60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 13023x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
De ochtend na mijn geile opwindende zondag werd ik heerlijk voldaan en uitgerust wakker. Wat had ik goed geslapen. Lui rekte ik me wat uit en lag nog even te dommelen. Mijn gedachten gingen al snel terug na de gebeurtenissen van de vorige dag. Wat een lekkere geile en spannende seks was dat geweest zeg. Ik werd er gewoon weer opgewonden van en pakte snel mijn telefoon om te kijken of ik al een berichtje van Gerald terug had. Helaas, nog niet. Hopelijk hoorde ik snel van Gerald want ik had zin om nog eens een potje stevige seks met hem te beleven. Hopelijk zoals hij zei nu uitgebreid en ik fantaseerde al om een hele lange avond in een bed met hem door te brengen.

Het duurde tot halverwege de ochtend tot ik een berichtje van hem terugkreeg. Een aantal keer stuurde we elkaar berichtjes over en weer vol complimenten en hoe fijn van het wel niet was geweest en beide lieten wij blijken graag een vervolgafspraak te willen. Tot ik plots een berichtje kreeg die als een koude douche over mij heen kwam. Gerald appte mij dat ik een fantastische vrouw was en hij dolgraag weer met mij wou afspreken. Maar ik moest wel weten dat hij getrouwd was. Maar wel in een open huwelijk van beide kanten. Hij snapte als ik het bij een one night stand zou houden hierdoor al zou hij vreselijke balen en hij mij graag weer wou ontmoeten.

Ik liet de schrik even zakken en overdacht alles. Aan de ene kant dacht ik zoek het lekker uit maar aan de andere kant ook weer fuck it ik wil gewoon een geile date. Netjes reageerde ik dan maar ook voorzichtig met de vraag waarom hij het niet eerder had gezegd. Zijn antwoord was echter heel aannemelijk en eerlijk. Hij liet nogmaals weten hoe fijn het met mij was en zou balen als het bij die ene keer bleef. Maar dat hij nooit van plan was geweest mij te versieren en gewoon gezellig met mij liep te praten in het bos. Hij voelde wel een klik met mij en zich ook aangetrokken tot mij en plots gebeurde het door mijn opmerking over de honden. Voor hij was bekomen van alles zat hij alweer in de auto. Maar hij wist ook niks over mij verder want ik had ook verder niks gezegd. Alles was gewoon gebeurd in the heat of the moment. Hij was blij nog eraan gedacht te hebben zijn nummer te hebben gegeven.

Tja, ik moest toegeven dat het ook mij inderdaad allemaal in een roes was overkomen en ik ook zelf niks had gezegd maar ook niets gevraagd. Ik antwoorde dan ook dat mij hetzelfde was gebeurd en het gewoon gebeurde. En met de vraag wat nu?

Gerald was duidelijk. Hij wou mij graag weer zien en hij had echt een open huwelijk liet hij nogmaals weten. Ik zou niemand kwaad doen. En hij wou niet liegen en daarom dat hij het nu vertelde voor er een vervolgafspraak zou zijn. Zodat aan mij de keuze was wat ik wilde.

Ik liet alles bezinken en moest toegeven dat hij ook had kunnen zwijgen en gewoon een paar keer kunnen afspreken zonder wat te zeggen. En eerlijk is eerlijk beiden hadden we niks gezegd en was de vlam er gewoon plots ingeslagen. Uiteindelijk besloot ik dat het allemaal zijn probleem was en ik gewoon een paar hete dates wou. Ik wou hem graag zien maar wist sowieso ook niet of ik Łberhaupt al aan een nieuwe relatie toe was geweest. Ik stuurde dan ook een bericht terug dat ik hem toch graag wou zien en ik er maar van uitging dat hij echt een open huwelijk had en dat het anders zijn probleem was. Ik wou er lekker van genieten samen maar dat ik zou bedanken tweede viool te spelen

of zijn maÓtresse te zijn. Gewoon een leuke vrijblijvende date en daarna wel verder zien oor een eventueel vervolg. Gewoon van dag tot dag levend zonder verplichtingen. Gerald liet weten dit perfect te vinden en ook zijn voorkeur had.

Even later op de dag appte hij dat hij een leuk idee had en of ik de komende zondag om 12.00 uur op de parkeerplaats in het bos kon komen. Ik zou pas rond 20.00 thuis zijn. Ik antwoorde dat ik kon en er na uitkeek en er zin in had. Die week appte we af en toe nog wat en tergend langzaam gingen de dagen om. De gedachten aan een geile date met deze lekkere vent maakte mij bloedgeil en ik verlangde steeds meer dat het zondag was. Toch een nadeel als je vrijgezel bent en niet altijd iemand bij de hand hebt voor goede seks als je zin had.

Die zondag was ik ruim op tijd op de afgesproken plek en ook Gerald was netjes op tijd. Samen stapte we na een innige zoen in zijn auto en reden weg. De rit zou een goede drie kwartier duren en onderweg zaten we rustig over van alles te praten. Gerald bleef geheimzinnig doen over waar we heen gingen en ik werd best nieuwsgierig en ook wat opgewonden over wat me te wachten stond. Ik wou nog wat vragen over hoe alles nu precies bij hem thuis zat maar besloot gewoon ervan te genieten en niet het risico te lopen alles te verpesten. Wellicht dat ik op de terugweg hem wat zou vragen.

Een goede drie kwartier later reden we een oprijlaan op van een vrijstaand huis en stapten we uit. Gerald belde aan en een wat oudere dame deed open en groette ons vriendelijk en liet ons binnen. De vrouw verwelkomde ons en nam ons mee een kleine kleedkamer in. Hier verzocht ze ons de schoenen uit de doen en vroeg onze maat schoen. Wij kregen slippers en de vrouw vertelde dat wij hier straks konden omkleden en er badjassen lagen op maat.

De vrouw gaf ons een korte rondleiding en ik viel van de ene in de andere verrassing want Gerald had er wel werk van gemaakt. Hij had een privť wellness afgehuurd en de vrouw toonde ons een mooie kamer met rustig gedimd licht met hapjes en champagne en een tv aan de muur. Rustig liep de vrouw verder en wees op een ijskastje met koude drankjes en een apparaat voor koffie en thee. Vervolgens liet ze ruimtes zien met twee zonnebanken, een grote ruimte met douches en een stortdouche, een infrarood sauna en een massagetafel met allerlei flesjes massageolie erbij en een Turks stoombad. Hierna liepen we naar buiten waar ze een sauna aanwees met een koud bad ernaast en onder een overdekte ruimte was er een grote jacuzzi met enkele ligstoelen. Hierna liepen wij weer naar binnen waar ze een deur opende met een groot rond bed met allerlei rozenblaadjes erop voor als we even wouden ontspannen zei ze met een lach.

Wow! Wat super relax dacht ik en dat helemaal privť voor ons tweeŽn. Ik was overdonderd door dit alles. De vrouw lieten nog wat dingen weten en dat ze om 18.00 uur terug zou komen en wenste ons veel plezier. Gerald sloeg een arm om mij heen en vroeg: en is het was? Wat denk jezelf mafkees lachte ik. Dat heb je echt mooi gedaan. Kom dan kleden we om grijnsde Gerald.

Even later liepen we in onze badjes naar buiten richting de Jacuzzi. Gerald had wat hapjes en de champagne meegenomen en een paar tellen later zaten we samen in het warme water te proosten. We genoten samen van de champagne en de lekkere hapjes in het hete water wat wild om ons heen borrelde. Al snel voelde ik de hand van Gerald over mijn borst glijden en deze strelen en zijn hoofd boog naar de mijne toe. Opgewonden voelde ik zijn lippen de mijne raken en hoe zijn tong voorzichtig mijn tong streelde. Heerlijk subtiel kuste Gerald mij en speelde zijn tong met de mijne. Af en toe zelfs zachtjes aan mijn tong zuigend en enkele malen gleed zijn mond kussend en likkend naar mijn hals en mijn oor om aan mijn oorlelletje te zuigen en mijn oor te likken. Wat kon deze man kussen zeggen! Rustig alle tijd nam hij ervoor om zo met mij te vrijen terwijl zijn handen af en toe mijn borsten streelden.

Deze man wist op elk gebied hoe je vrouw warm en opgewonden moest maken zeg. Al kussend besloot ik na een tijd over Gerald heen te komen zitten in de jacuzzi en ik voelde zijn grote stijve lul tegen mijn buik tikken. Ik liet mijn hand tussen ons in glijden en streelde zijn stijve lul. Wat een lekkere grote lul toch ging er door mij heen. En wat had Gerald mij verleden week met deze harde paal lekker klaar laten komen. Een rilling trok door mij heen daaraan denkend en ik wou nu deze lekkere pik in mijn mondje voelen en hem eens lekker uitgebreid pijpen. Daar was het nog niet van gekomen. Kussend ging ik naar Geralds oor en likte en zoog ook aan zijn oorlel en mijn tong dartelde in zijn oor en kreunde zachtjes: Ga jij eens lekker op de rand zitten dan kan ik die geile lul van jou eens lekker verwennen.

Gerald kwam omhoog en vestigde zich op de rand van de jacuzzi en ik zag zijn stijve lul voor mijn gezicht opduiken. Ik pakte zijn pik in mijn hand beet en terwijl ik erna keek begon ik rustig en langzaam met mijn handje deze af te trekken. Ontspannen zat ik zo wisselend te kijken naar die stijve lul in mijn hand die ik langzaam aftrok en het genietende gezicht van Gerald die af en toe diep snoof van genot. Na hem zo een goed minuutje geteased te hebben trok ik de huid van zijn lul helemaal naar beneden en bukte voorover en likte over zijn eikel en draaide hier kronkelend met mijn tong om heen. Ik hoorde Gerald kreunen: ooohhhh Sophie wat maak je mij gek. Mijn tong begon nu zijn hele lul te likken terwijl ik langzaam omlaag likte om enkele malen helemaal vanaf de onderkant van de stam van zijn lul over de hele lengte omhoog te likken.

Uitgebreid verwende ik zo zijn lul en vooral zijn eikel met mijn tong. Al likkend aan zijn eikel begon ik zijn stijve lul steeds meer in mijn mond te nemen. Toen zijn eikel helemaal in mijn mond zat sloot ik mijn lippen er omheen en zachtjes zoog ik terwijl mijn tong zijn eikel bespeelde. Vooral het toompje onder zijn eikel teasde ik uitgebreid en Gerald genoot zachtjes kreunend ervan. Nu was het tijd om hem na dat teasen eens echt te gaan pijpen en ik liet langzaam zijn lul diep in mijn mond glijden tot hij tegen mijn huig aankwam. Rustig bewoog ik mijn hoofd weer omhoog en weer omlaag en al zuigend en spelend met mijn tong begon ik Gerald zo plagend mogelijk te pijpen. Af en toe even zijn lul uit mijn mond nemend om eens kort zijn eikel en bovenkant van zijn lul te likken waarna zijn lul weer lekker in mijn mondje gleed.

Gerald genoot zichtbaar hoorde ik en gestaag pijpte ik zo verder. Lekker langzaam en met gevoel om hem goed te laten genieten. Na een tijdje pakte ik zijn lul tussen mijn vingertoppen en duim en begon

zachtjes zo de huid van zijn lul mee te bewegen. Gerald kreunde nu: oooohhh, Sophie je maakt me gek. Een aantal minuten pijpte ik zo door en genoot van die lekkere geile pik in mijn mond en hoe Gerald genoot van mijn pijpkunsten. Gerald begon nu echter steeds dieper en onregelmatiger te snuiven en kermde: oh mijn God Sophie, ik kom zo klaar. Rustig pijpte ik verder en Gerald begon nu wat te krampen en kreunde: ooohhhh Sophie ik kom, ik kom. Ooohhh mijn God! Waarna zijn lijf verstijfde en Gerald een diepe kreun slaakte.

Ik voelde nu de lul in mijn mond pulseren en een harde dikke straal sperma werd met kracht achter in mijn mond gespoten. Snel slikte ik zijn zaad door maar op dat moment kwam al de tweede straal sperma in mijn mond gespoten. Rustig liet ik nu deze geile pik zich leegspuiten in mijn mondje en voelde de ene na andere straal sperma mijn mond vullen. Na vier ladingen en wat druppels was Gerald uitgespoten en een luide zucht volgde waarna zijn lijf weer ontspande. Ik zoog nog even voorzichtig aan de eikel van zijn lul om zijn laatste zaad eruit te zuigen waarna ik alles doorslikte.

Terwijl Gerald bij kwam likte ik zijn lul nog een beetje schoon om vervolgens omhoog te komen en hem een uitgebreide tongzoen te geven. Wow! Sophie hoorde ik Gerald zeggen. Wat kan jij lekker geil pijpen zeg. Ik lachte verlegen en dankte hem met nog een zoen. Even zaten we zo bij te komen waarna Gerald uit de jacuzzi kwam en wat koud drinken haalde. Nog even genoten we van de jacuzzi waarna Gerald zei: ga je mee? Het wordt tijd dat ik nu jou eens laat genieten.

Samen spoelden we af onder de stortdouche en droogden we elkaar af. Gerald nam me nu mee naar de massagetafel en zei: ga maar eens lekker op je buik liggen kanjer. Ik ging op de massagetafel liggen en voelde hoe Gerald mijn rug ruim besprenkelede met warme olie. Zijn handen begonnen nu de olie over mijn rug uit te smeren en mijn lijf van achter te masseren. Ik voelde zijn sterke handen mijn rug, schouders en nek masseren waarna er over mijn benen en billen wederom warme olie werd gegoten. Nu gingen zijn handen over mijn benen langzaam richting mijn billen. Vol genot voelde ik mijn billen gemasseerd worden met de warme olie. Zijn handen masseerde uitgebreid mijn billen en ik voelde steeds zijn vingers tussen mijn billen door mijn kontgaatje strelen. Geile tintelingen schoten door mijn lijf en heerlijk ontspannen onderging ik zijn massage.

Hierna moest ik mij omdraaien en nu werd mijn lijf aan de voorkant met warme olie besprenkeld. Zijn handen masseerde mijn benen en buik en zijn handen gleden al masserend aan de binnenkant van mijn dijen steeds net langs mijn kutje. Dit maakte mij bloedgeil en machteloos verlangend naar meer onderging ik dit. Het liefst had ik hem besprongen en me suf laten neuken. Nu gleden zijn handen omhoog en begonnen mijn borsten te masseren. Zijn handen hadden mijn beide borsten vast en masserend met de olie werden deze verwend. Zijn handen gleden nu weer omlaag en begonnen mijn kutje zachtjes te masseren rond mijn klitje. Ik kreunde geil en smeekte; Gerald neuk me. Neuk me alsjeblieft. Ik wil je voelen. Gerald grijnsde en zei: rustig! Alle tijd. Geniet ervan.

Wat was dit lekker, relax en geil zeg en heerlijk ontspannen genoot ik van de massage. Zijn handen hadden nu mijn borsten weer gevonden en Gerald sprenkelde er wederom wat warme olie op om mijn borsten mee in te smeren. Wederom bezochten zijn handen hierna de zone rond mijn kutje om

alles te masseren maar net niet mijn kutje zelf. Hoe ik ook met mijn heupen draaide om mijn kutje voor zijn handen te draaien. Gerald lachte gemeen en zei: kom Sophie, dan gaan we even afspoelen.

Gerald hielp me nu van de massagetafel af en we liepen weer naar de stortdouche. Met een spons schrobde hij mij helemaal in met doucheschuim waarna het warme water de olie van mijn lijf spoelde. Geil pakte hij me nu weer beet en begon weer te zoenen met me. Onze tongen speelde sensueel met elkaar terwijl het warme water over ons heen stroomde.

Gerald zette de douche uit en we droogden elkaar af waarna Gerald me aan de hand meenam. Hij liep de slaapkamer in en duwde mij zachtjes op het bed neer. Gerald bukte over mij heen en ik voelde zijn mond en tong op mijn schaamheuvel vlak boven mijn kutje en langzaam al kussend en likkend kwam hij zo omhoog over mij heen. Onderweg voelde ik hoe hij mijn borsten weer kuste en aan mijn tepels zoog om uiteindelijk mijn mond te zoeken en me weer begon te zoenen. Ik voelde zijn mond naar mijn oor gaan en aan mijn oorlel likken en zuigen en zijn tong speelde met mijn oor en Gerald fluisterde in mijn oor: zal ik jou eens lekker met mij mondje gaan verwennen? Ik kon alleen maar geil kreunen: oooohh, jaaa!

Ik voelde hoe Gerald nu kussend omlaag ging over mijn lichaam tot hij weer vlak boven mijn kutje was aangekomen. Hier begon hij weer mij vreselijk teasend en plagend door mijn lies te likken net langs mijn kutje en de binnenkant van mijn dijen te zoenen. Steeds als ik dacht dat hij mijn kutje ging verwennen ging hij er net weer kussend en likkend langs. Machteloos onderging ik deed terwijl ik smachtte naar meer en steeds geiler werd.

Eindelijk kwam de verlossing en voelde ik zijn tong tussen mijn kutlipjes doorglijden. Rustig met lange trage halen likte Gerald nu door mijn kutje en kon ik mijn opwinding niet meer inhouden en smeekte: ooohhhh, alsjeblieft ga door. Oooohhhhh! Zijn tong was nu steeds langs en rond mijn klitje aan het teasen. Smachtend wachtte ik op het moment dat hij mijn klitje ging likken maar zijn tong verdween weer naar beneden.

Ik voelde nu mijn benen iets omhoog geduwd worden en zijn handen mijn billen wat uit elkaar drukken. Een straal speeksel voelde ik nu over mijn kontje lopen gevolgd door de tong van Gerald die traag over mijn kontje likte. Rustig dit steeds herhalend. Een heerlijk gevoel kwam over mij heen van zijn tong die steeds over mijn kontje ging. Zijn tong begon nu druk te zetten en zijn handen drukte mijn billen nog iets meer uit elkaar. Ik voelde hem zijn tong iets in mijn kontje drukken terwijl deze nog steeds likkende bewegingen maakte.

Gerald zoog nu met zijn mond aan mijn kontje terwijl zijn tong mij gek maakte. Enkele minuten ging dit door en ik hield het niet meer van genot. Allemachtig wat was dit geil en wat deed hij dit lekker zeg. Ik had het gevoel in trance te raken. Toen hij eindelijk stopte en zijn tong omhoog ging en weer mijn kutje opzocht kermde ik luid: oooooohhhhhh, toen zijn tong mijn klitje weer likte. Gecontroleerd

bewoog zijn tong nu over mijn klitje en mijn God wat was ik geil van dit alles. Ik voelde dat ik niet veel meer nodig had om zo geweldig klaar te komen.

Gerald begon nu met zijn tong allerlei bewegingen te maken over mijn klitje waarna hij zachtjes eraan zoog. Terwijl hij zachtjes zoog voelde ik zijn tong nu kort snelle trillende bewegingen over mijn klitje maken. Ik gromde geil van genot en Gerald bleef maar doorgaan met zijn tong. Mijn God wat kon deze man lekker beffen zeg en ik voelde een heerlijk orgasme aankomen. Mijn heupen kon ik niet meer stilhouden en Gerald wist mij met moeite stil te houden met zijn handen om goed te kunnen blijven likken. Die zuigende mond en geile tong bleven maar doorgaan en eindelijk kwam de verlossing en met een lange diepe kreun kwam ik trillend en schokkend klaar op de mond van Gerald.

Toen ik eindelijk bijgekomen was en Gerald omhoog kwam zag ik zijn mond glinsteren van mijn geil. Hij trok mij nu goed naar het midden van het bed en deed mijn benen wijd. Hij kwam tussen mijn benen zitten en zette zijn lul die door dit alles zo stijf als maar kan was tegen mijn natte kutje. Ik vloekte geil toen die harde paal in mij gleed en mijn kutje helemaal opvulde. Wat een lekkere lul had hij toch!

Gerald begon mij nu stevig te neuken met lange krachtige halen en ik voelde zijn lul in en uit mijn natte kutje glijden. Minutenlang neukte Gerald mij zo gestaag door. Allemachtig wat lekker zeg. Ik was dan wel net klaargekomen maar het liefst kwam ik nu weer klaar op de ze lekkere lul. Zeker een minuut of tien neukte Gerald mij zo terwijl hij zachtjes kreunend en hijgde en ik soms in trance leek te raken. Heerlijk op mijn rug met mijn benen wijd met mijn ogen gesloten als in een coma genoot ik ervan hoe ik genomen werd terwijl ik zachtjes kermende geluide uitstootte.

Mijn kutje gloeide van genot en Gerald kwam nu helemaal vol op me liggen en hield mij vast en draaide ons beide om zo dat ik op hem kwam te liggen. Kom zei hij. Leef je uit op mijn pik. Ik kwam nu overeind en ging op hem zitten en vol genot begon ik mijn onderlijf te bewegen. Ik schuurde heen en weer, draaide met mijn kutje met die lul er helemaal in en langzaam begon ik op en neer te bewegen op die harde pik. Ik voelde de handen van Gerald mijn borsten stevig vastpakken en kneden en ik wipte nu vol genot op en neer op die geile lul van hem.

Gerald was natuurlijk een uurtje geleden of zo lekker klaargekomen in mijn mondje en hield het duidelijk nu lang vol voor hij ging klaarkomen en heerlijk kon ik mij uitleven op hem. Ik zette mijn handen op zijn borst en ging hurkend op hem zitten. Gerald pakte mijn handen waar ik mij aan kon vasthouden voor mijn evenwicht en begon rustig op en neer te bewegen op die pik. Oooohhh mijn God wat gleed die zo lekker diep steeds in mijn kutje. Ik kreunde geil en ook Gerald liet duidelijk merken dit heerlijk te vinden. Enkele minuten bewoog ik zo en ik werd steeds geiler en voelde dat ik weer ging klaarkomen. Ik leefde me zo helemaal uit op die pik en steeds drukte ik die lul diep naar binnen in mijn kutje tot ik het niet meer hield en trillend en helemaal verstijfd op Gerald klaar kwam.

Met een diepe zucht viel ik slap over Gerald heen om bij te komen. Gerald fluisterde: zullen we even een break nemen? Ik kom ook bijna namelijk. Ik hijgde: wil je niet lekker klaarkomen dan? Straks schatje hoorde ik. Dan kunnen we er langer van genieten. Als ik nu klaarkom is mijn kruit op. Ik ben ook geen twintig meer en een derde keer red ik niet meer voor we hier weg moeten.

We aten en dronken wat en genoten van de sauna, jacuzzi en het Turkse stoombad en toen de klok iets over half 5 aanwees kuste Gerald me en zei: kom Sophie, ik verlang naar je. We liepen naar de slaapkamer en Gerald gooide met zachtjes met mijn buik op bed en kwam op me liggen. Rustig kussend en likken over mijn rug ging hij zo naar beneden. Mijn billen werden uitgebreid gekust en gelikt en ik voelde de tong van Gerald wederom tussen mijn billen verdwijnen en mijn kontje likken. Na een minuutje stopte hij en vroeg of ik mijn knieŽn wou gaan zitten.

Ik zat nu op mijn knieŽn met mijn hoofd in een kussen op het matras. Ik voelde zijn tong mijn kutje en kontje nu likken langs achter. Heerlijk genoot ik zo van dit geile beest en terwijl zijn tong zich weer concentreerde op mijn kontje voelde ik dat hij twee vingers in mijn kutje drukte. Terwijl zijn tong mijn kontje likte begon hij met twee vingers nu mijn kutje te vingeren. Geil voelde ik die vingers in en uit mijn kutje glijden terwijl zijn tong mijn kontje likte.

Zijn tong verdween nu van mijn kontje en ik voelde hoe hij zijn wijsvinger uit mijn kutje haalde en over mijn kontje liet glijden. Terwijl zijn middelvinger mijn kutje vingerde gleed zijn wijsvinger over mijn kontje die nog glibberde van alle speeksel van het geile rimmen. Terwijl de vinger in mijn kutje bleef bewegen begon Gerald nu zijn wijsvinger meer en meer in mijn kontje te drukken en mee te bewegen in het tempo van de vinger die mijn kutje vingerde.

Langzaam verdween zijn hele vinger in mijn kontje en voelde ik nu hoe hij met beide vingers mijn kutje en kontje tegelijk vingerde. Verdomme wat geil en lekker zeg en met mijn hoofd kreunend in het kussen genoot ik van deze mini dubbele penetratie. Minuten lang ging Gerald door steeds zijn vingers helemaal in en uit mijn beide gaatjes bewegend in een heerlijk tempo.

Gerald stopte nu en kwam aan de rand van het bed staan en trok mij iets naar achter en staande begon hij nu mij op zín hondjes te neuken. Ik voelde die geile pik weer in mij glijden en met lange halen mij neuken. Allemachtig wat een geile middag ging er door mij heen. Nu Gerald mij zo neukte begon hij ook weer zijn vinger in mijn kontje te drukken. Met zijn pik mijn kutje neukend vingerde hij nu in hetzelfde tempo mijn kontje. Allemachtig wat was dit lekker en ik voelde het zweet op mijn rug staan. Minutenlang ging dit door en ik wist niet meer waar ik het moest zoeken. Verdomme nog aan toe. Ging ik nu zo voor de derde keer klaarkomen vanmiddag door dit beest?

Gerald had het er nu ook beduidend zwaar mee want hij hijgde en kreunde geil. Geen wonder want hoe lang was nu mij al wel niet aan het neuken zo? Het kon al wel een kwartier zijn! Hij stopte nu en hijgde: Kom ga op je rug liggen. Ik draaide op mijn rug en Gerald kwam op me en ramde zijn lul in mij en begon mij gelijk met snelle harde stoten te neuken. Ik voelde nu dat ik zo weer ging klaarkomen en

Gerald kreunde nu ook luid: oh mijn God ik kom zo. Oohh, mijn god. Hij stootte nog enkele malen hard zijn lul helemaal in en uit mijn kutje en hijgend kermde hij: ik ga zo komen Sophie. Ik kon niks uitbrengen want ook ik ging zo komen. Die harde lul bleef maar in mijn kutje rammen en ik voelde mijn lijf helemaal naar een orgasme komen. Ik kreunde luid; ooooohhhh ik kom, ik kom. Oooohhh, Gerald! Ooohh spuit me vol. Spuit mijn kutje vol.

Dit had ik beter niet kunnen zeggen want Gerald kreunde nu geil en begon krampachtig en ongecontroleerd te stoten en plots verkrampte hij en met een diepe kreet kwam hij klaar en ik voelde zijn geile zaad diep in mijn kutje spuiten. Mijn God wat geil. Ik kreunde wild: jaaaa!! En kwam ook klaar. Terwijl Gerald schokkend mijn kutje vol spoot met zijn zaad kwam ik ook klaar en mijn lijf verkrampte trillend om zijn lijf.

Beide waren we nu afgemat en besloten nog even in de jacuzzi bij te komen. Hierna was de tijd om en ruimde we wat op en douchten ons en kleedde ons aan. Om 18.00 uur kwam de eigenaresse aan de bel. Helaas was alles voorbij maar allemachtig wat een lekkere geile middag had ik beleefd zeg. In de auto bedankte ik Gerald dan ook dat ik een geweldige middag had gehad. Gerald liet weten ook een heerlijke middag te hebben gehad met mij. Hij liet weten graag nog eens met mij af te spreken. Ook ik kon niet ontkennen hem nog eens te willen zien.

Terwijl we terug reden spraken we wat met elkaar. Ook Gerald vroeg nu naar mij en hoe het met mij zat. Ik vertelde hem dat ik vrijgezel was en uit een relatie kwam. Maar nu we het er toch over hebben vroeg ik hem hoe zit het nu precies bij jou. Gerald vertelde nogmaals dat hij getrouwd was en hij en zijn vrouw een vrije relatie hadden.

We hebben samen heerlijke seks en houden van elkaar. En dat houden van is voor ons ook dat we elkaar willen zien genieten. Ik vind het heerlijk als mijn vrouw met een ander geniet en zij als ik met een ander geniet. We delen alles samen en doen niets stiekem. Dus ze weet wat jij nu doet vroeg ik. Ja, zei hij. Dus als je thuiskomt vraagt ze hoe het was? Ja, zei Gerald en dan vertel ik haar alles en waarschijnlijk wordt ze dan bloedgeil. Sterker nog we delen ook wel eens met elkaar.

Hij keek mij aan en zei: als je zin hebt zou ik het leuk vinden als je meegaat en gezellig nog een drankje bij mij thuis doet. Met je vrouw erbij vroeg ik verbaasd? Ja, zei hij dat zou ze erg leuk vinden. Tot mijn eigen schrik hoorde ik mijzelf zeggen: is goed, ik ben benieuwd.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Date, Dating, Massage, Neuken, Pijpen, Rimmen, Slikken, Wellness, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

SnikkelaasDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sinterklaas, Bijstandsmoeder, Neuken, Anaal, Lust,
"De 32 jarige alleenstaande Benthe had nogal wat tegenslagen gehad, en moest samen met haar kinderen zien rond te komen van een bijstandsuitkering waardoor ze het financieel niet breed had, en haar kinderen nooit kon verwennen met een extraatje, voora..."
29-11
9.5
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blowjob, Flashen, Likken, Beffen, Biseksueel, Standje 69, Anaal,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11
9.2
Geile MilfDoor: Kevin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik verschijn op de VVE georganiseerde barbecue in de gezamenlijke tuin. De uitnodiging lag al een paar dagen op mijn tafel, en ik had de gevraagde bijdrage overgemaakt. Nu ik een half jaar in het appartement zit, leek het me tijd om de over..."
28-11
8.9
De Lerares - 1Door: Tinar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Lerares, Massage, Tiener, Vingeren,
"Leontien is nog een jonge lerares, die les geeft op school, waar ze de maatschappijleer probeert duidelijk te maken aan een klein groepje leerlingen die nog pubers zijn. Als ze het lokaal binnenkomt, ziet ze dat er allerlei dubbelzinnighede..."
28-11
8.3
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11
9.0
Losbandigheid Op Het... - 5Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Fantaseren, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme,
"Na het avontuur op oudejaarsavond was het de weken daarop koud en vies, dus kozen we ervoor in de stad te blijven. Ik zorgde ervoor dat ik extra aandacht aan Carly besteedde, een goede echtgenoot was en haar vaak vertelde dat ik van haar hield. Ik ha..."
28-11
9.3
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11
8.8
Eindelijk Weer - 3Door: Ilse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Er ging ruim een week overheen en ik had me bijna elke dag wel een keer gevingerd met Erik in mijn gedachten en kreeg steeds weer een geile bui als ik aan die heerlijke beurt moest denken, en toen hield ik het niet meer, pakte mijn telefoon en appte ..."
27-11
9.3
Marijke ChanteertDoor: Charles
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage, Lingerie, Milf,
" Domme, domme domme kut, neuken, dat is het enige waar je goed in bent. Mij zie je hier nooit meer . Zo werd ik op een zondag ochtend wakker. De buurman schold zijn vrouw uit en vertrok vervolgens met piepende banden. Ik draaide me nog even om 3..."
27-11
8.8
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11
9.2
Eindelijk Weer - 2Door: Ilse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Zoals je in deel 1 heb kunnen lezen heb ik Erik ontmoet met het uitlaten van onze honden en hebben we nadat we elkaar voor de tweede keer ontmoeten en weer op dat bankje uitkwamen elkaar heerlijk oraal verwent in de buitenlucht op het bankje langs de..."
27-11
9.3
De Wedergeboorte Van... - 20Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Het zaterdagochtend en ik zit compleet gesloopt achter mijn iMac en mijn gedachten zijn bij de belevenissen van gisteravond. Wat ik gedaan en vooral gevoeld heb was zo bijzonder. Ik gloei er inwendig nog van. Nog verbaasder kijk ik naar een appje van..."
26-11
9.6
Klik hier voor meer...