Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Levelen Met Stefanie - 3

In tegenstelling tot het eerste deel van de nacht, kon ik de slaap niet meteen vatten. Alsof Elkes energiestromen nu ook bezit van mij hadden genomen. Wat er gebeurd was, leek ik niet goed te kunnen vatten en dat bracht een enorme onrust met zich mee. Op een of andere manier leek het bed een stuk kleiner. Veel vaker dan voorheen schoof ik tegen Stefanies zachte borsten aan. Haar warme ademhaling gierde me dan langs mijn nek. Onderaan voelde ik hoe mijn pik me irriteerde. Telkens de deken of het stof van het onderlaken er tegenaan tikte, voelde dat erg kriebelig. Die hypergevoeligheid zorgde ervoor dat ik bijna telkens opnieuw een erectie opbouwde. Daardoor was het erg ongemakkelijk om, zoals gewoonlijk, op mijn buik te slapen. Vervolgens voelde ik hoe mijn piemel dan weer te pas en te onpas tegen Stefanies lijf aantikte. Mijn eikel voelde ook opvallend warm en dik. In mijn herinnering was dit vroeger nooit zo erg geweest. Het zou vast komen omdat Elke me zo stevig gepijpt had, dacht ik. Maar amper kon ik geloven dat dit echt gebeurd was. Terwijl ik eraan terugdacht, betaste ik mijn eikel voorzichtig. Hoewel die erg gevoelig was, probeerde ik hem te masseren. Het leek wel een omgekeerde masturbatie, niet om mezelf op te geilen, maar rustig te krijgen.

De terugkeer naar het in basis spelen met mezelf, leek me enigszins te kalmeren. Langzaam nam mijn eikel het formaat van mijn slappe piemel weer over. Het voelde als een hele geruststelling en tegelijk voelde ik hoe ik opnieuw indommelde. Vaag leek ik me bewust van een strelend gevoel over mijn rug. Al gauw daalde dat af naar mijn billen. Het was alsof ik me niet kon verweren, maar het gewoon onderging. De strelingen gingen doorheen mijn bilspleet. Spontaan schokte mijn lijf als ongecontroleerd toen ik ongewone kriebels aan mijn kringspier voelde. Toch leek ik niet de kracht te hebben om weerstand te bieden. Naast me zag ik een vage gedaante. Het waren niet de ogen van Stefanie, maar van Elke. Die lag naast me in het lichaam van Stefanie. Ze zei niets, maar glimlachte alleen mysterieus. Zeker wist ik dat er iets niet pluis was. Maar omdat ik niet in staat leek te ontdekken wat, liet ik alles maar gebeuren. Het strelende gevoel ging intussen onverminderd verder over mijn kont. ‘Lekker jongenskutje!’ hoorde ik fluisteren, maar kon uit de stem niet opmaken of dit Stefanie of Elke was. Het zou allebei gekund hebben. Een hand ging over mijn kruis, maar tot mijn verbazing voelde ik niets aan mijn pik of ballen. Opnieuw merkte ik hoe mijn kont en billen schaamteloos door haar betast werden. Nog net, voor ze haar kruis tegen mijn billen aan drukte, zag ik hoe tussen haar benen een gigantische penis in erectie zichtbaar was. Mijn hele lijf schokte van het schrikken terwijl ik mezelf ‘Ooh!’ hoorde roepen.

Plots was alles stil en was Elke spoorloos verdwenen. Door het oude gordijn aan het raam heen, kwam een vaag ochtendlicht. Amper durfde ik omkijken en voelde mijn hartslag en ademhaling te keer gaan. Pas na een hele tijd kon ik de vredige ademhaling naast me identificeren als die van Stefanie. Langzaam kwam ik tot het besef hoe ik een nachtmerrie had gehad. Toch had het allemaal ontzettend echt geleken, dacht ik. Mijn handen voelde over mijn eigen kruis en ietwat opgelucht was ik, toen ik mijn eigen penis en balzak weer voelde. Meteen kon ik ook voelen dat alle schaamhaar ontbrak. Het hielp me te kunnen analyseren wat echt en wat gedroomd was. Want zo leek alles uit de laatste twaalf uur wel, een grote avontuurlijke droom.

Tegelijkertijd merkte ik hoe Stefanie zich weer bewoog en plots een arm over me heen sloeg. Net zoals vannacht voelde ik haar warme borsten in mijn rug. In mijn onderrug dacht ik haar tepels te kunnen onderscheiden. Die drukte ze opvallend tegen me aan. Even twijfelde ik of ze droomde of stiekem wakker zou zijn. Haar ademhaling was een stuk stiller. Over mijn borst voelde ik hoe haar hand me zacht streelde. Omdat hiervan intenser te genieten, hield ik zelf mijn ogen gesloten. De grootste moeite had ik om mijn ademhaling constant te houden, toen ik voelde hoe ze mijn tepels tussen haar vingers nam. Die waren in grootte niets in vergelijking met de hare die over mijn rug kriebelde. Het bed leek lichtelijk te schokken en ik kon me voorstellen hoe Stefanie geluidloos lag te gniffelen. Met haar hand streelde ze me uiterst zacht over mijn buik. Pas toen ze over mijn navel bij mijn onderbuik aan kwam, liet ik mijn eigen pik los. Die leek uiterst stevig op te bouwen toen haar hand daar rond cirkelde. De grootste moeite had ik om zo stil mogelijk te blijven liggen op dit punt. Misschien voelde ze die spanning ook, want het duurde erg lang voor ze mijn pik greep. Toen dat uiteindelijk gebeurde, schokte mijn hele lijf ongecontroleerd. Tegelijk kon ik Stefanies gegiechel nu zacht horen. Net toen ik mijn ogen opende, kon ik nog zien hoe haar hoofd onder de deken verdween.

Het besef wat ze misschien zou gaan doen, werd meteen bevestigd door het gevoel. Extreem veel kriebels gierde me vanaf mijn kruis door heel mijn lijf. ‘Oeahhh’ bracht ik spontaan uit. Omdat de warmte me teveel werd, sloeg ik spontaan de deken opzij. Daar zag ik tot mijn verbazing hoe Stefanie mijn voorhuid naar achter had getrokken en gretig op mijn eikel zoog. ‘W-wat doe… j-jeuoahh?!’ bracht ik stotterend en kreunend uit. Even gleed mijn pik uit haar mond, waarna ze me met een ondeugende blik aankeek. ‘Goedemorgen lieve geile player! Je hebt me gisteren alles laten vergeten en een heerlijk spel met me gehad. Ik heb uitstekend naast je geslapen vannacht. Dat verdient een bonuslevel!!’ fluisterde ze. Intussen trok ze me stevig af en masseerde mijn ballen. Mijn blik viel op haar grote hangers die vlak boven mijn pik hingen. Een klein stukje maar, tilde ik mijn kruis op en raakte haar vlak naast haar linkertepel. Kort glimlachte Stefanie, waarna ze naar voren boog en mijn pik in volle lengte tussen haar borsten drukte. Ze liet mijn pik los, maar drukte haar borsten er stevig overheen. Er was geen uitleg nodig, ik wist precies wat te doen en wipte met mijn kruis vrolijk op en neer. Het zag er zo geweldig geil uit tussen die grote vertrouwde borsten. Het zou vast niet lang meer duren, voordat ik zo een nieuw geil hoogtepunt zou bereiken.

Vanuit de verte, voelde ik hoe Stefanie het glimlachend gade sloeg. Ze raakte duidelijk nog meer gemotiveerd door mijn verbazing en gaf ook zichzelf tijd hiervan te genieten. Als vanzelf namen mijn handen het van haar over en kneedde ik haar borsten. Net zoals ikzelf deed hoorde ik Stefanie nu genietend met me mee kreunen. Het leek wel een eeuwigheid geleden, dat ik dat liefelijk hoge geluid gehoord had. Maar het maakte me zo mogelijk nog geiler. Zelf probeerde ik nog een flink tandje bij te steken en schuurde mijn piemel in snel tempo tussen die geile borsten. Om daaraan nog meer fors te geven, viel mijn hoofd als vanzelf achterover en loste mijn handen haar tepels. Tegelijk voelde ik al hoe mijn piemel tussen de warme borsten werd uitgehaald en door Stefanie een heel stuk in haar mond werd genomen. Heel even nog keek ik op. Het beeld dat mijn ogen daar kruiste met mijn nichtje die mijn pik nat in en uit haar mond liet glijden, deed me overstag gaan. Ik voelde hoe een lading sperma stevig uit mijn pik schoot. Een schok van Stefanies lijf, deed het hele bed stevig kraken. Vanuit de verte kon ik horen hoe ze hoestte en proestte, al deed het me niets. Veel teveel genoot ik zelf nog na van het heerlijks wat me opnieuw was overkomen met dit geweldige meisje.

‘Zo, jij spuit verdorie veel!’ zei Stefanie na een tijdje. Pas toen merkte ik dat ze al van het bed was opgestaan. In de spiegel zag ik hoe ze witte klodders sperma van haar borsten en kin veegde. Door de spiegel zag ze hoe ik keek. ‘Kan je me volgende keer wel even waarschuwen? Het ging me recht in de keel!’ zei ze, onder de indruk en met haar ogen knipperend. ‘Sorry, ik ehm… was even overdonderd door wat je allemaal met me deed. Wat ben jij geweldig joh!’ zei ik zelf ook nog steeds onder de indruk zijnde. Stefanie die net haar gezicht en lijf begon te wassen, giechelde even. ‘Je hebt ook een lekkere piemel en een grote eikel om te pijpen. Alleen kwam je sperma nu wat onverwacht!’ zei ze. ‘Heb je nog een zakdoekje voor me? Hier zijn nog wat druppels neergekomen...’ zei ik terwijl ik vlak boven mijn pik wees.

Met haar washandje nog in haar handen, kwam Stefanie meteen aangelopen. Ze knielde vlak voor me en tot mijn verbazing likte ze met haar tong alles weg. Het kriebelde ontzettend, maar helemaal perplex was ik bij het zien van die actie. Zodanig zelfs dat ik niet de reflex vond om mijn hoofd te keren, toen ze me met mijn zaad op haar lippen, vlak op de mond kuste. Veel tijd om te schrikken kreeg ik niet, want de intense zoen leek een geruststelling voor mijn hele lijf. Zacht met mijn handen, streelde ik overal waar ik haar raken kon. Al gauw zat mijn hand zo terug tussen haar benen en vingerde ik tussen haar schaamlippen. Het was als hartverwarmend om haar zo intens dichtbij me te voelen. Langzaam trok ze haar hoofd terug en glimlachte met liefdevolle twinkelende ogen naar me. Met een soort bedenkelijke blik keek ze even naar de klok. ‘Mocht ik nog wat tijd over hebben, zou graag nog een keertje neuken. Maar met de examens in het vooruitzicht… is het toch beter dat ik naar de les ga, toch?!’ zei vertwijfeld. In haar teleurgestelde blik kon ik zien dat ze eigenlijk veel liever bij me zou blijven.

Met mijn ogen neergeslagen knikte ik met haar meevoelend. ‘Je weet dat ik hier op je wacht!’ zei ik en zag hoe Stefanie even met haar ogen draaide. ‘Dat hoeft niet, je gaat je hier te pletter vervelen!’ zei ze grinnikend. Ik schudde mijn hoofd. ‘Nee hoor, ik heb, in tegenstelling tot jou, niet zo best geslapen eigenlijk. Dus als ik me hier neerleg, slaap ik meteen. Dan is het zo middag!’ zei ik terwijl ik geeuwend weer op bed ging zitten. ‘Door mij?! Je had me best mogen duwen als ik teveel plaats nam...’ vroeg Stefanie meteen, maar zweeg toen ze me zag hoofdschudden.

‘Het lag niet aan jou, helemaal niet. In tegendeel, het was als in een droom, om zo lekker tegen mijn lieve nichtje aan te liggen! Het voelde zo heerlijk knus. Ik geloof dat ik je handen meermaals over me heen heb gevoeld?’ zei ik naar waarheid en zag hoe Stefanie ietwat blozend glimlachte. ‘Vond ik ook. Je bent een echte beer als je zo naast me licht. Meermaals heb ik je vannacht zacht bepoteld en zelfs even met mijn hand tussen je billen gevoeld.’ zei ze. Mijn ogen sperde zich als vanzelf even open. ‘Dat heb ik gevoeld! Ik droomde dat je zelf ook een penis had en me zou neuken.’ zei ik, in een soort van halve waarheid. Stefanie giechelde luid terwijl ze me hoofdschuddend met enigszins ondeugende blik aankeek. ‘Je hele lijf schokte toen ik met mijn vinger tegen je kringspier aandrukte. Iets later hoorde ik je vanuit je slaap roepen.’ zei ze door haar gegiechel heen. In de opwinding van haar eigen fantasie of werkelijkheid, kon ik zien hoe de topjes van haar tepels geil naar voren stonden. Met een soort spijt in het hart, zag ik, trok ze er haar bh en shirt over. ‘Maar ondanks dat, heb je toch niet goed geslapen?’ vroeg ze na een tijdje opnieuw.

‘Ik moest naar de wc en kon mijn kleren niet vinden.’ zei ik. ‘Die zaten hier in de kast...’ zei Stefanie die daar met het haar hoofd naartoe knikte en toen haar ogen opensperde. ‘Oeps!’ zei ze terwijl ze er naartoe reikte en bovenop de sleutel vandaan haalde. Even zuchtte ik diep. ‘Heb je in de wasbak geplast?’ vroeg ze terwijl ze met opgetrokken neus ernaar keek. ‘Nee natuurlijk niet! Al was dat misschien wel een beter idee geweest.’ zei ik terwijl ik mezelf bedacht waarom ik daar niet was opgekomen. ‘Ik ben dan in adamskleedje naar beneden geslopen… Maar dat was erg koud en ik...’ meteen werd ik door luid gelach van Stefanie onderbroken. Die gierde het uit. ‘D-dus je b-bedoeld dat jij hier in die blote piemel van je, hebt lopen rondsluipen vannacht?!’ vroeg ze uitbundig. Kort knikte ik en haalde mijn schouders op. Een nieuwe brullende lachbui van Stefanies kant volgde, terwijl ze haar slipje aan trok. ‘Je mag wel van geluk spreken dat niemand je gezien heeft. Er zijn nog twee meisjes aanwezig hier!’ zei ze. Even bleef het stil, terwijl ik me afvroeg of het goed was door te gaan. ‘Hé? Dat meen je niet? Ben je gezien?!!’ vroeg Stefanie die me met grote blinkende ogen aankeek. Pas toen voelde ik, hoe ik ongecontroleerd bloosde.

‘Wie!?’ zei Stefanie, die in haar roze gekleurd ondergoed vlak voor me kwam staan. ‘Elke was in de keuken. Ze zag het licht van de wc en kwam het uitdoen...’ zei ik mezelf diep schamend voor dat moment. ‘Dus ze heeft je voor de tweede keer gezien… En, wat zei ze?!’ vroeg Stefanie die me met ongewoon strenge blik aankeek. ‘Ze schrok en liep terug naar haar kamer, geloof ik...’ zei ik en voelde hoe mijn stem trilde, omdat ik goed besefte dat ik een heel stuk achter hield. Stefanie slaakte een diepe zucht, terwijl ze met haar ogen rolde. ‘Ach weet je, het is goed dat je het me vertelt. Als ze me deze week scheef bekijkt, weet ik ten minste waarom. Ze zit middenin haar examens en heeft het niet makkelijk met haar huidige vriend!’ zei Stefanie die nu een trui over haar hoofd trok en haar jas nam. ‘Heeft ze een vriend?’ vroeg ik verbaasd en zag hoe Stefanie bevestigend knikte. ‘Ja, maar die paljas is meer met andere meiden bezig dan met haar. Ze klaagt er vaak over en het is een stress die ze nu echt wel kan missen.’ Mijn hoofd knetterde terwijl ik haar uitspraak probeerde te kaderen in wat ik vannacht nog meer beleefd had. ‘… dus begrijp je wel dat ik graag wil dat je je gaat excuseren?!’ hoorde ik Stefanie in de verte zeggen.

Het duurde even voordat die laatste zin me doordrong. ‘Wat?’ vroeg ik. ‘Je hoort me… En wel voor ik terug ben nog! Ik zal weten of je dat gedaan hebt. Elke is een erg zachtaardige, lieve meid en gedreven student. Ze zit middenin haar blokperiode en mag nu niet in de war raken. Ze is vast erg geschrokken en van streek. Dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Zie het dan maar als het eerste level van een nieuw avontuur. Ik hoop dat ik je straks de beloning mag geven...’ Even staarde ik voor me uit, terwijl ik alle informatie die ik net gekregen had probeerde te verwerken. ‘Er is nog brood en cornflakes in de keuken, hier beneden. Voor vanmiddag zal ik wel wat lekkers meebrengen.’ Hoewel ik ze hoorde, leken die laatste zinnen niet tot me door te dringen. Pas toen merkte ik hoe ze geschminkt was en voor ik het wist, gaf ze me een warme knuffel waarna ze opstond en de kamer verliet.

Het uitsterven van het geluid van haar voetstappen over de krakende trap, resulteerde ik een plotse stilte. Vreemd was het, om mijn eigen ademhaling te horen. Plots werd ik me erg zelfbewust terwijl ik van mezelf merkte hoe ik nog steeds poedelnaakt in mijn nichtjes studeerkamer stond. Stefanies woorden galmde me nog steeds in mijn hoofd. Elke had een vriend? Nog even ging ik op bed zitten, maar al gauw merkte ik dat de opdracht die ik had gekregen, me geen rust zou gunnen. Vertwijfeld stond ik op en nam mijn kleren uit de kast. Terwijl ik mezelf in de spiegel bekeek, kleedde ik me langzaam aan. Het stof van mijn boxershort kriebelde me meteen erg onwennig aan mijn eikel. Veel liever zou ik gewoon naakt blijven. Maar tegelijk besefte ik ook goed dat ik me beneden beter niet nogmaals zo zou vertonen. Zeker nu ik wist dat er nog iemand anders dan Elke was.

Met gespitste oren, daalde ik zo stil ik kon de trap af. De stress leek me even teveel, terwijl ik voor Elkes kamerdeur stond. In een moment herinnerde ik me hoe Stefanie het ontbijt had beschreven. Dat leek plots veel aantrekkelijker. Pas later zou ik merken, geen hap door mijn keel te krijgen. Na nog een piepkleine plas op de wc, besefte ik dat ik het nu zou moeten doen! Zonder veel woorden aan vuil te maken en eerlijk uit te leggen wat Stefanie van me verwachtte. Als Elke werkelijk zo zachtaardig was, zou ze er vast in meegaan en bij Stefanie aangeven dat ik me geëxcuseerd had. Mijn blote piemel nog in mijn hand, reageerde meteen op de fantasie van een nieuw groot seksavontuur met Stefanie. Het leek me extra energie te geven. Snel, om erger te voorkomen, trok ik mijn broek alweer op en verliet de wc.

Er klonk intussen luide muziek uit Elkes kamer. Het was Little Mix – Shout out to my ex, dat door de speakers heen galmde. Waar ik net nog stevige moed had gevoeld, zonk die me nu terug in mijn schoenen. Veel te zacht, klopte ik drie keer en wachtte. Er kwam geen reactie. De muziek stopte, maar begon meteen opnieuw te spelen, weer hetzelfde nummer. Deze keer klonk het nog een stuk luider dan de eerste en galmde nu ook doorheen de gang. Opnieuw en luider klopte ik op haar deur. Vrijwel meteen was het dat sleutelgat, wat me opviel. Hurkend tuurde ik er doorheen. De kamer lag er nog steeds even rommelig bij, zoals ik vanochtend had gezien. Tegelijk was het een geruststelling, omdat dat alvast geen droom was geweest. In de hoek van de kamer, op haar bed, zag ik Elke zitten. Ze was naakt en las van een papier. Met haar andere hand, zo merkte ik, roerde ze stevig in haar kruis. Hoewel ik het allemaal niet erg goed kon zien, zag het er supergeil uit. Mijn broek en boxershort spande me tegen mijn lijf. Terwijl ze van papier wisselde, zag ik hoe haar pientere borstjes naar voren wezen. Daarbij moest ik me vergissen, want het leek alsof ze glimlachend naar een nieuw bundeltje papieren greep. Zou ze over mij fantaseren en waren die vingers tussen haar schaamlippen, in gedachte nu mijn pik?

Die barste intussen bijna uit zijn voegen. Het deed me deugd terwijl ik hem uit mijn broek haalde en mezelf zacht aftrok terwijl ik door het sleutelgat gluurde. ‘Zoek je iets?!’ klonk plots luid van achter me. Heel mijn lijf schokte als nooit tevoren, zo stevig dat ik meteen omver kantelde. In de vlucht, trok ik mijn hand uit mijn broek en merkte hoe mijn dikke eikel in volle glorie zichtbaar zou zijn. De grootste moeite had dik, om dat grote gevaarte terug in mijn broek te frommelen. Een jonge vrouw die ik tot dan toe nog niet had gezien, stond vlak achter me. Met strenge, eindeloos diepzwarte ogen, leek ze me wel te doorboren. Ze had gekrulde zwarte haren, hield haar armen gekruist en wachtte met een strenge blik tot ik wat zou zeggen.

‘I-ik ik...’ stamelde ik terwijl ik stuntelig rechtkrabbelde. ‘Wel?? Wie ben je en wat doe je hier?’ zei ze opnieuw streng. ‘I-ik b-ben het neefje van S-stefanie...’ bracht ik erg onhandig uit. ‘Dit is niet Stefanies kamer!’ zei het meisje wiens ogen wel leken te bliksemen. Vreemd genoeg was ze behoorlijk struis gebouwd en bovendien nog een halve kop groter dan ikzelf. Daarbij klonk haar stem behoorlijk laag en schor. ‘N-nee, weet ik. I-k was net op w-weg n-naar boven toe!’ stotterde ik, terwijl ik de trap achterwaarts al op liep. Net op dat moment hoorde ik hoe Elkes deur werd geopend. ‘Robin, wat is er aan de hand?’ hoorde ik haar zeggen, waarna een stevig gefluister de gang vulde. Van het moment maakte ik gebruik om langzaam verder naar boven te sluipen. Woorden als ‘Stefanie’, ‘neefje’ en ‘sleutelgat gluren’ kon ik onderscheiden. ‘Hij is weg?!’ hoorde ik Robins schorre stem nog zeggen, vlak voordat ik Stefanies deur dicht deed. Meteen sloeg ik mijn handen voor mijn ogen en liep zo naar het bed. Daarop ging ik liggen en drukte mijn gezicht in het hoofdkussen. Wat een rotfiguur had ik hier weer geslagen! Stefanie zou razend zijn als ze dit hoorde. Maar die kwam vanmiddag pas terug, dan zouden de poppen pas echt dansen, dacht ik. Weg vluchten leek de enige oplossing. Even keek ik naar het raam en besloot dat er doorheen springen vast net zo pijnlijk was als door de gang beneden moeten.

Ik bedacht me wat Stefanie zou zeggen. Dit zou vast en zeker een game-over worden en een reset in deze fase was onmogelijk. Opgeven leek dus geen optie. Nee, veel beter kon ik hier blijven, stil weggetrokken onder deze veilige deken. Hier zou vast niemand me vinden!

Net toen ik die geruststelling vond, werd er drie keer hard op de deur geklopt. Even keek ik geschrokken op en merkte hoe de klink als vanzelf neerboog en de deur als vanzelf opende...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5326x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8768x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4287x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11810x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16058x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8054x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23073x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17634x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15211x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19820x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7624x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10135x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8056x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18120x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24738x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!