60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5176x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Er moest een besluit komen van Bart. Zo kon het niet langer meer. Hij was 45 jaar en al sinds zijn 19de getrouwd met Bette. Hij was zo vroeg getrouwd omdat het een "moetje" was. Hij had Bette zwanger gemaakt van hun eerste zoon: Sander. Daarna was er nog een tweede zoon geboren: Tijmen. Twee prachtig mooie zonen.

Bart was er nog steeds niet uit wat hij precies wilde. Maar een vrouw wilde hij niet meer. Hij had wel eens wat met mannen "gespeeld" waarbij hij de neukende man was. Als hij aan het neuken was kirde de mannen het uit omdat Bart groot geschapen was. De meeste mannen vonden dat wel lekker. Soms moest hij een neukpoging staken omdat het jongenskutje te krap was.

Als Bart "zijn" Bette neukte lukte het (soms) niet meer. Als hij aan een jongenskutje dacht spoot hij zijn vrouw vol met zaad.

Gek genoeg droeg de aanwezigheid van twee knappe jongens in huis bij aan het probleem. Vaak keek hij naar hun bolle kontjes. En hun grote pikken die ze van vader gerfd hadden. Zeker als zij in hun slipjes rondliepen of als hij ze naakt zag onder de douche. Het gezin ging vrij met elkaar om dus ze zagen elkaar wel eens naakt. Dat was geen enkel probleem. Bart had niet de aandrang om sex met zijn eigen kinderen te hebben.

Bart besloot dat weekend weer eens naar een sauna te gaan. Een gaysauna wel te verstaan. Bette vond het geen probleem dat Bart alleen ging al wist zij niet dat hij naar een homo gelegenheid ging.

In de sauna was het feest. Die avond liep er veel jong volk rond. Hij werd vaak nagestaard als hij langs liep. Die zagen de grote bult onder zijn handdoek. Soms ging hij express zo zitten dat zij onder zijn handdoek konden kijken. Hij had snel beet: een knappe gozer zat uitdrukkelijk naar Bart te kijken en probeerde zijn aandacht te trekken. Hij stond op en ging richting de cabines. Bart volgde en zag de jongen n van die hokjes binnengaan. Weer volgde Bart. Hij zag hoe de jongen op zijn buik lag en zijn benen wat gespreid. Dat zag er heerlijk uit. Bart werd zo bronstig als een leeuw, zeker toen hij de bolle billen van de knul opentrok. Het leek wel een maagdelijk sterretje, zo mooi.

Doch, de knul, had wel een wat geoefend grotje want Bart zag hoe hij zijn sterretje kon laten bewegen. Dat wond Bart erg op en was niet meer te stoppen. Hij kroop op het bed tussen de benen van de jongen, boog zich voorover en begon te likken. Diep te likken in het grotje van de jongen. Hij genoot vast en zeker want het gekreun was niet van de lucht. Maar Bart wilde meer. Hij was een echte top en neukte graag, het liefst zonder condoom. Hij bracht zoveel mogelijk speeksel in de gleuf van de knul en schoof omhoog.

"Hoe heet jij sletje?", vroeg hij. "Tijmen, meneer", kreunde de boy. Wat kreeg hij nou? Wilde hij zijn eigen zoon gaan neuken? Nee, natuurlijk niet. Hij had heus wel gezien dat het zijn zoon niet was. Maar een rilling over zijn lijf kon hij niet verhinderen. "Je wilt genomen worden knul (Bart vermeed het noemen van de naam)?". "Ja, ja, meneer. Zeker door die prachtknaap tussen uw benen", kroelde de knul, "neem me maar, zo diep als u kan". Bart bracht zijn pik voor het holletje en probeerde te penetreren. Het ging wat moeilijk maar eindelijk zat hij binnen. Wat was dit kutje strak zeg. Dat was lang geleden dat hij een jongen of man geneukt had. Al vlug spoot hij de tunnel vol. "Dank je wel meneer", zei Tijmen, "het had wel wat langer mogen duren. "Wil je in mijn mond spuiten knul". "Nee meneer, ik wil nog niet komen, de avond en nacht zijn nog lang". Daarop verliet Bart het hokje.

Hij moest even bijkomen maar zijn geilheid was nauwelijks afgenomen. Na zijn biertje ging hij de droge sauna in. Waarbij allerlei gedachten "langs kwamen" hoe hij de impasse thuis kon doorbreken. Het zou dit weekend echt moeten gebeuren had hij zich voorgenomen.

Veel tijd om na de denken kreeg hij niet. Een andere knul ging op zijn knien om hem te pijpen. De knul wist wat hij deed, de geilerd. Maar in de sauna werd het te heet dus ging Bart zich douchen. De knul nam de douche naast hem. Hij keek Bart geil en hoerig aan, daarover bestond geen twijfel. Hij stapte op Bart af en begon hem intens te zoenen. Te tongen wel te verstaan. Beide mannen gaven zich over aan het passionele gebeuren. De jongen greep de harde lul van Bart en Bart bevoelde het kutje van de jongen. Het was wel vervelend dat andere mannen hun kans schoon zagen om Bart of de jongen te betasten. Hij voelde zelfs hoe een vinger bij hem binnen drong. Niet dat Bart dat niet lekker vond maar hij wilde nu alleen met de jongen bezig zijn.

"Zullen we een rustig plekje zoeken jongen", fluisterde Bart in het oor van de schoonheid. Hij knikte bevestigend. Hand in hand zochten we een vrije cabine. Eenmaal binnen ging Bart op zijn rug liggen. De jongen kroop op hem. Het tongzoenen werd hervat. Wat was deze knul lief. Tussen het tongen door vroeg Bart hoe de jongen heette. Bart vond dat intiemer dan een naamloze date. "Gino lekkere vent. Ik heet Gino", zei hij, "en hoe heet U?". "Je hoeft geen u te zeggen. Noem me bij mijn naam Bart".

Elkaar wat beter kennend draaide de jongen zich om en we begonnen elkaar heerlijk te pijpen. Ik merkte wel dat de jongen niet veel nodig had tot spuiten. Maar Bart wilde eerst neuken voor de jongen kwam. "Kom hoerige boy, schuif je kut over mijn paal", kreunde Bart. Gino deed het maar al te graag. Vakkundig liet hij zijn tunnel over de grote pik van zijn celgenoot glijden. "Oh Bart, je vult mijn hele grot, dit is zo heerlijk", krioelde Gino. Beide kwamen in een andere staat van zijn. Het hemels gevoel nam de overhand.

Ondanks dat Bart al gespoten had kwam hij toch (te) snel klaar. Waarop Gino zijn spuit vastgreep en de buik van Bart bevochtigde. Gino liet zich voorover vallen en hun tongen vonden elkaar weer.

"Bedankt Bart, ik zou dit wel vaker willen", vertelde Gino. "We zullen zien sletje. Ik ga niets beloven. De mannen namen afscheid van elkaar en Bart ging na een douche weer een biertje drinken.

Nee, hij had nog niet genoeg. Maar hij wilde toch wat fris zijn om morgen het gesprek met Bette aan te gaan. Hij zag genoeg mooie jongens maar ook mannen van zijn eigen leeftijd waar hij wel wat enige tijd mee door zou willen brengen.

Met zwaar gemoed keerde hij huiswaarts. Hij wist heus wel dat hij van zijn vrouw en kinderen hield. Maar hij had vrijheid nodig om een ander leven te (gaan) leiden...
Lees verder in: Bart Bespreking
Trefwoorden bij dit verhaal: Uit De Kast, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jesse In Het HotelDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel,
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
29-11
8.7
Buurman Rob - 3Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme, Anaal, Pijpen, Rimmen, Creampie, Jong En Oud, Buurman,
"Het was bijna avond. Gelukkig verdwijn de zon later in de zomer dus er was nog dag licht. Rob en Albert zaten naakt naar de zee te kijken en hadden het over hun werk. Ik zei Tim dat ik weer geil was. Volgens Tim had ik een seks verslaving, was absolu..."
29-11
9.0
Faker Met Dikke...Door: DikkeNeukreet
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Bare, Darkroom, Gangbang, Trio,
"Als je mijn eerdere verhalen hebt gelezen, dan weet je dat ik lang een faker was. Met mijn dikke ass showde ik mijzelf op allerlei chats en apps, maar tot een echte seksafspraak kwam ik nooit. Totdat ik werd opgespoort en hardhandig werd ontmaagd doo..."
28-11
8.6
XinemaDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neuken, Pijpen, Rimmen, Seksbioscoop, Spanking,
"In die stad aan het water met verrassend mooie grachtjes, straten en pleintjes was ik nog niet eerder geweest. Toch kreeg ik na twee uur rondkijken zin in iets anders sex Ik vond wat op mijn mobiel, het zou dinsdagmiddag open zijn dus daar stond ik..."
28-11
8.0
Ferdy FietstDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen,
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Hij had sex m..."
28-11
8.2
Buurman Rob - 2Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Slikken, Trio,
"Terwijl ik aan mijn vaders uitlegde dat ik geen maagd meer was en lekker was geneukt hadden ze mixt feelings. Ik had ze verteld dat ik een vriendje had maar kon ze natuurlijk niet vertellen dat Rob 39 jaar was dat zou weer voor problemen kunnen zorge..."
28-11
8.4
HerfstactiviteitenDoor: Lewis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Herfst, Orgasme, Pijpen,
"Het was weer eens een triestige dag in de herfst. Omdat het weekend was en ik geen zin had om de hele dag binnen te zitten besloot ik de warmte van de sauna in de stad op te zoeken waarbij ik wel uitkeek naar wat actie. Ik nam een douche en trok iets..."
28-11
9.4
Bart BeursvloerDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Er moest een besluit komen van Bart. Zo kon het niet langer meer. Hij was 45 jaar en al sinds zijn 19de getrouwd met Bette. Maar hij wilde een man. Hij was naar de gay sauna geweest en had 2 knullen geneukt. Nu woonde hij alleen want Bette wilde dat ..."
28-11
9.1
OntmoetingDoor: Hans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Het was een mooie zondag ochtend in juni en ik besloot een flink stuk te gaan fietsen. Ik woon in een omgeving met veel bos waar je heel fijn kunt fietsen en wandelen. Na een uurtje begon ik wat last te krijgen van mijn zitvlak en besloot e..."
28-11
8.8
Jesse En De KlantDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
27-11
8.6
Buurman Rob - 1Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Creampie, Jong En Oud, Nudisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Rimmen,
"Sinds mijn 15de wist ik al dat ik homo was. Naakte vrouwen deden het nooit echt voor me. Wanneer ik een lul zag, werd ik meteen al hard. In mijn kamer genoot ik dan altijd veel van porno. Een twink die lekker flink genomen word was altijd welkom in m..."
27-11
9.1
Robbie ReturnDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is het begin van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Robbie wa..."
27-11
8.6
Klik hier voor meer...