Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Kevin
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 22298
Lengte: Lang | Leestijd: 31 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ronnie's Moeder - 2
Kennismaken Met Irene
De zomer is eindelijk begonnen, en met de vriendenclub zitten we aan de oevers van de rivier waar we vaker sporten of zwemmen.

Met kratjes bier en wegwerp bbq's houden we hier onze ‘vakanties’ als studenten, met deze temperaturen hoef je niet naar Spanje of Ibiza :)

Het begint alweer te schemeren, en aan het grote ‘kampvuur’ komen na de biertjes de sterke verhalen ook weer naar boven.

Jeff begint over die tinderslet, en hoe de rijpe dame zich heerlijk heeft laten pakken in onze kamers.

Natuurlijk geloven de anderen er maar weinig van, Jeff heeft de reputatie een beetje om de waarheid ‘op te rekken’

Hij wijst naar mij ‘Vraag het hem dan … “ hoopt hij op bijval, en ik knik wel, maar net genoeg om het niet te laten escaleren.

Op zijn vraag of ik haar nog gezien heb, moet ik helaas mijn hoofd schudden ‘Je kent het toch .. wippen en verdwijnen, dat is Tinder toch’ lach ik hem toe, om de aandacht te verslappen.

Deze uitspraak was deels de waarheid, want ik had Veronica alleen nog maar een keer via de app gesproken voordat ze zelf op vakantie ging, een week of drie geleden.

En om eerlijk te zijn … het hele onderwerp wakkerde wel weer geile verlangens op natuurlijk.

De mix van sluimerende opwinding, drank en bravoure maakt dat ik een kort berichtje stuur naar Veronica, tot nu toe was zij degene die de toenadering zocht.

‘Hey, hoe was de vakantie, zin om een drankje te doen binnenkort ?’ stuur ik, en leg mijn telefoon weer opzij.

Pas drie dagen later krijg ik een reactie … “Gezellig .. zullen we donderdag afspreken in de stad ?”

Zonder pauze tussen de berichten volgt een tijd en de naam van een café.

Ik was het appje eigenlijk al vergeten, maar lees het met een gemengd gevoel van blij en teleurgesteld, want afspreken bij een café was niet echt mijn bedoeling natuurlijk ;)

Ik stuur een duimpje terug, en ga door met mijn dag.

Het is alweer tropisch warm, van mij mag het een graad of 15 minder zijn, 33+ is een Sahara temperatuur, niet voor Nederland.

In een katoenen korte broek en luchtige blouse stap ik uit de benauwde lijnbus, en wandel het laatste stukje door de broeierige winkelstraat.

Het café ligt aan het grote centrumplein, met nog 1000 andere terrassen en gelukkig heeft deze de schaduw van wijnranken en de grote kerk.

Ik ben vroeg, en met wat geluk vind ik een plekje waar ik verwacht dat de schaduw het grootste deel van de namiddag wel te vinden zal zijn, en bestel een biertje.

De jonge serveerster vraagt of ik een rekening wil, of gelijk wil betalen en ik geef aan dat er nog een persoon komt, dus open maar een rekening.

Vanaf deze plek heb ik een prima uitzicht, winkelend publiek, een peloton fietsers en toeristen.

Vanachter mijn zonnebril kijk ik naar de voorbij lopende dames, sommige in heerlijk uitdagende rokjes of dunne kleding die amper fantasie nodig hebben om te bedenken wat er onder verstopt zit.

Met mijn tweede biertje kijk ik naar de tijd, ze is laat, we hadden een half uur geleden afgesproken.

“Heb ik me vergist, of ben je verhinderd ?” stuur ik in een kort berichtje.

Het blijft een tijdje ongelezen staan, en ik sta op het punt om af te rekenen en een beetje teleurgesteld weer naar huis te gaan, als ik Veronica zie lopen.

Luchtig roze jurkje, bij elke stap beweegt het om haar heupen, ik zie haar borsten wiegend op en neer gaan en op afstand al duidelijk dat ze geen BH draagt.

Bij de ingang van het terras steekt ze haar hand op, en loopt op me af. Bij het opstaan omhelst ze me gelijk, haar warme lijf voelt verhit tegen de mijne, maar het is een heerlijke gewaarwording.

‘Sorry, ik ben laat’ zegt ze met een flauwe glimlach, en voor ik kan reageren wijst ze op een dame die zich bij haar heeft gevoegd.

“Irene had de trein gemist .. we stonden op het station” zegt ze, en de vrouw steekt haar hand uit.

‘Hoi, Irene … Kevin toch ?’ zegt ze lachend.

Ik knik alleen maar, een volgende teleurstelling voor vandaag .. maar goed…

We bestellen een rondje drankjes en kletsen wat oppervlakkig over het weer en de omgeving.

Irene is een studievriendin van Veronica, en ze hebben elkaar al even niet gezien, en ondanks dat het gezellig is, voel ik me af en toe het 3e wiel aan de wagen, als ze onderling grapjes maken die ik niet kan plaatsen.

Met een bittergarnituur en wat brood met boter vermaken we ons toch wel. Irene is een mooie vrouw, zelfde leeftijd als Veronica, halverwege haar veertiger jaren en net zoals Veronica goed verzorgd en modieus.

Weer vanachter mijn zonnebril observeer ik de dames, Veronica haar korte jurkje en soms zie ik de contouren van haar borsten als ze haar drankje oppakt.

Irene een rokje en topje, ook strak maar duidelijk wel een BH, haar borsten lijken groter en zwaarder, ik zou het een C of bijna D cup inschatten.

Wel heeft het topje een diepe decolette, en de BH drukt haar borsten mooi tegen elkaar zodat ze een beetje langs de rand naar buiten lijken te willen kruipen.

De lange blonde haren ingevlochten en over haar schouders zijn contrastrijk lichter dan de bruine lokken van Veronica.

En ondanks dat alletwee de dames mijn moeders leeftijd hebben, lijken ze dat in de verste verte niet.

Ik kijk hoe Veronica even opstaat en naar het toilet loopt, haar ronde billen heerlijk in het jurkje, en ik hoor de stem van Irene vragen hoe lang ik al bevriend ben met Ronnie.

“Al sinds de lagere school, Veronica was als onze leukste tante … ze was er altijd voor ons” lach ik, naar waarheid.

Irene draait wat mijn kant op, en knikt ‘Ze is nog altijd de feestdame, ja .. vroeger waren we jaloers op haar lef’ lacht ze, als ze haar benen even over elkaar kruist.

Met de zon in mijn rug, en haar gezicht heb ik nu zicht op haar felrode slipje, ze heeft het niet door denk ik, zoals ze zo voor me zit, of toch wel … ?

Net voor Veronica weer aan tafel verschijnt, voel ik de hand van Irene even over mijn knie bewegen “Ze heeft me over jou verteld” zegt ze, bijna achteloos, en pakt dan haar wijntje weer van tafel.

Veronica pakt haar glas en gaat op de stoel vlak naast me zitten “Even uit de zon hoor” zegt ze, als ze in de brede zetel bij mij komt zitten.

Irene staat nu op ‘Tja, nu moet ik ook ‘ lacht ze, en loopt over het terras van ons weg.

Bijna gelijk voel ik hoe Veronica wat naar mij draait ‘Sorry, ik zag je berichtje nu net pas ….’ lacht ze, en ik voel haar hand kort over mijn wang strelen

“Je hebt je niet vergist, en het gaat nog steeds door” haar brutale glimlach laat mij ook lachen, en ik druk een kus op haar vingers.

“Hmm ja, dat had ik al door ja … leuke vriendin heb je” zeg ik, en leg mijn arm over de rugleuning en laat mijn vingers langs de schouderbandjes van het jurkje spelen, en breng mijn lippen even naar de hare.

Ze reageert door een snelle kus te geven en dan weer een slokje van haar wijn.

Ik voel haar opwinding, maar vooral de mijne.

Met Irene terug aan tafel besluiten we dat we nog wat blijven, en bestellen opnieuw een drankje en hapje.

Plagend breng ik de opmerking terug die Irene gemaakt had.

“En wat heb je je vriendin dan verteld over mij?" lach ik uitdagend, en speel weer met mijn nagel over de warme huid van haar schouder.

‘Hmm dat we plezier hebben, dat jij zo’n goede vriend van Ronnie bent .. dat soort dingen’ lacht ze.

Ik besluit om door te zetten, brutaal streel ik langs haar rug wat omlaag als ze haar glas op tafel zet, mijn vingers over de zoom van de dunne jurk tot haar middel.

‘Ook over hoe je Ronnie dan eten laat halen, en wat er daarna gebeurde …’ vraag ik plagend, en ze kijkt me even aan, haar ogen weer de ondertussen bekende zwoelheid als ze langzaam knikt.

Irene glimlacht even, ze lijkt bekend te zijn met wat er gebeurd is die dag …

We worden onderbroken door de serveerster, die ons een nieuw rondje brengt.

Dit keer is het mijn beurt om even te verontschuldigen, en in het herentoilet was ik mijn gezicht even om wat te verkoelen.

Als ik terugkom, is het tafeltje leeg, en wijst de serveerster naar een hoek verderop “de dames wilden meer schaduw ..” zegt ze, en begeleidt me naar mijn nieuwe plek, de zijtuin van het restaurant, waar we in een paar heerlijke loungebanken beland zijn.

Irene en Veronica zitten in de grote kussens, en met uitgestrekte hand vragen ze me erbij, als ik me laat zakken lijkt het of ze half tegen mij aangeplakt worden.

“Hier is het lekker rustig” zegt Irene, met haar wijntje wat omhoog.

We klinken de glaasjes, en bijna direct merk ik dat haar topje wat strakker lijkt te zitten, ze heeft haar BH uitgetrokken … ik zie de ronde vormen in de stretchstof, en wat ik vooral zie, zijn twee duimdikke knoppen die wat aandacht lijken te vragen.

‘Mijn trein had geen vertraging … Veronica stelde voor om jou wat te laten wachten … ‘ zegt ze, en ik voel de klanken van haar diepe stem tot diep in mijn lif doordringen.

Even kijk ik naar Veronica, haar ogen stralen, haar glimlach sensueel opwindend.

“Wat dacht jij … hij heeft me met zijn vrienden opgescheept, ik ga wraak nemen ?” zeg ik lachend, en ze haalt kort haar schouders even op.

Ik voel hoe Irene wat dichterbij komt, haar heup drukt tegen de mijne en als ik mij weer haar kant op beweeg, voel ik haar borsten tegen mijn bovenarm duwen.

‘En jij bent daar OK mee ?’ vraag ik Irene, die me nu ook even aankijkt, en met glazige ogen langzaam begint te knikken … ‘Ze heeft veel over jou verteld’ herhaalt ze zich nog een keer, alleen dit keer met een diepe bijna geile stem.

Ik laat mijn blik omlaag gaan, haar tepels zijn dikker en harder, en zelfverzekerd breng ik mijn arm omhoog, over haar schouders, en laat de vingertoppen over de stof van haar topje bewegen.

Irene kreunt ingehouden, met haar tanden op elkaar, en beweegt haar schouders wat naar achteren om haar borsten omhoog te brengen.

Mijn vingers vinden de weg naar de tepels, en plagend druk ik ertegenaan.

Langzaam druk een kus op de mond van Irene ‘Misschien moeten we dit maar niet hier doen’ glimlacht Veronica ik als ik haar even naar me zie kijken.

Zonder mijn blik van haar af te wenden, sluit ik mijn vingers om de heerlijke borst van Irene “Ik denk dat mijn huisgenoten wel in zijn voor nog zo’n geile mama hoor” lach ik, maar Veronica schudt kort haar hoofd. “Ronnie is niet thuis” zegt ze, en ik zie haar opgewonden glimlach verschijnen.

'Hoor je dat, lekker ding … Ronnie is niet thuis!’ zeg ik tegen Irene, en sluit mijn duim en wijsvinger om de ondertussen keiharde tepel, tot ze een zacht kreuntje laat horen.

In een paar seconden drink ik mijn glas leeg, loop naar de jongedame die ons geholpen heeft ‘Mag ik de rekening’ en betaal het bonnetje.

Wandelend over het grote plein leg ik mijn handen om beide dames hun middel, mijn vingers rusten op hun billen, ik voel me enorm zelfverzekerd door de intenties van deze geile dames.

Vanuit de parkeergarage stuurt Veronica snel door het trage verkeer, de airco loeit enorm hard in de kleine auto en vrij snel is de temperatuur aangenaam.

Ik zit op de krappe achterbank, kijk over de schouders van beide dames mee, en na een korte rit draait Veronica de oprit op bij haar thuis.

Eenmaal binnen gedraag ik me nog even wat quasi verlegen, ik laat de dames het werk doen, ik wil ze een beetje uitdagen om mij te ‘veroveren’

Irene is degene met de eerste, en ook gelijk duidelijke bedoeling, ze komt tegen me aanleunen en laat haar handen langs mijn borst omhoog gaan en over mijn schouders voor ze me omhelst.

Ik krijg een kus op mijn mond, en kort beantwoord ik deze niet, maar de volgende aanraking voel ik haar lippen wat uit elkaar, en haar tong tussen de mijne doorglijden.

Ik druk het topje van mijn tong terug, en na een korte beweging voel ik haar draaiende tong dieper mijn mond in glijden, ze gromt zachtjes als ik mijn handen langs haar heupen laat bewegen en haar kontje vastneem, en het rokje iets hoger laat komen.

Langs haar hoofd zie ik Veronica achter haar staan, ze kijkt toe en knikt als ze mijn blik opvangt

Als onze kus verbreekt, kijkt de vrouw me met haar diepblauwe ogen intens aan, ik zie de geilheid in haar ogen, ze ademt met korte bewegingen oppervlakkig als ik mijn hand weer omhoog laat komen en onder de stof van het topje over haar buik ga.

Fors en stevig, haar borsten zijn heerlijk natuurlijk groot en een beetje knedend kus ik haar nog een keer, ik voel haar tong sneller door mijn mond malen, ze drukt haar lijf steviger tegen mij aan.

Haar langzaam dansende lichaam is heerlijk warm, ze beweegt als een marionet in mijn vingers als ik haar even laat omdraaien met haar rug naar mij toe.

Uitdagend kijk ik naar Veronica als mijn handen weer onder het topje bewegen en beide borsten stevig vastpakken.

Ik leg mijn gezicht op haar schouders, en kus haar hals even “Hmm wat een geile tieten", grom ik met een lach naar Veronica.

Irene pakt haar topje vast, en in een vloeiende beweging tilt ze het omhoog, haar bovenlijf ontbloot, en haar gezicht wat achterover mijn kant op. We kussen weer, en ik speel met haar dikke harde tepels tussen mijn vingers.

Als ik weer opkijk, zie ik Veronica dichterbij staan, en ik steek mijn hand even uit naar haar.

Met een zachte ruk trek ik haar nu tegen me aan, en kus ook haar even. De ritssluiting op haar rug glijdt omlaag als ik er aan trek, en ze laat het jurkje omlaag vallen naar de grond, de beide dames halfnaakt zo bij me maken me bloedgeil natuurlijk.

"Kom “ zegt ze met een hese stem, als ze me aan de hand met zich meeneemt richting de slaapkamer, vlak achter me loopt Irene ook de trap omhoog en ik voel haar hand op mijn achterwerk slaan ‘lekker kontje hoor !’

Veronica danst heupwiegend voor me in de deur van haar kamer, haar hand wenkt me dichterbij

“Kom eens hier jongen … laat maar eens zien hoe sportief je bent", lacht ze terwijl ze aan de knoopjes van mijn blouse plukt.

Ik sta tussen de beide lekkere vrouwen ingeklemd, de borsten van Irene duwen in mijn rug, haar handen bewegen heerlijk over mijn rug en ze trekt een beetje ongeduldig aan de broeksband om die omlaag te krijgen.

De vingers van Veronica maken mijn riem en knoop los, en in no-time sta ik in mijn boxer tussen de dames.

Irene kust mijn schouders en zakt omlaag, haar nagels krassen over mijn huid als ze aan mijn onderbroek trekt, en ook Veronica knielt al.

Een opgewonden kreetje van de blonde vrouw, en ze kijkt omhoog met een brede lach ‘hmm dát is een lekkere snack!’ grijnst ze, en ik zie hoe ze haar mond opent en de top naar binnen hapt.

Was mijn pik ondertussen niet al keihard, het lijkt of ik nog stijver wordt in haar vakkundige mondje.

In de grote passpiegel zie ik hoe de dames naast elkaar zitten, het kontje van Veronica al ontbloot, het strakke rokje van Irene nog om haar heupen.

Ze wisselen af, mijn pik staat als een mast omhoog als Veronica haar lippen om de eikel schuift en me heerlijk diep afzuigt.

Irene komt weer staan en drukt haar lijf tegen me aan, mijn hand beweegt naar haar billen en ik trek de rits los.

“laat die geile reet eens zien” grom ik opgewonden, als ze zich omdraait en met haar billen beweegt om het rokje omlaag te duwen

Stevige volle billen, passend bij een vrouw op haar leeftijd, niet te dik, maar ook zeker niet te klein.

Ik knijp in haar kont, en laat mijn hand er over glijden, het kleine slipje verdwijnt tussen de volle manen, en ik volg de stof omlaag en druk mijn hand in haar kruis.

Gewillig zet ze haar voeten verder uit elkaar, en buigt verder voorover.

Ze kreunt diep als ik haar knedend streel, Veronica laat mijn pik los en volgt haar voorbeeld, en ik voel mijn opwinding toenemen met beide vrouwen zo voorovergebogen voor mij.

In mijn linkerhand het kutje van Veronica, en met de rechterhand wring ik langs de stof en speel met de lipjes van Irene.

Weer kijk ik in de grote spiegel iets verderop, en wordt gewoon geil van dat beeld, en druk mijn ring en middelvinger in de warme natte spleetjes.

Irene is de eerste die zich omdraait, en ze zucht opgewonden hoe geil ze is, langzaam kruipt ze op het bed, haar billen omhoog en knieën uit elkaar “Kom lieverd, lik mijn poesje eens” hijgt ze diep

Ik ruk het slipje omlaag en duw mijn gezicht tussen haar dijen, haar bovenbenen omsluiten mijn gezicht een beetje en ik duw mijn tong tegen de warme natte spleet.

Een luide diepe kreun van haar, als mijn tong over de lengte omlaag gaat en rond haar klitje speelt.

Ik trek haar bilhelften van elkaar en begin haar diep en met passie te likken, ik zuig op haar lipjes en druk mijn tong diep in de gleuf.

Aan de beweging van het bed merk ik dat ook Veronica erbij gekomen is, en als ik even opkijk word ik getrakteerd op een tweede geil kutje, mijn vingers beginnen gelijk een beetje grof in haar te dringen.

Bij Irene druk ik mijn wijsvinger wat langzamer naar binnen, op zoek naar het schaambeen, de plek waar de gevoeligste stukjes te vinden zijn, en ik masseer in kleine stotende en draaiende bewegingen, en hoor al direct de uitwerking in haar gekreun.

Haar rood gelakte nagels verschijnen op haar klitje, ze draait snelle rondjes terwijl ik haar in hetzelfde tempo blijf verwennen met mijn tong en vingers, haar gehijg wordt sneller, en haar heupen bewegen schokkend op en neer als ze langzaam maar kreunend klaarkomt.

Maar ook Veronica heeft niet veel meer nodig, haar eigen vingers en de mijne diep in haar kutje voorzien haar al in extase, en schokkend valt ze ook voorover, naast haar vriendin.

Een enorme trots giert door mijn lijf, twee volwassen vrouwen, heerlijk klaargekomen dankzij mij.

Zelfverzekerd kruip ik op het bed, en geef ze een pets op de billen, de kont van Irene beweegt heerlijk golvend mee als ze even gromt, en dan omhoog komt te zitten.

"Hmm, heb je nog wat lekkers voor mij ?” hoor ik haar zeggen, als haar kontje heen en weer beweegt

Ik sla nog een keer op de strak gespannen billen en zet mezelf vlak achter haar. “Ja, wil je nog iets lekkers dame … wil je mijn harde pik in dat sappige kutje van je?” grom ik opgewonden.

Ze duwt haar lijf naar me toe, mijn pik klemt zich tussen mijn onderbuik en haar billen als ik mijn handen om haar bovenlijf laat gaan en haar tieten vastpak

Met haar vingers trekt ze mijn pik omlaag en zonder moeite voel ik waar warme gleufje mijn pik opslokken.

Ik merk het verschil tussen haar kutje en die van Veronica, ze is minder ‘strak’ maar in geen manier minder lekker ..

Mijn onderlijf beweegt met stoten naar voren, die ze hijgend beantwoordt door haar billen draaiend terug te duwen, haar borsten bewegen in mijn handen als volleyballen op het strand.

Haar geile geluiden bij elke beweging maken me nog harder, en met intense stoten neuk ik zoals ik nog nooit gedaan heb.

Met vriendinnetjes of onenightstands was ik vaak zachtaardig, maar deze vrouwen hebben een ander beest in mij wakker gemaakt.

Zoals in een pornofilm pomp ik mijn lijf tegen dat van haar, mijn handen klauwen ruw in haar heerlijke tieten en zo te horen geniet ze zelf ook hiervan.

Na een wilde beweging schiet mijn pik uit haar, en klapt bijna dubbel tegen haar billen. Met een pijnlijke schok door mijn lijf laat ik haar even los, waarop ze direct reageert door vooruit te kruipen en op haar rug te draaien naast Veronica

Beide dames liggen uitdagend met hun benen uit elkaar, maar Irene streelt het been van Veronica: "Vergeet dit sletje niet hé” lacht ze, als ik langzaam dichterbij kom.

Ik kruip over de knieën van Veronica en druk mijn pik omlaag tegen haar uitnodigende spleetje.

“Zeker niet … “ grom ik, als mijn heupen omlaag zakken en mijn pik diep naar binnen graaft.

Een diepe geile zucht als ik langzaam naar binnen ga, ze rolt haar ogen en bijt op haar onderlip, ik voel hoe ze haar knieën omhoog trekt en me nog dieper ontvangt.

‘Hoor je dat, jouw vriendin noemt je een slet … wat denk je daarvan’ grom ik in haar oor.

‘Ze doet maar, als ik daar zo’n geile vent mee in bed krijg …’ hijgt ze, als haar enkels om mijn onderlijf sluiten en ze haar heupen omhoog brengt.

Ik probeer mijn gedachten te verzetten, ik wil dit uitrekken, ik wil dit volhouden … alletwee die geile wijven wil ik zo lang mogelijk neuken nu.

Als na een paar minuten de grip van Veronica verslapt, kijkt ze opzij ‘hmm jouw beurt lieverd’ zucht ze als ik langzaam opschuif naar de voluptueuze blondine

Irene pakt haar knieholtes vast en trekt haar benen omhoog ‘kom hier geile aap’ gromt ze, terwijl ik mijn pik weer in de aanslag breng en tegen haar gapende spleetje duw.

Ik grijp haar tieten ruw vast en duw ze tegen elkaar “Me monkey … Me fuck bitch” grom ik lachend.

Ze knijpt heerlijk met haar onderlijf, ik voel de spieren in haar spleetje om mijn pik klemmen, en ik heb moeite om me te concentreren nu Veronica haar nagels over mijn rug en billen laat krassen.

Irene merkt dat feilloos op, haar hand streelt mijn gezicht: 'Kom maar, spuit je ballen lekker leeg …’ kreunt ze geil, wat mij werkelijk over de rand jaagt .

Met een laatste inspanning pers ik mijn onderlijf tegen haar aan, en voel mijn hersens even uitschakelen.

Ze kreunt aanmoedigend dat ze mijn zaad voelt, spuit maar lekker geile vent …

Langzaam krimpt mijn pik en ik rol tussen de dames op het bed, ik voel hun handen over mijn borst en buik, en Veronica kust mijn wang. ‘hmm even pauze, en dan verder hé’ lacht ze gemeen

Het duurt een paar minuten, maar met de mond van Irene tegen mijn ballen en haar tong over de lengte van mijn halfharde pik voel ik de schokjes als ik weer heerlijk stijver word.

Ze kijkt me aan en zegt dat ze me even klaarmaakt en schoonlikt voor Veronica, haar mond beweegt alweer geil op en neer over mijn pik.

Langzaam laat Veronica zichzelf zakken en begint kleine rondjes met haar heupen te draaien, mijn pik lijkt als een kurk in een wijnfles te bewegen.

Ik speel met haar borsten, zeker 2 maten kleiner dan de dikke tieten van Irene, maar lekker hard en puntig, en ze gromt als ik de tepels ruw vastpak.

Haar billen ketsen omlaag om mijn pik maar zo diep mogelijk in haar op te nemen, ik zie haar lipjes strak om mijn staaf klemmen als ze weer omhoog gaat, en zich weer laat zakken en mijn ballen bijna plat duwt met haar kontje.

Irene kust mijn borst, en likt over mijn tepels ze kijkt me geil aan als haar tongetje over mijn borst omhoog gaat en me een kus geeft. “Ga jij me nog een keertje lekker likken” gromt ze, en zonder antwoord af te wachten kruipt ze met gespreide benen over mijn gezicht, en begint haar spleetje over mijn gezicht te bewegen.

Met mijn tong diep in haar kutje proef ik haar sappen, maar ook het restje van mijn eigen zaadlozing. mijn handen knijpen in haar billen en ik duw mijn gezicht stevig tegen haar kruis aan en laa tmijn tong stevige rondjes draaien in het geile grotje.

Haar vingers bewegen over haar klitje, terwijl ze schuddende en draaiende bewegingen maakt op mijn gezicht. Ik hoor alle twee de dames kreunen, als ik me nu beter in de hand kan houden na mijn eerste orgasme.

Boven mij zie ik de golvende tieten van Irene, en ik breng mijn handen omhoog om ze te grijpen.

Net als bij Veronica pak ik ze stevig vast, en speel met de harde tepeltjes.

Haar adem versnelt weer een beetje, ik voel hoe ze steviger omlaag drukt en intensiever haar kruis over mijn gezicht wrijft. Mijn vingers graaien dan ook ruwer in de bungelende tieten, en ze leunt voorover met schokkende heupen als ze nog een keer klaarkomt.

Ook de krakende stem van Veronica kondigt al aan dat ze geniet, haar vingers op mijn borst beukt ze op en neer, diepe zuchten en luider gekreun, maar ik kan haar niet zien omdat Irene nog steeds op mij zit en mijn gezicht gevangen houdt in haar heerlijke dijen.

Mijn happende en likkende bewegingen laten haar rillen, ze is nog gevoelig van haar orgasme van daarnet, en ze klemt haar knieën wat strakker om mijn hoofd, met haar vingers in mijn haren.

Met wild draaiende bewegingen schuurt Veronica over mijn onderlijf, mijnpik als een dikke lepel diep in haar spleetje en ik hoor haar opgewonden gekreun als ze heerlijk klaakomt.

Ik kan het niet meer houden nu, voor een tweede keer stromen mijn ballen leeg, dit keer minder sterk, en korte pulsen, maar nog steeds een hemels gevoel met zo’n strak knijpend kutje strak om mijn paal.

Voor een tweede keer komen de dames tegen me aanliggen, afwisselend kussen ze mij en mijn armen stevig om zich heen trekkend.

Langzaam ontspannen we, en na een tijdje kleden we ons weer deels aan, en drinken een drankje in de huiskamer.

De telefoon van Irene piept even, ze leest het berichtje en ik zie haar even glimlachen en naar Veronica kijken.

‘Hij vraagt of we plezier hebben,' zegt ze met een knipoog naar mij.

“Wie, hij …” vraag ik een beetje verbaasd, want ik dacht dat ze net als Veronica single zou zijn.

Ze laat een foto zien, Irene en een man, lachend en als een gelukkig koppel op het strand ergens.

Ik ga achter haar staan en laat mijn handen om haar borsten glijden “Leuke vent … neukt hij je niet genoeg dan” zeg ik in haar oor, als ik haar tieten nog eens stevig vastpak.

Ze brengt haar hoofd wat naar achteren en ik kus haar mond terwijl mijn vingers om haar dikke tepels draaien. Ze kreunt zachtjes als haar tong beweegt tegen de mijne

Als onze kus verbreekt kijkt ze me met haar geile ogen zwijgend aan.

“Anders zet ik mijn nummer en adres wel in dat telefoonte hoor … kan je altijd langskomen voor een beurt” lach ik brutaal

Tot mijn verbazing geeft ze de telefoon direct af .. ‘hmm graag’ gromt ze diep

Ik open de contacten, voer mijn nummer in, en als naam zet ik “Verzorging” met mijn postcode huisnummer als adres.

Voor ik de telefoon terug geef, bel ik mijzelf even, en hoor mijn ringtone overgaan.

Ik vis mijn telefoon naar boven, maak een snelle foto van haar borsten … “Geil sletje” en ik laat het zien als ik op opslaan druk.

Ze lacht even ongemakkelijk als ze mijn contact leest: 'Verzorging ?’ vraagt ze, en ik knik … “Ik had ook geile student kunnen zetten, nietwaar … “zeg ik brutaal met een kus in haar nek

‘En als je langskomt, kan het zomaar gebeuren dat er een paar huisgenoten zijn, vraag maar aan Veronica’

Mijn hand zakt weer omlaag, en ik speel over de stof van haar kleine slipje ‘En ik weet zeker dat jouw hongerige kutje dat ook wel een keer wil meemaken!’
Trefwoorden bij dit verhaal: Creampie, Milf, Moeder, Studenten, Vreemdgaan, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Dorien In De DaunaDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Schaamlippen, Pijpen, Sperma, Neuken,
"Dorien ging een lang weekend naar het kuuroord om bij te tanken. Heerlijk relaxen en, als vrouw alleen zou ze daar ook seks genoeg krijgen, een fijne bijkomstigheid Het is een kuuroord met beeldententoonstelling en saunacomplex en ..."
18-07
0
Betalen Met BontjasDoor: Poolvosfoxy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont,
"Als consultant had ik sinds kort een nieuwe klant. Eigenlijk wilde ik haar niet bedienen omdat ik bijna met pensioen ben, maar het was een lekker wijf en ik hoopte altijd nog dat ik haar een keer kon neuken. Enige tijd geleden had ik, na voo..."
18-07
9.5
Kimberley Wil GedomineerdDoor: Ingid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Vreemdgaan, Trio,
" i BART Ik, onderdanige vrouw van 27, zoek dominante oudere man, 50 , die wil heersen over mij. Breda of directe omgeving. i Ik las de advertentie en kreeg gelijk een stijve. Ik haalde hem uit mijn broek en vergrootte de naaktfo..."
18-07
9.1
De Opdracht 1.2: Naar HuisDoor: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Anaal, Meesteres, Opdracht,
"De rest van de middag hoor ik niks meer van je via de app. Het loopt tegen half vijf als ik mijn spullen in pak om richting huis te gaan. Een paar minuten later stap ik in de auto en stel de navigatie in naar jouw huis. 1u25minuten zegt maps. Mijzelf..."
18-07
8.4
Borsten PleaseDoor: Dick Brommer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Borsten, Cowgirl, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen,
"Hoewel dit verhaal prima op zichzelf kan staan, is het een vervolg op Het Verkeerde Flesje waarin Johnny wordt afgetrokken door Ellie, de vriendin van zijn vader, en een vriendin van haar omdat zijn stijve vanwege Viagra niet meer weggaat. ..."
18-07
9.6
AutopechDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wandelend langs die N weg, genoot ik van de bomen, vogels en ogenschijnlijke rust. Ik sloeg af, naar een bospad, voor nog meer rust. En om mijn blaas te legen. Er stond een mobiel toilet, dat was dus wel handig. Door mijn lengte, kon ik door het gaas..."
18-07
8.8
Geile Slet En Haar VriendinDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Toilet, Vakantie, Vluggertje,
"Afgelopen zomer was ik een paar dagen in Barcelona. Ik was er voor werk, maar besloot het weekend te blijven voor wat vrije tijd, beetje stoom afblazen. Die zaterdag ging ik na het eten nog ergens een drankje doen. Het was overal lekker druk en ook v..."
17-07
8.9
De Overtocht (hetero) - 2Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werden we gewekt door de wekker van Noortjes telefoon. We waren tegen elkaar aan in slaap gevallen op het onderste bed. Noortje opende het gordijn, stapte uit bed en greep naar haar telefoon om de wekker uit te zetten. Het was een..."
17-07
8.9
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8.2
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Marokkaans, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
8
 
Klik hier voor meer...