60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Naast onze vaste rubriek met Romantische Sexverhalen zijn dit de verhalen met als trefwoord: Romantiek Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Romantiek sexverhalen. In deze categorie staan 351 erotische verhalen.
Italiaans IJs - Sprookje 18.2 (slot)Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: ItaliŽ, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener, sneeuw, winter,
" Bedankt voor de leuke reacties op het eerste deel X. Zazie Mijn broers en ik zijn vanochtend met de grote overhuifde ijsslee naar onze berghut getrokken om de nieuwe sneeuw te gaan oogsten. We zullen daar zeker e..."
26-11-23
9.3
Een Duwtje In De Goede Richting - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11-23
9.4
Italiaans Ijs - Sprookje 18.1Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: ItaliŽ, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sneeuw, Sprookje, Tiener, Winter,
" VERTELSTER Dit verhaal speelt rond achttienhonderdvijftig en gaat over een ge soleerd levende familie, hoog in de Alpen, in een streek die tegenwoordig S d Tirol heet. Het is een bijz ndere familie, die het maken van wat we nu kennen als..."
21-11-23
9.3
Eva En Lex - 3Door: Stories71
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Romantiek, Vingeren,
"De volgende ochtend word ik gewekt met een regen van kusjes, op mijn rug, op mijn schouder, in mijn nek, op mijn wang. ik word giechelend wakker en ben gelijk vrolijk. Goedemorgen lekker meisje, heb je goed geslapen vraag hij lief en kust..."
18-11-23
9.5
RickyDoor: Baco
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Pijpen, Romantiek, Vreemdgaan,
"Samen met mijn vader zat ik aan tafel in de keuken. We hadden net ons eten op en mijn vader keek me aan. Rick, Ik ben het elke keer verhuizen zat en jij bent nu eindelijk volwassen, dus ik wil weer terug naar mijn geboorte dorp . Ik keek me..."
12-11-23
8.8
Merel, Suzanne En De Rest - 8: Bij Mijn OudersDoor: Oqimant
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Naakt, Romantiek,
" in dit voorlaatste deel vindt weinig actie plaatse, maar wees niet bang, dat komt goed in het slot. Hoi mam. Hoe was jullie vakantie Ik wist zeker dat het mijn moeder was. Mijn vader belt nooit. Zeker niet t..."
09-11-23
9.2
Leila GenomenDoor: John_de_Groot
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek,
"Lang getwijfeld of ik deze zou publiceren omdat het echt is gebeurd. Maar de ervaring was te mooi om niet met jullie te delen. Ze is nu voor de derde keer bij me. De dochter van een collega van mijn werk. Ze zocht een bijbaan om haar zakgeld..."
07-11-23
9.0
Oud-klasgenoteDoor: Lady Von G
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Hotel, Klasgenoot, Romantiek, Sexspeeltjes, Sextoys, Werk,
"Peter stapte zijn hotelkamer binnen en ging op het bed zitten. Het kraakte en voelde gammel. Zijn werkgever had natuurlijk een goedkoop hotel uitgezocht. Waarschijnlijk het goedkoopste wat beschikbaar was. Hij keek op zijn telefoon. Hoe is het h..."
01-11-23
9.3
Het Begin... In Marokko - 14: Het HuwelijkDoor: Peerkuh
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
" Een kort deeltje, omdat ik nu druk bezig ben met andere verhalen. Er zal nog 1 deel volgen en dan zal het verhaal overgaan in het volgende verhaal. Ondanks ik hier nagenoeg mijn hele leven heb geslapen, heb ik amper een oog dicht geda..."
29-10-23
9.3
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 14Door: Rainman
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Italie, Romantiek, Vingeren,
"Beduusd, maar uitermate voldaan, blijf ik even naar de deur kijken. Dan laat ik me achterover vallen op het bed en staar naar het plafond. What the hell, is hier zojuist gebeurt Heb ik laten gebeuren. Berouw komt na de zonde, zegt men wel e..."
28-10-23
9.3
Le Coq Noir - 3Door: Driester***
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Rimmen, Romantiek,
"Ik had dus opnieuw kennis gemaakt met een 21 jarig aangetrouwd nichtje zoals ik haar aan mijn Franse vriendin had omschreven. Ze zou de eerstvolgende keer met me meekomen naar Bretagne. In dit deel vertel ik hoe het verder ging. Ciska blee..."
25-10-23
9.4
Kinky PicknickDoor: Tessa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dominantie, Kinky, Picknick, Romantiek, Vernederen,
" Lieve lezer, Dit verhaal is gebaseerd op gedeelde waarheid en bevat romantiek, vernedering en dominantie. Laat je weten wat je er van vindt Galant pakt hij de picknickmand van mij over. Ik glimlach dankbaar het is warm en ..."
24-10-23
9.0
Le Coq Noir - 1Door: Driester***
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
" Het eerste deel van dit verhaal liet ik lezen aan mijn vriendin en ze kwam meteen met een idee voor een vervolg. Er moest nog iemand bijkomen. Ze omschreef me een meisje dat wel heel erg op haarzelf leek, zelfde bouw, zelfde figuur en wat er zou k..."
21-10-23
9.5
Laura En SophieDoor: Driester***
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
" Dit is het verhaal dat mij verteld is door Sophia, mijn nicht. Zij bezoekt ons regelmatig. Met ons kan ze beter overweg dan met haar ouders. Dat komt omdat haar vader nogal gelovig is en moeite heeft met homoseksualiteit en dat ondanks dat hij ar..."
04-10-23
9.6
Terug In De Tijd Om De Wereld Te Redden - 4Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"Het gebied Grou bestond uit de stad Grou en een aantal dorpjes erom heen. Tijdens mijn bezoeken aan de buitengrenzen besloot ik te overnachten in de herberg van Grou. Deze herberg was zeer groezelig en zelfs ik voelde mij er niet op mijn gemak. In di..."
24-09-23
9.5
Hoe Ouder, Hoe Gekker? - 10Door: Rainman
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Italie, Romantiek,
"Bijna 24 uur later, loop ik lusteloos mijn trolley achter me aan sleurend, door de terminal. Op zoek naar gate 8, bestemming Bari, Itali . Normaal zou ik dit tripje samen met Zo gemaakt hebben. Nu even niet. De terugweg vanuit Belgi naar h..."
18-09-23
9.1
Het Begin... In Marokko - 13: (onder)trouw En Voo...Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
"De dagen van de week vliegen voorbij. Alle uitnodigingen zijn de deur uit per koerier en de meeste mensen reageren al direct dat ze komen. Romy lijkt 24u per dag bezig om alles geregeld te krijgen. Ik moet zeggen dat Romy echt met hele unieke dingen ..."
14-09-23
9.6
Eva En Lex - 2Door: Stories71
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
"Na een gezellige avond bij Ellen stap ik, rond 23 00uur, bij haar achterop de fiets, ze brengt me naar de boerderij waar gisteren het feest van Eric was. Het is niet ver bij haar vandaan en vind het gezellig om mij even te brengen. Gelukkig staat de ..."
11-09-23
9.5
Terug In De Tijd Om De Wereld Te Redden - 3Door: Peerkuh
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"De volgende dag klopte Hanna al vroeg op mijn deur. Bescheiden deed ze de deur open. In de stralen zon die mijn kamer inschenen zag ze er een stuk beter uit dan gisteren. Het eten en een goede nachtrust heeft zichtbaar deugd gedaan. Het lijkt ook als..."
10-09-23
9.2
Het Begin... In Marokko - 12: Verloren FamilieDoor: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
" Allereerst sorry voor het lange wachten. Excuses, die zijn er niet echt. Gewoon moeite om te schrijven. Maar een goede vakantie en een hoop rust hebben wonderen gedaan. Dit verhaal is bijna ten einde en het vervolg is ook al aardig onderweg. Dit v..."
09-09-23
9.4
Puberruil - 3Door: PD
Reacties: 19
Lengte: Zeer Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Romantiek,
" Hoofdstuk 7 Een helpende hand Freek had het die ochtend al moeilijk gevonden om zijn rol te spelen. Hij merkte al snel dat het nu zelfs nog moeilijker was. In de ochtend hoefde hij alleen maar te doen alsof hij Mareike maar niks vond..."
24-08-23
9.7
Puberruil - 2Door: PD
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Romantiek,
" Hoofdstuk 4 De volgende ochtend Freek werd wakker door het felle licht dat in de kamer viel. Het bed naast hem was leeg. Hij hoorde de douche stromen in de badkamer, en even later kwam Mareike hun kamer binnen. Haar vochtige haar was..."
23-08-23
9.6
Puberruil - 1Door: PD
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Coming Of Age, Eerste Keer, Romantiek,
" Ik heb dit verhaal oorspronkelijk geschreven als Adolescent Swap USA en gepubliceerd op een website die helaas niet meer bestaat. Omdat het idee nota bene is gebaseerd op een programma dat in Nederland daadwerkelijk op televisie is geweest maar..."
21-08-23
9.3
Eva En Lex - 1Door: Stories71
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
"Mijn moeder weet dat ik op dit moment niet veel geld heb en een vakantie er voor mij dit jaar niet inzit bied ze aan of ik op hun huis wil passen als zij op de camping zitten. Ik neem het aanbod voor deze budgetvakantie graag van haar aan. B..."
20-08-23
9.6
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 25Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cougar, Romantiek,
"Toch nog maar snel even onder de douche gaan staan om het geil en het zweet af te spoelen. Toen wij aangekleed waren gingen we naar beneden om in de lounge plaats te nemen. Terwijl wij daar zaten ging de bel en hoorden wij Mary in de gang opgetogen p..."
31-07-23
9.3
Papa's Lieveling - 1Door: Bipslikker
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beffen, Dochter, Klaarkomen, Neuken, Oma, Pijpen, Romantiek, Vader,
"De Oma van de 16 jarige Patricia had een nieuwe heup gekregen, en ondanks het advies van de artsen wilde ze niet naar een revalidatiecentrum en herstelde liever in haar vertrouwde thuisomgeving waar ze wekelijks fysiotherapie kreeg. Na overleg met de..."
20-07-23
9.0
Morning After - 12Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Romantiek,
" Weer een nieuw verhaal. Voor wat meer context raad ik aan om de eerdere verhalen ook te lezen, maar je kan het ook prima zo begrijpen denk ik. Veel leesplezier Langzaam word ik wakker door zachte lippen die mijn nek verkennen en ee..."
19-07-23
9.4
Zwoele Regenbui - 2Door: Volle Suus
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Komkommer, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Romantiek, Supermarkt, Vader, Vreemdgaan,
"Thuisgekomen na mijn ontmoeting met Marco en zijn hond merk ik dat ik buiten adem ben. Wat een lekkere man. Goed figuur, lekkere brede schouders, kort geschoren haar met stoere stoppelbaard. Dan nog die stem die me deed smelten. Een heerlijke donkere..."
18-07-23
8.8
Avonturen Van Linde & Jan - 1Door: Linde & Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Romantiek,
"Beste lezers. Wij zijn Jan en Linde, een blond, slank stel met een liefde voor het buitenleven. In de twaalf jaar dat we samen zijn hebben we veel van de wereld gezien en onze vakanties zijn altijd gevuld met lange wandeltochten. We reizen daarvoor g..."
17-07-23
8.8
Zwoele Regenbui - 1Door: Volle Suus
Reacties: 15
Lengte: Kort
Tags: Romantiek, Vreemdgaan,
"Hallo, Suus hier. Ik ben een kleine en volle vrouw. Na jaren onzeker te zijn over mijn figuur probeer ik dat gevoel te negeren en mijn seksualiteit te herontdekken. Ondertussen 44 jaar en ben de laatste jaren geiler dan in mijn jongere jaren. B..."
16-07-23
8.5
Lieve NichtjesDoor: Lesbootje 96
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Klaarkomen, Likken, Nicht, Orgasme, Romantiek, Standje 69, Vingeren, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Sophie is een fantastische lange meid met lang gitzwart haar en een prachtig figuur met mooie rondingen op de juiste plekken. Ze is met een aantal nichtjes op vakantie en geniet van het vrije leven buiten het zicht van haar familie. Ze heeft lang ..."
06-07-23
9.4
Met Twee Heren - 4: SlotDoor: Amanda A
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Pijpen, Romantiek,
"In eerste instantie vervolgt Joost zijn trage, diepe stoten, waarbij ik voor hem neer geknield blijf met hoofd en schouders op bed gedrukt. Echt typisch mijn slome Joost om er voorlopig heel rustig en met aandacht van te genieten. Hij neemt ruim de t..."
05-06-23
9.0
Morning After - 9Door: Jonathan12828
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Romantiek,
" Hey allemaal, hierbij weer een nieuw verhaal. Het is los te lezen, maar als je de verhaallijn wil volgen, raad ik je aan om ook de rest te lezen. Ik hoor graag wat jullie vinden tips . Veel leesplezier Nog voordat ik iets kan zeg..."
28-05-23
9.5
Nymfje Van De Loreley: Sprookje 15Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Duitsland, Maagd, Nymfomanie, Romantiek, Sprookje, Zus,
" Nadat ik zoals iedere middag eerst een tijdje van het altijd mooie uitzicht vanaf de Loreley over de Rhein heb staan genieten ben ik nu in de moestuin aan het wieden als mijn tweelingbroer Andreas bij me komt staan Ach so Nymfje, d bist du Kun..."
08-05-23
9.8
Mijn Eerste Keer - 2Door: Emma Schrijft
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Romantiek, Vingeren, Voorspel,
" In het volgende verhaal schrijf ik ontmaagd werd. Het verhaal is volledig waargebeurd, hoewel sommige namen aangepast kunnen zijn. Ik ben dus Emma. Ik ben een 19 jarige studente, maar op het moment van het verhaal was ik 16. Ik ben vrij l..."
07-05-23
9.1
Seksuele Ontdekkingsreis Als 43-jarige Vrouw - 4Door: Marielle1
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Pijpen, Romantiek, Schaamhaar, Vibrator,
"Het licht was inmiddels uit en ik probeerde in slaap te komen. Maar nee, dit ging niet lukken. Ik bleef maar woelen en aan Jeroen denken. Na een half uur deed ik het licht weer aan en besloot de pingu n nog eens goed te bekijken. Ik las de gebruiksaa..."
29-04-23
9.4
White Line Fever - 1: AfscheidDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" Dit verhaal is een zelfstandig te lezen vervolg op A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 65493 White Trash 1 Pikorde.html White Trash A . Voor de tweede keer duw ik zijn hand weg come on Chuck, wat is er nou niet..."
23-04-23
9.5
Met Twee Heren - 3Door: Amanda A
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontje, Rimmen, Romantiek, Sperma,
"Joost steunt met een knie op bed, pakt mijn enkels vast en gaat een van mijn zwarte laarsjes kussen. Eerst de binnenzijde, dan bovenkant en vervolgens de buitenzijde. Dit geeft wel duidelijk aan hoezeer Joost naar mij verlangt en weet hoe heerlijk on..."
11-04-23
8.6
Wie Is Ineke?? - 16Door: Justy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Mysterie, Romantiek, Vreemdgaan,
" In deel 15 werd het wantrouwen van Peter naar Anton duidelijk en hij wilde koste wat kost weten wat er tussen Anton en Janneke is gebeurd. Ineke leek daar wat rustiger onder, wilde niet geloven wat Peter dacht, zij wilde blijven geloven in de goed..."
09-04-23
8.0
In Het Land Der Zienden: Sprookje 14Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Klooster, Nonnen, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Rome, Sprookje,
" Een tijdje terug daagde medeschrijver profiel Dannyboy profiel mij uit een verhaal te schrijven over slechtziendheid en slechthorendheid, beperkingen waar hij mee leeft. Ik ben de challenge aangegaan, maar dat viel me eerlijk gezegd nog niet me..."
08-04-23
9.7
Wie Is Ineke?? - 15Door: Justy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Mysterie, Passie, Romantiek,
" Door allerlei omstandigheden heeft het even geduurd voordat dit deel er was maar hier dan deel 15 van het verhaal van Ineke In deel 14 is ontdekt dat Peter de vader van Mark is door de DNA test van zowel Anton als die van Peter. Maar er..."
28-03-23
9.2
Meisjes Van Hollywood - 2: Sunset BlvrdDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Groepsex, Hollywood, Romantiek, Studenten,
" Ruim tien dagen geleden nam ik afscheid van Rachel, nadat we samen nog een romantische week met veel strandseks hadden in Big Sur. Inmiddels is zij terug naar de universiteit in Berkeley en ben ik in Hollywood beland. Het is nog lastig elkaar weer..."
03-03-23
9.4
Dare - 5: ValentijnsweekendDoor: Leen
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Borsten, Exhibitionisme, Hotel, Massage, Romantiek, Uitdagen, Vakantie, Valentijn, Verleiden, Voyeurisme,
" En wat is je opdracht dit weekend Kristof draait zich naar mij toe. We zijn met de auto onderweg naar Noord Nederland voor ons Valentijns weekendje. Zoals gewoonlijk zit ik aan het stuur zodat manlief nog wat mails kan verwerken voor zijn werk..."
19-02-23
9.0
Reis Naar De Filipijnen - 3Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buitenland, Eerste Keer, Hotel, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek,
"Dit verhaal sluit aan bij mijn andere verhalen die ik hier schreef over mijn reis naar de Filipijnen. Even kort samengevat Ik ben Louise en toen deze reis zich plaatsvond was ik ongeveer 16 jaar. Ik heb een slank gebouwd lichaam, blauwe ogen en lang..."
18-02-23
8.9
Wie Is Ineke?? - 12Door: Justy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Lust, Mysterie, Romantiek,
" In deel 11 is gebleken dat na een mooie start van het huwelijk tussen Peter en Janneke de arts van Janneke, Anton Willink, dit huwelijk aan het wankelen zette. Anton, wie is hij eigenlijk Overleden man van Ineke, arts, maar verder In dit deel z..."
10-02-23
9.2
Wie Is Ineke?? - 11Door: Justy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Vreemdgaan,
" In deel 10 het verhaal van Jessica gehoord, haar piek en daljaren in Amerika. Haar contact met Peter en Janneke dat vooral na het overlijden van Niek een stuk intensiever werd, vooral met Janneke. Peter en Jessica zagen de verschijning ..."
02-02-23
8.9
Slangen Van VerlangenDoor: Narcis
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Feest, Likken, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Orgie, Passie, Romantiek, Sprookje, Verlangen, Verleiden, Voorspel,
" Dit is een fantasy seksverhaal, of romantisch erotisch sprookje, hoe je t noemen wil. Introductie Ik ben een saai meisje, met een saaie naam. Geen enkele jongen ziet me staan. Gelukkig is er een ander bestaan, waar ik af e..."
29-01-23
9.0
Wie Is Ineke?? - 10Door: Justy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Mysterie, Romantiek,
" In het vorige deel lazen we dat Peter en Janneke elkaar weer helemaal gevonden hadden. Maar ook tussen Niek, het broertje van Janneke, en Jessica leek er iets te broeden.. Hoe dat verder is verlopen lezen we in deze aflevering vanuit de beleving ..."
25-01-23
8.9
Jeanne En Marc - 5Door: Jeanne
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Romantiek, Verlegen,
" Jeanne heeft Marc zonet gevraagd of hij haar haar gang wil laten gaan. Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen, ook al kost dat de nodige zelfbeheersing. Met haar vinger volgt Jeanne de contouren van zijn mond en glijdt ze verder l..."
11-01-23
8.7
Tienertijd - 14Door: CrossWin
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Kontje, Lust, Rimmen, Romantiek, Sperma, Studenten, Transformatie,
"YESSS mijn verjaardag YESSS eindelijk vijftien jaar als de bijna wie ik altijd had willen zijn. Mijn borstjes zijn nu een volle stevige nog steeds mooi puntige A cup. Rondere heupen met een mooie ronde volle bolle kont, wat ook door het fitnessen en..."
30-12-22
8.2
Een Verrassend Kerstweekend - 2: Een Heerlijke On...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kerst, Likken, Oudere Vrouwen, Romantiek, Vrouwvriendelijk,
"Het eerste wat ik deed toen we thuiskwamen, was Erik opbellen. Hij vond het jammer dat ik niet met hem was kunnen meekomen hij vond het drankgelag dat zijn broer voor hem en zijn vrienden had georganiseerd gewoonweg vreselijk en hij was bang dat hij..."
27-12-22
9.2
Jeanne En Marc - 3Door: Jeanne
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek,
"Marc parkeerde de auto en nam het meisje naast zich op. Weer bloosde ze, maar haar blik had ook iets van vastbeslotenheid, nieuwsgierigheid in zich. Onder haar jas zag hij hoe haar borsten op en naar gingen op het ritme van haar ademhaling. Afwachten..."
26-12-22
9.1
Kerst MozaÔek - 5: Jasmijn En BramDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een moza ek. Gefrustreerd zie ik die leuke jongen in de verte verdwijnen, waarvan ik zeker weet dat hij onderweg was naar mij. Precies op het moment dat ik hem d..."
19-12-22
9.7
Kerst MozaÔek - 4: Max En IndyDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kerst, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een moza ek. Pinggg. Een berichtje van mijn zusje Indy, een noodkreet Max, help Kom me please please meteen halen Tjesses, wat is dit nu. Door die kabe..."
16-12-22
9.5
Eindelijk Seks Met YorrickDoor: Kimmy2006
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Romantiek, Sperma,
" Hey Kimmy, zin om donderdagavond langs te komen Mijn hart maakt een sprongetje als ik zijn appje zie binnenkomen. Het is pauze en ik sta in de rij in de schoolkantine om een vers belegd broodje te scoren. Mijn beste vriendin Lindsey ziet het direct..."
12-12-22
9.1
Kerst MozaÔek - 3: Pippa En RaviDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Kerst, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een klein moza ek. Het wordt hoog tijd om Ravi en mijn hopeloze fix op hem uit mijn hoofd te zetten. Daarom ben ik op het aanbod ingegaan van een grote hotelket..."
11-12-22
9.8
Vakantie Met Sanne - 5Door: Frank68
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Camping, Eerste Keer, Gereformeerd, Pijpen, Romantiek, Standje 69, Tiener, Vakantie, Vingeren, Voyeurisme,
"Sanne ligt met haar warme lichaam tegen mij aan, het lijkt er op dat Sanne wel moe is. Ik vraag Sanne wat ze van het spel vond. Helaas krijg ik geen reactie. Sanne slaapt dus al. Dat is snel denk ik nog bij mezelf. Zelf kan ik maar slecht ..."
11-12-22
9.2
Tienertijd - 13Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kontje, Rimmen, Romantiek, Sperma,
" Kijk daar is onze mooie schoondochter hoor ik Vince zijn vader zeggen als ik bij hun binnen stap. Hallo zeg ik lichtelijk blozend. Me ondanks lichtelijk ongemakkelijk voelend loop ik toch trots naar Vince zijn moeder die ik mijn kus geef. Vince ..."
08-12-22
7.9
Kerst MozaÔek - 2: Katarina En FelixDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kerst, Neef, Neuken, Nicht, Oostenrijk, Romantiek, Sneeuw,
" Dit verhaal is zelfstandig te lezen, in deel zes vormen ze samen een klein moza ek. Ik verheug me erop om Felix terug te zien. Mijn neef en ik zijn even oud en van ons zestiende tot ons negentiende trainden we samen in de ..."
07-12-22
9.7
Wie Is Ineke?? - 6Door: Justy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Romantiek,
" Terug in het heden bij Ineke. Dinsdag 9.00u stond de afspraak met het advocatenkantoor en nu is het zo ver.. 2022 Ineke Die dinsdag sta ik om even voor 9.00u bij advocatenkantoor Schouten. De zenuwen gieren door mijn l..."
24-11-22
8.8
Rosalie Krijgt Een Beurt - 52: Een SeksdoosDoor: Francisca02
Reacties: 23
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" Verteld door Rosalie en Julia Mijn wekker klonk zachtjes. Een neus werd in mijn haar gedrukt. De realiteit kwam terug als een verrukkelijk overwinningsgevoel. Ze had bij mij de nacht doorgebracht Ik draaide me, met mij..."
20-11-22
9.3
Jimmy - 2Door: John2511
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Tiener,
"Ricardo woonde in de buurt van een metrostation, waardoor hij vlot naar het strand kon, als hij daar zin in had. In het verleden deed hij dat met zijn ouders regelmatig, maar hij was onderhand oud genoeg om die trip zelf te ondernemen. Zeker met zijn..."
15-11-22
9.0
Amerikaanse Meisjes - 5: White HouseDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, San Francisco, Studenten,
" Het voelt inmiddels alsof ik in een kermisattractie zit waar geen einde aan komt. Amper twee etmalen terug was het bij Lafayette mijn enige zorg om Sarah en Belle eerlijk om beurten te neuken. En zie me nu, geboeid op de achterbank, terwijl we in ..."
12-11-22
9.5
Met Twink JulianDoor: Mike88
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Facial, Hotel, Neuken, Pijpen, Romantiek, Twink,
"Ik heb geen idee hoe oud hij is, 16 of 17 schat ik. Niet ouder. Ik zag hem eerder vandaag in het hotelzwembad. Ik had na mijn zakelijke bespreking van vanochtend nog wat tijd over gehad voordat ik naar mijn volgende overleg moest, dus ik besloot wat ..."
10-11-22
9.4
Nichtje In De NachtDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Condoom, Kut, Kutje, Nicht, Oom, Parkeerplaats, Romantiek, Vrachtwagen,
" Ik ga pas om vier uur aandocken en uitladen in Ingolstadt, dus we hebben alle tijd , zegt Jordy en zet de vrachtwagen op een rustige hoek van een Rastplatz. Hij schuift de gordijntjes van de cabine dicht, klikt een snoer kerstlampjes aan. Rondom ged..."
09-11-22
8.6
Vakantie Met Sanne - 4Door: Frank68
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Creampie, Klaarkomen, Ontdekken, Pijpen, Romantiek, Vakantie,
"Donderdagavond vraagt Sanne mij of ik bij haar een film kom kijken. Haar ouders brengen Sanne haar zus thuis, zij gaat nog met vriendinnen op vakantie. Ze blijven de nacht ook thuis en komen vrijdag aan het begin van de middag weer thuis. Sanne mocht..."
08-11-22
9.0
Charlotte - 5: De Volgende OchtendDoor: Male1970
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Romantiek, Vingeren,
" Mijn excuses voor het lange wachten op het vervolg van Charlotte. De laatste maanden gaat het niet echt goed met mij, het besef is gekomen dat ik Charlotte nooit echt zal ontmoeten, ook al is er een prima klik. En ik heb gewoon iemand zoals haar ..."
06-11-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 51: Donderdag Deel 4, ...Door: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik had mijn armen om haar heen geslagen en was niet van plan haar ooit nog los te laten. Haar vingers en handen streelden over mijn lijf en kriebelden in mijn haar. Ik werd er altijd zo rus..."
02-11-22
9.1
Seniors With Benefits - 2: Inwijding Van Onze Nie...Door: Medio Siglo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Bejaarden, Biseksueel, Massage, Ouderen, Romantiek, Swingers,
"De volgende ochtend, zaterdag, was eigenlijk onze eerste echte vakantiedag en dat werd gevierd met een vroege duik in het zwembad Ik kon niet wachten maar Loes wilde uitslapen. Zachtjes ging ik uit bed en liep in Adamskostuum naar buiten om als eers..."
31-10-22
8.8
Seniors With BenefitsDoor: Medio Siglo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Biseksueel, Massage, Romantiek, Swingers,
"Seniors with benefits. Dit verhaal is opgeschreven in aansluiting op de serie Friends with Benefits zie profiel . Om de personen te kennen kun je de serie lezen maar dat is niet per se nodig. Onderstaand verhaal is gebaseerd op ervaringen..."
30-10-22
9.0
De Cum Face Challenge - 8: De UitdagingDoor: Leen
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Romantiek, Uitdagen, Vakantie, Verleiden, Zwemmen,
"Onderweg naar de cenote laat Ryan Leen een stukje voor zich uit lopen. Haar korte rokje bedekt de rondingen van haar billen maar net en hij kan zijn ogen er niet van afhouden. Telkens haar lange benen bewegen, lijkt de rok een stukje omhoog te schuiv..."
19-10-22
8.8
Rosalie Krijgt Een Beurt - 50: Donderdag Deel 3Door: Francisca02
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Douche, Romantiek, Vingeren,
" Deel 50 alweer Ik had niet verwacht dat ik zover zou komen en het erge is, ik ben nog lang niet klaar Ik vind het grappig om te lezen en te zien dat er steeds terugkerende fans zijn. Sowieso zijn mijn fans een grote motivatie om te schrijven. On..."
19-10-22
9.3
De Cum Face Challenge - 7: De KaterDoor: Leen
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Romantiek, Vakantie, Verleiden,
" We hebben geen condoom gebruikt. De werkelijkheid dringt met een schok tot me door. Mijn gedachten vliegen hysterisch alle kanten op. Ryan gaat rechtop zitten. Oh shit, mompelt hij. Ik sluit even mijn ogen en probeer mijn gedachten o..."
07-10-22
8.7
Rosalie Krijgt Een Beurt - 49: Donderdag Deel 2Door: Francisca02
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
" Ik was even afwezig door ziekte. Verteld door Rosalie en Julia Denk aan mij dat was het hele probleem. Ik kon alleen maar aan haar denken. Dag en nacht dacht ik aan haar. Ik was zo afgeleid door haar aan..."
02-10-22
9.2
Milky Way: Sprookje 11.1Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener,
" Mijn opdracht is om de komende tijd zo vaak mogelijk te paren, wat als ik het hier zo bekijk niet erg moeilijk moet zijn. De ene na de andere mooie jongen komt het lokaal binnengewandeld, ik had niet verwacht dat me dat iets zou doen maar drie maa..."
02-10-22
9.4
Tienertijd - 12Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kontje, Rimmen, Romantiek, Sperma,
"Me heerlijk voelend ga ik bij hem liggen en leg mijn hoofd op zijn borst. Heerlijk liggen we van elkaar na te genieten. Ik weet niet wat jouw plannen zijn, maar ik heb vanmiddag nog een zwemwedstrijd . Hm hm. Weet ik schatje. Dat had je al gezegd ...."
01-10-22
8.1
Wie Is Ineke?? - 2Door: Justy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Mysterie, Romantiek, Tiener,
" Om dit deel te kunnen volgen moet je deel 1 gelezen hebben. Het is niet los van elkaar te lezen Vrijdag 21 juni 2002 Peter en Janneke Neemt u Janneke Eveline van der Togt tot uw wettige echtgenote Neemt u Peter Eri..."
27-09-22
8.7
Eerste Herfstdag Op De BankDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Herfst, Kort, Romantiek, Vingeren,
"De lage temperatuur, de regen en een grijze lucht kenmerkten de eerste dag van de herfst. Gekleed in de meest comfortabele oversized hoodie van haar vriend, haar eigen sweatpants en een paar dikke, warme sokken zat Sanne op de bank een boek te lezen...."
26-09-22
8.3
Wie Is Ineke?? - 1Door: Justy
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mysterie, Restaurant, Romantiek, Vriendinnen,
" Alvast een waarschuwing...in deel 1 zal er nog weinig stomende , zeg maar geen seks zijn maar ik hoop dat de spanning in het verhaal genoeg reden is om uit te kijken naar meer, dat zeker gaat komen, maar hoe Fijne avond weer Pet..."
23-09-22
8.9
Passievolle Geile Ontmaagding - 4: SlotDoor: Bram16512
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kwartet, Plas, Plassen, Romantiek, Zwanger,
"Pizzeria Gepetto, 19.50u Melis Je mag naar huis, het is klaar voor vandaag voor jou. Je bent vrij roept pizzabakker Lu gi. Dankjewel Lu gi roept het meisje terug. Melissa loopt naar het personeelsverblijf en schiet het toilethokje..."
18-09-22
8.7
Avondje UitDoor: Tankengine
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Romantiek, Uitgaan,
" dit is een waargebeurd verhaal, natuurlijk heb ik ivm. Privacy wel namen veranderd Ik hoop dat jullie er van genieten Het is zaterdag avond en na een lange, saaie werkdag besluit ik om even wat stoom af te blazen in de club. Ik he..."
14-09-22
7.6
Sensuele, Passievolle Ontmaagding - 3Door: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Trio,
" In deel 2 konden jullie lezen hoe ik door Britt ontmaagd werd tijdens een gigantische onweersbui. Onze vriendengroep had stiekem deze gebeurtenis geregeld achter mijn rug om Britt bleek in het complot te zitten . Na ons liefdesspel vielen wij in..."
04-09-22
9.1
Rosalie Krijgt Een Beurt - 48: Donderdag Deel 1Door: Francisca02
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik had B5 aan het werk gezet en probeerde ondertussen zelf wat te lezen maar mijn hoofd stond er niet naar. De plek naast Najara was leeg. Misschien was ze op haar werk want dat mocht blijkb..."
02-09-22
9.0
Rosalie Krijgt Een Beurt - 47: De Andere SubDoor: Francisca02
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Fetisj, Latex, Romantiek, Sub,
" Verteld door Rosalie en Julia Ik had net de les erop zitten en iedereen was weer blij vertrokken. Tyler was er nog niet. Ik kleedde me om, mijn balletpakje en roze maillot uit en deed een wit topje aan. Ik had een zwa..."
29-08-22
8.5
Stieffamilie - 4: Koesteren (slot)Door: Zazie
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus, Tiener,
" Sinds enkele dagen hebben Noortje en Hein seks met elkaar. Aanvankelijk was het wennen en zoeken, vooral voor Hein, die nog maagd was, maar inmiddels vliegen de vonken eraf. Het lijkt erop dat ze naar elkaar op zoek waren en elkaar gevonden hebben..."
21-08-22
9.5
Charlotte - 4: Een Nachtje SamenDoor: Male1970
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Vingeren,
"Na Charlotte haar eerste kennismaking met het suppen en onze toevallige ontmoeting in de Ardennen zie verhaaltje Kristof en Charlotte geschreven door Charlotte schrijft hebben we elkaar een tijdje moeten missen. Ik zat 2 weken in het buitenland voo..."
18-08-22
9.1
Stieffamilie - 3: OntdekkenDoor: Zazie
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Stiefbroer, Stiefzus,
" Noortje en Hein hebben voor het eerst samen seks. Bij Hein thuis in de huge bungalow van zijn pa werkten ze eerst intensief aan de huiswerkopdracht om als duo elkaars identiteit in beeld te brengen. Hun gesprek daarover leidde tot een h..."
17-08-22
9.9
Annebel's Beste VriendDoor: Lisanne S.
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sperma,
"Dit is het derde deel van de driedelige serie over 16 jarige Annebel . Het is afzonderlijk te lezen maar ik raad je toch aan om Te jong voor hem, of niet en Niet te jong, dus eerst te lezen. Het is het einde ..."
15-08-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 46: Een MunchDoor: Francisca02
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Leerling, Lerares, Romantiek, School,
" Een extra lang deel omdat het vakantie is. Verteld door Rosalie en Julia Ik had tot mijn verrassing geen nachtmerrie gehad. Hoewel het grote licht uit voorzorg aan had gestaan, bleek dat onnodig te zij..."
15-08-22
9.2
TapjeDoor: Yan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Neuken, Ouderen, Romantiek,
"Langzaam liep Tapje met zijn ziel onder zijn arm van zijn huis naar het centrum van het dorp om wat boodschappen te halen. Achtenvijftig was Tapje en al meer dan vijftien jaar weduwnaar. Zielsveel had hij van zijn Aaltje gehouden, maar door een noodl..."
14-08-22
9.3
Kristof En CharlotteDoor: Charlotte Schrijft
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Romantiek,
" Voor de lezers, dit is een verhaal dat ik geschreven heb als een volgend verhaal in de reeks Charlotte. Dit is echter vanuit mijn standpunt geschreven en is mijn eerste verhaaltje dat ik schrijf. Kristof male1970 heeft wat aanpassingen gemaakt m..."
13-08-22
9.1
Charlotte - 3: SuppenDoor: Male1970
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Romantiek, Vingeren,
"Als ik met Charlotte aan het chatten ben, vraag ik haar of ze al eens heeft gaan suppen. Ze antwoordt dat ze dat nog nooit gedaan heeft maar dat ze ook niet weet of dat wel iets voor haar is. Ik glimlach bij mezelf, ze is ten minste eerlijk. Ik leg h..."
12-08-22
9.2
Extreem Verlegen - 12Door: Loesje
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurvrouw, Eerste Keer, Orgasme, Romantiek, Verlegen,
"Ik sta aan het voeteneinde van het bed met mijn hand om mijn harde erectie heen. Ik beweeg hem traag over de lengte terwijl ik naar het meisje voor me kijk. Sarah ligt naakt na te hijgen van haar orgasme. Haar borsten deinen heen en weer met iedere a..."
12-08-22
9.7
Charlotte - 2: Een Etentje Met VerrassingDoor: Male1970
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Romantiek,
"Een etentje was het minste wat ik kon doen om haar te bedanken. Ja, ik was bij Charlotte iets blijven drinken op haar vraag nadat ze me uit de nood geholpen had toen mijn mountainbike was stukgegaan. En zij had duidelijk gemaakt dat dat voor haar mee..."
10-08-22
9.3
Winnie Zwanger - 1Door: Xxx_pen63
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Plas, Plassen, Romantiek, Zwanger,
" Een volgende stap in het leven van onze Winnie. Een verhaal in drie delen. Winnie voelde zich meer dan goed. Ze voelde zich opperbest. Om twee redenen. De eerste reden ze zat op handen en knie n en Gondar, een fors gebouwde ..."
07-08-22
8.2
Het Gelaarsde Katje: Sprookje 10Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Halfzus, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener,
" Nooit had ik kunnen vermoeden dat mijn leven z anders zou verlopen. Het begon op de dag dat mijn vader zei Jeannot, ik heb een belangrijke opdracht voor je. In het bos aan de rand van het moeras wonen de genezeres van ons dorp en haar doch..."
06-08-22
9.8
De Cum Face Challenge - 1: IntroDoor: Leen
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Facial, Restaurant, Romantiek, Spuiten, Vakantie,
" Ik kom je om half zeven op het werk oppikken. Ik heb een tafeltje kunnen regelen bij The Jane. Liefs Kristof. Mijn mond valt open en mijn hart smelt. Ik blijf naar het berichtje op mijn gsm staren met een gelukzalige glimlach op mijn gezic..."
19-08-22
8.8
Rosalie Krijgt Een Beurt - 45: Een Saaie Date Dee...Door: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Date, Dating, Romantiek,
" Verteld door Rosalie en Julia Rosaliehie, kom je nu naar mijn stenen kijken Emma haalde me uit mijn gedachten. Ze stond bij de deurpost en keek om het hoekje. Ja ja, maar natuurlijk meis. Ik ben erg benieuwd B..."
03-08-22
9.2
Tienertijd - 11Door: CrossWin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kontje, Rimmen, Romantiek,
"Op de fiets naar de sportschool voelt het eigenlijk best wel vreemd om zo bijna geheel openlijk in het jurkje te fietsen ondanks dat ik een jasje aan heb. Ik voel de wind wel heel erg duidelijk tussen mijn benen strelen en bedenk me dat Jasmijn dit o..."
31-07-22
7.7
Lucky Anja, Lucky Han - 1Door: Johnnie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Romantiek, Verlangen, Vreemdgaan,
"De maanden dat Anton, haar man, verlof had, brachten ze zoveel mogelijk samen door. Ze gingen uit. Ze aten in restaurants en hadden romantische avonden. Drie weken naar Oostenrijk. Anja genoot. Aan haar lovers dacht ze niet of nauwelijks. Dat waren a..."
28-07-22
8.7