63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Jelle Mannes
Jelle Mannes
Hallo, ik ben een man uit het noorden van Belgisch-Limburg.
Ik lees en schrijf graag erotische verhalen die langzaam opgebouwd worden en over mensen van vlees en bloed in alle aspecten van erotiek en seks.

In mijn carrière als hulpverlener heb ik honderden verhalen gehoord van mannen, vrouwen, echtparen, ouders en kinderen... meestal fragmentarisch, soms heel uitgebreid. Keer op keer stelde ik vast dat de werkelijkheid vaak de verbeelding overstijgt. In veel van mijn verhalen is iets (en af en toe veel) terug te vinden uit wat mij verteld werd.

Ik maak mijn e-mail adres openbaar om lezers van Opwindend.Net toe te laten van gedachten te wisselen over thema's die in mijn verhalen aan bod komen. Ik hoop uitsluitend berichten te ontvangen van serieus geïnteresseerden die echt iets te vertellen hebben en waarmee een vruchtbare correspondentie kan gevoerd worden over de thema's van mijn verhalen. In het bijzonder ben ik geïnteresseerd in hoe je zelf intimiteit met familieleden hebt beleefd.
Hoogste Cijfer: Alex, Anna En Ik - 3
Meest Gelezen: Iedereen Doet Het - 1: Quinten En Lara
Aantal Verhalen: 275
Geplaatste Reacties: 160
E-Mail Adres: joh47195@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Nieuwe Leraar - 19: Verdreven Uit Het ParadijsDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Kaarsen, Leraar, Neuken, Oraal, Sm, Sperma, Tieten,
"De volgende dinsdag trek ik er weer met mijn tas vol spullen op uit naar het miserabele woninkje van Ron en Corneel. Ik ben benieuwd of Gwen en Sara op de afspraak zullen zijn. Ze hebben dat wel beloofd, maar Ron heeft niets meer van hen vernomen. Co..."
06-06-24
9.2
De Nieuwe Leraar - 18: Wat Ik Lieve Niet VertelDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Onderdanig, Sm, Tepel, Tepelklemmen, Tepels, Vreemdgaan,
"Wat er allemaal gebeurde nadat ik een tijdje met Ieneke en Dana samenwoonde, kan ik onmogelijk over mijn lippen krijgen bij Lieve. Ik zou eigenlijk willen dat het nooit gebeurd was, maar gedane zaken maken geen keer en ik moet het eens allemaal op ee..."
30-05-24
9.1
De Nieuwe Leraar - 17: Laatste Verhaal Voor LieveDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Billen, Directrice, Kontje, Oraal, Pijpen, Sperma, Studenten, Tiener, Zuigen,
"De dagen nadien verliepen vrij eentonig. Ik had de controle over 3b teruggevonden. Silke en Cynthia hielden zich koest, al was de spanning tussen hen soms goed voelbaar. Door haar drukke agenda kon Lieve pas op donderdagavond naar mij komen. Dat kwam..."
28-05-24
9.1
De Nieuwe Leraar - 16: Ieneke Bekent Haar LiefdeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Eerste Keer, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Leraar, Lesbienne, Sperma, Studenten, Tepel, Tepels, Tiener,
"Maandagochtend. De koude regen stroomt met bakken uit een grauwe hemel. Een dunne wind jaagt de leerlingen bij elkaar onder het afdak dat veel te klein is voor een paar honderd jongens en meisjes. In de klas ruikt het naar natte kleren en natte haren..."
26-05-24
9.3
De Nieuwe Leraar - 15 - Nog Intiemer Is Onmogelij...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Borsten, Droom, Kontje, Kut, Kutje, Leraar, Milf, Spuiten, Tepel, Tepels, Tiener,
" i Mijn gevoelige eikel tast de vochtige wanden af, zacht als zijde. Mijn schacht wordt stevig omkneld in een nauw passend omhulsel dat warmte uitstraalt. Het is alsof een sterke handpalm zich er omheen heeft gebogen en niet van plan is los te laten...."
25-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 14: Aan De Borst Bij MoniqueDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 13: Bij Silke ThuisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Leraar, Milf, Moeder, Oraal, Sperma, Studenten, Tiener, Zuigen,
"Ik had onmiddellijk de indruk dat Lydia Heylighers meer ge nteresseerd was in mijn persoon dan in het bijwerken van haar dochter. Het duurde in ieder geval een kwartier vooraleer ik Silke te zien kreeg. In de ruime vestibule, volledig bekleed met gla..."
20-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 12: En Daar Is Monique!Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Date, Dating, Kontje, Leraar, School, Secretaresse,
"Wanneer ik op dinsdag het tweede lesuur 3b binnenstap, zie ik onmiddellijk dat Silke er niet is. Ik besluit er niets over te zeggen of te vragen. Het zou waarschijnlijk weer leiden tot onrust. Ik merk wel dat Cynthia hooghartig op haar stoel troont, ..."
19-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 11: Onrust In De KlasDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Oraal, Sperma, Studenten, Tiener,
"Maandag 11 november 2012. Vandaag zijn er twee dingen gebeurd. Voor de eerste keer kreeg ik een klas niet stil. Het was ontgoochelend dat ik de controle over 3b verloor en niet kon herstellen. Dat gebeurde in de voormiddag. s Namiddags had ik een sp..."
17-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 10 - Smaken En Geuren Uit Indi...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Leraar, One Night Stand, Tepel, Tepels, Vreemdgaan,
"Om 4 uur kleedde Lieve zich weer om tot Zuster Aldegonde. Haar vrolijke jurkje en haar doorzichtige grijze setje liet ze op het bed liggen. Zou ze zich kunnen voorstellen dat ik s avonds met haar slipje tegen mijn neus gedrukt in slaap zou vallen ..."
15-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 9: Verhalen Uit 1001 NachtDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Douche, Eerste Keer, Kut, Kutje, Pijpen, Slipje, Spuiten, Studenten, Tepel, Tepels, Tiener, Tieten,
"Lieve kon haar nieuwsgierigheid naar mijn ervaringen uit mijn studententijd niet bedwingen. Zondagmiddag, van zodra ze thuis was van de kerkdienst waar ze, samen met de parochiepriester, de communie had uitgedeeld, repte ze zich naar mijn portierswon..."
11-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 8: Een Tweede Keer OntmaagdDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Vader, Verkracht,
" i En nu over je vierde liefje vertellen, Steven. Die zal toch ook niet toevallig in je leven gekomen zijn, zoals die anderen i Zuster Aldgegonde die ik eerst Lieve moest noemen, heeft nu liever dat ik haar schat of schattebout noem..."
08-05-24
9.3
De Nieuwe Leraar - 7: Ontmoeting In Het ZwembadDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Collega, Leraar, Likken, Lingerie, Masturbatie, Masturberen, Neuken, One Night Stand, Tiener, Zuigen, Zwembad,
"Wanneer ik uit het kleedhokje naar het zwembad stap, kijk ik direct uit of ik haar zie. Ik schat dat er een tiental meisjes aan het zwemmen zijn en verder zie ik drie volwassen vrouwen en vier of vijf jongens en een man van een jaar of zestig. Van op..."
05-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 6: Een Natte DroomDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Droom, Eerste Keer, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Slipje,
" i Ik sta achter mijn lessenaar in de klas. Vlak voor mij, aan haar tafeltje, zit Silke. Verder is er niemand. Maar hoe vreemd is dat Silke is gekleed in het habijt dat Lieve gisteren droeg Ze pakt haar tas en haalt de zwarte nonnenkap met de witte..."
04-05-24
9.4
De Nieuwe Leraar - 5: Steven Begint Een DagboekDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Dagboek, Kontje, Kut, Kutje, Leraar, Likken, Orgasme,
"Nacht van zaterdag 20 op zondag 21 oktober 2012. Lieve is zopas vertrokken na onze tweede neukpartij. Ik ben nog lang niet moe. Het is alsof ik in een roes verkeer. Het kan aan de kop sterke koffie liggen die ik nog heb gedronken voor Lieve naar me t..."
03-05-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 4: Lieve Verleidt StevenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Borsten, Eerste Keer, Kaal, Kut, Kutje, Leraar, Sperma,
"Als kersverse, jonge en onervaren leerkracht van 24 voor een klas met twintig puberende meisjes en jongens staan als klastitularis en als leraar Latijn en Grieks aan de ene kant viel het geweldig mee omdat het bijna allemaal zeer intelligente leerli..."
30-04-24
9.5
De Nieuwe Leraar - 3: Zuster AldegondeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dagboek, Directrice, Eerste Keer, Leraar, Slipje, Tepel, Tepels, Tiener, Vader, Vingeren,
" i Dat de twee vrouwen die naar de gunsten van de nieuwe leraar dingen helemaal anders zijn en totaal andere verwachtingen koesteren van een geheime relatie, wordt duidelijk door het dagboek van Zuster Aldegonde, in de wereld Lieve Ballegeer. i ..."
30-04-24
9.3
De Nieuwe Leraar - 2: Het Verhaal Van SilkeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Moeder, School,
"Mijn naam is Silke Soete. Ik ben geboren in Nevada, waar mijn vader nog altijd voor de NASA werkt. Hij is een van top ingenieurs die meewerkt aan de controle over bemande ruimtevluchten. Mijn ouders zijn vier jaar na mijn geboorte gescheiden. Mijn va..."
26-04-24
9.3
De Nieuwe Leraar - 1: De Eerste SchooldagDoor: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Directrice, Leraar, School, Slipje, Tiener,
" Meisjes en jongens, welkom terug in onze school, begon de directrice die de leerlingen van 3b Latijn Grieks tot aan het klaslokaal begeleid had. Ik stond de leerlingen op te wachten in de deur terwijl het groepje van acht jongens en twaalf meisjes ..."
25-04-24
9.3
64 En 18 - 7: Een Zaterdag Vol SeksDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Kleinzoon, Lingerie, Neuken, Oma, Oudere Vrouwen, Pijpen, Sperma,
"Zaterdagnamiddag. Om vier uur gaat de bel. In de deur wacht ik tot de liftdeur opengaat en Arne verschijnt. Hier heb ik van maandagochtend op gewacht. Hij heeft een bos rode rozen voor me mee. Nauwelijks valt de deur achter ons in het slot of we zijn..."
16-04-24
9.3
64 En 18 - 6: Het Geheim Van LouisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Buurman, Jong En Oud, Lingerie, Oudere Mannen, Oudere Vrouwen,
"Het hoeft geen betoog dat wat er gisteren allemaal gebeurde, me enorm is bevallen. De bedsc ne met Arne en daarna het bezoek van zijn oma hebben me niet alleen overtuigd dat ik een gelukkige keuze heb gemaakt. Ik ben er ook zelfverzekerder door gewor..."
07-04-24
9.2
64 En 18 - 5: Een Welbestede MaandagDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Buurman, Jong En Oud, Likken, Oma, Oudere Vrouwen, Pijpen, Rimmen, Zuigen,
"Ik hoef geen wekker. Op mijn leeftijd wordt een mens elke ochtend op ongeveer dezelfde tijd wakker. Bij mij is dat tussen zeven en half acht. Dat is ook vandaag zo. Toch moet ik in mijn arm knijpen om zeker te weten dat ik wakker ben. Ik hoor het gel..."
22-03-24
9.4
64 En 18 - 4: Louis Wil Ook Met MijDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Buurman, Date, Dating, Likken, Masturbatie, Masturberen, Oma, Oudere Vrouwen, Tepel, Tepels, Tiener, Tieten, Zuigen,
"Ik sta een paar tellen verbluft naar Louis te staren. Het zweet breekt me uit. Voor de duivel toch, wat bezielt mijn buurman om bij mij aan te bellen Hij heeft me iets te zeggen, maar wat Over dat hij me gisteren in de lift heeft staan tongzoenen m..."
20-03-24
9.3
64 En 18 - 3: Het Verhaal Van ArneDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Aftrekken, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Oma, Oudere Vrouwen, Tiener, Voorlichting,
"Arne ligt een hele poos stil naast me. Ik vermoed dat hij niet goed weet waar te beginnen met zijn verhaal. Of nee ik ben bijna zeker dat hij op dit ogenblik een verhaal aan het verzinnen is. Mijn gigolo van vanavond is een gewiekste leugenaar die e..."
18-03-24
9.2
64 En 18 - 2: Uit De KlerenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Neuken, Oudere Vrouwen, Zuigen,
"De lift naar de vijfde en hoogste verdieping van het flatgebouw gaat heel traag. Zonder onze tongzoen te onderbreken, laten we ons geruisloos naar boven voeren. Met een schok komt de kooi tot stilstand en wanneer de deur open gaat, trek ik mijn tong ..."
16-03-24
9.1
64 En 18 - 1: Een Gewaagde DateDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Oudere Vrouwen,
"Bijna een heel jaar heb ik erover nagedacht, vol twijfels en ook wel met veel angst voor wat er misschien zou kunnen gebeuren... In december 2022, een week voor Kerstmis, kreeg ik er genoeg van de feestdagen helemaal alleen te moeten doorbrengen en h..."
15-03-24
9.0
Jolien En Ik - 14: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Romantiek, Spuiten, Tepel, Tepels, Tiener, Vader,
"Voor Jolien kruipen de uren van vrijdagochtend tot zaterdagmiddag tergend traag voorbij. Ze hangt lusteloos op de bank of ze zit in de schaduw van de perelaar op een ligbed voor zich uit te staren. Haar smartphone ligt op tafel en ik hoor zowat om he..."
31-12-23
9.1
Jolien En Ik - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Huishoudster, Maagd, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien wil koste wat kost het huis uit vooraleer Nathalie arriveert. Tegen haar gewoonte in staat ze al om acht uur op, ontbijt in recordtempo en kijkt voortdurend op haar uurwerk. Ze weet dat Nathalie hier om negen uur zal toekomen en een kwartier e..."
30-12-23
9.1
Jolien En Ik - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vader, Vriendinnen,
"Woensdagnamiddag. Jolien heeft er ongeduldig naar uitgekeken om haar vriendinnetjes, Annemiek en Laurence, bij ons thuis te kunnen uitnodigen. Annemiek heb ik al wel eens gezien, daar is Jolien al langer mee bevriend. Ze is groot voor haar leeftijd, ..."
29-12-23
9.2
Jolien En Ik - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Flirten, Huishoudster, Jong En Oud, Likken, Oraal, Tiener, Vader,
"Nathalie had woord gehouden. Jolien was nog maar net op haar kamer of we slopen zo stil als we konden naar mijn slaapkamer om te vermijden dat mijn dochtertje het in haar hoofd zou halen om ons te kunnen betrappen tijdens ons liefdesspel. Eens de deu..."
26-12-23
9.1
Jolien En Ik - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Doggystyle, Tiener, Vader, Voorspel,
"Het wordt een heet vluggertje. Nathalie staat zo heet, dat ze al na een minuut of zo spuitend klaarkomt terwijl ik nog met alle macht in haar beuk. Wanneer ik haar geil tegen mijn zak voel spuiten, kan ik me ook niet langer beheersen. Nog lang nadat ..."
15-12-23
9.4
Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12-23
9.2
Jolien En Ik - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Klaarkomen, Likken, Masturbatie, Masturberen, Slipje, Tiener, Vader,
" Is Nathalie er niet Kon ze niet komen of heb je het haar niet gevraagd Het is alsof Jolien het jammer vindt dat ik alleen in huis ben wanneer ze iets voor zessen terugkomt van bij haar vriendinnen. Veel vertelt ze er niet over en ik vraag haar er..."
29-11-23
9.3
Jolien En Ik - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Tiener, Vader,
"Jolien is nog maar pas de fiets opgesprongen, of ik ga naar haar kamer en plug haar PC in. Mijn nieuwsgierigheid om te zien welke sites ze bezoekt is groter dan de haast waarmee ik de foto s van mijn camera wil opladen. Dat valt allemaal heel erg mee..."
26-11-23
9.2
Jolien En Ik - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotoshoot, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vader,
"Hoe lang ik zo in bed heb liggen nadenken en woelen, weet ik niet. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gesukkeld. Drie of vier keer werd ik wakker uit dromen waarin zowel Anneleen als Jolien en Natasha mij iets duidelijk wilden maken, al weet ik niet w..."
24-11-23
9.4
Jolien En Ik - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Fotoshoot, Huishoudster, Maagd, Minnares, Tiener, Vader,
"Vrijdagochtend. Nadat ik uit de badkamer gekomen ben en Jolien heb wakker gemaakt, bel ik Nathalie op. Ik vraag haar of ze samen met mij wilt komen ontbijten van zodra Jolien naar school is gefietst. Of half negen haar past Ja, dat kan, ze was zelf ..."
19-11-23
9.3
Jolien En Ik - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Huishoudster, Lingerie, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Minnares, Slipje, Tiener, Vader,
"Na wat gisteren was gebeurd met Nathalie en Jolien, stap ik opgeruimd uit bed. Het is woensdag en dan komt Nathalie van twee tot vijf om zich over Jolien te bekommeren. Ze overhoort dan haar lessen, helpt haar met huiswerk en geregeld rijdt ze in haa..."
17-11-23
9.3
Jolien En Ik - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Fantaseren, Grote Borsten, Huishoudster, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Porno, Tiener, Vader,
"Mijn eerste keer seks met een vrouw sinds meer dan zes jaar... Niets vermoedend was ik een half uur geleden aan tafel gegaan met Nathalie om onze middagboterham te eten en nu heeft ze haar beha al uit en laat ze haar rok zakken. Ze leunt tegen de taf..."
16-11-23
9.3
Jolien En Ik - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Dochter, Huishoudster, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Slipje, Tiener, Vader,
"Onze innige omhelzing duurt minutenlang. Beurtelings drukt Jolien haar hoofd tegen mijn borst en kijkt ze me met tranen in de ogen aan terwijl ze onschuldig naar me lacht. Woorden zijn niet nodig ze zouden dit moment van innige overgave aan elkaar ..."
15-11-23
9.5
Jolien En Ik - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fantaseren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neef, Nicht, Tiener, Vader,
" Mama was echt mooi, h , papa Voor de zoveelste keer staat Jolien bij de buffetkast waarop de ingelijste foto van Anneleen staat. Zo doet ze dat al jarenlang, minstens een keer per week en dan nog wanneer ik het zie. Misschien doet ze het wel elk..."
10-11-23
9.3
Eva's Geheime Liefdes - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Nicht, Oom, Stiefmoeder, Vader, Zwanger,
"Vijf jaar later... Afgelopen september ben ik 21 geworden. Ik heb de hele voormiddag rustig kunnen schrijven aan mijn memoires , over mijn geheime liefdes. Nu zit ik voor het grote raam van mijn penthouse en kijk uit op de woelige zee en op het verl..."
08-11-23
9.1
Eva's Geheime Liefdes - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Stiefmoeder, Tiener, Vader, Voyeurisme,
"Marthe trok me mee naar boven. Het kon haar blijkbaar niet snel genoeg gaan. Eens op de slaapkamer gooide ze haar kimono op de vloer en legde ze zich op het bed. Ze sperde haar benen wijd en gebaarde me er tussen te komen zitten. Dat deed ik gauw wan..."
27-10-23
9.2
Eva's Geheime Liefdes - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dochter, Stiefmoeder, Vader,
"We waren nog maar net klaar met het ge mproviseerde middagmaal toen Marthe opstond en ze papa en mij vroeg om naar de salon te gaan. Marthe en papa gingen naast elkaar zitten, tegenover mij. Begin jij of begin ik vraagt Marthe. Doe jij ..."
23-10-23
9.1
Eva's Geheime Liefdes - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dochter, Eerste Keer, Likken, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Sperma, Stiefmoeder, Vader,
"Met mijn benen rond papa s heupen gehaakt, ondersteunt hij met zijn beide handen en armen mijn billen en tilt me tijdens het tongzoenen nog hoger op. Ik voel me haast een kaboutertje in de sterke omhelzing van een reus. Alleen de pinnenmuts ontbreekt..."
21-10-23
9.0
Eva's Geheime Liefdes - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Lesbienne, Stiefmoeder, Tiener, Vader,
"Het wordt een lange, tedere tongzoen waar haast geen eind lijkt aan te komen. Marthes tong is dik, vochtig en warm. Die van mij is veel dunner en langer, stel ik me voor. Ik wind mijn tong speels om de hare. Af en toe snak ik even naar adem wanneer i..."
18-10-23
9.1
Eva's Geheime Liefdes - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Eerste Keer, Lesbienne, Stiefmoeder, Tiener, Vader,
"Wat is dat toch met de liefde Altijd komt ze op de meest onverwachte momenten en plekken. Verliefdheid is anders die voel je aankomen, groeien, toenemen in beloften van dat er echt iets zal gebeuren. Op liefde kun je je niet voorbereiden. Ze overva..."
25-08-23
9.4
Eva's Geheime Liefdes - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Biseksueel, Dochter, Eerste Keer, Jong En Oud, Neef, Stiefmoeder, Vader,
" Luister, Eva, dit mag je nooit aan iemand vertellen Eva, dit moet tussen ons blijven, h Of Eva, dat we met elkaar neuken moet absoluut geheim blijven Hoe dikwijls heb ik dergelijke zinnetjes niet gehoord in mijn nog jonge le..."
23-08-23
9.4
Eva's Geheime Liefdes - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Neef, Nicht, Porno, Tiener,
" Vertel dit alsjeblieft aan niemand, Eva... Niet aan papa en zeker niet aan Mientje... Zijn stem trilt hees. Na de roes van de allereerste keer, wordt hij ineens bang dat het zou uitkomen dat hij geneukt heeft. Met mij nog wel... Wees maar..."
21-08-23
9.1
Eva's Geheime Liefdes - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Kut, Kutje, Nicht, Oom, Taboe, Vluggertje,
"Op maandag na de herfstvakantie kreeg ik mijn maandstonden. Ik was eigenlijk best blij dat de morning afterpil echt gewerkt had. De hele zondag en maandag was ik toch wel ongerust geweest. Nog nooit was ik zo blij geweest dat ik bloedde... Ik trok mi..."
01-08-23
9.2
Eva's Geheime Liefdes - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Condoom, Nicht, Oom,
" Geheime liefdes zijn de heetste. Dat ene zinnetje van oom Frank nadat we voor het eerst seks hadden met elkaar, is tot op vandaag door mijn hoofd blijven spelen. Wanneer ik terugkijk op mijn jeugd, weet ik dat het waar is. Voor mij in ieder geval. ..."
09-07-23
9.2
Eva's Geheime Liefdes - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Nicht, Oom, Oraal, Tiener,
"Ondertussen was het al half een geworden en tijd voor een middagboterham. Nu Mientje er me opmerkzaam had gemaakt, kon ik er niet naas tkijken oom Frank hield geen oog van mijn borsten af. Ik voelde me daar gevleid door die prachtige, mooie man die..."
05-07-23
9.1
Eva's Geheime Liefdes - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Lesbienne, Likken, Nicht, Oom,
"Nu bedenk ik dat ik al dikwijls jaloers geweest ben op Mientje voor de manier waarop zij en haar vader, mijn oom Frank dus, met elkaar omgaan. Ze doen inderdaad soms als twee verliefden. In mijn na viteit heb ik daar nooit verder over nagedacht. Ik h..."
30-06-23
9.3
Eva's Geheime Liefdes - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Broer, Condoom, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oom,
"Ik ben boos, nee razend Vernederd voel ik mij, als een gebruikte dweil. Gebroken, niks meer waard, voor altijd. En toch fiets ik, tegen de gure oktoberwind in, met de koude regen in mijn gezicht. Ik heb meer tranen dan er regendruppels zijn. H..."
25-06-23
8.7
Het Nieuwe Ras - 8: 2193, De Nieuwe VrouwDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Experiment, Hermafrodiet, Toekomst,
" b Vrouwen overbodig voor seks. b Dat is vandaag de strekking in alle nieuwsbulletins over de gehele wereld. Eindelijk is het nieuws mondiaal gemaakt, nadat het in de cenakels van de macht en in de hele medische wereld al bijna tien jaar l..."
24-06-23
8.9
Het Nieuwe Ras - 7: Nakito Sekst Met Een KloonDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Kut, Kutje, Likken, Toekomst,
" Het grote probleem was waarschijnlijk al van in de oudheid dat vrouwen zich veel minder konden of wilden overgeven aan een volkomen vrij seksueel verkeer dan mannen dat altijd hebben gekund en gedaan, zegt Harari van zodra we het ons gemakkelijk he..."
23-06-23
9.2
Het Nieuwe Ras - 6: Een Vrijgeleide Voor Harari E...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Experiment, Harem, Hermafrodiet, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"We waren in slaap gevallen zonder ons eerst nog op te frissen. Midden in de nacht werd ik wakker omdat mijn slappe lul jeukte van het opgedroogde geil van Rane en van mijn opgedroogde zaad. Ik verfriste me op de badkamer en terwijl ik mijn piemel was..."
18-06-23
9.1
Het Nieuwe Ras - 5: Een Nieuwe Dimensie In SeksDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Hermafrodiet, Jong En Oud, Neuken, Tiener, Toekomst,
"Terwijl ik achter Rane naar de slaapkamer loop, kan ik niet anders dan zijn lichaam bewonderen. Ik zou beter lichaampje of lijfje zeggen, want ik blijf me verwonderen over de kinderlijkheid van zijn voorkomen. Hoewel hij ongeveer even groot is al..."
18-06-23
9.4
Het Nieuwe Ras - 4: Angst Om Rane Te VerliezenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Jong En Oud, Slaaf, Tiener, Toekomst,
"Vroeg in de ochtend, bij het eerste licht, word ik opgeschrikt door het hoge geluid op het scherm in de slaapkamer. Mijn mond is droger dan ooit, waarschijnlijk nog van Ranes heerlijke kwakje. Ik heb mijn tanden niet willen poetsen voor het slapen ga..."
16-06-23
9.1
Het Nieuwe Ras - 3: Ubermensch En SeksobjectDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Toekomst,
" b Ubermensch en Seksobject b Nakito liet Rane voorgaan naar de slaapkamer. Hij bewonderde het slanke lichaam van de Expi en vooral de benen, die lang waren in verhouding tot de romp. Ranke en toch stevige benen in ragfijn zwart kant dat m..."
15-06-23
9.4
Het Nieuwe Ras - 2: 2084, Gemanipuleerd DnaDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Jong En Oud, Tiener, Toekomst,
"De rijzige gestalte van Nakito Muramari boog zich over het scherm waarop hij kon zien hoe de jonge Rane, zijn grootste triomf in de zoektocht naar een nieuw mensenras, plaats nam in de cabine van het luchtkussenvoertuig. De Expi zou in amper een uur ..."
13-06-23
9.4
Het Nieuwe Ras - 1: 2174, De Geboorte Van De Eers...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dokter, Experiment, Hermafrodiet, Tiener,
"Ik heb de directeur van het Instituut nog nooit in het echt gezien niemand van ons trouwens. We kennen hem alleen van zijn jaarlijkse toespraak op V day die op groot scherm getoond wordt in onze recreatiezaal. V day is de internationale dag van..."
11-06-23
9.2
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Jong En Oud, Vader, Vreemdgaan,
"Iets meer dan een half jaar liep alles naar wens, zowel voor Dientje als voor mij. We waren gewoon om op vrijdag en zaterdagavond samen te slapen nadat we uitvoerig gevrijd hadden. Jochen kwam om de twee weken een weekend bij mij logeren en om de tw..."
10-06-23
8.9
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Neuken, Plas, Plassen, Tiener, Vader,
"De volgende ochtend maakt Dientje me weer wakker zoals ze vroeger deed ze ploft op mij neer terwijl ik nog diep slaap en kruipt dan lepeltje lepeltje tegen mijn rug aan, haar arm rond mijn middel. Ik draai me na een tijdje loom naar haar toe. Mijn o..."
09-06-23
9.1
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Jong En Oud, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Plas, Plassen, Tiener, Vader,
"Wanneer ik op vrijdagavond mijn prinsesje afhaal bij Anneke, zie ik dat ze helemaal in het nieuw zit. Een smetteloos wit jurkje, heel kort, met daaronder glanzend witte lange nylons en kraakwitte schoenen. Voor ze de auto instapt, trekt ze een blauwe..."
09-06-23
9.0
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Eerste Keer, Jong En Oud, Tiener, Vader,
" b DORIEN b Nu ik er drie jaar later op terugkijk, zie ik wel in dat het voor papa een moeilijke beslissing moet geweest zijn om echt seks met mij te hebben. Ik dacht toen dat ik al echt groot was, Jelle, dat ik gemakkelijk naast mama kon..."
07-06-23
8.8
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Ex, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vader,
" b GEERT b Precies twee maanden na mij is Dientje jarig op 30 oktober. Charlotte, die ooit een astrologiecursus volgde en dikwijls in dat soort boeken neust, heeft me verteld dat ik als Maagd geen enkele partij kan zijn voor een Schorpioe..."
06-06-23
8.8
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Dochter, Jong En Oud, Moeder, Tiener, Vader,
" i Beste lezer, in de vijf voorafgaande episodes van dit familieverhaal kwam eerst de alwetende verteller aan bod, ik dus, die de gebeurtenissen in het gezin opschrijf. Dat was het geval in episode 1 en 2. In de drie volgende episodes ga..."
05-06-23
8.5
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Plas, Plassen, Tiener, Vader, Verpleegster, Zoon,
"Juni is blokmaand. Anneke en ik hebben Dorien op het hart gedrukt dat ze drie weken lang alle tijd in studeren moet steken. Dat lukt aardig. Ze is echt een slimme meid. Ze snapt volkomen dat leren nu belangrijker is dan haar verlangen om me af te tre..."
03-06-23
9.2
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Vader,
"Met dezelfde onbevangenheid als vorige zondagochtend staat Dientje naast mijn bed en vraagt me met hetzelfde hoge stemmetje Mag ik je helpen, papa Dit kan niet gespeeld of ingeoefend zijn. Het is zoals Dientje is en zoals Anneke destijd..."
02-06-23
9.0
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Therapeut, Vader, Voorspel,
"Maandagochtend moeten Anneke en ik helaas al heel vroeg uit bed. Zij werkt als part time verpleegster in een bejaardentehuis op zo n twintig kilometer van haar huis. Ze moet al om half acht vertrekken en neemt dan gelijk Dientje naar school. Ik werk ..."
31-05-23
9.1
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Tiener, Vader, Zoon,
"Het werd een onwezenlijke zondag voor Geert. Nadat Anneke om kwart over elf met Dientje vertrokken was, had hij zich eindelijk kunnen douchen. Toen hij daarna zijn vuile goed in de wasmand gooide, had hij gezien dat zijn dochtertje een van haar slipj..."
29-05-23
9.1
Het Verhaal Van Geert, Anneke En Dorien - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Ex, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vader,
"Geert woont in een bescheiden, maar gerieflijk ingericht huis in het noorden van Limburg, vlak bij tegen de Nederlandse grens. Hij is bijna vierendertig jaar oud, werkt als magazijnier in een Eindhovens bedrijf en heeft het door de band genomen redel..."
23-05-23
8.7
Klaar Voor Elkaar - 2: Het Verhaal Van FlorianDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zoon,
"Ik speelde mezelf geregeld af van toen ik een jaar of twaalf was. Eerst waren er die ochtenden dat ik met een pyjamabroek vol opdrogend slijm wakker werd, wat niet alleen onprettig was maar vooral heel raar. Toen dat maar bleef duren, dacht ik echt d..."
28-02-23
8.6
Klaar Voor Elkaar - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Likken, Moeder, Zoon, Zuigen,
"Zal ik of zal ik niet Zou ik het hoegenaamd over mijn lippen kunnen krijgen En hoe Wanneer Waar En wat als... Al sinds vier weken pijnig ik mezelf met honderd vragen. In gedachten passeren alle mogelijkheden hij wil niet liever, hij kl..."
25-02-23
9.3
Een Verrassend Kerstweekend - 4: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kerstmis, Likken, Spuiten, Trio, Vreemdgaan, Zuigen, kerst,
"Na die ongelooflijk hete inwijding in de vrouwenseks met Hanne zijn we voor het eten niet verder gekomen dan een diepvriespannetje te ontdooien en op te warmen. Veel honger had ik niet. Ik was tegelijk overwelmd en overstuur door wat er gebeurd was. ..."
03-01-23
9.2
Een Verrassend Kerstweekend - 3: Hanne, Esmée En...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Vrouwvriendelijk,
"Godallemachtig, wat is die Evelien een superwijf Ik heb van de eerste aanraking, op de stoep aan het restaurant en daarna in de taxi, al genoten. Natuurlijk, ik zit al sinds de zomer zonder lief en ik was er dus echt wel aan toe. Maar hoe kon ik wet..."
28-12-22
8.7
Een Verrassend Kerstweekend - 2: Een Heerlijke On...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Likken, Oudere Vrouwen, Romantiek, Vrouwvriendelijk,
"Het eerste wat ik deed toen we thuiskwamen, was Erik opbellen. Hij vond het jammer dat ik niet met hem was kunnen meekomen hij vond het drankgelag dat zijn broer voor hem en zijn vrienden had georganiseerd gewoonweg vreselijk en hij was bang dat hij..."
27-12-22
9.2
Een Verrassend Kerstweekend - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Masturbatie, Masturberen, Oudere Vrouwen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vibrator, Vrouwvriendelijk, Werk,
" b Een aarzelend begin b Evelien... hoor je mij Mijn nieuwe collega, eigenlijk een stagiaire die sinds twee weken bij mij op kantoor werkt en me helpt bij het klasseren van dossiers en het aanleren van wat er op een advocatenka..."
25-12-22
8.8
MeisjesliefdeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Eerste Keer, Kort, Likken, Scharen, Schoolmeisjes, Tepel, Tepels, Tiener, Vingeren, Zuigen,
"Van 1978 tot 2012 heb ik een paar duizend mannen en vrouwen, jongens, meisjes en koppels geholpen als relatie en sekstherapeut. Ik heb van al mijn cli nten alle verslagen bijgehouden en gedigitaliseerd. Enige weken geleden belde een vrouw me op. Ze ..."
22-12-22
8.2
Toch Nog Een Zalig KerstfeestDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Kerst, Kerstmis, Lust, Neuken, Oudere Vrouwen, Verlangen, Vingeren, Zuigen,
"December 1978, twee dagen voor Kerstmis. Ik loop doelloos door de drukke winkelstraten van Hasselt, rillend van de kou in mijn tot op de draad versleten overjas. Ik probeer mijn handen te warmen in mijn broekzakken, maar ook daar is het kil. Koppels ..."
22-12-22
9.4
Een Liefdesverhaal - 18Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Groepsex, Neef, Neuken, Nicht, Zus,
" i Tweede kerstdag 2021. Ik ben in juli 26 geworden en heb mijn liefdesleven sinds mijn zestiende verjaardag zo goed mogelijk neergeschreven. Mijn man kijkt nieuwsgierig over mijn schouders. Hij vindt het mooi om samen met mij van al deze herinnering..."
18-12-22
9.2
Een Liefdesverhaal - 17Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gay, Groepsex, Lesbienne, Oom, Orgie, Plas, Plassen, Swingers, Tante,
"Na onze middelbare schooltijd verhuisden Maarten en ik naar Berlijn om aan de universiteit politieke en sociale wetenschappen te studeren. Ver van onze families en dus ook zonder de heerlijke seks met hen, vonden we de eerste maanden daar een veradem..."
16-12-22
9.1
Een Liefdesverhaal - 16Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neef, Nicht, Oom, Orgie, Sperma, Spuiten, Tante,
"Twee jaar lang woonde ik bij oom Thomas, tante Linda, nichtje Kaat en mijn neef Maarten, waarmee ik in de klas zat en waarmee ik natuurlijk ook vrijde. Door de afwisseling die we genoten, werden we elkaars lijf niet moe. Elke vrijdagavond, tot diep i..."
12-12-22
9.0
Een Liefdesverhaal - 15Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Dochter, Moeder, Pijpen, Plas, Plassen, Slikken, Trio, Vader,
" i Ik ben altijd voor de liefde gegaan. Voluit. Maar niet voor liefde zonder lust. Wat ik voelde in verliefdheid voor mijn broer Jarne, voor mama, voor papa en daarna voor mijn neef Maarten was naast liefde ook altijd de zin om er alles uit te ha..."
10-12-22
9.4
Een Liefdesverhaal - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Neef, Nicht, Pijpen, Sperma, Zus,
"Twee weken door de Zweedse natuur trekken ik kan het iedereen aanraden. Na een lange dagtocht de tenten opzetten, koken, daarna een kampvuur en in het schemerlicht open en bloot seksen met de lage zonnestralen op je rug, je billen en je benen het ..."
10-12-22
9.3
Een Liefdesverhaal - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Gay, Moeder, Neef, Nicht, Vader, Zus,
"Bj rn lijkt precies op een viking zoals ik me die altijd heb voorgesteld lang, vlasblond haar, een asblonde warrige baard, een door weer en wind verweerd gezicht met daarin grijsblauwe ogen en een brede, beetje wrede mond. Hij draagt alleen een lang..."
09-12-22
9.0
Een Liefdesverhaal - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gay, Moeder, Neef, Nicht, Oom, Tante, Vader, Zus,
" Ongelooflijk, de hele familie eindelijk nog eens bij elkaar, zegt papa wanneer we later op de avond aan de barbecue zitten in de tuin achter het huis. De zon is nog lang niet onder, hier blijft het veel langer licht dan bij ons. Mmm, niet ..."
08-12-22
9.0
Een Liefdesverhaal - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Moeder, Oom, Tante, Vader, Zus,
"Op donderdag, vijf dagen na mijn inwijding in volwassen seks met papa, vertrokken we met zijn allen richting Bremen. Papa had een busje gehuurd omdat we heel wat bagage mee te nemen hadden en om vanuit Bremen nog naar Stockholm te rijden. Het was in ..."
07-12-22
9.2
Een Liefdesverhaal - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Moeder, Neuken, Pijpen, Sperma, Tepel, Tepels, Vader, Zuigen,
"Gek genoeg herinner ik mij van die eerste vrijpartij met papa veel meer de sfeer dan wat er precies gebeurde. Wanneer ik dit tien jaar laten probeer op te schrijven is dat nog altijd zo. Toen we na misschien wel twee uur vrijen naast elkaar lagen, hi..."
07-12-22
9.5
Een Liefdesverhaal - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vader,
" i It could me yours or mine, It happens all the time, Wild hearts run out of time... i Het is een van de absolute lievelingsliedjes van papa, waarop ik hem al dikwijls met mama heb zien dansen, thuis. Nu speelt het in de auto wann..."
05-12-22
9.3
Een Liefdesverhaal - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Broer, Dochter, Lesbienne, Moeder, Tante, Vader, Vreemdgaan,
"De kogel is door de kerk we gaan deze zomer met zijn vieren naar Thomas en Linda. Voor drie weken zelfs. Na onze zoveelste bijknipsessie vertelt mama me er meer over. Papa heeft een hele tijd geleden oom Thomas al voorgesteld om dit jaar la..."
04-12-22
9.2
Een Liefdesverhaal - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Masturbatie, Masturberen, Spuiten, Tiener, Vingeren, Zus,
"Ik word om half acht wakker en moet dringend gaan plassen. Om Jarne niet wakker te maken, spoel ik niet door en tippel ik zonder geluid te maken terug naar mijn kamer. Lore is ondertussen ook wakker. Moet jij ook gaan plassen ..."
03-12-22
9.1
Een Liefdesverhaal - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Moeder, Vader, Zus,
"Alle voorbereidingen voor mijn verjaardagsfeestje waren al achter de rug. Ik had iedereen weken geleden al met een mooi, zelfgemaakt kaartje uitgenodigd en ze hadden allemaal toegezegd. Na de bijknipsessie met mama en na het avondeten, belde ik nog e..."
02-12-22
9.3
Een Liefdesverhaal - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Broer, Eerste Keer, Lesbienne, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zus,
" i Na de verrassing waarop mijn man me had getrakteerd een voor mij totaal onverwacht bezoek met maar n bedoeling twee dagen en twee nachten heerlijke seks met mensen die we al lang niet meer gezien hadden ga ik weer achter mijn PC zitten om d..."
02-12-22
9.1
Een Liefdesverhaal - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Eerste Keer, Moeder, Scheren, Zus,
" i Ik schrijf een verhaal, een liefdesverhaal met wel een begin maar zonder een einde. Mijn levensverhaal tot nu toe, weliswaar, want waar het ooit eindigt weet ik nu nog niet. Een liefdesverhaal over mij en mijn broer, mijn ouder..."
01-12-22
9.3
Een Liefdesverhaal - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Vader, Zus,
" b Marthe b Mijn hoop dat mama hem niets over Jarne en mij heeft verteld, smelt als sneeuw voor de zon wanneer papa na het ontbijt zijn ernstigste gezicht opzet en ons een beetje plechtig toespreekt dat hij ons iets moet zeggen. Ik zie dat..."
30-11-22
9.4
Een Liefdesverhaal - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Moeder, Pijpen, Plas, Plassen, Tante, Tiener, Vader, Zus,
" b Marthe b Er was geen gelegenheid om met Jarne te spreken die vrijdagavond. Een beetje teleurgesteld ging ik om half tien naar bed en toen ik mijn broer even later op de overloop naar de badkamer hoorde lopen, ging ik vlug naar hem toe o..."
29-11-22
9.1
Een Liefdesverhaal - 1: De BekentenisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Tiener, Zus,
" Zeg eens, Marthe, waar heb jij vannacht geslapen Ik zit te ontbijten en mama is in de keuken bezig, met haar rug naar me toe. Waarom vraagt ze dat in godsnaam Zou ze... Nee, uitgesloten toch Mama is niet iemand die ons controleert. En ..."
27-11-22
9.3
Maagdenroof - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Die tweede nacht, wanneer het op zijn donkerst en koudst is, hoor ik vlakbij een woest gebrul en het geluid van stampende voeten. Ik weet bij Wodan niet wat er gebeurt. Met mijn gedachten bij de schone Leifir heb ik me net voor de tweede keer afgetro..."
25-09-22
9.3
Maagdenroof - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Verkracht, Zwanger,
" i De laatste sneeuw is gesmolten, de wegen zijn ijsvrij en weer begaanbaar. In alle nederzettingen die aan Baldur s rijk grenzen, worden voorzieningen genomen om elke strijd en tegenstand te vermijden. De meisjes die tijdens het afgelopen jaar zijn ..."
22-09-22
8.6
Boswandeling - 16: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Escort, Lesbienne, Plas, Plassen, Trio, Zwanger,
" i Het is allemaal begonnen met die boswandeling, toen we Elvira met die twee kerels betrapten, zegt Am lie, en zie ons hier nu liggen. Ik met een bol buikje en jij... Ach, liefje, ik was verliefd op jou van toen ik je voor het eerst zag, toen ..."
18-09-22
9.0
Boswandeling - 15Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 jaar, Boswandeling, Jong En Oud, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Zuigen,
"Eindelijk was het zo ver de dag na mijn verjaardag In mijn dagboek is het een lang verslag geworden, in rode inkt geschreven, over het mooiste wat ik tot dan toe in mijn leven meemaakte. Het verhaal van mijn ontmaagding begint met de zin ..."
16-09-22
9.3
Boswandeling - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Exhibitionisme, Gynaecoloog, Jong En Oud, Lesbienne, Slipje, Voyeurisme,
"De zomervakantie van 2014 liep naar een eind. Verdrietig nam ik de laatste vrijdag van augustus afscheid van Am lie, na die twee heerlijke maanden bij haar gelogeerd te hebben van maandagmiddag tot vrijdagnamiddag. Leo had speciaal voor deze dag vrij..."
15-09-22
9.4
Boswandeling - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Boswandeling, Gay, Gynaecoloog, Jong En Oud, Lesbienne, Zuigen,
" i Wat is het nog heet op deze 12 september 26 graden en geen wolkje aan de lucht, volkomen windstil. Na het middageten genieten we van een si sta op onze slaapkamer. Am lie ligt op haar rug en ze heeft al haar kleren naast het bed gegooid. Ik lig o..."
14-09-22
8.8
Boswandeling - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Exhibitionisme, Sugardaddy,
" i Nee, ik was niet vergeten dat Leo zou komen. Hoe zou ik dat kunnen Omdat ik mijn verhaal chronologisch wil vertellen, komt wat op mijn vierentwintigste verjaardag gebeurde helemaal aan het einde. Vandaag is het 12 september 2022 en Am lie en ik h..."
14-09-22
9.2
Boswandeling - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Slipje, Voyeurisme,
" i Am lie zit nu altijd naast mij wanneer ik mijn nieuwe hoofdstuk intik. Zij vindt het spannender dan ik zelf, denk ik. Wanneer ik mijn ontmoeting met Bernard heb beschreven en op de toets Verzenden heb gedrukt, neemt ze mijn hand vast en brengt d..."
11-09-22
9.0
Boswandeling - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Boswandeling, Exhibitionisme, Jong En Oud, Opa, Voyeurisme,
"Die twee maanden schoolvakantie van negen jaar geleden zal ik nooit vergeten. Van maandagnamiddag tot vrijdag ging ik bij Am lie logeren, al moest ik van mijn ouders dan wel voor het avondeten thuis zijn. Daardoor zag ik Leo nooit, behalve een k..."
09-09-22
9.1
Boswandeling - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Exhibitionisme, Jeugdliefde, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
" i Am lie ligt languit op de sofa met de uitgeprinte versie van deel 8 van mijn verhaal boven haar ogen. Ze leest snel en ik weet dat ze toch alles tot in het kleinste detail zal onthouden, tot in lengte van dagen. Je schrijft veel van wat..."
07-09-22
8.8
Boswandeling - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Eerste Keer, Jeugdliefde, Voyeurisme,
" Je vergeet je studentenjob morgennamiddag niet, h , had Elvira me nog gevraagd toen we uit de jeep stapten. Oei, door alles wat er deze week gebeurd was, zou ik het misschien vergeten hebben... en nog iets Leo was ondertussen al thuis. Hij werkte ..."
02-09-22
8.7
Boswandeling - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Boswandeling, Buitensex, Jong En Oud, Likken, Oraal, Voyeurisme,
"Op vrijdagochtend, we lagen nog te soezen nadat we elkaar al een tijdje lui en loom hadden gelikt, ging mijn gsm over. Half slaperig nam ik op, maar ineens was ik klaarwakker Elvira aan de telefoon. Ik stootte Am lie aan en zette de luidspreker aan ..."
01-09-22
8.7
Boswandeling - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Boswandeling, Jong En Oud, Kamp, Lesbienne, Vriendinnen,
" i Al vanaf mijn elfde, om precies te zijn vanaf mijn plechtige communie, hield ik bijna elke dag trouw een dagboek bij. Ik hoor het mijn moeder nog zeggen Je zult later blij zijn wanneer je alle momenten van je jonge leven nog eens kunt meemaken d..."
01-09-22
8.9
Boswandeling - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Dochter, Jong En Oud, Lesbienne, Vader,
"We lagen minutenlang in stilte te genieten, ik met mijn gezicht in de oksel van Leo en door mijn wimpers keek ik naar de traag voorbijgaande wolken, wattendonsjes die verschenen en verdwenen. Ik moet op een bepaald moment in slaap gevallen zijn. In i..."
26-08-22
8.9
Boswandeling - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Boswandeling, Dochter, Jong En Oud, Lesbienne, Vader,
"Echt, ik kan niet anders meer dan me nu van Am lie losmaken en rol me op mijn rug naast haar, mijn benen zo wijd mogelijk gespreid. Kom, Am lie, liefje, liefste vriendin, mijn lieveling... draaien mijn gedachten koortsig door mijn hoofd, voel me z..."
25-08-22
9.1
Boswandeling - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Dochter, Eerste Keer, Exhibitionisme, Jong En Oud, Moeder, Vader, Voyeurisme, Vriendinnen,
"Am lie haalde diep adem en zei Ik zal jullie mijn geheim vertellen, maar denk niet dat ik er beschaamd over ben of zo... Nee, helemaal niet. Ik ben er zelfs blij mee en fier over. Maar... ik weet dat het volgens de meeste mensen iets is dat niet ma..."
24-08-22
8.8
Boswandeling - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Boswandeling, Jong En Oud, Vriendinnen,
"Ik werd wakker van het zonlicht in mijn ogen. We waren zo moe geweest dat we de gordijnen niet eens hadden dicht getrokken. Omdat mijn slaapkamer op het gelijkvloers is, aan de achterkant van het huis en maar op een paar meter van de tuin van onze bu..."
23-08-22
8.8
Boswandeling - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Voyeurisme,
"Ik woon met mijn ouders aan de rand van een groot bos in het Noorden van Limburg, niet zo ver van de abdij van Achel. Mijn ouders zijn heel gelovig en brengen veel tijd door in de abdij en in parochiekerken in de omgeving. Het zijn doodbrave mensen, ..."
18-08-22
8.3
Man Gezocht Voor Seks - 7: Bij Dirk ThuisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Minnares, Spuiten, Tepelklemmen, Vreemdgaan, Zuigen, Zus,
"Maanden vlogen voorbij. Johans vrouw was er achter gekomen dat hij een minnares had en ze vond zelfs mijn telefoonnummer in zijn smartphone, wat ik hem kwalijk nam. Ik verdacht hem ervan het expres te hebben gedaan. Misschien was een half jaar seksen..."
15-08-22
9.0
Man Gezocht Voor Seks - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Likken, Rollenspel, Trio, Zuigen,
"Maandenlang liep alles, nu ja, gesmeerd, zal ik het maar noemen. Johan kon zich niet zo dikwijls vrij maken als wij het hadden gewild nooit meer dan om de twee weken en dat vond ik zelf veel te weinig. Ik had gewoon bijna elke dag seks nodig en dan ..."
13-08-22
8.8
Man Gezocht Voor Seks - 5: RonaldDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Billen, Klaarkomen, Kontje, Spuiten, Tepelklemmen, Vingeren,
"Ik heb mijn huisrolstoel zo dicht mogelijk naast de rand van het bed gezet. Het is zo hoog dat ik er vanuit mijn rolstoel direct in kan gaan zitten en vanuit mijn stoel kan ik nu op ooghoogte Helga op bed zien liggen, naakt, op een donkerrode fluwele..."
11-08-22
9.3
Man Gezocht Voor Seks - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Zo, dat ene schilfertje goud hebben we al gevonden, zei Ronald s anderendaags bij het ontbijt, en wie weet is het wel meer dan dat, een gouden geldstuk, misschien. Ik heb hem goed in het oog gehouden, en jou natuurlijk ook, ging hij lachend verd..."
06-08-22
9.3
Man Gezocht Voor Seks - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Date, Dating, Minnaar, Oraal, Tepel, Tepels,
" i Tussen al die bagger moet ergens een schilfertje goud of misschien wel een diamant te vinden zijn, i had Ronald me gezegd toen hij de reacties op mijn advertentie op de site van Afspraakjes doornam. Na mijn kennismaking met Johan en Dirk hoopt..."
05-08-22
8.9
Man Gezocht Voor Seks - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jeugdliefde, Oraal, Vingeren,
"Geen haar op mijn hoofd had ik er ooit aan gedacht vreemd te gaan tot aan het ongeval waarbij Ronald gedeeltelijk verlamd werd, van zijn voeten tot aan zijn bekken. Er bleek geen medische mogelijkheid om hem nog een stijve te laten krijgen, we hadden..."
04-08-22
8.8
Man Gezocht Voor Seks - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Zuigen,
"Zo jammer... Tot voor corona, en zelfs nog een tijdje tijdens de pandemie, kon je via de site van Afspraakjes vlot aan je gerief komen. Ondertussen is die site helaas ter ziele gegaan. Er was letterlijk voor elk wat wils van mannen die e..."
04-08-22
8.9
Iedereen Doet Het - 8: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Likken, Spuiten, Tante, Zuigen, Zus,
" b Dag 13 de ochtend na het huwelijksfeest b b Quinten b Langzaam werd ik wakker, de kamer nog verduisterd door de dikke gordijnen, maar ik vermoedde dat het al bijna middag was. Een streepje hel licht scheen op het witte lake..."
03-08-22
9.2
Iedereen Doet Het - 7: De Dagen Tot Het Huwelijks...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Eerste Keer, Likken, Pijpen, Schoonzus, Slipje, Spuiten, Zwager,
"In de dagen die aan het huwelijk van Inge voorafgingen, gebeurde er niet veel dat de moeite was om op te schrijven. Annemiek hield zich stil en belde niet naar Peter, hoewel haar handen dikwijls kriebelden. Haar man, Koen, nam wel een keer contact op..."
31-07-22
9.0
Iedereen Doet Het - 6: PeterDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jeugdliefde, Neuken, Schoonzus, Zwager,
"Ik werd wakker uit een zalige droom waarin ik met Annemiek lag te vrijen aan de rand van een korenveld. Dat hadden we in werkelijkheid nooit gedaan. Gedurende het jaar dat we met elkaar gingen, deden we het altijd bij ons thuis als mijn ouders er nie..."
30-07-22
8.9
Iedereen Doet Het - 5: AnnemiekDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballet, Eerste Keer, Jeugdliefde, Schoolmeisje, Schoonzus, Tiener, Zwager,
"Wauw Wat was dat, gisteren bij Lia Stond daar ineens Peter voor mijn neus Zelfs na al die jaren vijfentwintig, welgeteld, sinds ik hem voor het laatst gezien heb, hij moet toen zeventien geweest zijn herkende ik hem direct. Een jaar eerder had..."
29-07-22
9.0
Iedereen Doet Het - 4: PeterDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Jeugdliefde, Tante, Vader, Zus,
"Het verdict van de artsen is gevallen Jenny zal nog een tijdje in het ziekenhuis verzorgd worden en daarna hoogstwaarschijnlijk naar een revalidatiecentrum voor psychische aandoeningen. Wanneer ze geen kalmeringsmiddelen of slaappillen kr..."
29-07-22
8.9
Iedereen Doet Het - 3: LaraDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Moeder, Schoonzus, Vader, Zus,
"Quinten was onvoorzichtig geweest. Of dom. In ieder geval onnadenkend toen hij na onze vrijpartij naar de badkamer was gelopen en daar zijn condoom had uitgetrokken, er een knoop in gelegd en het in het vuilnisbakje had gegooid. Blijkbaar ken ik mams..."
27-07-22
8.7
Iedereen Doet Het - 2: Lia En JennyDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Schoonzus, Vader, Zus,
" Verdomme, Jenny, je kunt niet anders dan tot bij mij komen. Ik denk er niet aan om met de jurk naar jou te komen om te passen. Het kan niet, Lia, ik kan hier niet weg. Ik moet op de kinderen passen, heb ik je gezegd. Of versta je geen Ned..."
25-07-22
9.2
Iedereen Doet Het - 1: Quinten En LaraDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Eerste Keer, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zus,
" Lees dit eens, zei Quinten en hij schoof het dagblad over de tafel naar zijn zusje. Bah, afschuwelijk, mompelde ze, hoe kan zoiets Wie haalt dat in zijn hoofd Ja, elke dag wel iets in kranten en op TV over verkrachtingen e..."
23-07-22
9.1
Karlijn Neemt De Verkeerde Trein - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Neuken, Trein, Zuigen,
"Achteraf gezien had ik me geen zorgen hoeven te maken. Maar ja, dat is gemakkelijk praten. Zelfs toen ik met Karlijn haar huis binnenstapte en er inderdaad niemand anders was, ze in de gang haar schoenen uitschopte en op haar tenen ging staan om me t..."
22-07-22
9.2
Karlijn Neemt De Verkeerde Trein - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Trein,
" b Karlijn b Ik had net gedaan met ontbijten toen mama in haar nachtkleed naar beneden kwam om me tegelijkertijd goede morgen te wensen en me uit te zwaaien. Ik moest naar school, helaas. Was ik al maar achttien... Nog zo lang in die muffe..."
22-07-22
8.8
Kost, Inwoning En Seks - 15: Een Man ErbijDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Trio,
" b Met vijf is het precies genoeg b Enkele dagen later riep ik Kirsten bij mij op mijn bureau. Dan wist ze dat ik zakelijke dingen met haar wilde bespreken. Ze keek me nieuwsgierig aan en ook wel met een beetje angst in de ogen. Ze was bli..."
21-07-22
9.2
Karlijn Neemt De Verkeerde Trein - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Trein,
"Net op het ogenblik dat de deuren zich gingen sluiten, sprong ze nog op het allerlaatste nippertje op de trein. Ik zat in de coup tegenover de schuifdeur die nog openstond, zodat ik alles zag en bezorgd overeind sprong om haar te helpen. Maar dat wa..."
21-07-22
8.7
Kost, Inwoning En Seks - 14: Een Oude BekendeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Oraal, Trio, Zuigen,
"Twee maanden lang liep alles rimpelloos en vlot. Het was alsof Kirsten, Sien en ik elkaar al ons hele leven lang kenden, zo vertrouwd was het om dag aan dag met en bij elkaar te leven en te werken. Ik werkte van thuis uit en nooit langer dan een paar..."
20-07-22
9.2
Kost, Inwoning En Seks - 13: Weer ThuisDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Menage trois b Het was allemaal veel gemakkelijker verlopen dan ik had gevreesd. De dag nadat we uit Knokke teruggekomen waren, had ik Eddy opgebeld en hem verteld dat ik zijn dvd s allemaal op mijn geheugenstick had gekopieerd. Nu wa..."
19-07-22
9.2
Kost, Inwoning En Seks - 12: Orde Op ZakenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Baas, Cowgirl, Huishoudster, Jong En Oud, Oraal, Slikken,
" b In het liefdebosje b Op mijn kamer haalde ik dadelijk de vier dvd s uit de lade van het nachtkastje, zocht in mijn reistas naar de geheugensticks het waren er gelukkig twee van 64 mB en ik hoopte dat alle filmpjes op de dvd s erop ko..."
19-07-22
9.2
Kost, Inwoning En Seks - 11: Partouze En EindspelDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 50 Plus, Anaal, Beffen, Jong En Oud, Oraal, Orgie, Plas, Plassen, Sm,
"Eens de kluwen van die zeven lichamen min of meer uit elkaar kwam, ging iedereen over in seks met twee of drie. Omdat de anderen druk bezig waren met elkaar, bleven Laura, Kirsten en ik aanvankelijk toekijken. Maar toen kwam Loretta over de matrassen..."
17-07-22
8.9
Kost, Inwoning En Seks - 10: Een OrgieDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 50 Plus, Jong En Oud, Likken, Orgie, Rimmen, Standje 69, Voorspel,
"Ik wandelde terug naar de villa en zag dat Eddy bij de garage op mij stond te wachten. Dennis, kerel, ik heb alles voor vanavond geregeld. Het zal voor jou en voor de meiden een verrassing zijn. Laten wij, mannen, maar een lichte maaltijd g..."
16-07-22
9.1
Kost, Inwoning En Seks - 9: KnokkeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Klaar voor een weekend vol seks b Al een hele week was Loretta in een opperbeste bui. Het kon haar helemaal niet schelen dat ik haar een paar dagen niet onder handen had genomen nadat ik bij Lien thuis had geslapen. In dat armzalige wer..."
16-07-22
9.1
Kost, Inwoning En Seks - 8: Eddy Doet Een Voorste...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Huishoudster, Vluggertje,
"Een week later belde Eddy me op. Ik was natuurlijk benieuwd hoe het nu met Kirsten zat. Ze had me niets meer laten weten. Ik kon me voorstellen hoe zwaar ze had bij haar thuis en ik vreesde al dat ze er niet weggeraakt was. Eddy klonk echter opgewekt..."
15-07-22
8.8
Kost, Inwoning En Seks - 7: De Keuring Van SienDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baas, Huishoudster,
"Nog voor Kirsten en ik ons goed en wel hadden kunnen aankleden, stond Loretta met haar volle vormen in de deuropening van mijn priv badkamer. Ze nam het tafereel in zich op, keek uiteraard ook naar de vloer waar het slijmerige spoor van gel en zaad ..."
13-07-22
9.0
Kost, Inwoning En Seks - 6: Kirsten Anaal Ontmaag...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Baas, Huishoudster, Jong En Oud, Spuiten,
"Ik had Kirsten donderdag, na het avondeten, mee naar de salon genomen. Ik liet haar plaats nemen op de sofa en ging in mijn fauteuil tegenover haar zitten. Kirsten, ik heb goed nieuws voor jou. Je kunt eindelijk weg bij je ouders. Eddy en ..."
13-07-22
9.4
Kost, Inwoning En Seks - 5: Dennis PuzzeltDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster, Jong En Oud,
" b Dennis zoekt oplossingen voor zijn vrouwen b Na een maand probeerde ik alles eens op een rijtje te zetten van wat er ondertussen in huis gebeurd was. De problemen die zich begonnen voor te doen, waren echter luxeproblemen. Drie vrouwen ..."
13-07-22
9.0
Kost, Inwoning En Seks - 4: KirstenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Baas, Huishoudster, Jong En Oud,
" b Kirstens eerste werkdag b Toen ik de oprit opfietste, zag ik een oud autootje aan de voordeur staan. Eens binnen, bleek er echter niemand in huis te zijn. Ik keek door het venster en zag twee vrouwen, een magere en een tamelijk gezette,..."
11-07-22
9.3
Kost, Inwoning En Seks - 3: Eindelijk Onder DakDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster,
" b Eindelijk onderdak b i Nadat Dennis, een gescheiden zakenman, een advertentie geplaatst had voor een inwonende huishoudster om voor hem te koken, met daarbij de suggestie dat extraatjes in natura konden overeengekomen worden, ontving h..."
09-07-22
8.8
Kost, Inwoning En Seks - 2: LorettaDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Baas, Huishoudster,
" b Kost, inwoning en seks deel 2 Loretta b Stipt om vier uur in de namiddag ging de bel en daar stond ze Loretta, de tweede dame met wie ik een sollicitatiegesprek zou houden en die hopelijk mijn huishoudster zou worden. Hoewel ze al 5..."
09-07-22
9.1
Kost, Inwoning En Seks - 1: De AdvertentieDoor: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Advertentie, Baas, Huishoudster, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik overlas voor de zoveelste keer de tekst van de advertentie die ik na lang wikken, wegen, schrappen en herschrijven, goed genoeg vond voor publicatie i Inwonende dame gezocht om het huishouden van sportieve alleenstaande zakenman te ber..."
08-07-22
9.0
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 14: Eén Grote Fam...Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Groepsex, Jong En Oud, Moeder, Vader, Zuigen, Zus,
"Na alles wat ik de laatste twee weken had gehoord, gezien en meegemaakt, stond mijn besluit vast. Ik zou mijn leven in hoofdzaak wijden aan seks. Het was het enige dat ik echt goed kon en het enige dat ik echt wilde. Ik broedde op een plan om de hele..."
28-06-22
9.2
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 13: Tobit Ontdekt ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Gay, Vader, Zoon,
"Nadat Kim naar haar kamer was gegaan, voelde ik me schuldig. Ik had me voor de zoveelste keer laten aftrekken en leegzuigen door haar en ja, ik moest haar gelijk geven, ik had haar nog niets in de plaats gegeven. En toch was ik zo nieuwsgierig gewees..."
27-06-22
8.9
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 12: Oscars Boek, T...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Lesbienne, Likken, Pijpen, Zuigen, Zus,
"Zaterdagavond kwam ik al vroeg thuis, de lingeriezaak sloot dan om vijf uur. Vrijdag was volgens Sandra de beste dag, al hadden we gisteren maar twee klanten gehad. Dat was uitzonderlijk, zei Sandra, dat ligt aan het warme weer. Zaterdag..."
26-06-22
8.8
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 11: Een Kieskeurig...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bazin, Jong En Oud, Lingerie,
"Oef, mijn eerste werkdag in de lingeriezaak zat er op. Vrijdag was de langste dag omdat alle winkels koopjesavond hielden. Van tien tot acht is best wel een tijdje om op de voeten te staan, al waren er twee pauzes van drie kwartier. Terwijl Sandra ..."
25-06-22
8.9
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 10: Een Seksfestij...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud,
"Oscar zat nog altijd diep in mij vastgeschroefd, ik plat op mijn buik en hij lag op mij. Voorzichtig kantelde hij mijn bekken en we rolden op onze zij. Bij zulke manoeuvres floepte Ben zijn pik meestal uit mij, maar Oscar hield me stevig tegen z..."
24-06-22
8.7
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 9: Thuiskomen Bij ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Jong En Oud, Zus,
"Woensdagavond. Ik had met Tobit de leerstof voor zijn proefwerk van de volgende dag overlopen en hem daarna in de badkamer afgetrokken. Ik had het net zo gedaan als ik Lien met Bert had zien doen. Tobit in zijn blootje tegen de wastafel aanleunend en..."
24-06-22
9.1
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 8: Kim Gaat Op Sol...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sollicitatie,
"Ik was niet van plan er gras te laten over groeien s anderendaags al belde ik Nicky op. Ik wist dat ze op dinsdag niet in de lingeriezaak werkte en vermoedde dat ze rond de middag ook niet met een klant bezig was. Een uur later, toen ik haar voor d..."
23-06-22
9.0
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 7: Kim Zorgt Voor ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik heb altijd goed kunnen leren, maar ik trok al in mijn laatste humaniorajaar in bij Ben en ik leidde bij hem zo n gemakkelijk leventje, dat ik geen zin had om nog verder te studeren. Nu ik bij hem was weggegaan, zat ik werkloos thuis en ik besefte ..."
23-06-22
9.1
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Halfzus, Moeder, Vader, Zus,
" b Een verhelderend gesprek met Nicky en Bert b Maandagnamiddag, twee uur. Om niet helemaal bezweet aan te komen op het terras van de Mic Mac, stapte ik langzaam en zoveel mogelijk in de schaduw. Ik had een wijde losse jurk in donkerbeige ..."
21-06-22
8.7
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 5: Tobit Tussen Tw...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Pijpen, Vader, Zus,
"Eerst belde ik echter Nicky op. Dat was al een hele tijd geleden, rond Kerst of Nieuwjaar, geloof ik. De laatste keer dat we echt contact hadden, was verleden zomer toen we een week samen met Tobit aan zee hadden doorgebracht. Nicky is op zich wel ee..."
21-06-22
9.0
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 4: De Geheimen Wor...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Vader, Zus,
"Bert zette de twee kopjes koffie naast elkaar op het tafeltje op het terras, maar ik wilde niet naast hem zitten. Ik pakte mijn kopje op en ging op de stoel tegenover hem zitten. Ik wilde oogcontact met hem tijdens zijn verhaal, dat ik waarschijnlijk..."
20-06-22
8.5
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 3: Kim Komt Achter...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Vader, Zus,
"Nadat ik me had afgespeeld, werd ik me ervan bewust dat ik met mijn fantasie weer bij Ben was geweest. Ik verwenste mezelf omdat ik maar niet los kon komen van die rotzak met zijn goddelijke lijf, zijn zachte handen, zijn trefzekere vingers, zijn sch..."
20-06-22
8.7
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 2: Wat Kim Echt No...Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Eerste Keer, Tepel, Tepels, Zus,
" Tobit lag met zijn hoofd op mijn schouder, zijn handen lagen gevouwen in zijn schoot. Dat leek voor hem op dit moment genoeg te zijn mijn aanwezigheid, mijn warmte, mijn geur ook misschien. Bij mij had het een heel ander effect. Dat jongen..."
18-06-22
8.9
Het Verhaal Van Kim En Tobit - 1: Wat Is Er Met T...Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Porno, Zus,
" Wat is er de laatste tijd toch met jou aan de hand, Tobit Echt, ik begin me zorgen te maken over jou. Je bent net zestien geworden en je loopt erbij als een zombie. Kim keek bezorgd naar haar broertje die onderuit gezakt in de luie stoel ..."
18-06-22
8.9
Papa Toch - 21: Kaatje Verleidt CharlyDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Leraar, Moeder, Vader,
"Het werd een in treurige zaterdag. Ik kwam rond elf uur beneden voor het ontbijt. Evert en Erika ik kon ze onmogelijk nog papa en mama noemen nu keerden ostentatief hun rug naar me toe, spraken geen woord. Ik wou naar buiten, maar de deuren waren..."
25-05-22
8.5
Papa Toch! - 20: Geen Vakantie En Geen Seks Meer ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Leraar, Moeder, School, Vader, Vakantie,
"IN de volgende weken voor de paasvakantie en de proefwerken viel het me alsmaar zwaarder om me te concentreren op mijn schoolwerk en op studeren. Op de dagen dat ik niet met papa sekste, lag ik me tot diep in de nacht te vingeren of zat ik nog ure..."
24-05-22
8.3
Papa Toch! - 19: Twee Nieuwe Stappen In Mijn Seks...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Ongesteld, Plas, Plassen, Vader, Vingeren,
"Zondagochtend bleef ik nog lang in bed liggen nadat ik wakker was geworden. Een uur lang wel, genietend en nagenietend van het heerlijke gevoel in mijn endeldarm. Een beetje angst ook dat het gevoel zou verdwenen zijn wanneer ik na het ontbijt mijn d..."
22-05-22
8.9
Papa Toch! - 18: Anaal Met BastiaanDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Tiener, Vader,
"Wanneer ik nu, jaren later, mijn dagboeken herlees, stel ik vast dat ik in een paar weken tijd van een schuchter meisje veranderde in een aan seks verslaafde tiener. Ik had al wel een paar jaar lang regelmatig gemasturbeerd, maar kort na mijn zestien..."
19-05-22
9.1
Papa Toch! - 17: Een Hete ZondagDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Trio, Vader,
"Evert en mama hielden woord. Het werd een bloedhete zondag. Buiten was het koud, de laatste dagen van maart met kille regen en ijzige wind, maar in het grote bed op mama s kamer steeg de temperatuur met het uur. Nadat Evert me lange tijd de..."
17-05-22
9.0
Papa Toch! - 16: Met Mama In BedDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Jong En Oud, Moeder, Trio, Vader,
" b Kutjes likken en aan de borst bij mama b Het was geruststellend voor mij dat ik, nog voor ik bij mama ging slapen mijn hoofd tussen haar mooie borsten kon leggen. We stonden samen onder de douche, het lauwe water plensde over onze lijve..."
15-05-22
9.2
Papa Toch! - 15: Mama Spreekt Kaatje Moed InDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder,
"Nadat Paula was vertrokken bij de had ze mama een lange kus op de mond gegeven ik zou zweren dat het een tongkus was , reden mama en ik naar de stad. Daar wist ze de weg naar de mooiste boetieks, de extravagantste en duurste winkels en natuurlijk o..."
13-05-22
9.1
Papa Toch! - 14: Herinneringen Aan Een Gouden Tij...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Plas, Plassen, Sm, Vader,
"Nu kon het echt niet verkeerd meer gaan En het liep ook niet mis Evert pakte me in zijn sterke armen en droeg me naar binnen. In de woonkamer had hij alle schapenvellen die hij in huis had gevonden op het tapijt open gespreid, zodat er ove..."
11-05-22
9.0
Het Verhaal Van LeaDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Gangbang, Jong En Oud, Moeder, Nicht, Oom, Vader,
" Lea, kind toch, hou op met zeuren. Mijn moeder staat aan het aanrecht, met haar rug naar mij toegekeerd. Eindelijk, na zoveel weken en na zoveel keren dat het gebeurd was, had ik de moed gevonden om er iets over te zeggen. Ik was haast nie..."
11-05-22
7.7
Papa Toch! - 13: Geheimen Op ZolderDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Moeder, Tante, Vader, Zolder,
"Ook al was ik voldaan en zinderde het gebeuk van Frederiks staaf nog volop na in mijn kutje, toch keek ik ook al uit naar het weerzien met Evert, morgen na school. Misschien nam hij me wel direct wanneer ik thuiskwam, pakte hij me op en gooide me op ..."
08-05-22
9.0
Papa Toch! - 12 - Als Papa Er Niet Is...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dochter, Gynaecoloog, Vader, Vastgebonden, Vreemdgaan,
"Zondagmiddag. Ik lig al netjes in mijn blootje op de behandelingstafel in de praktijk van Frederik. Mijn benen heb ik zelf in de beugels gelegd. Ze zelf aangespen kan ik niet. Ik heb ook geprobeerd om de beugels verder uit elkaar te schuiven, zodat m..."
07-05-22
8.9
Papa Toch! - 11: Napretjes En UitnodigingenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gynaecoloog, Moeder, Vader,
"De volgende ochtend, op donderdag nog niets eens een volle week nadat papa met verteld had dat hij verliefd was op mij, met mij wilde vrijen en zo werd ik met een behaaglijk gevoel in mijn onderbuik wakker. Het was alsof Frederik nog in mij zat M..."
06-05-22
9.0
Papa Toch! - 10: In Alle Opzichten BevredigdDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gynaecoloog, Jong En Oud, Neuken,
" Frederik, jij hier Ik stond als aan de grond genageld. Maar dat duurde amper een seconde. Ik had de tijd gehad om na te denken over wat hij me gezegd had tijdens mijn bezoek aan zijn praktijk eergisteren en aan wat hij enkele uren geleden aan de t..."
05-05-22
9.0
Papa Toch! - 9: Onverwacht BezoekDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Gynaecoloog, Moeder, Vader, Vreemdgaan,
"Erica aan de telefoon Tja, Evert, je hebt je vergist in Kaatje. Had jij nu echt gedacht dat ze een tweede Klara zou zijn Dat heb je jezelf toch niet wijsgemaakt Kaatje heeft altijd een vurig temperament gehad, dat weet je toch Toen ik h..."
04-05-22
9.0
Papa Toch! - 8: Een Tegenvaller!Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Zoals altijd in schoolvakanties gaf papa me opdrachten die hij zelf had opgesteld wiskunde, algebra, meetkunde en chemie. Ze waren altijd net iets moeilijker dan wat ik al geleerd had op school en ook nu had ik de hele voormiddag mijn hoofd gebroke..."
03-05-22
8.7
Papa Toch! - 7: 'intiem Verlangen', Een SpelDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Oraal, Spuiten, Vader,
" Het leuke aan Intiem Verlangen is dat er uiteindelijk alleen maar winnaars zijn, zegt papa terwijl hij het spelbord openlegt en de stapeltjes met kaarten met vragen en opdrachten per soort legt en ze dan nog eens goed schudt. Ik kan ook..."
03-05-22
8.9
Papa Toch! - 6: Een SpiraaltjeDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Gynaecoloog, Vader,
"De volgende ochtend werd ik wakker in het grote bed bij papa. Ik lag nog zalig na te soezen terwijl ik voelde hoe hij langzaam in beweging kwam. Hij rekte zich uit, sloeg het donsdeken van zich af en ging naast het bed staan. Ik opende mijn ogen op e..."
03-05-22
9.2
Papa Toch! - 5: Mooier Dan Ik Me Ooit Kon Voorste...Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Vader,
"Ik streelde Evert door het haar terwijl hij rustig aan mijn borst lag en zachtjes aan mijn tepel sabbelde. Weer duwde ik zijn hoofd dichter bij mijn borst en nogmaals trok hij ze zo diep mogelijk in zijn mond. Ik voelde hoe hij mijn tepel knelde tuss..."
02-05-22
8.9
Papa Toch! - 4: Ja, Ik Word Je VrouwDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Vader,
"Jammer genoeg kan ik niet vliegen. Op mijn hoge hakken nu ja, zo hoog zijn ze niet, maar ik heb tot nu toe alleen maar platte schoenen gedragen en het is best onwennig om nu de trap af te lopen bereik ik eindelijk vaste grond en sta nu vlak voor mi..."
01-05-22
9.0
Papa Toch! - 3: Kaatje Komt Op Haar Trouwdag Een ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vader,
"Over mijn schouder keek mama lang naar mijn spiegelbeeld. Wat ben je mooi, Kaatje, fluisterde ze in mijn oor, je lijkt als twee druppels water op Klara, weet je dat Tante Klara, bedoel je vroeg ik verwonderd. Ja, natuurlijk..."
30-04-22
8.9
Papa Toch! - 2: Kaatje Komt Tot Een Besluit, Maar...Door: Jelle Mannes
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Vader,
"Op school was ik voor het eerst sinds lange tijd niet helemaal met mijn gedachten bij de les. Gelukkig was het een vrijdag en de week daarop was het krokusvakantie, een hele week vrij dus. Er werden rapporten uitgedeeld en besproken, zodat ik geen sc..."
29-04-22
8.7
Papa Toch! - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Zo is het allemaal begonnen, een maand na mijn zestiende verjaardag. Het is al weer vele jaren geleden, maar ik herinner me nog alles en ik heb ook alles netjes in mijn dagboeken bijgehouden Ik wist van de eerste dag al dat ik iets heel bijzonders me..."
28-04-22
8.5
Eef En JensDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, Zus,
" b Het verhaal van Eef b Ik raakte maar niet in slaap, zelfs niet nadat ik me tot drie keer heerlijk gevingerd had met het beeld van mijn broer Jens voor ogen. Ten langen lest kroop ik dan maar uit bed en trippelde zo stil mogelijk naar zi..."
26-04-22
8.7
Het Verhaal Van Martha - 16: Denny (2)Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik sloeg mijn armen om haar heen. Ik voelde dat ik heet stond naar haar. Mijn muis was al een hele tijd nat en nu ik haar omhelsde, kwam ik al onmiddellijk een beetje klaar. Ze rook het en het hitste haar op. Ik ging met mijn hand onder haar jurk we..."
05-04-22
9.1
Het Verhaal Van Martha - 15: Denny (1)Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zaterdagavond naar Bartel gebeld maar telkens antwoordapparaat. Zonde, ik stond geweldig heet naar hem. Ik zat alleen thuis en wist niet wat te doen, behalve dan mijn muis afspelen, maar dat had ik al een paar keer gedaan en ik had er geen zin meer i..."
03-04-22
8.5
Het Verhaal Van Martha - 14: Dagboeknotities (3) ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Allerliefste dagboek mijn poepje is eindelijk ontmaagd. Nu ben ik een echte vrouw mijn kut, mijn mond en mijn kont zijn geneukt, en hoe En daar bovenop zwellen mijn borstjes. Ik kan het niet dag na dag zien, maar het verschil met vorige zaterdag e..."
24-03-22
8.9
Het Verhaal Van Martha - 13: Dagboeknotities (2) ...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dagboek, Gynaecoloog, Lesbienne,
"Mijn lieve dagboek, ik sta verbaasd over mezelf. Hoe ik eerst Bert en nu ook Bartel in mijn zak stak Nu weet ik hoe ik mannen kan afpoeieren Ik wil mijn zin doen, niet de hunne. Tenzij ze natuurlijk respect hebben voor mij. Ik kan me ook wel voorst..."
22-03-22
9.1
Het Verhaal Van Martha - 12: Seks Met BartelDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slikken, Standje 69, Zuigen,
"In een opwelling besloot ik met Bartel te bellen. Ik had gewoon zin om eens in de armen van een echte man te liggen. En Bartel leek me de geknipte persoon. Hallo, Bartel Martha hier. Oh, Martha, ja, wat fijn dat je belt. Is er ..."
22-03-22
8.8
Het Verhaal Van Martha - 11: Dagboeknotities (1)Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dagboek, Gynaecoloog, Jong En Oud, Sm,
"Vanaf het begin van de behandeling had ik een dagboek bijgehouden en dat wil ik verder blijven doen, zodat ik later alles nog kan herlezen over deze wonderlijke tijd bij de goede dokter en de avonturen die daarop volgden. Want dat ik nog van alles zo..."
19-03-22
9.0
Het Verhaal Van Martha - 10: De Gynaecologische B...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gynaecoloog, Neuken, Ongesteld,
" s Anderendaags stond ik op met het welbekende gevoel in mijn onderbuik mijn regels gingen doorbreken. Ik ging plassen, veegde mijn spleetje proper en keek jawel, een helderrode veeg. Omdat ik mijn regels af en toe maar n dag had, nam ik geen ris..."
18-03-22
9.2
Het Verhaal Van Martha - 9: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gynaecoloog, Jong En Oud, Sperma, Zuigen,
"Ik had besloten om Bert als cadeautje te geven wat ik van de dokter had geleerd ik zou hem eens goed aftrekken en afzuigen. Wat een avond was dat Ik had weinig moeite om mijn ouders het huis uit te werken er was een bierfestival in Ruste..."
17-03-22
8.9
Het Verhaal Van Martha - 8: Het Gynaecologisch On...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dokter, Gynaecoloog, Zuigen,
"Toen ik donderdagochtend wakker werd, was mijn eerste gedachte dat ik Bert eigenlijk nog niet gemist had die week. Ik nam mijn dagboek en schreef het verslag van mijn bezoek aan de dokter van twee dagen geleden. Toen dacht ik dat ik Bert een cadeautj..."
16-03-22
9.1
Het Verhaal Van Martha - 7: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gynaecoloog, Pijpen, Slikken,
"Bij het vorige bezoek had de dokter me bij het afscheid ook gezegd dat ik hem nooit zelf mocht contacteren met mijn telefoon of via e mail. Hij zou me wel contacteren, maar dan op zo n manier dat er nooit iets bezwarends zou kunnen gevonden worden al..."
15-03-22
9.4
Het Verhaal Van Martha - 6: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Baarmoeder, Gynaecoloog, Plas, Plassen,
"Vervolg op b Het verhaal van Martha 5 b Vol verwachting fietste ik drie dagen laten naar de gynaecoloog. Ik was een kwartier te vroeg, dus had ik nog ruim de tijd om te gaan plassen en me tussen de benen te verfrissen. Ik had zelf een w..."
14-03-22
9.2
Het Verhaal Van Martha - 5: De Gynaecologische Be...Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gynaecoloog, Masturbatie, Masturberen, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Toen ik voor mijn eerste behandeling naar de gynaecoloog fietste, was ik heel zenuwachtig. Ik had mijn ouders wijsgemaakt dat ik naar een vriendin reed, maar omdat ze geen van beiden echt belangstelling hebben in waar ik mee bezig ben, doe ik in feit..."
13-03-22
9.0
Het Verhaal Van Martha - 4: Het Verhaal Van De Gy...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gynaecoloog, Milf, Tiener, Vreemdgaan,
"Met mijn 65 jaar zit ik als bijna 40 jaar in het vak en ik moet toegeven het is een beroep waar evenveel routine insluipt dan in even welk ander vak. Voor mij hebben de meeste vrouwen niet eens een gezicht. Ik concentreer me op wat er zich tussen hu..."
12-03-22
9.3
Het Verhaal Van Martha - 3: Bij De Gynaecoloog (2...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Gynaecoloog, Masturbatie, Masturberen,
" Ik mag wel zeggen dat ik goed nieuws heb voor jou, Martha, zei de gynaecoloog opgewekt, wat jouw lichaam nu nodig heeft, is een man die je bijstaat in de ontwikkeling ervan. Je staat dicht bij het vrouw zijn dat je zo graag wilt, alleen komt dat b..."
10-03-22
9.0
Het Verhaal Van Martha - 2: Bij De Gynaecoloog (1...Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Gynaecoloog, Masturbatie, Masturberen,
"Toen ze uit de badkamer kwam, moest ze de slaapkamer van haar ouders passeren. De deur stond bijna half open en er brandden alleen de twee nachtlampjes op de kastjes naast het bed. Op de gang was het donker en omdat ze rare geluiden hoorde, keek Mart..."
10-03-22
9.0
Het Verhaal Van Martha - 1: Eindelijk Een Lief!Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Masturbatie, Masturberen,
"Een boerenzoon uit de Vlaanders werd verliefd op een meisje en bracht haar voor het eerst mee naar huis. Er werd iets gegeten en gedronken en een klappeke gedaan en daarna fietste Bert met zijn geliefde naar haar huis met een paar zedige zoentjes t..."
08-03-22
8.9
Slipjes Voor Thomas - 13: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Camera, Chantage, Lesbienne, Lingerie, Milf, Moeder, Zus,
" Ja, dat is een kolfje naar mijn hand riep Chantal enthousiast uit nadat Linda en mama haar de situatie hadden uitgelegd. Opeens was er van de jaloezie van Chantal tegenover Linda niks meer te merken. Linda wist immers dat Chantal een zwak voor mij..."
27-02-22
8.6
Slipjes Voor Thomas - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Milf, Moeder, Zus,
"De villa van Lianne is een enorme kast, omringd door bossen en velden, zo ver het oog reikt. Achter het huis is een verwarmd zwembad, een tuinhuis met sauna en douche en nog een ander gebouwtje, een ronde hut leem met een rieten dak. Lianne toont me ..."
25-02-22
9.2
Slipjes Voor Thomas - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Met Familie, Moeder, Zoon, Zus,
"In huis was alles al donker. Dat was eigenaardig, het was nog maar kwart over elf. Op de badkamer zag ik dat Linda thuis was en dus al gaan slapen was er lagen kleren van haar op een stoel. Ik keek in de wasmand, maar er lag geen slipje van haar in,..."
25-02-22
9.0
Slipjes Voor Thomas - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Met Familie, Moeder, Vader, Voyeurisme, Zus,
" Verdomme, dat ik daar nu pas aan denk, vloekt Lianne binnensmonds wanneer ze tot haar positieven is gekomen. Haar slipje irriteert haar, haar kut irriteert haar, al haar geil droogt op en kriebelt in haar getrimde haartjes. Hoe is het mogelijk dat ..."
23-02-22
9.3
Slipjes Voor Thomas - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Fetisj, Met Familie, Zoon,
"Maandag, nog enkele uren voor ik naar Lianne s lingeriewinkel kon vertrekken om eindelijk Roxanne te zien Om acht uur zou ik daar zijn, en zij ook en Lianne... ik wist niet wat er uit de bus zou komen en ik werd met de minuut zenuwachtiger. ..."
22-02-22
9.3
Slipjes Voor Thomas - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, Lingerie, Tiener, Zus,
"Terug in de woonkamer was alles weer normaal. Mama had ondertussen alles opgeruimd, er was geen spoor meer te bekennen van onze vrijpartij op de bank en op het tapijt. Toch wou ze het er nog over hebben, voor ik ging slapen. Thomas, ik wil ..."
20-02-22
9.3
Slipjes Voor Thomas - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Moeder, Tiener, Zoon,
"De laatste woensdagmiddag bij Lianne ik vond het wel jammer, maar volgens haar wist ik nu genoeg van seks. Erotiek heb je van jezelf genoeg, je bent een lieve, romantische jongen. En met wat ik je nu bijgebracht heb over seks en neuken, ben je kla..."
19-02-22
8.9
Slipjes Voor Thomas - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Fetisj, Lingerie, Milf, Moeder, Tiener, Zoon,
"Hoe dom was ik toch al die tijd geweest Van mijn veertiende tot goed anderhalve maand geleden had ik in het geheim en met veel schaamte slipjes van mijn vijf jaar oudere zus gedragen die ik s ochtends uit de wasmand griste, iedere keer in de hoop d..."
18-02-22
9.3
Slipjes Voor Thomas - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fetisj, Lingerie, Moeder, Vader, Zoon, Zus,
"Ik zit op het muurtje van het terras in de zon. Een fris windje speelt tussen mijn dijen, mijn dunne katoenen rokje bolt af en toe op in de warme julizon. De vakantie is begonnen, mijn resultaten op school waar beter dan ooit en er dient zich een zor..."
17-02-22
9.1
Slipjes Voor Thomas - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fetisj, Lingerie, Moeder, Zoon, Zus,
"De eerste kaap was genomen nadat mijn grote geheim aan het licht was gekomen, bleek mijn moeder helemaal achter mij te staan. Ze zorgde ervoor dat ik Lianne van lingeriewinkel Cache toi ontmoette, dat ik mijn eerste prachtige en kostbare linge..."
17-02-22
9.3
Slipjes Voor Thomas - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fetisj, Lingerie, Moeder, Zus,
"Ik kom een uur later thuis dan gewoonlijk, maar gelukkig heeft mama gewacht met het eten dat doen we op woensdagmiddag altijd samen en dan praten we wat bij. Vandaag ligt dat iets anders. Wanneer ik de keuken binnenkom, straalt ze verwachtingvol ..."
16-02-22
9.1
Slipjes Voor Thomas - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetisj, Lingerie, Moeder, Zoon,
"Lianne van lingeriewinkel Cache toi was een vrouw van om en bij de vijftig, groot en slank, zeer verzorgd met kortgeknipt koperkleurig haar en een open gelaat, sprekende ogen grijsblauw met koperkleurige spikkeltjes erin, heel opmerkelijk, vond i..."
15-02-22
9.1
Slipjes Voor Thomas - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fetisj, Moeder, Slipje, Zoon, Zus,
"Toen ik van mijn kamer kwam, hoorde ik beneden luide stemmen die van mijn moeder en die van mijn zus. Het was alsof ze aan het ruzi n waren, maar waarom Dat zou wel de eerste keer zijn, die twee zijn gewoonlijk twee handen op n buik, bijna vrien..."
14-02-22
9.0
Barbara, Silke En Ik - 14: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Met Familie, Zus,
"Bijna vier maanden zijn voorbijgegaan, voorbijgevlogen sinds dit verhaal begon met mijn inwijding in de seks met Silke. Wat is er niet allemaal gebeurd Bijna te veel om op te noemen. Papa heeft nu een vaste baan gekregen in de haven van Bor..."
13-02-22
9.2
Barbara, Silke En Ik - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Schoonmoeder, Zus,
"Haar slaapkamer is heel eenvoudig ingericht, heel anders dan de luxe van bij ons thuis. Een groot tweepersoonsbed, aan elke kant een kastje, een kleerkast, een lage ladekast, dat is alles. Irene staat naast het bed, trekt zonder g ne haar bloes uit, ..."
12-02-22
9.3
Barbara, Silke En Ik - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
"Die avond gebeurde er natuurlijk niks tussen Barbara en mij. Niet alleen waren mijn ballen compleet leeg, bovendien zat ik nog altijd met Silke in mijn hoofd en zag ik Barbara en haar moeder bijna als in een waas ze waren er, maar als in een mist. I..."
11-02-22
9.1
Barbara, Silke En Ik - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
"Waar was ik gebleven Ah ja, bij mijn gesprek met Anke die me, toen ze wegfietste, nog gauw een cadeautje in de handen stopte het doorschijnende slipje dat ze de dag voordien had gedragen terwijl ze toekeek hoe Barbara mij haar bloempje liet plukken..."
10-02-22
9.2
Barbara, Silke En Ik - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Zus,
"Voor ik met mijn verhaal verder ga, wil ik een paar zaken verduidelijken. Enkele lezers vroegen zich af of die tieners in mijn verhaal nu echt seksverslaafd zijn en aan niks anders denken dan vingeren, aftrekken, ontmaagden en domweg neuken. Dat is n..."
09-02-22
9.4
Barbara, Silke En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Zus,
"En ondertussen op de badkamer... de drie meiden bekokstoven de ontmaagding en Joren mag daar niet bij zijn... Silke heeft Barbara mee naar de badkamer getroond en kleedt haar zonder een ogenblik met haar te overleggen helemaal uit. Weer staa..."
08-02-22
8.9
Barbara, Silke En Ik - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
"Silke, die zus van mij... ik laat haar gewoon haar gang gaan, ze is fantastisch. Ze maakt niet alleen mijn stoutste dromen waar, maar ook die van Barbara. Wat hebben we hoop geleerd in die vijf, zes weken Wanneer ik nu in het halletje bij Barbara af..."
07-02-22
9.0
Barbara, Silke En Ik - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Lesbienne, Trio, Zus,
"We zitten op de bank met voor ons, op het tafeltje, drankjes en chips. Barbara zit tussen Silke en mij in, gezellig dicht tegen elkaar. Sinds Barbara met Silke en Anke haar eerste stapjes in de meidenliefde heeft gezet, lijkt ze veel zelfverzekerder ..."
06-02-22
8.9
Barbara, Silke En Ik - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Eerste Keer, Zus,
"Met alle tijd nog voor ons nemen we een snelle hap pizza uit de diepvriezer en daarna wil Silke dat ik haar kutje lik. Jij hebt al geschoten vandaag en ik nog niet, zegt ze, ik weet dat ik heel snel zal klaarkomen met een tong tegen m..."
05-02-22
9.2
Barbara, Silke En Ik - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lesbienne, Trio, Zus,
" Stil maar, fluister ik Anke toe wanneer we de keuken inlopen. De deur staat trouwens wagenwijd open. Beneden is er niemand te zien, dus sluipen we de trap op zonder geluid te maken. Ook de deur van Silkes kamer staat open en wanneer we muisstil bl..."
05-02-22
9.3
Barbara, Silke En Ik - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Na het middageten neemt Silke me apart. We gaan naar haar kamer. Wat doet ze geheimzinnig Groot nieuws, Joren, zegt ze, die Barbara van jou, nu weet ik waarom ze niet aan jouw zwengel durft te komen. Ze valt blijkbaar op meisjes, althans..."
03-02-22
8.7
Barbara, Silke En Ik - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Zus,
"Nadat we onze kleren hebben aangetrokken en weer in de keuken zijn, vraagt Silke of ik vandaag Barbara zie. Natuurlijk, zeg ik, het is zondag. We hebben tegen een uur of drie afgesproken. Er is een tuinfeestje bij Nick en Klaar. ..."
03-02-22
9.1
Barbara, Silke En Ik - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zus,
"Op de spiegel in de badkamer kleeft een post it Silke, Joren, laat ons uitslapen, geen herrie maken aub Wow, misschien slapen ze wel tot de middag Ik ga naar beneden en zet thee, smeer boterhammen en zet de tafel klaar voor het ontbijt..."
02-02-22
9.1
Barbara, Silke En Ik - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Zus,
"Ik weet niet waar ik het heb vanavond... Ik ben terug van bij Barbara, we hebben in de hal nog wat staan kussen en ik heb mijn hand in haar slipje gestoken om haar muisje te voelen, het was warm en vochtig, maar meer kon natuurlijk niet, haar ma kon ..."
01-02-22
9.0
Zoete Wraak - 11: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Plotseling trekt Tommie zich terug en Petra komt weer bij zinnen. Hij kijkt haar aan, kijkt naar zijn dikke, lange rode fluit. Ze beseft dat hij niet liever wil dan spuiten, dat hij zich niet langer meer kan beheersen en dat hij zich afvraagt waar hi..."
25-01-22
8.6
Zoete Wraak - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Natuurlijk wordt de kans dat hij moet spuiten dan heel groot, maar dat risico moet ze er maar bij nemen. Volmaaktheid is nu eenmaal niet van deze wereld. Het zij zo. Mocht zij de mens geschapen hebben, hij zou er enigszins anders uitgezien hebben. ..."
23-01-22
8.9
Zoete Wraak - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Terwijl ze door de stof van zijn jeans zijn ballen streelt, ritst Petra Tommie s rits open. Hij draagt een donkergroene slip. Dat is een kleur waar Petra wel voor valt. Zijn stijve piemel tekent zich prachtig af onder de dunne stof. Ze ruikt zijn man..."
23-01-22
8.7
Zoete Wraak - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Gelukkig ligt de Klaverstraat niet zo ver uit Petra s buurt. Ze heeft minder dan een kwartier nodig om er te komen. Wanneer ze aanbelt, gaat de deur al open. Daar staat Tommie, in jeansbroek en met een overhemd dat op zijn blote borst open hangt. ..."
22-01-22
8.6
De Laatste Maagd Van De Klas - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, School, Zus,
"De volgende ochtend voelt Peter zich geradbraakt. Om een uur of drie is hij wakker geschoten uit een angstaanjagende droom waarvan hij zich niets meer herinnert, alleen dat hij in een modderpoel werd gegooid en om hulp riep. Zijn lakens zijn doorweek..."
22-01-22
8.4
Zoete Wraak - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"De taxi brengt haar naar huis. Ze neemt een douche, trekt een nieuwe slip aan en wil haar badmantel nemen en nog wat TV kijken. Maar dan bedenkt ze opeens dat op de passagiersstoel van haar auto nog een verfrommeld papiertje ligt met een telefoonnumm..."
22-01-22
8.6
De Laatste Maagd Van De Klas - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, School, Zus,
"Minne komt helemaal buiten adem bij het zwembad aan. Ze rent zo snel ze kan langs de kassa, toont haar abonnement maar de dame kent haar wel, ze komt hier minstens elke week. Haastig kleedt ze zich om en kijkt nieuwsgierig in het bad om Peter te vind..."
22-01-22
9.4
De Laatste Maagd Van De Klas - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, School, Zus,
" s Anderendaags, tijdens de eerst pauze, klampt Minne Rosie aan. Rosie, wat je gisteren zegde... is dat waar Heb je het echt gedaan Rosie bloost eerst, dan wordt ze rood als een pioen, ze probeert te glimlachen maar slaagt er a..."
21-01-22
8.9
De Laatste Maagd Van De Klas - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, School, Zus,
"Aan tafel zitten Minne en Peter altijd tegenover elkaar, net als hun ouders. Er wordt dan wat gepraat over wat iedereen overdag beleefd heeft en dat is altijd een leuk moment voor iedereen. Nadat papa over een bijna ongeluk op de werf heeft verteld e..."
21-01-22
9.2
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 16: SlotDoor: Jelle Mannes
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"De volgende ochtend kwam Anouk niet uit bed, haar regels waren doorgebroken en voor het eerst in haar leven waren ze echt pijnlijk. Oh, papa, zeurde ze, ik schaam me zo. Ik bloed als een rund en ik voel me kotsmisselijk, met hoofdpijn en ..."
21-01-22
9.2
Zoete Wraak - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Wraak,
"... in tegenstelling tot wat Hans had gehoopt, is het spel nog niet uitgespeeld... Petra gaat met de rug naar hem toestaan en hurkt, zodat haar kruis zich recht boven zijn ogen bevindt. Ze laat zich steeds dieper zakken, tergend langzaam, to..."
21-01-22
9.0
De Laatste Maagd Van De Klas - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Eerste Keer, School, Zus,
"Terwijl zijn zusje zich als een poes tegen hem aandrukt, bedenkt Peter hoe anders het er op zijn school aan toegaat. In het lyceum heeft hij nog maar zelden iemand over seks horen praten en zeker niet horen opscheppen. Dat blijkt nu in de technische ..."
20-01-22
9.1
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 15Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
" Onze laatste dag in dit paradijs, lieve schat Wat wil je doen Dat weet je best, papa. Zelfs bij ons thuis kunnen we niet zo ongestoord vrijen als hier. Jan bedenkt dat Anouk weer helemaal zichzelf is. Ze praat weer op de zelfv..."
20-01-22
9.3
Zoete Wraak - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Petra trok haar slipje van tussen haar benen en stak het uitdagend onder zijn neus. Ruiken, schat, ruiken Opsnuiven en aflikken, zei ze zacht maar op een toon die geen tegenspraak duldde. Hans keek haar ongelovig aan. D t had z..."
19-01-22
8.9
Alex, Anna En Ik - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"In de namiddag brak de zon door en ik stelde voor om een frisse neus te halen. We hadden de afgelopen dagen haast niets anders gedaan dan seksen en ik voelde me hondsmoe. Het begrip uitgewoond werd me stilaan duidelijk, zowel mijn kut als mijn ende..."
20-01-22
8.8
De Laatste Maagd Van De Klas - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Maagd, School, Zus,
" Phoeh... Minne slaakt een diepe zucht van ergens heel diep uit haar longen. Ze is razend snel naar huis komen fietsen, kwaad op iedereen en op zichzelf. Boos is ze, vernederd en verraden voelt ze zich, en ook een domme gans, een stom joch ..."
19-01-22
8.4
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"De volgende ochtend wordt Jan vroeg wakker. Het verblijf in dit luxueuze resorthotel heeft hem goed gedaan. Daarbij komt nog zijn gesprek met Karel, gisteren. Elke twijfel is nu in hem verdwenen. Terwijl hij naar de ademhaling van zijn dochter naast ..."
19-01-22
9.0
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 13Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"Na hun wandeling in Het Zwin stoppen Karel en Jan bij een gezellige bistro en ze genieten van een streekbier en een gemengde schotel kaas en salami. Anouk ziet er dolgelukkig uit, zegt Karel, het is duidelijk dat het haar goed doet, eind..."
18-01-22
9.0
Zoete Wraak - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Snel was Petra op haar knie n gaan zitten en in een oogwenk had ze met een lang en stevig hennep snoer zijn onderbenen gekneveld. Knopen leggen was haar specialiteit geweest bij de scouts, daarin kon niemand haar de baas, noch in snelheid, noch in ef..."
19-01-22
9.3
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"Bij het ontbijt wilde Karel weten of we plannen hadden voor die dag. Wel, ik zou graag nog eens het natuurreservaat van het Zwin bezoeken, antwoordde ik. Ben je ge nteresseerd in zeevogels Ik ook, ik weet er alles over ..."
17-01-22
8.7
Zoete Wraak - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Wraak,
"Het was vrijdagavond, half zes. Petra zat op haar bed en dacht na. Ze liep nu al enkele dagen rond met de idee om het Hans betaald te zetten dat hij haar had bedrogen met Inge, een vriendin van haar. Het plan was bijna klaar voor uitvoering. Zij was ..."
19-01-22
8.7
Zoete Wraak - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Wraak,
"In het midden van de dansvloer lag een paartje te vrijen. Het was vrij donker. Petra s ogen hadden tijd nodig om te wennen aan het spaarzame licht. Omdat het koppel helemaal in elkaar opging, hoorde geen van beiden hoe Petra zo geruisloos mogelijk na..."
17-01-22
8.7
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 11Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"Ik lag een tijdje wakker en keek naar mijn dochter die nog rustig lag te slapen. Toen ze haar ogen opende en me zag, lachte ze verliefd en fluisterde Oh, papa, ik heb zo n rare droom gehad. Vertel maar als je wil, prinsesje. M..."
16-01-22
8.4
Zoete Wraak - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wraak,
"Petra zat op de rand van haar bed en dacht na. Ze liep nu al enkele dagen rond met de idee om het Hans betaald te zetten dat hij haar had bedrogen met Inge, een vriendin van haar. Ze broedde op een plan een zoete wraak. ..."
16-01-22
8.3
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
" Je hoeft er niets over te vertellen, als je dat niet wilt, zei ik haar, maar als je het graag kwijt wilt, dan luister ik. Anouk kroop dicht tegen me aan, sloeg een arm om me heen en begon aarzelend te vertellen HET VERHAAL VAN ..."
16-01-22
8.8
Alex, Anna En Ik - 10Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"Ik word wakker na een korte nacht waarin ik Alex vanzelf mijn kont heb aangeboden. Ik wil nog een tijdlang loom blijven genieten tot ik in paniek schiet Verdomme, verdomme, vanmiddag komt Anna terug en ik heb Alex nog niet gemolken En dan plak ik ..."
15-01-22
8.5
Alex, Anna En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"Sandra voelt zich helemaal fit en uitgeslapen, die volgende ochtend. Ze is dat hevige geneuk niet meer gewoon en was als een blok in slaap gevallen. Na tien uur aan een stuk slapen en zonder pijn meer in haar buik, kut of aars, begint ze vrolijk aan ..."
14-01-22
8.5
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Kleindochter, Opa, Vader,
"Nadat we samen onder de douche waren geweest en Anouk daarbij nog lang en vol aandacht met mijn piemel had gespeeld en hem in de mond had genomen, sabbelend als een jong kalfje aan een speen, kleedden we ons voor het avondmaal. Zal ik mijn..."
14-01-22
9.4
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader,
"Ik schuif langzaam haar slipje naar beneden, over de glanzend witte nylons die haar bovenbenen omvatten, ze hoeft geen jarretellengordel erbij want ze hebben een kleefrand, ik trek het slipje verder, sta recht en doe haar schoenen uit en leg het slip..."
13-01-22
9.5
Alex, Anna En Ik - 8Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
" Zullen we het vandaag rustig aan doen, Alex Zoals jij wil, zusje. Nou, ik ben dit tempo niet gewoon. Normaal gezien seks ik niet zoveel, nu ja, het was al een maand of vier, vijf geleden sinds mijn laatste smeerbeurt en mijn k..."
13-01-22
8.8
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"Ik heb mijn dochter al altijd het mooiste meisje gevonden dat ik ken, maar nu ik haar op de rand van het bed zie zitten, lijkt het wel een fee uit een sprookje, zo klein en teer, met die blonde krullen en haar blanke huid. Ze staat op, haar ogen..."
12-01-22
9.1
Alex, Anna En Ik - 7Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
" Nou zeg, dat was me wat, zucht ik aan de ontbijttafel, ik voel je nog helemaal in mij zitten. t Is niet helemaal een prettig gevoel, het schrijnt en het is alsof ik dringend moet en toch weer niet. Zo gaat dat de eerste keer, antwoord..."
12-01-22
8.8
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"Na het middagmaal vroeg Anouk me een uur de tijd om zich klaar te maken douchen, haren wassen en drogen en zich aankleden. Een uur, dat is heel wat langer dan wat je thuis gewoon bent, grapte ik, daar verdenk ik je eerder van kattenwasje..."
11-01-22
9.1
Mijn Sugardaddy - 2: Ik Word VolwassenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Oom, Sugardaddy,
"Tussen mijn zestiende en mijn zeventiende overleed ook mijn grootmoeder, de weduwe van de notaris. Ik heb nooit een van die grootouders gezien en wat ik erover hoorde van oom Rik en van mijn moeder was niet van dien aard dat ik er stiekem naartoe zou..."
11-01-22
8.6
Mijn Sugardaddy - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Oom, Sugardaddy,
" b IETS OVER MIJN GEBOORTE, MIJN KINDERJAREN EN MIJN JEUGD b Ik ben geboren in een kleine arbeiderswoning in de cit van de koolmijnen in Zwartberg. Het huisje was van de oudere broer van mijn mama, ze was bij haar thuis in Neeroeteren weg..."
10-01-22
8.7
Alex, Anna En Ik - 6Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"En alhoewel we s namiddags nog maar geneukt hadden al was nog zo zedig, op zijn missionaris, net als toen ik veertien was en hij zeventien een ander standje kenden we niet en het was ons genoeg , wilden we allebei zo snel mogelijk weer in elkaar ..."
10-01-22
9.0
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader,
"Van dan af kwam Anouk, nadat ze voor school had gewerkt, naar beneden en zaten we dicht bij elkaar op de bank, keken tv of babbelden over koetjes en kalfjes tot het slapenstijd was. Bijna elke avond klaagde ze erover dat ze meer wilde dan alleen knuf..."
09-01-22
9.3
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"Beste lezer en lezeres, Het gaat in het verhaal van Anouk en haar papa niet om seks, alhoewel... de toekomst zal het uitwijzen. Het gaat om de verliefdheid van een dochter voor haar vader en over de gewetensstrijd van de vader die misschien ..."
09-01-22
8.9
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
"De volgend ochtend werd ik, zoals gewoonlijk, wakker om acht uur. Dat is ook het tijdstip waarop Anouk met de fiets naar school vertrekt. Alleen in de weekends en op feestdagen zorg ik ervoor vroeger dan zij uit bed te zijn en een smakelijk ontbijt t..."
08-01-22
8.9
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
" Ik zou dit liever allemaal wat laten bezinken, liefje, zei ik. Anouk vleide zich ondanks dat weer als een spinnende poest tegen me aan, ik voelde haar warmte door mijn hemd, ik rook haar vrouwelijke geur plotseling heel scherp. J..."
07-01-22
8.9
Alex, Anna En Ik - 5Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"De volgende dag liep het al weer naar het middaguur vooraleer we aan de ontbijttafel zaten. Hebben jullie een idee van wat jullie vandaag willen doen vroeg ik. Nou, zei Anna, we hebben er in bed wat over nagedacht en gepraat...."
09-01-22
9.2
Alex, Anna En Ik - 4Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Plas, Plassen, Schoonzus, Trio, Zus,
"Na die eerste wilde neukbeurt waren we alle drie echt aan rust toe en we hadden ook dorst. De fles witte wijn was dan ook gauw geleegd. En is het nu tijd voor mijn hoofdschotel, dames, vroeg Alex. Hij lag prinsheerlijk op de kus..."
08-01-22
9.1
Alex, Anna En Ik - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"Sandra besluit met haar broer Alex en zijn vrouw Anna naar de sauna te gaan vooraleer uitgebreid te zullen vrijen. Pas toen we met zijn drie n onder de douche stonden, kon ik ongegeneerd naar Anna kijken. God, wat was ze mooi Ze is bijna 1 ..."
08-01-22
9.6
Anouk Bekent Haar Liefde Voor Papa - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader,
" Verdomme, altijd hetzelfde liedje, bromde ik, waar heeft Anouk nou mijn boek weer gelegd Ik was net begonnen in een boek dat me was aangeraden door een vriend, het ging over de psychologische gevolgen van incest, met verhalen van volwassenen die..."
05-01-22
9.1
Alex, Anna En Ik - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"In het eerste hoofdstuk kon je lezen hoe Sandra, een twee ntwintigjarige Limburgse, na acht jaar haar drie jaar oudere broer Alex weer ontmoet. Hij is pas getrouwd met Anna, 23. Toen Sandra 14 was, moest Alex van zijn ouders gaan studeren in Nieuw Ze..."
07-01-22
9.0
Alex, Anna En Ik - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Schoonzus, Trio, Zus,
"Een paar weken geleden kreeg ik het nieuws dat mijn broer eindelijk weer naar Nederland zou komen om er van enkele weken vakantie te genieten. Maar het zou eigenlijk ook zijn huwelijksreis zijn, want hij was drie maanden geleden getrouwd. M..."
05-01-22
9.1