Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Alodnalg
Alodnalg
Met heel veel plezier schrijf ik mijn verhaaltjes en laat mijn fantasie soms de vrije loop. Fictie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in mijn verhalen. Een paar jaar geleden heb ik het naaktstrand ontdekt. Een plek waar ik me altijd heel erg vrij en happy voel.
En daarom durf mezelf sinds die tijd dan ook bloot te geven in het openbaar. Want waarom op het strand wel en verder niet? No problem!

Lieve lezer. Schrijven is niet mijn werk, wel een leuke hobby. En sex is niet mijn werk, wel mijn hobby. Veel plezier met mijn verhalen!

Als je iets met me wil delen, dat vind ik leuk. Het mag van alles zijn. Van delen wordt het leven alleen maar leuker.

Laat een reactie achter of stuur een mail!
Hoogste Cijfer: Vakantie Aan De Costa - 10: Wensen Vervullen
Meest Gelezen: Dagje Weg - 1
Aantal Verhalen: 31
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: alodnalg@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vakantie Aan De Costa - 14: Even Een UitstapjeDoor: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buren, Duinen, Masturbatie, Masturberen, Plas, Plassen, Spuiten, Strand, Vakantie,
" H Leo, wat is dat nou Lig je nou alweer te slapen . Ik word abrupt wakker geschut door Marja, die terug is van het boodschappen doen. Mijn boek ligt naast me op de grond. Je boek was niet spannend zie ik, maar je droom wel giechelt ze. Ze doelt..."
29-05-24
9.3
Vakantie Aan De Costa - 13: Dromen Komen Uit.. OfDoor: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bikini, Camping, Duinen, Neuken, Pijpen, Vakantie, Vingeren,
"Eigenlijk is dit hartstikke fout, maar ook bijna niet te weerstaan. Wat ik gisteren voelde, letterlijk en figuurlijk, roept opnieuw een dierlijk verlangen in me op. En ik weet het echt wel, dit is zo fout maar ze is daar zo lekker zacht, zo onweersta..."
26-05-24
9.1
Vakantie Aan De Costa - 12: Geduld BeloondDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Kontje, Likken, Neuken, Ontdekken, Vakantie,
"Voor me op de tafel ligt mijn telefoon. Ik ben een beetje verward, het ging allemaal zo snel. Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar de foto s die er nu op staan, maar vind het ook wel een uitdaging om het kijken uit te stellen. Hoi schatje, ik b..."
13-05-24
9.0
Vakantie Aan De Costa - 11: Friends With BenefitsDoor: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Facial, Friends With Benefits, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vakantie, Voyeurisme, Vrienden,
"Eigenlijk is het best grappig om iemand zo te zien genieten van zijn anale ontmaagding. En dat ik er ook nog heel veel plezier aan beleef is een win win situatie. Afwisselend neuk ik Juan zijn kont. Met lange halen, korte stootjes en diep in hem, dra..."
02-05-24
9.0
Vakantie Aan De Costa - 10: Wensen VervullenDoor: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Duinen, Neuken, Pijpen, Strand, Vakantie, Zee,
"De glazige blik in de ogen van Solana zegt genoeg. Met een lange diepe zucht heeft ze zich over mijn harde pik laten zakken. Volledig stuffed up geniet ze even van het momentum. Ze sluit even haar ogen waarna ze ritmisch met haar heupen draait. Ik ..."
26-04-24
9.4
Vakantie Aan De Costa - 9: Het 'vrije' StrandDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Naakt, Neuken, Pijpen, Strand, Vakantie,
"Door het zoute zeewater kost het weinig moeite om rustig op mijn rug te dobberen in het rustige zeewater. Mijn periscoop steekt een stukje uit het water. Ik beweeg mijn onderlijf omhoog en omlaag, mijn gladde onderbuik glimt door het water in combi..."
23-04-24
9.2
Vakantie Aan De Costa - 8: Een Nieuwe DagDoor: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Naakt, Neuken, Scheren, Strand,
"Nadat ik de poort met mijn pasje geopend heb loop ik de camping op naar ons plekje. Ik zie dat er weinig leven is, ze liggen of allemaal nog in bed of ze zijn in het sanitair gebouw. Omdat het vandaag mijn beurt is om broodjes te halen pak ik wat gel..."
15-04-24
9.1
Vakantie Aan De Costa - 7: De Ochtend ErnaDoor: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Rimmen, Vakantie,
"Marja ligt naast Solana, ik kies mijn eigen kant waardoor Solana tussen ons in ligt. Is het echt waar dat je Solana geneukt hebt vraagt Marja aan mij. Voor ik kan reageren zegt Solana dat ik haar kort en heftig geneukt heb. Ik heb iets met oud..."
17-10-23
9.3
Vakantie Aan De Costa - 6: Een Nieuwe ErvaringDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Naakt, Neuken, Pijpen, Strand, Vakantie,
"Juan loopt schuin voor me en staat tot zijn knie n in het water. Ik veeg met mijn vingertopje de druppel sperma op en lik mijn vinger af. Gatver, wat doe ik nu. Ik proef mijn eigen zaad. Juan heeft zich omgedraaid en kijkt me aan. En Smaakt het . ..."
13-10-23
9.3
Vakantie Aan De Costa - 5: Met Zijn VierenDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Billen, Bischierig, Kontje, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Dat Marja geniet is voor mij een complete verrassing. Ik had er nooit bij stilgestaan dat het misschien wel eens zou kunnen zijn dat ze zich aangetrokken kon voelen tot een vrouw. Haar tepels verraden dat ze ontzettend geniet, die zijn inmiddels keih..."
11-10-23
9.2
Vakantie Aan De Costa - 4: De Avond ValtDoor: Alodnalg
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Vakantie,
"Kan dit wel vraag ik me af, een aangeschoten jonge vrouw met een veertiger samen in een douchehokje Solana doet een stapje naar voren en klikt de deur op slot. Ze drukt haar naakte lichaam tegen me aan. Haar harde tepels schuren over mijn borst en z..."
07-10-23
9.2
Vakantie Aan De Costa - 3: De VerleidingDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jong En Oud, Verleiden, Vingeren,
"Solana ligt achterover op de sup. Ze lijkt volledig ontspannen en haar ogen zijn gesloten. Omdat ik niet zo goed weet wat er omgaat in het hoofd van een 17 jarig meisje lijkt het me verstandig om terug te paddelen naar het strand. Haar vingers omklem..."
03-10-23
9.1
Vakantie Aan De Costa - 2: Suppen...Door: Alodnalg
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Neuken, Strand, Vakantie,
"De vakantie is begonnen. In alle aspecten. We zijn inmiddels een paar uurtjes verder. Fris gedoucht een koud biertje gedronken met een lekker borrelplankje erbij en daarna goed gegeten in het restaurant op de camping. Marja en ik liggen lekker uit te..."
30-09-23
9.2
Vakantie Aan De Costa - 1Door: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Milf, Nudisme, Pijpen, Strand, Vakantie,
"Half juni. Eindelijk, het leek een eeuwigheid te duren dit keer. We mogen weer Drie weken lang vakantie aan de Costa in Spanje. Na een lange autorit komen we aan op de camping en bouwen onze tent op. Het is warm, ontzettend warm en het kost weer hee..."
28-09-23
9.2
Een Zwoele Avond, Friends With BenefitsDoor: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Biseksueel, Friends With Benefits, Neuken, Pijpen, Strippen, Zwoel,
" i Deel 4 van het avontuur in de serie onverwacht bezoek , klussen met benefits en een stapje verder . In een stapje verder zijn we gestart met het spel truth or dare om onze vriendschap verder te verdiepen. We gooien, onder invloed van veel ..."
23-07-20
8.9
Een Stapje VerderDoor: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Likken, Neuken, Pijpen, Strippen, Vingeren,
" i Lees hieronder het vervolg op de serie onverwacht bezoek en klussen met benefits . In heet eerste verhaal help ik Diana met de reparatie van haar laptop en daarna heb ik geholpen met klusjes in huis. Ik ben inmiddels weer thuis en ontmoet Anne ..."
21-07-20
9.2
Klussen Met BenefitsDoor: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Klussen, Pijpen, Vingeren,
"Enkele maanden geleden vertelde ik jullie over mijn avontuur onverwacht bezoek waarbij ik, Paul, spannende uurtjes beleefd heb met Diana. Diana is de vrouw van Bart en gezamenlijke vrienden van mij en Anne, mijn vrouw. Diana had een defecte laptop ..."
18-07-20
9.0
Eenzaam Op Het Strand - 3Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Plas, Plassen,
"We zijn twee dagen verder en het gezin is weer volledig hersteld. We kunnen dus weer naar het strand. Als alles ingepakt is lopen we de camping af en via de vlonders lopen we richting zee. Als we bij het strand komen stel ik voor om een keer naar lin..."
28-06-20
8.9
Eenzaam Op Het Strand - 2Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strand, Vingeren, Zomer,
"Na een onrustige nacht staan we weer vroeg op. Het dagelijkse riedeltje herhaalt zich, ontbijt, opruimen, spelen met de kinderen. Rond een uur of 11 stel ik voor naar het strand te gaan. Mijn vrouw haakt af omdat ze nog steeds niet helemaal hersteld ..."
27-06-20
8.8
Eenzaam Op Het Strand - 1Door: Alodnalg
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Strand, Vingeren, Zomer,
"Twee jaar geleden vierden we vakantie in het mooie en warme Spanje. De camping die we hadden uitgezocht was speciaal voor families en vanwege de vroege zomer waren er alleen senioren en gezinnen met kleine kinderen. Zo ook wij, mijn vrouw en ik met o..."
26-06-20
8.9
Dagje Weg - 6Door: Alodnalg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dominantie, Likken, Pijpen,
" Nemen we nog een afzakkertje vraag ik aan Ilse als we thuis zijn. Ja lekker zegt Ilse, Doen we, dat is een mooie afsluiter. Ik heb een leuke dag gehad vandaag . Ik pak 2 wijnglazen uit de kast, schenk ze in en zet ze op tafel. Ik nog even naar ..."
28-09-19
9.1
Dagje Weg - 5Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Pijpen, Vingeren,
"Om half negen schrik ik wakker, de wekker afgezet en weer in slaap gevallen. Snel mijn bed uit, ontbijten en naar kantoor. Nog 3 dagen en dan gaan we uit met de vrienden. Op mijn telefoon zie ik een bericht van Kim, ze verteld dat ze zaterdag de nieu..."
24-09-19
9.0
Dagje Weg - 4Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Likken, Pijpen, Scheren,
"Ilse is nog niet thuis van haar werk en ga eten klaarmaken, dat is de afspraak die we gemaakt hebben. Wie het eerst thuis is begint met koken. Mijn vingers ruiken nog naar Kim dus was mijn handen uitgebreid. Als Ilse thuis komt eten we en vertellen w..."
21-09-19
8.8
Dagje Weg - 3Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega,
"Maandagmorgen 7 uur. Mijn wekker loopt af en ik druk op de sluimerknop. Ik moet nog even wakker worden en draai me nog een keer lekker om. De zondag was top, mooi weer, lekker in de tuin gezeten en aan het eind van de dag BBQen met de buren. Daarna n..."
14-09-19
8.9
Dagje Weg - 2Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Scheren,
"Ik loop naar de auto en rijd naar huis. Het is inmiddels middernacht en ben verrast dat mijn vrouw nog wakker is en met een wijntje voor de TV zit. Ilse heeft haar huispak aan. Hoe was het vraagt ze als ik binnenkom. Heel leuk schatje, zeg ik. Het wa..."
12-09-19
8.8
Dagje Weg - 1Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Parkeerplaats, Parking, Pijpen,
"Het is nu ongeveer 5 jaar geleden dat mij dit overkomen is. Het is bij onze vriendengroep een goed gebruik dat we jaarlijks een dagje weggaan en dat we om beurten de organisatie op ons nemen. Dit jaar was ik aan de beurt en ik vroeg Kim om mij te hel..."
08-09-19
9.2
Onverwacht BezoekDoor: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Scheren,
"Na een week hard werken heb ik mezelf beloond met een vrije vrijdagmiddag. Het was de hele week al prachtig weer en ik had bedacht er eens van te gaan genieten. Op donderdagavond had ik het zwembadje opgeblazen en gevuld, zodat het water alvast wat k..."
06-09-19
8.8
Aan De Rand Van Het Zwembad - 4: SlotDoor: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen, Zwembad,
"De temperatuur loopt steeds verder op, het is alweer boven de 30 graden en we zoeken regelmatig verkoeling in het zwembad. Wie heeft er zin in iets lekker verkoelends horen we Suus vragen. We zien haar mooie hoofd om de hoek van de keukendeur versc..."
05-09-19
9.1
Aan De Rand Van Het Zwembad - 3Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen, Spuiten, Zwembad,
"De dag was lang en zwoel geweest. Als ik even later na een goede douche in bed lig naast Inge kan ik, ondanks de grote hoeveelheid drank, de slaap niet meteen vatten. Inge ligt heerlijk te slapen, half op haar zij met een been recht en een been opget..."
25-08-19
9.3
Aan De Rand Van Het Zwembad - 2Door: Alodnalg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Likken, Pijpen, Vingeren, Zwembad,
"Britt staat op en loopt naar binnen. Inge volgt haar op de voet. Wij nemen nog een borrel en drinken onze glazen leeg. Een kwartiertje later zien we de dames weer aangekleed in droge badkleding in de keuken staan om de bbq voor te bereiden. Mari stel..."
15-08-19
8.9
Aan De Rand Van Het Zwembad - 1Door: Alodnalg
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Billen, Kontje, Likken, Pijpen, Zwembad, Zwemmen,
"Oude liefde roest niet. Hiermee begint mijn fijne ervaring verhaal . Mijn jeugdvriend en zijn vrouw vertrokken jaren geleden uit ons dorp naar een prachtig optrekje in een rustieke omgeving. Het contact verwaterde een beetje maar als we sporadisch b..."
13-08-19
8.6