Opwindend.Net
Datum: 12-08-2018
Stemmen: 169x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 28298x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Belofte Maakt Schuld - 2
Door Nina7 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Belofte Maakt Schuld - 1

Mabel keek me geschokt aan toen ik vertelde dat ik een belofte wilde waarmaken en haar dus kwam neuken. Ze stotterde, kleurde rood, maar meteen werd ze woedend! "Dus meneer wilde me vroeger nooit neuken, en nu, honderd jaar later komt meneer zomaar binnenstappen en wil het nu wel! En dan ook nog nu ik met een ander getrouwd ben! Klootzak!!!" Woest sprong Mabel op, liep naar de voordeur en schreeuwde dat ik kon vertrekken! Ik vond dit geen goede start en daarom bood ik meteen mijn excuses aan en vroeg of ik toch nog even iets kon drinken voordat ik die reis van drie uur terug zou gaan ondernemen. Mabel leek boos te blijven, maar na meerdere verzoeken zakte het af en met een nors gebaar zette ze me een glaasje water voor.

Toch kwam het gesprek op gang. Ik vertelde dat ik als kunsthistoricus de hele wereld over reisde, dat ik twee volwassen kinderen had, dat ik na t overlijden van mijn vrouw lang in een diep dal had gezeten, en dat ik heel lang veel verdriet heb gehad over het vertrek van Mabel uit mijn leven.

Mabel luisterde steeds aandachtiger en begon ook te vertellen. Ze heeft nooit een baan gehad, haar man Harm verdiende zoveel en hij vond het niet gepast dat zijn vrouw ook zou werken. Ze hebben drie kinderen, twee zoons die al langere tijd in het buitenland leven en werken en een dochter van 20, die het bedrijf van Harm over gaat nemen en die parttime aan de Harvard University studeert. Mabel vertelt erg veel steun en plezier met haar dochter te hebben, ze is haar allerbeste vriendin en ze weten alles van elkaar. Harm heeft een heel groot accountantbedrijf met bijna twintig vestigingen. Mabel vertelt dat zij ook heel veel verdriet heeft gehad bij t verplichte afscheid van Bas, maar dat t haar eigen schuld was.

Ik vroeg door over die situatie op t feest, want we hadden er eigenlijk nooit over gesproken. Mabel moest bijna huilen toen ze vertelde zo stom te zijn geweest om met haar dronken kop Harm uit te dagen. Ze heeft er lang spijt van gehad (ze is meteen gestopt met t drinken van alcohol), maar uiteindelijk heeft ze toch een welvarend leven. Ik vroeg haar of ze gelukkig was, maar daar hief ze alleen maar haar schouders bij op.

Ik bekeek Mabel nog eens goed. Ze zag er uitstekend verzorgd uit. Ze was nog steeds slank, iets minder dan vroeger natuurlijk, maar haar borsten leken inmiddels een Bcup te hebben. Haar mooie gezicht was nog vrij rimpelloos en al pratende vond ik haar per minuut knapper worden. Ik vond wel dat ze niet echt gelukkig over kwam en dat kwam ook steeds meer naar voren in het gesprek.

Ja, het werd gezelliger. Ik was toch een beetje te direct geweest met mijn vraag... Ik zag weer een glinstering in haar ogen terugkomen, toen ik diverse mooie herinneringen aan onze tijd samen ophaalde. Ook Mabel had nog veel goede herinneringen en al spoedig zaten we naast elkaar met tranen in de ogen te lachen. Onverwacht gaf Mabel me een knuffel van plezier en ik weet niet of t per ongeluk was, ik voelde haar borsten en dat deed me best veel. We dronken een kopje thee en koffie en het leek alsof we weer 16/17 jaar waren. Wat hadden we een lol!

Mabel vroeg ineens weer naar mijn belofte. Ze kon zich nog goed herinneren dat ik die belofte deed. Semi-boos sloeg ze me op mijn bovenbeen en riep verongelijkt dat het zo stom van me was dat ik haar niet wilde neuken! Ze vertelde me dat ze nog nooit zo gesmacht had naar een goede beurt! Ook vertelde ze dat Harm seksueel niet zoveel voorstelde, hij was snel opgewonden, bedreef de liefde op een technische manier en hij hield het nooit meer dan 50 seconden vol voordat hij klaarkwam. Ja, ze hebben wel kinderen gekregen, maar veel plezier had Mabel niet aan hun gezamenlijke sekspartijtjes. Mabel zei: " ook al neukten we niet, ik was zoveel meer opgewonden en geil na een half uur met jou, Bas... en och, wat heb ik jouw mooi gevormde en grote penis gemist, zeg!" Oei, dat was me een ontboezeming!

Ook ik begon weer over mijn belofte. Mabel keek me uitdagend en vertwijfeld aan. "Je meent t echt he, je wil me echt neuken, of niet?" Ik beaamde dat ik dat inderdaad wilde. Mabel verzuchtte dat ze Harm altijd trouw is gebleven, deels omdat ze het gebrek aan goede seks een beetje als straf zag voor haar stomme handelen. Maar nu, al die vaste gedachten kwamen onder druk, omdat ik zomaar ineens aan de horizon verscheen. Mabel zakte terug in de bank en zuchtte diep. Ze zei dat ze steeds meer ging twijfelen, want het kon natuurlijk niet, maar dat ze nu zomaar een heerlijke neukbeurt aangeboden kreeg, tja, moest ze die wel afslaan?

Ik nam het initiatief en begon haar mooie gezichtje in mijn handen te nemen. Ik keek haar diep in de ogen aan en zei dat ik haar nog steeds zo mooi vond, dat ik haar dolgraag wilde beminnen en dat ik een stijve in mijn broek had zitten. Mabel schaterde het uit, deels van de zenuwen, maar ineens keek ze me diep in mijn ogen aan en kwam dichterbij. We zoenden. Eerst voorzichtig, maar alras op een dampende manier! Mabel was zo gretig! Ze duwde haar tong naar binnen en we speelden een vurig tongenspel. Ik streelde haar gezicht en haar hals, maar Mabel gromde dat ik haar tieten moest pakken. Ondertussen knoopte ze snel haar dure blouse open, reikte naar achteren om haar BH te openen en daar vielen haar borsten uit hun houder. Ik greep gretig die rijpe tieten en kneedde zoals ik dat de allereerste keer deed, want zo voelde t aan. Ze waren zachter en groter geworden. De harde tepels waren groter en bruiner geworden en tjonge, wat waren ze mooi. Terwijl ik haar intens tongde, beminde ik haar borsten met mijn handen. Ik stopte, want ik wilde haar borsten zien. Ik keek met grote ogen en dit wond Mabel nog meer op. Ze pakte haar tieten aan de onderkant en presenteerde ze op die manier aan mij. Ze vroeg me ze te kneden, likken, zuigen en wat ik nog meer kon bedenken. Dit deed ik dan ook meteen.

Ondertussen begon Mabel mijn broek te openen. Ze voelde natuurlijk dat mijn pik superhard stond en terwijl ze mijn broek opende, kneedde ze al een beetje mijn leuter. Ineens voelde ik dat mijn stamper bevrijd werd. Mabel begon meteen met aftrekken en ze boog voorover om haar zachte, hongerige lippen over mijn eikel te laten zakken. Meteen pijpte ze me in een hoog tempo! Ooohhh, wat deed ze dit lekker! Echt lekkerder dan mijn vroegere echtgenote! Ik kon t niet laten door er echt even ervoor te gaan zitten. Wat een genot! Ze betrok ook mijn overvolle ballen erbij en zo zat ik te genieten!

Oei, ik voelde de eerste signalen van opkomend sperma, dus ik nam Mabel weer in mijn armen en vroeg of ik haar volle glorie mocht ontdekken. Mabel stond op en op de meest geile manier (die ik nog zo goed van vroeger kon herinneren) ontdeed ze zich van haar broek en slipje. Natuurlijk stond ze met haar rug naar me toe en boog ze naakt heel diep voorover. Haar kale kutje presenteerde zich vlak onder haar heerlijke, malse billetjes en WoW, wat zagen haar schaamlippen er uitnodigend uit. Langzaam schoof Mabel haar hand tussen haar benen en begon te masturberen vlak voor mijn neus. Ik zag haar vingertoppen geil over haar clitje gaan in een hoog tempo. Haar schaamlippen leken iets dikker te worden. Ook zag ik t eerste vocht verschijnen, want ongetwijfeld wond het Mabel erg op dat ze intens begeerd weer door mij, maar ook dat ze zichzelf masturbeerde voor een halve vreemdeling. Ja, daar ging de eerste vinger naar binnen. Haar schaamlippen weken soepeltjes naar buiten, alsof ze niets anders doen. Terwijl Mabel zich vingert, fluistert ze: "Ah, Bas, ik heb je zo gemist! Heb jij mij gemist, heb je dit hete kutje gemist? Al die jaren heeft deze kut op jouw grote pik gewacht en nu is t zover. Kom in me, alsjeblieft! Ik hield het niet meer, maar toch wilde ik nog even wachten (ja, ik blijf diezelfde sukkel net zoals vroeger!), want ik wilde Mabel eerst verder nog even voelen en proeven. Terwijl ze zo voor me voorover staat, kruip ik naar voren en lik haar schaamlippen met mijn natte tong. Mabel huivert van genot en spreidt haar benen. Ze kreunt, zeker als ik met mijn tong naar haar clitje ga. Mabel is zo lief om haar clitje vrij te maken, waardoor ik haar directer op de clit kan likken. Ikmoet wel voorzichtig zijn, de clit is echt heel gevoelig, maar gelukkig gaat t me goed af en voel ik dat Mabel op haar benen begint te trillen. Ik pak haar bij de heupen beet, Mabel roept luid: "Ja, neem me, neuk me, stop je pik in me!", maar ik pak haar beet om haar neer te leggen. Zodoende kan ik haar verder likken en vingeren, maar ik krijg zomaar een klap van Mabel in mijn gezicht! Boos dat ze is! Ze ligt op haar rug en op het moment dat ze uitroept: "Stomme klootzak, kom je hiernaartoe om me te neuken, doe je t nog niet! Lul, neuk me NU, anders wurg ik je!!!" spreidt ze haar benen zo wijd mogelijk en trekt ze mijn snoeiharde pik richting haar kut.

Er is geen weg meer terug, ik laat me op haar vallen en duw mijn heupen maximaal naar voren! In een keer goed, volgens mij, want mijn knuppel wordt omhelst door nat en warm vlees! Wat een heerlijk gevoel! Mabel haalt nog even snel een stukje van haar binnenste schaamlip naar buiten en ze spoort me aan om als een slaghamer te beuken. Dat doe ik dan ook! Ik beuk op Mabel in alsof ik nog nooit geneukt heb! Mabel kreunt en hijgt en geniet. Ze fluistert geile dingen in mijn oor, over hoe groot mijn pik is, hoe lekker het aanvoelt, hoe blij ze is dat ze eindelijk door mij geneukt wordt en dat ze me nooit meer wil missen.

Zo neuken we wild en onstuimig door. Ik wil nog niet klaarkomen, dus ik hou wat in. Mabel kruipt onder me vandaan en gaat naar de keuken om op de tafel te zitten. Ze sleurt mij mee door mij mee te trekken, terwijl ze mijn pik in haar hand heeft. Ze wil nu op de keukentafel geneukt worden! Ze wil namelijk goed kijken naar mij en naar mijn dikke pik in haar kut. De tafel heeft een prima hoogte, ik ga voor haar staan en kijk naar haar. Ze is helemaal naakt, haar tieten hangen rijp te wezen en zijn prachtig. Ze trekt haar knieŽn op, waardoor haar openstaande kutje precies op pikhoogte klaarstaat om gevuld te worden.

Ze pakt mijn leuter weer, beweegt mijn eikel even lekker door haar schaamlippen en zet de kloppende eikel voor haar neukopening. Ze is er zeiknat en ik glij dan ook soepel naar binnen, Mabel een diepe hijg loslatend. Ik pak haar stevig beet en begin weer te neuken! Oei, wat is ze heet en strak vanbinnen. Ik neuk zoals ik nog nooit geneukt heb en ik zie dat Mabel me voortdurend aankijkt. Soms kijkt ze naar beneden, ze geniet van mijn stampende pik die haar hete kutje doorklieft, maar bovenal kijkt ze zielsgelukkig in mijn ogen... Ze komt klaar en terwijl ze me aan blijft kijken en ik de diepe geilheid in haar ogen zie, komt ze diep kreunend en grommend klaar. Ik voel veel nattigheid om mijn pik en ze slaat haar benen om mijn heupen heen om me nog meer aan te sporen om door te gaan.

Dan zwaait de keukendeur open en komt er een kordate jongedame binnengelopen. Ik schrik me te barsten, maar deze jongedame kijkt alsof ze niet anders gewend is een neukend stelletje te zien op de keukentafel en ook Mabel smeekt me gewoon door te gaan. Tja, dat kan ik niet... Ik stop, terwijl ik nog wel door Mabels benen gevangen zit in haar natte gleuf. De jongedame zegt tegen Mabel: "Zo, dit is dus die Bas." Mabel bevestigt dit glunderend. Ik kijk verbijsterd de beide dames om de beurt aan. Ik stotter iets en de jongedame begint uit te leggen: "Mijn naam is Gerlinde, ik ben Mabels dochter en ze heeft me wel eens verteld dat ze altijd trouw zou blijven aan papa, behalve als Bas langs zou komen. Ik zie nu dat ze niet trouw is aan papa en daarom moet jij Bas zijn. Oh ja, ik ben vernoemd naar jouw moeder, maar dat had je al wel door, toch?"

Mijn oren staan te klapperen! Wat een heftige informatie! Ik hoor inderdaad dat deze dochter dezelfde naam heeft als mijn moeder (Mabel was dol op mijn moeder), maar verder moet ik dit alles even verwerken. De dochter gaat verder: "Ja, ik weet van jullie vroeger. Mijn moeder vertelde af en toe hoe prachtig jouw penis moest zijn en ik weet ook dat t seksleven van mijn ouders bijzonder slecht is. Ik gun mijn moeder dat je langskomt Bas, maar ik word wel nieuwsgierig nu." En ze loopt naar ons toe en kijkt tussen onze lijven door naar beneden, waar mijn harde pik nog half in Mabels gleuf verborgen zit. Mabel verschuift iets, waardoor Gerlinde beter mijn dikke pik kan zien. "Nou, moeder, je hebt niets teveel gezegd! Die penis is echt dik en groot en mooi strak! Ik krijg er ook bijna zin in!"

Wacht even, dit wordt te gek! Zit die dochter nu ook te solliciteren naar een neukbeurt? Ik wilde mijn pik uit Mabel halen, maar nu wacht ik daar even mee. Ik duw langzaam mijn pik weer naar binnen en beide dames glimlachen. Ze hebben t gezien en vatten het op dat ik weer wil! Mabel spoort me aan en zo gaan we weer neuken, dit keer onder toezicht van Gerlinde. Ik vind de situatie toch wel heel erg geil en beuk met hernieuwd enthousiasme diep door! Mabel hijgt en steunt en lijkt weer klaar te komen. Ik ga ook spuiten en ik hijg waar ik mijn sperma kwijt kan. Gerlinde vraagt nadrukkelijk of ik tegen de borsten van Mabel kan spuiten, dan kan ze zelf ook toekijken. Zo gezegd, zo gedaan, ik beuk nog vier keer door en vliegensvlug haal ik mijn brandblusser uit Mabels neukholletje en richt al trekkend op haar tieten. Mabel kijkt toe, Gerlinde kijkt toe en met grote ogen zien de dames zes dikke stralen kokend zaad uiteen spetteren op de rijpe tieten van Mabel. Tjonge, wat is dit orgasme intens, ik wankel, maar kan blijven staan. Ik moet een stap achteruit zetten en terwijl ik wankelend een zitplaats opzoek, pakt Gerlinde mijn nog steeds stijve pik, knijpt erin, streelt m even en neemt wat resten sperma van mijn leuter. Ze likt haar handen af en knikt instemmend. Ze zegt: "Dit is de eerste keer dat ik echt sperma zie en proef. Smaakt goed hoor!" en ze loopt naar haar moeder en begint haar tieten en buik schoon te likken.

Terwijl ik dit moeder-dochtertafereeltje bezie, realiseer ik me dat ik nog niet klaar ben in dit schitterende landhuis...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Belofte Maakt Schuld - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: De Koningin Van...Door: Jurre Jacobs
Gelezen: 166x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-04
n.v.t.
:: Maandagavond & Dinsdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 4131x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.3
:: Maandag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 3351x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.0
:: ZondagDoor: Duiveltje
Gelezen: 6333x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.1
:: ZaterdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 5756x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.6
:: Vrijdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 5999x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.7
:: Spannend Leven Van... - 19Door: Sandrawild
Gelezen: 2853x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Klaarkomen, Vreemdgaan, Voyeur, Buitensex
14-04
8.6
:: DonderdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 9407x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
9.0
:: Mijn Vrouw Heeft... - 19Door: Stranger
Gelezen: 3900x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
8.2
:: WoensdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 9378x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-04
8.9
:: Het Feestje Met Oude BekendeDoor: Silvia
Gelezen: 11124x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten Sex, Trio,
10-04
7.6
:: DinsdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 11168x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.0
:: Maandag - 1Door: Duiveltje
Gelezen: 18979x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
8.9
:: Vrijdag - 1Door: Duiveltje
Gelezen: 16876x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
8.7
:: De Verbouwing - 6Door: MereluittG
Gelezen: 6768x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-04
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net