60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-11-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 10292x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sanne - 1
De man opende de deur van het het huisje en liep naar binnen. Haar hart bonkte in haar borst terwijl ze zich afvroeg wat er met haar ging gebeuren. De kamer was donker en rook muf. Ze voelde zich angstig en hulpeloos, haar enkels en polsen nog steeds stevig vastgebonden. De man zette haar neer op een oude, versleten stoel en keek haar grijnzend aan. Sanne kon alleen maar hopen dat ze snel gered zou worden en dat deze nachtmerrie snel voorbij zou zijn.

De man stapte op haar af en ging met zijn hand langs haar wang. Sanne voelde een rilling over haar rug lopen toen de man haar aanraakte. Zijn handen waren ruw en ongewenst, en ze voelde zich nog hulpelozer dan daarvoor. Ze probeerde zich te verzetten, maar haar vastgebonden enkels en polsen maakten het onmogelijk om te ontsnappen aan zijn greep. Haar hart klopte in haar keel terwijl de angst haar overweldigde. Daarna gebeurde het geen waar ze zo bang voor was. De man opende haar vest.

Daarna ging de man met zijn hand langs haar buik en naar de rand van haar shirt en werkte hem omhoog. Zijn hand voelde vies en hard over haar buik. Hij werkte haar shirt omhoog tot haar blauwe sport topje zich bloot gaf. Toen haalde hij de doek uit haar mond.

“ Wat wil je van me? Laat me alsjeblieft gaan!” riep ze. “Rustig maar, schat. Je kunt toch nergens heen. We gaan gewoon een beetje plezier hebben.” Zei hij met een sinister lachje op zijn gezicht. Ze keek hem nu met tranen op haar wangen aan. “Nee, alsjeblieft! Laat me met rust en blijf van me af!” ze stribbelde tegen het materiaal wat haar handen en voeten bij elkaar hield

“ Maak je geen zorgen, ik zal voorzichtig zijn. Ik beloof dat ook jij het leuk gaat vinden. Zei hij en hij ging met zijn handen nu langs haar knieën en bovenbenen.“ Alsjeblieft, alsjeblieft, doe me geen pijn. Ik smeek je, laat me gewoon gaan!” Zei ze. een duidelijke snik nu in haar stem.

“Maak je geen zorgen, ik zal voorzichtig zijn.” en hij duwde de vot terug in haar mond. Met een schaar begon hij vakundig alle kleding van haar lichaam te verwijderen. Eerst haar vest, shirt en sporttop daarna haar broek, slip en sokken. Daar zat de jonge 3de klasser dan. Naakt en kwetsbaar alleen met een vreemde man. De man opende de deur naar een 2de kamer van het huisje. Daarna pakte hij de de rugleuning van haar stoel, kantelde hem op zijn achterpoten en trok haar mee.

In de kamer zag ze een bed en muren met allerlei instrumenten die ze niet kende. Het had een beetje weg van een martelkamer. hij zette haar in het midden. “ Als jij lief voor mij bent dan ben ik ook lief voor jou” Zei hij. Sanne zag dat hij zijn broek aan het openmaken was. ze wist wat er komen ging. Een piemel zoals ze nog nooit gezien had kwam tevoorschijn. “ je weet wat je hiermee moet doen toch? Zei hij en hij draaide haar hoofd naar hem toe en verwijderde het vot. Sanne echter, hield haar lippen stijf op elkaar. “ Je werkt mee of ik zorg ervoor dat je mee werkt”.

Sanne was het nog steeds niet van plan. “ Oke dan. Dan doen we het de moeilijk weg.” Sanne sloeg een zucht van opluchting toen hij de man zijn pik zag wegdoen. ze hoord wat gerommel en zag dat hij een grote machine op wieltjes pakte. Deze zetten hij voor haar neer. Toen pakte hij 2 stokken. De eerst bond hij tussen haar knieën. Ze kon haar benen nu niet meer sluiten. Zo kwetsbaar had ze zich nog nooit gevoeld. De 2de stok zetten hij aan een wiel op de machine. Deze richten hij op haar, op haar kutje. Als laatste draaide hij een groot dik, roze ding op de stok. Een dildo wist ze. Hij reed de machine iets naar voren en de dildo drong haar kutje binnen. Sanne beet op haar tanden. Ze had geen idee wat er komen ging. De man drukte op een afstandsbediening en de dildo begon te bewegen. In en uit haar alsof een jongen haar aan het neuken was. De snelheid was oke maar de diepte bijna niet te doen. “ Oke stop stop. ik zal je pijpen.”

“Nee meisje. Ik ga nu even een punt maken. Ik wil dat je me luid en duidelijk snapt.” Hij zette de machine harder, en harder, en harder. De snelheid was nu ondragelijk. Sanne gilde het uit terwijl de man daar stond te lachen. Toen verliet hij de kamer.

Sanne wist niet meer hoelang ze daar gezeten had. Ook was ze kwijt hoeveel ze was gekomen. Waren het 2 keer, 5 keer ? het voelde als 100. Haar vrouwelijke onderdelen waaren niet bedoeld voor dit misbruik. Uiteindelijk stapte de man de kamer in en zette de machine uit. Woordeloos ging hij naast haar staan en ontblote opnieuw zijn pik. Sanne opende haar mond.

Hij duwde zijn eikel haar kleine mondje in en begon stotende bewegingen te maken. Ze sloot haar mond en liet het maar gebeuren. De man had het duidelijk naar zijn zin aan zijn kreunen te horen. Met haar ogen dicht onderging ze het. Hij werd nu ruwer en pakte haar haar vast. Ze was niet langer instaat het tempo te bepalen, dat deed hij nu door ruw op haar keeltje in te stoten. Na wat wel een eeuwigheid leek kwam hij klaar. Ze kon niet meer slikken en zijn zaad droop dus uit haar mond tussen haar borsten over haar buik. Ze kan geen verweer meer geven.

De man maakte al haar boeien los en legde haar op het bed. Toen deed hij een stale klem om haar enkel die verbonden was met een ketting. Bijna liefdevol bedekte hij haar met een deken. Daarna verliet hij de ruimte. Dit werd een lange tijd wist ze. misschien als ze deed wat hij vroeg dat ze er goed vanaf kwam. Ze hield zich voor om maar gewoon te doen wat hij zei.
Lees verder in: Sanne - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Dildo, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk SamenDoor: Sweethome
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Na een aantal weken met elkaar gemaild te hebben, hebben we besloten om elkaar te ontmoeten. We spreken af dat we ieder op elk moment kunnen besluiten om het te stoppen of om er mee door te gaan. Voor beide onze veiligheid hebben we afgesproken op ee..."
28-11
9.1
Maaike En Haar... - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"De volgende morgen gingen ze verder waar ze gebleven waren. Maaike werd gestreeld en gelikt waardoor ze weer helemaal ontspannen werd. Toen ze helemaal relaxt was, zei Frank tegen haar dat ze op haar knie n moest gaan liggen. Steek je kontje maar in..."
27-11
9.3
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11
8.6
Zijn Hoer - 9Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Sprookje,
"Meester neukte me stevig door tegen de muur en fluisterde in mijn oor jij kleine geile slet van me. Kom voor me dat was het moment dat ik me liet gaan en ik kwam samen met meester klaar. Mijn tepels deden pijn door de klemmen en het gewicht maar t..."
25-11
9.1
Een Duwtje In... - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11
9.4
Hete Sex En... - 3Door: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"We zitten nu in de laatste week van onze vacantie hier op de camping. Onze buren met Rion, zijn er nu alleen in het weekeinde. Dit betekent dat ik weer sex heb met Eric zonder dat Rion plots op komt duiken. Oh jaaa ik genoot er wel van, d..."
25-11
8.8
Slavin Vera - 2Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik hoe ik eruit zie. Ik sta de lunch de vaatwasser in te ruimen als ik mijn telefoon in mijn kont..."
24-11
8.9
Jeanne - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie,
"We waren reeds een week verder. Na een heerlijke zaken lunch reden Gert en ik terug naar de zaak. laat je bh in de auto zei Gert en keek me geil aan. wat Vroeg ik. vooruit we zijn er bijna eiste Gert. Ik keek Gert aan, zag dat hij het me..."
24-11
8.9
Nadi's Leven ...Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Wandelen,
"Het is een heerlijke voorjaarsdag en de temperaturen zijn de laatste tijd al heerlijk voor de tijd van het jaar. Zo eind april verwacht je niet dat het al 25 graden is en het voelt ook al gewoon als zomer aan. Dan is het wel lekker als je zelf je wer..."
24-11
9.1
Zijn Hoer - 8Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin,
"Ik amuseerde me met de meiden, mijn kennis van de taal ging heel snel vooruit. Een van de slaven durfde het aan om me een vraag te stellen. we hebben allemaal piercings, de andere slaven die hier komen ook. Waarom u niet mijn meester wil dat n..."
24-11
9.2
Vrienden En Familie...Door: Bertine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen, Vingeren, Vrienden,
"Mijn familie is niet groot en we hebben een 5tal echtparen die wij als goede vrienden zien. Ik, Bertine 28 jaar, getrouwd met Hans 30 jaar, geen kinderen. Mijn ouders Ben 59 jaar en mijn moeder Francien 57 jaar. Ik heb 1 broer Rob getrouwd met Ange..."
22-11
8.5
Slavin Vera - 1Door: Slavinvera
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Hoi allemaal, mijn naam is Vera en ik ben 26 jaar. Voordat ik met mijn verhaal begin zal ik mezelf eerst even beschrijven. Ik ben dus 26 jaar en werk in een hotel bij de front office. Maar ik werk niet alleen maar natuurlijk. Buit..."
22-11
8.6
Klik hier voor meer...