Opwindend.Net
Datum: 11-08-2018
Stemmen: 125x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 28063x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Belofte Maakt Schuld - 1
Door Nina7 - Mijn Profiel Pagina

35 jaar geleden:

Ik wa15 jaar toen ik mijn eerste echte verkering/relatie kreeg. Ik, Bas, zat op t VWO en ik leerde via vrienden een bijzonder aantrekkelijk meisje kennen, Mabel. Ze was een jaar ouder en zat ook een klas hoger op t VWO. Mabel had lang, lichtbruin haar, ze was 1.71 cm. ze had een stevig kontje en mooie borstjes, cup 75A. Ze had al enkele vriendjes gehad, ik had nog nooit een relatie oid gehad. Het enige seksuele wat ik deed was lekker rukken, bijna elke dag. Heerlijk!

De eerste tijd zoenden we wat, maar ik was echt verlegen... Ik durfde verder niets. Na enkele maanden wilde Mabel een stapje verder. Ik mocht haar borsten aanraken. Ergens in het bos deed ze haar bloesje half open en haar BH-tje van achteren los. Met trillende handjes schoven mijn handen via haar buik omhoog, onder haar BH en toen ik het zachte vlees voelde deed ik mijn ogen even dicht, zo heerlijk vond ik het. Ik voelde in mijn handpalmen haar tepels samentrekken en hard worden. Mabel zuchtte iets, ze was blijkbaar gevoelig..... Ik kneedde zachtjes haar borstjes, streelde ze, begon met haar tepeltjes te spelen en ze vond het fijn. Maar IK ook! Tjonge jonge, ik wist niet hoe heerlijk borsten konden aanvoelen! Ik liep verder de hele dag met een grote glimlach op mijn gezicht.

Mabel was al meer gewend van haar vorige vriendjes en wilde steeds meer. Ik was erg conservatief opgevoed en mijn moeder had me altijd op het hart gedrukt terughoudend te zijn met meisjes en zeker niet te neuken voor t huwelijk. Want je wist maar nooit of t meisje zwanger kon worden en elk meisje vindt het heerlijk om met een maagdelijke jongen te trouwen. ten minste, dit zei dus mijn moeder.

Meubel wilde meer en op een gegeven moment vroeg ze me haar kutje aan te raken. Weer kreeg ik trillende handjes en langzaam schoof mijn hand naar beneden. Ze had zelf haar broek opengeknoopt en ik schoof langzaam door in het onderbroekje. Toen ik bij haar schaamhaartjes aangekomen was, liet ze me stoppen. En daar, in haar slaapkamertje, deed ze snel haar broek en onderbroek verder naar beneden, stapte met een been uit een broek en spreidde staand een stuk verder haar benen. Ik omhelsde en knuffelde haar en zo stonden we. Weer schoof ik met mijn hand naar beneden en weer voelde ik de stugge schaamhaartjes. Langzaam schoof ik naar beneden, over haar venusheuvel. Daar hield ik even stil omdat ik t leuk vond te voelen hoe goed die venusheuvel in mijn handpalm paste. Mijn vingertoppen raakten zacht vlees, ik voelde het begin van haar schaamlippen! Wat zacht, wat dik, wat warm!!! Ik gleed verder met mijn hand en ik omvatte haar hele kutje. Eigenlijk moest ik wel een beetje wennen, ik had helemaal geen idee hoe een poesje eruit zag en hoe t aanvoelde, en nu had ik ineens een heerlijk gleufje in mijn hand. Ik masseerde en streelde haar vagina en ik voelde hitte en vochtigheid. Mabel kreunde dat ik er een vinger in moest stoppen en langzaam deed ik dat. Ik voelde haar dikke, buitenste schaamlippen wijken en ik voelde haar binnenste schaamlippen om mijn vinger heen krullen. Het was drijfnat en erg warm daarbinnen. Ik bewoog een beetje onhandig heen en weer, maar Mabel werd heet. Ze leek haar hele lichaam om mijn ene arm te krullen en haar geile kutje leek het middelpunt van haar lijf. Ik voelde ook allerlei ribbeltjes en zachtheid van binnen. Ik vond het een beetje apart, maar super lekker en supergeil! Mabel bewoog hitsig met haar heupen en ze smeekte me om harder, feller en dieper te gaan met mijn vinger. Dat deed ik graag en al heel snel kwam Mabel op mijn middelvinger klaar! En ik had haar clitje nog niet eens aangeraakt of zelfs maar gevonden!

Hier bleef t die dag bij. Ik werd wel nieuwsgierig en spoedig erna lag Mabel op bed, haar rokje omhoog en met wijd gespreide benen, waardoor ik uitgebreid onderzoek kon doen naar de geheimen van het vrouwelijk paradijsje. Ik verbaasde me over haar mooie vagina. Ik genoot van de geur, van de smaak en van de zachtheid van haar schaamlippen. Ze had de mooiste poes van de hele wereld.

Gelukkig vertelde Mabel tot in detail hoe alles werkte, wat lekker, wat geil en wat minder goed aanvoelde. Al snel werd ik een goede minnaar. Uiteraard mocht ik niet achterblijven en in deze tijd van ontdekken kwam ook mijn jongenspik aan bod. Ik wist dat hij goed van formaat was, ik douchte na t voetbal altijd met de jongens van mijn team en in rust was mijn penis al 12 cm.,hij was de grootste van alle teamgenoten.

Mabel was enthousiast, ze zag dat ik soms snel klaarkwam, maar ik kon zeker tweemaal achter elkaar sperma spuiten. Al snel leerde ze van mij de trucjes om mij maximaal genot te geven en we genoten erg van elkaar.

Mabel wilde, na een jaartje, neuken. Ze wilde niet vertellen of ze wel of geen maagd was, maar ik was t wel en dat wilde ik voorlopig nog zo houden. We deden steeds meer aan seks, dus Mabel begon me te smeken om haar te neuken. Maar ik hield mijn poot stijf (blijft een mooie uitdrukking in deze...)

Het kwam regelmatig voor dat we elkaar uitgebreid te grazen namen. Mabel vond het heerlijk om me uit te dagen, dus soms als we bij elkaar op mijn of haar kamertje waren, kleedde ze zich bijzonder geil uit en nam allerlei ordinaire houdingen aan om me op te geilen. Vlak voor mijn neus stond ze dan soms en duwde haar schaamhaar zowat in mijn neus. Ze zei dan hijgend: " ruik me, snuif me, ik ben nat van je". Of ze stond met haar rug naar me toe en boog langzaam, met iets gespreide benen, langzaam voorover. Hierdoor zag ik niet alleen haar heerlijke borsten bungelen, maar haar supermooie, strakke meisjeskutje kwam zo prachtig uit tussen haar sappige billen! Mijn pik stijgerde en voordat ze t wist likte en vingerde ik haar hete gleuf. Ik wist heel goed hoe ik haar kon laten klaarkomen en ik rekte het 'moment supreme' dusdanig, dat ze me half huilend smeekte om haar te laten komen. Een beetje gemeen misschien, maar ze deed t bij mij ook en ach, het was echt genieten.

Ik stond me ook wel eens voor haar af te trekken, terwijl ze zich ook begon te bevredigen. We konden elkaar heerlijk opwinden en overheerlijk laten klaarkomen

Maar ja, Mabel wilde neuken en ik nog niet. Soms maakte ze mijn pik superstijf en als ik dan mijn ogen van genot dichtdeed, klom ze snel, naakt, op me, om me te neuken. Maar het lukte me nog steeds om het te voorkomen. Soms smeekte ze me, met mijn stijve pik in haar hand vlak voor haar natte, openstaande kutje, of ik hem er toch echt niet in wilde rammen, maar ik deed t niet. Uiteindelijk deed ik haar de belofte, dat ik haar echt zou neuken totdat ze scheelzag, maar nu nog niet. Deze belofte hielp helaas niet echt om Mabel af te remmen. Ze wilde zo graag, en ikke niet.....

Stom toch?

Ik raakte ervan overtuigd dat Mabel de ware was. Ik wilde nog niet neuken, maar na twee jaar relatie wist ik: dit is de vrouw met wie ik wil trouwen! En volgens mij dacht Mabel dit ook. Helaas liep het anders.

Toen ik 17 was, Mabel 18, waren er diverse examenfeestjes. Mabel was geslaagd en zou naar de universiteit gaan. Op een van die examenfeesten gebeurde iets wat me heftig raakte.

Mabel was met een stel vriendinnen op een examenfeest en op zo'n feest waren de vriendinnen teveel aan het drinken. Ze raakten dronken. Het was verder een nogal saai examenfeest, dus de meiden zochten met hun dronken kop enig vertier. De geslaagde jongen had een oudere broer, Harm. Een ontzettende nerd, 23 jaar en cum laude afgestudeerd aan de universiteit. Als nerd stond hij de hele avond langs de kant te kijken naar de feestende jongeren. Nooit kwam er een meisje op hem af, iedereen wist dat deze jongen waarschijnlijk zonder partner door het leven zou moeten, zo'n nerderige sukkel was t. Mabel, met haar dronken kop, fluisterde haar vriendinnen dat ze een grap ging uithalen met Harm. Iedereen giechelen en ze moedigden Mabel aan! Mabel liep, een beetje wankel, op Harm af en ze sprak hardop: "zo, Harm, lekkere meisjes hier he? Heb jij al eens een meisje gezoend? Nee he? Heb jij wel eens tieten gevoeld? Nee he? Hier, kom eens?" En meteen pakte Mabel de handen van Harm en legde beide handen op haar borsten. Harm kleurde als een verkeerslicht, maar liet niet los. Met grote ogen keek hij naar zijn licht-knedende handen. De vriendinnen gierden het uit! Mabel ook. Mabel roept: "krijg je hier een stijve pik van?" Ze grijpt met een hand naar zijn gulp. Ze voelt een opstijvende leuter en ongeremd door de alcohol opent ze vlotjes zijn broek en haalt daar een stijf pikkie uit. Mabel lacht hem uit vanwege zijn opwinding en de vriendinnen beginnen "neuken, neuken, neuken" te roepen! Mabel, die niet goed meer weet wat ze doet door de alcohol, draait zich om, bukt voorover, doet haar jurkje omhoog, schuift haar slipje opzij en zet Harm's stijve pikkie op haar gleuf. Harm reageert instinctief en duwt in een keer zijn stijve naar binnen. Mabel kijkt geschokt op, met grote ogen, en wil hem stoppen. Harm denkt er anders over, pakt haar heupen en na tien harde beuken spuit hij zijn vruchtbare zaad in de halfnatte kut van Mabel! Snel verdwijnt Harm, zijn broek dichtknopend. Mabel kijkt verbijsterd naar haar vriendinnen, terwijl uit haar kutje druppels zaad op de grond vallen. De vriendinnen kijken ook geschokt en weten niet wat te doen. Mabel staat wankelend recht, doet haar slipje en jurkje recht en loopt ontdaan naar buiten.

De volgende dag, het is dan zaterdag, ga ik naar het voetbalveld. Enkele jongens kijken me bezorgd aan. Ik wist nog nergens van en vraag wat er is. Tom, mijn beste kameraad loopt naar me toe en vraagt of ik t al gehoord heb. Ik weet nergens van en Tom vertelt hakkelend dat vele getuigen gezien hebben dat Harm publiekelijk mijn Mabel heeft geneukt en dat hij in haar is klaargekomen. Oh ja, Mabel wilde het graag en zij nam het initiatief. Ik was geschokt van dit verhaal! Mijn Mabel, die een ander neukt! Was ze zo wanhopig omdat ik steeds weigerde? Ik was woedend, maar ja, we moesten voetballen. Ik zal je zeggen, ik had geluk dat ik niet met drie rode kaarten eraf gestuurd was!

Ik zocht geen contact met Mabel, ik was zo boos, verdrietig, afgewezen! Ik wist dat ik niet verder kon met de vrouw waar ik echt mee had willen trouwen, die ik voor altijd mijn geliefde had willen noemen.... Een paar dagen later kwam ik Mabel tegen. Ze schaamde zich en huilde en huilde toen ze haar excuses kwam aanbieden. Maar ik zag t niet meer zitten, ik was klaar met haar!

Mabel bleek in verwachting te zijn van Harm. Beider ouders hebben overlegd en ervoor gekozen om hen toch samen te laten trouwen. Harm vond een ontzettend goede baan in Oost-Groningen en zo verliet de getrouwde Mabel haar vertrouwde wereldje.

Nu, 35 jaar later, moest ik weer eens aan Mabel denken. Mijn echtgenote is twee jaar geleden overleden en zo langzamerhand kom ik zelf weer een beetje tot leven. Ik ben altijd als een betrouwbaar man door t leven gegaan, iedereen waardeerde mijn stabiliteit, mijn eerlijkheid en mijn oprechtheid. Maar op een gegeven moment bedacht ik me dat ik nog steeds een belofte nog niet had waargemaakt. Ik had Mabel beloofd dat ik haar zou neuken en dat heb ik nog niet gedaan. Ik was nu een vrij man, dus ik wilde mijn belofte toch waar gaan maken. Kijken wat ervan komt.

Via via kwam ik achter haar adres. Ze woonde nog steeds in Oost-Groningen. Ik deed de stoute schoenen aan en stapte midden in de week, overdag in de auto en reed rechtstreeks naar het adres. Ik wist echt niet wat er van zou komen, hoe het met Mabel was, of ze nog met Harm samen was, hoeveel kinderen ze had, enz. Toen ik bij het adres kwam, keek ik op van het enorme landhuis waar ik voor stond. Harm is rijk geworden! Ik reed via de oprijlaan richting het huis en parkeerde mijn auto naast een BMW M5. Ik liep naar de voordeur en belde aan. Een prachtige vrouw deed open, gekleed naar de laatste mode, een grote zonnebril op de neus. Het was Mabel. Ze wilde blijkbaar net vertrekken, maar toen ze me zag viel ze stil en deed haar hand voor haar mond. BBB...Bas... Ben jij het echt? Kom binnen, ik wilde net weggaan, maar dat kan even wachten... Tjonge, Bas, ik herkende je meteen, ga zitten, wat wil je drinken? Ik ging op een heerlijke bank in een prachtig ingerichte kamer zitten en keek eens rond. Wat een luxe, wat een prachtig huis. Ik nam de koffie aan en Mabel, die erg nerveus deed, ging tegenover me zitten. Ze wilde een beetje geforceerd gezellig kletsen, maar ik onderbrak haar. Ik kwam meteen ter zake.

Ik vertelde dat ik nog maar 1 belofte in mijn leven niet heb waargemaakt. En ik wil dat toch graag gaan doen. "Oh, zei Mabel, wat is die belofte dan en wat heb ik er mee te maken?" Nou, ik heb jou ooit beloofd dat ik je op een zeker moment zou neuken en ik wilde met jou bespreken of ik mijn belofte kan komen waarmaken of niet. Mabel keek me geschokt aan en begon te stotteren.....

Hoe zal dit verder gaan?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Belofte Maakt Schuld - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: De Koningin Van...Door: Jurre Jacobs
Gelezen: 220x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-04
n.v.t.
:: Maandagavond & Dinsdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 4136x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.3
:: Maandag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 3354x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.0
:: ZondagDoor: Duiveltje
Gelezen: 6339x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.1
:: ZaterdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 5759x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.6
:: Vrijdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 6001x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.7
:: Spannend Leven Van... - 19Door: Sandrawild
Gelezen: 2853x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Klaarkomen, Vreemdgaan, Voyeur, Buitensex
14-04
8.6
:: DonderdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 9407x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
9.0
:: Mijn Vrouw Heeft... - 19Door: Stranger
Gelezen: 3900x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
8.2
:: WoensdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 9379x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-04
8.9
:: Het Feestje Met Oude BekendeDoor: Silvia
Gelezen: 11125x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten Sex, Trio,
10-04
7.6
:: DinsdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 11171x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.0
:: Maandag - 1Door: Duiveltje
Gelezen: 18979x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
8.9
:: Vrijdag - 1Door: Duiveltje
Gelezen: 16877x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
8.7
:: De Verbouwing - 6Door: MereluittG
Gelezen: 6768x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-04
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net