63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Simandber
Simandber
Beste lezer,

Wat leuk dat je mijn profiel bezoekt!

Al mijn verhalen zijn fantasieverhalen. Soms ook voortgekomen uit reacties via mail of uit vorige verhalen. Reacties op mijn verhalen motiveren me om extra delen te schrijven. Elk van mijn verhalen heeft een achtergrond of onderliggende boodschap. Ik doe mijn uiterste best om alles telkens geloofwaardig neer te pennen.

Indien je verder vragen hebt aan mij als schrijver of aan/over een van de personages uit een bepaald verhaal, laat gerust een berichtje op mijn profiel, bij een verhaal of via E-mail. Indien je E-mail vermeld staat, probeer ik je steeds van een leuke reactie te dienen.

Geile groetjes!

Simandber
Hoogste Cijfer: Geraldines Huis - 3
Meest Gelezen: Alleen Thuis - 1
Aantal Verhalen: 107
Geplaatste Reacties: 4
E-Mail Adres: simandber@outlook.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Naakte Droomvriendschap - 4Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Met mijn badjas om me heen gewikkeld lag ik die middag naast het zwembad met een tijdschrift in mijn hand. Nog geen letter had ik gelezen, maar staarde over het blad heen. Even verderop lag Glen te vertoeven in een jacuzzi. Daarnet had hij nog lekker..."
10-06-24
8.8
Naakte Droomvriendschap - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met zijn ogen op zijn smartphone gefocust, lag Glen al in badjas op bed toen ik die ochtend uit de badkamer kwam. Hij leek me geen blik waardig te gunnen en sprong zonder wat te zeggen van het bed toen ik vroeg of we gingen ontbijten. In stilte ging ..."
08-06-24
9.2
Naakte Droomvriendschap - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Waar ik het eerste deel van de nacht nog best goed en ontspannen zou inslapen, zouden mijn kriebeltieten het in het tweede deel langzaam maar zeker overnemen. De warmte in de kamer zou er ook geen goed aan doen, want boven het laken was te koud om st..."
07-06-24
8.8
Naakte Droomvriendschap - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met een plof liet ik mezelf tussen de zachte en strelende lakens op bed vallen. De satijnzachte overtrek kriebelde me heerlijk over mijn blote vel. Zacht kreunend van genot zou ik mijn ogen laten dichtvallen, terwijl ik nog nagenoot van het tongstrel..."
05-06-24
8.9
Uit Elkaar - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Wil Je Mijn Piemel Zien Hoewel ze niet meteen woordelijk of gebarend reageerde, merkte ik hoe Lena s ogen fonkelden. Je mag mijn tieten ook wel zien. zei ze zacht en kort haalde ik alleen even mijn schouders op. Ik heb jou tieten wel n..."
10-05-24
8.9
Uit Elkaar - 1Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Pijpte jij je ex wel eens Lena s vaag starende blik vooruit, draaide meteen naar me toe en haar blik fronste, terwijl ze die donkere ogen in de mijne boorde. Wat vraag jij nu vroeg ze en in tegenstelling tot al mijn andere vragen lee..."
08-05-24
7.8
Schoonzus Weet Best - 2Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonzus,
" Lena was best snel vochtig, maar ik heb ze toch even goed moeten voor vingeren, alvorens ik er mijn stijve slurf tot achter ingeschoven kreeg. vertelde ik aan Katrien. Die zat tussen mijn benen gehurkt, terwijl ik het nu was die had plaatsgenomen o..."
25-02-24
9.3
Schoonzus Weet Best - 1Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bad, Eerste Keer, Gluren, Scheren, Schoonzus,
" Zozo, is dat jouw blote piemel daar, Mark Mijn lichaam gaf zo n schok terwijl mijn ogen opende en ik Katrien voor me zag staan. Het water van het veel te volle bad, waarin ik net nog heerlijk in had liggen vertoeven, gutste over de rand...."
24-02-24
9.4
Glanzend VerlangenDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Knuffelen, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Verlangen,
"Van een biertje zat ik na te genieten in de bar van het hotel. De lezing die ik gegeven had was goed verlopen, mijn werkgever en de genodigden tevreden. Met een glimlach herinnerde ik me de stress die al van dagen tevoren door mijn lichaam had gegier..."
15-11-23
9.4
Kletsen Met Mijn BffDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Douche, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Oraal,
" Uiteraard kon ik even stiekem gluren niet laten, terwijl ik de grote zachte handdoek, die ik voor hem had uitgezocht, keurig naast de wasbak legde. Al meteen kon ik doorheen de vage wanden van de douche zijn naakte lichaam in volle glorie onderschei..."
28-08-23
8.7
Geraldines Huis - 4: SlotDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Al meteen toen ik gesprongen was, wist ik dat dit niet ok was. Dit kon gewoonweg nooit de bedoeling geweest zijn. Met een rotvaart suisde ik naar beneden. Vast en zeker zou ik ergens te pletter storten of erger nog, in een riool terecht komen. Net o..."
05-05-23
9.3
Geraldines Huis - 3Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Met gesloten ogen voelde ik hoe ik op de zetel lag. Het bekende geluid van de tikkende klok die op dat moment maar n keer sloeg galmde in de kamer. Verder geen gegiechel en zelfs geen zachte stem of ademhaling klonk. Een klein stukje opende ik mijn..."
03-05-23
9.6
Geraldines Huis - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De klok sloeg 5 keer toen ik wakker werd. Lichtelijk verbaasd was ik toen ik merkte dat ik weer in de woonkamer op de bank lag met mijn handen boven me geboeid. Mijn benen voelden behoorlijk pijnlijk door het langdurige spreiden, merkte ik. Het was e..."
01-05-23
9.0
Geraldines Huis - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Het is pas voor het eerst dat ik mijn verhaal delen kan. Reeds een jaar of drie moet dit geleden zijn. Op een dag dat alles lekker mee zat. Met mijn eigen zuurverdiende bestelbusje, reed ik op vrijdagavond om mijn laatste pakketje af te leveren. De w..."
29-04-23
8.6
Sunparks - 25: Dat Was Het Weekend (slot)Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Oraal, Partnerruil, Vakantie,
"Het zou niet mijn beste nacht van het weekend worden. De jongens die samen in bed lagen vlak naast me, snurkten gezapig, maar leken van elkaar geen last te ondervinden. Ook zou ik die nacht zelf ervaren wat Peter bedoeld had met niet makkelijk om me..."
19-07-22
9.3
Sunparks - 24: VriendinnengeilDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Die nacht werden er heel wat bomen omgezaagd. Vooral beide jongens die samen in omgekeerde foetushouding naar elkaar toe lagen, waren heerlijk om te zien. Even bleef ik staan en keek er glimlachend naar, vlak voor ik naar beneden zou gaan om mijn nac..."
18-07-22
9.1
Sunparks - 23: Genot In De BovenkamerDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Masturbatie, Masturberen, Oraal, Vakantie,
"Boven trof ik Peter in slaapkamer, zittend op het voeteneinde van het dubbele bed. Hij maakte een erg afwezige indruk en staarde naar de grond. Gaat het een beetje met je vroeg ik terwijl ik naast hem ging zitten. Vind je het nog normaal hoe ze t..."
14-07-22
9.0
Sunparks - 22: BoswandelingDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Oraal, Partnerruil, Vakantie, Wandelen,
"In tegenstelling tot wat we alle drie verwachtten, glimlachte Peter terwijl hij naar de tafel liep. Alle drie schokten we geschrokken toen hij zijn rugzak met boodschappen luid op de tafel liet ploffen. Wat is het weer gezellig hier en zo heerlijk w..."
09-07-22
8.7
Sunparks - 21: Nieuwe VoorwaardenDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Naakt, Partnerruil, Pijpen, Tieten, Vakantie,
"Zwijgend en met open mond keek Peter een tijdje voor zich uit. Dennis van zijn kant spuugde een paar keer in het afgekoelde badwater. Ik hoop dat je niet verwachtte dat ik lles van hem zou doorslikken vroeg hij hoestend. Eerst keek hij naar mij e..."
06-07-22
9.1
Sunparks - 20: Onverwachte BadwendingenDoor: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Oraal, Scheren, Vakantie, Vingeren,
"Het kriebelde wel, maar niet genoeg om Erica s handen van me weg te drukken. Bovendien leek het geluid van het krassende scheermesje me wel een soort van te hypnotiseren. Tegelijk kriebelde mijn buik terwijl ik dacht aan wat nog komen zou. Ook Erica ..."
04-07-22
9.1
Sunparks - 19: Nat In BadDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bad, Masturbatie, Masturberen, Tieten, Vakantie, Vingeren,
"De jongens waren nog niet in zicht, terwijl ik mee het huisje van Erica binnen ging. Die zitten vast ergens lekker warm binnen, een biertje te slurpen. zei Erica. Laat ze maar lekker ontspannen, voor hun is het ook een verdiende vakantie. grinnik..."
28-06-22
9.1
Sunparks - 18: Tea-timeDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Binnen was het warm en rook het zoet. Het was Dennis die Peter en Erica eerst zag in de verste hoek achterin de Tearoom. Oh kijk daar zijn ze dan toch. We begonnen al te denken dat jullie de andere kant uit waren. zei Erica uitbundig grinnikend. Ze..."
24-06-22
9.0
Sunparks - 17: Beetje Bi Is Niet BahDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Wat denk je zelf eigenlijk over partnerruil vroeg ik gefronst, omdat hij er daarnet alleen maar mee lachte. Daarom probeerde ik hem nu zelf ook serieus en niet lacherig aan te kijken, terwijl hij wel aanzet gaf om opnieuw te gaan lachen. Hihi ja ..."
19-06-22
9.2
Sunparks - 16: Moeilijke WaarheidDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Waarom vertel je het dan niet gewoon vroeg Peter me, terwijl ik langs een drukke weg naast hem liep in de richting van het strand. Het moet voor jou allemaal erg complex zo te merken. Het wordt niet beter met tijd hoor. Je maakt het jezelf en he..."
16-06-22
9.1
Sunparks - 15: Waarheid Met BedrogDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Neuken, Vakantie,
" Lieverd, daar ben je weerklonk Erica s stemgeluid zoals gewoonlijk te enthousiast, terwijl ze het schuifraam voor ons opende. Zozo, wat is dat hier allemaal verwoordde Peter wat ik dacht. Dennis die zich vast had pijn gedaan met zo te vallen,..."
14-06-22
9.0
Sunparks - 14: Stiekem VerlangenDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Naakt, Partnerruil, Stiekem, Vakantie, Verlangen,
"Hoewel de borden en bestek van zichzelf al aardig opgedroogd waren, veegde ik er met de handdoek nog eens extra overheen. Een kleine schok ging door me heen toen ik plots voelde hoe zijn armen me langs achter door omhelsde. Helemaal niet dwingend, ma..."
11-06-22
9.0
Sunparks - 13: Mijn Kant Van Het VerhaalDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Naakt, Vakantie,
" Maar h , ik ben ook wel nieuwsgierig Jij hebt dus gisteravond echt met Dennis gesekst of ja, wat hebben jullie eigenlijk gedaan dan vroeg Peter en ik merkte de nieuwsgierigheid in zijn stralende ogen. Op een of andere manier voelde het niet eens ..."
09-06-22
9.0
Sunparks - 12: VriendschapsgeilDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Naakt, Vakantie,
" Van dat kleedje dat je nu draagt Kom op zeg Kelly, dacht je nu echt dat ik niet in de gaten had dat je daaronder geen slipje draagt vroeg Peter die dat steeds luider grinnikend uitsprak. Omdat plots helder duidelijk was waar hij op duidde, merkt..."
07-06-22
9.3
Sunparks - 11: Blote BurenDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buren, Vakantie,
" Ohhee oeps Kelly, jij bent het zei Peter en zijn stem klonk veel luider dan ik hem normaal gewend was. Meteen schoten zijn handen naar zijn kruis, waar hij zijn jongensgeslachtsdelen bedekte. J jha oeps, ik ehm, wij hebben elkaar, ik jij zo toch..."
05-06-22
8.7
Sunparks - 10: Onverwacht BetraptDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Fantaseren, Neuken, Vakantie,
" H hier staat geschreven ontbijt vriendschapsontbijt hoorde ik Dennis vanuit de woonkamer verbaasd opmerken. Zelf liep ik er meteen naartoe en zag hoe Dennis een briefje oplas. We zien elkaar nog groetjes E en P. Hij keek me met een frons aan..."
03-06-22
9.2
Sunparks - 9: Echte SeksDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Neuken, Vakantie,
"Wel vaker had ik jongens aantrekkelijk gevonden en ook al verliefdheid mogen ervaren. Het kaliber van de vlinders die nu door me heen schoten, was helemaal niet vergelijkbaar. Dit was een zelfzeker gevoel van een hoog niveau. Alsof ik klaar was voor ..."
31-05-22
9.1
Sunparks - 8: Samen IntiemDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bad, Intiem, Naakt, Pijpen, Vakantie,
"Voor wat ik me herinner is er aan die laatste kus nooit een einde gekomen. We moeten onszelf als het ware in slaap gezoend hebben. Later zou ik van Dennis horen dat hij me wel heeft zien slapen en zelf nog naar de wc ging. Maar al bij al had hij ook ..."
29-05-22
9.1
Sunparks - 7: Uit De Kleren!Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Pijpen, Tepel, Tepels,
"Vlotjes vlogen onze kleren een na een uit en in geen tijd stond Dennis enkel nog in zijn grijze boxer voor me. Hij had niet de bobbel die ik van hem verwacht had. Zelf kleedde ik me uit tot mijn ondergoed. Zal ik je helpen met je bh Gewillig draai..."
27-05-22
9.1
Sunparks - 6: PannenkoekenDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Romantiek, Standje 69,
"Pannenkoeken Vroeg ik fronsend. Dennis knikte uitbundig. Daar zijn ze bij ons thuis helemaal gek van. sprak hij veel uitbundiger dan ik me erbij voelde. Niet meteen het meest vanzelfsprekende dinertje, bedacht ik me. Je maakt me wel nieuwsgierig ..."
25-05-22
9.1
Sunparks - 5: Sauna OpgietDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Naakt, Sauna, Vakantie, Zwembad,
"Ergens uit de verte klonk een niet onbekend gegiechel. Terwijl ikzelf ook achteruit ging, voelde ik hoe Dennis tong mijn mond verliet. Wel wel, wat is dat romantisch hier... klonk Erica s stem, terwijl ze over de rand van de buxus heen gluurde. Ze..."
22-05-22
9.1
Levelen Met Stefanie - 5Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Meteen ging ik rechtop zitten. Nog even wilde ik roepen, maar omdat ik niet wist wat te zeggen, bleef het stil. Het was Elke die haar hoofd om de deur heen stak. Tot mijn verbazing glimlachte ze. Je ziet eruit als een geslagen hondje zei ze en zet..."
21-05-22
9.4
Sunparks - 4: De JacuzziDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Jacuzzi, Massage, Vingeren,
"Na een heerlijk vruchtensapje liepen we samen naar buiten, richting de jacuzzi. Die was op dat moment net helemaal vrij. Het was een rond model, net geschikt voor vier personen. De waterdamp was al van ver te zien en bij het instappen werd al snel du..."
18-05-22
9.2
Sunparks - 3: De SaunaDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Sauna,
"Aan de badmeesterpost kregen we na betaling alle vier een apart rubber polsbandje en een grote badhanddoek. Via een stalen draaipoort kregen we toegang tot het aparte saunagedeelte. Dat kwam uit in een redelijk grote ruimte met wat bankjes, lockers e..."
17-05-22
8.6
Sunparks - 2: De Eerste OchtendDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Vakantie, Zwembad,
"Die eerste ochtend was ik het die als eerste wakker werd. Een streep scherp zonlicht scheen net tussen de gordijnen door. Zuchtend volgde ik met mijn ogen de lichtstreep, die naar het bed van Dennis leidde. Die lag met zijn hoofd naar de andere kant,..."
15-05-22
8.6
Sunparks - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Fantaseren, Masturbatie, Masturberen, Vakantie,
"Indrukwekkend, dat is misschien wel het juiste woord voor wat die eerste avond gebeurde. Met een goede vriend, Dennis, deelde ik het vakantiehuisje op het Sunparks domein bij de Belgische kust. Mijn beste vriendin, Erica, wilde met haar vriend Peter ..."
13-05-22
8.7
Kriebels Voor Bram - 10Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Verschillende keren tot dan toe had ik wel met meiden samen geslapen. Maar nooit had ik me zelfs maar kunnen realiseren hoe het was om met een jongen te slapen. Van het eerste deel van de nacht herinner ik me maar weinig, wat volgens mij zeker een go..."
01-08-21
9.1
Kriebels Voor Bram - 9Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Opnieuw zoals eerder al gebeurd was, had ik het geluk dat de deur niet naar de kant van het bed opende. Verstop je wist ik nog net uit te brengen en duwde mijn lakens zo goed ik kon over Bram heen. H Sylvie, gaat het met je, ben je gevallen ofzo..."
28-07-21
9.4
Kriebels Voor Bram - 8Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het viel me op dat Bram stil was op de fiets. Al kon dat natuurlijk komen omdat hij pas gegeten had. Bovendien hadden we beide al heel wat emoties doorstaan die dag. Toch zat ik nog met een prangende vraag die ik hem graag wilde stellen Wat do..."
23-07-21
9.3
Kriebels Voor Bram - 7Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Het was allemaal zo veel. Gisteren zei je nog dat je niet wilde dat ik je kus op de wang en vandaag kus je me zelf op de mond zei ik snikkend terwijl ik voelde hoe mijn tranen uit mijn ogen spatte. Bram zat naast me op de bank in de kleedkamer en ..."
20-07-21
9.3
Kriebels Voor Bram - 6Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Er zit weer beweging in mijn piemel. zei Bram die naar zichzelf keek terwijl we vlak tegenover elkaar in de douche stonden. Hoe komt dat Bram haalde zijn schouders op. Wordt hij stijf Hmm zoiets weet je nooit helemaal zeker. Ik heb hem niet ..."
19-07-21
9.4
Kriebels Voor Bram - 5Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Oheeeeh dat is ijskoud kloeg Bram die met zijn hand onder de douche voelde. Zo hoort het ook, na een sauna hoor je ook koud te douchen. zei ik grinnikend. Hoewel ik het niet van plan was geweest, voelde ik plots onweerstaanbare drang om hem lang..."
17-07-21
9.2
Kriebels Voor Bram - 4Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na wat nog een eeuwigheid leek, fietsen we samen terug naar ons kot, waar Bram nog wat spullen moest nemen. Ik heb het al vaker gehad, maar deze keer kon ik er mijn gedachten echt moeilijk bijhouden zei Bram afkeurend. Nooit gedacht bij de studie..."
16-07-21
8.8
Kriebels Voor Bram - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Helemaal anders dan de dag ervoor zat ik nu als eerder doodmoe in de les. Door mijn fantasietjes had ik de avond ervoor pas laat gegeten. Ook op straat had vannacht best wat rumoer geklonken, waardoor ik de slaap niet goed had weten vatten. Daarbij w..."
15-07-21
8.7
Kriebels Voor Bram - 2Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het voelde zoveel beter om fris en goed uitgeslapen in de les te zitten. Ga je nog mee vroeg Bram me tijdens de middag. Opgewekt knikte ik en voelde de energiestromen in mijn lijf bij het horen van zijn heldere mannenstem. Waar wilde je gaan vr..."
13-07-21
8.5
Kriebels Voor Bram - 1Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nooit heb ik echt gevoelens voor jongens ervaren. Al van mijn 16e was voor mezelf overtuigd dat ik vast lesbisch zou zijn. Nog goed weet ik hoe ik dat, behoorlijk stuntelig tegen mijn twee beste vriendinnen vertelde. E n van hen heeft sindsdien zelfs..."
12-07-21
9.0
Huisje Gehuurd - 16Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Niels bleef staan in de gang, ter hoogte van de kamer van Alex en Faty. Er weerklonken diepe ademhalingen met lichtelijk gesnurk ertussen. Een stukje viel mijn mond vanzelf open toen ik naar binnen keek. De jongens lagen er uitgeteld bij. Faty lag op..."
02-06-20
9.2
Huisje Gehuurd - 15Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het moesten de mooie ronde wiebelbillen zijn die me als een magneet achter zich aan trokken. Zo zelfverzekerd had ik Alex en in geen tijden meer gezien. Van onderaan de trap viel mijn blik als vanzelf tussen zijn benen. Het was mooi om te zien hoe zi..."
27-05-20
9.3
Huisje Gehuurd - 14Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Nog steeds zwijgend kwamen we terug de woonkamer binnen. Kom was het enige dat Niels tegen Faty zei, voordat die hem voor liep naar boven toe. Met ogen vol verwachting glimlachte Faty en nog even stak hij zijn duim naar me op. Pas toen het gestomm..."
24-05-20
9.2
Huisje Gehuurd - 13Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tussen de bomen zag ik wat lichtjes fonkelen. Nooit eerder zag ik echte vuurvliegjes en even hield ik halt. Het zag er erg mooi uit in het duister van de bomen. Het water van een kleine smalle rivier klaterde tussen de bomen steeds dichterbij. Kort b..."
22-05-20
9.1
Huisje Gehuurd - 12Door: Simandber
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Lichtelijk buiten adem kwamen we bovenaan de heuvel. Niels had inderdaad niet overdreven over het uitzicht. Samen met Faty stond hij vlak aan de rand van de heuvel te kijken. Met Alex hand nog steeds in de mijne, ging ik ernaast staan. Schitterend ..."
19-05-20
9.3
Huisje Gehuurd - 11Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Toen we binnen kwamen zagen we hoe Faty de grote ronde stukken pizza in stukken sneed. H Faty, snij ze maar in vier stukken, acht krijgen we nooit op riep Alex, die er naartoe liep, meteen. Alle vier gniffelden we even en gingen aan tafel zitten...."
16-05-20
9.0
Huisje Gehuurd - 10Door: Simandber
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Zelf voelde ik mijn hoofd nog lichtelijk draaien na al die opwinding. Het was Alex die de kracht bleek te hebben om de douchedeur te openen. Daar zat Niels op het krukje. Hij glimlachte lichtelijk en zijn ogen blonken. Enkele zweetplekken in zijn shi..."
15-05-20
9.3
Huisje Gehuurd - 9Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
" b Wauw wat geweldig om te lezen dat jullie ons verhaal zo opvolgen. Vast val ik in herhaling om te zeggen dat het erg leuk is om jullie reacties hierop te kunnen lezen. Behalve de beleving van deze spannende gebeurtenis op zich, was het schrijven va..."
13-05-20
9.4
Huisje Gehuurd - 8Door: Simandber
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Van een kast in de gang, nam Faty een klein flesje, waar hij meteen wat op mij en zichzelf sprenkelde. Het moest een soort parfum zijn en het rook erg zoet naar rozen en andere bloemen. Denk je dat hij dit echt zal laten gebeuren fluisterde ik zac..."
10-05-20
9.1
Huisje Gehuurd - 7Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Waar is dat verrotte ding toch klonk luid uit de keuken. Meteen liep ik ernaartoe. Kijk eens daar, bij de grote messen en scharen, achteraan... zei ik. Heb ik al drie keer gekeken en oh Nu zie ik hem. zei Faty die verbaasd de lintmeter uit..."
08-05-20
9.3
Huisje Gehuurd - 6Door: Simandber
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Dit menen jullie niet zei Alex die met opengesperde ogen in de deuropening bleef staan. Zowel ik als Faty bewogen niet, alsof we onszelf op die manier met de lakens van het bed dachten te kunnen camoufleren. Ik voelde mijn hand in mijn kruis tril..."
07-05-20
8.6
Huisje Gehuurd - 5Door: Simandber
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Mijn pik voelde opvallend plakkerig, merkte ik tijdens het plassen. Het voelde vreemd om mijn eigen eikel aan te raken. Die voelde erg warm en leek dikker dan normaal in slappe toestand. Vast had Faty er harder op gezogen dan ik op dat moment had gem..."
05-05-20
9.3
Huisje Gehuurd - 4Door: Simandber
Reacties: 4
Lengte: Lang
" b Bedankt voor alle leuke reacties Fijn te lezen dat jullie evenveel genieten van het lezen als ik doe bij het schrijven. Op naar deel 4... b Een klein stukje drukte ik mijn boxer naar onderen, waarna tot tegen mijn balzak, mijn pik zich..."
03-05-20
9.0
Huisje Gehuurd - 3Door: Simandber
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Kloppen lukte me niet, met mijn handen vol ontbijt. Bovendien was ik ervan overtuigd dat Faty in bed zou liggen rusten, dus opende ik met mijn elleboog de deur. Meteen merkte ik hoe het bed kraakte. Twee ogen keken me van onderuit verschrikt aan en i..."
02-05-20
8.9
Huisje Gehuurd - 2Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Het stonk flink in de gang van de slaapkamers. Alsof de bierlucht vooral daar was blijven hangen. Gauw zette ik van onze eigen kamer een raam open, net zoals het kleine kantelraam van de wc. Een lekkere frisse tocht ontstond hierdoor. Intussen spitst..."
30-04-20
9.1
Huisje Gehuurd - 1Door: Simandber
Reacties: 6
Lengte: Lang
"Het was een luid gekraak waarvan ik die eerste ochtend wakker werd. Meteen bracht ik mijn hand naar mijn voorhoofd, terwijl ik me bedacht waar ik was. De ogen van mijn beste vriend brachten raad. Ik zag ze in de spiegel van de grote kleerkast op de v..."
28-04-20
9.2
Dansavond Met LizyDoor: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Douche, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Nudisme,
"Het feest liep nu echt op zijn eind. Mensen verlieten in kleine groepjes stelselmatig de grote zaal. Ook de muziekband was bezig met hun materiaal op te bergen, terwijl de laatste eindnoten op de dansvloer weerklonken. Ondanks een lichte tegenzin, wa..."
28-03-20
9.0
De Man In De Sauna - 2Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Jong En Oud, Pijpen, Sauna,
" Woon je alleen vroeg ik. Ik heb een flat, hier een paar straten verder. Het is niet erg groot, maar meer dan voldoende voor een man alleen. sprak hij knikkend. Even keek ik opzij naar mijn auto. Stiekem voelde ik er veel meer voor om gewoon met ..."
10-01-20
9.1
De Man In De Sauna - 1Door: Simandber
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Douche, Gluren, Jacuzzi, Jong En Oud, Pijpen, Sauna, Zwembad,
"Hij viel me voor het eerst op toen ik zat te eten. Toen liep hij langs en wenste me een prettig avondmaal. Zijn stem klonk oprecht en even merkte ik hoe hij knipoogde. Mijn bord was toen al bijna leeg en terwijl ik opstond, merkte ik hoe hij een zete..."
06-01-20
8.6
Op Logement Bij JintheDoor: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Slikken, Sperma, Voyeurisme,
" IIIIIEEEEK De ijselijke gil vulde de badkamerruimte en werd gevolgd door een galmende stilte van een paar seconden. In een waas keek ik naar het douchegordijn, waar dikke witte klodders sperma vanaf dropen. Het klonk als in de verte, maar h..."
01-10-19
9.0
Vriendschap ChatDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Chat, Pijpen, Standje 69, Webcam,
" Is Jitse thuis vroeg ik aan de balie. Een oudere vrouw keek me ietwat achterdochtig aan. En jij bent vroeg ze. Oh Sorry, ik ben zijn beste vriend. We gaan altijd samen fitnessen en ik breng wat spullen van hem terug. legde ik meteen uit. Ji..."
08-03-19
8.9
Levelen Met Stefanie - 4Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In tegenstelling tot het eerste deel van de nacht, kon ik de slaap niet meteen vatten. Alsof Elkes energiestromen nu ook bezit van mij hadden genomen. Wat er gebeurd was, leek ik niet goed te kunnen vatten en dat bracht een enorme onrust met zich mee..."
21-02-19
8.8
Levelen Met Stefanie - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Bedankt voor alle lieve reacties, idee n en hoge scores Het motiveert me, extra in de verf te zetten, wat jullie graag willen lezen. Zie hier het derde deel... b Het eerste deel van de nacht sliep ik voortreffelijk. Geen vuiltje aan d..."
17-02-19
9.1
Levelen Met Stefanie - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Dat is een belangrijke stap, die je nu zet. Want als je niet verder wil, moeten we hier stoppen. We zitten nu aan een onzichtbare grens. We moeten dit toch eerst even goed bespreken zei Stefanie die me met grote ogen aankeek. Niet goed wetende wat..."
13-02-19
9.0
Levelen Met Stefanie - 1Door: SImandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" b Het moeilijkste in dit verhaal dat ik graag wilde vertellen, was de introductie. Vooral de beschrijving van mijn eigen rol is een harde weg. Mijn kinderlijk leven was niet bepaald een lolletje. Alles was onduidelijk en vaag. Verschillende mannen p..."
11-02-19
9.0
Fwb: Yoni & Tygo - 2Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
" H ehm Yoni fluisterde ik zacht en met trillende stem. Nog steeds in een mix van vriendschappelijke en innige omhelzing, keken we elkaar aan. Ik moet je wel waarschuw of ehm beter gezegd, iets bekennen zei ik en hoorde mijn eigen stem omslaan...."
28-01-19
9.3
Fwb: Yoni & Tygo - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Fantaseren,
" b Toen dit gebeurde, had ik eigenlijk mijn middelbare school al afgewerkt. Maar uiteindelijk ging ik voor een extra specialisatiejaar. Er waren twee klassen, waarin de leerlingen werden onderverdeeld. Yoni, een meisje waarmee ik al zes jaar lang had..."
26-01-19
9.1
Onbegrensde Vriendschap - 6: SlotDoor: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kussen, Pijpen,
"Jitse glimlachte en liet meteen mijn pik los. Meteen moest hij gezien hebben hoe opgewonden ik was. Lekkere odol heb je fluisterde hij en likte fier met zijn tong over zijn lippen. Twee keer kort na elkaar drukte ik mijn kruis omhoog om aan te gev..."
14-12-18
8.9
Onbegrensde Vriendschap - 5Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Oraal,
"Die nacht sliep ik voortreffelijk. Pas in de ochtend werd ik voor het eerst wakker. Een stevige zonnestraal scheen door het raam. Zonder me echt te realiseren waar ik was, stond ik op uit het heerlijk zachte bed. Langzaam liet ik het stoffen rolgordi..."
11-12-18
8.8
Onbekende In De SaunaDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Gluren, Pijpen, Sauna, Weduwnaar,
"Heerlijk ontspannen lag ik op mijn rug te genieten van mijn tweede sauna die dag. De hete lucht kriebelde me tintelend in mijn neus en over mijn tepels. Links boven me merkte ik hoe de zandloper langzaam liep. Een optimaal gevoel van rust en ontspann..."
27-11-18
8.6
Onbegrensde Vriendschap - 4Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Pijpen,
"Jitse nam twee handdoeken. Zonder af te drogen liep hij me voor naar de zwembadruimte. Opnieuw viel het me op hoe Jitses billen voor me uit schudde. Vanuit zijn ooghoeken merkte ik hoe hij opnieuw naar mijn kruis keek. Heb je nu alweer een stijve G..."
19-11-18
8.8
Onbegrensde Vriendschap - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Douche, Knuffelen, Vingeren,
"Van pure verbazing viel mijn mond open en ik merkte hoe Jitses ogen me bijna smekend vragend aankeken. J je bedoeld dat wat je bedoeld, dat je dat echt m meent hoorde ik mezelf stuntelig en stotterend vragen. Jitse haalde kort zijn schouders op en..."
09-11-18
8.8
Onbegrensde Vriendschap - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Fantaseren, Pijpen,
" Ben je lekker gaar gekookt klonk Jitses stem plots en verbaasd keek ik op. Hmhmm bracht ik bevestigend uit, terwijl ik mezelf afvroeg hoe lang ik hier gelegen had. Een klein bijzettafeltje, had hij naast me geplaatst. Daarop stond een kom met he..."
04-11-18
8.7
Onbegrensde Vriendschap - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Sauna,
" b Dit is mijn verhaal. Het gaat over mijzelf en mijn beste vriend Jitse. We leerden elkaar kennen in de lagere school, waar stevige wortels voor onze vriendschap nestelde. Jitses ouders hadden hun handen vol met een hotel dat ze uitbaatte. Daardoor ..."
29-10-18
8.8
SingelreizenDoor: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Douche, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Vakantie, Voyeurisme,
"...en dus blijven over David en Roos. Wij wensen jullie een goede nacht en zien jullie morgen net over de middag weer. Die laatste woorden leken amper of niet meer binnen te komen. Knipperend sperde ik mijn ogen open terwijl ik rond me de j..."
29-08-18
8.6
Housewarming - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Vingeren,
"Even keek ik door het keukenvenster. De tafel was gedekt, maar Bart was nergens te zien. Snel, voor hij tevoorschijn zou komen, nam ik in mijn berging mijn volgende troef een flesje witte wijn. Die had ik me in het warenhuis, op goed geluk, door een..."
11-05-18
9.2
Housewarming - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Kussen, Pijpen, Voeten,
"Buiten legden we beide onze ligstoelen plat. Tussen ons in plaatste ik een klein bijzettafeltje voor de glazen. Daarna namen plaats op een eigen ligstoel. Bart zuchtte en niet veel later zuchtte ik ook terwijl de warme zon op mijn huid leek in te bra..."
06-05-18
9.2
Housewarming - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buitensex, Knuffelen, Kussen, Vingeren,
" Nee echt, ik vind het er leuk uitzien. Helemaal jou stijl. Jij bent toch wel echt een bofkont, met zo n eigen stekkie Het was al twee jaar geleden dat ik hem nog had gezien. Hij was nu net een kwartiertje binnen en wat had ik hem gemist, merkte ik..."
02-05-18
9.2
Stiekem Tante Begluren!Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bad, Beffen, Betrapt, Eerste Keer, Gluren, Pijpen, Plas, Plassen, Stiekem,
"De deur klikte achter me in het slot. Is daar iemand hoorde ik tantes stem zeggen. Het klotsende water maakte geen geluid meer. Aan de plotse stilte merkte ik dat we nu beiden onze adem inhielden. Andreas, ben jij dat fluisterde tante zacht. In..."
02-04-18
8.9
Saaie Stoere Broer - 2: SlotDoor: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer,
"Ik liet het badwater wegstromen, maakte nog even schoon in de badkamer en vouwde mijn kleren. In tussentijd luisterde ik of ik Mano geluiden hoorde maken. De deur van de badkamer was immers nog open. Maar het was en bleef stil. Ook zijn welbekende ha..."
26-05-17
8.8
Saaie Stoere Broer - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer,
"Het is intussen alweer enkele jaren geleden. Maar ik weet het nog goed. Het was woensdagnamiddag. Omdat er blijkbaar twee werkkrachten opgeroepen waren, werd ik door de baas eerder naar huis gestuurd. Normaal was ik mijn ouderlijk huis al lang uit. M..."
22-05-17
8.6
Het Familiefeest - 3: SlotDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Een warme bries streelde mijn naakte lichaam. Heerlijk ontspannen, in het zalige niemandsland werd ik wakker. Met mijn handen betaste ik mijn naakte lichaam. Lichtjes spreidde ik mijn benen en voelde met mijn handen over mijn behaarde schaamlippen. D..."
28-03-16
8.5
Het Familiefeest - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Mijn tante stond als aan de grond genageld te kijken naar het tafereel. Plots erg ongemakkelijk voelde ik me en probeerde die piemel met alle macht uit mijn mond te krijgen. Arnold, die op punt stond om klaar te komen in mijn mond, probeerde dat kreu..."
19-03-16
8.6
Het Familiefeest - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Iedereen kent ze wel, van die saaie familiefeesten. Allemaal voorgesorteerd aan lange grote tafels, zodat je zeker niet bij iemand terecht komt waarmee je babbeltje kan slaan. Dat was altijd al zo bij ons het geval. Zolang je jonger dan 12 was mocht ..."
13-03-16
7.6
Alleen Thuis - 13: SlotDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
"Nico ging nog even naar de badkamer, naar de wc en zichzelf wat opfrissen. Niet klaarkomen h zei ik met een knipoog. Ok zei hij met een blik alsof hij dat absoluut wel van plan was geweest. Ik knikte nog eens extra om te bevestigen dat er nog w..."
13-02-16
8.6
Alleen Thuis - 12Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
" i Het heeft even geduurd voor het vervolg er kwam. Examens, stages, ... veel leren en tussendoor maar weinig tijd, net zoals ik aan het begin ook al melde, ben ik erg veel met mijn studie in de weer. Maar hier is ie dan... i Vaag bewust v..."
08-02-16
8.3
Alleen Thuis - 11Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
" Nico... ik moet je wat vertellen zei ik trillerig. Zijn dildo was al van tussen zijn billen gevallen. Intussen deed ik zijn blinddoek af en maakte zijn handboeien los. Nadat ik hem een handdoek had gegeven, schoof hij die naast me en ging erop zitt..."
13-01-16
8.2
Alleen Thuis - 10Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
"Het was alweer behoorlijk laat toen ik terug naar huis fietste. Dorien had me een rugzakje vol spulletjes gegeven. Zij zou zelf nog eerst thuis eten en dan ook naar ons huis komen. Ik had bij vertrek die middag Nico opdracht gegeven om voor het avond..."
04-01-16
7.5
Alleen Thuis - 9Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
" i Hey allemaal Ik en mijn broertje wensen jullie fijne feestdagen... Voor hen die de reeks niet hebben gevolgd, niet erg, je kan vanaf dit deel mee inpikken. De vorige delen zijn ook aansluitend, die kan je makkelijk terugvinden door hierboven op ..."
26-12-15
8.5
Alleen Thuis - 8Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
"Net toen ik met veel moeite een piepklein ontbijtje achter mijn kiezen had, hoorde ik Nico uit zijn kamer stommelen. Het liefst zou ik zo vertrekken, maar anderzijds zou dat wel erg grof zijn. Dus liep ik naar de badkamer, klopte op de deur en riep ..."
17-12-15
8.3
Alleen Thuis - 7Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
" i Bedankt voor alle leuke reacties tot nu toe. Fijn om te zien dat verhalen zo vaak gelezen worden en nog een fijne beoordeling krijgen ook. Elke reactie op verhaal, mail of profiel motiveert me om het vervolg nog beter te maken. Hoewel ik oorspro..."
10-12-15
8.3
Alleen Thuis - 6Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
"Steve vroeg al lachend of hij al wat bekomen was. Je durft dat nog te vragen zei Nico op behoorlijk agressieve toon. Vertel me liever wat daar is gebeurd hij snoof luid. Er volgde een hele uitleg en ik kon niet goed verstaan wat Steve allemaal..."
01-12-15
8.3
Alleen Thuis - 5Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alleen Thuis,
"Woef woef Het was de hond die ons de na een heerlijke nacht wakker blafte. Die moest er natuurlijk uit. Het doet wel wat als je zo naast je broer wakker wordt. We werden gelijktijdig wakker geblaft. Nico stond op en ging naakt de kamer uit. Hij liet..."
28-11-15
8.1
Alleen Thuis - 4Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alleen Thuis,
" i Het is leuk te zien hoe vaak mijn verhalen gelezen worden. Zeker in die paar dagen tijd dat ze online staan. Het is leuk te zien dat de delen van mijn verhaal ook zo goed scoren. Om eerlijk ge zijn had ik aanvankelijk gedacht om dit verhaal te lat..."
25-11-15
8.3
Alleen Thuis - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
"Een deur sloeg... ik schrok wakker en wist even niets meer. Een bekend gevoel van veel te vroeg en nog veel te moe rees in me op. Verstrooid drukte ik met mijn hand op de sluimerknop van de wekkerradio en draaide me om in mijn bed. Plots raakte iet..."
19-11-15
8.7
Alleen Thuis - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis,
"Geen idee van hoe laat het was, keek ik op mijn wekkerradio. Middernacht voorbij, wie kon dat nu zijn De enige die ik kon bedenken waren mijn ouders. Ze konden niet binnen, want alle deuren waren op slot, dus moesten ze wel bellen. De bel ging opni..."
17-11-15
8.4
Alleen Thuis - 1Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alleen Thuis,
"Eindelijk Dat was even het enige wat ik kon denken. De vakantie eindelijk begonnen, ouders met kleinste broer Bram op vakantie en nu was mijn oudste broer Nico ook eindelijk de deur uit, om een avondje met vrienden te stappen. Na al het studeren..."
15-11-15
7.9