Klik hier voor meer...
Door: Gina
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 12946
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Vrouwen - 3: Nancy Deel 2
Susie
Het kwam anders. Na ruim één week kreeg ik een appje van Nancy dat ze ongesteld was geworden. Ik was teleurgesteld maar appte toch wat anders. “Ik heb je toch gezegd dat je niet zo snel zwanger wordt”. Nu moest ze vooral niet aan de pil gaan. Volgende maand zou ik haar nog wel een paar keer volspuiten. Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Nancy had mijn telefoonnummer aan Elke gegeven. Ze appte me dat ze blij voor ons was en hoopte dat de relatie niet bij een dagje neuken zou blijven. “Wees niet bang” had ik teruggeschreven. In de weken erop bleven Elke en ik elkaar appen. De klik was er absoluut en vroeg of laat zou ook haar kut mijn sperma gaan ontvangen, dat was wel zeker. Misschien was ze toch wel wat meer als alleen neukmateriaal al kon ik me de Elke ook niet als een zorgzame moeder voorstellen.

Het werd weer eens tijd voor een bezoek aan mijn moeder. Iedere tweede maand ging ik naar haar toe om haar geldzaken te regelen. Op haar zeventiende had ze mijn broer gekregen. Ze was er dus sneller bij geweest dan haar dochter Nancy. Op haar achttiende was ik geboren en drie jaar later Nancy. Met haar 40 jaar was ma nog steeds een erg mooie vrouw. Haar uiterlijk beschrijven zou hetzelfde zijn als Nancy beschrijven, met dit verschil dat ze 22 jaar ouder is.

Nadat ik de financiën van mijn ma geregeld had, was er nog genoeg tijd om eens goed bij te praten. Nadat we het over mij en mijn werk hadden gehad, begon ze over mijn broer en Elena. Ze was zo blij dat de twee een kind gingen krijgen. Ik vertelde maar niet dat de vader van het kind op dit moment bij haar zat. Vervolgens kwam Nancy aan bod. Ma was erg blij dat ik haar opleiding financierde. Ze vond het wel heel jammer dat Nancy nog geen vriend had. “Misschien wel beter dat ze eerst de opleiding afmaakt voor ze zwanger wordt” zei ze. Ook hier hield ik mijn mond maar dicht. Het zou nog een maand of twee duren voor ik weer de kans had om aan het niet zwanger zijn van Nancy iets te doen.

Ik moest van ma blijven eten en slapen. Daar was ik al vanuit gegaan. Ik pakte mijn koffer uit de auto en bracht die naar de kamer waar ik als klein kind ook altijd had geslapen. Het was een behoorlijke puinzooi. Voorheen was het me niet echt opgevallen. Ik liep de kamer waar Nancy altijd had geslapen in en daar was het niet beter, hetzelfde gold voor de oude slaapkamer van William.

Tijdens het diner zei ik tegen ma dat we morgen eens de slaapkamers moesten opruimen. Ze vond het erg moeilijk om oude troep weg te gooien, had ze gezegd. Maar ze was blij als ik haar morgen erbij kon helpen.

In de avond namen we nog een glas wijn. Ik vroeg mijn ma waarom ze eigenlijk geen nieuwe vriend had. Pa was toch altijd een tijdje geleden gestorven en zou het fijn hebben gevonden als ze een nieuwe relatie was aangegaan. “Wie heeft er nu interesse in een oude en arme vrouw” had ze gezegd. Arm klopte wel, oud daarentegen niet. En ze zag er nog goed uit. “Vast een zeker het halve dorp” had ik tegen haar gezegd. Ze had wat gebloosd maar ook resoluut ontkent.

De volgende ochtend pakte ik een paar vuilniszakken en dozen. Ik deed de herbruikbare spullen in de dozen en het afval in de vuilniszakken. Een paar dingen liet ik staan zodat de kamer er niet als een lege kamer uitzag. Ma hielp me mee. Ze had een oude jurk aan met een behoorlijke decolleté. Het gevolg was dat ik iedere keer naar binnen kon kijken. Haar tieten waren amper groter dan die van Nancy.

Na mijn oude kamer was de kamer van mijn broer aan de beurt. Ook die was binnen de kortste keren leeg. En iedere keer weer keek ik in de jurk van ma. Ik betrapte mezelf erop dat ik steeds vaker probeerde te kijken. Ik probeerde mezelf voor te stellen hoe ze eruit zou zien als ze wat meer aan haar uiterlijk deed. Mijn pik gaf het antwoord. Ze zou heel neukbaar zijn.

Tijdens de lunch zei ik tegen ma dat ik met haar naar een kledingwinkel wilde gaan om wat modernere kleding te kopen. Na wat tegenspraak stemde ze uiteindelijk toch toe. De verkoopster had er goed oog op en gaf haar wat sexy kleding mee die niet over de top waren en prima bij haar leeftijd paste. Van mij kwamen enkel complimenten.

Vervolgens zette ik haar af bij een kapster. Weer vond ze het helemaal niet nodig maar ze bleef. Ik vertelde dat ik haar over twee uur zou ophalen en ondertussen de kamer van Nancy zou opruimen. Eenmaal terug in haar huis ging ik toch eerst naar het toilet. Ik pakte mijn lul vast en begon te rukken. Ik vroeg mezelf af of ik mijn ma wel echt zou kunnen neuken. Mijn lul wist het wel en spoot een flinke laag sperma in het toilet.

De kamer van Nancy lag vol met tijdschriften. Ik bladerde er wat doorheen. Het viel op dat er veel over liefde tussen vrouwen in stond. Zou Nancy lesbische gevoelens hebben? Ik pakte het matras op zodat het eens kon luchten. Onder het matras vond ik de stiekeme blaadjes. Naakte vrouwen die met elkaar aan het tongen waren. Magazines met speeltjes voor vrouwen. “Jij stiekeme ondeugd” zei ik. Ik liet de blaadjes liggen en zou later het matras er weer opleggen.

Ik haalde ma op. Ze zag er fantastisch uit. “Ma, zo heb ik je al een tijd niet meer gezien” zei ik, “ik zal zo de mannenmenigte wegduwen als je naar buiten gaat”. Ze duwde me weg. “Je pest je moeder” zei ze. Ik lachte en vertelde haar dat 40 jaar nu niet bepaald oud is en dat vrouwen van die leeftijd ook hun behoeftes hebben.

Ik zette haar thuis af en dineerde nog bij haar. Tijdens het diner vertelde ze over mijn nichtje Susie. Susie was twee jaar ouder dan ik. Zij en haar man wilde graag een kind hebben maar Susie werd maar niet zwanger. Ze had allerlei testen ondergaan maar er was geen enkele reden dat ze niet zwanger kon worden. Haar man ging er echter van uit dat het aan haar lag. Ze vroeg of ik niet eens met haar man wilde praten.

Erg veel zin had ik daar niet in. Ik kende Susie amper en wist alleen dat haar man een bodybuilder was. Niettemin beloofde ik ma dat, als ik in haar stad was, dat ik haar ook op zou zoeken. Vervolgens nam ik afscheid en gaf ma een dikke kus op haar wang.

In de auto naar huis dacht ik nog eens over ma na. Wilde ik haar echt neuken? Er was een zekere tweestrijd in me. Was het de tweestrijd die Nancy had gevoeld toen ze met haar broer aan het tongen was?

Twee weken later was ik in Las Vegas. De stad van Susie en haar man de bodybuilder. Ik had Susie een appje gestuurd dat ik in de buurt was. Ze had meteen terug geappt of ik wilde komen dineren? Ik herinnerde me Susie als de roodharige brildragende en te dikke meid in ouderwetse kleding. Ik vroeg me af of ze er nog zo rampzalig uitzag als destijds.

Ik belde aan en een slanke vrouw van midden 20 deed open. “Lang geleden Mark” zei ze. “Susie?” vroeg ik en keek haar vragend aan. “Herken je me niet meer?” vroeg ze lachend. Het enige wat nog op de jonge Susie leek was het rode haar. Ze droeg geen bril meer en was ronduit dun. Haar zomerjurkje was stijlvol en aan haar hele voorkomen was duidelijk te zien dat het haar niet aan geld ontbrak.

Het diner was goed maar haar man wilde zijn eigen eten. Vol voedingsstoffen die zijn spieropbouw zouden bevorderen. Gelukkig verliet de spierbonk na het eten meteen het huis om naar zijn gymzaal te gaan. Zo had ik de kans om mijn charmes te gaan gebruiken. Iets wat ik nooit had kunnen bedenken zou gaan gebeuren. Mijn nicht zou, voor mijn vertrek uit Vegas, zwanger worden. En wel van mij. Was het vanavond niet dan was het wel morgen. Het enige probleem was dat ze zelf nog niet wist dat ze met mij ging neuken.

Na het diner hielp ik Susie met het afruimen van de tafel. Vervolgens kreeg ik een kop koffie aangeboden. Ik liet haar weer merken dat ze een echte schoonheid was geworden. Ze liet mijn woorden wel gevallen. Uiteindelijk kwam het gesprek over haar man op gang. Hij bleek vooral aandacht te hebben voor zijn eigen spiermassa. Toch bleef ze hem continue verdedigen. Ik kreeg sterk de indruk dat Susie voor het geld van de bodybuilder was gevallen en niet voor de bodybuilder zelf.

Na de koffie kwam nog een glas wijn. Susie bleek er niet zo goed tegen te kunnen. Al snel viel de muur die ze had opgebouwd. Een muur om zichzelf te beschermen. Een muur om maar niets te veranderen in haar leven. Ze begon te flirten. Niet ver genoeg om haar vandaag plat te krijgen maar wel ver genoeg om te laten zien dat ze me wel mocht. En vooral ver genoeg om te laten zien dat ze, met de juiste woorden, op haar rug te krijgen was.

Ik ging wat dichter bij haar zitten. Ik legde een hand op haar been. Ze deed geen moeite om mijn hand weg te halen. Ondertussen bleef ze vertellen over haar drang naar een kind. En ze bleef flirten. Als ik nog wat meer tijd zou hebben gehad zou ik haar vandaag nog kunnen palen maar er waren twee goede redenen om het niet te doen. Ten eerste zou haar man ieder moment thuis kunnen komen maar belangrijker was dat ik haar wilde laten wachten. Morgen zou haar honger naar mij nog groter zijn.

Toen ik de auto van de man van Susie hoorde aankomen, stond ik op en nam afscheid van haar. “Waarom gaan we morgen niet in de stad lunchen?” vroeg ik. Dat vond ze een perfect idee. “Drink je niet een pilsje met me” zei haar man toen die binnenkwam. Ik verontschuldigde me en zei dat ik er echt vandoor moest. Hij liep meteen door naar de keuken en nam een pilsje uit de koelkast en ging voor de TV zitten.

Susie liep mee naar de voordeur. “Tot morgen” zei ik en streelde even over haar billen. Volledig onverwacht, maar toch ook weer niet, gaf ze me een kus op de mond. “Tot morgen Mark” zei ze, “het is fijn je weer eens gezien te hebben”.

Terug in het hotel opende ik de app waar de meisjes van plezier instonden. Mijn lul stond op springen en ik wilde in een echte kut. Geen slap afrukken vandaag. Ik zag een meisje met rood haar en belde haar op. 200 dollar voor een uurtje vond ik prima. Ik keek nog eens naar de foto’s van de meid. Behalve het rode haar had ze weinig gemeen met Susie. Dat hoefde ook niet, het belangrijkste was dat ik meerdere malen kon klaarkomen.

Een half uur later werd er op de deur geklopt. Ik deed open en zag de roodharige hoer voor me staan. Ze hield haar hand omhoog. “Zullen we eerst de financiële zaken afhandelen” zei ze. Ik gaf haar het geld en vervolgens kwam ze binnen. “Vanavond heet je Susie” zei ik tegen haar. Het maakte haar niet uit. Voor de 200 dollar mocht ik haar noemen zoals ik wilde.

Ik kleedde me uit en de hoer deed hetzelfde. Ze ging op de rand van het bed zitten en pakte meteen een condoom. “Volgens mij wil deze geen voorspel meer “ zei ze, terwijl ze naar mijn lul keek. “Daar doen we meteen een jasje om” zei ze en rolde, met een pijpbeweging, de condoom over mijn lul. Ze keek even of de condoom goed zat en wilde me verder pijpen.

“Ga maar op je knieën” zei ik tegen haar. Ze deed wat ik had gevraagd en ik ging achter haar zitten. Ik pakte haar heupen vast en zette ze zo neer dat ik haar goed, diep en hard kon penetreren. Ik zette mijn lul tegen haar doos en schoof mijn lid meteen diep en hard in haar. Met beide handen hield ik haar heupen vast zodat ik nog harder in haar kon stoten. Met lange halen stootte ik op en neer. Iedere keer liet ik mijn lul vrijwel helemaal uit haar gaan en stootte mijn lul dan weer hard en diep in haar kut. Haar kreunen waren duidelijk nep. Het deed er voor mij niet toe of ze het fijn vond of niet.

Ze liet zich door haar armen zakken en trok een kussen onder haar hoofd. Ik pakte haar meteen bij haar lange haren en trok haar hoofd weer omhoog. “Hoog blijven Susie” zei ik tegen de hoer, “laat je tieten maar slingeren”. Iedere keer als ze weer probeerde te zakken trok ik aan haar haren. “Hoog blijven Susie” zei ik dan en ramde nog eens extra diep in haar. Nog geen tien minuten later spoot ik de condoom vol. Klotedingen, al was ik wel blij dat ik de hoer niet zwanger had gemaakt.

De condoom werd afgedaan en ze gaf me een doekje om mijn lul schoon te maken. Dat was ik niet gewend van andere hoeren, die deden dat bij me. Nadat ze zichzelf schoon had gemaakt ging ze naast me liggen. Ze probeerde een gesprek op gang te brengen maar ik had daar weinig interesse in. Al snel zat ik dus aan haar tieten en bracht mijn hand naar haar benen om die uit elkaar te duwen. Ze begreep dat ik aan de tweede ronde ging beginnen en deed me snel een condoom om.

Zonder veel aandacht voor de hoer, ging ik op haar liggen en bracht mijn lul in haar grot. Terwijl ik aan het stoten was dacht ik aan Susie. Morgen zou er een stuk meer passie aan te pas komen als Susie op dezelfde plek zou liggen. Nu was het stoten, stoten en stoten. De hoer kreunde wel veel maar het was weer duidelijk nep. De enige reden dat ik in haar kut kon was de 200 dollar die was betaald. Ik bleef lekker stoten en vroeg me af hoe Susie morgen zou reageren als mijn sperma in haar kut gespoten werd.

Mijn gedachte aan het neuken van Susie maakte me nog geiler. Mijn stoten werden harder en gingen dieper. Mijn laatste stoot ging diep in de kut van de hoer. Het sperma spoot uit mijn lul en vulde de condoom. Hoe mooi moest het zijn als Susie dat sperma zou ontvangen.

Ik rolde van de hoer af en zei dat ze kon vertrekken. Ze kleedde zichzelf snel aan en leek nog even te wachten op een fooi. Die had ze niet verdiend dus vertrok ze. Ik stond op, nam een douche en ging weer in bed liggen om te dromen over mijn beurt met Susie. Morgen zou ze zwanger worden.

De volgende ochtend nam ik een goed ontbijt in het restaurant van het hotel. Eenmaal terug op mijn kamer maakte ik me klaar voor de ontmoeting met Susie. Gladgeschoren en gedoucht ging ik het centrum in. Ik ging op zoek naar de paar restaurantjes die ik had opgezocht en me prima leken voor de ontmoeting met Susie. Uiteindelijk keurde ik het restaurant, dat net drie straten van mijn hotel lag, goed en reserveerde voor net na het middaguur.

Ik appte Susie het adres en de tijd. En zo zag ik Susie om 13:00 het restaurant binnenkomen. Ze zag me meteen zitten en liep op me af. Ik keek nog eens goed naar haar. Alles was nep. De nepwimpers en nepnagels vielen meteen op. Waarschijnlijk zat er ook wel wat aan siliconen in haar lijf. Het poppetje dat bij de stoere bodybuilder past.

We namen de lunch en ze verontschuldigde zich voor haar gedrag van de avond ervoor. Ik wuifde het weg. “We drinken allemaal wel eens een glaasje teveel” zei ik en schonk haar een glas wijn in. Susie deed alsof ze gelukkig was maar er zat een ongelukkige vrouw tegenover me. Ongelukkig omdat haar man niet wilde erkennen dat hij het probleem was dat ze geen kinderen hadden.

“Zullen we op mijn kamer nog een glaasje drinken?” vroeg ik aan Susie. Ik hoopte maar dat het eerste glas wijn haar los genoeg had gemaakt om toe te stemmen. Ze begon met een excuus dat ze nog een afspraak had maar ik hoefde amper aan te dringen om haar toch in mijn kamer te krijgen. Deel één was gelukt. Nu nog uit de kleding en plat. Een tweede glas wijn zou daarbij helpen.

In mijn kamer ging ik op de rand van het bed zitten en liet Susie op de enige stoel plaatsnemen. Nooit een vrouw meteen plat leggen, ze gaan vanzelf op hun rug zolang je de juiste woorden gebruikt. Ik begon weer over haar schoonheid en hoe verbluffend ze eruit zag. Natuurlijk begon ze erover dat ze daar veel moeite voor moest doen maar ik zei tegen haar dat ze van nature al een schoonheid was.

Na wat complimenten stond ik op en pakte een fles wijn en schonk die in. Ze was een vrouw die makkelijk werd door twee glazen alcohol maar niet als een dronken vrouw rondliep. Nadat ik de wijn had weggezet ging ik naast haar staan en deed een arm om haar schouder. “Wat doe ik fout dat ik geen kinderen kan krijgen?” vroeg Susie ineens. “Niks Susie” zei ik. Ik pakte haar hand vast en trok haar rustig omhoog.

Langzaam dirigeerde ik haar naar de rand van het bed en liet haar zitten. Net als gisteravond, legde ik een hand op haar been. Weer duwde ze mijn hand niet weg. “Het hoeft niet aan jou te liggen Susie” zei ik. Meteen begon ze de bodybuilder te verdedigen. Ik haalde de hand van haar been en sloeg deze om haar schouders.

“Heb ik al gezegd dat je een prachtige vrouw bent” zei ik om de sfeer een beetje te ontspannen. Ik boog met mijn hoofd naar haar hoofd en gaf haar een kus op de mond. Ze trok niet terug maar begon ook niet te tongen. “Je weet niet wat je zegt” antwoordde ze. Er kwam geen opmerking over het feit dat ze getrouwd was. Er kwam ook geen opmerking over het feit dat ik haar neef was.

Weer gaf ik haar een kus. Nu hield ik haar hoofd vast en likte over de buitenkant van haar lippen. Ze opende haar mond iets waardoor ik mijn tong in haar mond kon brengen. Ik likte aan de binnenkant van haar lippen en voelde haar tong even over mijn tong strelen.

Ze trok haar hoofd terug. “Mark, ik ben getrouwd” zei ze. Ik keek haar even aan. “Susie, vertel me niet dat dit de eerste keer is dat je vreemd gaat” zei ik. Ze kleurde een beetje rood. “Die fout wil ik niet nog een keer maken” antwoordde ze. “Was het een fout Susie?” vroeg ik en begon haar blouse open te knopen. Ze ging iets verzitten, niet om me van haar af te krijgen maar om het me makkelijker te maken. “Of wilde je gewoon de aandacht die je verdiend?” Weer werd ze een beetje rood. Ik was ondertussen klaar met de knoopjes. Ze deed zelf de blouse verder uit.

Mijn hand lag alweer op haar been en schoof langzaam naar boven. Mijn hand was al onder haar rokje toen ze haar bh losmaakte en uitdeed. Twee enorme kolossen kwamen tevoorschijn. Pamela Anderson zou er jaloers op zijn geweest. “Mijn man wilde dat ik ze liet vergroten” zei ze. “Vindt je ze mooi?” Ik keek naar haar gezicht. “Alles is mooi aan je Susie” zei ik “maar ook als je geen siliconen had gehad”.

“Mark, moeten we dit doen?” vroeg ze. “Susie, gisteravond wilde je al met me naar bed” zei ik, “dat is er nu niet minder op geworden”. Ik duwde haar op haar rug en begon haar te kussen. Haar tong gleed meteen in mijn mond. Ik streelde over de enorme kolossen van haar en kneedde ze zachtjes. Niks zou haar meer tegenhouden. Ze had allang haar beslissing genomen om vreemd te gaan. Om weer vreemd te gaan.

Mijn hand gleed over haar rokje en trok die naar boven. Meteen gingen haar benen uit elkaar en gaf ze me alle ruimte om haar kut te betasten. Het slipje van Susie was vochtig. Ik gleed met mijn hand naar binnen. Haar lipjes waren nat en toen ik mijn vinger in haar grot duwde voelde ik pure geilheid.

Ik stond op om mijn kleding uit te doen. Susie keek hongerig naar mijn stijve lul. “Mark, ik heb geen condooms mee” zei ze maar trok ondertussen wel handig haar rok en slip uit. Ze ging neuken, die beslissing had ze allang genomen. “Volgens mij wil je zwanger worden” zei ik en ging tussen haar benen zitten. “Van mijn man” zei ze. Meer tegen zichzelf dan tegen mij. Ondertussen zette ze haar benen nog wat verder uit elkaar. Ze was klaar voor de penetratie.

Ik boog me voorover en ging op haar liggen. Ik voelde haar hand aan mijn lul. Ze zette mijn eikel tegen haar ingang. Met een rustige beweging ging ik naar binnen. Ik streelde door haar haren. Langzaam ging ik op en neer. Haar grot was heerlijk warm en vochtig. Bij iedere stoot kreunde Susie van genot. Ze was al totaal vergeten dat ze ook getrouwd was.

Ik voerde het tempo op. Ik ging steeds dieper in haar gleuf. Dit was een meid die je hard kon pakken maar dat zou ik een andere keer doen. Nu rustig en liefdevol. Haar de liefde geven die ze niet van haar man kreeg. Haar kreunen werden luider. Op en neer, in en uit. Hard naar binnen maar niet te hard. Mijn lul kreeg alles wat hij wilde.

Susie sloeg haar benen om mijn heupen. “Doorgaan Mark, doorgaan” kreunde ze. Alsof ik van plan was geweest nu te stoppen. Ik duwde mijn lul nog dieper in haar. Met lange halen ging ik uit en in haar doos. Ik stond al op ploffen maar probeerde het nog even tegen te houden.

“Maak me zwanger Mark” riep ze ineens. Bij de volgende stoot kwam Susie heftig klaar. En niet alleen Susie. Mijn sperma werd diep in haar kut gespoten. De een na de andere laag verliet mijn lul. Alle spermacellen waren nu aan het racen om als eerste bij haar eitjes te komen.

Na een paar minuten gleed ik van Susie af. Zelf lag ze nog wijdbeens op bed. Totaal uitgeput liet ze het overtollige sperma uit haar poes glijden. Ik omarmde haar. “Wat een heerlijk wijf ben je” zei ik. Langzaam draaide ze naar me toe. “Bedankt Mark” zei ze en gaf me een kus. Ze ging weer op haar rug liggen. Aan haar gezicht was te zien dat er van alles door haar hoofd ging.

“Mark, wat doe ik als je me echt zwanger hebt gemaakt?” vroeg ze. Ik vroeg wat ze wilde. Na een kleine discussie wist ze dat ze bij haar man wilde blijven. We spraken af dat ze een test zou doen om te kijken of ik daadwerkelijk de vader zou zijn.

“En als je niet zwanger bent dan kom ik je volgende maand weer neuken” zei ik, “ook als je wel zwanger bent trouwens”. Ik trok haar naar me toe, het was tijd voor de tweede beurt. Susie keek op de klok. “Ik heb maar 30 minuten” zei ze, “inclusief douche en aankleden”. “Dat word dan doorwerken voor je” lachte ik en duwde haar heupen richting mijn lul.

Meteen gingen haar heupen omhoog en pakte ze mijn lul vast om die tegen haar scheur te zetten. “Zakken Susie, laat mijn lul je kutje maar eens goed verwennen” zei ik. Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen. Snel verdween mijn lul uit het zicht, volledig verdwenen in haar doos. Ik zag hoe mijn staaf weer tevoorschijn kwam en weer in haar verdween. Ik genoot met volle teugen en dat deed mijn lul ook.

Haar tieten bewogen wild op en neer. Dat was dan wel weer het voordeel van die grote uiers. Ik greep erna en begon er stevig in te kneden. “Wippen Susie” zei ik. Ze verhoogde het tempo. De stroomstoten gierde door haar lijf. De kreunen waren ongeremd. Ik was duidelijk niet de enige die genoot van dit spel.

Ineens liet ze haar lijf op mijn buik vallen. Ze trok haar heupen weer omhoog en liet vervolgens snel mijn lul weer in haar kut verdwijnen. Een heftige kreun kwam uit haar mond en een straal geil spoot uit haar kut. Ik voelde het vocht over mijn lijf stromen. Heerlijk, wat kon die geile slet lekker spuiten.

Heel even hield ze in. Ze was nog aan het bijkomen van de heftige inslag die de bliksemschicht in haar lijf had veroorzaakt. Ik nam het initiatief over en begon te stoten. Weer een ontlading in haar lijf. Er stroomde nog meer kutsappen over mijn lijf. Ik bleef rustig stoten. Mijn lul wilde nog wel een tijdje in haar kut blijven.

Ondertussen kwam Susie weer een beetje bij. “Doorwerken slet” zei ik. Meteen ging ze weer rechtop zitten en ging verder met wippen. Haar tieten vlogen weer op en neer. Weer greep ik erna en kneep erin. Door al die kutsappen van haar bleef mijn lul makkelijk op en neer gaan maar uiteindelijk was het niet meer te houden. Net toen mijn lul bijna uit haar was begon ik te spuiten. Susie duwde haar lichaam snel naar beneden zodat de tweede laag weer diep in haar grot gespoten werd.

Ze bleef even op me liggen en keek toen naar de klok. “Shit, ik moet echt weg” zei ze. Snel stond ze op waardoor mijn lul uit haar scheur gleed. Samen met mijn lul kwam er ook een flinke klodder sperma uit haar scheur. Ze rende naar de badkamer waar ze haar poes onder de douche leegspoelde. Nog geen tien minuten later was ze aangekleed en gaf ik haar een afscheidskus.

Ook ik nam een douche en pakte mijn telefoon. Ik appte, de drie maanden zwangere, Elena en vertelde dat ik morgen in de buurt was. Ze appte meteen terug, natuurlijk was ik welkom. Ze verontschuldigde zich dat William op zakenreis zou zijn en zou een paar dagen niet thuis was. Voor mij klonk dat als muziek in de oren.

Ik boekte mijn vlucht. Vandaag mijn nicht twee keer geneukt en morgen zou ik de vrouw van mijn broer een aantal keer vol sperma spuiten.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dikke Tieten, Grote Borsten, Nicht, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...