Opwindend.Net
Het moeilijkste in dit verhaal dat ik graag wilde vertellen, was de introductie. Vooral de beschrijving van mijn eigen rol is een harde weg. Mijn kinderlijk leven was niet bepaald een lolletje. Alles was onduidelijk en vaag. Verschillende mannen passeerden, die allen zeiden dat ik hen vanaf nu ‘papa’ mocht noemen. Het werd na een tijdje bijna een gewoonte om steeds weer te moeten hechten en vervolgens te moeten missen zonder afscheid te kunnen nemen. Mijn moeder was verward en dacht steeds opnieuw de ware gevonden te hebben. Ze was dan even erg gelukkig. Niet veel later, zo wist ik al op voorhand, keerde ze van een koude kermis terug. De depressie sloeg toe en er stond haar en mezelf opnieuw een moeilijke, harde tijd te wachten. Wel meerdere keren kregen we thuisbegeleiding, waarna het steeds weer even wat beter ging en het spel van vooraf aan begon. In die tijd logeerde ik vaker bij mijn tante, die zelf twee dochters had. De oudste heette Sanne, ze was zeven jaar ouder dan mij. De jongste, Stefanie. Zij was zes jaar ouder dan ik. Ondanks hun fors oudere leeftijd, had ik een goede ban en speelden ze met me.

Stefanie vertelde me op een dag over mijn moeder. Op een kinderlijk eerlijke manier zei ze wat ze van haar moeder gehoord had. Dat mijn moeder betaald werd om seks mee te hebben en ik, als zoon van haar, in wezen een ongelukje was geweest. Telkens wanneer er een man seks wilde, werd ik naar mijn tante gestuurd. Eerst geloofde ik het niet, maar na wat simpel onderzoek ontdekte ik de waarheid. Het was een hele slag om te incasseren, maar ondanks dat, kon ik zaken beter plaatsen. Als ongewenst kind door het leven gaan was niet makkelijk. Het was de voorbode van een erg zware pubertijd, waarin ik vaak ruzie had met mijn moeder. Er vielen vaak harde woorden en van beide kanten ook wel eens rake klappen. Gelukkig had ik een steeds sterkere band met mijn tante en nichtjes, vooral Stefanie. Ze was als een beste vriendin voor me. Ze ging later studeren in een andere grote stad. We hadden bijna dagelijks contact via sociale media. Het verhaal dat ik hier wil vertellen gaat niet over zo’n trieste periode. Maar iets wat gebeurde toen ik haar ging bezoeken. Het was een week na mijn achttiende verjaardag. Ze zat nu in haar masteropleiding tot dokter en was niet naar mijn feestje kunnen komen. Maar ze maakte graag een dagje tijd voor me. We gingen samen de stad in, aten wat en ‘s avonds zou ik ook kunnen blijven slapen als ik dat wilde. Opgewekt ging ik erop af, omdat alles beter was dan thuis.


Na een namiddagje van shoppen en heerlijk smullen in een trendy brasserie, waren we weer op haar kamer aangekomen. ‘Toch niet erg groot hier?!’ zei ik terwijl ik van op de bureaustoel rondkeek. ‘Genoeg om te studeren en te slapen. Als ik meer ruimte nodig heb, kan ik naar de gemeenschappelijke ruimtes. Daar zitten vaak ook anderen, we kijken wel eens samen film of ...’ ‘Ja goed, maar ook niet ideaal om hier met je vriendje te komen.’ onderbrak ik haar knipogend. Zojuist had ze me verteld over haar ex-vriend die zopas hun relatie had afgebroken omdat hij vond dat ze niet genoeg tijd voor elkaar hadden. ‘Dat was toch anders hoor!’ zei Stefanie die met haar ogen draaide.

‘Heb je nog spelletjes?’ vroeg ik terwijl ik me al naar haar laptop toe draaide. ‘Thuis wel, maar niet op deze computer. Ja goed, via Facebook, Candy Crush of zo als je wil. Maar die kan je maar vijf keer spelen...’ zei Stefanie. ‘Booooring!’ bracht ik zuchtend uit. ‘Heb je geen Mario ofzo?’ vroeg ik en merkte hoe Stefanie ietwat sip haar hoofd schudde. Suf, met zo’n lange avond voor ogen, draaide ik me terug naar het scherm. Daar tikte ik zoekterm ‘spelletjes’ in op Google, waarna ik al gauw op heel wat websites uit kwam. Toen we eindelijk wat hadden gevonden voor met twee, merkten we al gauw dat het vooral de computer was, die toch wel erg traag werkte. Even zuchtte ik, terwijl ik het venster weer sloot.

‘Hé heb jij je piemeltje nog?’ hoorde ik Stefanie plots vragen. Meteen keek ik van het scherm in haar ogen. ‘Wat zeg jij nu?’ vroeg ik verward en zag hoe Stefanie haar tanden bloot lachte. ‘Nou, toen ik tegen Sanne vertelde dat je op bezoek kwam, herinnerde we ons hoe jij vroeger wel vaker in je blootje door het huis liep.’ zei Stefanie. ‘Niet vaak! Eén keer misschien, omdat ik me na een bad niet graag afdroogde, maar liever ging spelen.’ zei ik, in mijn geheugen gravend. ‘Vaker dan een keer hoor, dat weet ik nog goed. Moeder lachte er ook altijd mee, ze was erg op je gesteld en nog steeds. Volgens mij ben je voor haar stiekem de zoon die ze nooit zelf gehad heeft.’ zei Stefanie grijnzend. ‘Ik heb jou ook wel eens in je blootje gezien. Je stond toen te douchen, terwijl ik in bad zat.’ zei ik op een ietwat verdedigende toon. ‘Wat leuk dat je dat nog nog weet! Sanne en ik waren vaak naakt op onze kamer. Soms studeer ik hier ook wel eens naakt, met de verwarming lekker hoog op.’ zei Stefanie, die nu ook grijnzend aan de verwarmingsknop draaide.

Even keek ik haar met een frons aan. Wel vaker fantaseerde ik over meisjes, maar over Stefanie had ik me al die vragen eigenlijk nooit gesteld. Ook al had ik haar wel eens vaker naakt gezien. Vreemd genoeg kon ik me haar naakte lijf maar amper herinneren. Ze glimlachte en keek me strak in de ogen. ‘Je hoeft mij niet zo vreemd aan te gapen. Het was Sanne die erover begon. Ze vroeg zich af wat er nu inmiddels van dat kleine smalle dingetje geworden is...’ zei Stefanie op uitdagende toon. ‘Nou die zal sinds de laatste keer wel aardig gegroeid zijn inderdaad!’ zei ik bedachtzaam. ‘Laat hem eens aan me zien??’ vroeg Stefanie nu nieuwsgierig. Als vanzelf viel mijn mond een stukje open van verbazing. ‘Ah kom op, we kennen elkaar toch al zo lang en je hoeft je voor mij toch niet te schamen? Ik ben heus wel wat gewend!’ zei ze en knipoogde kort. De spontaniteit waarmee ze me aansprak, werkte erg aanstekelijk. Zonder eerst na te denken, stond ik op, opende ik de knoop van mijn jeansbroek en trok die een klein stukje omlaag. Stefanies ogen blonken van nieuwsgierigheid, terwijl ze op mijn kruis richtten.

‘En jou borstjes en je schaamlippen, mag ik daar dan ook naar kijken?’ vroeg ik plots fel. Blij was ik, om te zien dat ze door die plotselinge vraag even uit het veld geslagen leek. Als dokter zal ze die vraag niet vaak van haar patiënten gekregen hebben, dacht ik. Ze keek me nu ietwat schattend aan. ‘Gezonde jongen ben je hoor, dat je dat graag wil zien. Ben je ten minste niet voor de verkeerde kant. Maar jongens moeten altijd eerst, dat zal je moeder je toch wel eens verteld hebben?!’ zei Stefanie, die haar armen verwachtingsvol over elkaar sloeg. Even zweeg ik en voelde op mijn gezicht een bedrukte uitdrukking komen. ‘Of schaam je jezelf misschien voor je piemel, is het nog maar een kleintje? Vertel eens even, is hij langer of korter dan 16 centimeter?’ vroeg ze, opnieuw op erg spottende en directe toon. Vooral omdat ik wist dat hij op zijn langste precies 16 centimeter mat, voelde ik me blozen. ‘Euhm… geen idee eigenlijk...’ loog ik. ‘Dat hoor je te weten. Dan moeten we hem sowieso meten!’ zei Stefanie die nu enthousiast en met een doel overeind kwam. Ze stak haar hand naar me uit. Een moment twijfelde ik nog maar stak toen ook mijn hand uit. Met een ruk trok ze me naar haar toe en met een plof smakte ik tegen de matras van haar bed. ‘Misschien kan je die broek van je beter helemaal uittrekken, voor er straks ongelukken gebeuren!’ zei Stefanie die opstond en me hielp.

Voor ik er erg in had stond ze alweer op met mijn jeansbroek in haar handen. Die pakte ze mee en stak ze in haar kleerkast, die ze vervolgens met de sleutel op slot draaide en de sleutel eruit nam. ‘Wat ben je van plan?’ vroeg ik terwijl ik haar gefronst aankeek. ‘Je wilde toch zo graag samen spelen? Nou speurneus, zoek de sleutel!’ zei ze terwijl ze de sleutel van haar kleerkast in haar strakke decolleté liet vallen. Ongelovig voelde ik hoe mijn ogen als vanzelf knipperden, terwijl ze twee knoopjes van haar shirt opende en voor me bukte. Hoewel ik bijna niet durfde kijken, voelde ik hoe mijn ogen zich wijd open sperde. Best donker was het in die shirt. Maar overduidelijk kon ik de aftekening van twee bolle borsten zien, met vlak er tussenin de sleutel van de kast. ‘Pak hem maar, als je durft ten minste...’ fluisterde Stefanie. Die hing met haar hoofd dichterbij dan ik haar ooit had meegemaakt. Trillend hief ik mijn hand op en probeerde haar blik nog even te vangen. Haar ogen keken me verwachtingsvol aan, dus besloot ik in haar spelletje mee te gaan.

Het lukte me om met mijn wijs- en middelvinger omheen de sleutel te klemmen, zonder dat mijn hand haar borsten raakte. Net op dat moment drukte Stefanie haar beide handen in mijn liezen, net naast mijn kruis. Hiervan schrok ik zo dat mijn hand stevig beefde en trilde. De sleutel zakte nu dieper weg naar onderen. Stefanie die even giechelde fluisterde zo zacht dat alleen ik het kon horen ‘Je mag de spelwereld ook best even verkennen hoor.’ Omdat ik nu duidelijk haar bh over haar borsten heen had gevoeld, liet ik makkelijker mijn hand dieper weg glijden. Ietwat kriebelend voelde ik over haar strakke buikje. Het gegiechel dat ze hierdoor produceerde, streelde me als warme lucht in mijn nek. Over mijn armen heen, voelde ik haar borstjes kriebelen. Plots voelde ik tegen haar buikje de koele sleutel drukken. Net toen ik ernaar greep, drukte ze kort haar lippen tegen de mijne. Het gebeurde allemaal zo snel en onverwacht, dat ik even naar adem snakte en snel mijn handen weer terug trok.

‘Level 1 heb je alvast voltooid!’ zei Stefanie die speels haar shirt voor me uit trok. ‘Je kuste me?’ bracht ik verbaasd uit, nog voor ik merkte hoe een schitterende knalgele bh voor me zichtbaar werd. ‘Wohw?!’ zei ik terwijl mijn mond van verbazing open viel. Stefanie lachte nu, terwijl ze speels met haar gebruinde buikje bewoog. Het leek me wel te hypnotiseren, want ik kon er mijn blik niet van losscheuren. Dat ik haar zo bekeek, leek haar nog meer op te winden. Terwijl ik toekeek, draaide ze zich bewegend in het rond en boog. Waar ze vast iets aan de computer forceerde, viel me dat door haar schitterend gladde billen, niet op. Vreemd genoeg klonk plots Nielson met ‘Sexy als ik dans’ uit de speakers en geamuseerd keek ik toe hoe Stefanie soepel voor me danste. Geen moment liet ze daarbij onbenut om met haar borsten te wiebelen of haar heupen sexy te shaken. ‘Kom!’ zei ze vlak voor het refrein en nam mijn hand, waarna ik voor ik het wist vlak voor haar buik stond.

Hoewel ik maar zelden danste, lukte het me moeiteloos om hier het ritme te vinden. Eerst schudde ik alleen lichtelijk met mijn hoofd. Maar toen ze mijn handen nam, dansten we samen. Waardeloos, maar toch zo vrij voelde het, in de kleine kamer. Haar handen gleden sensueel en veelzeggend over mijn shirt. Zonder nadenken of maar even twijfel, liet ik haar de shirt over mijn hoofd uitgooien. Stiekem genoot ik harder dan Stefanie vast vermoedde, terwijl ik nu op de schitterende beat van het nummer helemaal los kwam. Maar amper merkte ik hoe ze het volume nog verhoogde en door de klanken heen supporterde om me aan te moedigen. Net zoals ik haar had zien doen, schudde ik ook met mijn kont. Een stevige tik voelde ik er tegenaan en al dansend en shakend keek ik haar lachend aan. De glimmende blik in haar ogen, samen met haar sensuele glimlach, deden me nu helemaal overstag gaan. Opnieuw voelde ik Stefanies heupen tegen me aanstoten terwijl ze in een rondje danste. In een snelle, soepele beweging drukte ik mijn boxer naar onderen. Met mijn voet gooide ik die omhoog en ving hem behendig in mijn hand.

De muziek stopte. Stefanie, die me in de ogen keek, giechelde luid van plezier. Pas op dat moment zag ze dat ik mijn boxer in mijn hand vasthield. Even viel haar mond open, terwijl ze meteen omlaag staarde. Daar schudde ik wild met mijn kruis, waardoor mijn halfstijve penis alle kanten uit slingerde. ‘Oh!’ bracht Stefanie uit die haar hand voor haar mond bracht van verbazing. ‘Level 2 voorbij?’ zei ik en merkte hoe ik van opwinding en actie lichtelijk buiten adem was. ‘Wow! Die is echt groot geworden en al dat schaamhaar zat er vroeger ook niet!’ zei Stefanie. ‘Dan heb je me zo lange tijd niet gezien. Want dat zit er toch al een hele tijd.’ zei ik enigszins trots. Het voelde best vreemd om me zo door mijn eigen nichtje te laten bekijken. Maar tegelijkertijd voelde ik toch geen spijt, vooral omdat ik wist wat ze me beloofd had. ‘Zo, nu is het jou beurt!’ zei ik terwijl ik me verwachtingsvol weer op bed liet vallen. ‘Mijn beurt? Ow ehm… tja om eerlijk te zijn, ik had niet verwacht dat je...’ stamelde Stefanie plots een heel stuk onzekerder. ‘Je vroeg het me zelf!’ onderbrak ik gauw.

Een lichte paniek zag ik in Stefanies ogen ontstaan, terwijl ze voor het eerst die dag naar haar woorden zocht. ‘Ja klopt, dat had ik ook gehoopt dat je… zou laten zien. Maar niet dat ik ook zou moeten...’ zei ze hakkelend en stotend. ‘Ach kom op! Je hebt me vroeger, als ik dat zo hoor, vaak genoeg kunnen begluren samen met Sanne. Nu is het mijn beurt om eens te genieten.’ zei ik waarna ik breed glimlachte en er zacht ‘level 3…?’ achteraan fluisterde. Nog even merkte ik hoe Stefanie mijn woorden overdacht en toen plots omdraaide. Na enkele muisklikken klonk plots ‘Joe Cocker – Leave Your Hat On’ luid door de kamer. Met haar vingers streelde ze zichzelf sensueel over haar pientere borstjes. Sensueel draaide ze voor me en speelde met haar hele mimiek. Verschillende keren leek ze wel te wapperen met haar wenkbrauwen. Het wond me helemaal op. Net toen ze zich omdraaide en haar bh’tje langzaam naar beneden liet glijden, merkte ik hoe mijn pik nu als vanzelf helemaal ging rechtstaan. Stefanie, die meteen glimlachte toen ze dat zag, showde nu speels haar tieten aan me. Dit zag er zó onvoorstelbaar goed uit!

Tot vlak voor me kwam ze en hield met beide handen haar borsten vlak voor me. Net toen ik even hoopte met mijn handen te kunnen voelen, trok ze alweer terug. Speels begon ze nu aan de randjes van haar slip te friemelen. Luid klapte en joelde ik om haar nog meer aan te moedigen. Het leek te werken, want net zoals ik had gevoeld, ging nu ook Stefanie overstag. In een soort pirouette draaide ze terwijl ze in één stevige stoot haar slipje omlaag drukte. Ze leek even bijna haar evenwicht te verliezen en viel met een klap, vlak naast me op bed. Niet anders dan luid lachen, kon ik met aanzien van dit schouwspel. Er tussendoor hoorde ik hoe ook Stefanie nu bulderend met me mee lachte. Met de luide muziek op de achtergrond was het even totale chaos, terwijl we daar zo naakt naast elkaar lagen.

In de drukte kon ik nog maar net het gebonk op de deur onderscheiden. Met grote ogen Stefanie in de mijne. Meteen sprong ik recht en klikte de luide muziek van de computer uit. ‘Hé gekkerd! Wat doe je daar allemaal? Ik probeer te studeren, het lijkt wel of je... Oh?!’ klonk plots luid in de kamer. In de deuropening stond een meisje van mijn leeftijd die me even verbijsterd aankeek. Haar ogen flitsten daarna naar Stefanie, die haar zonder te bewegen aankeek. ‘Ehm sorry… ik wist niet, maar dacht ehm… Ik... studeer. Dus kan het misschien ietsje… zachter??’ zei ze terwijl ze de deur tegelijkertijd alweer sloot. ‘Sorry Elke!’ riep Stefanie luid en samen luisterden we ingespannen terwijl we de onregelmatige voetstappen hoorde uitsterven. De plotse stilte leek wel te galmen in de kamer, alsof hij pijn deed aan de oren. ‘Dat was Elke dus… Haar kamer is hier beneden...’ zei Stefanie die nu met opengesperde ogen naar de grond staarde. Haar gedachten leken wel op topsnelheid te werken. ‘Ohjee, wat gênant!’ bracht ze uit. ‘Het was wel en erg goede show. Maar ik vermoed dat het nu toch game-over is.’ zei ik even grinnikend. Kort porde ik tegen haar Stefanies arm die weer ietwat bij zinnen leek te komen.

‘Vond je het leuk?’ vroeg ze en meteen knikt ik. ‘Je was echt geweldig, ik kreeg er spontaan een stijve piemel van!’ zei ik. ‘Heeft Elke dat gezien denk je?’ vroeg Stefanie terwijl ze me nog steeds met grote ogen aanstaarde. ‘Vast wel.’ zei ik terwijl ik kort mijn schouders ophaalde. Haar hand gleed even spontaan voor haar ogen, waarna ze plots giechelde. ‘Weet je, ik vergat even waar ik was. Elke is een schatje en ze heeft me al vaker gevraagd de muziek zachter te zetten. Ze studeert psychologie, best een leuke meid hoor. Ze neemt haar studies erg ernstig.’ Kort knikte ik, omdat ik wel begreep hoeveel lawaai er net geweest moest zijn. ‘Denk je… dat ze het zal doorvertellen?’ vroeg ik, me realiserend hoe meisjes vaak konden zijn. Maar tot mijn geluk merkte ik hoe Stefanies hoofd schudde. ‘Nee, ze gaat nu verder studeren en zal er later nog eens met me over praten.’ zei ze. Even was het stil, waarna ze nog twee keer kort giechelde.

‘Maar hé, wat zag ik? Zat je af te trekken?’ vroeg ze plots terwijl ze me glimlachend in de ogen staarde. ‘Het was wel ehm… opwindend!’ zei ik kort schouderophalend. ‘Je had een erectie geloof ik, in elk geval is je piemel nu een stuk kleiner dan daarstraks!’ zei Stefanie wiens focus terug op mijn kruis leek te komen. ‘Je hoeft je niet voor me te schamen hoor. Ik weet heus wel dat je op die logeerkamer thuis vroeger regelmatig masturbeerde. Vaak genoeg heb ik het bed daar horen kraken. Het vermoeden werd bevestigd door de opgepropte papieren zakdoekjes die Sanne dan de volgende dag in de prullenmand vond.’ zei Stefanie grijnzend. Mijn mond viel als vanzelf open en even wist ik niet of ik nu boos of verontwaardigd moest reageren. ‘Jij stiekemerd!’ bracht ik uiteindelijk zo neutraal mogelijk uit, terwijl ik tegen haar arm wilde porren. Echter bedacht ik me op het laatste moment en drukte tegen haar borst. Die wiegelde speels op en neer. Een ietwat verontwaardigde blik van haar kant volgde.

‘Heb je eigenlijk vaak seks hier op deze kamer?’ vroeg ik nieuwsgierig. Dat leek Stefanies verontwaardigde blik alleen maar aan te sterken. ‘Wat denk jij wel van me, dat ik het hier met Jan en alleman doe?!’ sprak ze ook die verontwaardiging uit. ‘Kom op Steffie, je gaat me toch niet vertellen dat je nog maagdelijk bent. Met zo’n mooie lijf, daar vallen vast alle jongens voor!’ Het werd me meteen duidelijk dat ze dit van me niet verwacht had. Ze glimlachte, terwijl ze op haar rug naar het plafond keek. Uiteindelijk draaide ze zich op haar zij naar me toe. ‘Eén keer heb ik iemand meegenomen, maar dat was zo een flop! Wil je niet weten…’ zei ze kort met haar ogen draaiend. ‘Dus je bent nog maagd?’ vroeg ik terwijl als vanzelf mijn ogen opensperde. ‘Nee, die ben ik al kwijtgeraakt tijdens de middelbare. Weet je vast nog wel, groot familieschandaal enzow...’ zei Stefanie en vaag herinnerde ik me wel zo’n binnenhuiscrisis, waarvan moeder me vaag eens verteld had.

Stefanie zuchtte en hief plots haar hoofd. ‘Hé en jij? Heb jij nog wat gehad na die Vera?’ vroeg ze plots erg nieuwsgierig. Even beet ik op mijn onderlip en twijfelde of ik haar zou vertellen over Lobke, op wie ik nu een oogje had. Uiteindelijk besloot ik om gewoon mijn hoofd te schudden. ‘Nog maagdelijk dus… Maar je weet wel hoe het moet of is het echt voor het eerst dat je dit spel speelt?’ vroeg Stefanie grijnzend. Even haalde ik mijn schouders op, vooral omdat ik niet wist wat ik hier best op zou antwoorden. ‘Vreemd wel, je bent toch ook niet zo onknap vind ik, ook al ben je dan familie. Kan me best voorstellen dat er aardig wat meisjes op een jongen als jij zitten wachten!’ bracht Stefanie er al tussenin. ‘Dankje.’ zei ik zacht. ‘En die piemel van je, mag er ook zijn.’ zei ze. Voor ik er goed en wel erg in had, greep ze ernaar. ‘Hééy!’ riep ik kort uit, waarna mijn hele lijf ongecontroleerd schokte. Meteen schoot mijn hand er al naartoe en liet Stefanie gelukkig ook meteen los.

‘Voelt best warm en stevig.’ zei ze op een soort vaststellende serieuze toon. ‘Maar mag ik je toch nog een tip geven?’ vroeg ze en vervolgde zonder op mijn reactie te wachten. ‘Je moet je scheren!’ Even krabde ik over mijn kin, omdat mijn baardgroei nog behoorlijk beperkt was, vond ik zelf. ‘Nee, niet daarzo, daar!’ zei ze terwijl haar hand vlak boven mijn piemel door mijn schaamhaar streelde. Weer meteen drukte ik haar hand weg en vroeg verbaasd ‘Mijn schaamhaar?’. Stefanie van haar kant knikte. ‘Ja en je moet er ook leren tegen kunnen als een ander aan je komt! Dat is echt heel belangrijk hoor.’ zei ze terwijl ze me nu met een soort lichte irritatie aankeek. ‘Geef me nu eens één goede reden waarom ik mijn schaamhaar zou scheren? Ik ben toch geen kind mee?!’ vroeg ik ongelovig. ‘Eén reden? Ik kan je er wel drie geven! Ten eerste is het veel hygiënischer om je zo, zoals het moet, twee keer per dag, te wassen. Ten tweede is het voor een partner veel lekkerder om een kruis zonder schaamhaar te verwennen. Haartjes in je mond is allesbehalve smakelijk, ook al zijn ze gewassen. En ten derde maak je veel meer indruk. Je laat zien dat je met je kruis bezig bent, en dat het je bezighoudt dit te onderhouden. Bovendien is je geslacht minder verstopt en lijkt het alsof je penis een stuk groter is!’

Ze klonk in haar uitleg best overtuigend vond ik en zonder haar verder aan te kijken, knikte ik kort. Ook merkte ik hoe ze haar benen uit elkaar haalde en ik ook daar geen schaamhaar zag. ‘Ik heb nog wel een scheermes en een busje scheerzeep. Dus… Ben je bereid om jezelf, voor level 4 van het spel te voltooien, door me te laten scheren?’ vulde Stefanie aan. Vooral door die laatste zin sperde ik mijn ogen wijd open en merkte hoe opgewekt Stefanie plots van het bed opstond en in haar spullen rommelde. ‘Ehm, maar ehh, ik heb thuis een scheermachientje. Ja… ik kan als ik morgen thuis kom...’ bracht ik nog uit, maar zag hoe Stefanie haar hoofd al schudde. ‘Schaamhaar is te dik voor een scheermachine, dat trekt en doet erg pijn. Dit moet je echt doen met een scheermesje, anders loopt het mis en krijg je rode bultjes.’ zei ze op rustige en informatieve toon. ‘Goed, ik ga eerst wat scheerzeep over je kruis smeren en even laten intrekken. Daarna scheer ik het weg.’ zei Stefanie die me even in de ogen keek. ‘Spreid je benen maar...’ zei ze en zonder goed te beseffen waarvoor ik onuitgesproken toestemming gaf, deed ik wat ze vroeg.

Al bij de eerste aanraking, links bovenaan mijn pik, schaterde ik het uit. ‘Rustig aan joh!’ hoorde ik Stefanie die me probeerde te kalmeren zeggen. ‘Hoe, hie, hahh!’ bracht ik lichtelijk panikerend uit terwijl ik haar handen in mijn kruis voelde drukken. ‘Stop, stop, stop!’ riep ze nu op dwingende toon, terwijl ze weer recht ging staan. Nog een hele tijd kon ik niet anders dan luidop lachen. ‘Luister… ik wil dat je jezelf ontspant. Je kent me en weet dat je me kan vertrouwen, toch?’ vroeg Stefanie die me behoorlijk streng aankeek. Kort knikte ik bevestigend. ‘Let op je ademhaling en sluit desnoods je ogen, maar blijf vooral rustig.’ zei ze met steeds tragere stem. Nog een keer zuchtte ik diep en sloot toen mijn ogen.

Vanaf mijn knieën kon ik voelen hoe haar handen omhoog streelden. Het koude schuim smeerde ze uit rondom mijn pik. ‘Goedzo, probeer ervan te genieten!’ sprak ze zacht en geruststellend. ‘Je piemel wordt vanzelf stijf, maar dat is goed, want daar hoeft geen zeep op. Wel op je balzak, want daar zijn ook haartjes.’ gaf ze aan waarna ik haar hand nu over mijn balzak voelde gaan. De grootste moeite had ik om niet opnieuw luidop te lachen. Mijn mondhoeken krulden zichzelf steeds verder omhoog. Net toen ik het echt niet meer zou kunnen houden, merkte ik hoe ze haar hand al terug trok. ‘Je doet het uitstekend joh! Dat had ik niet van je verwacht. Ik geloof zelfs dat we nog een stapje verder kunnen gaan. Heb je benen eens op, dan kan ik je kont ook nog even vrij van haartjes maken.’ Even opende ik mijn ogen, om haar op een grapje te betrappen. Maar tot mijn verbazing merkte ik hoe ze nog steeds opperst serieus tussen mijn benen staarde. Met een simpele zwaai drukte ik mijn voeten de lucht in. Deze pakte ze en drukte er tegenaan zodat mijn knieën nu boven mijn borst hingen. ‘Pak even je knieholtes vast, dan kijk ik wel even.’ zei ze vastberaden. Het kriebelende gevoel wat volgde was echt onbeschrijfelijk vreemd. Opnieuw voelde ik hoe enkele stevige schokken ongecontroleerd door mijn heen lijf gierde.

‘Waar is dat voor nodig?’ vroeg ik terwijl ze haar hand terug trok. ‘Voor de hygiëne en wie weet waarvoor nog...’ zei ze vaag knipogend, terwijl ze zich omdraaide en aan de wasbak haar handen afspoelde. Daarna haalde ze uit haar kast een grote handdoek, die ze zo goed als mogelijk onder me in schoof. Uit een lade haalde ze een soort klein staafje, waarop ze uit de verpakking een zuiver scheermesje klikte. ‘Is er kans dat je me snijd?’ vroeg ik onzeker mijn twijfels uitsprekend. Maar meteen zag ik tot mijn opluchting hoe Stefanies hoofd, al gniffelend, schudde. ‘’Er moet nog wat van je overblijven. Wees maar gerust, ik weet waar ik mee bezig ben en doe daarom ook erg voorzichtig. Probeer je geen zorgen te maken, maar vooral te genieten.’ zei ze op zachte, geruststellende toon. Tussen mijn knieën door glurend, merkte ik hoe ze een krukje plaatste en daarop plaats nam. Even nog keek ze me in de ogen, glimlachte kort en knikte even goedkeurend. Zelf liet ik mijn hoofd naar achteren vallen terwijl ik merkte hoe haar hand me over mijn billen streelde. Het voelde in het begin allemaal onecht. Als in een droom en dan nog het meest omdat het hier ging om mijn eigen nichtje. Nooit had ik dit van haar kunnen denken of verwacht.

Een superzacht subtiel krassend geluid kon ik onderscheiden van het suizend geluid dat haar computer maakte. Ook hoorde ik haar ademhaling, waarop ik me lange tijd intens concentreerde. Enkel toen ze tegen mijn sluitspier aantikte, schokte ik nog een keer zacht. ‘Ssst, probeer je niet te bewegen.’ fluisterde ze zacht, waarna ik dat ingespannen onderdrukte. Tussen mijn benen merkte ik hoe mijn pik nog steeds ten hemel wees. Ook Stefanie gniffelde, terwijl ze ernaar keek. ‘Sorry, ik kan het niet helpen.’ zei ik zacht en verontschuldigend. ‘Geeft niet joh, je bent een gezonde jongen, dit is het bewijs!’ zei ze, vlak voor haar hand me weer over mijn liezen streelde. In een soort zelfzekerheid liet ik mijn hoofd weer zakken en spreidde mijn benen. Op een of andere manier had ik minder last van de kriebels. Zelfs toen Stefanies handen me over mijn balzak kriebelde en ik opnieuw het krassende geluid hoorde, reageerde ik amper. Des te meer schrok ik even toe Stefanie opnieuw sprak. ‘Je doet het goed!’ zei ze, blijkbaar om me even aan te moedigen. Deze keer was ik het die kort gniffelde. ‘Jij ook!’ fluisterde ik en plaatste mijn handen kruislings onder mijn hoofd om even mee te kijken wat ze nu eigenlijk deed.

Pas toen zag ik hoe ze tussen het scheren door, de mesjes regelmatig afspoelde in een potje met water. Het was vreemd om haar mooie handen zo rond mijn pik te zien. Tegelijk merkte ik hoe ze erg haar best deed om alles mooi af te werken. Even keek ze ook in mijn richting en glimlachte. ‘Je vindt het leuk zo te zien?’ vroeg ze. Meteen knikte ik ‘Best ontspannend zelfs!’ zei ik, waarna ik mijn oogleden als vanzelf weer voelde neerdalen. Pas toen ik enkele seconden later mijn ogen weer opende, merkte ik hoe ze nu in haar volle hand mijn pik had beetgenomen. ‘Aan de onderkant zitten ook wat haartjes.’ zei ze terwijl ze die gretig wegscheerde. Hoewel dit een dergelijk vreemd gevoel en zicht was, dat ik bijna had ingegrepen, wist ik me toch net te beheersen. Ze draaide met het scheermesje nu vlak onderaan mijn penisschacht. ‘Nu enkel nog het bovenstuk en dan is het al voorbij.’ zei ze op rustige toon. ‘Nu al?!’ zei ik grappend op verbouwereerde toon en zag hoe ze haar tanden bloot glimlachte. ‘De zeep maakt je huid weer fris en superzacht. Bovendien ruikt het ook nog erg lekker!’ vertelde ze en met mijn ogen gesloten luisterde ik geboeid.

‘Zo, nu alleen nog de overtollige zeep afvegen en opruimen.’ zei Stefanie die opstond en een zuivere handdoek nam. Daarmee veegde ze nu, behoorlijk stevig, door mijn kruis en tussen mijn billen. ‘Ik voel me net een baby hierzo!’ zei ik grappend en merkte hoe Stefanie giechelde. ‘Krijg ik ook nog een pampertje?’ vulde ik al lachend aan. ‘Als jij hier in je blote piemel rondloopt, geeft me dat al meer dan genoeg leuke herinneringen aan vroeger!’ zei Stefanie die de haartjes van de handdoek plukte en in de vuilbak gooide. ‘Je bent nogal in de ban van mijn piemel geloof ik. Wilde je me ook nog pijpen misschien?’ vroeg ik op steeds spottendere ondertoon. ‘Kijk maar eens eerst naar het resultaat en dan zullen we daarna nog wel zien...’ zei Stefanie knipogend. Even viel mijn mond open terwijl ze me een spiegel voor hield. Ongelovig ging ik snel rechtzitten en bestudeerde mijn kruis. Er was geen haartje meer te bespeuren. Met mijn hand voelde ik ongelovig rond mijn pik en over mijn balzak en verbaasde me over de zachtheid van mijn huid. Met verwachtingsvolle blik keek Stefanie me grijnzend aan en volgde elke beweging. ‘Net alsof ik het niet ben!’ fluisterde ik voor de helft tegen mezelf. Even hoorde ik hoe Stefanie grinnikte. ‘Jij hebt het ook goed gedaan… uiteindelijk dan toch. Level 4 heb je glansrijk doorstaan!’ zei ze terwijl ze knipoogde.

Spontaan glimlachte ik, omdat ze dat spelletje zo bleef volhouden. ‘Hoeveel levels zijn er eigenlijk?’ vroeg ik uit nieuwsgierigheid. Stefanie dacht daarover zwijgend even na. Uiteindelijk keek ze op en zei ‘tot welk level zou je willen gaan?’ Kort haalde ik glimlachend mijn schouders op. ‘Tot het einde zeker?’ vroeg ik nieuwsgierig naar haar reactie. ‘Zou ik ook wel willen! Daar is niemand ooit in geslaagd.’ zei ze vaag en kwam zonder meer uitleg te geven opnieuw naast me liggen. Een soort glinster in haar ogen, verraadde dat ze verwachtte dat ik wat zou zeggen. ‘Nou, ik wil het graag… proberen!’ zei ik zacht.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Levelen Met Stefanie - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4800x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8458x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4234x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11720x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15942x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 22997x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17576x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15155x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19770x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7609x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10123x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4355x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8031x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18104x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24731x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!