63.115 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Vrouwvriendelijk sexverhalen. In deze categorie staan 81 erotische verhalen.
Geile Wiskunde LeraresDoor: Lesbootje 96
Reacties: 22
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Lerares, Likken, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Romantiek, Vingeren, Voyeurisme, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk,
" Fleur is nu een paar jaar lerares wiskunde aan een mbo school in Amersfoort. Ze is een typische lerares met weinig gevoel voor kleding maar ze is een knappe jonge 26 jarige vrouw met donkerrood haar en een roomblanke huid. Ze heeft iets mysterieus..."
02-01-24
9.5
Verwendag Voor Onszelf - 2Door: Genieters
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Hotel, Trio, Vrouwvriendelijk, Wellness,
"Na de eerste verwendag uit onze stoute fantasi n hebben we nog lang nagenoten van alles wat we meegemaakt hebben. Op de meest willekeurige momenten werden er schalkse blikken uitgewisseld als we terugdachten aan de geile momenten die we tijdens die e..."
25-11-23
8.9
Verwendag Voor Onszelf - 1Door: Genieters
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Cuckold, Cuckolding, Hotel, Sauna, Trio, Vrouwvriendelijk, Wellness,
"We hebben voor onszelf een paar extra vrije dagen gepland lenteweer, geen verplichtingen, een mooi moment om volop te genieten. Vanochtend hebben we heerlijk ontbeten bij de lokale koffiebar, en nu rijden we door prachtig glooiend landschap..."
19-11-23
8.7
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 6Door: Marleen05
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Exhibitionisme, Lesbienne, Naaktcamping, Nudisme, Tent, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 6 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
14-10-23
9.2
De StagiaireDoor: Lesbootje 96
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Collega, Likken, Trio, Vrouwvriendelijk,
" Emmanuelle is een lange vrolijke meid van net 19 jaar. Ze is opgegroeid in Ede in een conservatief christelijk gezin uit de bible belt. Ze studeert informatica en loopt sinds kort stage bij een dynamisch internetbedrijf in Utrecht. Vanwege de krap..."
10-10-23
9.5
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 5Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Exhibitionisme, Lesbienne, Moeder, Naaktcamping, Nudisme, Stiekem, Vader, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 5 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
16-09-23
9.5
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 4Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Lesbienne, Naaktcamping, Nudisme, Stiekem, Vakantie, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zus,
" iHoi, ik ben Marleen en dit is deel 4 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
09-09-23
9.3
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 3Door: Marleen05
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurjongen, Buurmeisje, Camping, Exhibitionisme, Kaal, Met Familie, Moeder, Nudisme, Tiener, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 3 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
02-09-23
9.0
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 2Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Naaktcamping, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 2 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk...."
28-08-23
9.2
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 1Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Exhibitionisme, Moeder, Naaktcamping, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi allemaal, Ik ben Marleen, en ik heb hier al eerder een verhaal in 26 delen geplaatst onder de naam Mijn beste vriendin . Eigenlijk is dat een soort dagboek geworden, maar omdat ik daar de laatste tijd steeds minder tijd voor had is d..."
25-08-23
8.9
Lieve NichtjesDoor: Lesbootje 96
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Likken, Nicht, Orgasme, Romantiek, Standje 69, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Sophie is een fantastische lange meid met lang gitzwart haar en een prachtig figuur met mooie rondingen op de juiste plekken. Ze is met een aantal nichtjes op vakantie en geniet van het vrije leven buiten het zicht van haar familie. Ze heeft lang ..."
06-07-23
9.4
Een Verrassend Kerstweekend - 3: Hanne, Esmée En...Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Oudere Vrouwen, Vreemdgaan, Vrouwvriendelijk,
"Godallemachtig, wat is die Evelien een superwijf Ik heb van de eerste aanraking, op de stoep aan het restaurant en daarna in de taxi, al genoten. Natuurlijk, ik zit al sinds de zomer zonder lief en ik was er dus echt wel aan toe. Maar hoe kon ik wet..."
28-12-22
8.7
Een Verrassend Kerstweekend - 2: Een Heerlijke On...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Likken, Oudere Vrouwen, Romantiek, Vrouwvriendelijk,
"Het eerste wat ik deed toen we thuiskwamen, was Erik opbellen. Hij vond het jammer dat ik niet met hem was kunnen meekomen hij vond het drankgelag dat zijn broer voor hem en zijn vrienden had georganiseerd gewoonweg vreselijk en hij was bang dat hij..."
27-12-22
9.2
Een Verrassend Kerstweekend - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Kerstmis, Masturbatie, Masturberen, Oudere Vrouwen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vibrator, Vrouwvriendelijk, Werk,
" Een aarzelend begin Evelien... hoor je mij Mijn nieuwe collega, eigenlijk een stagiaire die sinds twee weken bij mij op kantoor werkt en me helpt bij het klasseren van dossiers en het aanleren van wat er op een advocatenka..."
25-12-22
8.8
Mijn Beste Vriendin - 22Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Tweeling, Vakantie, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 22 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Om de files voor te zijn zouden we al vroeg vertrekken. Voor mijn gevoel..."
04-09-22
8.8
Mijn Beste Vriendin - 21Door: Marleen05
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 21 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. In het vorige deel had ik al verteld dat mijn moeder en Tess laatst op e..."
30-08-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 20Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 20 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Het is alweer een poosje geleden dat ik wat van mijn belevenissen op pap..."
23-08-22
9.2
Verlangen - 17: Eva, Deel 3Door: Leen
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Dagboek, Lesbienne, Ontdekken, Openbaar, Tiener, Vingeren, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk,
"Wanneer we even later wegfietsen van de bibliotheek, voel ik van alles draaien in mijn buik. Het is een ongemakkelijk gevoel dat steeds groter wordt. Ik voel me dom en ik weet niet wat ik moet doen. Eva en ik zijn totaal verschillend, komen uit twee ..."
04-07-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 19Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Met Familie, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 19 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Onderhand was Monique druk bezig met berichtjes te typen op haar mobielt..."
14-06-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 39: Een Helpende HandDoor: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Romantiek, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik liep de hal door naar boven, zesde verdieping. Ik had me niet aangemeld bij de balie en was gewoon door naar boven gelopen. De rare ziekenhuisgeur kwam mijn neus pas goed binnen in de lif..."
11-06-22
9.2
Mijn Beste Vriendin - 18Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Met Familie, Moeder, Schoonouders, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 18 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. In de 3 weken die volgden raakten we er allemaal helemaal aan gewend dat..."
11-06-22
9.3
De Geile Familie ReunieDoor: Lesbootje 96
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Italie, Klaarkomen, Lesbienne, Likken, Nicht, Reunie, Squirten, Standje 69, Tante, Teder, Tepel, Tepels, Tiener, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Eva heeft met haar uitgebreide familie van haar moederskant een re nie in het zonnige Italiaanse plaatsje Albenga aan de Bloemenrivi ra. Haar moeder is de oudste van vier zussen en twee jongere broers. Ze zijn alle zes getrouwd en de oudste vie..."
13-04-22
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 21: Kiki Deel 3Door: Francisca02
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dominantie, Orgasme, Plagen, Sub, Tepelklemmen, Vastgebonden, Vrouwvriendelijk,
" Op verzoek van velen, naar een idee van n. Verteld door Rosalie en Julia Julia zette twee vingers onderaan net boven het randje van Kiki haar roze onderbroek. Kietelen, Rosalie is iets wat we a..."
27-03-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 20: Kiki Deel 2Door: Francisca02
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dominantie, Plagen, Vastgebonden, Vrouwvriendelijk,
" Op verzoek van velen, naar een idee van n. Verteld door Rosalie en Julia Kiki haar ogen lichtte op en een grote glimlach kwam tevoorschijn. Wouw Jullie zien er echt geweldig uit zeg Ik ben jal..."
26-03-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 19: Kiki Deel 1Door: Francisca02
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Verleiden, Vrouwvriendelijk,
" Op een verzoek van velen, naar een idee van n. Verteld door Rosalie en Julia Ik had Hector net snel uitgelaten, rende naar boven om mijn nieuwe blauwe nachtjurkje aan te doen en kleedde me snel v..."
24-03-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 18: Een PrinsDoor: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Prins, Romantiek, School, Vingeren, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie en Julia Maandagochtend was ik in mijn kantoortje bezig toen er op de deur geklopt werd. Binnen Riep ik. Manu kwam met een rood hoofd binnen gestapt. Wat is er met jou aan de hand Vroeg ik gesc..."
22-03-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 17: Zaterdag Deel 3Door: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Dominantie, Vingeren, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik liep naar voren naar de poefen en zitzakken. De bedden aan de zijkant waren vol met kinderen die erop zaten, de verpleging stond met hun rug tegen de balie aan. Mirthe en Zo zaten allebe..."
18-03-22
9.1
Zarah En Elisah In ParijsDoor: Lesbootje 96
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Klaarkomen, Lesbienne, Likken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Parijs, Squirten, Tante, Teder, Tiener, Trio, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Elisah is het nichtje van Zarah. Ze komt net als Zarah uit een conservatieve familie en heeft haar hele schoolcarri re tot nu toe op streng conservatieve religieuze scholen gezeten. Ze studeert nu een jaar culturele antropologie aan de UvA in Amst..."
18-03-22
9.2
Rosalie Krijgt Een Beurt - 16: Zaterdag Deel 2Door: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik gaf Rosalie een knipoog en liep langs haar heen. Vergeet je cadeautje niet te geven. Zei ik. Ze keek even bedenkelijk maar ik wees naar het boek wat ze ingepakt stevig in haar handen..."
17-03-22
8.9
Rosalie Krijgt Een Beurt - 15: Zaterdag Deel 1Door: Francisca02
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Dominantie, Masturbatie, Masturberen, Romantiek, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia De lessen waren afgelopen en het weekend kon bijna beginnen. Ik had een stapeltje papieren die ik even in mijn kantoortje op wilde ruimen. Ik deed de deur open en liet bijna de stapel papier..."
15-03-22
9.5
Sociale Seks - 2Door: Sandra13127
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vrouwvriendelijk,
"Het was nu ondertussen zo n 2 maand geleden sinds die keer dat ik Susie wat extra hulp gegeven had tijdens haar verzorging, maar het voorval bleef door mijn hoofd spoken. Maar met wie kon ik hier over praten Dit is niet het soort gesprek dat je met ..."
15-03-22
9.2
Sociale Seks - 1Door: Sandra13127
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrouwvriendelijk,
"Mijn naam is Sandra, ik ben ondertussen 35 jaar, en ik ben een geen hoer. De drie personen die weten wat ik doe, zijnde mijn zus Steffie en twee vriendinnen Emma en Sylvie, zijn altijd boos wanneer ik mezelf wel een hoer noem. Jij bent een helpster ..."
14-03-22
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 14: Het PlanDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Beffen, Blinddoek, Bondage, Klaarkomen, Scheren, Squirten, Vastgebonden, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Julia Rosalie had mij gevraagd eigenlijk meer ge ist of ik haar domina weer wilde zijn. Ik had in haar ogen het verlangen gezien, het verlangen naar meer. Of dit een verlangen naar mij was of toch de bdsm en de seksue..."
14-03-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 13: Julia Is TerugDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Leerling, Lerares, School, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie Een paar dagen later ging ik weer op bezoek bij Julia. Kasper deed weer vrolijk de deur open en Tyler liep star langs me heen naar buiten. Ik keek hem verwonderd na. Kasper zag het en zei hij draait wel weer bij..."
13-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 12: VisiteDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie , Kasper en Julia De deurbel ging. De honden begonnen te blaffen. Af Niks aan de hand. Hoorde ik Kasper zeggen terwijl hij de deur open deed Goedemiddag mevrouw Montou Hoe is het met u ..."
12-03-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 11: EmmaDoor: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Lerares, School, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Hoe kon je in godsnaam zoiets doen Juul Je had wel dood kunnen zijn DOOD Hoor je me Ik ben blij dat je weer wakker bent en kijk eens wat een cadeaus en bloemen je hebt gekregen...."
10-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 10: Ik Heb Je JuliaDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Juf, Leerling, School, Vrouwvriendelijk, Ziekenhuis,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik zou graag naar school willen, wil jij in mijn plaats gaan Wil je me zeggen hoe het is om op school te zitten Wil je me laten weten wat er buiten deze muren gebeurd Wil je verliefd voor me ..."
09-03-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 9: Spelen Met VuurDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brandweerman, Romantiek, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie en Julia u Maandag u De vakantie was afgelopen en een nieuwe schoolweek was weer begonnen nadat de eerste bel had geklonken. Na een bijzondere verjaardag op vrijdag was ik in het weekend ..."
08-03-22
9.5
Rosalie Krijgt Een Beurt - 7: Onder ControleDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Auto, Bdsm, Edging, Erotiek, Klaarkomen, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie We liepen naar boven. Julia had beide doosjes in haar handen meegenomen. Waar is je slaapkamer Tweede deur van links. Naast de badkamer dus. Ik knikte. Mijn slaapkamer was vrij g..."
04-03-22
9.2
Rosalie Krijgt Een Beurt - 5: Vertrouw MeDoor: Francisca02
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Leerling, Leraar, School, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Julia Vrijdagochtend kwam ik het schoolplein op rijden op m n skates. Mevrouw Montou en meneer Boonstra, die geschiedenis gaf, stonden samen bij de deur te kletsen. Ik ging op het bankje zitten aan de picknicktafel die li..."
27-02-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 4: Twijfels & Verlange...Door: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Natte Droom, Verlangen, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie Ik stond te trillen op mijn benen van zowel angst als genot. In mijn ene hand hield ik een schaar, in mijn andere mijn slipje die zojuist kapot geknipt was door Julia. Het was daarnet allemaal zo snel gegaan. Mijn..."
25-02-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 3: Straf Voor RosalieDoor: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dokter, Leerling, Plagen, School, Slipje, Straf, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Julia. Drinken jij Nee. Hoezo nee Ik heb geen dorst. Kan me niet schelen Die troep is niet goed voor je nieren, hoe vaak moet ik je dat nog zeggen Mirthe Heel va..."
23-02-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 2: Dokter Op BezoekDoor: Francisca02
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Borsten, Dokter, Leerling, Orgasme, Vingeren, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie De volgende dag stond ik voor de klas in mijn witte blouseje met mijn gele colbertje erover op een blauwe spijkerbroek. Mijn haar had ik opgestoken in een haarklem. Klas B5 kwam binnen en bij het zien van Julia sl..."
21-02-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 1: VerjaardagscadeauDoor: Francisca02
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Billen, Borsten, Douche, Eerste Keer, Leerling, Orgasme, Vrouwvriendelijk,
" Verteld door Rosalie Gepusht door mijn beste vriendin Paula, die me voor mijn vierendertigste verjaardag een verwen bon had gegeven om iemand aan huis te laten komen voor een paar spannende uurtjes, had ik alle moed bijeengeraapt en z..."
19-02-22
9.3
Mijn Beste Vriendin - 16Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Openbaar, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 16 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik sla even een poosje over, waarin Martine en ik elkaar regelmatig zage..."
19-11-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 15Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 15 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Is goed zei Martine, terwijl ze alweer naar de doos met speeltjes liep..."
16-11-21
9.1
Het Schriftje - 10Door: Sandra13127
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Sexspeeltjes, Sextoys, Uitdagen, Vrouwvriendelijk,
"Ik loop achter Luna haar winkel binnen. Wat is hij prachtig ingericht. Moest je niet naar de items op de schappen en aan de rekken letten, je zou denken dat het een zeer klassevolle interieurwinkel is. H l stil op de achtergrond hoor ik ook een soor..."
22-10-21
9.2
Het Schriftje - 9Door: Sandra13127
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexspeeltjes, Sextoys, Uitdagen, Verlegen, Vrouwvriendelijk,
"Die nacht vrijen Peggy en ik urenlang met elkaar. Ik ben de tel van het aantal orgasmes dat ze me liet ondergaan compleet kwijt. Ik weet alleen dat mijn schaamlippen rood gezwollen en extreem gevoelig zijn momenteel. Meer kan echt niet meer. Toe nog..."
20-10-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 14Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 14 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik ga kijken zei ik tegen Martine, terwijl ik me al omdraaide om weg ..."
09-10-21
9.1
Sophies ChoiceDoor: Lesbootje 96
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Borsten, Griekenland, Klaarkomen, Klasgenoot, Likken, Romantiek, Scharen, Squirten, Teder, Tiener, Trio, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Sophie is een vrolijke slanke 36 jarige vrouw die na een moeilijke scheiding haar heil heeft gezocht op het eiland Lesbos waar ze voor een half jaar in een lokaal hotel als F manager aan de slag gaat. Ze heeft van haar werkgever een appartement ..."
18-09-21
9.7
Mijn Beste Vriendin - 13Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Tiener, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 13 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Toen ik mijn mond gespoeld had en weer rechtop wou gaan staan haalde Mon..."
14-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 12Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Kleedhok, Moeder, Nudisme, Openbaar, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 12 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Omdat het een kleedruimte was voor gezinnen en groepen kon de deur van d..."
08-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 11Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Openbaar, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 11 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De zon had alweer behoorlijk kracht, en het duurde dan ook niet lang voo..."
03-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 10Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Openbaar, Trio, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 10 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Martine liep meteen de badkamer in en ik ging naar mijn kamer. Ik deed h..."
31-08-21
9.2
Mijn Beste Vriendin - 9Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 9 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik keek Monique nog even na terwijl ze naar binnen liep. Eigenlijk heeft..."
20-07-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 8Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Droom, Exhibitionisme, Nudisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 8 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Had je wat besteld vroeg ik een beetje achteloos. Ja, zelftesten voor..."
08-07-21
9.1
Het Schriftje - 8Door: Sandra13127
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Camping, Nudisme, Scharen, Vrouwvriendelijk,
"Ik schrik wanneer ik de titel van opdracht zes lees Met n is leuk, met twee nog zoveel leuker . Wil Julie echt dat ik nu reeds een trio doe Ik heb net voor de eerste keer in mijn leven met een andere vrouw gevree n en ik moet al onmiddellijk een..."
04-07-21
9.4
Mijn Beste Vriendin - 7Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Gluren, Nudisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 7 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Toen we bij ons huis aankwamen zetten we onze fietsen voor de garagedeur ..."
01-07-21
8.8
Het Schriftje - 7Door: Sandra13127
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bazin, Eerste Keer, Ontdekken, Schaamhaar, Vrouwvriendelijk,
"... Poedelnaakt sta ik voor Lisa. Met haar vingers streelt ze mijn naakte schouders, ik ril ervan. Wat ben je mooi , fluistert ze in mijn oor, ben je zeker dat je dit wil . Hoe kan ik deze godin duidelijk maken dat ik naar haar smacht, dat ik daarn..."
30-06-21
9.2
Mijn Beste Vriendin - 6Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 6 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Zo zaten we nog een poos samen verder te giebelen op de bank, en namen no..."
30-06-21
8.9
Het Schriftje - 6Door: Sandra13127
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Nerd, Vrouwvriendelijk,
" Looking good ladies , zegt de medewerker achter het onthaal van het hotel wanneer Julie en ik onze sleutels overhandigen. Die weet natuurlijk naar waar wij gaan gezien onze outfit. Thanks Romeo , zegt Julie met een vette knipoog. We stappen in de t..."
26-06-21
9.3
Mijn Beste Vriendin - 4Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Eerste Keer, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 4 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Kom , zei ik, eerst even de BH tjes passen . Ik pakte eerst e..."
26-06-21
9.2
Het Schriftje - 5Door: Sandra13127
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Feest, Ontdekken, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk,
"Julie antwoordt niet onmiddellijk. Ze zal waarschijnlijk weer bezoek hebben, de sloerie. Maar ik voel me nog steeds fantastisch. Mijn hoofd is leeg, mijn gedachten zijn bevrijdt. Ik betrap mezelf erop dat ik terug met de zwarte krulletjes van mijn sc..."
24-06-21
9.2
Het Schriftje - 4Door: Sandra13127
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Vrouwvriendelijk,
" Genoten van het uitzicht Volgende keer meedoen h , stond er geschreven in de mail van mijn verantwoordelijke Peggy. Godverdomme , roep ik luid. Ik sta recht en zoek iets om mee te smijten. Ik neem de eerste de beste koffietas die ik kan grijpen ..."
22-06-21
9.3
Het Schriftje - 3Door: Sandra13127
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Nudisme, Ontdekken, Vrouwvriendelijk,
"Het orgasme is zo intens, dat ik met mijn vuisten keihard in mijn hoeslaken moet knijpen om zo mijn spieren terug onder controle te krijgen. De dildo, die me net heeft doen ontploffen, glijdt met een doffe plop uit m n vagina, waar het vocht nog st..."
21-06-21
9.2
Het Schriftje - 2Door: Sandra13127
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Amateur, Bucketlist, Lingerie, Ontdekken, Vrouwvriendelijk,
" Voorwoord Ik wil eerst iedereen bedanken voor de leuke en positieve reacties. Deze zorgen ervoor dat ik enorm veel zin heb gekregen om dit een lange reeks te laten worden. Laat ze dus maar komen. Ze moedigen me aan en zorgen voor inspiratie. Zoal..."
18-06-21
9.0
Het Schriftje - 1Door: Sandra13127
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bucketlist, Fitness, Ontdekken, Vrouwvriendelijk,
"Uitgeput en halfdronken laat ik me op mijn bed vallen en slaap quasi onmiddellijk in. Enkele uren later word ik abrupt uit mijn slaap getrokken door het irriterende geluid van mijn wekker. Fuck, ik was die compleet vergeten uit te zetten met mijn dro..."
14-06-21
8.9
Een Bijzondere KerstDoor: H.K.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Huisvrouw, Kerst, Kerstmis, Kinky, Masturbatie, Masturberen, Onderdanig, Opwindend, Satisfyer, Vreemdgaan, Vrouwvriendelijk,
"Door Corona loopt het allemaal anders dan anders. Ze had haar D al te lang niet gezien en zo voor de kerst hadden ze het beide te druk met hun eigen leven. Totdat ze de woensdag voor kerst een berichtje van hem kreeg. Deze kerst zal je aan ..."
14-01-21
8.9
Prima Facie - 2Door: Predatorboy69
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Vrouwvriendelijk,
" Hoi lieve lezers In navolging van mijn eerder neergeschreven fantasie Prima Facie op het eerste gezicht en de overeenkomstige positieve reacties op het verhaal, heb ik besloten een extra deel te schrijven. Als je het eerste deel nog niet ge..."
07-06-20
9.0
Prima Facie - 1Door: Predatorboy69
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Blond, Romantiek, Vrouwvriendelijk,
" Beste lezers. Ik ben Jonas pseudoniem , een 19 jarige jongen op wie de lockdown begint te wegen. De examens komen eraan, mijn vriendin heeft net voor de lockdown een punt achter onze relatie gezet,... Kortom, er zijn reeds betere tijden geweest. ..."
25-05-20
8.8
Logeren Bij Oom En Tante - 1Door: Maarten
Reacties: 23
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neef, Neuken, Oom, Pijpen, Tante, Trio, Vrouwvriendelijk,
"Nog twee weken en dan is het eindelijk vakantie Het is nu al twee weken onaangenaam warm in de school en Olaf kan niet wachten tot hij urenlang kan zwemmen. De helft van de vakantie gaat hij met zijn ouders naar Itali en de andere helft gaat hij lo..."
28-02-20
9.1
De PijpbeurtDoor: S. C. Hatenaas
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Vrouwvriendelijk,
"Je duwt mij neer op het bed. Ik heb jou net oraal verwend en je wil mij nu de aandacht geven die jij net gehad hebt. Je kust mij vol op de mond en zoekt met je tong naar mijn stukje vlees dat bedekt is met ontelbare gevoelige zenuwen, smaakpapillen e..."
25-08-19
8.3
De BefmarathonDoor: S. C. Hatenaas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Vreemdgaan, Vrouwvriendelijk,
"Vandaag is het zover. Wij hadden het gelezen in een tijdschrift. De seksfantasie van een vrouw is uren aan een stuk oraal verwend worden. Ik zou graag die man willen zijn en jij laat blijken dat je graag de vrouw wilt spelen in deze fantasie. Bij de ..."
17-08-19
8.5
Ik Zou Je Verwennen, Hè?Door: Realhot
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrouwvriendelijk,
" Ik zou je verwennen vanavond, h Hm hm. ik zit in de hoek van de bank. Je komt met je rug tegen me aan. Ik sla mij arm om je heen en kom met mijn hand op je borst. Een bh heb je niet aangedaan. Het tepeltje waar ik over heen strijk voel..."
06-07-19
8.4
Mijn Boekenshop - 6Door: Isolde
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vrouwvriendelijk,
"Het eerste kledingstuk dat ik uit de doos haal is een donkere panty. Ik voel aan de zachte stof en merk onmiddellijk dat dit eentje van zeer hoge kwaliteit moet zijn. Het zacht knisperend gevoel van de nylon tegen mijn vingertoppen verraadt dit. Ik l..."
25-02-18
8.8
Mijn Boekenshop - 5Door: Isolde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust, Vingeren, Vrouwvriendelijk,
"Ik heb mijn ademhaling nog amper onder controle en mijn hart bonst bijna uit mijn borstholte. Hyper nerveus maar ook extreem opgewonden lig ik hier, zachtjes vastgebonden met enkele sjaals, wijdbeens op mijn bed. Voor me staat de bloedmooie Charlotte..."
22-02-18
9.1
Mijn Boekenshop - 4Door: Isolde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Lingerie, Vrouwvriendelijk,
" Dan moet u mij nog 49 eurocent , zeg ik beleefd tegen de oudere dame die nu al bijna vijf volle minuten nodig heeft om een boek af te rekenen. Ongeduldig kijk ik naar de klok en zie dat ik reeds tien minuten na sluitingstijd ben. De dame is hier noc..."
21-02-18
8.7
Mijn Boekenshop - 3Door: Isolde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Romantiek, Vrouwvriendelijk,
"De luide zoemer van mijn alarmradio zorgt ervoor dat ik abrupt uit mijn slaap gerukt wordt. De rode digitale cijfers geven 07u00 aan, maar uitgeslapen ben ik niet. Ogenblikkelijk spoken allerlei expliciete beelden doorheen mijn gedachten waarvan ik d..."
15-02-18
9.0
Mijn Boekenshop - 2Door: Isolde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Uitdagen, Vrouwvriendelijk,
" Binnen 300 meter rechtsaf, daarna bestemming bereikt , zegt de vrouwelijke stem van mijn gps app op mijn iPhone. Ik rij nog een kleine honderd meter verder en parkeer mijn auto op de eerste vrije plaats van een zijstraat. Wanneer ik mijn contactsleu..."
13-02-18
8.9
Mijn Boekenshop - 1Door: Isolde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Vrouwvriendelijk,
" Eindelijk , fluister ik stilletjes wanneer ik die ochtend om 7u00 de sleutel in het slot van de voordeur steek. Een kleine bel weerklinkt wanneer ik de deur open en weer sluit. Vandaag gaat mijn winkel open, en ik ben er reuzetrots op. Geni..."
05-02-18
8.6
Stiefzoon SjoerdDoor: Kwispel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fetisj, Stiefzoon, Vrouwvriendelijk,
"Ik ben Marianne, 34 jaar en sinds twee jaar getrouwd met Bart 40 . Bart is mijn eerste echte grote liefde die ik vier jaar geleden heb leren kennen. Ons huwelijk is sterk en we zijn erg gelukkig samen. Bart kwam uit een scheiding en heeft een zoon S..."
07-11-17
6.3