Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 68x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 27600x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Eerste Vriendje - 1
Door Neel - Zoek naar meer...

Elke dag reed ik achter hem aan, we woonden in dezelfde wijk en hadden redelijk hetzelfde rooster. dus vier keer per week fietste ik dezelfde route. De winter was lang geweest en nu het lekker voorjaar was, werd het niet alleen warmer buiten, maar werd mij ook duidelijk dat ik je opeens kwijt was onderweg.

Vanuit school moesten we een deel van de polder door en waar ik je aan het begin nog zag rijden, kwam ik je tien minuten later niet meer tegen. In het begin dacht ik dat je gewoon harder ging fietsen, maar eigenlijk was dat niet het antwoord. Benieuwd naar het antwoord was ik van plan om je te volgen. Ik had menig avond in mijn bed liggen fantaseren over ons samenzijn, maar tot nu toe gaf je mij niet het idee dat je geÔnteresseerd was. Ondanks dat ik nog wel eens uitdaagde en plaagde kwam er nooit een reactie, althans een reactie waar ik op hoopte.

Dus ik wilde graag weten waa je verdween en wat je dan wel ging doen. Dus op vrijdag reed ik harder dan normaal om je goed te kunnen volgen op gepaste afstand, maar dichtbij genoeg om je te blijven zien. Ik zag je remmen, om je heen kijken en ik zag je met fiets en al de bosjes in duiken. Ik wachtte even tot je uit het zicht was en ik fietste dichterbij. Ik zag een glimp van je fiets, en ik liep jouw kant uit. Ik zette mijn fiets bij die van jou, zo dat ook deze niet echt was te zien vanaf het fietspad. Ik zocht je. Opeens zag ik je, luisterend naar muziek. Je lag op een groot kleed met ontbloot bovenlijf, neus in de boeken. Ik kwam uit de bosjes en je schrok. Maar in plaats van een boze reactie zette je een breede glimlach op. "He Marielle, wat doe jij hier?" Ik wist eigenlijk ook niet wat ik moest zeggen. "Even kijken wat jij hier uitspookt! Ik zag je fiets in de bosjes". Niet helemaal geloofwaardig, maar jij stelde geen vervolgvragen.

Het kwam erop neer dat je het grasveld gebruikt om lekker in de buitenlucht je huiswerk te maken op een rustige plek. Veel belangrijker was dat ik welkom was om erbij te komen. Dus daar lagen we, kletsen en huiswerk maken. Na een uurtje waren we klaar en ik begreep waarom dit lekker voor je was. Buiten in de zon, huiswerk klaar en dan nog even lekker liggen. Ja, als jongen is dat wel lekker makkelijk, je kan gewoon je shirt uittrekken. Jij begon te lachen. "Normaal trek ik nu ook mijn broek uit om lekker bij te kleuren, je hebt hier toch beschutting genoeg". Ik moest lachen, dus ik was eigenlijk te vroeg? "Tja, of ik nu een zwembroek draag of mijn onderbroek, ik zie het verschil niet echt".

Ik moest hier even over denken, maar ik zag mijn kans. Ik vroeg of je het erg zou vinden als ik in mijn BH zou gaan liggen, want dat was ook niet anders dan een bikini. Eigenlijk was dat ook wel, want ik droeg eigenlijk alleen maar topjes. "Haha, daar ben ik niet op tegen, dan trek ik wel even mijn broek uit, de zon is nog lekker warm". Nadat ik hem goed in mij had opgenomen zo daar in zijn onderbroek en hij weer comfortabel op het kleed was gaan liggen, stond ik op en probeerde zo casual mogelijk mijn Blouse uit te trekken. Ik zag hem kijken. ik had mijn blouse netjes opgevouwen en trok meteen mijn schoenen en sokken uit. Ik twijfelde nog even, maar trok snel mijn spijkerbroek uit en ging weer liggen. Jij keek naar me en ik zag je kijken op die manier, die manier die ervoor zorgde dat ik mij volledig op mijn gemak bij je voelde. Na een uur maakte je aanstalte te willen vertrekken, het was tegen vijven en je ouders zouden thuis komen. Het hele weekend had ik gedacht aan wat ik had moeten doen en was meer dan eens stiekem met mijn hand bezig geweest. Maandag ochtend kwam en fietste weer naar school. De hele dag zaten we bij elkaar in de klas, ik keek naar je, jij keek terug, maar het duurde tot de lunchpauze voordat je naar me toe kwam. "Als je zin hebt, ik ga deze hele week na school naar het veldje". Ik stamelde alleen oke en we keken elkaar even wat ongemakkelijk aan. Jij had meer tekst verwacht, ik wist niet wat ik moest zeggen.

Inmiddels was het woensdag en we lagen nu voor de vierde keer in ons ondergoed naast elkaar ons huiswerk te maken, te lachen en we hadden echt leuke gesprekken. Ik weet niet meer welke opmerking ik maakte, maar opeens begon je me te kietelen en ik kietelde terug en voor we het wisten lagen we op elkaar met onze tongen aan elkaar gehecht alsof we met naald en draad aan elkaar verbonden waren. jouw handen bleven netjes op mijn rug wrijven, langs mijn BH bandje, langs de rand van mijn slip, maar niet verder dan dat. daarentegen lag ik met mijn benen gespreid over jouw buik en ik liet mij plagerig een beetje afzakken. Ik voelde jouw harde penis tegen mijn gleuf duwen. Er zaten twee lagen stof tussen, maar dat maakte niet heel veel uit. Mijn bewegingen maakte je nog harder en ik kuste je tepels. Ik keek je diep in de ogen, jij was behoorlijk rood en ik denk dat ik niet nog meer opgewonden kon raken dan dat ik al was. Ik denk dat je al he moed bijeen had geraapt want heel langzaam gingen je vingers naar mijn BH sluiting en ik voelde hoe je hem gemakkelijk open kreeg. Ik had gekozen voor een BH met kant omdat de bijbehorende slip ook zo mooi was. Ik hielp een beetje en gooide mijn BH naar de zijkant waardoor mijn borsten nu rusten op jouw borst. We draaiden wat waardoor ik opeens op mijn rug lag. Jouw handen vonden hun weg naar mijn borsten. Ik voelde me hemels. De eerste vreemde handen die mijn borsten aanraakten, mijn tepels bewerkte en de zijkanten streelden. Ze namen een pauze en lagen naast elkaar op onze rug. Ik keek je aan en vroeg je of we nu verkering hadden. Ik zag de twinkel in je ogen toen je volmondig ja fluisterde. Ik voelde me helemaal happy en ik voelde me vochtig worden in mijn slipje.

Zonder na te denken draaide ik me op mijn zij en begon opnieuw te zoenen, mijn beurt om mijn handen over jouw lichaam te laten gaan en voor ik goed wist wat ik deed had ik mijn vingers onder de band van je onderbroek. de reactie, een soort siddering, zorgde ervoor dat ik het nog een paar keer herhaalde voordat ik mijn hand verder liet gaan en langzaam je penis in mijn hand nam. Ik streelde de harde penis een beetje met mijn hand, maar had geen idee wat ik echt moest doen. Dat maakte jou niet uit. We bleven elkaar zoenen en ik voelde ook jouw handen richting mijn slipje glijden. Ik liet je gaan, maar toen je middelvinger zich een weg baande tussen mijn lippen voelde ik me duizelig worden. Hoe je het deed, deed je het, maar het gevoel van je bewegende vinger door mijn natte vagina was even te veel voor me en ik begon te trillen en te schudden en met een kreun kwam ik op een hoogtepunt wat voor mijn gevoel minuten duurde. Mijn slip was echt nat geworden en het duurde even voordat ik weer recht kon denken. Jouw vingers hadden zich terug getrokken en hun weg gevonden naar mijn borsten die je rustig kneedde. Ik trok mijn slipje uit, jouw ogen werden opeens wel heel groot. Ik begon ook jouw slip uit te trekken waardoor je penis in volle lengte omhoog stond. Geen idee wat ik allemaal moest doen, ging ik op mijn knieŽn naast je zitten nam je penis in mijn rechterhand en bewoog met langzaam op en neer. hij zag er schattig uit, heel langzaam kwam er wat vocht uit je eikel waardoor hij lekker glibberig werd. Ik kon nu wat langzame bewegingen afwisselen met wat snellere en ik zag je in "trance" raken. Van mijn zus had ik per ongeluk gehoord dat haar vriendje het lekker vond als zij redelijk snel en consistent naar het einde werkte. dus ik probeerde op 1 snelheid het laatste stuk te doen en opeens zak ik zijn buik bewegen zijn ballen samenknijpen en stralen sperma schoten naar buiten. Ik zag dezelfde siddering bij hem als ik bij mij had gevoeld.

Mijn handen, borsten en buik zaten onder de sperma. Ik moest lachen en zonder na te denken likte ik mijn vingers af. het smaakte niet echt lekker, maar ook niet heel vies. Met een zakdoekje kwam ik niet echt heel ver, dus we gebruikte uiteindelijk de handdoek waar we op lagen. Als iemamand ons nu had gezien. Naakt en weer een beetje schoon vielen we in elkaars armen en uiteindelijk raakten we aangekleed. De dagen gingen snel en de middagen sneller. We lagen elke middag na ons huiswerk in elkaars armen en uiteindelijk brachten we elkaar naar een hoogtepunt voordat we afscheid namen. Het weekend konden we elkaar niet zien, ik moest naar een oom en tante en hij had een wedstrijd die zowel zaterdag als zondag in beslag nam. Toen het maandag regende voelde ik me naar. We hadden nog niet nagedacht hoe we dat anders zouden doen. jij nodigde me bij jou uit. Wat onwennig deden we ons huiswerk bij jou aan de keukentafel, het huis was leeg. Jouw zus was niet thuis en je ouders aan het werk, We hadden dus de tijd aan onszelf. Toch voelde het vreemd om naakt in een vreemd huis rond te lopen. jij had je deur op slot gedaan en ik lag op jouw bed. Ik was een beetje zenuwachtig en nadat we uitgebreid gezoend hadden en uiteraard gedanst, wilde ik iets nieuws doen. jij lag op je rug en ik was je lekker hard aan het krijgen. Mijn mond hing boven jouw penis en ik rook er aan. Ik rook geen rare lucht en ik had er het hele weekend aan gedacht. ik wilde jouw penis in mijn mond voelen. Maar het was superspannend. Ik nam opeens jouw eikel in mijn mond. Even verbaasd als verrast keek je naar me terwijl ik aan het bedenken was wat ik nu ging doen. Mijn zus had ik wel eens gehoord over hoe je moet zuigen op een pik, maar eigenlijk geen idee of ik het goed zou doen. Jij wilde wat zeggen, maar dit was niet het moment. Ik keek je aan met jouw eikel in mijn mond en terwijl ik je in de ogen bleef kijken begon ik te zuigen alsof ik een milkshake door een klein rietje wilde krijgen. Ik bewoog mijn mond naar jouw ballen en kreeg er een ritme in rust naar beneden en zuigen naar boven. af en toe alleen de eikel en voor de rest jouw hele penis in mijn mond. Alsof ik een banaar helemaal in mijn keel moest kunnen doen, maar het lukte me. Ik hoorde je hijgen en ik zag op een gegeven moment jouw buik weer bewegen. ik zag je sixpack fleksen en terijl ik alleen je eikel in mijn mond had en nog een keer zeer hard zog, spoot je al je sperma mijn mond in. even leek ik mij te verslikken en wilde gaan proesten. Jouw penis nog in mijn mond, het effect was dat jij nog meer sperma in mijn mond spoot. Ik slikte snel meerdere keren. Niet wetende wat ik nu moest doen, zoog ik nog een paar keer voordat ik hem uit mijn mond liet glijden terwijl ik hem slap voelde worden. Op dat moment hoorde we de voordeur en een paar minuten laten liepen we aangekleed naar beneden. Ik kreeg wat te drinken, ook tegen de smaak en we namen een bakje chips. Zijn zus was thuis en we raakte aan de praat. Toen hij mij naar huis fietste kreeg ik bij mij voor de deur nog een lekkere diepe zoen en jij beloofde me meer de volgende dag.

Gelukkig was het droog en we konden naar ons vertrouwde plekje. jij was een beetje zenuwachtig op de dag en ik wist niet waarom dat was. Ik was gekleed in een rokje en een shirtje en voelde me geweldig. Niet omdat ik voor het eerst had gepijpt, maar omdat ik een heel leuk en lief vriendje had. Ik had mij voorgenomen om jouw je gang te laten gaan. Dat bleek niet de beste keuze. In de eerste pauze nam je me mee naar het fietsenhok en had tijdens het zoenen jouw hand in mijn broekje gelaten, maar dit was gezien door een paar mensen waardoor iedereen door kreeg dat we wat hadden en dat jij "een natte vinger" had gehaald. Ik voelde me er niet geweldig onder en toen we naar onze plek wilde gaan die middag kregen we er een soort van ruzie over. Jij had de mening dat iedereen mocht weten dat we een setje waren maar ik voelde me er niet lekker onder dat iendereen wist dat we "seksuele" dingen deden. De stemming was niet heel goed aan mijn kant, maar jouw glimlach veranderde dat een beetje. Weer kwam die hand onder mijn rokje. Ik liet je gaan want wat was het lekker. jij trok mijn slipje uit, hier in het fietsenhok op school en deed hem in jouw tas. je stapte op je fiets en begon te fietsen "kom je?" riep je naar me. Ik had geen keuze. Mijn fiets was een ATB waardoor ik een beejte voorover op mijn fiets zat. Mijn rokje bewoog in de wind en ik weet zeker dat ik een aantal mensen uitzicht op mijn billen had gegeven terwijl we door het centrum fietsten. Toen we in de polder waren ging ik voor jouw fietsen en deed mijn rokje omhoog, ik was de schaamte voorbij. Aangekomen op ons plekje, was er geen tijd voor huiswerk. Jouw kleed lag nog niet en ik lag al op mijn rug, in plaats van een dikke vinger, voelde ik een natte tong. En voor het weerst voelde ik hoe ik werd gebeft. jouw tong had zijn weg gevonden naar mijn klitje en deze werd onafgebroken bewerkt. Geen idee hoe lang het duurde, maar de siddering door mijn lichaam was zo fel dat ik het uit moest gillen. Met mijn handen over mijn mond kwam ik schreeuwend klaar. Ik wilde meer, ik wilde veel meer. Ik wilde jouw in mij voelen. We waren voorbereid. op school hadden we allemaal een condoom gehad en deze moesten we in onze portomone bewaren. Dus... het eerste condoom ging trillend om. Kennelijk was de spanning hoog en jij legde mij voorzichtig weer op mijn rug. Met mijn rok nog op zijn plek voelde ik al zoenende iets tegen mijn lippen aanduwen. Net klaargekomen was de boel nu redelijk nat en glibberig maar het deed een beetje pijn. Heel langzaam duwde jij door en toen hij er helemaal in zat begon je neukbewegingen te maken. De eerste paar stoten deden een beetje pijn maar daarna voelde het geweldig. snel kwam je klaar en het condoom zat vol met een witte substantie. zorgvuldig dichtgeknoopt deed je hem in een papiertje in je tas om later weg te gooien. we lagen even te zoenen en gelukkig te zijn, toen ik nog een keer wilde. dit keer kleede we ons helemaal uit. We lagen weer naakt in elkaar. Met mijn tong en mond maakte ik je weer hard en na het condoom aangebracht te hebben ging ik op je zitten. Langzaam schoof ik je dieper bij me naar binnen en toen hield ik het niet mee, alsf ik op een paard aan het rijden was bereed ik je tot ik voor een tweede keer het warme vocht uit je penis voelde komen. Voor de tweede keer een condoom gevuld lagen we bij elkaar. De weken daarna bestonden uit seks, seks en nog meer seks. Zo nu en dan werd ik gebeft en pijpte ik hem, maar voor het merendeel hadden we spetterende seks. Totdat ik toch wat meer spanning zocht. Maar daarover meer in deel twee.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Eerste Vriendje - 2

Zoek naar meer verhalen van Neel...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Carmen, Carline En VitaDoor: Certainitch
Gelezen: 2720x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dirty Talk, Tieners, Pijpen Rukken, Fantasie
22-04
7.1
:: Schoolmeiden Monique...Door: Jenny
Gelezen: 12476x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Monique, Jeannette, Lesbisch, Likken, Schoolmeiden, School, Haar, Blondine, Brunette
21-04
7.6
:: Hitte Op De HeiDoor: MichieldeGeile
Gelezen: 13953x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Eerste Keer
21-04
8.8
:: De Opdracht - 3Door: RAEM
Gelezen: 16890x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-04
8.7
:: MerciDoor: Liza
Gelezen: 15399x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Voyeur, Meisje, Man
17-04
8.4
:: Hitsig HoofddoekjeDoor: Eintracht
Gelezen: 23596x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Moslim, Hoofddoek, Islamitisch,, Islam, Tiener
16-04
8.3
:: Het Meisje Met De BlinddoekDoor: Ben Fantast
Gelezen: 19041x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Blind Date, Chat, Blinddoek
16-04
8.7
:: Puberale OntladingenDoor: Sophie
Gelezen: 18483x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pubers, Voyeurisme, Kwartet
16-04
8.3
:: De Geheime Club - 2Door: GoudenHart
Gelezen: 14708x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Mijn Snap Maatje...Door: Dylan
Gelezen: 7893x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Pijpen, Buiten, Neuken, Anaal
14-04
7.0
:: School Opdracht - 4Door: Hottie
Gelezen: 18158x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.7
:: TussenurenDoor: Niskey
Gelezen: 20691x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.5
:: Avontuur Met Kris - 2Door: XKrisx
Gelezen: 12369x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Beffen, Neuken, Vibrator, Glijmiddel, Tiener, Tieten
10-04
8.6
:: Op KamersDoor: Levende Optimist
Gelezen: 23029x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.0
:: Een Geile, Zonnige...Door: Milfje
Gelezen: 19769x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Oudere Buurman, Pijpen, Keelneuken, Neuken, Hard
10-04
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net