Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Alodnalg
Datum: 02-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 6717
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Friends With Benefits
Eigenlijk is het best grappig om iemand zo te zien genieten van zijn anale ontmaagding. En dat ik er ook nog heel veel plezier aan beleef is een win-win situatie. Afwisselend neuk ik Juan zijn kont. Met lange halen, korte stootjes en diep in hem, draaiend met mijn heupen. "Aaaaah Leo, ik hou het niet meer. Aaaaahh" kreunt Juan. Ik voel hem verkrampen, mijn pik wordt verwurgd in zijn aars. Met grote kracht spuit het zaad uit zijn pik. Zijn hele romp zit vol met zijn 'witte goud'. Het pulseren van zijn pik, gevolgd doorn zijn ontlading en het verkrampen van zijn sluitspier is een dusdanig geil moment dat ook bij het sein op 'groen' gaat. Met een oerkreun vul ik zijn darm met mijn pap.

"Hmmmmm Leo, dat was lekker" kreunt Juan. Ik kijk omlaag en moet lachen om de grote hoeveelheid sperma op zijn lijf. "zo... nu kan ik weer gaan douchen" zegt hij. "Echt?" zeg ik. "Niet perse hoor...". Ik haal mijn pik uit zijn kont en begin aan de 'klus'. Ik start boven aan zijn borst. Zorgvuldig lik ik zijn pap op. Ik geef zijn tepels een extra likbeurtje en daal langzaam af. De sporen zijn bijna uitgewist als ik zie dat er nog een restje uit zijn eikel sijpelt. De druppels vallen op zijn onderbuik. Ik lik ze op en merk meteen dat het likken van zijn buik gevoelig is. De lul van Juan komt alweer tot leven.

Ik sluit mijn hand rond de stam. Aan het pulseren voel ik dat hij alweer kan en trek zijn voorhuid helemaal terug. Even kijk ik Juan aan, hij heeft een gelukzalige blik in zijn ogen. Zijn pik is lekker hard, lang en niet te dik. Tergend langzaam neem ik zijn trots in mijn mond, tot diep in mijn keel. Ik grijp hem bij zijn ballen en trek hem af. Mijn mond en tong doen de rest. Ik proef spermaresten van zijn orgasme van zojuist. Ik weet dat we niet heel veel tijd meer hebben. Juan legt zijn hand op mijn hoofd en bepaald het pijpritme. Deze mijn intense behandeling heeft heel snel resultaat. Binnen een paar minuten volgt het volgende orgasme en spuit Juan opnieuw met heel veel kracht zijn sperma uit zijn pik, maar nu in mijn mond. Ik haal snel zijn lul uit mijn mond en bezorg mezelf een facial. De klodders sperma druipen van mijn gezicht.

"Kom maar even" zegt Juan. "Ik zal dit varkentje wel even wassen...". In no-time likt hij mijn gezicht schoon. We moeten nu echt opschieten. We kleden ons aan en checken bij elkaar of alle sporen gewist zijn. Met een tongzoen besluiten we ons 'pretmomentje'. We gaan snel naar buiten en ruimen een beetje op. Als de auto met de dames en de nieuwe gasten het terrein op komen rijden zijn we net klaar. We ontvangen Britt en Ron op een hartelijke manier. Ik knuffel Ron en verwelkom Britt met drie kussen waarvan de laatste op de lippen. Ze moest eens weten dat nog geen 10 minuten geleden die lippen om de lul van Juan zaten...

Met een koud glaasje Rose proosten met Britt en Ron op hun veilige aankomst. Na een paar glaasjes stelt Ron voor om de koffers naar de caravan te brengen en uit te pakken. Ik stel voor even mee te lopen. Als we bij de caravan aankomen en de koffers hebben weggezet verteld Ron dat de relatie van hem met Britt behoorlijk bekoeld is. "We hebben het er zelfs al over gehad om uit elkaar te gaan en pakken de dagen hier in Spanje aan om te kijken of er nog toekomst is voor ons" verteld hij. "Ik weet het niet zeker, maar heb het idee dat er een ander in het spel is bij Britt, hoewel ze dat in alle hevigheid ontkend". Na zijn relaas wens ik hem heel veel sterkte en zeg dat ik hoop dat ze bij elkaar blijven. Het zou zonde zijn om zo'n lange vriendschap kwijt te raken.

Als we weer terug zijn en een nog een paar flesjes weggetikt hebben met zijn allen zegt Britt dat ze wil gaan slapen. Het was een lange dag en de reis was vermoeiend."Oké, ik ga mee" zegt Ron. Britt kijkt hem aan. "Dat moet je zelf weten... je hoeft niet mee hoor... ik ga toch slapen..." zegt ze. Ik ben verbaasd over deze opmerking. Ze zijn weliswaar allebei behoorlijk aangeschoten, maar toch, dan maak je toch niet zo'n opmerking in bijzijn van je vrienden. Maar een beetje snap ik het wel. Als ik naar mezelf kijk... als ik flink gedronken heb... dan ben ik meestal ook behoorlijk geil... en hebben Marja en ik over het algemeen knetterende sex. En als Ron dezelfde genen heeft dan mij... kan ik me voorstellen dat hij zijn vrouwtje wil doen. Maar Britt is duidelijk, ze wil slapen.

Britt vertrekt en Ron blijft achter. Hij drinkt flink door en heeft bijzonder veel interesse in Lela en haar dochter. Na een tijdje vinden we het welletjes en gaan slapen. Na het gebruikelijke tandenpoetsritueel kleden we ons uit en kruipen in bed tegen elkaar aan. "Zullen we maar gaan slapen" zegt Marja. "Het was een lange enerverende dag. En de droom die je vandaag had, de erotische droom over mij, daar sta ik wel voor open denk ik, maar niet nu". Mijn lul maakt een klein vreugdesprongetje na haar woorden. Maar het heeft al zooooo lang geduurd, dat ik nog wel even kan wachten. Verstrengeld in elkaar vallen we in slaap.

"Ik geloof niet dat Britt open staat voor het 'vrije strand' Leo", zegt Marja als we na het ontbijt naar het strand gaan. Onze Spaanse vrienden gaan daar wel heen, dus we spreken af dat we met zijn vieren naar het strand gaan. Ik heb het naaktzwemmen met Lela vanochtend gemist. Door de veel glaasjes rosé gisteravond werd ik pas om half 10 wakker. We pakken de strandspullen bij elkaar en lopen met Britt en Ron naar het strand. We genieten van het strand, het zonnetje, de verkoelende zee. We zijn allemaal heel erg lui. In de loop van de middag wordt Britt onrustig. "Ik begin me een beetje te vervelen" zegt ze. "Ron, ga je mee? Lekker een stukje wandelen door de branding?". Ron kijkt haar aan. "Kun je nou nooit eens keertje rustig een dagje op het strand zijn zonder iets actiefs te doen?" zegt hij vragend. "Ach laat ook maar" reageert ze bits. Als ook Marja zegt dat ze lekker blijft liggen stel ik voor dat ik wel even meega. Marja smeert mijn rug nog even goed in met zonnebrand en we vertrekken.

Samen slenteren we door de branding. We lopen in de richting het 'vrije strand'. Ik besluit haar niks te zeggen over dat strandje, ze zal het zo zelf wel ervaren. Ook Britt verteld me over haar relatie met Ron. Eigenlijk een beetje hetzelfde als gisteren, wat Ron vertelde, en ik besluit haar te vragen of er iemand anders in het spel is. Britt kijkt me aan en zegt "Voor mij wel, ik ben al een tijdje verliefd, maar die is onbereikbaar. Maar daar wil ik het bij houden. We slenteren verder en lopen langs het 'vrije strand'. "Wat is dit hier?" vraagt Britt licht geschrokken. Ik begin te lachen en leg uit dat dit heel gewoon is in Spanje. Op sommige stranden is het hier allemaal wat vrijer...

Ik zie onze Spaanse vrienden zitten. Solana zit naast de sup en zwaait naar me. "Kijk Britt, daar zitten onze Spaanse vrienden". Britt kijkt niet en loopt door. "Dat is echt niks voor mij Leo" zegt ze maar ik merk dat ze wel een paar keer stiekem kijkt naar de naakte mensen op het strand. Als we wat verder lopen komen we op een stuk strand wat volledig verlaten is. De zon gloeit op mijn rug en stel daarom voor een verkoelende duik te nemen.

Britt loopt voor me het water in. Ik vergaap me aan haar strakke kontje. Kijk, dat haar borsten vrij klein zijn, dat is maar zo. De rest maakt alles goed. Waarom dragen die meiden tegenwoordig allemaal van die geile strings? Is het zo gek dat ik daar zo geil van word? Britt duikt in het water, ik volg haar voorbeeld. We staan naast elkaar, met het water tot boven onze schouders, in de zee. Ik besluit Britt uit te dagen. "Ben jij er nooit benieuwd naar hoe iemand er in zijn nakie uitziet?" vraag ik. "Huh? Wat?" zegt Britt. Ik lach om haar overbekende reactie. "Ik heb dat namelijk wel. Als ik mensen ontmoet en ik vind ze interessant, dan heb ik dat heel vaak. Maar niet alleen bij mensen die ik ontmoet, ook bij vrienden heb ik dat".

"Wat Leo? Ook bij vrienden? Ook bij mij? En bij Ron?" vraagt ze. Ik begin me nu toch wel een beetje ongemakkelijk te voelen. Haar onzekerheid... "En ik vind het wel een beetje vreemd Leo. En ik kan me niet voorstellen dat je mij interessant vindt. Er is helemaal niks bijzonders aan mij" zegt ze. "Dat ben je wel Britt, je mag er wezen. En zelfs meer dan dat, je mag trots zijn op jezelf!". Britt bloost na mijn compliment en ik merk aan haar lichaamstaal dat ze ontspant. "Laten we maar we verder lopen" zegt ze.

We slenteren verder maar opeens gaat Britt stil staan. "Wil je omdraaien en terug gaan?" vraag ik. Ze knikt nee en zegt volledig onverwacht "Ik moet je iets bekennen Leo, jou!" Ik kijk haar vragend aan. "jou... naar jou ben ik wel benieuwd hoe je... kom we lopen terug". "Ho wacht even. Ik heb die wens ook al heel lang bij jou, maar durfde er tot zojuist nooit over te beginnen" zeg ik "maar durf jij dat? Ik wel in ieder geval, maar dan is het wel: voor wat hoort wat". Britt kijkt me met een sneaky lachje aan, pakt mijn hand en leidt me een stukje de duinen in. Ze kijkt een paar keer goed om zich heen en vraagt me om te draaien. Ik sta met mijn rug naar haar toe als ze opeens zegt dat ik mag kijken. Ik draai en het eerste wat ik zie is dat haar bikini naast haar voeten op de grond ligt. Ze staat met haar rug naar me toe, helemaal naakt. "Nu jij..." zegt ze. Ik draai me weer om en doe mijn zwemshort uit. Mijn lul staat recht vooruit. "Klaar, kijk maar" zeg ik. Ik voel haar ogen in mijn rug.

Buiten het geruis van de wind is het doodstil in het duinpannetje. Wat nu... vraag ik me af, maar dat duurt niet lang. Ik voel opeens haar warme lichaam tegen mijn rug. Zachtjes fluistert ze in mijn oor "wat zijn we stout hé Leo". Haar warme adem in mijn nek zorgt er voor dat de spanning in mijn lijf toeneemt. Ik doe een stapje naar voren en draai me langzaam om. Mijn stoutste dromen komen uit, eindelijk zie ik haar helemaal naakt. En ze is nog mooier dan in mijn dromen. Haar mooie strakke borstjes, kleine harde tepeltjes, een plat sportief buikje en een super strak glad kutje. "W... Wauw Britt, wat ben je mooi" zeg ik zacht. Ik kan het niet helpen, maar mijn lul staat strak keihard omhoog door het zien van al dat lekkers. Britt bloost en kijkt me aan. "Mijn droom komt ook uit hoor Leo, samen met jou, hier alleen met jou". Ze blijft doodstil staan en kijkt naar mijn onrustig op en neer wippende pik. Ik doe een stapje naar haar toe en geef haar een knuffel. Mijn pik zit opgesloten tussen onze buiken. "We moeten terug Leo, om geen argwaan te wekken".

Ik baal dat ze dat zegt, maar snap het natuurlijk wel. Nog even trek ik haar strak tegen me aan... "Maar eerst nog..." zegt ze en pakt mijn hand. "Je mag wel even voelen". Ze duwt mijn hand tussen haar gespreide benen. Oh sjit zeg, wat is ze heerlijk glad. "Zacht hé" zegt ze, "Laser behandeling, nooit meer stoppels". Ik wrijf over haar gladde kruisje. Mijn vinger glijdt simpel tussen haar lipjes en voel haar gezwollen klitje. "Aaah Leo, wat doe je toch met me? Maar we moeten nu echt gaan". We kleden ons weer aan en als ik achter haar loop steek ik mijn vinger in mijn mond en proef haar. Mmmmmm wauw, dat smaakt naar meer, veel meer!

"Zo, jullie zijn lang weggebleven" zegt Ron als we terug zijn. "Jullie waren echt heel ver, helemaal uit het zicht". "Ja Ron" zegt Britt, "het was heerlijk om te wandelen. En je ook nog eens wat onderweg, het was in meerdere opzichten een lekker stukje lopen. Echt een 'lekker' stukje lopen zegt ze met de nadruk op lekker. Uiteraard weet ik waar ze op doelt en ik kijk daarom een beetje zenuwachtig omlaag. Tot hier en niet verder Britt, denk ik bij mezelf, het was ons lang gekoesterde momentje. De zon staat inmiddels laag en gaan terug naar de camping. Ons dagelijkse ritueel is simpel maar fijn, lekker borrelen na het strand. Het is gezellig met zijn vieren en voor we het in de gaten hebben wordt het donker. "Tijd voor een verfrissende douche" zegt Marja en drinkt haar glas leeg. "Ik neem er nog eentje" zeg ik en schenk nog een keertje in. "Doe mij ook maar" zegt Britt, dan kun jij een douche nemen Ron, in de caravan, en dan kom ik zo wel". Ron staat ook op, we blijven samen over bij onze tent. Als dat maar goed gaat...

Het is, op twee kaarsjes na, aardedonker. Ik voel de spanning tussen ons. Ik nip aan mijn rosé en zie in het schaarse licht dat Britt zenuwachtig op en neer beweegt. Ze zit tegenover me aan het tafeltje en pakt mijn telefoon. "Als je me nog een keer wil zien vandaag Leo... en morgen... wat is de code van je telefoon?" Wat ik normaal nooit zou doen doe ik nu meteen. Ik geef haar de code. Ze opent de camera en dan flits het een paar keer onder de tafel. Je hoeft me echt niet uit te leggen wat ze aan het doen is maar ik voel de geilheid meteen weer opborrelen. Ze legt mijn telefoon terug op tafel en pakt haar eigen telefoon, unlocked die en geeft hem aan mij. Zonder er bij na te denken haal ik mijn pik uit mijn broek en maak een paar foto's. Britt staat op, neemt haar telefoon aan en zegt "Zo, tijd voor een koude douche". Als ze wegloopt heeft ze het niet eens in de gaten. Ik geniet kort van haar lekkere kontje en roep haar dan na "Uhhh Britt, je broekje". Ze giechelt, trekt haar broekje aan en verdwijnt in de donkere avond...
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...