Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Levelen Met Stefanie - 1

‘Dat is een belangrijke stap, die je nu zet. Want als je niet verder wil, moeten we hier stoppen. We zitten nu aan een onzichtbare grens. We moeten dit toch eerst even goed bespreken!’ zei Stefanie die me met grote ogen aankeek. Niet goed wetende wat ze bedoelde, haalde ik kort mijn schouders op. ‘Is het gevaarlijk om door te gaan?’ vroeg ik bedachtzaam. ‘Ik pak de pil.’ antwoordde Stefanie hoofdschuddend. ‘Het is heel belangrijk dat we open en eerlijk zijn. Geen intieme geheimen. Bovenal moeten we die van elkaar ook ten alle tijden respecteren. Anders krijgen we later spijt en dat wil ik niet en jij ook niet, vermoed ik?’ zei ze traag en doordacht. ‘Zeker!’ zei ik goedkeurend. Even zomaar uit het niets, bewoog mijn pik als vanzelf. Hoewel hij niet erg stijf was, leek hij zich als vanzelf van plaats te verleggen. ‘Oeps’ fluisterde ik daardoor en hoorde Stefanie zacht gniffelen. ‘Hoe vaak masturbeer je zo normaal?’ vroeg ze. Even vroeg ik me af of ze dit wel moest weten. Meteen herinnerde ik echter ook hoe we net nog hadden afgesproken. ‘Dagelijks, soms ook twee keer per dag, als ik er tijd voor heb.’ zei ik zacht. Even knikte Stefanie en ik merkte hoe ze in mijn ogen staarde. ‘Eerlijk van je!’ zei ze, waarna ze nog even wachtte. ‘Heb je vandaag ook al eens… gespoten?’ vroeg ze uiteindelijk. Meteen schudde ik nu waarheidsgetrouw mijn hoofd. ‘Vanmorgen was er geen tijd meer en ik had me ook al voorgenomen dat ik vandaag niet zou masturberen.’

‘En jij?’ vroeg ik, waarna ik meteen zag ik Stefanie helemaal met die vraag verraste. ‘Ik? Ehm… tja dat ligt nogal ehm…’ bracht ze stamelend en nadenkend uit. ‘Gewoon vingeren, dat doe ik bijna dagelijks wel even, gewoon omdat het lekker is. Maar voor een echt stevig orgasme heb ik veel tijd nodig.’ vervolgde ze. Het was best vreemd om haar dat zo te horen zeggen. Als vanzelf flitste mijn blik tussen haar benen. Maar amper kon ik me voorstellen hoe het eruit zou zien als Stefanie, mijn eigen nichtje, zichzelf zou vingeren. Alsof het precies zo moest zijn, gleed haar hand naar haar kruis en spreidde ze haar benen. ‘Wat doe je normaal, als je jezelf vingert?’ vroeg ik mezelf luidop af. ‘Er is altijd wel een spannende fantasie. Soms lees ik een spannend verhaal op internet of kijk porno. Hier kan dat wel. Maar thuis is het altijd op mij eigen fantasie.’ Met veel interesse en geboeid luisterde ik naar de openhartige uitspraken van mijn nichtje, terwijl ik knikte.

‘Ik zag het wel eens… op internet.’ herinnerde ik mezelf luidop en merkte hoe twee grote ogen even op me richtte. ‘Oh ja op internet zijn er veel spectaculaire filmpjes en verhalen!’ zei Stefanie die meteen vervolgde ‘Het liefst heb ik een lange opbouw, met veel voorspel. En na mijn hoogtepunt niet meteen stoppen, maar nog even nagenieten.’ Met veel interesse keek ik hoe ze haar vingers tussen haar schaamlipjes boorde. Heb je het wel eens gedaan of gezien bij een van je vriendinnetjes op school?’ vroeg ze met plots veel meer interesse. Waarheidsgetrouw schudde ik mijn hoofd. ‘En die piemel van je, heeft iemand die wel eens gezien?’ vroeg Stefanie nu. Omdat ik begreep waar ze op doelde, schudde ik opnieuw zwijgend mijn hoofd. Het bleef nu even stil tussen ons en ik merkte hoe Stefanie bedachtzaam met haar ogen knipperde. ‘Vind je dat raar, ik bedoel, omdat jij zelf al op de middelbare hebt gesekst?’ vroeg ik een beetje onzeker. Blij was ik, toen Stefanie haar hoofd schudde en me uitnodigde om dichterbij te komen.

‘Kijk hier en hier, dat zijn mijn gevoelige plekjes.’ zei ze terwijl haar vingers vlak tussen haar schaamlippen streelde. Een hele tijd keek ik zwijgend toe, terwijl ik merkte dat er voor zo veel plaats behoorlijk weinig variatie in haar bewegingen kwam. ‘Wanneer krijg je een orgasme?’ vroeg ik al na een korte tijd. ‘Nog lang niet, het is gewoon zalig zo.’ zei Stefanie die met haar oogleden ontspannen, glimlachte. Opnieuw bleef het korte tijd stil, waarin ik me vooral afvroeg hoe lang dit nog zou duren. ‘Als jij het wil proberen?’ vroeg Stefanie plots. Met grote ogen keek ik haar kort aan en merkte plots hoe ze de weg vrij maakte en vinger terug trok.

Trillend drukte ik bedachtzaam mijn vinger naar voren. Kleine schokjes bij elk gevoel dat erop volgde gingen door mijn lijf. Het voelde ten eerste erg warm, maar ook best vochtig. ‘Mmm’ bracht Stefanie vervolgens tot mijn verbazing uit. Ietwat geschrokken omdat ik dacht dat ze nu al zou klaarkomen, trok ik vlug mijn hand terug. Het verliep als aansluitend, dat Stefanies hand alweer overnam en ze me weer aankeek. ‘Lekker doe je dat wel. Waarschijnlijk is het bij jou van de zenuwen dat je zo trilt, maar dat maakte het wel extra lekker hoor!’ zei ze breed glimlachend. ‘Maak ik je geil?’ vroeg ik enigszins glimlachend. ‘Hm nog niet echt. Daarvoor moet het veel langer en ook met meer variatie van lekkere dingen na elkaar. Je kan het dan ook zien aan mijn tepels, die worden dan harder.’ Ik luisterde en nam met veel interesse in me op wat Stefanie vertelde. Plots had ik als het ware een nieuw referentiepunt en gluurde nu naar haar tepels. ‘Voel maar eens als je wil!’ zei Stefanie die kort met haar borsten schudde. Vrijwel meteen greep ik er nieuwsgierig naar. ‘Zacht mag je knijpen, maar ook niet te hard.’ zei Stefanie me meteen als een soort van waarschuwing.

‘Wat vind je nog leuk dan, geneukt worden zeker?’ vulde ik mijn vraag zelf in, in volste overtuiging van die waarheid. Stefanie zuchtte en draaide met haar ogen. ‘Als er één ding is wat ik heb geleerd, is dat neuken nog van het minste is. Begrijp me niet verkeerd hoor. Maar echt goede seks is zoveel meer dan alleen neuken.’ zei Stefanie die me nu even strak in de ogen keek. Zacht, om wat ik zo overtuigend had gezegd, streelde ik nu over haar borstjes. ‘Er zit zoveel aanvoelen in, wat je zelf leuk vindt zeg maar. Dat is bij iedereen anders. Wat je nu doet, me zo strelen en bepotelen, dat vind ik erg fijn. Net zoals ik het ook fijn vond om aan jou te komen tijdens het scheren. In wezen was dat al een soort van voorspel. Maar ook het dansen en mijn stripact, vond ik erg spannend!’ Begripvol knikte ik, omdat ik die momenten ook als erg spannend had ervaren. ‘In zekere zin zijn het de levels van het spel, waar je doorheen moet en telkens zelf bepaald of je verder gaat of afhaakt.’ ging Stefanie verder. ‘Ik begrijp het!’ zei ik knikkend en voelde me oprecht blij met haar eerlijke en heldere uitleg.

‘Hé Stef? Als jij nu zou mogen kiezen, wat zou dan het volgende level zijn?’ vroeg ik plots en merkte hoe ze me even aankeek. Haar mondhoeken krulde even omhoog en haar ademhaling versnelde twee zuchten lang, kort. ‘Nou in mijn geval zou ik het wel weten. Maar dat kan ik jou voor je eerste keer niet aandoen!’ mompelde ze bijna onverstaanbaar, waarna ze kort grinnikte. ‘Ah kom, we zouden toch open en eerlijk zijn?’ vroeg ik meteen en merkte hoe de gedachtenmolen in het hoofd van Stefanie opnieuw draaide. ‘Nou, met je tong tussen mijn schaamlippen en me zo eens heerlijk beffen. Dat is iets waarover ik wel eens vaker fantaseer! M-maar als je niet wil hoef je niet...’

Even voelde ik van mezelf hoe mijn mond een stukje open viel. Kort draaide ik mijn hoofd en voelde als vanzelf hoe mijn neusvleugels lichtelijk optrokken. ‘Neenee, jij bent mijn neefje. Natuurlijk verwacht ik het niet van je. Vergeet alsjeblieft wat ik net zei!’ hoorde ik Stefanie ergens uit de verte tegen me zeggen. Zoveel verschillende gedachten schoten me door het hoofd en uiteindelijk knikte ik kort, terwijl ik ‘Ik wil het wel eens proberen!’ zei. Het was nu Stefanie die me zwijgend en verbijsterd aankeek. ‘Jij hebt me ook geschoren en ach… ehm… er zijn al zoveel grenzen verlegd. Even proberen kan geen kwaad, toch?’ zei ik, tegen beter weten in. Ergens in mijn hoofd sprak een stem dat ik hier mogelijk nog spijt van zou krijgen. Maar tegelijkertijd ging ik plat op mijn buik liggen en schuifelde met mijn hoofd tot vlak tussen Stefanies benen. Haar aanblik voelde bijna als tastbaar. Net de ongelovigheid in haar ogen leek mij net aan te zetten om toch door te gaan. Mogelijk was dit een laatste restant van mijn puberse karakter. ‘Gewoon zo?’ zei ik terwijl ik met mijn tong vlak boven haar kruis in de lucht likte. Die knikte alleen kort en spreidde haar benen nog een stuk verder dan ze tot dan toe gedaan had. Bijna spagaat lag ze daar nu, merkte ik vanuit mijn ooghoeken, terwijl ik zelf steeds dichter naar haar schaamlippen toe gleed.

‘Hierzo en hierzo!’ wees ze nog eens gauw aan met haar vingers, die nu haar schaamlippen uit elkaar rokken. Zelf pakte ik met mijn handen deze houding over en likte er zonder nadenken met mijn tong vol tussen. Op een of andere manier concentreerde ik me niet zozeer op de smaak. Maar eerder op het genot dat ik Stefanie nu zou gaan bezorgen. Een langgerekte ‘Oahhjahh’ gaf daaraan al meteen voldoening. Het motiveerde me enorm om verder te gaan. Na een keer of tien deze beweging te hebben herhaald, wiebelde ik snel met mijn tong heen en weer. In hetzelfde ritme was het Stefanie die kreunend schokkerig ademde. Alsof niet zij, maar een ander het was, dacht ik. Want geluiden als deze had ik uit haar mond nooit gehoord. Even keek op van mijn werkplaats, vooral om te kijken naar haar borstjes. Net zoals Stefanie voorspeld had, waren het haar tepels die meteen opvielen. Die stonden als knopjes naar boven gericht. Omdat ik hierdoor wist goed bezig te zijn, hervatte ik mijn taak. In mijn haren voelde ik haar handen strelen. Opnieuw streek ik zo goed mogelijk met de volledige lengte van mijn tong schurend langs haar schaamlippen. Waar ik me nu enigszins bewust werd van smaak, vond ik het niet eens erg vies, dacht ik. Wel werkte het gekreun van Stefanie erg aanstekelijk op me.

Even nam ik met mijn vingers over, waarmee ik nu stevig tussen haar soepele, warme en vochtige lipjes masseerde. Intussen keek ik even op en zag hoe ze met gesloten ogen en open mond lag te kreunen. Het zag er ontzettend geil uit voor me en dan nog het meest van alles dat dit door mijzelf veroorzaakt werd. Nog in een flits, terwijl ik me bukte om opnieuw stevig door te likken, zag ik hoe Stefanies ogen me aankeken. Of hierdoor mijn kracht en aandacht even verslapte, wist ik niet. Maar plots voelde ik hoe haar handen tegen mijn hoofd drukte. ‘Z-zo w-was het wel ehm… ge-genoeg.’ hoorde ik haar stem zeggen en ietwat verbaasd keek ik op. Tegelijkertijd merkte ik hoe het Stefanie was die rechtop probeerde te gaan zitten. ‘Was dat een orgasme?’ vroeg ik verward, omdat het veel minder spectaculair leek dan ik verwacht had. ‘Een kleintje, maar zelfs dat had ik van je nooit verwacht en wilde ik je ook niet aandoen bij je eerste keer. Je bent echt een geweldige jongen. Level 5 heb je schitterend afgerond. Ik popel nu al om je aan level 6 te laten beginnen!’ zei Stefanie die me wijd glimlachend aankeek. ‘Wat ben je van plan?’ vroeg ik nieuwsgierig.

‘Wat dacht je van een intiem onderzoek van Dokter Stefanie? Gaat u maar op uw rug liggen en spreidt uw benen patiënt!’ sprak ze op hooghartige toon. Gniffelend van spanning deed ik wat ze vroeg. Bij die fantasie alleen al, werd het bloed stevig naar mijn pik werd gepompt. Ze stond op en ik zag hoe ze uit haar kast een korte witte doktersjas haalde en aan deed. De knoopjes liet ze los hangen en met vreugd keek ik toe hoe het witte stof afstak tegen haar volle gebruinde borsten. Dat had ze in de gaten, want ondanks haar strenge blik, schudde ze er speels speels mee. Vlak onder haar studiebureau stond een dokterstas met instrumenten. Veel uitbundiger dan normaal, bukte ze met haar benen gespreid. Daardoor stak haar blote kont nu opvallend naar achteren vlak voor me. Zonder twijfelen schoot mijn hand er naartoe. Even streelde ik over haar billen. Al gauw verdwenen mijn vingers weer tussen haar benen, waar ik het inmiddels bijna zo vertrouwde gevoel van haar vochtige warme schaamlippen voelde. Speels trok ik weer terug en gleed ongegeneerde met mijn vingers door haar bilspleet. Gniffelend kriebelde ik over haar sterretje, waarna meteen een hoge ‘Oh!’ volgde. Met een streng gespeelde blik, draaide Stefanie zich om. ‘Het zal een intens onderzoek zijn jongeman! We moeten weten waar die ontoelaatbare seksuele driften van je, vandaan komen!’ zei ze met een vinger in de lucht. Van haar bureau nam ze nu een ijzeren meetlat. ‘Ga je op mijn billen slaan?’ vroeg ik lacherig op spottende toon.

Even zag ik een korte twijfel in de ogen van Stefanie, waarna ze zich opnieuw leek te herpakken. ‘Dokters slaan geen patiënten, we hebben andere middeltjes...’ zei ze op mysterieuze toon, waarna ze met haar handen over mijn onderbuik voelde. Met haar polsen tikte ze subtiel tegen mijn schokkende eikel aan. Haar handen gleden doorheen mijn liezen. Ze observeerde alles nauwkeurig terwijl ze met een strenge blik naar mijn kruis staarde. Geen enkele twijfel of schaamte leek ze te voelen, terwijl ze plots stevig naar mijn balzak greep. ‘Dikke ballen in een grote balzak heb je wel’ zei ze op een net wat minder strenge toon. Stiekem hoopte ik dat ze snel mijn pik zou grijpen. Gewillig liet ik hem voor haar ogen dansen door er steeds bloed naartoe te pompen. Het leek haar niet uit haar concentratie te brengen en ik merkte hoe haar handen naar mijn teelballen zochten. Behoorlijk stevig, knepen ze me daar. Met één hand, merkte ik, hield ze mijn ballen plots samengedrukt, terwijl ze met de andere, in haar tasje naar de stethoscoop greep. ‘Altijd al een keer willen doen!’ fluisterde ze vlak voor ze die in haar oren stak. Omdat ik geen idee had wat ze daarmee bedoelde, wachtte ik in spanning af.

‘Oohh!’ floepte me als vanzelf luid uit mijn mond toen ze dat koude ding onderaan tegen mijn ballen aandrukte. Een strenge blik van haar kant volgde, waardoor ik alle spieren in mijn lijf samentrok om me maar koest te houden. Met één hand masseerde ze nu steviger mijn balzak terwijl ze met de andere haar stethoscoop weer uit deed. ‘Ik wil niet dat je nog zo roept. Dat is niet alleen vervelend voor mij als dokter, maar ook als student!’ zei ze behoorlijk fel, terwijl ze naar de grond keek. Ik herinnerde hoe eerder vanavond Elke, een van de mede-studenten al was binnen gevallen wegens teveel lawaai, dus knikte begripvol. ‘De resultaten van dit onderzoek kan ik je wel alvast meegeven. Volgens mijn vaststellingen, zijn je zaadballen erg actief. Dat is een goed voorteken aan hoog kwaliteit sperma, dat ik straks nader onder de loep wil nemen.’ Hoewel ik hier natuurlijk zelf geen controle over had, voelde ik me wel ontzettend trots met dit compliment. Het voelde heerlijk hoe ze aansluitend mijn pik in haar volle hand nam. Terwijl haar andere nog steeds zacht over mijn balzak kriebelde. Ik zag hoe ze glimlachte en zonder nadenken glimlachte ik op een trouwe manier terug. Alsof ik in een soort trans was en al mijn vertrouwen in haar stak, in uitzicht naar een heerlijk hoogtepunt.

Stefanie rolde traag mijn voorhuid naar achter en bekeek uitgebreid mijn glanzende eikel. ‘Ziet er geil uit, neefje!’ fluisterde ze zacht zonder me in de ogen te kijken. Met haar vinger streelde ze erover en langs de rand. Dat kriebelde enorm, maar ondanks enkele ongecontroleerde schokken probeerde ik me rustig te houden. De echte rust vond ik terug toen ze mijn voorhuid weer naar boven rolde en terug. Het was de eerste keer dat ik door een ander werd afgetrokken. Mijn ogen vielen van genot dicht en as vanzelf drukte ik mijn kruis nog verder de hoogte in. Hoewel ik de beweging zelf sneller en steviger wilde, voelde dit toch erg heerlijk en ontzettend geil!

Plots merkte ik hoe mijn pik onderaan stevig werd vast gehouden. Nieuwsgierig opende ik mijn ogen en merkte hoe de aders duidelijk zichtbaar waren en een glans op mijn donkerrode eikel ontstond. Vlak naast mijn pik, hield Stefanie de meetlat, waar ze van dichtbij op keek. ‘16,3cm lang en ehm... 4,8 dik. Daar mag je best fier op zijn hoor!’ zei ze glimlachend met een snelle knipoog. Hoewel ik me bij elke aanraking door haar meer verkneukelde van genot, merkte ik ook hoe ik lichtelijk bloosde. ‘Je bent zo’n lieverd!’ fluisterde ze zacht, terwijl ze op haar knieën plaatsnam tussen mijn benen. Als vanzelf boog ze met haar gezicht steeds dichter naar mijn kruis. Een rilling ging door me heen, bij het idee wat er sowieso zou komen. Geen ogenblik keek ze me nog aan en ik merkte hoe ze elk stukje van mijn pik dichtbij observeerde. ‘Lekker ding!’ fluisterde ze zacht, goed wetende dat ik haar goed in de gaten hield. Haar smalle vingers van haar linkerhand knelde weer omheen mijn pik en met gevoel trok ze me weer verder af. ‘Weet je waarom meiden zo houden van grote stevige piemels?’ vroeg Stefanie plots. Die vraag bedachtzaam beantwoorden, was teveel gevraagd voor me. Enkel kreeg ik over mijn lippen gefluisterd wat ik echt hoopte: ‘Pijpen!’

‘Nou goed, heel even dan!’ zei Stefanie glimlachend en voor ik het zag, gingen de onweerstaanbare kriebels al door me heen. Hoewel ze vast nog niet half zoveel moeite deed als ze eigenlijk kon, leek mijn eikel wel uit elkaar te spatten van kriebels. ‘Whoeahhoahh’ bracht ik met trillende stem, bijna jodelend uit. Zo gauw als ze begon, stopte ze ook weer en keek gefronst naar mijn pik. Zelf was ik nog helemaal in de ban en leek niet te kunnen reageren. Opnieuw nam ze mijn pik stevig vast in één hand en drukte op mijn urinebuis. ‘Ahah, ik dacht al zoiets!’ zei ze, meer tegen zichzelf dan tegen mij. ‘W-wat?’ kon ik alleen stotterend uitbrengen. ‘Er komen druppels voorvocht uit je piemel, ik proefde al zoiets...’ zei ze en keek me even bedachtzaam aan. ‘Je bent veel te gevoelig met die voorhuid van je. We zijn amper begonnen en je staat al op spuiten? Daar moeten we wat aan doen!’ zei ze terwijl ze naar haar tasje greep, waarin ze haar stethoscoop en meetlat gooide.

‘Je gaat me toch niet platspuiten dokter?’ vroeg ik op een toon van gespeelde onzekerheid. Meteen schudde Stefanie haar hoofd. ‘Het is nu de bedoeling dat je mij plat gaat spuiten! Kom maar op, je bent er geloof ik wel stilaan klaar voor!’ Met grote ogen keek ik haar aan. ‘Je bedoeld dat ik je echt mag… n-ne-neuken?’ Stefanie knikte. ‘Ik geloof dat je bij de grote eindbaas bent aangekomen. Als je deze verslaat met de juiste techniek, hebben we samen het spelletje uitgespeeld!’ zei ze zonder te glimlachen. ‘M-moet ik ehm? W-wat moet ik doen?’ vroeg ik, terwijl ik me plots érg onzeker voelde worden. ‘Jij moet niets. Maar we doen het gewoon samen. Probeer te doen wat ik je geleerd heb, ontspan en kreun maar lekker luid, zoals je dat graag doet. Dan gaat het wel vanzelf. We hebben er beide niets aan als de ander zich forceert. Ik vertrouw je en jij mij geloof ik ook wel?’ vroeg Stefanie die nu haar doktersjas uit deed en op bed ging zitten. Meteen knikte ik hevig. ‘Nou, kom maar op dan. Steek die grote piemel dan maar diep in me.’

Al haar mooie woorden, de gevoelens en gedachten lieten me duizelen. Terwijl ik nu zelf op mijn knieën ging zitten. Alsof ik mezelf niet meer in de hand had, maar me liet leiden door iets bovennatuurlijks. Het was zo een onbeschrijfelijk mooi gevoel, waarbij alles klopte. Ook mijn eigen hart voelde ik tekeer gaan. Voor de zenuwen van wat me te wachten stond, maar ook uit ware liefde voor Stefanie. De zelfzekere blik die haar ogen naar me uitstraalde, vertaalde voor me wat ik zelf voelde. Intense drang om haar te knuffelen, strelen, te voelen en … te neuken. Met enige voorzichtigheid drukte ik mijn pik in de juiste richting. De vochtige warme schaamlippen sloten zich soepel omheen mijn eikel. Mijn hoofd duizelde zodanig van het gevoel, zodat het leek alsof ik het niet zelf deed. Ik stond erbij en keek ernaar, zo leek het wel. Terwijl ik zelf kon voelen. ‘Oahh’ kreunde Stefanie zo zacht dat alleen zij en ik het konden horen.

Mijn piemel was inmiddels al voor meer dan de helft van zijn lengte in haar slijmerige grotje verdwenen. Ze genoot hier duidelijk van en liet haar ogen als vanzelf dichtvallen. Nieuwsgierig trok ik mijn kruis weer naar achteren, en merkte hoe het randje van mijn eikel weer tevoorschijn kwam. Hoewel het een erg vreemd zicht was, deed het me op dat moment niets en liet ik me leiden door alle geile kriebels. Plots merkte ik hoe Stefanies ogen me in de mijne staarde. ‘Kom op grote jongen, het is tijd om je te bewijzen en me te laten voelen wat je waard bent!’ sprak ze. Op dat moment drukte ik mijn pik krachtig tot het diepst in haar. Daarbij merkte ik hoe haar ogen zich verbaasd opende. Zelf huiverde mijn hele lijf van opwinding en het gevoel dat ik wel degelijk zelf de controle had. Het was allemaal zó intens en gevoelig, dat het me helemaal gek leek te maken van verlangen. Tegelijk herinnerde ik me wat Stefanie me verteld had en hoeveel zij zelf nodig had om tot een goed orgasme te komen. Daarin wilde ik haar nu niet teleurstellen. Met dat in het achterhoofd greep ik naar haar borsten. Terwijl ik haar tepels streelde, bewoog ik rustig mijn kruis op en neer. Tussen het verbijten van de kriebels, aan mijn eigen eikel door, merkte ik hoe ook Stefanie hiervan stevig genoot.

Vooral om mezelf wat rust te gunnen, stopte ik even. Met mijn vinger kriebelde en masseerde ik speels rond haar kruisje. Zonder er verder bij na te denken, bracht ik mijn mond naar haar borst, waar ik stevig op haar tepel zoog. Het verheerlijkte gekreun door Stefanie ging onverminderd voort. Het voelde heerlijk en vrij om alles wat ik maar wilde, bij dit sexy lijfje te mogen uitproberen. Overal waar ik kon, streelde ik haar intens, terwijl ik voelde hoe haar armen en benen me omhelsde. Haar hele lijf leek hierbij lichtelijke ongecontroleerde schokjes van genot te geven. Als vanzelf voelde ik hoe ze door met haar kruis over mijn eikel schuurde. Zonder twijfelen stootte mijn harde piemel weer krachtig naar binnen. Daar neukte ik nu meteen en voelde hoe mijn eigen balzak als vanzelf tegen Stefanies billen flapperde. Dit in combinatie met mezelf plots uit het niets horen kreunen, maakte me beregeil. Alsof alle grenzen waren verlegd en alles zomaar mocht en kon, neukte ik mijn eigen lievelingsnichtje. Het voelde goed om te horen kreunen en op haar hoge tonen in te pikken. Net als ik zou ze hetzelfde voelen, het noorden kwijt zijn en genieten van het moment. Een hele tijd ging het zo verder. Zonder enig tijdsbesef, het leek wel alsof uitputting niet bestond, hoewel ik waarschijnlijk nat was van het zweet door de geilheid en opwinding. Het gevoel van mijn eigen bijna-hoogtepunt stak de kop op. Hoewel ik het ritme van Stefanies gekreun nog maar amper kon bijhouden, besloot ik nog een flink tandje bij te steken. Luider dan ik haar ooit had horen roepen, kreunde ze plots. In een waas merkte ik hoe haar ogen zich open sperde. Overduidelijke felle schokken gingen nu doorheen haar lijf. Tegelijk voelde ik hoe mijn eigen pik explodeerde. Luid als een beer kreunde ik op diepe toon met haar mee. Ongecontroleerd voelde ik hoe mijn lijf de laatste keren hard tegen de gedaante voor me beukte.

Even leek ik me enkel bewust van een hoge piep in mijn oren. Uitgeput liet ik me voorover zakken. Rond me heen geklemd voelde ik twee armen die me warm omhelsde. Ze streelden me zacht over mijn rug. Pas toen voelde ik hoe ik zweette en hijgde, net zoals Stefanie deed. In een mum van tijd werd ik me bewust hoe ik in haar armen, bovenop haar lag. Haar harde tepels, drukte me tegen de borst. Met een onbeschrijfelijke fierheid hief ik na een tijdje mijn hoofd op en keek haar aan. ‘Wie had ooit gedacht dat jij je maagdelijkheid aan mij zou verliezen?!’ fluisterde Stefanie grijnzend. ‘Het was een hele eer!’ fluisterde ik zacht terug. Zacht giechelde ze en fluisterde ‘Voor mij ook hoor. Dit was echt zo… wauw!’ Voor ik er erg in had merkte ik plots hoe ze mijn hoofd had vastgepakt en me vol op mijn lippen kuste.

Waar ik vorige keer nog geschrokken terugtrok, liet ik me nu door mijn gevoel leiden. Het voelde juist om haar te kussen. Een gevoel dat nooit zou mogen stoppen. De perfectie in een nieuw hoogtepunt, zo leek het wel. Nooit eerder had ik een kus op deze manier gevoeld. Hij leek dwars door me heen te gaan en deed mijn hele lijf deed rillen. Alsof verse stromen van energie zomaar bij me binnen kwamen. Zacht voelde ik haar handen door mijn haren strelen, terwijl onze tongen elkaar nu ook vonden. Speels dansten ze rond elkaar. Hoewel ik wel eens vaker getongzoend had, voelde het alsof dit de eerste echte keer was. Niet geforceerd, maar alsof het allemaal vanzelf ging en zo moest zijn. Minutenlang ging ik op verkenning in haar mondje. Ze liet me alles toe te doen, net zoals ze zelf ook kriebelend door mijn mond op zoek ging. Niet overdreven snel, maar eerder liefelijk trok ze haar tong na een tijdje terug, terwijl ze speels door mijn haren kriebelde. Liefelijk schoof ze nog een stukje omhoog en gaf drukte haar lippen tegen het puntje van mijn neus en mijn voorhoofd. Op dat moment voelde ik hoe mijn pik als vanzelf van tussen haar schaamlippen gleed.

Stefanie moest dat ook gevoeld hebben want ze draaide nu op haar zij. Een diepe zucht volgde terwijl ze nog naar onze kruizen keek. ‘Er liggen washandjes in de eerste kast, bij de wasbak.’ zei ze op een soort verwachtingsvolle toon. Daarna merkte ik hoe ze zelf haar hoofd weer neerlegde. ‘Goed goed, ik ga al!’ zei ik glimlachend om haar overduidelijke hint. ‘Wauw, al middernacht!’ fluisterde ik toen ik verbaasd naar de klok keek. Achter me merkte ik hoe twee ogen me gniffelend observeerde. Terwijl het water op temperatuur kwam, nam ik ook even tijd haar te bekijken. Haar schaamlippen glommen, net als mijn eigen penis van de slijmen en lichaamssappen.‘Als ik had geweten dat seks met jou zo leuk was, had ik het al veel eerder gedaan!’ zei ik knipogend. ‘Je bent altijd welkom, zeker nu ik weet hoe goed jij bent’ zei ze meteen knikkend. Tegelijk en op hetzelfde moment zei Stefanie ‘slaap je vannacht in je blootje bij me?’ en ik ‘Mag ik in mijn blootje vannacht bij je slapen?’, gevolgd door een korte giechel van twee kanten.

Zonder maar een schaamtegevoel, waste ik mezelf in het zicht van Stefanie. ‘Je piemel is wel een stuk kleiner dan daarstraks! Best een armzalig dingetje, zoals het daar nu hangt’ zei ze zacht grinnikend. Haar stem klonk enigszins spottend, ook al bedoelde ze dat zo vast niet. ‘Het steekt best wel, vooral rond mijn eikel hierzo.’ wees ik terwijl ik mijn voorhuid naar achteren trok. Die zag ook een stuk roder dan normaal. ‘Hmm de eerste keer doet altijd een beetje zeer.’ zei Stefanie begripvol knikkend. Met haar hand streek ze nu zacht over haar eigen schaamlippen. ‘Als je het vaker doet, gaat het beter. Bij mij was het ook alweer een hele tijd geleden. Ik voel het ook wel aardig...’ zei ze terwijl ze naar haar eigen kruis knikte. Nu ik wat dichterbij kwam, merkte ik hoe behalve de slijmerige lichaamssappen, haar schaamlippen ook erg rood uitzagen. ‘Allemaal door jou!’ zei Stefanie die haar benen spreidde, zodat ik ook daar kon wassen. Zo voorzichtig ik kon, deed ik dat ook. Tussen mijn benen merkte ik haar voeten op, die me ondeugend over mijn kruis kriebelde. Ze drukte mijn voorhuid naar achteren, terwijl haar teenkussentjes me over mijn eikel streelden. Lichtelijk voelde ik mijn handen trillen tijdens het wassen en de grootste moeite had ik om niet te reageren.

‘Krijg je alweer goesting?’ vroeg ze giechelend. ‘Dat is omdat hier een deugniet erg ondeugend is!’ zei ik grappend. Terwijl ik terug liep naar de wasbak, kon ik voelen hoe mijn pik alweer behoorlijk lengte had aangenomen. ‘Je hebt weer een stijve!’ merkte Stefanie tegelijk op. ‘Komt omdat jij er zo aan zit te friemelen!’ zei ik, terwijl ik nu naast haar onder het laken kroop. Ze drukte zich opvallend stevig tegen me aan. Bij geen enkel ander zou ik dit langer dan een paar minuten volhouden. Maar na wat er vanavond allemaal gebeurd was, voelde het met Stefanie best goed. ‘Dan ga ik er de hele nacht aan friemelen!’ zei ze giechelend. Meteen voelde ik hoe haar hand zich alweer op mijn pik heen sloot. Zelf draaide ik me op mijn zij en keek haar nu van erg dichtbij in de ogen. Met mijn hand daalde ik af naar haar borsten, waar ik speels aan haar tepels friemelde. ‘Wil je morgen ook nog de hele dag met me seksen?’ vroeg ik er al naar uitkijkend. ‘Morgenvoormiddag moet ik naar de les. Ik heb vandaag al overgeslagen. Daarna neem ik mijn koffers om voor het weekend huiswaarts te keren.’ zei Stefanie. ‘Ook niet een klein tussendoortje?’ vroeg ik hoopvol. Zoals alleen zij dan kon, glimlachte ze mysterieus, gaf me nog een kort kusje op mijn mond en knipte toen het licht uit.

Ondanks het donker, stopte de activiteit rond mijn kruis niet. Het motiveerde me om ook haar zachte lijfje te blijven bepotelen. ‘Jij bent mooi, lief en zacht!’ fluisterde ik. ‘En jij bent mijn ideale teddybeer!’ fluisterde ze, terwijl haar hand me nu over mijn buik en borst streelde. Langzaamaan verslapte haar greep op mijn pik. Niet veel later ademde ze al dieper. Zacht streelde de diepe ademhaling me door mijn nek en niet veel later vond ook ik de slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Levelen Met Stefanie - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 436x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.7
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4427x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8969x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5812x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18652x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13974x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11697x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16824x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6918x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9282x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4160x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7319x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17251x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23966x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18802x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16707x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!