Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Steifeduo
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 4475
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Wij Bij De Notaris
Wie zijn wij? Wij zijn Jan en Roy. Of beter: waren. Onze pleeg-zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn "wij" Jan en Wouter...

Een paar dagen later vroeg zijn klassemeester Wijnand of hij aan het eind van de schooldag langs de directeur wilde gaan. Die had een kadootje voor hem omdat Wouter had meegewerkt aan de demonstratie.

Dus gehoorzaam liep de knul na de laatste les naar het kantoor van de directeur. Hij was er nog nooit geweest maar het zag er best luxe uit. Er stonden zelfs verse bloemen op de tafel.

"Ga zitten knul", zei de man, "je weet waarvoor je hier bent. Noem me maar gewoon bij mijn naam Winston". "Oké Winston, dat zal ik doen". "Waar kan ik je blij mee maken knapperd?", vroeg Winston. Omdat Wouter de bescheidenheid zelve was zei hij eerlijk dat hij blij was met alles. Wel vond hij het bedenkelijk dat de directeur hem 'knapperd' noemde. Wat moest hij daarvan denken?

"Kom maar even hier, je kado ligt hier in mijn la". Wouter stond op en liep om het bureau heen naar de plaats die hem gewezen werd. Hij trok de lade open die al een beetje open stond. Onderwijl hij keek voelde hij hoe de hand van Winston over de achterkant van zijn bovenbenen gleed. Aha, dat bedoelde Winston met "knapperd". Wouter liet hem begaan. Wat moest hij anders. Zijn jongenspik stond al snel hard dus...

"Je bent de knapste leerling die ik ooit op deze school heb gehad. Misschien zie jij het niet maar alle mannen en vrouwen draaien zich om als jij gepasseerd bent. En kijken naar jouw mooie lichaam en jouw heerlijke bolle kontje. Weet je dat jongen?", vroeg Winston. De jongen werd er verlegen van en stotterde maar wat.

De handen van Winston streelden intussen het mooie kontje waar hij het over had. Wouter werd weer zo tochtig als een koe. Wat betekende dat hij het niet erg zou vinden als de knappe directeur verder ging. Die was ook niet op zijn achterhoofd gevallen en begreep de hint.

Buig je eens wat voorover jongen, dan kan ik je kontje wat beter zien in je strakke jeans. Wouter boog voorover en legde zichzelf op het bureau. Hij voelde beide gretige handen over zijn billen glijden. "Oh knul, je hebt een mooi klein slipje aan. Ik voel de randen. Je maakt mij zo geil als een stier". Wouter voelde inderdaad hoe de handen langs de rand van zijn slipje gleden. Waarom vond hij dit zo lekker?

De handen gleden naar voren en maakten de jeans open en trok deze langzaam naar beneden. Winston trok de schoenen uit en daarna de jeans. Zo lag de knul uitnodigend met zijn kontje voor de directeur. Die zijn handen gleden over het begin van de spleet die boven het miniscule slipje uitstak. Wouter was verkocht en kon een kreun niet onderdrukken. Wat zou Jan hiervan vinden?

Winston zijn tong volgde zijn vingers en maakte de zichtbare spleet nat met zijn tong. Zijn hand gleed naar voren en voelde het stijve jongenslid. Winston wist dat hij goed bezig was en verder kon gaan. Hij zette beide handen op de heupen van de jongen en trok het slipje van zijn billen. Nu was het Winston die een kreun niet kon onderdrukken. "Wat ziet dat er heerlijk uit sletje. Wil je mij?" "Ja meneer, ik wil u. Diep en hard", kreunde de Adonis.

De man ging verder en lager met zijn tong tot hij die liet verdwijnen in het mooie kutje van deze jongen. Wat was er niet mooi aan hem?, vroeg Winston zich af.

"Oh Winston, u maakt mij zo hoerig. Neuk me met uw harde pik", smeekte Wouter. "Draai je eerst maar eens om en kijk wat je binnen gaat krijgen", was het antwoord. Wouter draaide zich om en zag de ontzagwekkende bult in de jeans. Met trillende vingers opende hij de broek en schoof deze omlaag. Hij volgde de directeur en deed zijn schoenen en later zijn broek uit. Toen keek hij weer op naar de grote knoert die in de witte onderbroek van de man stond. Wouter duwde zijn mond tegen de slip en taste van beneden naar boven de roede af. Om te eindigen bij de grote eikel van Winston. "Jij geil hoertje", fluisterde de man, "jij wilt het he? Diep geneukt worden toch?" "Ja meneer, ik wil het".

Wouter trok de slip omlaag en voelde en proefde de mooie genotsstaaf van de man. Gulzig maakte hij de pik zo nat als hij kon. Dan zou de penetratie misschien wat makkelijker gaan. Het maakte dat Winston niet langer kon wachten. Hij trok de boy omhoog, draaide hem naar zijn bureau en duwde hem omlaag. Snel voelde Wouter de pik tegen zijn ster drukken. "Oh meester, wat bent u groot en hard. Doe het voorzichtig alsjeblieft", smeekte Wouter.

Die hoefde niet op enige voorzichtigheid de rekenen. Als hij wist hoe lang de man al niet geneukt had dan zou hij het wel begrijpen. Maar zo goed en kwaad als het ging wilde hij de jongen geen pijn doen. Vooral omdat hij dit vaker wilde!

Dus behoedzaam duwde hij de hete paal de tunnel in. Weer was Wouter verkocht en genoot, ondanks de grootte van de pik van de hitte en het verlangen, van het binnen dringen. "Oh Winston, ik ben de uwe. Wat bent u groot en heet. En wat hebt u een passie". Dit maakte de directeur nog wilder en hij begon steviger te neuken. Het gekreun was zeker tot in alle uithoeken van de school te horen.

"Ik wil je zien terwijl ik mij leegspuit knapperd". Hij trok zijn pik terug en zei tegen Wouter op zijn rug op het bureau te gaan liggen. De jongen deed het want jeuk was erger dan de pijn. Opnieuw ontving hij de hete knots van de vurige man. Die zei allerlei vunzige taal die niet voor publiek bestemd is... Tot hij deed wat hij had beloofd: hij gaf zijn kostbare zaad aan de jongen. Die het graag ontving.

Vlug daarna trok de directeur zijn stoel naar zijn bureau. Begroef zijn gezicht in het kruis van de net ontwaakte gayboy en begon hem te pijpen. Wouter gilde het bijna uit. Zeker toen de man twee vingers in het natte jongenskutje schoof. Wouters spuitfontein sprong open en spoot die leeg in de mond van de directeur. Die het met smaak verorberde.

Toen was het spel over. Beide mannen ontwaakte uit de extase en voor Wouter was het ook best een koude douche. Vooral omdat Winston geen poging had ondernomen de jongen de zoenen. Al was het maar een zacht zoentje op de lippen geweest... Ze kleedden zich aan, Wouter nam de cadeaubon en vertrok. Wat wilde hij graag weer bij Jan zijn!

Zover kwam het nog niet. Wouter kwam in het fietsenhok en daar wachtte hem de volgende verrassing. Eén van zijn klasgenoten stond op hem te wachten. Die was zeer direct en vroeg: "heeft de directeur jou geneukt?". Wouter schrok van deze directheid maar in zijn hart wilde hij altijd eerlijk zijn. Dat was toch wel de grote verdienste van beide mannen die hem hadden opgevoed. Dus eerlijk antwoorde de jongen dat het inderdaad tot een neukpartij was gekomen.

De jongen, Ilias, naderde Wouter en nam hen in zijn armen. "Was het lekker jongen?" "Ja, het was lekker maar we hebben niet gezoend. Dus voor mij hoeft het nooit meer". Het leek erop dat Ilias dat wilde horen. Hij trok Wouter naar zich toe en duwde zijn lippen op die van Wouter. Hartstochtelijk begon Ilias hem te zoenen. What the fuck, wat smaakt deze jongen heerlijk, dacht Wouter. Misschien wel veel lekkerder dan zijn eigen Jan. Dus... liet Wouter hem begaan. Zijn klasgenoot ging gepassioneerd verder en maakte de jeans van Wouter los en schoof die naar onder. Hij knoopte ook zijn eigen jeans open en drukte zich weer tegen Wouter aan. Die voelde binnen één uur een tweede harde pik tegen zijn lichaam.

Hij liet het gebeuren. De lustige jongen begaan. Hij voelde hoe Ilias hem met de rug naar hem toe manouvreerde. Het was duidelijk wat de jonge hengst wilde: de vulva van Wouter. Als een volleerd neuker wist hij snel de ingang te vinden en penetreerde Wouter. "Oh Ilias, wat doe je nu? Dit had ik nooit van jou verwacht. Wat wil je van me?", kreunde het sletje.

"Ik wil je als mijn vriendje. Mijn sletje. Die bepaalt door wie jij je laat neuken. Niets meer en niets minder", zei de jongen en stootte zijn paal zo diep mogelijk om Wouter daarvan te overtuigen. Maar Wouter was niet te overtuigen of hoefde dat niet meer. Hij had zijn keuze al lang geleden gemaakt.

Ilias deerde het op dat moment niet. Hij kon eindelijk de Adonis van zijn geile dromen neuken. Dus spoot hij oerkreten uitstotend Wouter vol met zijn zaad. Het was geschied, hij had één van zijn dromen vervuld. Het kwam niet bij Ilias op Wouter ook tot een hoogtepunt te brengen. Wouter dacht: rot op. Wat voor egoist ben jij?

Hij trok zijn broek op, nam zijn fiets en ging naar huis. Waar hij werd ontvangen door "zijn" Jan. Die zag dat er wat of veel gebeurd was. Toen Wouter aangaf naar bed te willen liet Jan hem gaan. Hij kende "zijn" jongen al jaren. Later zou Wouter hem wel vertellen over het hoe en wat. Tegen 23:00 uur kroop Jan naast hem. En weer voelde hij hoe de jongen zijn mooie prachtige lichaam in het zijne begroef...
Lees verder in: Wouter Bij Stiefpapa
Trefwoorden bij dit verhaal: Directeur, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Shemale