Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Levelen Met Stefanie - 2

Bedankt voor alle lieve reacties, ideeën en hoge scores!! Het motiveert me, extra in de verf te zetten, wat jullie graag willen lezen. Zie hier het derde deel...

Het eerste deel van de nacht sliep ik voortreffelijk. Geen vuiltje aan de lucht tot ik Stefanies been tussen de mijne voelde. Niet goed wetende waar ik was en naast wie ik lag, werd ik wakker. Haar typische lijfgeur herkende ik meteen. Nog steeds ademde ze diep. Meteen toen ik mijn knie bewoog, draaide ze als vanzelf weer op haar andere zij. Een vage lichtstraal van een straatlamp, kwam langs de gordijn door. Ietwat verdwaasd staarde ik van Stefanie naar het plafond, terwijl ik me afvroeg waarom ik bij haar in bed gekropen was. Langzaam maar zeker kwamen een aantal herinneringen terug, al leken die erg onwaarschijnlijk. Herinneringen of fantasie ter masturbatie, kon ik op dat moment niet onderscheiden. In elk geval merkte ik hoe onder de deken mijn piemel als vanzelf aan formaat leek toe te nemen. Opnieuw controleerde ik of Stefanie zeker sliep, alvorens ik pijn pik greep. Toen ik dat uiteindelijk deed, schokte ik ongecontroleerd toen ik merkte dat ik poedelnaakt naast mijn nichtje lag. Het was geen droom geweest, maar allemaal echt?

Meteen stak ik onder de deken een hand uit naar Stefanie. Daar streelde ik zo zacht ik kon. Zonder veel moeite, kon ik meteen haar bilspleet van haar rug onderscheiden. Erg ongelovig voelde ik hoe ik het steeds warmer leek te krijgen. Tegelijk merkte ik ook bij mezelf op dat ik moest plassen en nog best dringend ook. De wc was een verdiep lager op de gang. Langzaam en zo zacht ik kon, schoof ik naar de zijkant van het bed. Het deed me best deugd om onder die warme deken uit te komen. Veelal op de tast zocht ik naar mijn kleren, die ik daar nergens vond. Vaag herinnerde ik me, hoe Stefanie mijn kleren in haar kast had opgeborgen. Langzaam, op de tast liep ik ernaartoe. De deur was op slot en de sleutel stak niet op het slot, kon ik voelen. Tegelijk voelde ik hoe mijn blaas stilaan meer en meer op springen leek te staan. Stefanie ademde vreedzaam en diep. Op haar radio-wekker kon ik 4.10u aflezen. Het rode licht reflecteerde op de deurklink naar de gang. Voorzichtig en zo stil ik kon, sloop ik ernaartoe en draaide de klink opzij.

Voorzichtig stak ik mijn hoofd in de gang. Het was er muisstil, alleen in de verte dacht ik tonen van pianomuziek te kunnen onderscheiden. Maar dit was zo zacht dat het evengoed buiten had kunnen zijn. Het was wel erg koud in de gang, maar dat zou ik er voor nu maar bijnemen, dacht ik. Zo zacht ik kon, sloot ik de deur van Stefanies kamer weer. Het felle ganglicht, toen ik het knopje indrukte, overviel me waarlijk. Zo vlug ik kon, liep ik tot aan de trap, waar ik zonder veel te zien afdaalde. Het was een oude houten trap, die kraakte stevig bij elke trede. Mijn voeten voelde er kouwelijk en ik probeerde stilte zo goed mogelijk te bewaren. Maar tegelijkertijd peddelde ik toch liefst snel vooruit. Twee deuren passeerde ik nog en keek even binnen in de gemeenschappelijke keuken. Die was pikdonker. Blij was ik, toen ik merkte hoe de wc-deur op een kier stond en het ook donker was binnenin. Zo snel ik kon ging ik binnen, knipte het licht aan en deed wat gedaan moest.

De bril van de wc was koud en mijn hele lijf rilde even. Zo gauw ik kon, probeerde ik te plassen al ging dat door die stress en koude zo vlot als anders. In de muren hoorde ik de buizen bonken. Even dacht ik dat het geluid uit de gang kwam. De wc maakte erg veel lawaai toen ik doorspoelde. Tegelijk schrok ik, toen ik mezelf in een kleine spiegel, naakt zag staan. Niet zozeer mijn lijf, maar wel mijn kruis. Want daar merkte ik hoe al mijn schaamhaar was verdwenen. Hoewel ik hem herkende, zag mijn slappe piemel er helemaal anders uit. Ik herinnerde Stefanie, die mijn kruis danig onderhanden had genomen. Misschien had ze wel gelijk gehad en zag dit er beter uit, toch was het vreemd voor me! Terwijl ik mezelf zo bekeek, moest ik bekennen minder spijt te hebben, dan ik verwacht had. Lichtelijk onder de indruk van mezelf, opende ik na een korte glimlach met mezelf weer de deur. Instinctief stak ik even mijn hoofd om het hoekje, de gang in.

Mijn ogen sperde zich spontaan open toen ik merkte hoe een straal van wit keukenlicht uit de keuken kwam. Het spoelgeluid van de wc stopte en ik hoorde nu duidelijk voetstappen. Er klonk rommel in de keuken en ik hoorde water stromen. Ingespannen luisterde ik met de deur op een kier. Opnieuw klonken voetstappen in de gang. Zo gauw ik kon keek ik weer om de hoek en merkte stom van verbazing dat het een meisje was. Ze liep vanuit de keuken, richting de trap en ging binnen bij de laatste deur links. Het was meer als in een flits die ik niet meteen kon vatten. Maar bijna zeker was ik dat het meisje ook naakt was. Even knipperde ik met mijn ogen, terwijl ik me voorstelde wat ik nu eigenlijk gezien had. Opnieuw klonk geluid en meteen keek ik weer voorzichtig omheen het hoekje. Elke! Ik herkende haar gezicht meteen. Het was hetzelfde meisje dat gisteren tijdens Stefanies stripact was binnengevallen. In haar handen droeg ze wat borden en papierafval. Zoals ik net al dacht gezien te hebben, droeg ze behalve twee pluizige konijnen-pantoffels, helemaal niets.

Opnieuw klonk er gerommel vanuit de keuken. Iets in mijn hoofd besliste op dat moment dat ik zo nog uren zou kunnen wachten. Net toen ik de gang in wilde sluipen, kwam Elke alweer uit de keuken gelopen. Na een kleine ‘oh!’ draaide ik me zo gauw als mogelijk om en liep opnieuw de wc binnen. Ingespannen luisterde ik en hoorde tot mijn verbazing helemaal niets. Met mijn hand probeerde ik mijn mond te bedekken, zodat ook mijn ademhaling zachter werd. Voetstappen klonken doorheen de gang en leken tot mijn verbazing zelfs dichterbij te komen. ‘Oohh! Oeps… ehm… wow!’ waren maar enkele geluiden die Elke uitbracht toen ze me daar zo ongelukkig zag staan. Alsof alle cellen in mijn lijf van de schok verstijfden, kon ik niets uitbrengen en zelfs niet meer bewegen. ‘Sorry… Sorry…!!’ bracht Elke nog twee keer uit terwijl ze al terug de gang in liep. Het geluid van haar voetstappen stierf weg en niet veel later hoorde ik duidelijk haar deur dichtklikken. Als vanzelf bracht ik mijn handen voor mijn gezicht. Wat verschrikkelijk gênant was dit geweest! Alsof de bloedcirculatie nu pas op gang kwam, zag ik hoe mijn gezicht nu pas knalrood van schaamte werd.

Na amper tien seconden besloot ik maar terug te gaan. Even keek ik in de keuken, het was er weer donker. Hoofdschuddend omdat ik amper kon geloven was me net weer was overkomen, liep ik verder. Net toen ik aan Elkes kamer kwam, opende de deur weer. ‘Hé ehm… nog eens sorry van daarnet en ik schrok geloof ik evenveel als jij! Ehm… kom je even binnen?’ vroeg ze. Mijn ogen sperde zich als vanzelf open terwijl ik van haar ogen naar de trap staarde. Vanuit haar kamer straalde een heerlijke warmte, die me als vanzelf aanriep. ‘Goed, heel even dan.’ hoorde ik mezelf met schorre stem fluisteren. Terwijl ze de deur voor me open hield, glimlachte Elke.

Deze kamer was even groot als die van Stefanie, maar helemaal anders ingedeeld. Het was allemaal erg basic, maar wel overdreven veel licht. Op de achtergrond speelde klassieke pianomuziek. Hoewel er van indeling nog weinig sprake was, want overal lagen stapels papieren. ‘Flink aan het studeren geslagen?’ vroeg ik en zag hoe Elke knikte. Pas toen ze ze weghaalde, merkte ik hoe onder vier grote stapels papieren, een bed zichtbaar werd. ‘Bijna examens… Gedragswetenschappen, psychologie en zoals je wel merkt ook nog een thesis. Het is, zoals je ziet, best veel!’ zei ze terwijl ze me met haar hand wijzend op bed liet plaatsnemen. ‘Wat drinken?’ vroeg ze terwijl ze wees naar allerlei sport- en energiedrankjes. Meteen werd me duidelijk waardoor deze dame nog zo goed bij de pinken was en schudde wijselijk mijn hoofd.

‘Hé trouwens, toen ik daarstraks binnen kwam op die kamer van jullie… Mijn excuses daarvoor. Maar ik had al enkele keren geroepen en zoals je ziet… ik had echt nog wat te doen!’ zei Elke die in het rond wees. ‘Geen probleem! We maakten het op dat moment ook wat te bond. Hopelijk heb je er daarna geen last meer van gehad?!’ vroeg ik bezorgd. ‘Jullie waren nog wel nog te horen. Maar omdat ik nu wist waar het om ging, stoorde het me minder.’ zei Elke wiens ogen fonkelden terwijl ze dat glimlachend zei. ‘Ben je Stefanies nieuwe vriendje of was het alleen maar voor de seks?’ vroeg ze er meteen achteraan. Met grote ogen keek ik haar aan en vroeg me af of het in deze slim was om mezelf hier als Stefanies neef te identificeren.

Zonder op mijn antwoord te wachten, merkte ik hoe Elke al grinnikte. ‘Geeft niet joh... Weet je, ik begrijp het wel. Iedereen heeft wel eens een moment van verzet nodig! Even pauzeren om daarna met dubbel zoveel energie verder te kunnen zeg maar!’ zei ze knikkend. Hoewel ik de situatie niet meteen aan de onze kon linken, knikte ik maar met Elke mee. Die stond plots van het bed op en ging vlak voor me staan. ‘Je vraagt je natuurlijk af waarom ik hier zo naakt rondloop?’ zei ze knipogend. Ik merkte hoe ze tussen haar duim en wijsvinger even naar haar tepels pakte. Die waren, net als haar hele lijf een stuk bruiner dan die van Stefanie, merkte ik meteen op. ‘Nachtje door studeren kan alleen maar als ik mezelf iets beloof! Eigenlijk hoeft niemand het te weten. Maar… jou ben ik het antwoord wel verschuldigd!’ zei ze terwijl ze de lade van haar bureau open trok. Daaruit haalde ze iets wat eruit zag als dikke ijzeren blinkende kogel. ‘Ken je vast wel?!’ zei ze en zonder op mijn reactie te wachten, merkte ik hoe ze dat ding plots tussen haar benen in stak.

Een zacht brommend geluid volgde, terwijl Elke haar ogen al sloot. Helemaal perplex van wat ik te zien kreeg, voelde ik hoe mijn mond als vanzelf open viel. Opnieuw, zag ik, streelde Elke met haar hand over haar borsten met gesloten ogen. Aan mijn kruis voelde ik hoe er in mijn eigen penis beweging kwam. Ietwat ongemakkelijk keek ik ernaar terwijl ik merkte hoe een stevige erectie zich aandiende. Pas toen ik terug naar Elkes gezicht keek, merkte ik dat die me glimlachend aankeek. ‘Vind je wel een lekker gezicht, geloof ik! Weet je... ik vind het ook wel spannend om door je bekeken te worden.’ zei ze terwijl ze opnieuw naast me kwam liggen. Zonder twijfelen, draaide ik me naar haar toe zodat ik geen moment zou missen. Haar tieten waren in borstvolume minder groot dan die van Stefanie. Maar de spitse pienterheid die ze uitstraalde naar de donkerkleurige tepels toe, maakte me helemaal geil. Dat had Elke ook gezien, want plots voelde ik hoe ze mijn hand pakte en naar haar borst begeleide. ‘Speeltijd!’ fluisterde ze bijna onhoorbaar, waarna ze genietend haar ogen sloot. Een stuk steviger dan ik bij Stefanie had gedaan, masseerde ik nu Elkes borsten en kneep speels in de bruine tepels. Hoewel alles aan dit meisje anders was, leek er geen tijd voor twijfels.

Ze schuifelde steeds dichterbij me. Haar voeten streelde me, voor ik er goed en wel erg in had, over mijn benen. Tegelijk liet ik een hand van haar borsten glijden en streelde over haar buik en heupen. Op hetzelfde moment kon ik voelen hoe een vreemde hand me over mijn bovenbeen tot in mijn liezen kriebelde. De stoppels en korte schaamhaartjes die ik niet had gezien, kon ik wel goed voelen, terwijl ik er speels omheen kriebelde. Haar hand vond nu mijn balzak en tegelijkertijd streek ik met mijn middelvinger tussen haar schaamlippen. Die voelde erg warm en ik besefte hoe haar vibrator haar daar al stevig had aangeroerd. Het inmiddels bekende meidengekreun, leek me in mijn oren te kronkelen. Een moment wat zo echt was, maar niet te vatten, net als in een droom. Op dat moment voelde ik hoe haar hand me om mijn piemel klemde en me zo knijpend aftrok. Twee vingers tegelijk verdwenen tussen haar benen, waar ik haar minutenlang stevig kriebelde. Tegelijk merkte ik vrijwel meteen hoe haar handgreep verzwakte. De concentratie om me op dit heerlijke gevoel bij mezelf te focussen, verdween al gauw. Ik besloot me helemaal toe te leggen op het verwennen van dit geweldige meisje. Hoewel ik het aan mezelf niet echt kon uitleggen, wist ik dat ze het verdiende. Steeds krachtiger hoorde het genot opborrelen in haar hoge kreunende tonen.

Met mijn tweede hand probeerde ik bij te springen en boorde mijn vingers gewillig in het warme grotje. Net op dat moment merkte ik hoe Elke mijn pik helemaal los liet. Ze pakte me bij mijn polsen en drukte mijn handen weg. Ongeremd liet ik me door haar terug op mijn rug draaien. Zwijgend en verbouwereerd keek ik toe terwijl ze zichzelf over me heen gooide. Wel duizend kriebels tegelijk gingen plots intensief doorheen mijn kruis. Niet anders kon ik dan mijn hoofd achterwaarts op de matras laten vallen, terwijl ik ongecontroleerd kreunde. Dit moest het gewoon zijn, het gevoel van heerlijk gepijpt te worden door een geile meidenmond. Dat waar menig mannen zo van genoten hadden, wanneer ze hun ervaringen op internet neerschreven. Waar ik voelde bijna aan een hoogtepunt te komen, stopte Elke plots. Met ogen vol verlangen, probeerde ik haar blik te vangen om nog net wat langer te genieten. Tot mijn spijt ging ze weer rechtzitten. Ze bekeek me niet en stapte met één been over me heen. Verbaasd keek ik toe terwijl ik zag hoe ze haar vlezige spleet over mijn stijve piemel heen schoof. Supervochtig en heerlijk warm, voelde ik hoe haar schaamlippen mijn blote eikel omarmde. In een flauwe poging bewoog als vanzelf mijn kruis lichtelijk op en neer.

Een veel intenser gevoel ging door me heen toen het kruis van Elke in beweging kwam. ‘Oah!!’ bracht ik luider uit dan ik bedoeld had. Tegelijk merkte ik hoe ze zelf synchroon met me meekreunde. De energie van dit meisje leek werkelijk onuitputtelijk. Krachtig stootte ik keer op keer diep in haar mooie sexy lijfje. Het zag er geweldig uit hoe mijn pik keer op keer moeiteloos terug in haar gleed. Dat terwijl net boven me twee tepels van mooie pientere tieten op en neer danste. Intensief geiler dan ooit voelde ik me en merkte hoe ook Elke nu niet meer zacht, maar steeds uitbundiger kreunde. Ik voelde dat ik het niet lang meer kon houden en greep naar haar borsten, waarin ik uitbundig kneedde. Bijna zo snel als ik mezelf aftrok, merkte ik, gleed Elkes kruis energiek over mijn pik. Opnieuw brulde ik het uit, terwijl ik voelde hoe mijn sperma stevig binnenin dit sletje zou spuiten. Die leek hieraan geen aanstoot te nemen en kreunde gewillig verder, terwijl ze eindeloos hard bleef doorgaan. ‘Oh! Ja! Elke… ik oahhh’ Probeerde ik haar al kreunend duidelijk te maken. Op dat moment zag ik aan haar gezicht hoe alle spieren leken samen te trekken. Het anders zo gladde gezicht, stond plots vol met allemaal kleine rimpeltjes. Heer hele lijf leek even te schokken en haar donkere ogen boorde zich in de mijne terwijl ze nu met een hoge kreet hakkelend kreunde.

Hoewel ikzelf even helemaal van de wereld was en schokkend tijd nodig had om te bekomen, glimlachte Elke vrijwel meteen. Ze grinnikte kort, terwijl ik het haast niet aankon om mijn pik vantussen haar schaamlippen te voelen glijden. ‘Zo… dat was even wat anders!’ zei ze terwijl ze alweer opstond. Mijn hoofd leek wel te draaien terwijl ik haar verbaasd aankeek. ‘Goed… hier!’ zei ze terwijl ze me een washandje aanreikte en met haar andere hand naar de wasbak wees. Mijn benen trilde nog helemaal van de spanning en wankelend zocht ik mijn weg naar de wasbak. Daar waste ik voorzichtig mijn hypergevoelige kruis. Vanaf haar bureaustoel, merkte ik hoe Elke elke beweging van me observeerde. Terwijl ze dat deed, streelde ze zichzelf nog lichtelijk over haar schaamlippen. ‘Lekker genoten?’ vroeg ze na een tijdje. Knikkend slaakte ik een diepe zucht. ‘Je hebt een goede neukpiemel. Die eikel van je komt lekker hard binnen, net dat oppeppertje dat ik kon gebruiken!’ zei Elke op een vanzelfsprekende toon zonder schaamte. Even slikte ik voor ik zelf wat zou zeggen. ‘En jij hebt mooie borsten. Anders dan Stefanie, maar ze passen bij je, net zoals de rest van je mooie lijfje!’ zei ik in een poging een mooi compliment te maken. Dat lukte want ik merkte hoe ze me dankbaar aankeek.

‘En een charmeur ben je ook nog?! Weet je… Eén keer dat kan nog toeval zijn. Maar twee keer jou zo naakt tegenkomen, dat moest gewoon voorbestemd zijn. Als ik meer tijd had, zou ik je meteen graag nog een keertje willen doen hoor! Maar ik moet nu echt nog een paar uurtjes blokken.’ zei ze terwijl ze haar onderlip krulde. ‘I-ik begrijp het!’ zei ik meteen. In haar ogen kon ik zien dat als ik lichtelijk zou aandringen, ze me meteen opnieuw in haar zou toelaten. Dan ga ik maar eens terug naar boven, voordat ze me daar gaan missen.’ vervolgde ik, waarna ik naar de deur schuifelde. ‘Mocht het nog eens kriebelen, dan hoor ik het wel...’ zei ze terwijl ze goedkeurend haar duim op stak.

Bijna nietsziend liep ik terug de gang in en zonder nadenken weer de trap op. De koude op de gang en het gekraak van de oude trap deerde me totaal niet meer. Net voordat ik Stefanies kamer weer in ging sloot ik mijn ogen nog even. Wat een vreemde en totaal onverwachte ervaring was dit geweest. Zo zacht schuifelde ik naar binnen. Het bekende geluid van Stefanies softe ademhaling klonk nog steeds op dezelfde toon door de kamer. De klok wees precies 6u aan, vlak voordat ik weer onder de warme dekens stapte.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Levelen Met Stefanie - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11842x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5161x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14371x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13520x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10095x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13376x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6358x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16987x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3853x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34745x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24162x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8967x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21872x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!