Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Japio
Japio
wat ik hier ga zetten, volgt nog
Hoogste Cijfer: Nieuwe Ervaringen - 2
Meest Gelezen: De Krantenwijk - 1
Aantal Verhalen: 61
Geplaatste Reacties: 6
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Nieuwe Ervaringen - 4Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Oraal,
"Sinds het vorige verhaal is er ongeveer een maand verstreken. Er is veel gebeurd in die maand. De corona maatregelen zijn iets verzwakt en Max is bij ons ingetrokken en een heerlijke aanwinst voor onze spelletjesavonden. Daarnaast hebben we nog wat g..."
10-06-24
9.5
Nieuwe Ervaringen - 3Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Sperma,
" i Dank jullie wel voor de reacties. Hierbij het vervolg... i Na nog wat te hebben gedronken, maken we aanstalten om naar bed te gaan. Sietse en Hielke verdwijnen naar d zolder en dan staan Max en ik alleen in de kamer. Ik zie dat Max weer..."
05-05-24
9.1
Nieuwe Ervaringen - 2Door: Japio41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
" i Dit is het vervolg op Nieuwe Ervaringen. Het eerste deel is hoog gewaardeerd, dank jullie wel daarvoor . i Door de lock down zitten we de hele dag thuis. Studie gaat allemaal via Teams sessies en ons werk in de horeca lag op zijn kont. ..."
29-04-24
9.5
Avontuurtjes In De Flat - 2Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Tiener,
"De volgende ochtend was ik met mijn work out bezig. In een slaapkamer had ik wat fitness apparatuur gezet waar ik aan mijn conditie werkte. De training doe ik altijd naakt en ga dan na afloop douchen. Opeens gaat de bel. Ik kijk op de monitor en zie ..."
22-01-24
9.0
Avontuurtjes In De Flat - 1Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Buurvrouw, Cuckold, Cuckolding, Neuken,
"Dit is het eerste deel van een reeks die zich afspeelt in een appartementencomplex tijdens de corona periode. Ik hoop dat dit verhaal bevalt... De afgelopen jaren stonden in het teken van de corona epidemie, dat kun je wel stellen, toch Ook..."
29-12-23
8.6
Nieuwe Ervaringen - 1Door: Japio41
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Studenten,
" i Hallo allemaal, Hieronder mijn eerste poging om een 100 homo verhaal te schrijven. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties i De afgelopen jaren stonden in het teken van de corona epidemie, dat kun je wel stellen, toch Ook ..."
13-12-23
9.2
Operatie Unterhosen - 5Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buitensex,
" i Dank jullie wel voor de waarderingen. We blijven nog even in de homoverhalen categorie i De volgende dag moet Kees weer aan het werk en is mijn shift naar de nachtdienst gegaan. We kunnen dus niet zo makkelijk samenkomen. Op het bureau..."
04-12-23
9.3
Operatie Unterhosen - 4Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Tiener,
" i Dit is een volledig homo aflevering. Hopelijk vinden jullie het leuk i Na een poosje ga ik weer terug naar het naaktstrandje. Kees zie ik nergens meer. Ik kleed mij aan en ga naar het bureau waar ik de informatie die ik heb gekregen va..."
14-09-23
9.3
Operatie Unterhosen - 3Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Pijpen,
" i Het heeft lang geduurd, ik hoop dat je het verhaal leuk vindt Eindelijk weer een aflevering in dit verhaal. Sorry dat het zo lang duurde. i Het is begin augustus en operatie Unterhosen is nog steeds aan de gang. Tot nu toe is h..."
12-09-23
8.4
Tussenjaar In Frankrijk - 5Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Frankrijk, Gay,
"Omdat de airco uit onze bestelbus kapot is, hebben we met de hotelier afgesproken dat we in de avond kunnen vertrekken. Het plan is om dan s avonds en s nachts te reizen, zodat we niet in de volle zon in de auto zitten overdag. Op dit moment beteke..."
11-10-22
9.0
Tussenjaar In Frankrijk - 4Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Frankrijk,
"De volgende ochtend besluiten we om niet in het restaurant te ontbijten, maar roomservice te bestellen ondertussen liggen we op bed, we strelen elkaar en ik geef Mathieu een blow job. Als er op de deur wordt geklopt, trekken we een ochtendjas aan va..."
10-10-22
8.1
Tussenjaar In Frankrijk - 3Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Frankrijk, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Mathieu stuurt me de snelweg op naar Parijs We moeten snel zoveel mogelijk kilometers afleggen zegt hij gestresst. Ik doe mijn best en met een stevig vaartje zijn we in de loop van de middag ergens in een buitenwijk van Parijs. Mathieu had de rout..."
08-07-22
9.1
Tussenjaar In Frankrijk - 2Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buitensex, Oraal,
"De volgende ochtend word ik met een heerlijk gevoel wakker. Als ik mijn ogen opendoe, zie ik dat Mathieu op zijn zij ligt en me aankijkt. Ondertussen streelt hij mijn lichaam en ik voel dat ik al een heerlijk stijve penis heb. Als Mathieu ziet dat ik..."
07-07-22
8.1
Tussenjaar In Frankrijk - 1Door: Japio41
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Frankrijk, Pijpen,
"Hoi, mijn naam is Joshua, 18 jaar en in het laatste jaar van het gymnasium het examen is net achter de rug en ik ga aan mijn tussenjaar beginnen. Hoe dat komt Dat zal ik je vertellen Vorig jaar in de vakantie kwam ik via mijn beste vriend..."
26-06-22
8.9
NachtdierenDoor: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gay,
" i Dit verhaal bevat homoseksuele handelingen. In het eerste deel zullen die nog niet aan bod komen, maar in latere delen wel. Als dat niks voor jou is, dan is mijn advies om een ander fantasie verhaal uit te kiezen, er zijn er genoeg. Bent je wel ge..."
03-06-22
8.5
Vaders En ZonenDoor: Japio41
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Behaard, Pijpen, Sperma, Vader, Zoon,
"Vaders en zonen. Je kunt het ontkennen, maar de meesten weten dat tussen deze twee een bijzondere band bestaat. Psychologen buigen zich dan ook vaak over het onderwerp vaders en zonen heen om achter de psychologie te komen die in het vaderbrein en he..."
02-06-22
9.2
Mijn Broer En IkDoor: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"Dit verhaal is volledig fictief, bevat incest en bedoelt om te entertainen. Ik raad het ten zeerste af om dit in het echt uit te voeren. Verder hoop ik op nuttige tips en tops en hoop dat ik de meeste lezers kan vermaken. Jasper kijkt me gri..."
11-01-21
8.4
DocentDoor: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Leerling, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Orgasme,
"Dit verhaal is niet waargebeurd, maar een wilde fantasie van mij die ik met jullie wil delen. Ik kijk naar zijn gezicht, terwijl hij enthousiast vertelt over de boeren en jagers. Telkens als zijn blik met de mijne kruist, glimlach ik even. H..."
11-09-20
7.6
Verboden Fantasie - 3Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verboden,
"Vrijdag ochtend is het nu. 06 00. Kreunend sta ik op en loop naar de keuken om ontbijt te halen. Mijn penis bungelt heen en weer, terwijl ik me verplaats. Ik kijk ernaar en lach. Het lijkt wel een oerwoud daar beneden. Van de drie mannen waar ik ooit..."
06-09-20
7.1
Drie Generaties - 3Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Anaal, Opa, Pijpen, Plas, Plassen,
" i Ik waarschuw even, omdat ik weet dat niet iedereen hiervan houd, dit deel bevat allereerst incest, maar ook plasseks. i Ik wil een kreetje slaken van schrik, maar opa schuift snel zijn hand voor mijn mond. Ssst Hij kijkt me aan met e..."
30-08-20
8.5
Drie Generaties - 2Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Vader, Zoon,
"Ik weet dat dit een heeeel laat vervolg is, maar ik besloot om hem toch te maken. Het vorige deel was zeer slecht bevallen bij sommigen kon ik waarnemen 128514 . Ik wil wel iedereen bedanken die een reactie heeft achtergelaten waar ik wat aan heb. ..."
27-08-20
8.4
Vader Helpen - 13Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dronken, Pijpen, Vader,
" i Hoi hoi, hier is het nieuwe deel van deze serie. Ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten. Groetjes, Daan i Ik kijk nog eens naar het berichtje van Jarno. Kunnen we praten Dat kreeg ik vanochtend binnen. Nu is het mid..."
26-08-20
8.8
Verboden Fantasie - 2Door: Japio41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fantaseren, Masturbatie, Masturberen, Verboden,
" i Dankjulliewel Ray en Danian voor jullie reacties Hier is deel 2 i Je kent het vast wel, je opent je ogen en ziet een vrolijk tentje tussen je benen. In ieder geval word ik daar ook vrolijk van. Al sinds mijn 11de masturbeer ik ik vro..."
25-08-20
8.4
Verboden Fantasie - 1Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fantaseren, Masturbatie, Masturberen, Verboden,
"Ik las altijd de wildste, geilste, maar ook mooiste verhalen hier. Nu heb ik besloten om zelf ook eens een verhaal te schrijven. Ik hoop dat jullie er erg van kunnen genieten. Ik hoor graag tips over hoe ik het beter kan doen Mijn opa en va..."
23-08-20
8.2
JoshuaDoor: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Condoom, Glijmiddel, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Pijpen, Sperma,
"Ik zit achter mijn computer, hevig trekkend aan mijn stijve paal. Voor mijn ogen zie ik hoe een of andere jonge gozer hetzelfde aan het doen is, maar dan live. Met mijn koptelefoon op mijn oren, hoor ik zijn zachte, mooie stem kreunen, kermen en geil..."
19-08-20
8.5
Vader Helpen - 12Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Pijpen, Sperma,
" i Hoi, weer bedankt voor de reacties Dit deel wordt echter iets anders en misschien een beetje vreemd. Eerst wil ik vertellen dat deze serie onderdelen bevatten die ik daadwerkelijk heb meegemaakt. Dit deel is voor 3 4 deel echt gebeurd. Ik heb het..."
17-08-20
8.9
Vader Helpen - 11Door: Japio41
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Vader,
" i Ik hoor graag nog idee n van jullie Ik hoop verder dat dit deel ook voor wat knallende explosies zorgt Hier in ieder geval wel. Groetjes, Daan i Halverwege dat gamen moet Jarno naar het toilet. Dus moet..."
14-08-20
8.8
Vader Helpen - 10Door: Japio41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Vader,
" i Hey bedankt voor de reacties. Fijn dat het zo goed was bevallen. Aan kim, sorry maar ik laat Elise niet meedoen. Het blijft tussen homo s i De rest van de dag gaat snel. Al gauw zitten mijn vader, Jarno en ik op de bank televisie te ..."
09-08-20
8.7
Een Prachtige ZomerdagDoor: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Opa, Pijpen, Zomer,
"Al een aantal maanden heb ik mijn opa niet kunnen zien. Sinds corona echt een dong werd in Nederland heeft hij zichzelf opgesloten in huis, bang om ziek te worden of anderen ziek te maken. Ik snap het ook wel. Hij is al 84, maar het is jammer. Gelukk..."
03-08-20
7.6
Vader Helpen - 9Door: Japio41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Slikken, Sperma, Vader,
" i Hey, bedankt voor jullie reacties weer. Ik vind het erg leuk om te weten dat jullie ervan genieten. Dit deel gaat ietwat vlug, maar ik hoop dat jullie er weer van kunnen smullen. i Mijn vader komt de trap af gestrompeld met een..."
03-08-20
8.9
Vader Helpen - 8Door: Japio41
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
" i Hey Hier is dan deel 8 van het verhaal. Deze keer even geen seks. Toch hoop ik dat jullie ervan kunnen genieten i We eten laat. Sjors heeft heel lief het avondeten gekookt, terwijl mijn vader en ik bij aan het komen waren. Met vermoei..."
30-07-20
9.0
Zijn Zoon - 4Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Blinddoek, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Vader, Zoon,
"Mark trekt zijn kleren uit. Ik doe hetzelfde. Ik merk dat hij goed geil is en duw hem al kussend op het bed. Ik heb je gemist Jessie Hijgt hij zwoel. Hij wilt mijn hoofd over zijn lekker harde paal schuiven, maar ik hou hem tegen. Ik had een geil..."
29-07-20
8.5
Vader Helpen - 7Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Pijpen, Trio, Vader, Zoon,
" i Hey, weer erg bedankt voor de reacties. Leuk om te horen dat het erg goed valt. Ik hoor ook graag wat jullie van dit deel vinden en of jullie nog idee n hebben voor het volgende deel Ik hoop dat dit deel ook een paar uitbarstingen veroo..."
28-07-20
9.1
Vader Helpen - 6Door: Japio41
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Pijpen, Vader,
" i Hey Jean Bedankt voor je reactie man Ik heb je wel gemist de vorige keer hoor . Maar een reactie achterlaten is natuurlijk geen verplichting Ik hoop dat jullie ook van dit deel kunnen genieten Groetjes Daan i I..."
26-07-20
9.0
Vader Helpen - 5Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
" i Heel erg bedankt voor de reacties iedereen. En aan bert. ik hoop dat in dit deel jouw buik ook nat zal worden. Dat hoop ik overigens bij iedereen wel een beetje . Ik hoop dat jullie ook van dit deel kunnen genieten. i Na ongeveer een..."
21-07-20
8.5
Vader Helpen - 4Door: Japio41
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Sperma, Vader,
" i Hoi, heel erg bedankt voor de reacties die jullie achterlaten. Even aan bert., ik vind het altijd opwindend idee als er mannen van boven de vijftig geil zijn. Dit verhaal heeft misschien een wat apart einde, toch vind ik dat het wel bij ..."
17-07-20
8.7
Vader Helpen - 3Door: Japio41
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
" i Ik hoop dat dit deel van het verhaal erg goed gaat vallen bij jullie. Ik hoor graag reactie over wat er beter kan of wat er al goed is. Groetjes Daan i Om 22 00 bedank ik Sanne voor haar samenwerking en vertrek weer naar huis. Ik maak ..."
14-07-20
8.9
Vader Helpen - 2Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" i Hoi, het is echt een ongelofelijk lange tijd terug dat ik het eerste deel van het verhaal hier heb geplaatst. Dit kwam omdat het even druk werd op school. Maar dat is nu voorbij, dus hoop ik veel meer delen te kunnen plaatsen. Ik stel we voor om h..."
09-07-20
8.3
Zijn Zoon - 3Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Anaal, Vuistneuken, Zoon,
"Mark gaat een dagje weg. Naar zijn ouders die hij al een maand niet heeft gezien. Eerst vroeg ik om mee te gaan, maar hij wilde dat niet. Mijn ouders hebben een lage weerstand, hoe minder mensen, hoe beter Daar bleef het bij. Lars vindt dat juist ..."
08-07-20
8.2
Online Rukken - 5Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
" i Hoi hoi. Weer bedankt voor de reacties Dit is weer een nieuw deel. Het is misschien een beetje apart, maar ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten. i De rest van de dag zit Finn er in een sombere sfeer bij. Hij heeft geen zin om te et..."
08-07-20
9.0
Zijn Zoon - 2Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort, Sperma, Tiener, Zoon,
" Ooohh Mark Harder Roep ik. Mark lacht hard. Ik ga je kontje bewerken lieverd Hij kijkt me zwoel aan, terwijl zijn bekken op en neer gaan. Vind je het lekker Jessie Ik knik, het zweet druppelt van mijn haren. Mark en ik proberen om het een u..."
28-06-20
8.0
Online Rukken - 4Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken,
" i Hey, weer bedank ik iedereen voor zijn reactie. Ik vind het erg leuk om die te krijgen. Dit deel is iets minder leuk, maar ik vond het toch nodig om het te vertellen. i Hijgend en zwetend lig ik op mijn bed. Mijn hand gaat op e..."
28-06-20
8.9
Zijn Zoon - 1Door: Japio41
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Zoon,
"Al een poosje ben ik aan het daten met een leuke man die ik via werk ontmoet heb. Echt een toffe gozer waar ik het goed mee kan vinden en ook een erg goede minnaar is, zeker in bed Deze toffe gozer heet Mark 52 . Mark is bisexueel en getrouwd gewee..."
22-06-20
8.7
Online Rukken - 3Door: Japio41
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Pijpen,
" i Weer heel erg bedankt voor de reacties allemaal. Daar heb ik echt wat aan. Want ik heb het niet altijd door of er foutjes in zitten. Dankje voor dat aan te geven StevenX. Ook de rest bedankt voor de reacties. Ik hoop dat hier de taalverzorging bet..."
14-06-20
8.9
Zoon NeukenDoor: Japio41
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Neuken, Vader, Zoon,
"Dit verhaal is pure fictie en dus niets meer dan een geile fantasie. Ik zat boven te werken en wilde net naar beneden gaan om wat eten en drinken te halen. Onderweg naar beneden kwam mijn zoon de trap op lopen. Alex heet hij. Ik ben trots d..."
31-05-20
7.2
Online Rukken - 2Door: Japio41
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Orgasme, Pijpen,
" i Ik wil graag de mensen bedanken die een reactie hebben geplaatst, het wordt enorm gewaardeerd. Blijf dat dus doen 128513 Ik hoop dat jullie kunnen mee genieten van wat er vrijdag is gebeurd i De deurbel gaat. Meteen storm ..."
31-05-20
8.7
Online Rukken - 1Door: Japio41
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken,
"De dag is begonnen. Haastig sta ik op en ren de badkamer in om te douchen. Daarna vlieg ik de trap af en werk mijn ontbijt naar binnen. Heel veel mensen slapen uit. Ik probeer altijd uit te slapen, maar dat verandert altijd in verslapen. Ik ga weer n..."
28-05-20
8.8
Aftrekken Met VaderDoor: Japio41
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Vader,
"Ik kwam deze site tegen afgelopen week en heb een aantal verhalen gelezen die erg goed bevielen. Dat heeft me ertoe gezet om zelf een verhaal te schrijven. Dit is voor de helft waar, maar vooral fantasie. Ik word wakker. Een flinke ..."
30-04-20
7.9
Vader Helpen - 1Door: Japio41
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Betrapt, Vader, Zoon,
" i Dit is voor het eerst dat ik zo n verhaal schrijf. Ik hoop dus dat dit goed bevalt en tips zijn zeker welkom, maar dan graag ook echt verbeterpunten en geen onnozel afkraken van het verhaal, daar heb ik niks aan Bedankt Dit verhaal be..."
13-01-20
8.2
Operatie Unterhosen - 2Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Buitensex, Collega, Werk,
" i Dank jullie wel voor de reacties ga ik wat mee doen en de waardering. Hier is alweer het volgende deel . i Het voorjaar laat zich van zijn beste kant zien. Het is heerlijk warm en dat merken we ook aan de drukte in het team. Regelmatig..."
30-12-19
9.1
Operatie Unterhosen - 1Door: Japio41
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Collega, Pijpen, Werk,
" i Dit verhaal is een spin off van het verhaal De Krantenwijk. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Het is pure fictie. Ik weet niet of ik bij beschrijving van de Dienst Handhaving fouten heb gemaakt. Dit is niet per opzet. Mijn naam is Jero..."
19-11-19
9.0
De Krantenwijk - 3Door: Japio41
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Krantenwijk, Lerares, Pijpen,
"Vandaag moet ik de hele dag werken in het postsorteercentrum in verband met een zieke collega. Daardoor zie ik Maike de hele dag niet, wat natuurlijk balen is. De hele ochtend loop ik al te mopperen op mijn collega. Dom natuurlijk, schiet ik niks mee..."
04-10-19
8.8
De Krantenwijk - 2Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Krantenwijk, Lerares,
" b Dank jullie wel voor de reacties en aanmoediging om door te gaan met deel 2. Veel plezier. b De volgende ochtend word ik met een glimlach en een knalharde erectie wakker. Ik heb heerlijk gedroomd over Maike we hadden in mijn droom uitg..."
15-09-19
8.6
De Krantenwijk - 1Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Krantenwijk, Lerares,
" b Voor mij is dit het eerste geschreven verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, dan zal ik verder gaan met dit verhaal b Het volgende verhaal is een geromantiseerde weergave van wat deze vakantie is voorgevallen. Namen zijn veranderd..."
01-09-19
8.6
Drie Generaties - 1Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vader, Zoon,
" Cas Heb je jouw spullen al ingepakt Hoor ik mijn moeder van beneden roepen. Mijn koffer ligt al helemaal klaar, dus ik snel naar beneden. Ja mam Ik trek de voordeur open en ren naar de auto, waar mijn vader al op me zit te wachten. Met een zwa..."
22-04-19
7.4
CrushDoor: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Crush,
"Het was een gekke middag. School was op zich al vervelend, maar vandaag was het een echte rotdag op de een of andere manier. Kan misschien ook komen door de 8 volle lesuren en nog 4 die we moesten en iedereen die al moe was bij de eerste. Of door het..."
31-01-19
6.8
NeefDoor: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Fappen, Neef, Pijpen, Sperma,
"Daar zit ik dan. Op de bank met mijn een groot deel van mijn familie. Iedereen vol spanning gericht op de televisie. Oudejaarsdag. De flessen champagne staan al op tafel met de nodige glazen erbij. Ik ben Stef, 19 jaar. Lichtblond haar en een atletis..."
04-01-19
8.2
Mijn Geile Vader - 4Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Pijpen, Vader,
"Daar stonden we dan voor het huis. Het was nogal groot viel me op. We pakten onze bagage en liepen naar de voordeur. Mijn vader belde aan. Na een paar secondes deed iemand open. Het was een lange man. Zelf was ik 1,95 meter en mijn vader ook. Deze go..."
28-09-18
8.4
Mijn Geile Vader - 3Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Pijpen, Restaurant, Toilet, Vader,
"Het was een zonnige zaterdag van de vakantie. Ik verveelde me dood en zat niets anders te doen dan wat te klooien op mijn telefoon. Het enige waar ik blij om was was dat ik even geen huiswerk hoefde te maken. Maar het was doodsaai. Op een gegeven mom..."
16-09-18
8.0
Mijn Geile Vader - 2Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Ik werd als eerste wakker. Het was nog erg vroeg. De kamer was nog gehuld in duisternis. Waarschijnlijk vanwege de gordijnen. Van mijn linkerkant hoorde ik iemand zwaar ademen. De warme lucht kietelde in mijn nek. De heerlijke zweterige mannengeur dr..."
22-07-18
8.1
Mijn Geile Vader - 1Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Waargebeurd,
"Wat hier is neergezet is een waargebeurd verhaal over mij en mijn vader. Ik was 17 jaar toen het gebeurde en mijn vader 38. Al een aantal uren geleden. Het was een rustige avond toen ik eenmaal thuis kwam. Het was al laat en ik was alleen. I..."
13-06-18
7.7