Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 87x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 13751x
Lezers Online: 3
Lengte: Gemiddeld
Eerste Vriendje - 2
Door Neel - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eerste Vriendje - 1

We waren een setje. gemiddeld drie keer per week kwamen we samen, we maakte huiswerk, aten bij elkaar en maakte zo nu en dan een wandeling. Vaak zochten we de ruimte op om lekker te zoenen of om seks te hebben. De seks was goed en we hadden een lekker gevoel als we samen waren. De zomer ging voorbij en de herfst kwam eraan. De dagen werden korter en onze buitenseks plek was niet langer meer een optie vanwege regen en kou. Thuis hadden we een privacy. Mijn oudere zus en jongere zus bemoeide zich overal mee en lieten ons geen seconde met rust. Mijn twee jaar jongere zus kwam altijd binnengelopen op mijn kamer om iets te halen en was zelfs een keer naakt naar haar kamer gelopen vanuit de badkamer precies toen wij op de gang waren. Natuurlijk keek jij je ogen uit, maar ik was zo boos dat ik haar pardoes een klap op haar billen verkocht. Met een gil greep ze haar billen en sprong op en neer waardoor haar borsten nog beter uitkwamen. Met een knipoog, maar met een rode hand op haar billen deed ze haar deur dicht. Mijn oudere zus maakte aftrek bewegingen terwijl ze "veel plezier" riep als we naar boven wilde gaan. natuurlijk allemaal zonder dat moeder het kon zien. Jij kon erom lachen maar ik niet. Als jij er niet was werd ik gepest door mijn vader die altijd rare vragen stelde en als jij bleef eten opmerkingen maakte dat je wel goed moest eten. Gelukkig was je niet op je mondje gevallen en gad altijd gewoon antwoord. Mijn moeder was rustig en lette alleen op de kleine dingen. Ik was de pil gaan slikken vanwege problemen met mijn menstruatie en mijn moeder maakte me duidelijk dat dit niet betekende dat ik "vrij kon gaan vrijen". Mijn god, ik had natuurlijk moeten zeggen dat ik je drie keer per week bereed. Maar dat durfde ik natuurlijk niet. Een week voor de herfstvakantie hadden pa en ma besloten om een week weg te gaan. Mijn zus zou bij haar vriend blijven en ik zou met mijn zusje alleen blijven. Er heerste een spanning in huis en er ontstond een ruzie waar mijn vader er op hintte dat hij nog geen opa wilde worden omdat hij een weekje weg zou zijn. Het was zo vervelend dat ik eerder weg was gegaan dan normaal. Het stoom kwam uit mijn oren toen ik naar jou fietste. Het regende en we zouden naar de film gaan.

Jouw moeder bracht ons, maar ik kon de hele weg niet aan iets anders denken dan aan de woorden van mijn vader. We namen afscheid en gingen de bioscoop binnen. We hadden de hele bovenste rij voor onszelf er zat een stelletje aan de andere kant van de zaal precies 1 rij voor ons. De film begon en er kwamen nog wat mensen binnen, maar niemand ging zitten op de bovenste rij. langzaam koelde ik af en kroop lekker tegen jou aan. ik had mijn jas over mijn schoot liggen en ik voelde je hand bewegen. Op de en of andere manier had ik andere plannen. Jouw handen voorzichtig wegduwend nam ik de positie aan dat ik makkelijk bij je penis kon en die had geen aanmoediging nodig. Ik haalde hem tevoorschijn en ik begon je te trekken. Ik keek om me heen, maar niemand keek naar ons, iedereen keek naar de film behalve het stelletje aan de andere kant. Die deden wat wij deden. Ik voelde langzaam hoe jij op een hoogtepunt kwam en ik deed iets wat ik niet eerder had gedaan. In een zaal met andere mensen zakte ik af en begon je te pijpen. Ik had geen seconde later moeten zijn, want ik had mijn lippen net om je eikel gesloten toen je mijn mond vol spoot met zaad. Er bleef een drupje op mijn lip zitten en ik liet het zitten. alles weer een beetje in fatsoen, toen het licht van de pauze aan ging. Ik keek je aan terwijl ik mijn lippen aflikte De rest van de film was snel voorbij en even later zaten we weer in de auto. Jij fietste door de regen met mij mee en in de achtertuin aangekomen was alles donker. in de regen stonden we daar. Opnieuw zakte ik af en pijptezouw penis weer keihard. Ik fluisterde dat je geen condoom nodig had en ik trok mijn slipje onder mijn rokje uit en ging op handen en voeten staan met mijn billen hoog in de lucht. jij wist wat je deed en al snel stonden we te neuken in de achtertuin terwijl mijn ouders aan de andere kant van het raam lagen te slapen. Mijn zusje daarentegen was nog wel wakker zij had alles kunnen zien vanuit haar kamer. Mijn fout.

De dagen daarna was het rustig, de ruzie was bijgelegd en ik wist nog niet dat mijn zusje had toegekeken. Vrijdag brak aan en Pa en Ma gingen weg en we hadden afscheid genomen. Ik moest gaan werken en jij zou naar mij komen rond acht uur. Ik werkte op vrijdag van 4 tot 6 bij de drogist, maar ik moest vandaag tot 8 uur blijven. Ik belde mijn zus dat ik later zou zijn en als jij eerder zou zijn of zij je kon opvangen. Dat was geen probleem. Jij belde om kwart voor acht aan en mijn zus kwam gekleed in een handdoek de deur openmaken. Kom maar binnen had ze nog gezegd en toen jij op de deurmat stond en je jas had uitgedaan trok jij je handdoek af en vertelde hoe je had gezien dat ik me had laten nemen in de achtertuin. Ze wilde het haar vader vertellen natuurlijk, maar chantage leek haar ook wel wat. Ze was tegen jou aan komen staan je broek los gemaakt en je penis uit je broek gehaald. Na wat trekken was ze afgezakt en had je gepijpt. Ze wilde niet neuken maar wel het gevoel, dus had ze net zo gebukt als ik had gedaan en je had haar gevingerd daar op de deurmat. Beide waren niet klaargekomen en ze was snel naar haar kamer gegaan en jouw op de bank laten zitten. Toen ik binnenkwam hing er een enorme spanning. Ze kwam haar kamer uit gekleed in een nachtpon en in plaats van alles voor je houden had je alles verteld. Ik had een mix van boosheid, verslagenheid en verdriet. Je ging naar huis en ik had een heftige ruzie met mijn lieve zusje. Maar die zondag had ik je gebeld om het uit te komen praten. om half tien belde ik en om tien uur ging de bel. Ik had mijn nachtpon aan en voor de rest helemaal niets. Mijn zus lag nog op bed en daar voor de deur stapte ik naar buiten. Door de garage was de voordeur niet helemaal te zien vanaf de weg. ik keek jouw boos in de ogen en toen viel ik je in de armen. We zoende wat en ik trok mijn nachtpon uit. Naakt stond ik in de voortuin en ik trok je mee naar binnen. Op de bank trok ik je kleren uit en toe ik eenmaal tussen je benen zat en je aan het afzuigen was, kwam mijn zusje haar kamer uit. Rood gezicht kwam ze de trap aflopen terwijl ze naar ons keek. Ik hield niet op maar keek haar aan. " je wilde toch graag kijken en zelf mijn vriendje uitproberen?" Ik stond op en begeleide mijn zusje naar de bank. Haar nachtpon was snel uit en gedwee liet ze zich tussen jouw benen zaken. haar mond werkte jouw penis af en toen je klaar kwam hield ze niet alles binnen. "Kom op, oplikken, we maken er natuurlijk geen zooitje van". Verbaasd, verrast en jij had geen woorden. Ik daarentegen wilde nog wel een stapje verder gaan. Ik liet mijn zusje weer bukken en op handen en voeten staan, haar billen hoog in de lucht en haar benen ver uit elkaar. ik liet jouw mijn zusje opnieuw vingeren terwijl je een duim in haar anus had geplant. Iets wat we eerder samen hadden uitgevonden en dat voelde echt geweldig.

ze stond daar, met weeke knieŽn, te trillen ze kwam gillend klaar. "Heb je nu je zin?" Mijn zusje had geen woorden, ze vedween naar de badkamer, maar wij waren nog niet klaar. Op de leren bank namen we het ervan en ik lag op mijn rug terwijl jij je best deed om me op de lekkerste manier te nemen die je kon. Wetend dat je net mijn zusje had gedaan was ik zo geil als ik kon zijn. Toen we even bezig waren kwam ze weer terug en ging in de stoel tegenover ons zitten. jij kwam lekker klaar en spoot mijn vagina helemaal vol. Even douchen was wel op zijn plaats en we maakte er een lekkere dag van. Mijn zusje had nog wel een openbaring voor ons, maar daarover later meer.

Zoek naar meer verhalen van Neel...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Carmen, Carline En VitaDoor: Certainitch
Gelezen: 2674x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dirty Talk, Tieners, Pijpen Rukken, Fantasie
22-04
7.1
:: Schoolmeiden Monique...Door: Jenny
Gelezen: 12448x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Monique, Jeannette, Lesbisch, Likken, Schoolmeiden, School, Haar, Blondine, Brunette
21-04
7.6
:: Hitte Op De HeiDoor: MichieldeGeile
Gelezen: 13941x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Eerste Keer
21-04
8.8
:: De Opdracht - 3Door: RAEM
Gelezen: 16883x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-04
8.7
:: MerciDoor: Liza
Gelezen: 15398x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Voyeur, Meisje, Man
17-04
8.4
:: Hitsig HoofddoekjeDoor: Eintracht
Gelezen: 23591x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moslim, Hoofddoek, Islamitisch,, Islam, Tiener
16-04
8.3
:: Het Meisje Met De BlinddoekDoor: Ben Fantast
Gelezen: 19038x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Blind Date, Chat, Blinddoek
16-04
8.7
:: Puberale OntladingenDoor: Sophie
Gelezen: 18478x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pubers, Voyeurisme, Kwartet
16-04
8.3
:: De Geheime Club - 2Door: GoudenHart
Gelezen: 14708x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Mijn Snap Maatje...Door: Dylan
Gelezen: 7891x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Pijpen, Buiten, Neuken, Anaal
14-04
7.0
:: School Opdracht - 4Door: Hottie
Gelezen: 18154x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.7
:: TussenurenDoor: Niskey
Gelezen: 20691x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.5
:: Avontuur Met Kris - 2Door: XKrisx
Gelezen: 12367x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Beffen, Neuken, Vibrator, Glijmiddel, Tiener, Tieten
10-04
8.6
:: Op KamersDoor: Levende Optimist
Gelezen: 23029x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.0
:: Een Geile, Zonnige...Door: Milfje
Gelezen: 19769x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Oudere Buurman, Pijpen, Keelneuken, Neuken, Hard
10-04
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net