60.389 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 6043x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Bart Besluit
Er moest een besluit komen van Bart. Zo kon het niet langer meer. Hij was 45 jaar en al sinds zijn 19de getrouwd met Bette. Maar hij wilde een man. Hij was naar de gay sauna geweest en had 2 kullen geneukt...

Omdat hij laat thuis kwam besloot hij op de bank te gaan slapen. Hij wilde Bette niet wakker maken. Het slapen wilde niet erg vlotten maar tegen de morgen viel hij in slaap.

"Goedemorgen pa, waarom slaap jij op de bank?", vroeg Sander. "Omdat ik vannacht laat thuis was", zei Bart slaperig. "Hoe was het in de gay sauna pap?'. Nu was Bart ineens klaar wakker. "Hoe weet jij waar ik was?". "Je had in de haast om weg te komen je laptop nog open staan. Toen zag ik wat je had gezocht. Maar maak je geen zorgen, ik zal niets tegen mama zeggen. Ik beloof het je".

Terwijl hij dat zei voelde ik hoe zijn hand onder het deken schoof en mijn lul in mijn onderbroek betaste. "Nee Sander, doe dat nu niet! Het kan en mag niet. Stop alsjeblieft". "Kom pa, nu ik weet dat jij ook op mannen valt moet het toch kunnen? Ik kijk zo vaak naar je grote mannenlul en voor ik ga slapen trek ik mij altijd af op jou. En kom dan heerlijk klaar, soms wel twee keer".

Bart kon zijn oren niet geloven. Sander bleef met zijn paal spelen en liet zijn hand in het slipje glijden. Bart gaf zich over. Als zijn zoon dit echt wilde dan "moest het maar". ten slotte was Sander al 26 jaar dus het was geen puber bevlieging. Sander trok het deken weg en stroopte het slipje omlaag. Gulzig maar onwennig sloot hij zijn lippen om de grote champignon van zijn vader.

Bart voelde dat het voor Sander de eerste keer was. Hij liet hem begaan. Langzaam voelde hij zijn pik dieper in het mondje glijden. Het was zalig, Bart kon het niet ontkennen. Hij kreunde wat waardoor Sander harder zoog. Bart kreunde nog harder en spoot zijn sperma diep in het bekkie van Sander. Hij zag hoe jij het gulzig proefde en slikte. "Dat was lekker papa, dit wil ik vaker". "We zullen zien. Sander gaf zijn vader niet de gelegenheid hem te bevredigen. Wat raar...

Na dit spelletje werd het tijd om de tafel te gaan dekken en het ontbijt klaar te maken. Ondertussen konden ze nog wat praten en Bart vertelde zijn zoon dat hij vandaag tegen hun moeder ging vertellen dat hij weg ging. Via het werk had hij al een huisje kunnen huren dus het hing ervan af wat Bette ging zeggen. Bette kwam naar beneden en voelde de spanning in de lucht hangen. Zij kenden elkaar al 30 jaar dus Bart was een open boek voor haar. "Waarom heb je vannacht niet bij me geslapen? Wat wil je mij vertellen", begon Bette het gesprek.

"Ik denk dat ik gelukkiger wordt in een relatie met een man", stotterde Bart. Wat Bart toen zag deed hem wit wegtrekken. Bette viel bijna flauw van verbazing. Snel ging Bart achter haar zitten zodat ze niet van haar stoel kon vallen. Hij hield haar vast tot ze weer wat bij kwam en haar kleur op haar wang terugkwam. "Dat meen je toch niet? Ik heb hier nooit iets van gemerkt", was nu zij diegene die stotterde. Bart liet haar bekomen en bevestigde wat zijn gedachten en gevoelens waren

"En nu", vroeg Bette, hoe moet het nu verder? "Dat is aan jou Bette. Als je wilt dat ik vertrek zeg het me maar. Jij kan voorlopig in het huis blijven en ik zoek wel een ander verblijf". "Ja, ik denk dat het beter is als je meteen vertrekt. Ik heb tijd nodig om hierover na te denken. Geef me die ruimte". "Het is goed Bette, ik ben al weg". "Je krijgt de kinderen nooit meer te zien", schreeuwde ze terwijl ik opstond om mijn tassen te gaan pakken. Nou, dat was wel het laatste waarover ik mij druk maakte. Zeker gezien wat er vanmorgen was gebeurd.

Ik ging mijn tassen pakken en toen ik klaar was wilde ik nog wat zeggen tegen Bette. "Flikker op homo, raak me niet meer aan", snauwde ze. Ik kon haar reactie wel begrijpen. Wat als zij tegen mij vertelde dat ze op vrouwen viel?

Ik maakte mij uit de voeten en reed naar het huisje wat ik reeds gehuurd had. Ik kroop in het grote bed wat al klaar stond en sliep als een blok. Toen ik wakker werd zag ik wat berichten van mijn zoons. Sander wilde gelijk naar mij toe komen: je snapt waarom. En Tijmen snapte er niets van.

Later bestelde ik wat chinees eten en douchte mij. Ik was vrij en zou ervan genieten ook! Ik reed naar een homo ontmoetingsplaats buiten de stad om te kijken of daar op zondagavond nog wat te beleven viel. Er waren niet veel mannen. Ik stapte uit en liep een stukje de bosjes in. Meteen zag ik dat ik gevolgd werd door een jonge knul. Hij merkte dat ik keek en draaide zich om en liet zijn jeans zakken. Wat was dat toch tegenwoordig dat alle mannen en jongens liever geneukt werden dan zelf neukten. Bart snapte er niets van.

Hij liep op de jongen af en voelde tussen zijn billen. Zijn ster was heet van verlangen, dat kon Bart niet ontkennen. "Neuk me meneer, neuk me zo hard u kan. Mijn hoerige kut staat in brand", gilde hij het uit. Eigenlijk maakte het Bart niets uit. Hij moest zijn frustratie kwijt en door te neuken lukte dat vast wel. Hij liet zijn broek en slip zakken en porde zijn eikel tegen de ster. "Oh meneer, ik wist niet dat u zo een grote hebt. Doet u het wel voorzichtig?". "Niet zo zeuren stoephoer. Je wilde toch stevig genomen worden", snauwde Bart wat geïrriteerd. Vlug drukte hij door en het jong jammerde als een speenvarken dat voelde dat het geslacht ging worden. Bart deerde het niet zoveel en hij begon traag te neuken. Al wilde het sletje niet, dat had ze zich eerder moeten bedenken. Het was een lekker strakke tunnel en zijn pik voelde zich erin thuis. Hij trok zijn pik terug en zei: "ga op je rug liggen. Dan kan ik nog dieper. Hoe heet je?". "Twan meneer", antwoorde hij en ging op zijn rug liggen. Bart knielde tussen zijn benen, trok ze op en zijn machtige knots schoof weer naar binnen. De knul begon nog harder te jammeren maar het leek ook van genot. Bart genoot er erg van en neukte zich langzaam naar een hoogtepunt. Zijn zaad spuwde in het jongensgrotje.

"U hebt mij zwanger gemaakt meneer. Mijn hele kut zit vol met u zaad", jammerde het joch weer. Bart begon als beloning de pik van de jongen af te trekken tot ook hij klaarkwam. Hij trok terug, kleedde zich aan en verdween naar zijn auto.

Wauw, dit was toch wel lekker zo'n anonieme sex. Hij ruste even in de auto voor hij naar zijn nieuwe stekkie reed.

Hij zag weer dat Sander had aangeboden om bij hem te komen slapen. Bart antwoorde: "beter van niet. Laat a.u.b. Bette eerst wat tot rust komen. Daarna zien we wel verder. Pas goed op haar jongen, ze is een goede moeder voor jullie". Bart voelde een traan opwellen. Hij had toch 30 jaar van dit meisje gehouden. Vermoeid viel hij in slaap...
Lees verder in: Bart Bedrijsbureau
Trefwoorden bij dit verhaal: Uit Huis Gezet, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Ruben In Texas - 14Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het is zondagmiddag en Noah en Ruben komen de oprijlaan van de farm opgereden. In de auto hebben ze over de geile belevenissen van afgelopen morgen en nacht gepraat. Noah parkeert zijn truck in de grote garage, pakt hun tas en ze lopen naar binnen. ..."
11-12
9.6
Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.4
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.2
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Neuken, Pijpen,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
Bsta - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.8
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.8
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
Bsta - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Klik hier voor meer...