Klik hier voor meer...
Door: Japio41
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 1717
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nieuwe Ervaringen - 3
Sinds het vorige verhaal is er ongeveer een maand verstreken. Er is veel gebeurd in die maand. De corona maatregelen zijn iets verzwakt en Max is bij ons ingetrokken en een heerlijke aanwinst voor onze spelletjesavonden. Daarnaast hebben we nog wat gelegenheidsvrienden gevonden via de studievereniging…

Eerst maar over de spelletjesavonden. Nadat Max was ingetrokken, hebben we onderling besloten om ’s avonds zo veel mogelijk samen door te brengen. Max blijkt verzot te zijn op spelletjes en hij heeft ons ook overgehaald. Natuurlijk hebben we de regels wel een porno-twist gegeven, zodat elk spel wel met seks eindigde. De ouders van Max hadden een attractie-verhuurbedrijf en daar hebben we een aantal keren een leuke attractie kunnen lenen…

Toen zo’n beetje heel Nederland de vaccinatieprikken had ontvangen en de regels wat werden versoepeld, besloten we een paar vrienden nog uit te nodigen voor een feestje. Dit was een beetje een risico, want we wilden eigenlijk een erotische twist aan de avond geven en we wisten niet helemaal zeker of alle gasten daarvoor open zouden staan. Gelukkig was dat ongegrond en beleefden we een heerlijke avond.

Tegen 8 uur ’s avonds begonnen de vrienden te arriveren. Natuurlijk hadden wij ons huis versierd en de nodige flessen alcohol gehaald. Diezelfde middag was ik bij de erotheek geweest en had een grote hoeveelheid condooms en glijmiddel gehaald. Ook had ik nog een aantal buttplugs, dildo’s en vibrators gekocht. De winkelier keek een beetje vreemd en wenste me veel plezier. We hadden zelfs kleren aangetrokken voordat de gasten kwamen hahaha… Als het feestje zou verlopen zoals we wilden, zou iedereen ook de nacht bij ons doorbrengen. De gasten hadden gelukkig allemaal een slaapzak meegenomen, maar hopelijk hoefde die niet gebruikt te worden. Hielke had 3 van de 5 gasten uitgenodigd: Pim, Harry en Joost. Ik moet zeggen dat Hielke een goeie smaak had, want ze zagen er alle 3 best lekker uit: beetje gespierd, plat buikje, daar hou ik wel van. Gedurende het begin van de avond hou ik ze een beetje in de gaten en hoe ze met Hielke omgaan. Ik krijg een beetje het gevoel dat Hielke ze wel intiemer kent dan op het eerste gezicht lijkt.

De avond begint heel gemoedelijk. We hebben allemaal een drankje en zitten gezamenlijk over van alle te kletsen. Natuurlijk gaat het meeste over de studie en corona natuurlijk. Max en Pim hadden afgesproken om de avond vast te leggen op foto en later bleek dat ze ook video hadden gemaakt. Op een gegeven moment brengt Max het onderwerp van spelletjesavond ter sprake. Er wordt direct instemmend gereageerd en gelachen als Max vanachter de bank een groot Twisterkleed tevoorschijn haalt.

Iemand roept: ”Is dat niet kinderachtig?” en Max stuurt een strenge blik in de richting waaruit geroepen werd. “We doen hier alleen serieus onderzoek” vertelt hij zonder te verblikken. En hij vervolgt: “We hebben serieuze regels bij dit spel. Als je af bent, kun je tegen inleveren van 1 kledingstuk weer meedoen. Doe je niet meer mee, dan krijg je op het eind van de avond een opdracht.” Meteen is het stil en kijkt ieder vol verwachting. Op zich is het een snel spel, dus we zijn het er gauw over eens dat 1 sok of 1 schoen ook als 1 kledingstuk geldt.

Dan gaan we van start. Iedereen is toch wat opgewonden en niemand heeft op voorhand bezwaar tegen de spelregels, terwijl die toch inhouden dat je aan het eind in je blootje staat. Als we ons verzamelen op het kleed, blijkt dat we dicht op elkaar staan. Dat maakt het dus moeilijker om je in allerlei bochten te wringen en liggen we vaak in een kluwen op elkaar, tot algehele hilariteit.

Het duurt dus niet lang voordat iedereen wel de schoenen en sokken uitheeft. Zelf ga ik ook hard, want ik ben ook mijn trui al kwijt. Dan roept Max: “ik heb een aanvullende spelregel: de volgende kledingstukken moeten staand op de tafel als een soort striptease uitgetrokken worden.” Eerst is iedereen even stil, maar dan wordt door iedereen instemmend geknikt. We gaan weer verder. Opeens hangt Pim half over mij heen om zijn “rechterhand op rood” te krijgen. Hierdoor leunt zijn gezicht op mijn kruis en ik voel hoe hij door de stof van mijn broek heen zachtjes in mijn harde pik bijt. Ook de overige medespelers komen lekker los en de nieuwe spelregen van Max wordt zo geïnterpreteerd dat als meerdere personen af zijn, zij bij elkaar een kledingstuk uit doen.

Dan gaan we de laatste fase van het spel in. Iedereen heeft nu alleen nog een broek en iets van ondergoed aan. Zelf draag ik een jock-strap en ik ben benieuwd hoe daarop wordt gereageerd, maar ook benieuwd wat de anderen aanhebben. Als eerste vallen Sietse en Max nu af. Max laat Sietse op de tafel plaatsnemen en begint hem over zijn borst en buik te strelen. Dan haakt hij zijn vingers achter de broeksband en trekt er iets aan. Hij maakt de riem los en iedereen staat zo stil toe te kijken dat het geluid van de rits die losgetrokken wordt hoorbaar is. Dan trekt hij in een beweging de broek naar beneden en staat Sietse in zijn ondergoed. Hij draagt een strakke boxer van netstof en het is superduidelijk dat Sietse goed opgewonden is. Niet alleen Sietse kreunt van opwinding, iedereen kreunt van het opwindende uitzicht.

Sietse geeft Max dezelfde behandeling en dan staat Max in een witte strakke slip op het tafeltje. De bobbel in zijn slip verraadt ook de opwinding bij Max. iedereen beseft dat het nu wel menens wordt en het voelt alsof iedereen nu wil weten wat voor ondergoed we allemaal aanhebben, maar nog meer willen we van elkaar weten wat we in de onderbroek verstopt hebben…

We gaan snel weer verder. Gewild of ongewild is de competitie omgeslagen van zolang mogelijk kleding aanhebben en zo het spel winnen, naar een stemming om zo snel mogelijk alles uit te hebben en iets veel lekkerder scoren. Als eerste valt Sietse uit. Hij is samen met mij “af”. De overige deelnemers kijken met ingehouden adem toe hoe Sietse mij op het tafeltje laat staan en mij net zoals hij bij Max deed uit mijn spijkerbroek helpt. Ik ben de laatste die uit de broek gaat en ook de enige met een jock-strap. Daarna laat ik Sietse op tafel staan. Terwijl ik me omdraai naar Sietse, voel ik verschillende handen over mijn billen glijden. Ik ben zo geil als boter als ik mijn handen over Sietses lichaam laat glijden. Langzaam, erg langzaam trek ik hem zijn boxer uit waardoor zijn harde leuter in volle glorie zichtbaar wordt. Ik buig mijn hoofd en neem zijn pik in mijn mond en begin te zuigen.

Sietse begint te kreunen en daarmee ontketent hij de rest van de groep. Ik voel hoe mijn jock-strap omlaag wordt getrokken en ik vermoed dat op dat moment al het nog aanwezige ondergoed bij elkaar werd uitgetrokken. Dan roept Max ons tot de orde: “even allemaal hierheen kijken.” Als iedereen omdraait maakt Max snel een paar foto’s. Al rondkijkend word ik alleen maar geiler. Hier staan en zitten 10 heerlijke jongens in hun blootje en stuk voor stuk met een stijve lul. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat het zo’n succes zou gaan worden, al hoopte ik het wel natuurlijk.

Al snel hadden zich paartjes gevormd en werd er volop gezoend, gelikt, gepijpt en sommige jongens werden al met een dildo verwend. Zelf had ik besloten om Joost wat beter te leren kennen. Tot nu toe kende ik hem alleen van gezicht van de studie, maar nu ik hem zo in zijn blootje en klaar voor actie zie, wilde ik dat ik eerder met hem had kennisgemaakt. We waren begonnen met elkaar strelen en het wrijven van elkaars lul. Nu liggen we in standje 69 naast elkaar en proberen wie de harde lul van de ander het verst in zijn mond kan nemen. Joost blijkt een zeer ervaren pijper te zijn en ik voel dat mijn eikel ver in zijn mond glijdt. Met zijn tong verwent hij me vreselijk en het duurt niet lang voor ik zijn mond volspuit. Ik blijf ondertussen zijn piemel verder verwennen en even later voel ik hoe hij mijn mond volspuit. Dan liggen we uit te rusten en opeens valt het me op hoeveel geluiden er zijn in de kamer: het schuiven van lichamen over de bank en op het twisterkleed, het brommen van vibrators, het klappende geluid van lichamen die tegen elkaar stoten en het gekreun van jongens die op het punt staan klaar te komen.

Het geluid is zo opwindend, dat ik alweer een erectie krijg en ik merk dat Joost ook weer geil is. We staan allebei op met de bedoeling een ander standje te zoeken, maar dan zie ik dat Pim en Joep ook opstaan. Ik neem de 3 jongens mee naar de badkamer. Gelukkig is de douche niet bezet en even later staan we met zijn vieren dicht opeen elkaar in te zepen. Ik voel hoe om de beurt de handen van de andere jongens om mijn leuter glijden. Het is onmogelijk om precies te zeggen wie op welk moment mij aan het aftrekken is. Zelf doe ik ook driftig mee en heb de hele tijd in beide handen een stijve pik vast.

Even later als we elkaar hebben afgedroogd neem ik de jongens mee naar mijn kamer. De bedoeling is duidelijk en we willen het alle vier. Dan gaan we alle vier met verwachtingsvol opgerichte pik op bed zitten. Al gauw vinden onze monden weer doel, hetzij een andere mond, hetzij een stijf lid. Na een poosje orale seks met zijn vieren, laat Joep me op mijn knieën plaatsnemen. Vol verwachting steek ik mijn kontje naar boven. Ondertussen gaat Joost voor mijn gezicht zitten en duwt zijn stijve penis tegen mijn lippen. Terwijl mijn lippen zich om de eikel van Joost sluiten, voel ik hoe Joep zijn lul tegen mijn anus duwt en even later naar binnen glijdt. Uit mijn ooghoek zie ik hoe Pim zijn telefoon op ons richt…

De volgende morgen word ik heerlijk wakker in een kluwen van jongenslichamen. We liggen schots en scheef over en onder elkaar. Het is opvallend dat elke mond wel tegen de penis van een ander ligt. Ik begin de penis die tegen mijn mond ligt te likken terwijl ik nog een beetje lig te doezelen. Dan voel ik dat een van de vrienden hetzelfde idee heeft opgevat, want ik voel opeens lippen op mijn eigen eikel. Al gauw hoor ik aan het kreunen dat we alle vier wakker geworden zijn. Zonder te zijn klaargekomen en met keiharde leuters gaan we naar beneden. De andere jongens zitten een beetje stil in de keuken, nog niet helemaal wakker waarschijnlijk. De stemming wordt aanzienlijk beter als wij in volle glorie de keuken binnenkomen.

Natuurlijk krijgen we wel wat opmerkingen te horen, maar dat verandert als we bij de jongens in de keuken op schoot kruipen. Na een poosje vol zoenen, likken en pijpen zijn we allemaal weer zo geil als boter. Ondertussen hebben Max en Pim de foto’s op een laptop gezet en in chronologische volgorde worden die op de tv als diashow gezet. We zitten met zijn allen terug te kijken hoe gisterenavond is verlopen. Ik ben niet de enige die weer supergeil wordt als ik terugdenk aan de avond. Op de foto’s is te zien dat we allemaal steeds meer opgewonden raakten naarmate de avond vorderde en de kleren verdwenen.

Ook laten Max en Pim zien dat ze wat korte video’s hebben gemaakt. Het begint nog min of meer onschuldig met een filmpje waar Max en ik uitgebreid staan te zoenen, maar wordt via een filmpje van Hielke en Joost die allebei met omlaag getrokken slipje elkaar staan af te trekken, een complete porno film als we met zijn allen bloot op en onder elkaar liggen te neuken.

De stemming zit er al weer goed in na het zien van deze filmpjes. Terwijl Pim de filmpjes die hij boven heeft gemaakt op de laptop zet, zie ik Joost voorover leunend over de tafel bukt. Joost is een echte bottom en ik zie dat Hielke, Joep en Harry in de rij achter Joost gaan staan, terwijl ze zichzelf hard maakten. Max pakt snel zijn telefoon om dit schouwspel te filmen. Om de beurt gaat een van de jongens achter tussen de benen van Joost staan en laat Joost zich gewillig neuken door de rest. Als vijfde sta ik achter Joost die steeds harder kreunt. Zijn anus is al lekker opgerekt en ik glij zonder problemen naar binnen. Dan begin ik heerlijk te stoten. Ik kreun nu net zo hard als Joost. Uiteindelijk zijn we allemaal geweest. Max heeft de hele tijd alles gefilmd. Nadat de hele groep alles heeft opgeruimd, gaan de gasten naar huis.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Oraal, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...