60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 23623x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het was inmiddels bijna een jaar geleden dat de echtgenote van de 38 jarige Pieter hem had verlaten, wat zeker geen pretje was, en was uitgelopen op een vechtscheiding waarbij de rechter had besloten dat Pieter zijn 16 jarige dochter Anja mocht opvoeden, waar het meisje niet rouwig om was, omdat haar moeder nooit naar het meisje had omgekeken, en zich alleen maar bezig hield door met andere mannen te hoeren en snoeren. Pieter begreep er niets van, want in zijn ogen hadden ze een goed huwelijk, en had hij nooit iets gemerkt van het in zijn ogen nymfomane gedrag van zijn vrouw. Anja kon het goed met haar vader vinden, die nog veel te jong was om alleen te blijven, en spoorde haar vader regelmatig aan om een nieuwe relatie te zoeken, waar hij tot nu toe nog geen energie in had gestoken.

Toen Pieter op een dag in de keuken bezig was met het bereiden van een maaltijd kwam Anja binnen, en vroeg met haar allerliefste stemmetje: "Pap, ik ben inmiddels oud genoeg om een avondje op stap te gaan, mag ik morgen naar de jongerendisco ?". Pieter keek haar verbaasd aan, en zei dat hij dit niet zo'n goed idee vond door de verhalen die rondgingen, en waarbij jonge meisjes 's avonds laat regelmatig lastiggevallen werden door opgeschoten jongens. In een laatste wanhoopspoging ging ze dicht tegen hem aanstaan zei ze flemend: "Toe Pap, alsjeblieft, mijn vriendinnetjes mogen ook, als we nou met een groepje meiden gaan zal er niet zo snel iets gebeuren, en als tegenprestatie zal ik me voorbeeldig gedragen, en heel lief voor je zijn", waarna hij schrok toen Anja zijn kruis begon te strelen. Pieter stond er als versteend bij, vooral toen ze zijn gulp opende, en zijn pik tevoorschijn haalde. "Meisje, dit kan toch niet, je bent mijn dochter", verweerde hij zich nog, maar de natuur liet zich niet dwingen, waardoor zijn pik al snel in haar hand groeide, en hij zich overgaf aan het heerlijke gevoel. Terwijl ze naast hem stond begon ze met een ongeïnteresseerde blik aan zijn pik te trekken waarbij Anja er niet warm of koud door werd, en dit alleen deed om hem te chanteren, waarna het niet lang duurde voor hij hijgend zijn zaad loosde. Pieter keek beduusd naar de kwak op de keukenvloer, waarna Anja op doortrapte wijze zei: "Ik heb me aan de afspraak gehouden door lief voor je te zijn, nu mag ik toch wel naar de disco ?". Pieter voelde dat hij erin geluisd was, maar kon alleen maar uitbrengen: "Nou, vooruit dan maar, als je maar heel voorzichtig bent en samen met je vriendinnen gaat, en voor twaalf uur thuis bent", waarna Anja hem een dikke zoen gaf.

De volgende avond om klokslag zeven uur stonden de vriendinnen van Anja op de stoep, en nadat hij haar nogmaals op het hart gedrukt had vooral voorzichtig te zijn vertrokken de meisjes, in de veronderstelling dat ze met hun korte rokjes indruk zouden maken bij de jongens. Nauwelijks een uur later ging de deur open, en verscheen Anja, die verschrikt opkeek toen ze haar vader, gekleed in dameslingerie aantrof, terwijl hij zich lui achterover geleund zat af te trekken op een DVD met transseksuelen, die Pieter ogenblikkelijk uitzette. "Pap, waar ben je mee bezig, ben je een homo ?", vroeg ze geschokt, terwijl hij zijn pik snel verborg, en zachtjes begon te snikken. Anja besefte dat ze niet de enige was die geschokt reageerde, maar haar vader ook ongelooflijk had laten schrikken en legde snel een troostende arm om hem heen, waarna hij zijn hart uitstortte. "Het spijt me dat ik je zo heb laten schrikken, maar ik heb ook mijn behoeftes en ben absoluut geen homo, maar kick erop om in lingerie te lopen en naar vrouwen met een plasser te kijken", snikte hij. Anja was al snel van de schrik bekomen en bekeek hem eens goed.

Hij had in elk geval een goede smaak, want hij droeg een paar prachtige rode nylonkousen die omhoog gehouden werden door een subtiel jarretelgordeltje, waardoor zijn benen er super vrouwelijk uitzagen. Het enige wat verraadde dat hij een man was was zijn beenbeharing die duidelijk te zien was door de ragfijne kousen, waarbij zijn bovenlichaam was gehuld in een kort blauw sexy zijden hemdje, waarnaast een zijden slipje op de bank lag. "Waarom heb je me nooit in vertrouwen genomen over je voorliefde voor deze sexy lingerie, heb je ook nog beha's, damespruiken en make up artikelen ?, vroeg Anja, die nu toch wel geïnteresseerd werd door de merkwaardige hobby van haar vader. "Nee meisje, ik heb het pas sinds kort ontdekt dat ik opgewonden werd van de zachte stof, na het lezen van het boek 'Een goede Travestiet zie je niet', maar verder dan nylons, slipjes en dameshemdjes reikt mijn fetish niet". "Ik had je alleen niet zo snel terug verwacht zodat je niets van mijn afwijkende gedrag zou merken", zei Pieter, die langzaam bijkwam van de schrik. "Ach Pap, ik ben wel wat gewend, er is toch niets afwijkends aan, als jij je er lekker in voelt hoef je je echt niet in te houden, al wil je de hele dag in met een harde snikkel in lingerie rondlopen moet je dat vooral doen, het is ons geheimpje", zei het grofgebekte wijsneusje.

"Maar, vertel eens waarom je zo snel terug bent", vroeg Pieter, waarop Anja antwoordde: "Er was geen reet aan, ik verwachtte geile jongens te ontmoeten, maar er liepen alleen maar jonge knulletjes rond, van die typische puistenkoppen". Pieter begreep meteen wat ze bedoelde, want zijn vroegrijpe dochter viel absoluut niet op deze jonge knaapjes, en had al heel wat vriendjes versleten die een stuk ouder en ervarener waren, ze kon beter nog een paar jaartjes wachten, en naar een echte discotheek gaan in plaats van de kinderachtige jongerendisco. Terwijl ze zich tegen het lichaam van haar vader nestelde vroeg ze: "Pap, wil je de DVD weer starten, ik ben wel nieuwsgierig naar die vrouwen met pikken, of zijn het mannen met borsten ?". "Nou meisje, het komt voor bij beide seksen, maar ik kijk liever naar mannen die in het verkeerde lichaam zijn geboren, en die er na een heel traject met hormoonbehandelingen als echte vrouwen met borsten uitzien, maar waar de stap voor een algehele transitie te groot voor is, waardoor ze liever hun plasser behouden, de meeste transseksuelen zien er zeer vrouwelijk uit, en je kan ze zomaar op straat tegen komen zonder dat je het in de gaten hebt" zei Pieter, waarna hij de DVD weer startte.


Anja keek haar ogen uit toen ze zag hoe een transseksueel met een vrouw sekste, wat alleen maar spannender werd toen een tweede transseksueel zich bij het stel voegde en de 'piemelmeisjes' elkaar begonnen te pijpen en elkaar in hun reet gingen neuken. Door dit schouwspel werd Anja al snel opgewonden, en terwijl ze zat te soppen in haar slipje bracht ze voorzichtig haar hand naar de pik van Pieter, die verschrikt reageerde en haar hand wegtrok. "Meisje, dit kan echt niet, ik ben immers je vader", zei Pieter resoluut, waarop ze met een pruillipje antwoordde: "Nou én, we doen toch niets verkeerd, en ik heb je al gisteren toch ook lekker afgetrokken ?". "Toch hoort het niet", het is bloedschande en ik schaam me nog steeds dat ik het zover heb laten komen", zei Pieter, die ook niet van steen was, en moeite had zich te beheersen. Anja liet het er echter niet bij zitten en vroeg: "Hoe lang is het nou geleden dat jij en mama uit elkaar zijn gegaan, je hebt zo langzamerhand toch ook wel behoefte om met een vrouw te seksen, zelfs als het je eigen dochter is, niemand komt het te weten". Nu werd haar verleidingspoging zelfs Pieter teveel, en trok hij Anja geërgerd op zijn schoot, stroopte haar rokje omhoog en trok haar slipje uit, waarna hij haar een flinke tikken op haar kontje gaf. Tot zijn verbazing gaf Anja geen krimp, en terwijl haar billetjes langzaam rood kleurden voelde ze zijn stijve pik van haar vader tegen haar lichaam drukken.

Na een paar tikken besefte Pieter dat hij fout bezig was, want hij had zijn dochter nog nooit een lijfstraf gegeven. Terwijl Anja op zijn schoot lag te kronkelen, wat zeker niet van de pijn was zei hij berouwvol: "Het spijt me meisje, dit had ik nooit mogen doen", en begon haar rode billetjes zacht te strelen, om de pijn te verzachten, in de veronderstelling dat het voor het meisje pijnlijk moest aanvoelen. Het meisje reageerde anders dan verwacht, want in plaats van boos te worden zei ze: "Het is al goed Pap, ik had niet zo door moeten drammen". Terwijl hij doorging met het strelen van haar billetjes verdween de rode kleur al snel, en merkte Pieter dat hij hier toch wel opgewonden van werd, en zich niet langer kon beheersen, waarna hij zijn vinger door haar bilnaad over haar poepertje liet glijden. "Mmm, lekker Pap", kreunde Anja, terwijl hij haar kutje bereikte dat drijfnat van opwinding was. Pieter was verbaasd dat Anja zo geil was na de ongeïnteresseerde manier waarop ze hem de dag ervoor nog nonchalant had afgetrokken om haar zin door te drijven, en drukte haar voorzichtig van zijn schoot, waarna ze zich meteen weer tegen zijn lichaam nestelde, want ditmaal meende ze het echt, en keek haar vader liefdevol aan.

Na de teleurstellende ervaring in de disco, waar ze vol goede moed naar toe was gegaan om een potente knaap te scoren was ze wel toe aan een goede beurt, waardoor haar verlangen nog nog eens versterkt werd door de geile lingerie die haar vader droeg. "Sst niet verder piekeren, laat je maar lekker gaan, want we zijn er allebei wel aan toe", fluisterde Anja, waarna ze zich van de bank liet glijden, en met een opgewonden blik naar zijn pik staarde die zich tussen zijn nylonkousen en jarretels bevond. Zonder enige vorm van aarzeling begon ze de eerste druppels voorvocht van zijn glanzende eikel te likken, waarna ze de pik met haar mond omsloot en hem rustig begon te pijpen. Ze bracht haar vader al snel in de stemming, die zich niet langer verzette, en al spoedig genoot hoe ze hem met haar tong verwende. "Oh meisje toch, je doet het nog lekkerder dan je moeder", hijgde Pieter, die wel kon merken dat zijn dochter al vaker een pik in haar mond had gehad en ondanks haar jonge leeftijd zeer bedreven was in het pijpen van een pik. Toen ze ook nog zijn zachte nylonkousen begon te strelen hield hij het bijna niet meer, en trok zijn pik uit haar mond, waarna hij haar optilde, haar knieën en rug met zijn armen ondersteunde en haar naar zijn slaapkamer droeg, waar hij haar uit de kleren hielp en haar prachtige tietjes bewonderde, waarbij ze hem met een opgewonden blik aankeek. Terwijl hij naast haar stond realiseerde hij zich dat het een vreemd gezicht moest zijn om als man dameslingerie te dragen, maar door de geile blik waarmee Anja hem bewonderend aankeek merkte hij dat het haar juist nog meer opwond, waarna hij naast haar plaatsnam en haar in zijn behaarde armen sloot.

"Pap, je hebt wel een lekkere kale plasser, maar waarom heb je geen gladgeschoren armen en benen, dat zou je nog vrouwelijker maken ", zei Anja. "Och schatje, wat zouden mijn vrienden er wel van zeggen als ik er zo bij zou lopen want ik heb naast mijn travestie hobby ook nog een sociaal leven", zei Pieter, die nog wekelijks in teamverband voetbalde. "Het is misschien even door de zure appel heen bijten, maar daar zou ik me als ik jou was geen zorgen om maken, je zegt gewoon dat je lid bent geworden van de Smoothy club, een vorm van naturisme waarbij mensen hun hele lichaam kaalscheren, je bent echt niet de enige, en met dit smoesje kom je er altijd mee weg", zei Anja, waar Pieter even over nadacht en antwoordde: "Ach, wat kan het mij ook schelen, ik doe het gewoon, en wel nu meteen, maar dan ook helemaal !". Even later stonden ze in de badkamer, en trok Pieter zijn lingerie uit, waarna hij zijn scheergerei tevoorschijn haalde, en eerst even onder douche ging staan zodat zijn hele lichaam goed nat werd. "Ik zal je wel helpen, want het is een hele klus", zei Anja, en nadat Pieter zijn borst en armen had voorzien van scheerschuim begon hij zich te scheren, waarbij Anja zijn benen onder handen nam. Werkelijk elk plekje van zijn lichaam, inclusief zijn oksels en het toefje schaamhaar boven zijn pik werd geschoren, waarna Anja met uiterste precisie zijn poepertje onder handen nam zonder snijwondjes te veroorzaken. Na een tweede douche waarbij hij de resten van het scheerschuim wegspoelde keek Anja hem opgewonden aan, en liet ze haar hand over zijn lichaam gaan, waarbij ze tevreden vaststelde dat haar vader superglad was. Natuurlijk wilde Pieter zelf ook het resultaat zien, en nadat hij zichzelf had bewonderd in een grote passpiegel trok hij zijn lingerie weer aan.

Spoedig lagen ze weer in elkaars armen, en kreeg Pieter de onbedwingbare lust zijn dochter te zoenen, maar hij zou het wel heel voorzichtig aanpakken om zijn dochter niet af te schrikken, en terwijl hij haar voorzichtig vol op de mond kuste opende ze haar mond en lagen ze al snel te tongen, waardoor hij merkte dat hij zich voor niets zorgen had gemaakt. Nu Pieter ongeremd speeksel lag uit te wisselen met zijn dochter durfde hij wel een stapje verder te gaan, en begon haar kale poesje te strelen waarbij hij een vinger naar binnen bracht, en de heerlijke warmte van haar sappige kutje voelde. Het duurde niet lang voordat hij aan haar heerlijke tepels begon te zuigen, wat tot effect had dat ze zachtjes begon te hijgen, waarna hij afdaalde naar beneden en gulzig haar kutje begon te beffen, waardoor ze nog heviger begon te hijgen, maar waarbij hij totaal geen aandacht besteedde aan haar klitje. Nadat hij een paar minuten aan haar kutje had gesabbeld vroeg hij: "Schatje mag ik je neuken", waar Anja uiteraard geen bezwaar tegen maakte, vooral omdat hij het zo netjes vroeg. Anja ging op haar rug liggen, want ze wilde simpel beginnen in missionarishouding, waarbij ze voor de afwisseling al wat standjes in haar hoofd had. Zonder zich verder om haar gevoelens te bekommeren prakte Pieter in één forse haal zijn pik in haar kutje, wat door de snelle penetratie even pijnlijk aanvoelde, waarna hij haar wild begon te neuken. Nadat een man voorzichtig haar kutje was binnengedrongen hield ze wel van een ruige aanpak, en ze had ook wel verwacht dat haar vader haar wat rustiger zou penetreren, wat de pret er niet minder om maakte toen ze zijn nylonkousen langs haar benen voelde glijden.

"Oh meisje, wat lekker, ik kan dit wel uren volhouden, want nadat je me gisteren hebt leeg gemolken moet ik nog steeds bijkomen van dat heerlijke orgasme", kreunde Pieter, wat Anja een beetje vreemd vond, want haar vader zou op zijn relatief jonge leeftijd genoeg moeten hebben aan een paar uurtjes hersteltijd, maar veel tijd om hierover na te denken had ze niet, omdat ze steeds opgewondener raakte van zijn gestamp. Het duurde dan ook niet lang voordat ze haar orgasme bereikte en gillend uitriep: "Ga door, ik kom", waarna ze schokkend klaarkwam. Terwijl haar vader onvermoeibaar op haar bleef inbeuken kreeg ze een ingeving waarmee ze elke man in korte tijd gek kon maken, en bracht ze haar hand naar zijn poepgaatje, dat ze krachtig met haar vinger penetreerde en waardoor hij spoedig zou spuiten. "Oh, wat voelt dat goed, het is bijna net zo lekker als mijn speeltje", hijgde Pieter. "Speeltje ?", vroeg Anja verbaasd, waarop haar vader geschrokken reageerde en besefte dat hij in het heetst van de strijd zijn mond voorbij had gepraat. Met het schaamrood op zijn kaken bekende Pieter dat hij regelmatig zijn poepertje penetreerde met een dildo, waar Anja alles over wilde weten. "Ik zweer je dat ik geen homo ben, maar ik vind het gewoon lekker mijn aars te vullen als ik me aftrek", zei hij, terwijl hij uit de linnenkast achter een stapel handdoeken een voorbind dildo met bijbehorende bandjes tevoorschijn haalde.

"Waarom een voorbind dildo, een gewone dildo werkt toch net zo goed ?", vroeg ze, terwijl ze de strapon nauwkeurig bekeek. Met de woorden: "Zie je die oude keukenstoel staan, als ik in een geile bui ben bevestig ik het speeltje met de riempjes op de zitting, waarna ik me eroverheen laat zakken, en m'n handen vrij heb om met m'n pik te spelen", verklaarde hij de ingewikkelde constructie. Anja kreeg opnieuw een ingeving, en zei: "Als ik je daar nou eens mee neuk ?", waarop hij haar verlangend aankeek en gretig op haar aanbod inging. Terwijl Anja het harnas aantrok ging Pieter voorovergebogen op zijn knieën zitten, en keek ze opgewonden naar de rubberen pik die recht vooruit stak, waardoor ze er als een jongen met een enorme pik uitzag. "Moet je je poepertje niet voorzien van een beetje glijmiddel ?", vroeg ze, waar Pieter ontkennend op reageerde en vertelde dat zijn gaatje er inmiddels wel aan gewend was. Ze zou hem zeker niet sparen na de pijnlijke penetratie waarmee hij zijn lul in haar kutje had geperst, en nadat ze de rubberen eikel tegen zijn ster had gezet drukte ze in één beweging de dildo naar binnen, waarbij Pieter even een korte gil gaf. Terwijl ze zijn heupen met haar handen omklemde prakte ze de dildo zo diep mogelijk in zijn aars, waarna ze hem wild met het gevaarte begon te neuken. "Oh schatje, wat voelt dat goed, mijn hele darm is opgevuld", riep hij uitzinnig, waarbij Anja zijn pik omklemde en er stevig aan begon te trekken. Het zou vast niet lang duren voordat hij zijn zaad zou lozen, en toen hij plotseling verkrampte spoot hij zijn kwak met volle kracht luid kreunend naar buiten. Nadat hij was klaar gekomen trok Anja de dildo uit zijn kont, en trok ze de strapon uit, waarna hij haar een dikke zoen gaf en zei: "Dank je wel schatje dat was lekker", waarna hij zich omdraaide en binnen een minuut ronkend in slaap viel.

Anja was verbijsterd dat hij haar totaal geen aandacht gaf door haar een naspel te bezorgen, want ondanks dat ze ervan genoten had, wat mede veroorzaakt werd door de geile lingerie van haar vader kon ze ook wel begrip opbrengen voor het feit dat haar moeder haar pleziertjes buitenhuis zocht. Hoewel haar vader al 38 jaar was had hij schijnbaar nooit geleerd dat vrouwen meer wilden dan simpel gelikt te worden, en ook een G-spot en een klitje hadden om mee te spelen, en een behoorlijk voor- en naspel wilden, bovendien vroeg ze zich af of hij wel eens standjes had uitgeprobeerd of een anaal nummertje had gemaakt, om van aarslikken nog maar te zwijgen. Ze was voorlopig nog niet klaar met haar vader, en zag het als een grote uitdaging hem deze zaken bij te brengen...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Chantage, Dochter, Strapon, Travestie, Vader, Verleiden, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nieuwe HuisgenotenDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot,
"De regen viel met bakken uit de lucht wanneer ik thuis aankwam. Vlug nam ik uit mijn regenjas mijn huissleutels en opende hiermee de garagepoort. Met mijn fiets aan de hand liep hierna de garage in en eenmaal ik mijn fiets op zijn plek had gezet, dee..."
09-12
9.2
Meteen ErnaDoor: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Papa glimlachte naar mij wanneer hij opstond en met zijn hand wreef hij nog even over mijn hoofd alvorens hij mijn slaapkamer verliet. Hij had me net seksuele voorlichting gegeven en mij uitgelegd hoe we hier in onze geloofsgemeenschap mee omgingen. ..."
08-12
8.9
Een Huwelijk, Seks...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Neuken, Pijpen, Zus,
"Nadine is best wel zenuwachtig deze ochtend. Nog een week en dan gaat het dan toch echt gebeuren. Dan trouwt ze de liefde van haar leven, Sven. Beiden zijn ze opgegroeid in hetzelfde kleine dorpje en ze kennen elkaar dus al heel hun leven. Toen ze al..."
08-12
9.4
Tijd Voor Simone - 3Door: Mascha
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Neuken, Parenclub, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"Een paar uur later komt Simone pas weer beneden. Het is al tegen twee uur. Johan is samen met Elsje boodschappen doen bij Albert Heijn. Simone is een beetje stilletjes. Ik vraag of ze koffie wil en ze knikt. Dan vraag ik Vond je het niet leuk strak..."
08-12
9.1
Tante NinaDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tante, Tiener, Trio,
"Weer thuis, verandert Niels leven drastisch. Voor de zomervakantie was hij nog een verlegen jongen, die op zijn kamer wegzwijmelde bij een foto van de tieten van zijn geliefde tante Nina. Nu zit hij op de top van de apenrots van de jongens in zijn kl..."
08-12
9.4
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.2
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.2
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1
Klik hier voor meer...