Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Stille Wateren... - 10

Met een schok werd Maaike midden in de nacht wakker. De droom die ze net had gehad had zo werkelijk geleken dat ze nu met bonzend hart en tranen in haar ogen in bed lag.

Chris had haar in haar droom volledig genegeerd en was meer bij Sylvia geweest dan thuis. Hij had Maaike ook niet meer aangeraakt en zijn lusten volledig op Sylvia gebotvierd.

Natuurlijk wist ze dat het een droom was geweest, maar ze voelde zich weer net zo als een paar maanden geleden toen ze nog op school zat en bij haar ouders had gewoond. Haar zelfvertrouwen had door die ene droom een beste deuk opgelopen.

Ze stapte uit bed, ging naar de wc, nam een slok water en kroop weer naast Chris in bed. Na meer dan een uur malen en draaien lag ze nog steeds wakker en kon het gevoel dat ze had niet van zich afschudden.

Stilletjes kroop ze uit bed en liep naar haar eigen slaapkamer. Daar trok ze snel een joggingbroek, een trui en dikke sokken aan en liep naar beneden. Op de klok zag ze dat het net half zes in de ochtend was geweest.

In de kamer stond ze even besluiteloos om zich heen te kijken tot ze naar de keuken liep om een kop thee te zetten in nam in de loop haar telefoon van tafel mee. Terwijl ze stond te wachten tot het water heet was keek ze even of er nog mailtjes waren binnengekomen, maar dat bleek niet het geval.

Toen de thee klaar was liep ze naar de woonkamer, plofte op de bank en zakte wat onderuit.

“Dat stomme wijf moet met z’n poten van Chris afblijven.” dacht ze vijandig. Ze was nog steeds bezig met die droom en ze kon het niet uit haar gedachten zetten.

“Ik moet zorgen dat hij haar helemaal niet meer ziet staan en laat staan wil neuken.” dacht ze weer.

Ineens kreeg ze een ingeving. Ze pakte haar telefoon, typte een zoekopdracht in en kwam al snel bij datgene wat ze zocht. Ze las verschillende pagina’s over hetzelfde onderwerp en met de minuut nam haar humeur toe. Toen ze een klein uurtje later meer dan genoeg over het onderwerp had gelezen zou ze Sylvia een poepje laten ruiken. Chris was van haar en hij zou er voor zorgen dat hij de puf niet meer had om haar te neuken.

“Over neuken gesproken…” dacht ze en typte het adres van een website met pornofilmpjes in om te kijken of ze nog nieuwe dingen kon leren.

Toen Maaike weer op de klok keek zag ze dat het weer ruim een uur later was. Ze had allerlei filmpjes bekeken en had zeker dingen gezien die ze graag eens wilde proberen. Ondertussen was ze geil geworden en had ze haar hand in haar broek gestoken. Ze streelde met haar wijsvinger en ringvinger langs haar lipjes terwijl ze haar middelvinger in haar, inmiddels kletsnatte, kutje had gestoken.

Het was haar ook opgevallen dat ze steeds meer behoefte had aan seks. Als ze was klaargekomen, dan duurde het maar even of ze had al weer zin. Nu was dat niet anders. Toch wilde ze zichzelf niet klaar vingeren, omdat ze haar energie wilde gebruiken om haar plannetje ten uitvoer te brengen. Ze wilde Chris vandaag zo vaak mogelijk laten klaarkomen, zodat zijn ballen, tegen de tijd dat Sylvia kwam, volledig leeg zouden zijn.

Maaike trok haar vingers uit haar broek, likte haar vingers af en genoot van de smaak. Snel stak ze haar vingers nog een keer in haar broek en haalde dit keer twee vingers nog een keer goed door haar natte doos om die vervolgens weer af te likken. “Hmmm, dit wil ik vaker proeven.” dacht ze met een glimlach.

Ze stond op, liep naar de keuken en keek in de koelkast of er nog iets te eten was. In het bovenste rek lagen nog twee eieren. In de vriezer lag nog een half bevroren brood en dat was genoeg voor een, hetzij wat karig, maar niet minder lekker ontbijtje.

Toen ze klaar was liep ze met een dienblad, de gebakken eitjes op geroosterde broodjes en twee kopjes thee naar de slaapkamer.

Het was inmiddels bijna 9:00 uur en ze vond dat het tijd werd dat Chris wakker zou worden.

Ze zette het dienblad op het einde van het bad, schoof de gordijnen een beetje open en liep op Chris af.

“Hé slaapkop, wakker worden.” zei ze zachtjes. Chris reageerde niet.

“Hé slaapkop. Wakker worden!” zei ze nu duidelijk harder en schudde hem zachtjes aan.

Weer geen reactie.

Ze boog zich over hem heen en gaf hem een zoen op zijn wang.

Een lichte kreun kwam over zijn lippen, maar verder kwam er geen reactie.

“Tijd voor drastischere maatregelen.” zei ze tegen zichzelf.

Met één hand glipte ze onder de deken en ging recht op haar doel af. Omdat Chris half op zijn zij en buik lag kwam Maaike van achteren. Zachtjes gleden haar handen tussen zijn bovenbenen door totdat ze zijn ballen voelde en omvatte die met haar hand. Alsof het twee jongleerballen waren rolde ze die door haar hand heen en schoof toen omhoog tot ze zijn pik voelde. Zijn slappe lid lag warm tegen zijn buik aan en er was nog weinig reactie, zowel bij Chris als bij zijn pik. Toen Maaike hem voorzichtig over de lengte van zijn pik begon te strelen voelde ze deze langzaam stijver worden en kwam Chris ook bij zijn positieven.

“Goeiemorgen.” zei hij met een brakke stem. “Wat doe je? Ga je me lekker wakker maken?”

“Zou je dat willen?” vroeg Maaike verleidelijk.

“Ik zeg nooit nee tegen een lekkere pijpbeurt.” zei hij. Chris had zich op zijn rug gedraaid met zijn armen onder zijn hoofd en keek Maaike met halfdichte ogen aan.

“Komt dat even goed uit. Ik ook niet!” zei ze en kroop met haar hoofd onder de dekens.

“Yes!” dacht ze bij zichzelf. “En dat is één.”

Terwijl ze met haar rechterhand zijn ballen omvatte en daarmee begon te spelen pakte ze met haar linkerhand zijn pik beet. Langzaam, alsof het een ijsje was, likte ze van zijn ballen tot het puntje van zijn eikel langs zijn pik. Deze was nog erg droog en zonder nadenken spuugde ze op zijn lul en herhaalde de behandeling. Met haar linkerhand begon ze hem nu ook af te trekken en een goedkeurend gekreun kwam van boven de deken.

Toen ze weer bij zijn eikel was aangekomen trok ze de voorhuid zo ver mogelijk naar beneden en zoog toen zijn eikel naar binnen. Met haar tong draaide ze rondjes om de top en drukte haar tong in het pisgaatje. Een duidelijke “oefff” kwam weer uit de mond van Chris.

Ze verwende hem zo een tijdje en gooide toen de deken van hen af, omdat ze het warm kreeg en zijn reactie wilde zien.

Maaike ging tussen zijn benen liggen en begon weer aan zijn eikel te sabbelen. Hem aankijkend opende ze haar mond, stak ze haar tong naar buiten, legde zijn pik op haar tong en schoof die toen zo ver mogelijk naar binnen.

Chris lag met zijn ogen dicht te genieten van deze behandeling. Maaike had zijn pik zo diep mogelijk in haar mond gestoken en hij voelde duidelijk dat zijn eikel een stukje in haar keelgat was verdwenen. Even hield Maaike stil en Chris kon haar duidelijk horen snuiven door haar neus, toen ze zijn pik abrupt naar buiten trok gevolgd door een stroom kwijl dat zich had opgehoopt in haar mond. Slurpend zoog Maaike alle sappen die langs zijn pik liepen weer naar binnen en begon hem stevig te pijpen.

“Oh fuck, dit doe je goed zeg!” zei Chris. Doordat hij nog steeds zijn ogen had gesloten zag hij niet dat ze tussen de halen door met een enorme grijns hem aan het verwennen was.

“Geniet maar lekker, oompje.” zei Maaike snel en concentreerde zich weer op haar taak.

Ze voerde het tempo op en Chris voelde niet alleen dat ze hem diep en hard aan het pijpen was, hij hoorde ook de slurpende geluiden en dat wond hem mateloos op.

“Shit, wat geil dit. Zo lekker diep. Heerlijk zo’n sloppy blowjob. Zo wil ik elke dag wel wakker worden.” zei Chris. “Je leest mijn gedachten.” reageerde Maaike tussen twee halen door.

“Oh fuck ik ga bijna komen.” zei hij er snel achteraan.

Snel liet ze het tempo waarmee ze hem aan het pijpen was zakken, want ze wilde nog wat langer van zijn pik genieten.

Terwijl ze hem zachtjes begon af te trekken duwde ze zijn benen omhoog, zodat zijn kontgat zichtbaar werd. Ze spuugde een klodder kwijl net boven zijn sterretje en begon heel voorzichtig met haar wijsvinger het vocht rond en langzaam in zijn kontgat te masseren.

Alhoewel Chris nog nooit anaal genomen was liet hij het toe wat ze deed en moest later bekennen dat hij het toch best lekker vond.

Toen zijn gaatje nat genoeg was duwde Maaike het topje van haar wijsvinger er tegenaan en duwde deze voorzichtig naar binnen. Toen Chris dat bij haar had gedaan had ze eerst ook haar bedenkingen gehad, maar toen ze voelde dat hij het heel voorzichtig deed en de boel van te voren eerst goed had gesmeerd had ze het heerlijk gevonden en was heel lekker klaargekomen. Ze wilde hem dezelfde behandeling geven.

Toen ze zijn kringspier passeerde zat haar vinger ineens gevangen in zijn achterste.

“Oh fuck, dit is nieuw voor me.” siste hij.

“Vervelend?” vroeg Maaike die gelijk haar vinger stil hield.

“Hmm, nee. Eerder onwennig. Tot nu toe ging daar alleen iets uit.” antwoordde hij.

“Ontspan en laat me je verwennen.” zei ze en begon hem weer af te trekken en haar vinger in en uit zijn kont te schuiven.

Ze voelde dat hij ontspande en haar vinger schoof makkelijker naar binnen. Ze spuugde nog een keer vlak boven zijn kontgat om de boel nog beter te smeren en hapte zijn eikel weer naar binnen.

Hem tegelijkertijd pijpend, aftrekkend en in zijn kont masserend voelde Chris het hoogtepunt rap naderen.

“Oh shit, dit is lekker.” zei hij. Ze keken elkaar even aan en toen liet Chris zijn hoofd achterover in het kussen vallen. “Ohhhh, bijna, ik ga bijna komen, trek me af, zuig aan mijn pik, ik…..kooooommmm!”

Maaike trok zijn stijve pik uit haar mond en trok hem verder af. Ze was geen moment te vroeg, want de eerste straal zaad spoot rakelings langs haar gezicht recht omhoog en belandde vlak onder zijn navel op zijn buik. Met grote ogen zag Maaike van dichtbij de rest van zijn zaad uit de pisbuis omhoog schieten tot na een paar stralen de kracht afnam en zijn zaad nu langzaam uit zijn pik stroomde over haar vingers die ze nog steeds om zijn pik geklemd had.

Haar vinger die in zijn kont had gezeten was tijdens het klaarkomen uit zijn kont geschoten en ze rook de weeë geur die aan haar vinger kleefde.

Hijgend lag Chris bij te komen van zijn orgasme. Maaike was trots dat ze dit zo snel voor elkaar had gekregen, maar vond het tevens jammer dat het alweer voorbij was. Ondanks dat ze zich helemaal op hem had willen richten, voelde ze haar eigen kutje soppen in haar joggingbroek.

Ze speelde even met zijn warme zaad dat op zijn buik lag en de geur hiervan maakte dat ze nog geiler werd.

Het zaad, dat over haar vingers droop, likte ze één voor één van haar vingers af.

“Lekker?” vroeg Chris die inmiddels wat was bijgekomen.

“Ja. Ik word er geil van.” zei ze terwijl ze de overige restanten ook van haar vingers likte.

“Als je even geduld hebt, dan heb ik zo weer een nieuwe voorraad.” zei Chris met een knipoog.

Chris werkte zich langzaam omhoog en liep naar de badkamer.

Maaike ging op het bed liggen en begon aan het ontbijtje. Niet veel later kwam Chris de kamer weer in en ging naast haar zitten.

“Wat luxe. Ontbijt op bed.” zei hij. “Ik heb ook wel honger gekregen.”

Samen genoten ze van het eenvoudige ontbijtje en stilden zo de ergste honger.

“Je was er vroeg uit.” verbrak Chris de stilte.

“Ja, ik kon niet meer slapen.” antwoordde Maaike. Ze wilde niet vertellen over haar droom en wilde het gesprek ergens anders op brengen.

“En jij? Jij wel lekker geslapen?” vroeg ze.

“Ja prima. Ik droomde dat iemand aan mijn lul lag te zuigen en toen ik wakker werd zag ik jou met het ontbijtje.” zei hij met een knipoog.

“Sorry dat ik wat egoïstisch ben geweest. Jij bent helemaal niet aan je trekken gekomen.” ging Chris verder. “Zal ik…?”

Hij maakte zijn zin niet af, omdat hij wel vermoedde dat Maaike wist waar hij op doelde.

“Hoeft niet hoor. Alleen als je wilt.” zei Maaike haar schouders ophalend. Ze wilde weten of Chris met haar wilde neuken of zijn zaad wilde bewaren voor Sylvia.

“Laat ik het anders zeggen. Vind je het lekker als ik jou net zo lekker laat voelen als jij mij hebt laten voelen?”

“Mag.”

“Nee, ik wil het van jou horen. Natuurlijk vind ik het lekker om je kutje leeg te likken en je te neuken, maar ik wil het van jou horen wat jij daarvan vindt. Het moet van twee kanten komen. Als de één niet wil is het lang niet zo lekker.” legde Chris uit.

“Ja, ik vind het lekker als je me likt en neukt, maar het hoeft echt niet als je niet wilt.” zei Maaike.

“Lieve schat, we moeten hier duidelijk afspraken over maken. Als jij seks wilt hebben met mij en ik met jou moeten we niet moeilijk gaan doen, dan doen we het gewoon. Als één van tweeën niet wil is het ook goed en doen we het niet. Ik hou nog steeds net zo veel van je als je een keer geen seks wilt hebben hoor. Afgesproken?”

Maaike keek Chris aan en zei: “Deal. Laat die tong van je dan maar eens aan het werk gaan, want ik lig te soppen in mijn joggingbroek.”

“Zo hoor ik het graag.” zei hij en Chris zag inderdaad een vochtig plekje tussen de benen van Maaike.

Hij ging aan haar voeteneind zitten, trok Maaike aan haar benen iets onderuit en trok tegelijkertijd haar joggingbroek van haar heupen. Hij gooide haar benen omhoog en met alleen haar sweater nog aan lag ze volledig geopend voor hem. Hij dook tussen haar benen en likte de eerste sappen uit haar kruis.

Bij de eerste likken van zijn tong was Maaike weer in de zevende hemel. Zijn tong verrichtte wonderen bij haar en al snel voelde ze haar sappen stromen. Dit mocht van haar nog heel lang duren.

Chris hoorde haar zachtjes kreunen en af en toe hield ze haar adem in. Gedurende 10 minuten likte hij haar kut van binnen en buiten voordat hij twee vingers in haar kut stak.

“Oh ja, fuck, zo lekker…”

Maaike mompelde het meer dan dat ze het zei.

“Wat zei je?” vroeg Chris, die haar wel degelijk had verstaan, maar hij wilde het haar duidelijk horen zeggen.

“Dit is zo lekker.” zei Maaike iets harder.

“Laat je horen schat. Ik wil je horen kreunen. Ik wil horen wat je lekker vindt. Dat maakt het voor mij minstens net zo lekker als voor jou.” zei Chris.

Hij duwde zijn vingers diep naar binnen en likte tegelijkertijd met zijn tong over haar gezwollen clit.

Maaike begon tegen zijn vingers en mond op te rijden en haar kutje sopte dat het een lieve lust was.

“Oh zo lekker, niet stoppen nu.” zei ze weer bescheiden.

Chris trok zijn vingers abrupt uit haar kut en stopte met likken. Maaike keek hem teleurgesteld aan en vroeg: “Waarom stop je nou? Het was zo lekker. Wil je niet meer?”

“Ik weet dat je het lekker vind, maar ik wil het je horen zeggen en niet zo bescheiden zoals net. Je vond de geile praat van gisteren toch zo lekker toen ik met Sylvia aan de telefoon was? Nou ik ook. Laat je horen. Kreun. Gil het uit. Zeg me wat ik moet doen. Je zult merken dat je er nog geiler van wordt. Ik in ieder geval wel.”

Met dat gezegd hebbend dook hij weer tussen haar benen en ging verder waar hij gebleven was.

“Ja, daar hoort die tong.” begon Maaike.

“Je likt zo lekker. Oh shit, duw je vingers diep in mijn kut. Wil je mijn G-spot weer zo lekker masseren?” ging ze verder.

“Wil je dat ik je G-spot goed masseer?” herhaalde Chris haar vraag. Ze begon te begrijpen waar hij naartoe wilde.

“Ja.” zei ze.

“Hoe graag?” vroeg Chris.

“Heel graag.” zei Maaike.

“Weet je het zeker?” vroeg Chris weer.

“Chris hou op! Wrijf over mijn lekkere plekje en hou op te zeuren.” zei Maaike nu duidelijk geÏrriteerd en tegelijkertijd duwde ze zijn gezicht tussen haar benen.

Met een grote grijns ging Chris aan het werk. Dit is wat hij wilde. Een hete furie die niet te stoppen is als ze geneukt wordt.

“Schuif je sweater omhoog. Ik wil je tieten zien.” commandeerde hij haar.

Maaike trok haar sweater helemaal uit en lag nu naakt voor hem. Zijn vingers ragde nu met een hoog tempo langs de ribbeltjes van haar G-spot terwijl het puntje van zijn tong over haar clit flitste. Chris zag vanuit zijn ooghoek haar tieten meedeinen op zijn massage. Ook hier kon hij heel geil van worden.

“Oh ja, zo wil ik het hebben.” riep Maaike. “Nu wil ik die lekker pik van je weer in mijn kut. Kom neuk me.”

Maaike begon het duidelijk door te krijgen.

Chris sprong op en schoof zonder problemen zijn staaf in haar soppende doos.

Met twee handen hield hij haar knieën zo ver mogelijk uit elkaar en commandeerde haar met haar eigen tepels te spelen. Maaike begon er mee te spelen en aan te trekken.

“Kijk me aan, geil wicht. Ik wil in je ogen kunnen zien wat het met je doet.”

Ze keken elkaar aan terwijl Chris met hoog tempo zijn pik in haar bleef beuken.

“Fuck, ga door! Ik ga zo komen! Niet stoppen nu! Nog heel even!” riep Maaike, maar op het moment dat ze klaarkwam sloeg ze een hand voor haar mond.

Chris trok haar hand van haar mond en zei: “Niet inhouden. Laat me horen hoe je je voelt!”

De gesmoorde kreun zwol aan tot een harde kreun die je beneden duidelijk had kunnen horen.

“Zo hoor ik het graag.” zei Chris met een grijns. “Geile vrouwen gillen als ze lekker klaarkomen.”

Met een snelle beweging schaarde Maaike haar benen en zat ze ineens op de verraste Chris.

“Dus jij wilt horen wat ik wil mannetje? Laat maar eens zien of je me nog een keer klaar kan laten komen.” zei Maaike.

Op haar knieën over hem heen gezeten begon ze Chris te berijden alsof ze op een hobbelpaard zat. Haar billen kletste bij iedere neerwaartse beweging op zijn heupen.

Chris zag haar grote borsten voor hem heen en weer bungelen. Maaike zag dat hij keek en greep ze vast.

“Vind je mijn tieten lekker?” vroeg ze.

“Ik vind ze fantastisch. Druk ze tegen elkaar, speel er mee, lik aan je tepels, maak me gek! Dit vind ik nou geil.” zei Chris.

Maaike deed wat hij vroeg en nadat ze een kleine show had opgevoerd liet ze een grote klodder kwijl op beide tepels vallen en wreef het met haar vingers uit terwijl ze Chris aan bleef kijken.”

Ze liet zich voorover vallen en begon Chris te tongen. Chris voelde haar harde tepels op zijn borstkas drukken en greep haar bij haar billen.

Hij kneep, trok en masseerde ze en liet toen zijn middelvinger op haar sterretje rusten.

De boel was daar ondertussen ook zo nat geworden dat zijn vinger zonder moeite naar binnen gleed.

Terwijl hij Maaike bleef neuken schoof hij met gemak zijn vinger nu helemaal in haar kontgat wat een goedkeurende kreun tot gevolg had bij Maaike.

“Ik voel mijn eigen lul in je kut!” riep Chris.

“Oh fuck ja, oefff, lekker, vingerneuk mijn kontje, duw die lekkere pik in mijn kut. Je maakt we zo nat. Wat doe je toch met me? Jij mag me neuken wanneer je wiiiiIIIIIILLLLLLT.”

Maaike had zich nu niet meer ingehouden en ze ontplofte op zijn pik. Zijn vinger in haar kont was voor haar een trigger om heel heftig klaar te komen en Chris voelde ineens een golf warm vocht tussen zijn benen lopen.

Dit keer rolde Chris hun beide om en liet zich in een 69 positie over haar heen vallen. Hij dook gelijk tussen haar benen om te ontdekken dat het inderdaad kletsnat was.

Maaike had ondertussen zijn pik beet gepakt en lag er aan te likken en zuigen om die dan ineens diep in haar mond te nemen.

Chris zoog de sappen zoveel mogelijk naar binnen en begon aan de derde ronde voor Maaike. Weer drukte hij een vinger in haar kontgat en zoog hard aan haar clit.

De explosie die daarop volgde had Chris niet verwacht. Een ferme straal spoot uit haar kut recht in zijn mond en proestend draaide hij zijn hoofd opzij toen een tweede straal tegen zijn slaap spoot.

Onder hem lag een bokkende Maaike het uit te gieren van genot. Tien minuten geleden was ze nauwelijks te horen geweest, nu zouden de buren het gehoord kunnen hebben als die toevallig buiten hadden gestaan.

Bekomen van zijn hoest partij slurpte Chris het vocht dat op haar benen en buik lag op en ging weer tussen haar benen liggen.

“Fuck, wat maak je me geil met je gespuit. Ik moet klaarkomen.” zei hij.

“Ooh ja, toe maar, neuk me en spuit dan over mijn dikke tieten.” kreunde Maaike.

Chris deed wat ze hem gevraagd had en na één minuut voelde Chris zijn zaad omhoog komen. “IK KOMMMMM!” riep hij en trok zijn pik uit haar kut en loosde voor de tweede keer die ochtend zijn zaad. Dit keer op de tieten van Maaike.

“Hmmm, lekker warm.” zei ze en alsof het bodylotion was smeerde ze het uit over haar tieten en borst.

Chris liet zich naast haar op bed vallen. “Wauw.” was het enige dat hij uit kon brengen.

Verliefd keek Maaike opzij en was al in een veel beter humeur dan vanochtend. Het leek alsof haar plan kans van slagen had, want ze zou er van alles aan doen om te voorkomen dat Sylvia haar kans met hem kreeg.

“Douchen?” vroeg Chris na een paar minuten.

Maaike stond op en trok Chris achter zich aan naar de badkamer en de douchecabine in. Het water was snel op temperatuur en tijdens het afspoelen mikte Chris zijn piemel op het afvoerputje en liet hij zijn blaas leeglopen.

Maaike zag het gebeuren en plaatste haar benen iets uit elkaar om hetzelfde te doen. Toen de eerste druppels naar buiten kwamen was Chris net klaar en keek gebiologeerd naar Maaike.

“Ik weet hoe mannen plassen, maar bij een vrouw heb ik dat nog nooit goed kunnen zien.” zei hij en ging op zijn hurken voor haar zitten. Aandachtig keek hij hoe de straal uit haar kut kwam en in het putje terecht kwam.

“Mag ik…?” vroeg hij terwijl hij Maaike aankeek.

“Ja hoor, leef je uit.” zei ze.

Chris bracht zijn hand omhoog plaatste die tegen haar kut aan. De warme urine liep tussen zijn vingers door en een kleine tinteling kriebelde in zijn buik. Met twee handen trok hij de schaamlippen uit elkaar en keek tegen de roze binnenkant aan waar de oorsprong nu goed te zien was.

Door het gefriemel spetterde de plas nu over zijn handen en armen en het wond Chris alleen maar op. De straal nam echter in kracht af en niet veel later viel de laatste druppel naar beneden.

“Leuke show?” vroeg Maaike lachend. Ook zei had het geil gevonden hoe Chris naar haar had gekeken en was blij dat hij ook niet vies was van plas. Dat zou mogelijk nog een geile en natte boel kunnen worden in de toekomst.

“Ja zeker, maar veel te kort.” zei hij lachend.

“Nou dan moet ik maar veel drinken. Dan kun je er langer van genieten.” zei Maaike.

Na zich afgespoeld te hebben droogden ze zich af en zei Chris dat hij nog boodschappen moest doen om de koelkast weer bij te vullen. Het liep inmiddels tegen 11:00 uur en over een uur zou de plaatselijke supermarkt op zondag open gaan.

Maaike stelde voor om een boodschappenlijstje te maken en dan samen boodschappen te doen.

Toen ze rond 13:00 uur weer terug waren met een auto vol boodschappen was de temperatuur inmiddels opgelopen tot tegen de 30 graden Celsius. Het was die zomer uitzonderlijk warm, waardoor ze beide luchtige en korte kleding aan hadden.

Nadat ze de boodschappen hadden opgeborgen en de koelkast weer gevuld was liep Maaike naar boven en trok haar bikini aan. Ze wou een plekje in de schaduw opzoeken om dan een boek te lezen. Ze wilde net naar beneden lopen toen ze aan zijn opmerking dacht dat hij haar graag wat langer zou willen zien plassen. Maaike liep naar de bijkeuken waar nog een lege petfles stond die ze vulde met water en bijna in één keer achterover sloeg. Haar blaas zou waarschijnlijk net voordat Sylvia zou komen op knappen staan, zodat ze Chris nog een showtje kon geven.

Chris had zijn t-shirt al uit getrokken en was in alleen een sportbroekje op een ligstoel in de tuin geploft.

Hij had zijn mobiel in zijn hand toen Maaike de tuin in kwam gelopen en toen Maaike vlak bij hem was floot hij zachtjes.

“Jij ziet er lekker uit.” zei hij.

Maaike glimlachte bij zijn opmerking en wierp hem een luchtkusje toe.

“Hoe zit het met die kamers in de stad waar je op geschreven had?” vroeg Chris even later.

“Als er niets wijzigt kan ik woensdag langskomen om te kijken of het wat is.” zei Maaike. Ze had voordat ze op vakantie gingen contact gehad met een paar verhuurders en had van drie een reactie gehad.

“Kun jij woensdag mee?” vroeg ze.

“Ja natuurlijk.” antwoordde Chris. “Ik ben deze hele week nog vrij, dus geen probleem.”

Nu Maaike er zo over begon vond Chris het helemaal niet leuk als zij op kamers zou gaan, maar Maaike had voor de vakantie aangegeven op kamers te willen dus hij respecteerde haar keuze.

Maaike daarentegen had niet kunnen voorzien hoe alles zou lopen en was nu veel minder enthousiast om op zichzelf te gaan wonen, maar ze wilde zich niet opdringen dus zou ze de kamers gaan bekijken.

Maaike pakte haar boek en begon te lezen. Chris zat nog steeds in zijn telefoon verdiept en las wat mailtjes van zijn werk, om niet alles op de eerste werkdag te moeten doen.

Een half uur later Chris een appje van Sylvia dat ze een kwartiertje later zou komen. Het berichtje was vergezeld met een een paar kusjes en Chris vermoedde wel waar ze op doelde.

Het liep nu tegen 14:00 uur en Maaike voelde de aandrang om te plassen al heel duidelijk, maar las eerst haar hoofdstuk uit toen ze tegen Chris zei: “Ben je nog steeds zo geïnteresseerd in de vrouwelijke anatomie?”

Chris keek haar even verbaasd aan tot hij de grijns op haar gezicht zag ontstaan. Ze trok haar benen op en haar bikinibroekje opzij trok zodat haar kutje tevoorschijn kwam en goed zichtbaar werd.

“Hopelijk duurt het wat langer dan vanochtend.” zei ze en keek naar beneden. Chris volgde haar blik en zag dat ze haar lippen uit elkaar had getrokken en er bijna direct een kleurloze straal urine tussen haar benen naar buiten schoot over het voeteneinde van de ligstoel. Door de mazen van de zitting liep de plas gelijk naar beneden en viel in het gras.

Chris ging snel op de zijkant van de ligstoel zitten om alles goed te kunnen zien en volgde met argusogen het tafereel. Gedurende een halve minuut zeiden ze beide niets en hoorde je alleen het ruisen van de straal en het gespetter op de ligstoel.

“Wauw.” doorbrak Chris de stilte. “Bijna hypnotiserend. Best wel geil om te zien.”

“Vind je?” vroeg Maaike.

Langzaam strekte Chris zijn hand en ving de urine op in zijn hand.

“Lekker warm.” zei hij terwijl hij de straal zijn vingers door liet lopen.

De straal nam net zo snel af als die was begonnen en viel een laatste druppel van haar lippen af.

Met een luid “JOEHOE!” kwam Sylvia om de hoek van het huis gelopen. Maaike en Chris schrokken van deze plotselinge onderbreking en Maaike fatsoeneerde snel haar broekje.

Omdat Chris er precies voor had gezeten had Sylvia niets kunnen zien en Chris sprong op om haar te begroeten. Zijn natte hand veegde hij snel af aan zijn broekje en gaf haar een drie zoenen en een knuffel. Ook Maaike werd hartelijk begroet en gedrieën gingen ze op de ligstoelen zitten, er voor zorgend dat Sylvia niet op de natte plek ging zitten.

Ze kletsten honderduit over de vakantie en koetjes en kalfjes. Toen Maaike even naar de keuken liep om iets te drinken te halen zag ze de hand van Sylvia al snel in het kruis van Chris verdwijnen, maar verder dan dat kwam ze niet omdat Maaike ze daarna geen moment meer alleen liet en Sylvia geen gelegenheid gaf om nog iets te proberen.

Toen Sylvia uiteindelijk na het avondeten weer weg ging was ze behoorlijk gefrustreerd. Ze had gehoopt eindelijk weer een goed geneukt te worden, maar niets was minder waar.

“Dat stomme wicht bleef maar bij ons rondhangen. Had ze ons niet even alleen kunnen laten?” dacht ze vijandig.

Die avond zou ze zich weer moeten redden met één van haar speeltjes en hopelijk kon ze deze week nog een keer met Chris afspreken aangezien hij de hele week nog vrij was.

Met een triomfantelijk gevoel zag Maaike Sylvia weer vertrekken. Ze had haar geen kans gegeven ook maar iets te proberen bij Chris. “Haha, 1-0 voor mij!” dacht ze, maar liet niets aan Chris of Sylvia merken.

Chris had duidelijk gemerkt dat Maaike hen bewust niet alleen had willen laten, maar had er ook niets van willen zeggen. Eigenlijk wist hij ook niet goed hoe hij de situatie moest aanpakken. Hij wilde Maaike niet voor het hoofd stoten gezien hun relatie, maar wilde Sylvia ook niet blijven negeren. Hij moest er maar eens goed over nadenken.

Dat de situatie een hele andere wending zou krijgen kon hij op dat moment nog niet vermoeden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Stille Wateren... - 12

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 186x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.7
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4078x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8805x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5696x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18506x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13836x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11527x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16717x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6889x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9255x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4154x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7306x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17224x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23937x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18784x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16699x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!