt voor de leuke reacties op het eerste deel X. Zazie Mijn broers en ik zijn vanochtend met de grote overhuifde ijsslee naar onze berghut getrokken om de nieuwe sneeuw te gaan oogsten. We zullen daar zeker e..."
26-11
9.3
Jolien En Ik - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien is nog maar pas de fiets opgesprongen, of ik ga naar haar kamer en plug haar PC in. Mijn nieuwsgierigheid om te zien welke sites ze bezoekt is groter dan de haast waarmee ik de foto s van mijn camera wil opladen. Dat valt allemaal heel erg mee..."
26-11
9.2
Nachtwacht - 5Door: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Op Zondagochtend werd ik wakker, naakt in de armen van mijn al even naakte zoon. Allerlei gedachten drongen zich op, allemaal vechtend om mijn aandacht, maar ik had mij het liefst willen verstoppen in een diepe kuil en de hele wereld vergeten ..."
25-11
9.1
De Verboden La... - 4Door: Dickydickert
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Lingerie, Lust, Moeder, Nylon, Verboden, Zus,
" Max, we moeten echt even praten. zeg ik gedecideerd en wijs op de campingstoel tegenover me. Rico is met de kinderen op speurtocht. Dit is het ideale moment om Max even apart te nemen en hem snel wat spelregels bij te brengen nu we veroordeeld..."
25-11
9.6
Mijn Lekkere ZusjeDoor: Peter Reker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Broer, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Vingeren, Zus,
"Mijn zusje Kira en ik zijn even oud, toen het begon was zij begin 16 en ik werd bijna 17 jaar oud, ja onze moeder had inderdaad weinig tijd om bij te komen na haar bevalling van mij. Ik zat wel een klas hoger maar we zaten op dezelfde school..."
25-11
9.4
Jolien En Ik - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vader,
"Hoe lang ik zo in bed heb liggen nadenken en woelen, weet ik niet. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gesukkeld. Drie of vier keer werd ik wakker uit dromen waarin zowel Anneleen als Jolien en Natasha mij iets duidelijk wilden maken, al weet ik niet w..."
24-11
9.4
Leven In Een...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Droom,
"Nog maar heel recentelijk heb zulk verhaal ook al geschreven en ook in het verleden heb ik me aan zulke verhalen al gewaagd deze neer te schrijven. LET OP Mijn verhalen zijn pure fantasie elke mogelijke herkenbaarheid berust hierdoor op toeval. ..."
23-11
9.0
BrigidDoor: Cerdana
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gangbang, Slet, Sletje, Vader,
"Het was zomervakantie en lekker warm buiten. Brigid had afgesproken met haar vrienden om na het eten nog wat bij t meer te chillen. Jeroen zou er ook komen. Brigid was al een tijdje smoorverliefd op hem, maar ze had nog niet echt zijn aandacht kunnen..."
23-11
7.8
Mijn Schoondochter - 25Door: Leroy1980
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Dochter, Schoondochter, Trio,
"Na een uurtje worden we beiden wakker, we hebben even liggen slapen. Het is tegen 11 uur en als ik door de woonkamer kijk, ligt Heinz ook nog te slapen. De rest is boven of in de andere kamers. Als ik rechtop zit komt Jenny net de woonkamer binnen , ..."
23-11
9.2
Klik hier voor meer...