Opwindend.Net
Toen dit gebeurde, had ik eigenlijk mijn middelbare school al afgewerkt. Maar uiteindelijk ging ik voor een extra specialisatiejaar. Er waren twee klassen, waarin de leerlingen werden onderverdeeld. Yoni, een meisje waarmee ik al zes jaar lang had samengezeten, kwam in de andere klas terecht. Dit zou onze vriendschap niet belemmeren, want zowel tussen de lesuren als na school, zagen we elkaar wel eens. Vriendschap was het, niets meer en dat was er tussen ons ook nooit geweest. Niet tegenstaande dat we van elkaar wisten over de stukgelopen relaties. Een gezonde jongen was ik, met veel seksuele fantasieën. Wat er in dat jaar gebeurde kwam onverwacht en was zo indrukwekkend dat ik het de eerste tijd niet kon plaatsen. Nu ben ik een stuk ouder en wil ik het proberen neerschrijven. Hoewel er intussen al veel meer is gebeurd, voelde dit zó speciaal, dat ik het graag met jullie wil delen. Hopelijk vinden jullie er minstens zoveel genot in, als ikzelf heb gehad.

Met smekende ogen vroeg ze me die ochtend of ze mijn fiets kon lenen. Uiteraard kon ik alleen al daaraan niet weerstaan. ‘Oh Tygo, je bent een schat!’ zei ze terwijl ze me om mijn hals vloog. Een knuffel van Yoni deed me steeds weer huiveren van opwinding. Onderaan voelde ik hoe mijn pik als vanzelf tegen de rits van mijn broek drukte. ‘Als ik ooit wat voor jou kan doen, dat weet je wel...’ zei ze. Onwetend was ze daarin en kort glimlachte ik, terwijl ik in een flits terugdacht aan de fantasieën over haar, die ik die ochtend had gehad. ‘Je weet precies al wat?’ vroeg Yoni die me glimlachend aankeek. Razendsnel kwam ik alweer tot de realiteit en realiseerde me hoe ik daar met een verheerlijkte glimlach had staan kijken. ‘Kom op jongen, waar dacht je aan...’ zei ze uitdagend terwijl ze me tegen mijn bovenarm porde. ‘Je mag me altijd eens lekker pijpen!’ zei ik. Mijn ogen sperde zich als vanzelf open terwijl ik me realiseerde dat ik echt had uitgesproken, waaraan ik dacht. Yoni, die net met de sleutel mijn fiets had geopend, leek even te verstijven, terwijl ze gebukt stond. Langzaam stond ze recht en keek me in de ogen. Even dacht ik dat ze die fiets nu wel tegen me aan zou gooien. Haar diepdonkere ogen leken wel te bliksemen, terwijl haar wenkbrauwen zich naar onderen buigde.

‘Hé Yoni, kom je?’ riep een vriendin van haar, van achter het fietsrek. Kort knikte ze en liep bij me vandaan. ‘Straks na school… geef ik je… de sleutel.’ zei ze hakkelend. Daarna liep ze met mijn fiets in de hand voor me op en sloot zich aan in de groep. Nog net voordat ik achter de muur zou verdwijnen keek ik kort even om. Onze blikken kruisten elkaar en tot mijn verbazing volgde er nog een korte knipoog.

Die ochtend voelde ik me opvallend goed. Stoer en zelfs erg cool. Alsof ik heel de wereld zou aankunnen. Dat gevoel nam echter al gauw af terwijl ik me realiseerde wat ik gevraagd had. Wat zou Yoni wel van me denken? Waar ik het tijdens de speeltijd nog tegen mijn vrienden had willen vertellen, was ik tijdens de middag blij dat ik dat niet gedaan had. Yoni zou het vast wel tegen haar vriendinnen vertellen. De poppen zouden helemaal aan het dansen gaan als het op sociale media verkondigd zou worden. Tijdens de middagspeeltijd op de wc nam ik mijn smartphone. Daar zag ik, tot mijn opluchting, dat Yoni sinds gisteravond niet meer online was geweest. Even bekeek ik haar foto’s. Wat was het toch een knap ding met haar lichtbruin gegolfde haren tot vlak op haar schouders. Er waren verschillende foto’s waarbij ze korte shirts droeg. Zelfs eentje in bikini met nog een stel andere meiden erbij. Daarop was duidelijk te zien dat ze al aardige borsten had, dacht ik. Mijn eikel tikte kriebelend tegen de wc-bril terwijl mijn duim tussen de foto’s wild van links naar rechts swipete. Met mijn rechterhand nam ik mijn pik vast, hij voelde heerlijk hard. Langzaam trok ik mezelf af. Alles had ik willen geven voor een naaktfoto van die knappe Yoni. Mijn fantasie leek wel op hol te slaan, terwijl ik mijn voeten ongecontroleerd vooruit strekte. Het maakte een hard bonkend geluid tegen de wc deur. Geschrokken opende ik mijn ogen en leek weer bij zinnen te komen. Alsof dat nog niet genoeg was, ging ook nog eens de bel. Snel als ik kon, propte ik mijn pik weer in mijn jeans, stak ik mijn smartphone weg en haastte me weer naar de volgende les.

Die middag kriebelde alles. Met een paar minuten extra had ik me vast een fantasie ontwikkeld waarmee ik meters hoog had gespoten. Ondertussen voelde ik te pas en te onpas hoe mijn penis al pompend tegen knoop van mijn broek aandrukte. Tot overmaat van ramp volgde er aan het einde van de les een overwachte lesoverhoring. Geen enkele van de vragen kon ik met zekerheid beantwoorden. Toen de leerkracht de bladen kwam ophalen, glimlachte ze bij iedereen. Bij mijn blad keek ze me even bedrukt aan en vroeg me na te blijven. ‘Niet je gebruikelijke niveau Tygo!’ kreeg ik te horen. Het bracht me met mijn twee voeten weer even aan de grond. Toen ze me vroeg of er wat scheelde, schudde ik mijn hoofd en durfde haar niet in de ogen kijken. Het was een goede leerkracht, maar dit zou ze nooit kunnen begrijpen. Nee, hoe minder mensen het wisten, hoe beter, dacht ik. ‘Niet echt mijn dagje...’ verklaarde ik aan mijn vrienden, die dat elk op hun manier wel voor lief wisten te nemen. Het laatste lesuur was het sport, waar ik me stevig uitleefde tijdens een partijtje basket. Het leek mijn zinnen te verzetten en in geen tijd was het uur alweer voorbij.

Pas toen ik aan het fietsrek kwam en Yoni zag staan, herinnerde ik me vanmorgen weer. Ze vertelde me kort even over de uitstap die ze met haar klas had gehad. Blijkbaar waren ze met de fiets naar een of ander museum geweest. Daarna vroeg ze me hoe mijn dag was geweest. ‘Zoals gewoonlijk, niets speciaals...’ zei ik droog en schouderophalend. ‘Sport gehad?’ vroeg Yoni en ik knikte. ‘Basket… lekker gezweet wel.’ zei ik en merkte hoe Yoni even glimlachte. Het bleef even stil en ik merkte hoe een leerling wat verderop last bleek te hebben met haar fiets te openen. ‘Ik heb ook aardig gezweet op die fiets van je. Het was verder dan ik dacht! Zal ik nog even met je meelopen?’ vroeg Yoni en ik knikte schouderophalend. ‘Woon je eigenlijk ver van school?’ vroeg Yoni me. ‘Zo’n halve kilometer geloof ik...’ zei ik even nadenkend. ‘Wat ga je nog doen vanavond?’ vroeg Yoni, die steeds in mijn richting leek te kijken. ‘Sowieso douchen… Ik had een erg slechte overhoring, dus sowieso nog even de les van vandaag nakijken!’ zei ik meteen vastbesloten. ‘Welk vak?’ vroeg Yoni nieuwsgierig. ‘Natuur… hoofdstuk 4 was het, geloof ik.’ zei ik zuchtend. ‘Die hebben wij eergisteren ook gehad! Zullen we het samen nog even doornemen?’ vroeg Yoni net wat te uitbundig. Even stond ik stil en keek haar in de ogen. Die leken op een manier wel te fonkelen, net zodanig dat ik dit niet kon afblokken. Geen enkele reden kon ik ook verzinnen om het niet te doen, dus knikte ik.

De verdere weg naar huis, leek Yoni naast me wel te dansen. Terwijl ik zo traag ik kon fietste, huppelde ze naast me. Haar gegolfde bruine haren zwierden alle kanten uit. Een paar keer grinnikte ik stiekem, waarna ze me verwonderd aankeek. Het leek bijna ongelofelijk, dacht ik. Als aan het begin van een bloeiende een fantasie, dat deze meid nu met me mee naar huis kwam. Met de code opende ik de garagepoort en samen liepen we naar binnen. De hond kwam ons kwispelend tegemoet. Yoni streelde hem even liefelijk over zijn kop. ‘Een golden retriever?’ vroeg ze en ik knikte. Net zoals hij dat gewoon was, liet ik het beest los in de tuin, waar hij wild heen en weer rende. Van aan het raam keken ik en Yoni even toe. Na wat frisdrank genomen te hebben, gingen we samen in het salon zitten. ‘Alleen thuis?’ vroeg Yoni en ik knikte. ‘Meestal zijn mijn ouders pas laat thuis van het werk. Geeft me ook wel rust...’ zei ik. ‘Herkenbaar!’ zei Yoni knikkend terwijl ze rondtuurde in de kamer. ‘Ben jij dat?’ zei ze terwijl ze naar een foto wees waarop ik als kleuter stond afgebeeld. Kort knikte ik en voelde mezelf blozen. Gelukkig zei ze daar niets van, hoewel ze het vast gezien zou hebben, dacht ik. ‘Heb je nog een broer?’ zei ze terwijl ze verbaasd omkeek. ‘Ja klopt, hij studeert rechten in de stad. Hij heeft het daar best naar zijn zin geloof ik. Soms komt hij in het weekend naar huis, maar vaker verblijft hij daar. Hij is homo en heeft er een vriendje zitten.’ zei ik terwijl ik met mijn ogen draaide. Yoni glimlachte terwijl ze terug ging zitten en nog eens van haar drankje dronk.

‘Hé Tygo…’ begon ze haar zin, maar staakte het vervolg. Voor het eerst zag ik hoe ze leek te twijfelen. ‘Ja?’ zei ik meer om duidelijk te maken dat ik haar gehoord had. Nog even bleef het stil en ik merkte hoe ze me steeds net niet in mijn ogen aankeek. Even slaakte ze een diepe zucht en opende haar mond om wat te zeggen. Net op dat moment begon de hond te blaffen. ‘Vast de kat van de buren!’ zei ik knipogend en dronk zelf nog een slok zonder er verder op te reageren. Even vlug als het geblaf begon, stopte het alweer en viel er opnieuw een soort vreemde gespannen stilte. ‘Weet je, ik wilde graag even met je praten. Het gaat over wat je vanmorgen hebt gezegd.’ zei Yoni en met grote ogen keek ik haar aan. In tegenstelling tot wat ik verwachtte, merkte ik hoe ze niet aan mijn blik beantwoordde en nietsziend vooruit staarde. ‘Weet je… ik heb zo zitten denken vandaag en ik denk dat ik je vraag wel begrijp...’ begon Yoni. Zonder goed te luisteren, voelde ik meteen drang om me te verantwoorden. ‘Oh ehm je bedoeld dat pijp.. ehm? Ik ehm bedoelde niet… ik bedoel… huh?’ stotterde ik stamelend terwijl ik haar zo ontschuldig mogelijk aankeek. ‘Het was best een directe vraag van je...’ zei Yoni die me nu voor het eerst kort even aankeek. ‘I-ik w-wilde je niet van streek maken! En en en en en… als je niet wil, hoef je natuurlijk ook helemaal niets! Ik bedoel, natuurlijk wil je het niet en ik verwachte het ook niet.’ stamelde ik, onhandig struikelend over mijn eigen woorden.

‘Tygo… eerlijk? Ik wás absoluut van streek! Sterker nog, van jou had ik die vraag nooit verwacht. Zelfs niet als grap onder vrienden. Net daarom heeft het me wel aan het denken gezet.’ zei Yoni die me nu erg doordringend aankeek. Er volgde een stilte, waarin ik me afvroeg of ze verwachtte dat ik wat zou zeggen. Net toen ik naar adem hapte om me vervolgens te excuseren, begon Yoni zelf weer te praten. ‘We kennen elkaar nu toch al een aantal jaren. Ik weet over jou relatie met Katrien en jij weet van mij en Robin.’ zei ze. Afwachtend knikte ik terwijl ik me bedacht dat excuses nu niet echt meer op zijn plaats waren. ‘Maar wat ik natuurlijk niet kan weten is of jullie vaak seks hadden...’ zei Yoni. Even knipperde ik met mijn ogen, mezelf afvragend of dit een vraag was van haar kant. Nog voor ik wat kon zeggen of zelfs maar een knik kon geven, nam Yoni weer terug het woord. ‘Weet je, van mij mag je het wel weten hoor. Ik en Robin deden regelmatig aan seks. Meestal vroeg hij me om hem te pijpen. Zelden neukte hij me, al zijn die keren op één hand te tellen.’

Ik merkte hoe Yoni even in die gedachte bleef hangen. Het was alsof ze nu weer vlak naast me door keek. Tussendoor merkte ik hoe haar ogen leken te lachen, maar ook ernst uitstraalde. In een moment realiseerde ik me dat het niet vanzelfsprekend was dat ze dit tegen me vertelde. Ze zou nu vast verwachten dat ik nu ook over mijn ervaring zou spreken. Hoewel dat voor mij vaak best spectaculair was geweest, voelde het niet makkelijk om hier zomaar over te praten. ‘Katrien heb ik ontmaagd...’ sprak ik op stoere zelfzekere toon, helemaal anders dan ik me daadwerkelijk voelde. Het leek Yoni uit haar overpeinzingen te halen. Even glimlachte ze geïnteresseerd en keek toen alweer ernstig. ‘Jou eerste keer was met Nelle?’ zei ze fronsend. Meteen begrijpend waar die ernstige blik vandaan kwam, knikte ik zuchtend. ‘Dat was niet bepaald een succes. Het begon goed, met een fijn voorspel. Maar toen gebeurde wat we allebei niet verwachtte. Nelle had pijn, raakte in paniek om het bloed en… en ik... tja… ik was niet bepaald een troost...’ probeerde ik beknopt onder woorden te brengen wat zich daar had afgespeeld. ‘Dat heeft ze wel eens verteld.’ zei Yoni knikkend. Het voelde als respectvol van Yoni dat ze hier niet om lachte, dacht ik.

‘Was je bang, dat het bij Katrien opnieuw verkeerd zou gaan?’ vroeg Yoni op rustige toon. ‘Dat was van het begin helemaal anders. Ik wist nu wat er zou komen en stelde me erop in. Hoe dan ook wist ik wat ik in ieder geval niet moest doen. Zij was de centrale figuur voor me die avond, niet ik. Ondanks het kritieke moment geloof ik dat ze er zelf nog van genoten heeft ook.’ zei ik en realiseerde me dat het steeds minder moeilijk leek om dit onderwerp met haar te bespreken. ‘Hebben jullie vaak gesekst?’ vroeg Yoni wiens ogen me glimlachend en vol belangstelling aanstaarde. ‘Twee keer echte seks met neuken enzo. Maar ook wel eens gewoon tegenover elkaar zitten en masturberen. Graag had ik nog meer geëxperimenteerd met haar. Helaas zorgde andere factoren, jou wel bekend, dat onze relatie stopte.’ zei ik met ietwat wrang gevoel. ‘Heeft ze je wel eens gepijpt?’ vroeg Yoni die zich door het onderwerp van de relatiestop niet liet afleiden. Graag had ik hier een verhaal uit de doeken gedaan, maar moest eerlijkheidshalve hoofdschuddend bekennen. ‘Dat zou ze nog doen, maar het is er uiteindelijk nooit van gekomen.’

Een nieuwe stilte volgde, terwijl ik aan deze beperkte zalige momenten terugdacht. ‘Tja bij Robin waren niet veel andere mogelijkheden dan pijpen. Je moet me beloven dat je dit niet verder vertelt...’ sprak Yoni die meteen, zonder mijn reactie af te wachten al verder vertelde. ‘Robin heeft niet echt een erg grote ehm… piemel. Misschien is het een laatbloeier. Maar stijf is zijn ding niet groter dan 8 centimeter. Het was voor hem echt al een hele klus om me te ontmaagden. Vooral omdat dat ding er bij de minste beweging van mijn kant alweer tussenuit floepte. Het is hem uiteindelijk wel gelukt, maar het voelde erg dubbel. Vooral omdat hijzelf ook aangaf er amper of niet van genoten te hebben. Daarom pijpte ik hem vaker en vingerde mezelf nadien. Soms keek hij nog even zuchtend en ongeïnteresseerd toe, maar meestal keek hij op zijn smartphone tot ik aan mijn hoogtepunt kwam. Vaak haalde ik dat niet eens, maar deed ik alsof.’ gaf Yoni toe. Hoewel ik hiermee in elke andere situatie ongetwijfeld gelachen zou hebben, voelde ik dat het hier niet kon. Het was niet vanzelfsprekend wat ze me vertelde en het had voor haar een duidelijke waarde. Een korte knik gaf ik en probeerde een soort bemoedigende glimlach op mijn gezicht te toveren. Yoni van haar kant, merkte ik op, deed hetzelfde.

De laatste slok dronk ik vanuit mijn glas en merkte hoe Yoni me nog steeds aanstaarde. Alsof haar blik dwars door me heen ging. ‘Mis jij het wel eens? Want ik kan me voorstellen dat die vraag van vanmorgen er niet zomaar was...’ zei ze terwijl ze me doordringend bleef aankijken. ‘Je bedoeld… wij twee?’ sprak ik traag en merkte hoe Yoni’s schouders kort opgetild werden. ‘Wij twee als koppel??’ vroeg ik ongelovig. Een glimlach kwam op Yoni’s gezicht terwijl ze snoof. ‘Niet persé als koppel, maar gewoon als vrienden...’ sprak ze glimlachend. Alles in mijn hoofd leek wel te knetteren terwijl ik de vraag probeerde uit te sorteren. ‘Seks onder vrienden of >friends with benefits< wordt wel vaker gedaan hoorde ik vandaag vertellen. Bovendien was jij het die me op dat idee bracht!’ zei ze haar wijsvinger naar me wees.

‘D-d-dus jij be-bedoeld d-dat je dat meent??’ bracht ik onhandig stamelend en vol ongeloof uit. ‘Alleen als jij het ook wil natuurlijk...’ hoorde ik Yoni als van uit de verte zeggen. Alsof alle cellen in mijn lijf het tegelijk uitschreeuwde en ik voelde hoe in mijn broek, mijn pik in beweging kwam, huiverde ik even. Als in een waas, merkte ik hoe Yoni dichter naar me toe leek te komen, alsof ze plots groter werd. ‘Maar misschien heb ik me vergist?’ hoorde ik haar zeggen. Tegelijk leek alles weer helder en merkte ik plots hoe ze was opgestaan, alsof ze zou vertrekken. ‘Nee nee, in tegendeel, ik wil het juist heel graag. M-maar het is zo ehm… onverwacht...’ zei ik terwijl ik mijn stem voelde trillen. Een nieuw gevoel van spanning en warmte ging door me heen toen ik Yoni naar me zag glimlachen. Dichterbij dan ooit leek ze toen ze me de welbekende omhelzing gaf en ‘Dat is het voor mij ook wel een beetje hoor!’ in mijn oor fluisterde.

‘Het is misschien een idee om me hier te douchen, samen met jou?’ zei ze en mijn mond viel een stukje open. Als vanzelf gleden mijn ogen naar haar borsten. In een flits dacht ik aan daarstraks op de wc en al die keren daarvoor. Als een droom die uitkwam… Zoals alleen zij dat kon, hoorde ik hoe Yoni een korte giechel slaakte om mijn reactie. Ze schudde kort met haar borsten. ‘Wijs jij me de weg?’ zei ze en pakte mijn hand. Een stukje ging ik haar voor door de deur, de gang in. Net voordat ik de trap wilde opgaan, draaide ik me naar haar. ‘Vertrouw je me?’ vroeg ik en merkte hoe ze fier knikte. ‘Geen domme vragen stellen. Natuurlijk weet ik dat ik je kan vertrouwen Tygo, anders was ik hier nu toch ook niet?’ zei ze. In mijn broek voelde ik hoe mijn pik zich lichtelijk verplaatste. Voor het eerst merkte ik hoe Yoni dat ook gezien leek te hebben, want een seconde staarde ze naar mijn kruis, waarna ze haar tanden bloot lachte. Blozend keek ik haar aan, waarna ik meteen omdraaide en voor haar de trap op ging. Mijn twijfels of dit wel zo’n goed idee was, werden vrijwel meteen opnieuw onderbroken, doordat haar hand me hard in mijn billen kneep. Zo vlug ik kon, spurtte ik nu de trap op, met die gekke giechel achter me aan. Veel vlugger dan verwacht, stonden we zo in de badkamer.

Even keken we elkaar aan in de grote spiegel. ‘Best een aardige douche, zo groot is de onze niet geloof ik!’ zei Yoni die de badkamer uitvoerig bestudeerde. ‘Nou zullen we dan maar...’ zei ze terwijl ze haar blouse begon los te knopen. Met enigszins grote ogen keek ik toe, hoe vlot ze dat uit trok. Meteen daarna prutste ze aan haar broeksknoop, waarna ze zich met haar rug naar me toe draaide. Klaarblijkelijk voelde ze geen enkele schaamte om haar broek, wetende dat ik toekeek, te laten zakken. Ze droeg een lichtgroen slipje, waarin haar mooie billen sierlijk waren afgetekend. Haar prachtig gladde benen glommen in de spots van de badkamer. Plots keken twee ogen me strak aan. ‘Hé Tygo, douche jij met je kleren aan?!’ zei ze en porde me even tegen mijn arm. Alsof ik uit een trans ontwaakte keek ik eerst naar mijn arm, schudde daarna even met mijn hoofd en knikte. ‘Oh ja tuurlijk!’ zei ik en trok meteen mijn shirt en onderhemd uit. Pas toen ik mijn eigen broek omlaag trok, leek ik weer bij zinnen te komen. Mijn pik voelde ontzettend hard en meteen draaide ik me met mijn rug naar Yoni toe. Met één hand ging ik in mijn boxer, waar ik tegen beter weten in mijn pik in een betere positie probeerde krijgen. Het gevoel leek alles alleen maar erger te maken. Alsof ik nu zelfs moeite zou moeten doen om niet spontaan klaar te komen van deze ongemeen spannende sfeer.

Het was op hetzelfde moment dat ik opnieuw verrast werd door Yoni. Die had mijn broekspijpen beetgenomen en trok nu met een ruk mijn broek uit. ‘Hé?!’ riep ik terwijl ik omdraaide en merkte tot mijn verbazing hoe ze in compleet ontbloot bovenlijf stond. Even keek ze me glimlachend aan. ‘Hé Tygo, wat ben je toch knap met die spieren van je!’ zei ze terwijl ze me kort over mijn borst heen streelde. Het was allemaal zo onwennig dat ik me maar amper kon verroeren. Pas toen ze met haar hand naar onderen afdaalde, volgde een spontane omhelzing van mijn kant. Haar tepels drukte zich tegen mijn sixpack. ‘Oh Yoni… en jij hebt echt schitterende borstjes. Ze passen zo goed bij je perfecte lichaam!’ sprak ik bijna kreunend. Met haar vingertoppen en nagels schuurde ze nu zacht over mijn rug. Het voelde allemaal zó heerlijk dat ik begon te twijfelen of dit wel echt was. Tegen mijn eikel aan, door mijn boxer heen voelde ik wat drukken. Het voelde allemaal als erg gevoelig en ik voelde hoe mijn lijf ongecontroleerd enkele schokjes van opwinding produceerde. De armen rondom mijn middel loste grip en Yoni’s handen stopte met kriebelen. Zou het nu echt gaan gebeuren?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 546x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.6
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4755x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7873x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5269x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11419x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7467x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2681x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5880x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15389x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14489x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11400x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10175x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11781x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9556x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12858x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17705x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!