Klik hier voor meer...
Deze mannen en vrouwen van 60 plus zijn in de bloei van hun leven en laten zien wat jarenlange ervaring kan doen met je! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis 60 Plus sexverhalen. In deze categorie staan 81 erotische verhalen.
Shoppen Met RiaDoor: Trudy
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lingerie, String, Vingeren,
"Ria en ik waren de hele ochtend al aan het shoppen geweest en zaten nu op gezellig terras voor de lunch. We waren beide goed geslaagd qua kleding en beide hadden we mooie wel wat dure stiletto heels gescoord. Na de lunch zouden we op jacht ga..."
08-06-24
8.7
Verrassing In HotelDoor: Trudy63
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Dikke Billen, Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Hoer, Hotel, Jong En Oud, Lingerie, Milf, Naaldhakken, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje,
"Zoals jullie weten heeft Peter mijn man in ons huis DIV camera s opgehangen. Daarmee kunnen wij of hij terug zien wat ik uitspook. Op een zaterdag morgen zat Peter achter zijn computer en riep mij. Zullen we een oproep doen voor jou met D..."
04-06-24
8.5
DienstreisDoor: Limbofun
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Behaard, Camper, Duitsland, Facesitting, Weduwe,
"Vanwege mijn werk is reizen heel normaal voor me. Waar ik meestal in de Benelux actief ben moest ik deze keer naar zuid Duitsland voor mijn werk. Omdat de reis minimaal een uurtje of 7 in beslag zou nemen had ik me goed voorbereid met genoeg..."
22-05-24
9.1
Mia, 67 JaarDoor: Klenne74
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Beffen, Klaarkomen,
"Vorige week was het garage verkoop in een deelgemeente van bij ons, op facebook had ik tim gezien dat mia onze caf bazin van de sportclub van alles verkocht. Mijn oog was gevallen op een saladebar en ik belde haar op. Mia vertelde dat deze slecht..."
18-05-24
9.1
16 Jarige Met Geile Dikke Tante Van 60 Jaar - 1Door: Ron
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 60 Plus, Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Tante,
"Een vriendin van mijn moeder was op visite bij ons. Eerst over haar ,zij was in de zestig jaar en knappe weduwe en een vitale vrouw ,ze was alleen flink mollig of dik in ieder geval een dikkere kont en grote borsten en zo 1.65 groot. Met de gedachte ..."
06-05-24
9.1
64 En 18 - 6: Het Geheim Van LouisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Buurman, Jong En Oud, Lingerie, Oudere Mannen, Oudere Vrouwen,
"Het hoeft geen betoog dat wat er gisteren allemaal gebeurde, me enorm is bevallen. De bedsc ne met Arne en daarna het bezoek van zijn oma hebben me niet alleen overtuigd dat ik een gelukkige keuze heb gemaakt. Ik ben er ook zelfverzekerder door gewor..."
07-04-24
9.2
64 En 18 - 5: Een Welbestede MaandagDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Buurman, Jong En Oud, Likken, Oma, Oudere Vrouwen, Pijpen, Rimmen, Zuigen,
"Ik hoef geen wekker. Op mijn leeftijd wordt een mens elke ochtend op ongeveer dezelfde tijd wakker. Bij mij is dat tussen zeven en half acht. Dat is ook vandaag zo. Toch moet ik in mijn arm knijpen om zeker te weten dat ik wakker ben. Ik hoor het gel..."
22-03-24
9.4
64 En 18 - 4: Louis Wil Ook Met MijDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Buurman, Date, Dating, Likken, Masturbatie, Masturberen, Oma, Oudere Vrouwen, Tepel, Tepels, Tiener, Tieten, Zuigen,
"Ik sta een paar tellen verbluft naar Louis te staren. Het zweet breekt me uit. Voor de duivel toch, wat bezielt mijn buurman om bij mij aan te bellen Hij heeft me iets te zeggen, maar wat Over dat hij me gisteren in de lift heeft staan tongzoenen m..."
20-03-24
9.3
64 En 18 - 3: Het Verhaal Van ArneDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Aftrekken, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Oma, Oudere Vrouwen, Tiener, Voorlichting,
"Arne ligt een hele poos stil naast me. Ik vermoed dat hij niet goed weet waar te beginnen met zijn verhaal. Of nee ik ben bijna zeker dat hij op dit ogenblik een verhaal aan het verzinnen is. Mijn gigolo van vanavond is een gewiekste leugenaar die e..."
18-03-24
9.2
64 En 18 - 2: Uit De KlerenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Neuken, Oudere Vrouwen, Zuigen,
"De lift naar de vijfde en hoogste verdieping van het flatgebouw gaat heel traag. Zonder onze tongzoen te onderbreken, laten we ons geruisloos naar boven voeren. Met een schok komt de kooi tot stilstand en wanneer de deur open gaat, trek ik mijn tong ..."
16-03-24
9.1
64 En 18 - 1: Een Gewaagde DateDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Oudere Vrouwen,
"Bijna een heel jaar heb ik erover nagedacht, vol twijfels en ook wel met veel angst voor wat er misschien zou kunnen gebeuren... In december 2022, een week voor Kerstmis, kreeg ik er genoeg van de feestdagen helemaal alleen te moeten doorbrengen en h..."
15-03-24
9.0
Klimop - 3Door: Driester***
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 60 Plus, Beffen, Milf, Pijpen,
" i We lazen in het vorige deel hoe Dirk op zijn plaats werd gezet, door van haar hart geen moordkuil makende Sophie en hij druipt beschaamd af. De dames besluiten het goed te maken met een showtje maar onze vriend heeft daar geen oog voor want hij li..."
12-02-24
9.5
Connor Ontmoet Een Oudere DameDoor: Jenny
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, 60 Plus, Baarmoeder, Loverboy, Oma, Toyboy,
"Connor was een mooie slanke jongen van zeventien die vlak bij een vakantiehotel woonde. Hij was altijd geil en hij had een vreemde voorkeur voor vrouwen die al wat ouder waren. Daarom noemden zijn schoolvriendjes hem spottend een gerontofiel maar daa..."
17-01-24
8.4
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11-23
9.2
Bewust Van Mijzelf - 2Door: Marijke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Verleiden, Vreemdgaan,
"Toen Jurgen zich weer had aangekleed, was hij heel lief en bezorgd. Ik hoop dat je niet slecht over jezelf denkt, je bent een mooie vrouw en ik ben gek op je. Bedankt dat je mij zo hebt laten genieten. Hij keek mij aan en vroeg of nog eens mocht lang..."
25-11-23
9.2
Bewust Van Mijzelf - 1Door: Marijke
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Jong En Oud, Vreemdgaan,
"Tijdens een diner met vrienden en hun kinderen werd ik, Marijke, bewust dat er jongemannen zijn die oudere vrouwen aantrekkelijk vinden. Met mijn 64 jaren dacht ik dat mijn prime time voorbij was. Ik ben niet lang, een beetje gezet, nog in bezit va..."
23-11-23
8.9
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 7Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Klaarkomen, Pijpen, Schaamlippen, Slikken, Tante, Verjaardag,
"Vrijdagmiddag en een nieuw weekend was aangebroken. Het was inmiddels de gewoonte dat haar neefjes en Theo op haar stonden te wachten bij het struikgewas die de school aan het zicht onttrok. Het was iedere vrijdag weer spannend met welke outfit ze ui..."
11-11-23
9.3
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 6Door: Wippie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Pijpen, Sperma, Verjaardag, Vrienden,
"Dorien werd rond 16.00 uur wakker gekust door haar neefjes en Theo. Goede morgenmiddag tante Dot, en ze boden haar een glaasje sperma aan. Ze kwam overeind, pakte het glas aan en keek naar haar neefjes. Nou nou jongens, in dit glas zit minstens vijft..."
30-10-23
8.0
Het PashokjeDoor: Trudy63
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Pashokje, Pijpen, Sperma,
"Het is een gewone dinsdag als ik uit de douche kom. Als ik richting mijn slaapkamer loop passeer ik de weegschaal. Twijfelend stap ik erop. Mmm mompel ik terwijl de meter omhoog schiet Je bent weer aangekomen . De meter stopt op bijna 120 kilo. ..."
03-11-23
8.7
De Trein Gemist - 3Door: Megan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Broer, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Spanje, Trein, Trio, Vreemdgaan, Zus,
"Weken gaan voorbij, af en toe is er een nieuwe mijlpaal bereikt en breng ik de zaterdagmiddag en soms een deel van de avond bij Jaapie door. Het is immers een belofte van me, dat voor iedere 5 kilo, die hij afvalt we op de zaterdag met elkaar neuken...."
19-10-23
9.3
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 5Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Tante, Verjaardag, Zuigen,
" i De neefjes, Theo en tante waren gereed voor de wens van Marinus. i Het was warm en zonnig en ze reden naar het drukke strand van de Beerendonck. Ze parkeerde de auto en liepen naar het strand waar Marinus tussen de vele vooral jongelui ..."
05-10-23
8.6
Geile Buuf!Door: Igor
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Buurjongen, Buurman, Buurvrouw, Dildo, Gluren, Jong En Oud, Kut, Kutje, Lul, Milf, Vingeren,
"Een tijdje geleden kwam ik thuis op de fiets en reed door de brandgang om deze in de schuur achter het huis weg te zetten. Toen ik langs de schutting van de buuf reed zag ik dat ze lekker van het zonnetje zat te genieten. Maar toen ik nog eens goed k..."
27-09-23
8.9
Oma Steunkous - 2Door: Bipslikker
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Anaal, Billen, Buurman, Jong En Oud, Kleinzoon, Kontje, Lingerie, Oma, Verjaardag, Verleiden,
"De 17 jarige Kees had enorm geboft toen zijn 64 jarige Oma Nel de knul een lesje seksuele voorlichting had gegeven omdat zijn ouders dit verzuimd hadden, en de lessen meteen maar in de praktijk gebracht, waardoor er een nieuwe wereld openging en de k..."
15-09-23
9.3
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 4Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Neef, Schaamlippen, Tante,
"Vrijdagmiddag twee uur. Tante, zei Frans toen Dorien haar mobiel opnam, kom je ons om half vier ophalen, en trek je hetzelfde aan als toen je ons maandag bracht Ja, en nee zei ze. Dat zit in de was maar ik trek wel iets leuks aan. Casual, s..."
15-09-23
8.7
Genomen Door Vier JongensDoor: Trudy63
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Grote Borsten, Jong En Oud, Pijpen,
"Al is maar net een week geleden dat de spontane ontmoeting had met Ruud in het park. Ging plots op een woensdag middag mijn telefoon. Het was Erik of hij met de jongens vanmiddag langs mocht komen om wat te drinken. Overrompeld stem ik in..."
04-09-23
8.6
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Verjaardag, Vibrator,
"Het ontbijt in de vroege ochtend was heerlijk en daarna had Dorien samen met de jongens gedoucht. En wat is er fijner dan door een mooie naakte vrouw als Dorien ingezeept en afgespoeld worden, zeiden de jongens tegen elkaar. En andersom, wat is fijne..."
29-08-23
8.7
Ontmoeting In Het ParkDoor: Trudy63
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hakken, Jong En Oud, Oma, Park,
"Het is alweer een paar weken geleden dat ik samen met mijn vriendin Ria het vakkenvullertje hebben ontmaagd. Dus eigenlijk was wel weer toe aan een lekker neukbeurt. Van mijn man hoef ik maar weinig nog te verwachten. Dus op deze mooie wa..."
28-08-23
9.0
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Sperma, Verjaardag,
"Dorien haar zestigste verjaardag 2 Tante, vroeg Karel nu ze binnen waren, doe je echt alles voor ons Wat wij maar willen en vragen, jij doet het, al zijn het de gekste dingen of iets wat jij niet wil Nee hoor, jonge mannen denken met hun..."
21-08-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 1Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Broer, Neefjes, Neuken, Schaamlippen, Verjaardag,
"Het is mooie zonnige en warme ochtend als ik walker wordt. Mijn vrouw Dorien is jarig en ik heb een verrassing voor haar geregeld. Het was moeilijk om te regelen want iedereen had inmiddels een eigen leven maar het was gelukt. Het was ochtend en na h..."
16-08-23
8.6
Een Vakkenvullertje OntmaagdDoor: Trudy63
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Naaldhakken, Oma, Ontmaagd, Ontmaagding, Squirten, Vakkenvuller,
"Bij mij in de buurt zit nu een paar maanden een xx supermarkt. Het is lekker dichtbij een paar minuten lopen en ja als ik weer veel heb ingeslagen,neem ik asociaal een winkelwagen mee naar huis. Ik kom daar regelmatig en het meeste personeel ..."
07-08-23
8.7
Trudy Mijn BuurvrouwDoor: JustCrazy4Sex
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Beffen, Buurvrouw, Hangtieten, Jong En Oud, Pijpen, Squirten,
"Mijn buurvrouw Trudy is 63 jaar maar nog altijd zeer lekker om naar te kijken. Niet zozeer hoe ze er normaal in het dagelijkse leven eruit ziet wanneer ik haar in de supermarkt of op straat tegen kom. Maar wanneer ze in haar achtertuin topless ligt t..."
06-07-23
8.3
Mijn Neefje Op VakantieDoor: Trudy63
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Dikke Billen, Jong En Oud, Neef, Vakantie, Vreemdgaan, Zwembad,
"Het was een leuk idee omdat mijn man nachtdienst had en als die thuiskwam toch de hele dag lag te slapen. Dat mijn zus mij de uitnodiging voor hun vakantie in zeeland. Mijn zus Anita is getrouwd en heeft twee kinderen van 16 en 14 jaar. Z..."
03-07-23
8.9
Mijn Jonge BuurjongenDoor: Trudy63
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Buurjongen, Buurvrouw, Groepsex, Jong En Oud, Naaldhakken, Topless, Vreemdgaan,
"Het is maandagmorgen rond de klok van 9.00 uur. Mijn man was een uur geleden de deur uit naar zijn werk en zal rond 18.30 weer thuis zijn. Het was een warme zonnige ochtend en ik kon genieten van een dag alleen thuis. Ik trok een klein st..."
25-06-23
8.8
Ook Nog Als Je Ouder Bent - 1Door: Elvie
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Aftrekken, Cuckold, Cuckolding, Dwang, Schoonmoeder, Uitdagen,
"Hallo mijn naam is Elvie , ben 65 jaar en heb een vriend van 67 jaar ,ik ben 1,58 groot en een beetje mollig Niels 1,77 en gewoon En we houden allebei nog van spannende sex , mijn vriend Niels wel meer als ik , maar wordt vaak gegrepen door..."
23-05-23
7.8
Femke - 4Door: Lijema
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Beffen, Buurman, Cuckold, Cuckolding, Hoer, Jong En Oud, Milf, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Vreemdgaan,
" i Dit is het vierde deel over de avonturen van Femke. . Ik heb op verzoek van iemand een paar geile ideetjes uitgewerkt tot een fictief verhaal. Femke heeft in haar zoektocht een vervelende man ontmoet en heeft dit samen met Ruud een plekje weten t..."
12-05-23
8.7
Vol Twisten - 32: Deal!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 60 Plus, Beffen, Hoer, Leraar, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie,
" i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat ze regelmatig in een paardenstaart of vlecht draagt. Ze is n meter achtenzestig groot, heeft groene ogen, een mooi figuur en als buste een C cu..."
05-01-23
8.9
Seniors With Benefits - 2: Inwijding Van Onze Nie...Door: Medio Siglo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Bejaarden, Biseksueel, Massage, Ouderen, Romantiek, Swingers,
"De volgende ochtend, zaterdag, was eigenlijk onze eerste echte vakantiedag en dat werd gevierd met een vroege duik in het zwembad Ik kon niet wachten maar Loes wilde uitslapen. Zachtjes ging ik uit bed en liep in Adamskostuum naar buiten om als eers..."
31-10-22
8.8
Seniors With BenefitsDoor: Medio Siglo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Biseksueel, Massage, Romantiek, Swingers,
"Seniors with benefits. Dit verhaal is opgeschreven in aansluiting op de serie Friends with Benefits zie profiel . Om de personen te kennen kun je de serie lezen maar dat is niet per se nodig. Onderstaand verhaal is gebaseerd op ervaringen..."
30-10-22
9.0
Dubbel Verwend Door Jonge KnullenDoor: Trudy63
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Naaldhakken, Oma, Rokje,
" i Ik ben Trudy, 63 jaar, stevig gebouwd, met een lekkere dikke kont en grote borsten. De avonturen die mij overkomen spelen zich daadwerkelijk nu af. i Het was een warme zomerdag, echt zo n plakdag. Ik was die dag gekleed in een kort lere..."
06-07-22
8.2
Voorliefde Voor Jonge JongensDoor: Trudy63
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Buurjongen, Dik, Dikke Billen, Jong En Oud, Naaldhakken, Rokje, Vreemdgaan,
"Ik ben Trudy 63 jaar en getrouwd een volslanke vrouw andere zeggen dik 1,65 lang met grote borsten cup f en een lekkere grote kont en een kort grijs vrolijk koppie . Het is met mijn buurjongen begonnen. Hij was 16 jaar en het was mij opgevall..."
28-06-22
8.3
Eerste Keer PrDoor: Hanneke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Neuken, Pijpen, Zonder Slipje,
"het is al weer heel wat jaren geleden we zijn al 30 jaar samen de eerste keer met ijsbrand mijn man was al fantastisch we kende elkaar net en we gingen al naar de bioscoop al snel zat hij in mijn blouse en broekje en ik pijpte hem al de eerste kee..."
16-12-21
7.8
Marisol, De Nieuwe Schoonmaakster - 7: ParenclubDoor: Slijmvis
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 60 Plus, Filipijns, Groepsex, Neuken, Parenclub, Pijpen, Schoonmaakster,
"Na onze sekssessie in mijn slaapkamer hadden we even lekker gedoucht, waarna ik een maaltijd had klaargemaakt. Ik had mijn best gedaan, want ik had gevulde courgettes gemaakt, met gehakt, een lekker sausje en Parmezaanse kaas. Even later zaten we gez..."
07-08-21
9.3
Meisje Bij De BakkerDoor: Ikke
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Ex, Jong En Oud, Laarzen,
"Bij de bakker op het winkelcentrum haal ik iedere zaterdag brood voor de hele week. Sinds ruim een half jaar werkt daar nu een jonge meid van 17 jaar, slank figuurtje, borsten die niet te groot zijn, lekker mooi kontje, en een vrolijk gezicht met blo..."
06-07-21
8.5
Vakantieavontuur Met Gevolgen - 5Door: Mystique66
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Besneden, Groepsex, Slikken, Turkije, Vakantie, Zwanger,
"Omdat het hier in Tekirova nog steeds een zware lock down geldt, net als in de rest van Turkije trouwens, heb ik mijn laptop maar weer tevoorschijn gehaald om onze belevenissen op te schrijven. Het is hier zo n 30 graden nu in Mei, maar in de schaduw..."
17-05-21
9.1
Tante Donna WebcamsexDoor: Spoon
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cougar, Milf, Tante, Webcam,
"Ik ben een vrijgezelle jongeman van 30 en regelmatig geef ik mijn geld uit aan sex afspraakjes of webcamsex omdat ik dit echt geil vind.Nu maak ik normaal gesproken niet van die hele bijzondere dingen mee tot ik afgelopen zomer mijn tante zag op een ..."
27-11-20
9.1
Friends With Benefits... - 4Door: Medio Siglo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Bejaarden, Biseksueel, Erotiek, Friends With Benefits, Naturisme, Ouderen, Swingers,
"Auvillers les Forges, dag 1. Zaterdag 14 september vanuit Nijmegen naar Erna en Henk die in Auvillers les Forges wonen. Toch nog een rit van ruim 325 km. Wij hadden van Ester en Lex een goede routebeschrijving gekregen dus dat was in elk gev..."
26-08-20
9.2
Neuken Op Het Strand - 1Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Neuken, Pijpen, Sperma, Vakantie,
"Langzaam kwam de naakte, onverzorgde man dichterbij. Hij leek 60 . Hij was vrij mager, had vet plakkerig haar, een smoezelige bril waar hij niet goed doorheen leek te kunnen kijken, gele vingers van het shagroken en een ranzige glimlach op zijn gezic..."
02-04-20
8.8
Twink Geneukt Door Ouder - 2Door: Geil TwinkSletje
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Neuken, Twink,
"Twink 25 jaar slank nl Hans 60 en dikke pik van 20cm Hallo geile mensen, bedankt voor het wachten voor deel 2. Hans had weer contact met me opgenomen maar had helaas slecht nieuws. Hij ging verhuizen met zijn vrouw een stuk ve..."
02-03-20
8.5
Twink Geneukt Door Ouder - 1Door: Geil TwinkSletje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Bottom, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Neuken, Top, Twink,
"Hallo , ik ben een onderdanige bi jongen van 25 jaar en hier mijn verhaal over sex met een oudere top. Van toen ik eerst nog maagd was tot aan dat ik een geil neuksletje ben geworden. Mezelf neuken, dat had ik al gedaan met een aantal dildo..."
25-02-20
8.4
Sharon - 4Door: Karel Jr.
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Anaal, Dochter, Moeder, Opa, Trio, Vader,
"Verdoofd zit Sharon op de bank in de woonkamer. Ze zit er al een half uur, in gedachten verzonken, sinds het moment dat Emma de deur achter zich heeft dicht gedaan. Ze hebben foto s van de bruiloft bekeken, herinneringen opgehaald aan die onvergeteli..."
08-02-20
9.1
Mams JopenDoor: Bart
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, 60 Plus, Moeder, Porno, Zoon,
"Het was een koude winterdag, Bart kwam thuis na een lange dag op school. Bart was inmiddels alweer 17 en een grote jongen qua postuur voor zijn leeftijd. Hij woonde samen met zijn moedertje Ria, die hem kreeg op 46 jarige leeftijd. 63 was ze..."
29-11-19
8.9
Oudere Man Gaat Stapje Verder Dan Ik WilDoor: Harold
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, 60 Plus, Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Oudere Mannen,
"Ik was 19 jaar en aan het backpacken in Australie en zoals de meeste backpackers altijd wel op zoek naar klusjes en baantjes om de reis te bekostigen. Zo dus ook in Brisbane. Ik was al een paar dagen tevergeefs op zoek naar een baantje en he..."
01-05-19
8.7
De Zes Van Klas 6a - 59Door: Jaakske
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Leraar,
"Maandag. Laatste dag van de proefwerken. Na de middag waren de leerlingen vrij, en ook op dinsdag . De klassenraden vergaderden evaluaties en eventueel deliberaties. Tijdens de pauze op maandagochtend liep ik Joost tegen het lijf. Goeie ..."
20-02-19
8.4
Joost En IkDoor: Ray7306
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Jong En Oud, Pijpen,
"Hoi mijn naam is Raymond maar iedereen noemt mij Ray. Ik ben 34 jaar, mijn hoofd is kaal geschoren ik heb een sikje, ben slank gebouwd en heb een lekkere, grote dikke pik van 19cm lang en 5.5 cm dik. Ik ben homo maar heb nog niet Mr.Right ontmoet. ..."
19-12-18
8.4
Oma Met Kleindochter En ZoonDoor: John73
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kleindochter, Oma, Plas, Plassen, Rimmen, Zoon,
"Ik ben anna . ik ben moeder en oma, ik ben 62 jaar, mooi grijs haar, Ik ben niet meer de slankste en mijn grote borsten hangen een beetje, mijn tepels noem ik spenen. Want als ik geil wordt dan worden ze dik en lang, ik ben 10 jaar weduwe . ..."
24-11-18
8.7
Picknick TafeltjeDoor: Martje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Picknick,
"Woensdag...zalig weer mijn vriendin moet werken...ik heb 2 weken vrij... Ik ga lekker wandelen in de bossen van Overijssel ... Na ruim een uur ga ik lekker op een picknicktafel zitten ... En bel mijn vriendin...zit je alleen grapt ze of z..."
07-09-18
7.6
MagdalenaDoor: RC.Amsterdam
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Cougar, Oudere Vrouwen,
"Weer een deel van de chronicles van de zich uitbreidende kring van frisse, vrolijk neukende vrienden en vriendinnen. Magdalena, we kwamen haar al eerder tegen, is een vrouw van 60 en heeft voor velen de bijnaam Kutje. Want ze is altijd wel ..."
13-06-18
8.0
Overspel Met CuckoldDoor: Pvz62
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding,
"Op een avond heeft Mieke afgesproken met onze vriend Pim. Ik zou die avond en de nacht voor mijn werk van huis zijn . Maar mijn opdrachtgever belt rond 1800hr af. Wat nu dacht Mieke, ze krijgt een geweldig geil idee en belt stiekem eerst me..."
06-05-18
8.3
In De Straat - 1Door: Paul59l
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus,
"De Grote Verrassing Net als ik is hij zestig jaren oud. En zo selecteerde ik ook op die site. Niet in de verwachting dat hij zo dichtbij zou kunnen zijn. Ik had zo n zin en zat lekker te surfen over de gay sites. Met zo n zin, maar zonder ..."
01-06-17
8.0
Hete Fietstocht - 3Door: Fietser
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Dikke Tieten, Grote Borsten, Moeder, Tante, Trio,
"We deden ons tegoed aan een Portugese rode wijn, meegenomen door Cor en Martha. We lesten onze dorst met de heerlijke wijn die mijn moeder schonk in wijnglazen zonder pootje. Een uur geleden zat ik nog op de fiets, nu had ik de intiemste ontmoeting o..."
05-05-17
8.3
Hete Fietstocht - 2Door: Fietser
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Dikke Tieten, Grote Borsten, Moeder, Tante, Trio,
"Hoe lang ze daar al stonden weet ik niet maar ik kreeg een goedkeurende knipoog van mijn moeder toen onze blikken zich kruisten. Tante Martha glimlachte lief naar haar man en sloeg haar arm om mijn moeder heen. Martha is zeker een ..."
28-04-17
8.5
Hete Fietstocht - 1Door: Fietser
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Dikke Tieten, Grote Borsten, Moeder, Tante, Trio,
"Weinig wind en een stralend voorjaarszonnetje. Ik besloot mijn mountainbike maar weer eens uit de berging te halen. Ik moest wel even de ketting smeren en de banden oppompen maar toen was ik er klaar voor. Ik nam nog snel een boterham, het w..."
26-04-17
6.4
60+ Voelt Als 20 - 2Door: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Moeder, Sauna, Stiekem,
"Na weer een heerlijke dag snowboarden met Ingrid en Henk valt de duisternis snel in. Het wordt tijd om weer richting het hotel te gaan. Daar aangekomen kleden we ons om en gaan heerlijk eten. Het is warm binnen en alle gasten zitten met een rood hoof..."
07-01-17
8.4
60+ Voelt Als 20 - 1Door: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Moeder, Sauna, Stiekem,
"Na twee jaar gescheiden te zijn en veel vrienden er ook door ben kwijtgeraakt, was ik eigenlijk redelijk alleen. Gefocust op mijn werk en weinig ontspanning, geen fut voor leuke dingen. Sterker nog, ik wist niet eens meer wat leuk was. Besloot een be..."
31-12-16
8.6
Mira, Mijn 63 Jarige SchoonzusDoor: The Dark Owl
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schoonzus, Vreemdgaan,
"De deurbel van mijn gelijkvloers appartement ging over. Het was een warme zomeravond, en ik zat net van mijn werk thuisgekomen op mijn terrasje aan de achterkant van het gebouw. Met veel tegenzin stond ik op, en slenterde naar de video intercom. Op h..."
23-12-16
8.5
MarchaDoor: MarkV
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, 60 Plus,
" b Mijn echte ontmoeting met Marcha b Inleiding. Ik ben Max ,een senior 50 en woon in het buitenland. Single ,en heb twee geweldige dochters. Een ervan is Fleur 27. Afgelopen zomer heef zij mij verleid en hebben we , als we samen..."
16-12-16
7.5
Geschiedenis Bijles - 2Door: Bartje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Bijles,
"Het was een donderdag middag en ik was erg zenuwachtig omdat ik een geschiedenis toets zou krijgen. Ik wist dat ik een goed punt zou krijgen maar dan zou ik meneer Menten ook weer zien en nadat ik door hem was geneukt voelde dit best wel raar aan. Ik..."
26-10-16
6.8
Jaap En Zijn PilletjesDoor: Bibillen
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus,
"Jaap was een oudere man van bijna 70 die ik enige jaren terug via een chatsite had leren kennen en waar ik af en toe eens langs ging voor een bakkie te doen en voor de sex natuurlijk. Zo nu ook weer had ik weer eens met hem afgespro..."
12-09-16
7.8
Pappa En De VillaDoor: Maya
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus,
"Mijn pa paste wel eens tijdens de zomer in het weekend op een dure villa van een vriend. Beetje afgelegen, met een heerlijk zwembad erbij. Mijn ma had tijdens een weekend nachtdienst en moest dus overdag slapen. Pappa vroeg toen of ik met hem meeging..."
23-03-16
6.1
Alleen Op Vakantie - 2Door: Martje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Vakantie,
"Zo...na mijn eerste kennismaking met John en Karel...ga ik weer op de bank zitten...Karel gaat een wijntje halen en het plan is om daarna naar de slaapkamer te gaan... Ik hang op de bank en John komt weer naast me zitten...Hoe was deze ervar..."
20-07-15
8.5
Alleen Op Vakantie - 1Door: Martje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Vakantie,
"Die verhaal is voor 95 procent fantasie...de 5 procent, is dat ik alleen op vakantie ben fantaseer over mannen..en iets meer dan een jaar van mijn vrouw af ben...ik ben 45jaar oud..178 65kg. Hier volgt mijn verhaal. Meer dan een jaa..."
18-07-15
8.3
Zo Moeder... - 29Door: Shadow666
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Dieren, Dochter, Honden, Moeder,
"Sytske reed naar haar volgende adres, ze was nog half in shock van wat er zonet was gebeurd. Hoe stom kon ik nou zijn dacht ze, om in het park me door Wodan daar in de bosjes te laten likken en hem zelfs kort te pijpen. Ze was gisteravond in een enor..."
11-02-15
8.1
Mijn Vriend Bekende Zijn Overspel Met Ines!Door: Ilsel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Biseksueel,
"Het is op een warme zomermiddag, ik ben alleen thuis en zit in mijn korte sportbroek op de bank. Ik heb mijn laptop op de tv aangesloten en ben bezig mijn erotische map op te schonen. Ik zie veel leuke filmpjes voorbij komen. Een aantal is al oud en ..."
11-01-15
7.9
BoswandelingDoor: Martje
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 60 Plus, Bos, Boswandeling,
"Ik was dit weekend samen met mijn hond op een camping in Gelderland, mijn vrouw en ik zitten midden in een crisis.. Zondagmorgen lekker vroeg uit de veren ...en ga een heerlijke boswandeling maken..met GPS dan kan ik lekker door alle bospade..."
22-04-14
8.2
De Jongens Bij De SaunaDoor: Marco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Sauna,
"Mijn naam is Marco en mijn vrouw heet Esther, we zijn beide voor in de dertig en mogen er beide nog gezien worden. Ikzelf ben redelijk gespierd vrij groot en bezit kenmerken die vrouwen aantrekkelijk vinden, esther is 1,74 68 kg donkerblond en heeft ..."
30-03-14
6.9
Slet Nat En GeilDoor: Biboy53
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Slet, Sletje,
"Het begon na mijn vorige ontmoeting na een paar weken weer te kriebelen. Hoe zou ik het nu eens aanpakken om nog eens uitgenodigd te worden door een leuk stel Ik dacht dat ik veel opties had maar de waarheid gebied te vertellen dat er wel veel echtp..."
08-09-13
7.5
Mijn Dochter & IkDoor: Wim.K.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Buurvrouw, Dochter, Slet, Sletje,
"Ik ben Leo en 60 . Mijn dochter Sam is 41jr. Wat vooraf gebeurde. Drie weken geleden was ik onverwacht bij Sam in de buurt en besloot even langs te gaan voor een kop koffie o.i.d. Mijn schoonzoon is weer voor een week buitenshuis v..."
27-07-13
6.9
Geneukt In De BiosDoor: Wim.K.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Neuken,
"Ik ben Trudy 51jr. Mijn profiel 180 lang, blond kort haar, lange slanke benen bovenbenen wat voller , grote stevige volle borsten en volgens mijn vriend een lekkere kont. Mannen kijken me na, dus ik mag er nog best zijn Op een a..."
13-11-12
7.2
SexbuddyDoor: Miss Sex
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 60 Plus, Ex, Neuken, Pijpen,
"Mijn naam is Joyce, ben 1,70 lang en heb een flinke C cup en altijd een geschoren kut. Elke maandag en donderdag, van 11 tot 12 uur ga ik joggen in het bos. Elke keer als ik daar ben zit er een oude man Hij is nog behoorlijk knap voor een 60 op het..."
07-08-11
7.1
Canarische Avontuurtjes - 3Door: Juan Aldan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Gran Canaria, Vakantie,
"Wat deed je eigenlijk zo lang in die jacuzzi, vraagt Fedor aan Fanny als ze s avonds heerlijk zitten te eten in een klein visrestaurantje aan de haven. Je nieuwe avontuurtje voorbereiden , zegt ze cryptisch, maar dit keer zal ik er op mijn manier o..."
20-05-06
7.9
Sextreem SaunaDoor: Cowboy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Sauna,
"Heerlijk, die stoomgrot Het was meestal de eerste ruimte die ik nam als ik alleen naar de sauna ging. Nu dus ook. Het was nog maar net 10.00 uur geweest en ik was een van de eerste in dit giga saunacomplex in Bleiswijk. Ik had de avond ervoor en s m..."
28-11-05
7.5