Opwindend.Net
‘Hé ehm Yoni?’ fluisterde ik zacht en met trillende stem. Nog steeds in een mix van vriendschappelijke en innige omhelzing, keken we elkaar aan. ‘Ik moet je wel waarschuw… of ehm beter gezegd, iets bekennen?’ zei ik en hoorde mijn eigen stem omslaan. Yoni’s ogen keken me plots van wel héél erg dichtbij aan terwijl ze zacht en schor ‘verras me!’ fluisterde. Ze probeerde zichzelf van me weg te drukken. Maar om te voorkomen dat ze mijn erectie zou zien, voordat ik hem verklaard had, hield ik haar tegen. ‘Ik heb echt een ontzettende stijve...’ zei ik onhandig. Waar ik enigszins verwachtte dat haar mond nu zou openvallen, glimlachte ze. Zonder haar blik van mijn ogen af te wenden zette ze een stap achteruit. Met haar middelvinger drukte ze tegen haar slip, in haar eigen kruis. ‘Moet je zien...’ zei ze terwijl ze één voet op de kruk zette. ‘Ik weet zeker dat je zal zien dat...’ begon ze haar zin. Van pure verwondering hapte ik naar adem toen ik in haar slip een klein vochtplekje zag verschijnen. Het was amper twee centimeter diameter, maar het zat er echt. ‘Als het goed is, weet je wel wat dat betekend, geloof ik?’ zei Yoni die me glimlachend aankeek. Zonder op mijn reactie te wachten vulde ze zelf al in. ‘Dat jij eigenlijk niets meer verkeerd bij me kan doen!’

Nu pas, zo zag ik, gleed haar blik onbeschaamd over mijn kruis. Ze lachte haar tanden bloot en haar ogen leken zichzelf open te sperren. Mijn boxer werd door mijn pik een stuk naar voren gedrukt. ‘We zullen maar gaan douchen zeker?’ nam Yoni het woord, terwijl ze in snel tempo haar slip uitgooide en al in de douche stapte. Het gebeurde allemaal zo vlot, dat ik amper kon volgen. ‘Hé Tygo, neem jij washandjes?’ hoorde ik haar roepen. Alsof het mijn hele brein was dat crashte, liet ik zonder nadenken mijn eigen boxer zakken en stapte eruit. Daarna nam ik uit de ladekast twee washandjes. Toen ik omdraaide, merkte ik hoe ze me van achter de douchedeur, door de spleet, stond te begluren. Het wond me zo mogelijk nog meer op. Fierheid voelde ik bij mezelf opkomen toen ik merkte hoe haar mond als vanzelf open viel, maar er geen geluid kwam. Terwijl ze een stap naar achteren zette en ik in de douche stapte, hoorde ik hoe ze naar adem hapte. Alsof ze wat zou gaan zeggen. Op dat moment draaide ik de douche al open. Het harde geluid van stromend water liet ons beide even schrikken. Voor het eerst sinds lang merkte ik een soort onzekerheid op in Yoni’s ogen. ‘Hé je kiest maar welke je wil...’ zei ik terwijl ik naar de bussen shampoo en douchegel wees. Het gaf haar een korte afleiding en ze knikte glimlachend.

De douchestraal zou veel te klein zijn om met twee onder te kunnen. In een wip nam ik de kop uit zijn houder en richtte die meteen op Yoni. Die had dit nooit kunnen voorzien en gilde het plots stevig uit. Niet anders kon ik dan luidop lachen. Meteen merkte ik hoe ze in de aanval ging en de douchekop op mij richtte. Het water was gelukkig niet erg koud, merkte ik en liet me nu, luid lachend, van kop tot teen besproeien. Haar bekende giechel-geluiden klonken doorheen het lawaai van de sproeier. Langzaam draaide ik me rond. Mijn rechterhand reikte als vanzelf naar de shampoo met munt, waarmee ik mijn haren snel insmeerde. Hoewel het tot dan toe erg onwennig was geweest, leek het wel alsof al mijn schaamte verdwenen was. Zelfs met enige trots en veel plezier liet ik mezelf door Yoni bekijken. Die plaatste op dat moment de douchekop weer in de houder en nam dezelfde shampoo als ik. Terwijl ik mezelf al afspoelde, merkte ik hoe ze die ook in haar lange haren streek. Zelf nam ik mijn washandje, waarmee ik me waste. De zachte geur van cocos en perenbloesem vulde meteen de douche. ‘Mmm!’ hoorde ik Yoni stem terwijl ze snoof.

Ze spoelde nu haar haren en hield haar ogen gesloten. Hiernaar had ik uitgekeken en nam tijd om haar nu eens ongegeneerd te bekijken. Het schuimwater liep glanzend over haar perfecte lijfje heen. Ze had een amper zichtbaar buikje. Daaronder merkte ik nog net een kort, dun, mooi afgewerkt streepje schaamhaar. Net zoals ik had gedaan, draaide nu ook Yoni langzaam rond, waardoor haar glanzende billen zichtbaar werden. De shampoo en water dat over haar kontje en benen liep, leek haar wel te doen dansen, ook al stond ze gewoon recht. De verleiding om er eens even aan te komen, was nog groter dan wanneer ze haar kleren aan had. Niet anders kon ik dan even in die mooie billen te knijpen. Een korte speelse gil, hoorde ik van bovenaf komen. ‘Hé daar, sloeber!’ sprak ze terwijl ze nu sneller doorheen haar haren roefelde. ‘Die had je nog van me tegoed!’ riep ik grinnikend. Haar teennageltjes waren gelakt met een glinsterende roze nagellak, merkte ik op terwijl ik nu zelf over mijn benen heen waste.

‘Zal ik je rug doen?’ vroeg Yoni van ergens boven me. Zonder mijn reactie af te wachten, merkte ik hoe er al een washandje over mijn rug heen waste. Zelf ging ik rechtstaan en leunde tegen de douchewand. Ze waste niet erg stevig, maar eerder liefelijk en zacht. ‘Heerlijke douchegel is dat joh! Die kende ik niet...’ zei ze. Met haar washandje merkte ik hoe ze nu langzaam afdaalde en er maar meteen ook mijn billen bij nam. Een stukje trok ze me naar achteren, waar ze plaats maakte, zodat ik nu zelf onder de douchestraal kon staan. ‘Heb jij jou piemel al gewassen?’ vroeg Yoni op een ietwat strenge toon. Even lachte ik luidop door die directe vraag. Wat ik echter niet verwachtte, was dat ze met haar washandje meteen tussen mijn benen zou vegen. Even schrok ik en deinde naar achteren. Daar stootte ik me met mijn onderrug behoorlijk hard tegen de douchekraan. ‘Oeps voorzichtig joh!’ hoorde ik Yoni’s stem zeggen. Met mijn ene hand probeerde ik even over mijn rug heen te wrijven, terwijl de andere naar mijn kruis greep. Daar merkte ik hoe Yoni’s vrije hand omheen mijn pik geklemd zat. Met oprecht bezorgde blik keek ze me in de ogen. ‘Gaat het wel?’ vroeg ze terwijl ze moest zien dat ik me behoorlijk bezeerd had. Met vertrokken gezicht en mijn tanden op elkaar geklemd om de pijn te verbijten, knikte ik.

‘Maar dát hier!’ sprak haar stem bedeesd. Mijn ogen sperde zich vanzelf wijd open, toen haar hand aan mijn pik kriebelde. ‘Hier mag hij best fier mee zijn!’ zei ze meer tegen zichzelf dan tegen mij. Het geluid van de douche en de pijn in mijn onderrug verdwenen per direct toen ik merkte hoe ze voor me hurkte. Met één hand hield ze mijn pik vast, terwijl ze met de andere over mijn eikel heen streek. Het deed me huiveren omdat het zo enorm kriebelde toen ze er met haar washandje overheen waste. Van haar kant merkte ik hoe haar handen, waarschijnlijk van opwinding, ook lichtelijk trilde, terwijl ze mijn pik naar boven drukte. Een nieuwe schok ging doorheen mijn lijf toen ik voelde hoe ze stevig en zelfzeker over mijn balzak waste. Haar geïnteresseerde blik scheurde zich los van mijn kruis en keek plots recht in mijn ogen. Met lichtelijk open mond keek ze me verbaasd aan.

‘Wow!’ fluisterde ze. Het geluid werd door de douche overstemd. ‘Als je iemand als Robin gewend bent is dit echt ehm… wow!’ riep ze me nu luider toe terwijl ze opstond. ‘Ik begrijp steeds beter wat Nelle bedoelde. Dit is, geloof ik niet het formaat waardoor je als meisje je maagdelijkheid wil laten afpakken...’ zei ze zonder te glimlachen. Even voelde ik de trots die ik tot dan toe had gevoeld, erg afnemen. Vond ze me niet goed? Een kort gevoel van twijfel schoot door me heen tot Yoni weer het woord nam. ‘...maar als je zoals mij door zo’n tv-worstje ontmaagd bent, is dit echt… een droom!’ Een korte glinster schoot doorheen haar diepdonkere ogen. Een spontane brede glimlach voelde ik op mijn gezicht verschijnen. Vlak voor ik mijn lippen tegen de hare aandrukte. Even snel als dat gebeurde, trok ik ook alweer terug. Yoni keek met opengesperde ogen in de mijne en ik voelde hoe haar hand nu mijn erectie los liet.

‘Zal ik jou ook ehm wassen?’ vroeg ik met opnieuw licht overslaande stem. Waar ik eigenlijk bedoelde om haar rug te wassen, merkte ik hoe Yoni met haar borst vooruitgestoken, naar me bleef staren. Hoewel zij het vast zelf niet zou merken, voelde ik mijn handen trillen, terwijl mijn vingers zich omheen haar borsten sloten. Zacht kneep ik in haar tepels, die als knopjes naar voren gedrukt stonden. ‘Je hebt supermooie tieten joh!’ sprak ik uit terwijl ik er speels mee schudde. Van haar kant hoorde ik opnieuw die bekende giechel. Omdat ik het gewoon niet kon laten, bukte ik me en drukte er mijn neus vlak er tussenin terwijl ik haar opnieuw omhelsde. Op die manier, waste ik nu met mijn blote handen over haar rug heen. In mijn haren voelde ik hoe haar vingers me goedkeurend kriebelde. ‘Oh Tygo, je maakt echt me helemaal gek…’ sprak ze op liefelijk kreunende toon. Met twee handen kneep ik nu steviger dan daarstraks in haar billen en kneedde ze nu even. Met haar heupen shakete ze op en neer, waardoor het bijna leek alsof haar billen mijn handen waste. Als vanzelf voelde ik me door mijn knieën zakken. Stiekem stak ik mijn tong uit terwijl ik over haar buikje heen ging en kriebelde over haar navel. Mijn handen hadden nog steeds grip aan haar billen en gleden er vlot tussenin. Alsof het haar giechelend teveel werd, drukte haar benen me plots naar achteren.

Met mijn billen viel ik op de douchevloer, waar ik even perplex bleef zitten. Zelf spreidde Yoni nu haar benen, waardoor ik van op de eerste rij zicht kreeg op haar schitterende schaamlippen. Haar grotje werd duidelijk goed onderhouden. Want behalve wat kleine stoppels en het bijgewerkte streepje, was er geen overtollig haartje te bespeuren. Met haar vingers streelde ze zichzelf er nu rondom. Het leek wel hypnose, want ik kon er mijn blik niet van losscheuren. Door het water dat van boven afliep, kon ik haar gezicht niet zien. In plaats daarvan greep ik haar benen, waaraan ik me al wassend probeerde op te trekken. Na wat geschrafel over de gladde ondergrond, wist ik weer rechtop te gaan zitten. Vlak voor haar kruisje zat ik nu en zag hoe ze haar middel- en wijsvinger er speels in boorde. Zacht streelde ik nu door haar liezen en merkte hoe haar ze haar vingers van tussen haar schaamlippen door duwde. Me degelijk bewust tot welke gouden poort ik hier toegang kreeg, gleden mijn handen er trillerig naartoe. Zacht streelde ik er eerst overheen en kriebelde met mijn nagels zacht over haar klitje. ‘Oh ja Tygo… precies daarzo.’ hoorde ik haar stem over me heen kreunen, terwijl een hand de mijne stevig beet nam. Veel directer en harder dan ik zelf gedaan zou hebben, drukte ze mijn vingers al bij haar naar binnen. Alsof ik al mijn zelfbeheersing verloren was, liet ik me maar wat graag begeleiden. Meteen merkte ik, ondanks dat ik het al twee keer gedaan had, dit kruisje helemaal anders aanvoelde dan mijn vorige ervaringen. Het voelde best lekker om speels met deze soepele en vlezige schaamlippen te kunnen spelen. Met grote ogen keek ik aan hoe haar kruis als vanzelf op en neer schoof met mijn vingers erin.

Zo goed ik kon, roerde ik erin. Het leek telkens dichterbij te komen. Tot ze zo uiteindelijk tegen mijn wang aandrukte. ‘Oehwff’ dat was de eerste keer dat ik uit de verte, duidelijk doorheen het lawaai heen Yoni’s gekreun kon horen. Het werkte motiverend en alsof ik nu helemaal los sloeg, bukte ik een stukje voorover. Met mijn tong gleed ik tussen de schaamlippen door. Dat leidde tot veel luider gekreun dan voorheen. ‘Whoahhh!!’klonk als een ongegeneerd geluid, overal doorheen. Het wond me zo mogelijk nog meer op en terwijl mijn mond Yoni’s kruisje verwende, trok ik zonder twijfelen mezelf af. Vast en zeker zou het niet lang meer duren en dat duizelde me. De aandacht aan Yoni’s lijf verslapte hierdoor een moment. Dat moest ik meteen bekopen, zo merkte ik want met haar voet drukte ze plots stevig tegen mijn borst. Als een pop voelde ik hoe ik met mijn rug tegen de douchevloer gedrukt werd. In een duizelingwekkend moment van totale verwarring, merkte ik plots hoe ze bovenop mijn buik kwam liggen. Vlak over mijn borst merkte ik hoe haar kruisje neerstreek. Het ging allemaal als vanzelf en er werd geen woord gewisseld.

Hoewel ik het kort probeerde, zou ik met geen mogelijkheid nog aan mijn eigen pik kunnen. Net toen ik dat probeerde voelde ik plots hoe die stevig kriebelde. Het voelde bijna jeukerig. Omdat ik er niet bij kon, kon ik niet anders dan zelf ook even te kreunen. Alleen zo zou ik Yoni kunnen duidelijk maken dat er wat fout ging. Die hoorde ik nu bijna smekend vragen ‘Jij mij ook nog doen?!’ waarna haar middel over mijn borst heen op en neer wiebelde. Tussen onze lijven door zag ik haar borsten en vlak daar tussen, merkte ik hoe haar hand om mijn pik heen gesloten was. Wat voelde het plots goed! Kort van pure opwinding, drukte ik mijn kruis een paar keer lichtelijk op. Tegelijkertijd streelde ik haar over en tussen haar billen en zocht via daar opnieuw de weg naar haar schaamlippen. Vrij stevig masseerde ik die zo goed ik kon en net zoals ik haar ook bij zichzelf had zien doen. Nog een klein stukje schoof ze naar achteren en raakte nu net niet mijn lippen. Zelf hoefde ik maar een klein stukje mijn hoofd op te heffen, mijn tong uit te steken en likte opnieuw tussen haar schaamlipjes. Opnieuw resulteerde dit in het gewenst effect en lange heerlijke kreun galmde opnieuw al cirkelend door de douche. Langer dan daarnet, ging ik nu door en likte drukkend met het puntje van mijn tong over haar clitoris. Wat voelde dit ongelofelijk spannend! Intussen voelde ik hoe haar hand onophoudelijk aan mijn pik trok. Onverwacht volgde een kleine gil, waarna ik even stopte.

Op dat moment ging een stortvloed aan kriebels doorheen mijn kruis. Ik raakte de controle kwijt en voelde dat ik nu echt ging klaarkomen. Er was gewoon niets meer dat me nu zou kunnen tegenhouden. Luider dan ik tot dan toe had gedaan bulderde ik het kreunend uit. Yoni’s hele lijf schokte kort en een korte snijdende pijn voelde ik door mijn pik heen. Vlak langs haar voorhoofd af, kon ik zien, hoe in de vlucht een stevige sliert sperma zichtbaar werd. Die landde in haar natte haren. Meteen volgde het gevoel van ontlading en leek mijn hele lijf voldaan te kunnen ontspannen.

De vermoeidheid haalde overhand en doodmoe liet ik mijn hoofd naar achteren vallen. Alsof zorgen en schaamte niet meer bestonden, ontspande mijn lichaam zich en genoot ik even na van al deze intense gevoelens.

Langzaam maar zeker leek ik me terug bewust te worden van mezelf. Het gevoel van een zwaargewicht dat bovenop me lag, haalde overhand. Ze ademde diep en snel, net zoals ikzelf deed, viel me op. Uiteindelijk was zij het die zich als eerste bewoog en zuchtend haar benen optrok. Maar een paar seconden later, liet ze zich vermoeid van me afglijden en stond op. Zo gauw ik kon, volgde ik haar voorbeeld en glimlachte terwijl ik haar aankeek. Ze keek me met ietwat bedrukte ogen aan en glimlachte ietwat onzeker. ‘Gaat het met je?’ vroeg ze. Meteen knikte ik en streek met mijn handen doorheen haar haren. Alsof ze opgelucht was, glimlachte ze nu ook. Toen het sperma er zo goed als mogelijk was uitgewassen draaide ik de kraan dicht. De stilte overviel ons beide zowat en even staarde we zwijgend in elkaars ogen. ‘Nou ehm… handdoek?’ vroeg ik terwijl ik mijn blik van haar losscheurde en uit de douche stapte.

‘Alles goed?’ vroeg ze terwijl ze me ietwat onzeker achterna leek te komen. ‘Zeker! Hoezo?’ vroeg ik, terwijl ik verbaasd naar onderen keek. Mijn pik was intussen weer mooi in elkaar gekrompen merkte ik. ‘Nou ehm… net voordat ik mijn orgasme kreeg, nam ik jou pik in mijn mond. Dat wilde ik al eerder, maar ik lag zó te genieten, dat het me gewoon niet lukte. Het is namelijk zeldzaam om zo heerlijk verwend te worden… Alleen verwachtte ik niet dat je zo luid zou brullen. Ik schrok en in die reflex, geloof ik, zette ik even mijn tanden op elkaar geloof ik.’ Terwijl ze op bijna piepende toon. Meteen keek ik ietwat geschrokken omlaag en bestudeerde mijn penis. ‘Het was hierzo, aan je eikel… Je piemel is nogal ehm… groot, merkte ik op!’ zei Yoni die mijn pik opnieuw in haar handen nam en mijn voorhuid naar achteren rolde. Onderaan waren twee kleine inkepingen zichtbaar, waar haar voortanden gezeten moesten hebben. Even herinnerde ik me vaag de plotse snijdende pijn, toen ik spoot. In een flits besloot ik dit voor mezelf te houden en sprak ietwat stoer. ‘Ach niet eens gemerkt. Ik ben een taaie jongen. Maak je niet druk, het voelde écht goed wat je deed!’ zei ik en porde kort tegen haar arm. Alle onzekerheid van haar kant leek in geen tijd verdwenen en ik merkte hoe haar gezicht weer een normale vorm aannam.

‘Weet je wel hoe goed je bent? Je likte en vingerde me hier gewoon even tot een orgasme! Dat is niemand anders ooit echt helemaal gelukt.’ zei Yoni terwijl ze zichzelf afdroogde. Stiekem voelde dat erg goed, maar opnieuw besloot ik eerder stoer te reageren. ‘Jij bent dan ook zo’n knappe meid, met mooie borsten en een lekker kruisje! Je verdiende dit gewoon Yoni.’ zei ik knipogend en zag hoe ze blozend glimlachte en mijn woorden even overdacht. ‘Ik wist wel dat jij speciaal was. Dat dacht ik al de hele dag, maar dat je dit in je had, dat had ik zelfs niet durven hopen!’ zei Yoni zacht. In de spiegel zag ik hoe ik nu zelf ook bloosde en goedkeurend knikte. Net zoals ik deed, bekeek ook Yoni ons en sloeg een arm om me heen. Hetzelfde deed ik bij haar en stilzwijgend bekeken we elkaar glimlachend. ‘Geweldig wel, om zo naakt naast het mooiste meisje van de school te kunnen staan!’ complimenteerde ik haar. ‘Zeg je vast tegen elk meisje!’ grinnikte Yoni meteen, maar leek duidelijk gecharmeerd. ‘Hé heb je een D-cup?’ vroeg ik nieuwsgierig. Yoni fronste haar wenkbrauwen even en ademde in om te antwoorden. ‘Tja officieel... heb ik nog C. Maar steeds vaker merk ik, dat ik een D ook zou kunnen verdragen.’ Met haar vrije hand streelde ze zichzelf over haar borsten en knikte naar zichzelf. ‘Ik zou dringend weer eens voor nieuwe lingerie moeten gaan. ‘s Morgens past mijn BH me meestal nog wel.

‘Je borsten zijn erg mooi en speciaal, net zoals de rest van je lijf. Mooi geschoren ben je ook, daarzo.’ zei ik terwijl ik in de spiegel naar haar kruisje knikte. Ze zuchtte even voor ze wat zei. ‘Robin vroeg me altijd om me kaal te scheren. Vervolgens bekeek hij me amper, laat staan dat hij er wel eens spontaan bij in de buurt kwam...’ zei Yoni die in de spiegel ietwat beteuterd keek. ‘Nou mij viel het wel meteen op!’ zei ik en streelde met mijn hand nog even vlak langs haar kruisje. Haar lijfje schokte even terwijl ze weer meteen luidop giechelde. Glimlachend trok ik mijn hand terug en knipoogde even. In de spiegel zag ik hoe ze weer naar mijn kruis keek. ‘Robin wilde zichzelf voor me scheren. Volgens hem was zijn piemel dan groter.’ Yoni’s ogenbollen rolde in hun oogkassen. Even glimlachte ik en vroeg ‘Jij vond dat duidelijk niet?’ Meteen schudde ze haar hoofd. ‘Het had wel een ander voordeel. Hij wilde altijd maar gepijpt worden. Maar schaamhaar in mijn mond is niet leuk en helemaal niet als een jongen niet helemaal proper is. Dat is echt vies!’ zei ze en meteen knikte ik begripvol. ‘Katrien scheerde zich ook niet. Omdat ze met haar zus vaak naar de sauna ging en die scheerde zich blijkbaar ook niet. Schaamhaar is echt vies in de mond!’ zei ik en Yoni knikte bevestigend. ‘Ik zal me ook weer gaan scheren, als er nog een volgende keer komt tussen ons dan...’ begon ik mijn zin. Maar Yoni onderbrak me al.

‘Hé er komt nog een volgende keer! Dat moet je me wel beloven… Ik hoop vooral dat het niet de laatste keer was. Volgende keer pijp ik je, maar dan zoals het hoort, zonder tanden. Dat Tygo-sperma wil ik dan ook eens proeven, want dat spoelde nu meteen weg.’ In de spiegel merkte ik hoe mijn pik als vanzelf lichtelijk bewoog. Ook Yoni zag dat en glimlachte even zonder me aan te kijken. ‘Als je ervoor open staat zou ik je ook wel eens willen masseren, eerst rustig, maar dan steeds spannender.’ zei ik en merkte meteen hoe Yoni’s ogen geïnteresseerd fonkelden. ‘Weet je Tygo, jij mag alles met me doen! Ja zelfs neuken, ik wil die dikke lange staaf van je wel eens diep onderin me voelen. Eerst rustig en dan steeds harder en dieper stotend. Ik vertrouw je wel, ook als vriend en we verder niets met elkaar zouden hebben.’ zei ze terwijl haar hand naar mijn pik greep, waarmee ze speels slingerde. ‘Je hebt toch een korte voorhuid zie ik nu. Eerst dacht ik dat je helemaal besneden was?’ zei ze vragend, maar ik schudde mijn hoofd. ‘Robin had zo’n lange voorhuid die zijn eikel helemaal overkapte. Als ik die naar achteren rolde en hem pijpte, kwam hij soms al na amper een minuutje klaar. Op die tijd was ik zelfs nog niet voorverwarmd.’ zei Yoni op afkeurende toon.

Kort gniffelde ik omdat ik me afvroeg of ik dit allemaal wel moest weten. Maar vooral omdat Yoni er vol van zat, liet ik het haar vertellen, zonder er verder op in te gaan. Het voelde goed om bij haar te zijn. Maar tegelijk begreep ik ook wat ze me vertelde, want echt verliefd voelde ik me ook niet. Ze hield mijn pik nog steeds in haar handen en kneep er zacht in. Alsof ze haar frustraties erin kwijt kon, zoals in een stressbal. Plots leek ze dat zelf ook te beseffen en liet los. Van alle kriebels merkte ik hoe steevast hij weer overeind bleef staan. ‘Oeps, sorry, deed ik het weer...’ zei Yoni zacht. ‘Jij mag dat!’ gaf ik als antwoord, waarna ik kort knipoogde. Een korte grinnik van beide kanten volgde, terwijl Yoni zich al omdraaide en haar kleren pakte.

‘Even zuivere kleren nemen...’ zei ik en liep toen de badkamer uit. Vrijwel meteen toen Yoni uit het zicht was verdwenen voelde ik mezelf duizelen. Alsof ik uit een droom wakker werd en het allemaal niet kon geloven. Met nietsziende ogen staarde ik in mijn kleerkast en dacht aan wat ze net allemaal verteld en gevraagd had. Nog meer seks en alles samen met haar kunnen doen, wat ik maar wilde. Dat leek wel ongelofelijk, als in een droom. Zacht streelde ik mezelf over mijn kruis. Hoewel mijn pik weer slapper werd, voelde mijn eikel nog steeds dikker en vooral warmer dan normaal. Euforie voelde ik omdat Yoni me meermaals had laten merken hoe zeer ze hiervan onder de indruk was. Het plotse gesuis van de wc die in de verte doorspoelde, deed me waar enigszins uit mijn droom ontwaken. In mijn kleerkast pakte mijn handen uiteindelijk wat ik het eerste tegenkwam. Een hand streek me plots over mijn blote billen en ietwat geschrokken keek ik om.

Die schrik verdween meteen, toen ik opnieuw in Yoni’s ogen keek. Ze droeg haar shirt en broekje alweer. ‘Deze neem ik zo mee.’ zei ze en ik merkte tot mijn verbazing hoe ze haar bh en slipje in haar hand hield. Ietwat verbaasd keek ik haar in de ogen. ‘Dus je bedoeld dat je nu geen...’ zei ik traag en Yoni knikte wijd glimlachend en drukte haar ondergoed in mijn handen. ‘Weet je, dat doe ik wel eens vaker, lekker spannend ook!’ zei ze, terwijl haar blik nu naar mijn kleerkast verplaatste. ‘Jij alleen deze en deze!’ zei ze terwijl ze een korte broek en een kleurig overhemd uit de kast plukte. De broek droeg ik bijna nooit en het hemd was eigenlijk een feesthemd. Zelf zou ik deze nooit kiezen. Maar iets in haar ogen liet me meteen toestemmen en zonder tegenstribbelen trok ik meteen alles aan. Yoni was uiterst opgewekt en leek bijna te huppelen terwijl we de trap afdaalden. Zelf voelde het uiterst vreemd om eikel zo tegen mijn rits aan te voelen schuren. Al in de helft van de trap, merkte ik, hoe een nieuwe erectie zich aandiende. Beneden aangekomen stond Yoni al in het deurgat, al met haar rugzak op haar rug. Ze glimlachte breed. ‘Wen er maar aan vanavond. Ik wil graag dat je morgen ook zo naar school komt. Dan zal ik je na school weer rijkelijk belonen!’ zei ze en voor ik er erg in had voelde hoe haar lippen al tegen de mijne drukte. Op slag leek ik mijn ongemak vergeten en trok soepel de deur voor haar open, waarna ze naar buiten liep.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 1811x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.7
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5080x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6600x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1309x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7857x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4364x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7935x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9410x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1847x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5950x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9963x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9565x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1945x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7054x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2192x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7757x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!