63.285 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Zuigen aan een pik tot diep in je huig of ben jij meer van het sabbelen tot je gezicht kletsnat is van het kutvocht? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Oraal sexverhalen. In deze categorie staan 215 erotische verhalen.
De Nieuwe Leraar - 17: Laatste Verhaal Voor LieveDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Billen, Directrice, Oraal, Pijpen, Sperma, Studenten, Tiener, Zuigen,
"De dagen nadien verliepen vrij eentonig. Ik had de controle over 3b teruggevonden. Silke en Cynthia hielden zich koest, al was de spanning tussen hen soms goed voelbaar. Door haar drukke agenda kon Lieve pas op donderdagavond naar mij komen. Dat kwam..."
28-05-24
9.2
Peter Met Juffrouw Vera - 2: Lhbtqia+-lesDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Cumshot, Juf, Non Binair, Oraal, Prostaat, Slikken, Sperma, Twink,
"Na zijn avontuur met juffrouw Vera was er iets veranderd in het leven van mooie Peter. Eindelijk ging hij eens naar de kapper en liet hij zich het geilste pagekapsel aanmeten dat er bestond, en ook droeg hij nieuwere en betere kleding zodat hij er nu..."
22-05-24
7.7
De Nieuwe Leraar - 13: Bij Silke ThuisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Leraar, Milf, Moeder, Oraal, Sperma, Studenten, Tiener, Zuigen,
"Ik had onmiddellijk de indruk dat Lydia Heylighers meer ge nteresseerd was in mijn persoon dan in het bijwerken van haar dochter. Het duurde in ieder geval een kwartier vooraleer ik Silke te zien kreeg. In de ruime vestibule, volledig bekleed met gla..."
20-05-24
9.5
Bijles Wipkunde - 2Door: Mieke Mmm
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Bijles, Cowgirl, Gluren, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Puber, Roodharig, Slipje, Vingeren,
"Dani lle, die nog steeds haar gevoelige knopje streelt, staart naar de uitdrukking van voldoening op het gezicht van haar zestienjarige dochter. Een hevig verlangen naar een climax welt in haar op. Met stevige bewegingen wrijft ze over haar broekje, ..."
17-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 11: Onrust In De KlasDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Oraal, Sperma, Studenten, Tiener,
"Maandag 11 november 2012. Vandaag zijn er twee dingen gebeurd. Voor de eerste keer kreeg ik een klas niet stil. Het was ontgoochelend dat ik de controle over 3b verloor en niet kon herstellen. Dat gebeurde in de voormiddag. s Namiddags had ik een sp..."
17-05-24
9.4
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04-24
8.4
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04-24
9.0
Headlines - 1: Hoe Het BegonDoor: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Oraal, Speedo, Werk,
"Ik was compleet niet met hem bezig toen ik in gesprek was met een collega over de bijlage die we volgend weekend zouden publiceren en hij met een kop koffie bij ons kwam staan. Hij was net nieuw op de cultuur redactie en zou een bijdrage leveren met ..."
04-04-24
8.9
Uitzicht Met HoogtepuntDoor: Bert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Oraal, Pijpen,
"Het weer was de grote spelbreker. Toch was de glimlach toen uit jouw auto stapte niet minder. Waar een uur ervoor de zon nog volop had geschenen, was het nu geen weer meer om lekker te gaan wandelen. Dat was immers het plan. Zullen we maar..."
27-03-24
8.8
Met RenteDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Billen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Oraal,
"Regelmatig hoorde ik dat de buurvrouw ruzie had met haar man. Ik ging erheen en suste het tot ze uit elkaar gingen. Toen kwamen ze allemaal opzetten, om te helpen . Intussen strijdbaar, gooide ze deze hitsige types er allemaal uit. Sodemieter op, ze..."
26-03-24
8.1
Erika - 13: Een Tipje Van De SluierDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Beffen, Borsten, Latina, Oraal, Voyeurisme,
" De onbekende vrouw Badend in het zweet werd Erika wakker. Zwaar ademend keek ze verschrikt rond zich, maar algauw had ze door dat ze in haar eigen slaapkamer lag. Ze zette zich recht op het bed, met haar knie n omhooggetrokken. Naas..."
18-03-24
9.3
PoserenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oraal,
"het was zomer, en ik ging wat waadvogels fotograferen, in dat uitgestrekte natuurgebied. Even schrok ik, maar de man lachte. Hij lag naakt tussen het opgeschoten gras te zonnen. Niet slecht, zuchtte ik en liep stevig door. Ieder zijn ding, zuchtte ik..."
08-03-24
7.5
Mijn Drie Vrouwen - 14Door: Ronald Raw
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Neuken, Oraal, Sub,
"Als Wendy mijn pik volledig heeft schoongelikt wenk ik haar en ze volgt me het huis in, naar boven naar de grote badkamer waarna we samen in de douche lopen en Wendy mij volledig wast. Ik geef haar te kennen dat ze rustig kan douchen, ik ga mezelf a..."
29-02-24
9.5
Studentenleven - 13: No Guts No Glory Thuis ThuisDoor: MS
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Oraal, Studenten, Tiener,
"No Guts No Glory Met die spreuk beginnen we dit verhaal. We zijn ondertussen gestart met het tweede seizoen van het studentenleven. Tim die nu als 2e jaars student door het leven zal gaan. Hopelijk blijven de trouwe lezers van mijn serie fa..."
15-02-24
9.8
Studentenhuis - 5: IntroducéDoor: Bruno20342
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Oraal,
"Nicole Eva is thuis. Ze laat een dvd zien van de gemeenschappelijke avond. Michael heeft camera s aangebracht en alles gefilmd ,vertelt ze. Ben je niet bang,dat dit op internet terecht komt vraagt moeder. Nee, het blijft onder ons. Als..."
27-01-24
9.2
Mijn Zus En Ik - 1Door: Ronald Raw
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Broer, Neuken, Oraal, Zus,
"We waren goede maatjes zij en ik. Konden alles delen, vertelden elkaar alles, steunden elkaar door dik en dun. Zij kreeg verkering, trouwde en werd moeder. Met mij verging het ook zo, vrouw en kinderen, samen gelukkig. Ook in ons verdere leven bleven..."
24-01-24
9.1
Nick Geeft Bijles - 38Door: Cheetah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Blowjob, Deepthroat, Lingerie, Oraal,
"De volgende ochtend word ik wakker en voor een paar seconde weet ik even niet waar ik ben. Ik herken de kamer niet en heb lichtelijk een kater van het drinken van gister. Dan besef ik mij snel weer dat ik in het bed van Esmee en Lars lig. Gisteren me..."
15-01-24
8.9
Jolien En Ik - 14: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Romantiek, Spuiten, Tepel, Tepels, Tiener, Vader,
"Voor Jolien kruipen de uren van vrijdagochtend tot zaterdagmiddag tergend traag voorbij. Ze hangt lusteloos op de bank of ze zit in de schaduw van de perelaar op een ligbed voor zich uit te staren. Haar smartphone ligt op tafel en ik hoor zowat om he..."
31-12-23
9.1
Jolien En Ik - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Flirten, Huishoudster, Jong En Oud, Likken, Oraal, Tiener, Vader,
"Nathalie had woord gehouden. Jolien was nog maar net op haar kamer of we slopen zo stil als we konden naar mijn slaapkamer om te vermijden dat mijn dochtertje het in haar hoofd zou halen om ons te kunnen betrappen tijdens ons liefdesspel. Eens de deu..."
26-12-23
9.1
Ontmoeting Met AnDoor: Male1970
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotel, Oraal,
"Voor de zoveelste keer onderweg op businesstrip, dat is nu eenmaal mijn leven. Vandaag ga ik richting New York om vervolgens volgende week naar Chili te vliegen. Of ik het leuk vind om zo vaak te reizen, ja toch wel. Soms kom ik leuke mensen tegen en..."
14-12-23
9.5
Friemelen In FrieslandDoor: FajneFantasies
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Collega, Feest, Jong En Oud, Keuken, Manager, Oraal, Pijpen, Stiekem, Trio, Uitdagen,
"Gefascineerd bestudeert ze zijn ogen. Een troebele mix van blauw, grijs en groen. Omlijnd door de kraaienpootjes die samen met zijn ondeugende blik aantrekkelijke pretogen vormen. Dit is Pieter, haar collega. Ze observeert hem verder. Hij draagt de o..."
21-11-23
8.6
Medisch SchoolonderzoekDoor: Louise
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Chantage, Dokter, Dwang, Eerste Keer, Glijmiddel, Jong En Oud, Leraar, Lesbienne, Oraal, School, Stiekem, Trio, Verlegen, Verleiden, Vingeren,
"Ik ben Janne, 16 jaar en ga dus nog naar school. Ik zou later graag een eigen klerenwinkel hebben of klerendesigner worden. Soms twijfel ik nog. Al van toen ik klein was, tekende ik altijd mijn eigen modeontwerpen. Echter ben ik ook vaak verlegen en ..."
19-11-23
9.1
Gentlemen Inbrekers - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontvoerd, Oraal,
" In deel 1 ontvoerden mijn maatje Maxwell en ik, met welwillende medewerking, een miljoenairs zoon, diens vriendin annex oppas, en een homovriendje. Eis 5 miljoen Eurie in criptomunten. Dat de ontvoerden wel heel gewillig zijn moge blijken uit dit ..."
05-11-23
8.5
Gentlemen Inbrekers - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Inbreker, Ontvoerd, Oraal, Voyeurisme,
"Jeroen raakte ge nspireerd, en volgens mij werd hij ook erg geil, van mijn relaas een Spannend Jongensverhaal. Het smaakte hoe dan ook naar meer, en vroeg mij om een Bi verhaal, over twee Gentlemen Inbrekers, waarbij de inbraak niet helemaal ging z..."
31-10-23
8.7
De FietstochtDoor: Genieter56
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Fietsen, Gluren, Jong En Oud, Kut, Kutje, Milf, Oraal,
"De zomer loopt naar zijn einde maar de weergoden verrassen ons weer met de komende dagen veel zon tot wel 25 graden. Dus nog een mooi moment om te genieten van het strand of een fietstochtje te maken. Ik besloot Marieke te bellen of je vrij..."
26-10-23
8.7
Familie Op BezoekDoor: Kral
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neef, Oraal,
"Een koele streling van de koude ochtend lucht aait in rustige vlagen over me heen. Mijn ogen openen zich langzaam, klaar voor de morgen. Met een zicht verplaats ik me op mijn linker zij en meteen valt mijn blik op de lichtgevende cijfers van mijn wek..."
15-10-23
9.6
Feeld App, Weekendje Gent - 4Door: Bernardo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gent, Gloryhole, Oraal, Partnerruil,
"Na de middag was Pol ondertussen teruggekeerd en hadden we afgesproken om over de middag in het hotel iets te gaan eten alvorens Gent centrum te gaan verkennen. De dames waren druk bezig op hun gsm om te kijken hoe ze het weekend konden verdelen. Het..."
06-10-23
9.2
Soms Zit Het MeeDoor: Realhot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oraal,
" Oh, z blij dat ik met jou mee kon Ik had cht geen zin om nu naar huis te gaan zeg Maaike was een collega van me, een ex collega eigenlijk. Ze woonde nog thuis, en had regelmatig woorden met haar ouders die hun dochter losbandig zagen worden. Ze..."
27-09-23
9.1
Kletsen Met Mijn BffDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Douche, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Oraal,
" Uiteraard kon ik even stiekem gluren niet laten, terwijl ik de grote zachte handdoek, die ik voor hem had uitgezocht, keurig naast de wasbak legde. Al meteen kon ik doorheen de vage wanden van de douche zijn naakte lichaam in volle glorie onderschei..."
28-08-23
8.7
De Vreemdeling In Mijn Baasje - 2Door: Harry Dick
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bos, Collega, Deepthroat, Kontje, Openbaar, Oraal, Pijpen, Slet, Sletje,
" Dit is het tweede deel van De vreemdeling in mijn baasje . Veel leesplezier Hier is het , zei Debbie. Hier komen weinig mensen. Ik ben zelf ten minste nog nooit iemand hier tegengekomen maar er is natuurlijk altijd een kleine k..."
16-08-23
9.1
De Vreemdeling In Mijn Baasje - 1Door: Harry Dick
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bos, Collega, Openbaar, Oraal, Slet, Sletje, Werk,
"Wie was de vreemdeling die een uur geleden hun huis was binnengekomen en die nu blijkbaar had besloten om mee te gaan tijdens hun dagelijkse vaste wandeling door het bos Hij had bij zijn binnenkomst even tegen de vreemdeling geblaft en zic..."
15-08-23
8.5
Fien En De Turnles - 2Door: Fien
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Oraal, Orgasme,
"Hij keek even verbaasd naar ons maar mijn witte hakjes verraade eigenlijk meteen dat ik de aanzet had gegeven. Meneer Maes keek wat angstig voor zich uit. Dit kon hem wel eens zijn job kosten. Dat is hier wel een heel speciale turnles h , lachte m..."
15-08-23
8.8
Studentenleven - 9: The WallDoor: MS
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Oraal, Studenten, Tiener,
"Deel negen van het studentenleven van Tim. Dit deel heeft de naam The Wall en speelt zich af in het voorjaar van Tim zijn eerste jaar als student. In het vorige deel was ik samen met Linda, Emmy en Nina op vakantie in Bali waar halverwege Ge..."
13-08-23
9.0
Eva's Geheime Liefdes - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Nicht, Oom, Oraal, Tiener,
"Ondertussen was het al half een geworden en tijd voor een middagboterham. Nu Mientje er me opmerkzaam had gemaakt, kon ik er niet naas tkijken oom Frank hield geen oog van mijn borsten af. Ik voelde me daar gevleid door die prachtige, mooie man die..."
05-07-23
9.1
De Broederschap Van De KontDoor: DavidOost
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Anaal, Beste Vriend, Buurmeisje, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Tiener,
"Op een milde lente middag stonden wij ons vaste plekje tussen de twee gebouwen van onze middelbare school. Victor, Rik, Martijn en ik. Mijn naam is David, ik ben 16 jaar oud en zit in 4 havo. Mijn vrienden die hier om mij heen staan, ken ik al sinds ..."
28-06-23
9.4
Creabea - 5: SodomieDoor: Peter1948
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Likken, Oraal, Pijpen,
"Door de eeuwen heen werd Bea steeds meer bekend met de diverse soorten seks. In de bewaard gebleven geschriften van de steden Sodom en Gomorra kunnen we lezen dat ze zich had ontpopt tot sekstherapeute. Vooral de stad Sodom stond in die tijd bekend o..."
24-06-23
9.1
Piekeren…Door: Anoniemeling88
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Massage, Oraal,
" Daar lig ik dan samen met mijn vrouw in bed. Ik hoor haar diepe ademhaling en voel de lucht langs mijn arm gaan op het moment dat ze uitademt. Mijn gedachten laten mij niet met rust en zorgen er voor dat ik de slaap maar niet kan vatten. Waarom pi..."
24-06-23
8.8
Cindy - 5: Het Intens OrgasmeDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Klaarkomen, Oraal, Orgasme, Trio,
"Topless zat ze nu tussen twee mannen maar dat deerde Cindy niet echt. Ze was best trots op haar borsten. Met een mooie D cup waren ze iets groter dan gemiddeld en bovendien staken ze mooi naar voren. Ook Yusuf was best onder de indruk en het deed Cin..."
12-06-23
9.0
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Jong En Oud, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Plas, Plassen, Tiener, Vader,
"Wanneer ik op vrijdagavond mijn prinsesje afhaal bij Anneke, zie ik dat ze helemaal in het nieuw zit. Een smetteloos wit jurkje, heel kort, met daaronder glanzend witte lange nylons en kraakwitte schoenen. Voor ze de auto instapt, trekt ze een blauwe..."
09-06-23
9.0
Cindy - 1: Het VerlangenDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Hakken, Jurk, Oraal, Trio, Verlangen,
"Ze was net 20 geworden toen Cindy een mooie brunette de moed had gevonden om het idee van een trio voor te leggen aan haar vriendje Jef. Over haar seksleven had Cindy zeker niet te klagen maar in tegenstelling tot Jef had ze meer nood om te exper..."
05-06-23
8.8
Studenten Feestje Met SusyDoor: Don
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blinddoek, Bondage, Condoom, Oraal, Pijpen, Studenten, Tiener, Trio, Vastgebonden, Vingeren,
"Vanavond geven we een klein feestje bij ons in het studentenhuis. Ik woon samen met mijn beste vriend en twee meiden waarvan 1 net weer verhuist is. Sam en ik zijn 21 en Susy is 19 jaar. Het is een doordeweekse dag, het zal waarschi..."
05-06-23
8.7
Viva Gran Canaria - 15: Naar Huis (slot)Door: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Auto, Blowjob, Buitensex, Gran Canaria, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
"Daar zat ik dan. Op de koude tegelvloer van het vakantie appartement, slechts gekleed in mijn korte nachthemd, als een ingezakte pudding tegen de deur leunend. Tranen biggelden over mijn wangen. Ik kon alleen maar denken aan mijn lieve engel Maria, d..."
25-05-23
8.5
Eva - 4: De Dubbeldate 1Door: Big Bill
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Brunette, Oraal,
" s ochtends bel ik Bert en doe hem het hele verhaal. Van het gesprek dat ontaardde in een geile neukpartij bij Eva op de zetel, over de date op restaurant gisteren waarbij ze me pijpte in de garage en het Rome plan. jongen weet jij waar je mee bezig..."
25-05-23
8.9
Viva Gran Canaria - 13: Mijn EngelDoor: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Borsten, Gran Canaria, Likken, Masturbatie, Masturberen, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Tieten, Vakantie, Vingeren,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe mijn date met het kamermeisje Maria begon met een zinne..."
04-05-23
9.3
Viva Gran Canaria - 12: Ave MariaDoor: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Gran Canaria, Likken, Logeren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. Toen ik vrijdagochtend in Marijns hotelkamer ont..."
29-04-23
8.7
Het Was Weer Dorpsfeest!Door: Realhot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oraal,
"Het was weer Dorpsfeest, en zoals elk jaar werd iedereen weer opgetrommeld om te werken in het restaurant wat voor de gelegenheid volledig omgebouwd werd tot biercaf . Elk jaar waren er een paar nieuwe gezichten, maar ook de hardcore was er elke ke..."
26-04-23
9.2
Lotte Neemt RevancheDoor: Ernst Jan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lesbienne, Met Familie, Onervaren, Oraal, Provocerend, Schoonfamilie, Schoonzus, Trio, Verjaardag, Vingeren, Wraak, Ziekenhuis, Zwager,
"Het was druk in het ziekenhuis, waar ik werk en ik liep door de gangen van de ene kamer naar de andere. Onderweg zag ik in de wachtkamer een buitenlandse jongen voortdurend naar mij staren. Toen hij er naar een uur nog steeds zat, vroeg ik aan de rec..."
09-04-23
8.7
Viva Gran Canaria - 11: Las PalmasDoor: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Blowjob, Gran Canaria, Likken, Neuken, Oraal, Pijpen, Plas, Plassen, Puber, Tiener, Trio, Vakantie,
" Lieve lezer, dit verhaal is onderdeel van een serie, maar je kan dit deel ook los lezen. Als je wilt weten hoe ik Marijn heb ontmoet, lees dan eerst het vorige deel. Tegenover het busstation in de hoofdstad Las Palmas lag een parkje. ..."
02-04-23
9.3
Een Gewillig Schoonzusje - 1Door: Ondeugend Broertje
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Oraal, Schoonzus,
"Als alleenstaande vader van een 16 jarige zoon, begin ik na jaren eindelijk weer wat tijd en aandacht te krijgen voor mijzelf. Toen mijn zoon nog maar drie jaar oud was is mijn ex vrouw met de noorderzon vertrokken en heeft nooit meer naar mijn zoon ..."
28-02-23
9.3
Viva Gran Canaria - 9: Nog Meer SmullenDoor: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Blowjob, Cowgirl, Doggystyle, Gran Canaria, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" Lieve lezer, in het vorige deel heb ik je verteld over de seks die ik in het berghok had met de badmeester, en hoe we daar vervolgens getuige waren van een stel wippende tieners. Die waren, nadat ze ons ook hadden ontdekt, eenvoudig te verleiden t..."
24-02-23
8.8
Vol Twisten - 34: Een Zorgeloos FeestjeDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Borsten, Dildo, Eerste Keer, Groepsex, Hoer, Neuken, New York, Oraal, Pijpen, Prostitutie, Sexspeeltjes, Sextoys, Vader, Vingeren, Voyeurisme, Zus,
" Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. Kaylee Is de oudste dochter 20 jaar van Simon. Ze is n meter vijfenzeventig groot. Ze heeft lang, licht..."
22-02-23
8.7
Eenzame Opa - 18: Voor Elk Probleem Een Andere Op...Door: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Borsten, Broer, Hotel, Kleindochter, Neuken, Opa, Oraal, Oudere Mannen, Voyeurisme, Zus,
" Broer en zus Sam had moeilijk de slaap kunnen vatten. Hij had s avonds niets meer van Mackenzie of Emma gehoord en omdat hij zelf even rust wilde hebben, had hij hen zelf ook niet gecontacteerd. Dus was het pas s morgens vroeg wann..."
19-02-23
9.2
Viva Gran Canaria - 8: Lullen Om Van Te SmullenDoor: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Badmeester, Betrapt, Blowjob, Cowgirl, Gran Canaria, Groepsex, Kwartet, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Schoonmaakster, Vakantie,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. Zoals je weet, lieve lezer, bracht ik de nacht v..."
17-02-23
8.7
Viva Gran Canaria - 7: Plezier Voor VierDoor: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Auto, Blowjob, Cowgirl, Doggystyle, Gran Canaria, Groot Geschapen, Grote Lul, Kwartet, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Plas, Plassen, Strand, Vakantie, Zoon,
" Lieve lezer, het heeft best lang geduurd voordat dit nieuwe deel uit de serie over mijn vakantieweek op Gran Canaria af was. Dat komt vooral doordat ik ditmaal mijn moeder heb gevraagd om wat te schrijven. Best spannend, want ze was nog niet op de..."
11-02-23
9.0
Fiona, Koninginnedag 1993Door: ScanFreak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Koningsdag, Oraal, Roodharig,
"Datum April May 1993, 26 jaar Eerste opzet verhaallijn Koninginnedag 1993. Warm, drukkend warm... 24 25 graden in H. en volgens mij de warmste 30ste april ooit. Toch besluit ik in de middag nog even de vrijmarkt in H. over..."
09-02-23
8.6
Fleur En Eva - 4: TroostDoor: Elisa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Likken, Oraal, Standje 69, Vingeren,
"Ik was woedend De stoom kwam bijna uit mijn oren. Ik greep een theedoek en veegde me zelf zo goed en zo kwaad als het ging schoon. Ik smeet met kastdeurtjes en laden en reageerde mijn woede of op de wortels die nog steeds op het aanrecht lagen. De e..."
04-12-22
9.1
Viva Gran Canaria - 3: Een Pikkie ErbijDoor: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Anaal, Beffen, Blowjob, Gran Canaria, Likken, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" In de vorige twee delen heb je kunnen lezen hoe mijn moeder en ik op de eerste avond van onze vakantieweek op het eiland Gran Canaria het paar Stef en Lisanne ontmoetten, meegingen naar hun vakantiebungalow en daar met z n vieren verrukkelijke sek..."
03-12-22
9.2
Viva Gran Canaria - 2: Drie Bloemetjes En Een Bij...Door: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Beffen, Biseksueel, Blowjob, Gran Canaria, Kwartet, Likken, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Plas, Plassen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" In het vorige deel heb je kunnen lezen hoe mijn moeder en ik op de eerste avond van onze vakantieweek op het eiland Gran Canaria kennismaakten met Stef en Lisanne. We gingen met hen mee naar hun vakantiebungalow... Het vakantiepark wa..."
20-11-22
8.9
De Prijs - 2Door: Aadje
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Breeding, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Oraal, Zwanger,
" Stel wint een vakantie, hun eerste in lange tijd. Ze gaan er van genieten en doen dat op meer dan n manier... De volgende dag gingen we op pad richting het platteland van Devonshire en reden het Dartmoor National Park in. Vanaf het ..."
10-11-22
9.1
Mijn 23e Verjaardag - 4: Jeffrey (slot)Door: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blowjob, Cowgirl, Doggystyle, Groot Geschapen, Grote Lul, Kwartet, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Satisfyer, Vibrator, Vingeren,
" Jeffrey Zondagochtend. Ik voel me brak. Door mijn oogharen gluur ik naar de wekker. Tien over elf. Naast me ligt Pedro nog in diepe rust. Ik kruip onder het dekbed uit. Slof in m n blootje naar de badkamer. Laat een kleine en een grot..."
05-11-22
9.1
Eenzame OogstDoor: Aadje
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Oraal, Zwanger,
"Man vraagt 8203 8203 zijn vrouw te helpen een goede arbeider aan boord te houden. Ik run een graanopslagbedrijf op het platteland van Montana, niet veel van Montana is niet landelijk. Tijdens het oogstseizoen wordt het behoorlijk druk. E..."
04-11-22
8.9
Eenzame Opa - 10: Warme MelkDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Mysterie, Nicht, Opa, Oraal,
" Veel theorie n Mackenzie was best wel een pientere meid. Ze begon de verschillende puzzelstukken die ze had met elkaar te verbinden. Opa Dan, oma en haar jonge vader hadden een incestueuze relatie gehad. Hoeveel incest er aan te pas..."
01-11-22
9.0
AlibiDoor: Miss Nadine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bus, Oraal, Pijpen, Vingeren,
"Daar stond je dan. Verstopt om de hoek in die grote witte bus van je. Ik kon mijn lachen niet inhouden. Ik vond het geweldig dat je de lef en de tijd had genomen om naar mijn huis te rijden om me te verleiden tot ja tot wat eigenlijk Ik kon het wel ..."
27-10-22
8.4
Mijn 23e Verjaardag - 3: Hoge NoodDoor: Mieke Mmm
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Auto, Beffen, Blowjob, Cowgirl, Douche, Golden Shower, Likken, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Standje 69, Vingeren,
" Lieve lezer, ik had gehoopt dit hele vervolgverhaal veel eerder na mijn verjaardag afgerond te hebben. Helaas slokt het nieuwe studiejaar nogal wat van mijn tijd op. Bovendien, zo moet ik eerlijk bekennen, zwicht ik toch vaak voor de verleiding om..."
29-09-22
8.7
Mijn 23e Verjaardag - 2: Samen Met Pedro[Door: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Beffen, Blowjob, Condoom, Cowgirl, Eerste Keer, Likken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren, Zomer,
"In mijn krappe slaapkamer ruk ik het dekbed opzij en smijt het op de vloer. Ik spring op de matras en vlij mezelf in het midden neer. Bef me , commandeer ik Pedro. Onbeholpen staat hij aan het voeteneind van het bed. Met een slap hangende pik. Hij i..."
04-09-22
8.9
Boswandeling - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Boswandeling, Buitensex, Jong En Oud, Likken, Oraal, Voyeurisme,
"Op vrijdagochtend, we lagen nog te soezen nadat we elkaar al een tijdje lui en loom hadden gelikt, ging mijn gsm over. Half slaperig nam ik op, maar ineens was ik klaarwakker Elvira aan de telefoon. Ik stootte Am lie aan en zette de luidspreker aan ..."
01-09-22
8.7
Mijn Zusje - 4Door: RobV
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Oraal, Zus,
" Het lezen van de vorige delen, helpt wel om verder te lezen in dit nieuwe deel. Lieke en ik hadden het fijn zo. Regelmatig, als het kon, waren we samen en verwenden wij elkaar. We leerden ook elkaars lekkerste plekjes en maniertjes ke..."
30-08-22
9.2
Mijn 23e Verjaardag - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Biseksueel, Blowjob, Borsten, Buurman, Doggystyle, Kwartet, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Satisfyer, Tieten, Verjaardag, Vingeren, Vreemdgaan, Zomer,
" Lieve lezer, dit verhaal is veel langer geworden dan ik had verwacht. Mocht je geen behoefte hebben aan een voorspel, spring dan meteen naar het kopje De afterparty . Het welkom Om vijf over twee laat de deurbel weten..."
25-08-22
8.7
Mijn Zusje - 3Door: RobV
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Oraal, Zus,
" Het lezen van delen 1 en 2, helpt wel om verder te lezen in dit nieuwe deel. Wow, dat was dus super lekker geweest. Tot nu toe had ik enkel mijzelf afgetrokken voor Lieke, maar nu had zij mij klaargemaakt. Het was wel kort, maar hevig..."
25-08-22
9.3
Mentors In Perversie: Een Wilde Vakantie - 4Door: Eroneous
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gloryhole, Hotwife, Jong En Oud, Oraal, Pervers, Slet, Sletje, Vakantie, Wap,
" Herinnering karakters Het oudere koppen Mark 48 en Jana 43 Het jongere koppel Luna 20 en ik 25 Zoals je misschien herinnert was Mark in de ochtend op verkenning geweest in het dorp. Er was een kleine haven, met zowel..."
23-08-22
8.5
Dr. S. Fuckenstein - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Experiment, Oraal,
"Mark is echt mijn Darling, behalve een mooie Good Looking knaap is hij ook begiftigd met een rijke fantasie. Het volgende verhaal had ik zelf nooit zo kunnen bedenken. Het is een Cartooneske Science Fiction verhaal met uiteraard een stevige homosex..."
19-08-22
8.2
Man Gezocht Voor Seks - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Date, Dating, Minnaar, Oraal, Tepel, Tepels,
" Tussen al die bagger moet ergens een schilfertje goud of misschien wel een diamant te vinden zijn, had Ronald me gezegd toen hij de reacties op mijn advertentie op de site van Afspraakjes doornam. Na mijn kennismaking met Johan en Dirk hoopt..."
05-08-22
8.9
Man Gezocht Voor Seks - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jeugdliefde, Oraal, Vingeren,
"Geen haar op mijn hoofd had ik er ooit aan gedacht vreemd te gaan tot aan het ongeval waarbij Ronald gedeeltelijk verlamd werd, van zijn voeten tot aan zijn bekken. Er bleek geen medische mogelijkheid om hem nog een stijve te laten krijgen, we hadden..."
04-08-22
8.8
Extreem Verlegen - 8Door: Loesje
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Oraal, Verlegen,
"Wouter Sarah Lieve stoute Sarah, mij een beetje plagen met die foto h . Ik ben zeer onder de indruk van je gedrevenheid met betrekking tot de lesstof. Ok dat was het brave antwoord. Ik ben zowat spontaan klaargekomen bij het idee dat jij ze..."
04-08-22
9.5
Man Gezocht Voor Seks - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Zuigen,
"Zo jammer... Tot voor corona, en zelfs nog een tijdje tijdens de pandemie, kon je via de site van Afspraakjes vlot aan je gerief komen. Ondertussen is die site helaas ter ziele gegaan. Er was letterlijk voor elk wat wils van mannen die e..."
04-08-22
8.9
Lotte En Marieke - 4Door: Alexander B
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Badkamer, Beffen, Borsten, Condoom, Cowgirl, Dagboek, Douche, Droom, Golden Shower, Likken, Neuken, Oraal, Plas, Plassen, Tieten,
" Geheimen uit mijn Rode Dagboek... In de vorige delen heb ik verteld hoe ik in september 2004 het bed deelde met de jonge studente Lotte en uiteindelijk bij haar oudere zus Marieke thuis op de bank belandde, waar ik onder het genot van een frietje ..."
29-07-22
8.9
Duaal DjakartaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Oraal,
"Peter, voor wie ik Dominant Djakarta geschreven had, vertelde me ook dat hij en zijn vriend een hele mooie en ook sensuele vriendin te gast hadden. Ook dit samenzijn is enigszins uit de hand gelopen. Met dank aan Peter, voor het aanleveren van de i..."
25-07-22
8.2
De Telefoon Van Mijn Broer - 4: Van Meisje Tot Vr...Door: Mieke Mmm
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Bad, Badkamer, Blowjob, Borsten, Douche, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Maagd, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Puber, Sperma, Tieten,
"De buurman van Barbie en Herbert was nog steeds druk aan het spitten. Het zweet droop van zijn voorhoofd. Hij keek argwanend op toen hij mij zijn tuin in zag lopen. Zou ik misschien even bij u naar de wc mogen vroeg ik met een poeslieve g..."
22-07-22
9.0
Kost, Inwoning En Seks - 14: Een Oude BekendeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Oraal, Trio, Zuigen,
"Twee maanden lang liep alles rimpelloos en vlot. Het was alsof Kirsten, Sien en ik elkaar al ons hele leven lang kenden, zo vertrouwd was het om dag aan dag met en bij elkaar te leven en te werken. Ik werkte van thuis uit en nooit langer dan een paar..."
20-07-22
9.2
Een Ritje Met Nicolette - 3Door: Realhot
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Oraal,
"De telefoon ging, net op het moment dat ik de kamer in liep, mezelf droog makend na een douche. Het was een veelbelovende dag, als je naar buiten keek. Een strak blauwe lucht, en het was al aangenaam van temperatuur, en het was nog maar negen uur in ..."
19-07-22
8.8
Sunparks - 25: Dat Was Het Weekend (slot)Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Oraal, Partnerruil, Vakantie,
"Het zou niet mijn beste nacht van het weekend worden. De jongens die samen in bed lagen vlak naast me, snurkten gezapig, maar leken van elkaar geen last te ondervinden. Ook zou ik die nacht zelf ervaren wat Peter bedoeld had met niet makkelijk om me..."
19-07-22
9.3
Kost, Inwoning En Seks - 12: Orde Op ZakenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Baas, Cowgirl, Huishoudster, Jong En Oud, Oraal, Slikken,
" In het liefdebosje Op mijn kamer haalde ik dadelijk de vier dvd s uit de lade van het nachtkastje, zocht in mijn reistas naar de geheugensticks het waren er gelukkig twee van 64 mB en ik hoopte dat alle filmpjes op de dvd s erop ko..."
19-07-22
9.2
Kost, Inwoning En Seks - 11: Partouze En EindspelDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 50 Plus, Anaal, Beffen, Jong En Oud, Oraal, Orgie, Plas, Plassen, Sm,
"Eens de kluwen van die zeven lichamen min of meer uit elkaar kwam, ging iedereen over in seks met twee of drie. Omdat de anderen druk bezig waren met elkaar, bleven Laura, Kirsten en ik aanvankelijk toekijken. Maar toen kwam Loretta over de matrassen..."
17-07-22
8.9
De Telefoon Van Mijn Broer - 3: Zoete WraakDoor: Mieke Mmm
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Beffen, Biseksueel, Blond, Blowjob, Borsten, Broer, Klasgenoot, Likken, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Sperma, Standje 69, Telefoon, Tieten, Trio, Vingeren, Wraak, Zomer,
"Gekleed in een dunne blouse, een zomerbroek en mijn favoriete sneakers wandelde ik aan het begin van die bewolkte maar warme vrijdagmiddag naar het huis van mijn klasgenote Barbie, dat zich halverwege een rijtje eengezinswoningen bevond. Op mijn vaka..."
17-07-22
9.0
Charlotte - 1: Onverwachte WendingDoor: Male1970
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Douche, Oraal,
"Mountainbiken, mijn lieve lust. Niet helemaal correct maar ik heb dat mountainbiken wel nodig om mijn geest tot rust te brengen. De inspanning die het vraagt, zorgt er natuurlijk ook wel voor dat ik in conditie ben en voor een 52 jarige kerel, er bes..."
15-07-22
9.1
Sunparks - 23: Genot In De BovenkamerDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Masturbatie, Masturberen, Oraal, Vakantie,
"Boven trof ik Peter in slaapkamer, zittend op het voeteneinde van het dubbele bed. Hij maakte een erg afwezige indruk en staarde naar de grond. Gaat het een beetje met je vroeg ik terwijl ik naast hem ging zitten. Vind je het nog normaal hoe ze t..."
14-07-22
9.0
De Telefoon Van Mijn Broer - 2: De OntdekkingDoor: Mieke Mmm
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Bad, Badkamer, Betrapt, Blond, Blowjob, Borsten, Broer, Doggystyle, Douche, Douchekop, Gluren, Klasgenoot, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Slipje, Sperma, Telefoon, Tieten, Trio, Vingeren,
"Nadat ik mezelf voor de tweede keer die donderdagmiddag in een dampend bad had ge nstalleerd, ditmaal met de iPhone van mijn broer in mijn handen, bekeek ik nogmaals het filmpje waarin mijn zeventienjarige broer zichzelf bevredigde in zijn slaapkamer..."
09-07-22
8.8
Sunparks - 22: BoswandelingDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Oraal, Partnerruil, Vakantie, Wandelen,
"In tegenstelling tot wat we alle drie verwachtten, glimlachte Peter terwijl hij naar de tafel liep. Alle drie schokten we geschrokken toen hij zijn rugzak met boodschappen luid op de tafel liet ploffen. Wat is het weer gezellig hier en zo heerlijk w..."
09-07-22
8.7
Tussenjaar In Frankrijk - 2Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buitensex, Oraal,
"De volgende ochtend word ik met een heerlijk gevoel wakker. Als ik mijn ogen opendoe, zie ik dat Mathieu op zijn zij ligt en me aankijkt. Ondertussen streelt hij mijn lichaam en ik voel dat ik al een heerlijk stijve penis heb. Als Mathieu ziet dat ik..."
07-07-22
8.1
Sunparks - 20: Onverwachte BadwendingenDoor: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Oraal, Scheren, Vakantie, Vingeren,
"Het kriebelde wel, maar niet genoeg om Erica s handen van me weg te drukken. Bovendien leek het geluid van het krassende scheermesje me wel een soort van te hypnotiseren. Tegelijk kriebelde mijn buik terwijl ik dacht aan wat nog komen zou. Ook Erica ..."
04-07-22
9.1
Een Onvergetelijke MiddagDoor: Mieke Mmm
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Beffen, Biseksueel, Blond, Blowjob, Borsten, Cowgirl, Douche, Groot Geschapen, Grote Lul, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Oraal, Pijpen, Plas, Plassen, Slipje, Sperma, Tieten, Trio, Vingeren,
"Gelderland. Dat is de provincie waar ik ben geboren, op een woensdagmiddag in de zomer van 1999. De middag van de 11e augustus, om precies te zijn. Net na afloop van de gedeeltelijke zonsverduistering die op die dag over het land trok. Dat laatste we..."
17-06-22
9.0
Mijn Rode Dagboek, Zegeningen Van Tabitha - 1Door: Alexander B
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bibliotheek, Blowjob, Borsten, Dagboek, Eerste Keer, Gereformeerd, Maagd, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Sperma, Standje 69, Tieten, Vreemdgaan,
" Geheimen uit mijn Rode Dagboek... In de prille lente van 2006 liep ik de 21 jarige Tabitha tegen het lijf. Een schuchtere en timide meid. Dat was althans mijn eerste indruk. Niets bleek echter minder waar... Het was net na vier uur in..."
12-06-22
9.1
Weddenschap 69 - 3Door: Frop96
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Oraal, Pijpen, Spanking, Standje 69, Weddenschap,
"In het vorige deel verloor ik mijn geile weddenschap met Roos en nam ze me flink onder handen. Gelukkig accepteerde ze mijn aanbod op een rematch, waarvan de uitkomst te lezen valt in onderstaand verhaal. Veel plezier Het is inmiddels enkel..."
24-05-22
9.0
Felix - 19: Oraal Trio Met Tamara En SarahDoor: Felix Magnus
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Oraal, Pijpen, Rimmen, Slikken, Trio,
"Vermoeid werd ik die dinsdagochtend wakker na het geile dagje sauna met Ilse wat in een ware orgie was uitgelopen. Ik kwam dusdanig langzaam op gang dat ik mijn eerste lesuur miste. Terwijl ik in het leslokaal wat slaperig zat te luisteren bedacht ik..."
17-05-22
9.3
Waar Ik Van Droom...Door: B.IRDIE
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Oraal,
"Maanden later sta ik opnieuw bij je aan de voordeur. Met de haard aan wuiven we de winter uit, omhelzen we de eerste lentezon. En bij een goed glas Belgian Owl blijven mijn gedachten doorbabbelen. Ik vind je met de lach leuker. Ik moet meer ..."
15-05-22
8.7
Papa Toch! - 7: 'intiem Verlangen', Een SpelDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Oraal, Spuiten, Vader,
" Het leuke aan Intiem Verlangen is dat er uiteindelijk alleen maar winnaars zijn, zegt papa terwijl hij het spelbord openlegt en de stapeltjes met kaarten met vragen en opdrachten per soort legt en ze dan nog eens goed schudt. Ik kan ook..."
03-05-22
8.9
Mijn Dochter Leert GraagDoor: Jan64
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Oraal, Pijpen, Slikken,
"Ik Jan en mijn vrouw Sylvia huwde vroeg maar we begonnen pas laat aan kinderen. We kregen 2 dochters en mijn jongste dochter was een geweldig mooie en spontane meid maar ze was een complete studie nerd. Ze was pas 17 en werkte zo hard aan alles, ..."
26-04-22
9.2
Vrienden - 3: De BarbecueDoor: Tdid
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Barbecue, Oraal, Vrienden,
"Nadat ik door mijn rug ben gegaan bij mijn grote tuin verbouwing zie deel1 ben ik door onze vrienden geholpen om de klus geklaard te krijgen. Als bedankje en om het project te vieren besluiten we om gezamenlijk te gaan barbecue n. zie deel 2 ..."
25-04-22
8.8
Datefeest - 2Door: Googun79
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Facial, Oraal, Pijpen, Slet, Sletje,
"In n van mijn vorige verhalen, heb ik kort verteld over mijn scheiding omdat mijn ex vreemd ging. Dat was 1 maand na mijn 40e verjaardag. In dat verhaal heb ik toen ook verteld dat wij na het zwanger raken, nooit meer seks hebben gehad samen. We zi..."
21-04-22
8.6
Floor & Merel Op Stedentrip - 11: Dr. OttoDoor: Flooronthefloor
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bejaarden, Lesbienne, Oraal, Ouderen, Voyeurisme,
" En wat nu We hebben geen slaapplek, Floor. Ik kijk naar Merel. Ze heeft een lach op haar gezicht. Ze ziet de humor er nog wel van in. Net als ik trouwens. We lossen het wel op. Vanmorgen zijn we vertrokken uit Berlijn. Wel een beet..."
06-04-22
9.6