Klik hier voor meer...
Door: Simandber
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 9842
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Naakte Droomvriendschap - 1
Waar ik het eerste deel van de nacht nog best goed en ontspannen zou inslapen, zouden mijn kriebeltieten het in het tweede deel langzaam maar zeker overnemen. De warmte in de kamer zou er ook geen goed aan doen, want boven het laken was te koud om stil te liggen en eronder brak me het zweet telkens uit. De wetenschap dat er door mijn oude ogen zo’n lekker jong joch naast me gestationeerd lag, zou daar ook geen goed aan doen. Toen ook nog eens de ochtendschemer langs de gordijn piepen zou, hield ik het niet meer en stond op. Waar ik onderweg nog eens met een flinke dreun mijn teen tegen de rand van het bed stoten zou, was ik dubbel opgelucht toen ik de badkamer toch veilig bereikt had.

Mijn tepels voelde helemaal anders dan tijdens een gemiddelde wasbeurt, terwijl ik ze met mijn armen kruislings beetnam. Een dof ongecontroleerd geluid zou ik van diep uit mezelf produceren die midden hield tussen giechel en kreun. Verder viel het me op hoe ontzettend warm mijn hele lichaam was, alsof ik werkelijk zelf op stoom kwam. Wat koud water zou ik bij mezelf op mijn gezicht, nek en hals spetteren, waarna ik het met een handdoekje weer af depte. Daarna zou ik mijn ogen even sluiten terwijl ik met de handdoek nog even langs mijn tepels en kruis streek. In fantasie stelde ik me voor hoe dit niet de handdoek, maar de zachte gevoelige aanraking van Glen was. Diens handen schuurde me zo zacht maar speels, vlak langs mijn schaamstreek. Het zou een eigen kort kreetje zijn dat me uit mijn korte fantasie deed ontwaken en galmde in de badkamer. Met grote ogen keek de oude vrouw uit de spiegel me aan en lichtelijk schrok ik dat zij daarnet nog zo een dergelijke foute fantasie had opgebouwd. Even keek ik streng naar mezelf in de spiegel en schudde mijn hoofd. Het was niets voor Glen om dat te doen en al helemaal niet bij mij. Waarschijnlijk was die stijve piemel ook maar eenmalig geweest en immers had ik hem, met mijn spannende ervaring te vertellen, prima geholpen. Vanuit de spiegel merkte ik hoe de strenge aanblik uit de ogen van de vrouw voor me verdween en kort zou ik knipogen, waarna ik weer de duistere kamer in liep.

Hoewel ik de gedachte aan de fantasie van daarnet probeerde te bannen, zou mijn blik meteen naar het bed schieten. Spontaan zouden mijn voeten meteen halt houden en mijn ogen vanzelf opensperren bij wat ik zag. Glens laken lag aan één kant helemaal rond zijn been gedraaid terwijl zijn andere been bloot naar voren stak. Daar tussenin zou zijn slappe blote piemel zichtbaar zijn. De balzak met daarin de grote ballen bungelend, zou me duidelijk maken dat hij het erg warm moest hebben. De jongen ademde zwaar en flapperde tussendoor lichtelijk met zijn lippen, wat een klapperend geluid maakte. Snurken had ik hem niet horen doen en het geluid dat hij hier maakte was zelfs best schattig te noemen. Eén blote voet stak een stukje buitenboord van het bed en ik zou nog moeten opletten dat ik er niet tegenaan liep. De andere leek door het laken gevangen genomen. Even glimlachte ik bij het idee van de aandrang om met mijn nagels even te kriebelen aan de blote voet. Maar bij het opnieuw zien van die ontspannen slapende blik, kon ik dat toch niet maken, begreep ik. Wel intrigeerde me dat heilige kruis. Op één of andere manier leek ik me niet te kunnen voorstellen dat ik me dat kleine ding als zo hard en lang herinnerde. Wat ook meteen erg dubbel aanvoelde, want mijn eigen ex-man had ik ook vaak genoeg hard gezien. Maar zijn blote lul was toch altijd helemaal anders geweest dan ik me die van Glen voorstelde. Tegelijkertijd zou ik merken hoe een soort vreemde tinteling ontstond tussen mijn benen. Die zou me zo haast dwingen een paar stapjes naar voren te zetten en mijn benen zo wat meer te spreiden. Nog heel even bekeek ik Glens gezicht, dat nog steeds onaangeroerd sinds ik uit de badkamer was, tot half in zijn kussen begraven was. Zonder van mezelf echt goed te weten wat ik dan doen zou, telde ik zacht fluisterend. ‘3, 2, 1’.

Mijn hand zou me veel sneller en zonder dat ik de controle voelde, aan mijn arm naar voren steken. Mijn hoofd duizelde me toen mijn hand me plots al tegen zijn kruis aan tikken zou. Vervolgens zouden mijn vingers ietwat paniekerig door zijn overvloedige bos aan schaamhaar strijken, alvorens ze positie vonden om naar de schacht van zijn pik te grijpen. Mijn ogen zouden op dat moment opensperren, eens temeer omdat ook zijn lijf in beweging kwam. Zo snel als ik dat in de gaten kreeg zou ik mijn hand terugtrekken en wat stappen achterwaarts zetten. Als versteend keek ik toe hoe het lijf omdraaide en hij op zijn zij met zijn buik naar mijn kant van het bed draaide. Het laken dat rond zijn been gedraaid zat zou er nu nog een halve keer extra omheen draaien. Dat leek nu zelfs een beetje te knellen al zou ik wel opmerken hoe zijn piemel er vlak overheen hangen zou.

Nog voor ik me dat goed en wel realiseerde, zou ik al merken hoe mijn voeten me naar mijn kant van het bed zouden leiden. Onderweg zou ik nu mijn andere teen tegen dezelfde hoek van het bed aan stoten. Met mijn ogen half dichtgeknepen en mijn tanden op elkaar gezet, zou ik een kleine fiepende toon uiten, terwijl ik bekeek of Glen nog reageren zou. Die lag met zijn hoofd nu langs zijn hoofdkussen en zou, zelfs als hij zijn ogen nu opende, alleen maar het onderlaken van het matras aanschouwen, bedacht ik. Mijn hand bewoog nu opnieuw, maar onder controle en veel trager naar het kruis van de jongen. Zijn blote buik bewoog nog steeds vredig op en neer toen mijn vingers dat piemeltje aantikte. Opnieuw zou ik ervaren wat ik ook in de badkamer had gevoeld en tintelde mijn kruis even stevig. Pas toen ik mijn andere hand er naartoe bracht, zou ik tot mijn verbazing merken hoe mijn kruis vanzelf nog een lichtelijk bevochtigd werd. Alsof een motortje dat diende om het water op te pompen na lange tijd weer beweging vond. Tegelijkertijd met mijn bevinding knepen nu mijn wijsvinger, middelvinger en duim tegelijk in die kleine vleespiemel. Een spontane glimlach zou door deze uitvinding en combinatie op mijn gezicht getoverd worden. Met dezelfde beweging als ik bij mijn ex had gedaan, lang geleden, bewoog ik die voorhuid hier ook over de eikel. Op en neer met lichtelijk knijpen, al voelde dit hier helemaal anders en deed het verder ook in niets denken aan mijn ex-man.

Toch zou ik merken hoe de warmte van dit lichaam me via de penis die ik vasthield leek te vervullen. Met mijn vingers tussen mijn benen en mijn andere hand aan Glen, likte ik mezelf over mijn lippen. Intussen bedacht ik wat hij me gevraagd had over mijn ex. Als hij me dat nu vragen zou, zou ik het niet als een vraag maar als een opdracht beschouwen. In gedachte stelde ik me voor hoe ik op mijn knieën voor hem bukken zou. ‘Mmm wat doe je… ik… mijn…’ weerklonk zacht kreunend in de stille kamer alvorens ik mijn ogen weer opende. Zo snel ik kon liet ik Glen los en haalde mijn vingers tussen mijn kruis vandaan. Hij spartelde met zijn linkerbeen en scheen te beseffen dat dit ingewikkeld vast zat in het laken. ‘Wacht even Glen, laat me je helpen.’ hoorde ik mezelf kordaat zeggen. Vervolgens zou ik met een paar keer het laken tussen zijn benen weven hem al los krijgen. ‘Ik heb warm!’ fluisterde Glen die daarmee ook al mijn gevoel uitsprak. Het raam mocht dan al van gisteren openstaan, veel deed het niet af. Daarop zou ik zonder nadenken, onze beide lakens achter het voeteind op de grond laten vallen. ‘Ik kan niet slapen zonder laken…’ zei Glen lichtelijk hulpeloos terwijl die dat met slaperige oogjes zou aanzien. ‘Kom maar even dichtbij mij liggen!’ sprak ik op dat moment mijn grootste wens uit, naar de jongen waarna ik zo hevig verlangde.

Glen deed precies wat ik hoopte, terwijl ik op mijn zij ging liggen en hem omhelsde. Een arm van zijn kant voelde ik ook om mijn lichaam heen slaan en onze gezichten kwamen nu wel heel erg dichtbij elkaar. Pas toen ik de mijne opende, merkte ik hoe ook Glen zijn ogen gesloten hield. Toch trokken zijn gezichtsspiertjes allerlei emoties en ontstonden gefronste rimpeltjes aan zijn voorhoofd. Bij mezelf voelde ik net hoe mijn ogen zouden opensperren toen ik vlak tussen mijn benen wat voelde kriebelen. Een ogenblik dacht ik nog dat Glen er met zijn hand voelen zou, maar bedacht dat dit in zijn houding niet kunnen zou. Van wel heel erg dichtbij zouden twee onontwijkbare ogen in de mijne staren. ‘Sorry!’ fluisterde Glen zo zacht dat ik het haast niet horen kon. ‘Sorry?’ vroeg ik en liet verbazing in mijn fluisteren doorklinken. Intussen zou de beweging en gekriebel aan mijn kruis onverminderd doorgaan. ‘Mijn ehm… mijn piemel wordt hard.’ fluisterde Glen die duidelijk besefte dat hij er zonder de waarheid niet mee weg kwam. ‘Geeft niet, mijn tepels zijn ook best hard. Dat kan ook niet anders met die warmte hier in de slaapkamer. Voel je ze niet, tegen je borst?’ vroeg ik en bewoog even lichtelijk op en neer met mijn lijf. Meteen werd het beoogde effect bereikt. Want Glens ogen sperden als vanzelf open en ik merkte hoe hij niet knikte. Zijn ogen zouden echter meteen alles verraden. Glimlachend zou ik opnieuw de beweging maken maar nu wat heviger. Tussen mijn benen voelde ik hoe dat wat me er eerst tikte, nu lichtelijk schuren zou.

‘Waar eh… waar zit mijn pik… tegenaan?’ vroeg Glen me fluisterend en even zou ik halt houden. ‘Ik voel je tussen mijn benen, aan mijn lipjes.’ sprak ik zacht en glimlachend. Op dat moment ging een schokgolf door het bed en even voelde ik aan mijn armen tegendruk. Om te voorkomen dat Glen zich van me zou weten los te maken, sloeg ik één been om de zijne. ‘Hé… er tegenaan, niet erin hé. We liggen hier niet te neuken ofzo… spijtig genoeg…’ opnieuw opende Glen zijn ogen en hield zijn lijf halt. Zelf was ik intussen zowat schuinweg half bovenop hem gekropen en merkte hoe hij leek te overdenken wat ik gezegd had. ‘Net heerlijk om zo wat te knuffelen!’ zei ik hoopvol en merkte tot mijn verbazing hoe ik nu twee handen voelde die me lichtelijk trillend omhelzen zouden. ‘Kun jij eens wat proberen te bewegen?’ vroeg ik hoopvol. Een paar seconden bleken ze nodig te hebben voordat mijn woorden op die afstand Glens brein bereiken zouden. Want net toen ik dat niet meer verwachtte en er vrede mee nemen zou dat dit het uiterste van ons knuffelmoment zou wezen, voelde ik een zachte kriebel. ‘Oohoohoohh’ hoorde ik mezelf zacht zuchten. Dát vind ik écht lekker!’ zou ik onweerstaanbaar uitbrengen toen Glen even halt hield. ‘Kan je nog een beetje steviger en ook nog wat langer?’ vroeg ik nu hoopvol en trachtte mijn kruis naar onderen te duwen. Op dat moment merkte ik hoe het puntje van Glens eikel tot aan diens toompje steeds mijn clitoris raken zouden.

‘Je schuurt ‘m over mijn klittie, ja goedzo! Nog even… volhouden jongen… alsjeblieft, niet stoppen nu.’ Niet zeker was ik of ik dit enkel dacht of ook effectief naar Glen uitsprak. In ieder geval zou ik opgelucht merken hoe hij niet stopte, maar bleef doorgaan en ook zelf lichtelijk zuchten zou. Intussen tolde mijn hoofd en voelde ik hoe dicht ik tegen mijn orgasme zou aanzitten. Ik kreunde en drukte mijn lippen op zijn mond in een soort van dankbaarheid om wat hij me gegeven had. Onze buiken drukte een paar keer tegen elkaar door onze afwisselende diepe en zuchtende ademhalingen. Nog een best lange periode zou ik zo bovenop hem blijven liggen en voelde pas na lange tijd hoe zijn piemel die tussen mijn benen stak aan kracht verliezen zou. Langzaam liet ik mezelf zodanig van hem afglijden dat zijn stevige arm nog steeds over me heen zou liggen, terwijl ik besefte dat hij weer slapen moest. Geen idee had ik of ik zelf ook nog slapen zou, al zou er wel een flinke zonnestraal tussen de gordijnen langs het raam naar binnen schijnen toen ik er opnieuw naar kijken zou.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...