Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Stille Wateren... - 11

De maandag en dinsdag leken erg op elkaar. Ze sliepen uit, deden rustig aan en genoten in de tuin van het warme weer. Chris deed wat onderhoud in de tuin terwijl Maaike lag te lezen in de schaduw. Als hij er even flauw van was of het te warm werd kwam hij naast haar liggen en dutte dan soms even weg.

Maaike had het erg geil gevonden hoe Chris naar haar had gekeken toen ze aan het plassen was en had zich voorgenomen zoveel mogelijk water te drinken en haar blaas ‘gevuld’ te houden voor het geval hij graag weer wilde kijken.

Zo was Chris bezig geweest in de border om wat onkruid te verwijderen toen Maaike met een volle blaas naast hem was komen staan met de vraag of de plantjes nog wat water nodig hadden.

Chris die de dubbelzinnigheid niet had begrepen zei: “Je kunt beter geen water geven in de volle zon.”

“Maar ik moet zo nodig.” zei ze en trok haar bikinibroekje opzij. Met haar benen uit elkaar en iets door de knieën gezakt begon ze te plassen op een struik die nog in de schaduw stond en liep zo de tuin door om andere plantjes ook te ‘bewateren’.

Chris was in de lach geschoten toen hij haar zo bezig zag en had gezegd dat ze zo op een hondje leek die haar territorium aan het afbakenen was.

Toen ze uitgeplast was zette ze een volle fles water aan haar lippen en sloeg die in één keer achterover. ‘Even de tank vullen’ had Maaike het genoemd.

Chris was geil geworden van het tafereel en had Maaike aan haar hand meegenomen naar de koelte van de bijkeuken, had haar over de wasmachine gelegd en met de opmerking “Dit doen hondjes ook.” haar op zijn hondjes geneukt. Maaike was al geil geweest door het warme weer, maar de ruwe behandeling had haar nog geiler gemaakt.

Ze hield zich dit keer niet in en luid kreunend onderging ze de neukbeurt. Galant als Chris was wachtte hij met klaarkomen tot Maaike was klaargekomen en loosde toen zijn zaad in haar kut.

Maaike had genoten van de korte en felle neukbeurt en toen ze klaar waren had ze hem omhelst en gevraagd of dit door het plassen was gekomen of ergens anders door.

“Beide.” was de reactie van Chris. “Het weer helpt ook mee, maar jij ziet er gewoon lekker uit in je bikini.”

“Alleen maar lekker?” vroeg Maaike quasi verontwaardigd. “Wat moet ik doen om er onweerstaanbaar uit te zien.”

Chris dacht even na en zei toen: “Topless.”

Maaike trok het topje dat nog om haar borsten gespannen zat uit en zei: “Zo beter?”

Als antwoord pakte Chris haar tieten vast en gaf een zoen op haar tepels.

“Veel beter.” zei hij met een grijns.

“Volgens mij kan ik alweer.” kirde Maaike en liep op een drafje de tuin in naar een schaduwrijk plekje en leegde haar blaas dit keer vermengd met het zaad dat nog in haar kut zat.

Dinsdag had Maaike net een fles water leeg gedronken en die opnieuw gevuld toen Chris de keuken inliep.

“Dorst?” vroeg hij.

“...en om de voorraad op peil te houden.” glimlachte Maaike. “Moet je ook eens proberen. Veel drinken en het plassen zo lang mogelijk uitstellen. Als je dan eindelijk je blaas mag legen voelt het bijna als een orgasme.” en bood Chris de volle fles aan.

Chris keek haar even aan, nam de fles aan en begon te drinken. Hij had er veel meer moeite mee om de fles leeg te drinken, maar na een paar minuten zette hij de fles met een klap op het aanrecht.

“Weddenschap doen?” vroeg Maaike.

“Wat voor weddenschap?” vroeg hij.

“Wie het langste zijn plas op kan houden.” zei Maaike.

“En wat krijgt de winnaar?” vroeg hij.

“Die hoeft vanavond niet te koken.” zei Maaike.

“Saai hoor.” zei Chris. “Dat mag wel wat uitdagenders zijn.”

Beide dachten ze na.

“Een hele week niet koken?” bood Maaike aan.

“We draaien het om. De winnaar krijgt niets, maar de verliezer moet iets doen.” zei Chris.

“Zoals…?”

“Morgen gaan we naar kamers kijken en de verliezer moet de hele dag zonder onderbroek lopen.”

“OOOEEE!” zei Maaike enthousiast. “Oké, doen we!” Ze had al vaker met een volle blaas rond gelopen en verwachtte dat zij een goede kans zou maken om te winnen.

Beide ploften ze op de ligstoel in de tuin en na een half uur merkten ze allebei duidelijk de eerste aandrang. Maaike verschoof steeds vaker op haar stoel en kon zich nog maar moeilijk concentreren op haar boek. Chris, die een spelletje zat te spelen op zijn telefoon, verloor steeds vaker en legde zijn telefoon aan de kant. Hij stond op en liep een rondje door de tuin in de hoop zo beter zijn plas op te kunnen houden.

“Niet stiekem naar binnen gaan om dan te plassen hè!” riep Maaike. Ze stond op en liep achter hem aan. Terwijl ze door de tuin wandelden daagden ze elkaar uit om maar te gaan plassen, maar geen van beide gaf toe. Inmiddels was het drie kwartier geleden dat ze de fles hadden leeggedronken en de aandrang was bij beide behoorlijk hoog geworden.

“Ik hou het nog makkelijk vol. Op vakantie kon ik het pas na twee uur niet meer houden.” pochte Maaike. In werkelijkheid van het ruim een uur en een kwartier geweest, maar hopelijk zou Chris de bluf geloven en opgeven.

Chris moest ook erg nodig, maar voelde er niets voor om commando te gaan morgen. Niet dat je er veel van zou zien, maar een los bungelende leuter in zijn broek betekende in zijn geval dat zijn pik makkelijk half stijf kon worden door het constante schuren en dat zou waarschijnlijk wel te zien zijn.

Als Maaike zou verliezen zou het waarschijnlijk veel minder zichtbaar zijn, maar het ging beide om de eer niet te verliezen.

Maaike begon nu hoorbaar te ademen om de aandrang weg te puffen. Ze was weer gaan zitten op de stoel met haar benen tegen elkaar geklemd en steeds vaker sloot ze haar ogen alsof ze hierdoor de aandrang om te plassen ook kon tegenhouden.

Chris kwam bij haar staan en kon zien dat ze het heel moeilijk had. Bij hem moest het ook niet nog vijf minuten duren, want dan zou hij het opgeven.

Maaike voelde de eerste druppels plas zich een weg naar buiten werken. Haar ademhaling versnelde en ze begon luid te puffen tot ze het niet meer hield.

“Oké, jij hebt gewonnen!” riep ze en trok haar broekje opzij direct gevolgd door een harde straal. Met haar hoofd in haar nek en de ogen gesloten genoot Maaike van de ontlading. Ze zakte iets onderuit en keek nu hoe de urine zich een weg naar buiten baande.

Zodra Maaike begon te plassen schoof Chris zijn broek naar beneden en begon ook te plassen. Beide stralen kletterden op dezelfde plek op het gras waar zich een plasje begon te vormen.

Ze keken allebei hoe de ander aan het plassen was en genoten er zichtbaar van.

“Shit, ik moest zo nodig.” zei Chris

“Ik ook, maar wat geil dit.” zei Maaike.

Toen ze beide uitgeplast feliciteerde ze Chris met de overwinning, maar wel met de mededeling dat ze een revanche wilde.

Ze wenkte Chris dichterbij en pakte zijn slappe pik beet. Zonder iets te zeggen of vragen hapte ze zijn slappe in haar mond en proefde een hele lichte urine smaak.

“Hmmm, niet verkeerd hoor. Zal ik deze even goed droog maken?” vroeg ze, maar wachtte het antwoord niet af.

Chris voelde zijn pik stijf worden in haar mond en moedigde haar aan die diep in haar mond te nemen.

Midden in de tuin begon Maaike aan een stevige pijpbeurt.

Geluiden in de tuin van de buren deed ze opschrikken en snel fatsoeneerde ze hun kleding. Dit keer was het Maaike die Chris meenam naar binnen en hem en de bijkeuken op de wasmachine liet plaatsnemen.

Zonder omhaal begon ze hem daar grondig te pijpen en na slechts enkele minuten voelde hij zijn zaad al opborrelen.

“Oh shit, ik ga al komen.” zei Chris. Maaike verstevigde haar greep om zijn pik en drukte haar mond er diep overheen.

“Ik ga komen hoor!” zei Chris nogmaals maar Maaike bleef vastberaden doorgaan en vlak daarna spoot hij zijn zaad in haar mond.

Maaike voelde de ontlading in haar mond en keel en genoot ervan. Ze had het al eens eerder willen doen, maar het was er nog nooit van gekomen. Die keren dat ze zijn zaad had geproefd had ze het van haar vingers gelikt. Dit keer wilde ze het rechtstreeks uit de bron.

Toen de stroom was opgehouden zoog ze haar wangen bol om de laatste druppel mee te nemen en met een smakkend geluid gleed zijn stijve uit haar mond.

Maaike stond op, keek hem aan en toonde haar volle mond. Toen sloot ze haar lippen en slikte alles door.

“Hmmm, lekker.” zei ze tegen de uithijgende Chris.

Een ‘wauw’ was zijn enige antwoord.

Woensdagochtend herinnerde Chris Maaike er aan dat ze die hele dag ‘commando’ moest.

“Wat trek je aan?” vroeg Chris. “Een korte broek, een jurkje of een rokje?”

Maaike wilde niet het risico lopen dat door een windvlaag, of door toedoen van Chris, haar blote kont te zien zou zijn dus speelde op safe en trok een korte spijkerbroek aan. Als je niet beter wist kon je niet zien dat ze geen onderbroek aan had. Verder droeg ze een topje met spaghettibandjes over een bh dat haar stevige borsten goed deden uitkomen.

Even voor 10:30 uur stapte ze in de auto en reden naar de stad.

De bezichtigingen van de kamers waar Maaike op had gereageerd waren uitgelopen op een grote teleurstelling. De eerste kamer die ze hadden bekeken bleek in het echt veel kleiner dan in de advertentie had gestaan en de keuken en badkamer moest bovendien ook nog gedeeld worden met zes anderen.

De tweede kamer was een heel stuk ruimer en Maaike zou dan maar twee huisgenoten hebben gehad ware het niet dat er veel bijkomende kosten waren, die ook weer niet vermeld waren, waardoor de kamer voor Maaike veel te duur werd.

De laatste kamer die ze hadden bekeken spande wat dat betreft de kroon. De op de foto zo keurige kamer was in het echt een smerig en tochtig hok. De twee huisgenoten namen het bovendien niet zo nauw met de hygiëne. De keuken en badkamer waren in geen weken schoongemaakt en alles voelde vettig of plakkerig aan.

Op de terugweg hadden Chris en Maaike het er over gehad of één van de kamers in aanmerking zou komen. De derde kamer was direct afgevallen al snel gevolgd door de eerste kamer. Maaike begon mogelijkheden te verzinnen hoe ze wat meer geld zou kunnen verdienen, maar kwam er al snel achter dat ze dan minstens 20 uur per week moest gaan werken om de kamer en de studie te kunnen betalen en zou ze erg weinig vrije tijd overhouden voor studeren en ontspanning.

Chris had na de laatste bezichtiging al heel snel een alternatief in gedachten, maar had nog niets gezegd omdat hij nog steeds in de veronderstelling was dat Maaike erg graag op kamers wilde. Nu hij haar zo zag tobben over het kunnen betalen van een fatsoenlijke kamer zou hij het maar gewoon als vierde mogelijkheid aanbieden.

Toen ze weer thuis waren zei hij: “Er is ook een andere mogelijkheid.”

“Wat dan?” vroeg ze verbaasd.

“Hoe zou je het vinden om voorlopig gewoon bij mij te blijven wonen? Je moet dan wel elke dag met de bus op en neer, maar over geld hoef je je dan geen zorgen te maken. Je hebt hier je eigen ruime kamer en je kunt gaan en staan wanneer je maar wilt. Je kunt dan in alle rust naar een kamer in de stad zoeken.”

“Meen je dat?” vroeg ze verrast.

“Ja natuurlijk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het de afgelopen weken erg fijn heb gevonden dat je hier was.” bekende hij.

Ze vloog hem om de hals en riep: “Echt! Oh wat gaaf! Heel graag! O, stiekem had ik hier op gehoopt, maar dacht dat jij veel liever alleen woonde, omdat je vrijgezel bent enzo.”

Met een zucht van verlichting knuffelde hij haar terug, omdat hij een beetje bang was geweest dat ze liever in de stad had willen wonen.

“Maar ik ga wel mee betalen voor kost en inwoning hoor!” zei Maaike. “Ik wil hier niet gratis wonen. Dat zou niet netjes zijn.”

“Dat hoeft echt niet. Maak je daarover maar geen zorgen,... maar je mag me natuurlijk altijd in natura betalen hoor.” grinnikte Chris.

“Oh is dat zo? Waar dacht je aan dan?” vroeg Maaike.

“Dat laat ik aan jouw fantasie over.” zei hij.

Met een duivelse grijns keek Maaike hem aan en vroeg: “Zou je dit fijn vinden?”. Ze knoopte haar broek los en liet die van haar heupen glijden direct gevolgd door het uittrekken van haar topje en bh zodat ze nu in haar nakie voor hem stond.

“Mag ik alleen kijken?” vroeg hij.

Maaike zakte door haar knieën, trok zijn broek naar beneden en hapte zijn pik naar binnen.

Sylvia was die ochtend gevraagd om voor een paar uur in te vallen voor een collega en was om 12:00 uur weer vrij. In de auto had ze bedacht om bij Chris langs te gaan met de vraag of hij ergens iets wilde gaan drinken in de hoop dat het op een lekkere neukbeurt zou uitlopen.

Ze parkeerde de auto voor zijn huis en liep achterom. Omdat ze hem wilde verrassen maakte ze haar aanwezigheid nog niet bekend en toen ze vlak bij de achterdeur was zag ze Chris achter het aanrecht staan. Hij keek naar beneden en sloot af en toe zijn ogen of gooide zijn hoofd in zijn nek. Sylvia, die de wat vreemde houding eerst niet goed kon plaatsen, hield in en keek met enige verbazing naar het tafereel. Pas toen hij zijn handen naar voren bracht en ergens op leek te leggen ging er bij haar een lampje branden.

“Hij wordt gepijpt! Wel GVD, heeft die lul een ander wijf!” dacht ze vijandig. “Dat was natuurlijk de reden dat hij mij niet wilde zien toen hij weer terug was.”

Sylvia glipte snel de hoek om uit het zicht van het keukenraam en gluurde om de hoek om te zien of ze erachter kon komen wie het was die hem aan het pijpen was. Omdat Chris met de zijkant van zijn lichaam naar het raam toe stond had hij Sylvia niet gezien.

Lang hoefde ze niet te wachten, want een paar tellen later kwam het hoofd van Maaike boven het aanrechtblad uit.

Geschrokken door de onthulling hapte Sylvia naar adem en kon zich net aan de muur staande houden.

Chris pakte de dikke tieten van Maaike beet en begon er direct mee te spelen en aan haar tepels te zuigen. Even later draaide hij haar om, legde haar rechterbeen gebogen over het aanrechtblad, duwde haar iets voorover en stak zijn dikke stamper in haar.

Met de hand voor haar mond geslagen sloeg Sylvia de voorstelling gade.

“Hoe…?” veel verder kwam ze niet, want ze snapte er niets van. “Dat was toch die grijze muis in mannenkleren? Wanneer...?”

Haar gedachten maakten overuren en terwijl ze de eerste kreunen uit de keuken hoorde komen liep Sylvia terug naar de auto en reed naar huis.

IJsberend door het huis probeerde ze alles op een rijtje te krijgen en regelmatig vlogen er woorden als ‘klootzak’ en ‘vuile slet’ door de kamer.

Het duurde een hele tijd voordat ze enigszins gekalmeerd was en ze weer helder kon denken.

Omdat Maaike nu bij Chris zou blijven wonen had ze Chris gevraagd of hij haar wilde helpen verhuizen. Ze had contact gehad met haar ouders en de situatie uitgelegd dat ze voorlopig bij Chris zou blijven wonen en later naar een kamer zou kijken. Haar vader had heel positief gereageerd en gevraagd wanneer ze wilde verhuizen, maar toen ze zei dat ze morgen wilde verhuizen had hij gezegd dat ze het dan alleen moest doen want zij waren op vakantie. Dat was gelukkig geen probleem aangezien ze een huissleutel had.

De volgende morgen had Sylvia een plan bedacht om te kijken of ze Chris weer voor zich terug kon winnen en Maaike terug zou kunnen pakken.

Ze pakte de telefoon en stuurde een appje naar Maaike.

‘Hé schat, zin om vrijdag samen te winkelen? liefs Sylvia’ en drukte op verzenden. Direct daarna stuurde ze een appje naar Chris met de vraag of hij het goed vond dat Maaike vrijdag met haar kon gaan winkelen. Hopelijk kon Chris het laatste beetje druk uitoefenen zodat Maaike wel ja moest zeggen.

Chris en Maaike stapte donderdagochtend op tijd in de auto en reden naar het huis van Maaike haar ouders. Na ongeveer een uur inpakken bleek ze eigenlijk helemaal niet zoveel spullen te hoeven verhuizen. Een bed had ze niet nodig, want ze sliep toch bij Chris en anders stond er nog een bed in de logeerkamer. De kleren die ze voorheen had gedragen wilde ze niet meer aan en hadden ze in plastic zakken gestopt om aan het leger des heils te doneren. Verder had ze wat toiletartikelen, een paar boeken, wat foto’s, schoolspullen en haar laptop verzameld en dat paste makkelijk in de auto.

Als laatste werd de fiets uit de garage gehaald en vertrokken ze weer naar het huis van Chris. Al met al waren ze toch een groot deel van de dag weg geweest.

Toen ze weer terug waren regelden ze gelijk de verhuizing bij de gemeente en haar studie, zodat alle correspondentie nu op het adres van Chris zou worden bezorgd.

Terwijl Maaike haar spullen een plekje gaf begon Chris alvast aan het avondeten en genoten ze in de avondzon van de maaltijd.

“Ik ben zo blij dat ik hier mag wonen.” zei Maaike. Zet zat tegenover Chris aan de picknicktafel en had haar hand op die van hem gelegd.

“Ik ook.” zei Chris. “Ik had nooit gedacht dat een huisgenoot zo gezellig kon zijn.” ging hij verder.

“Maar ik ben dan ook een hele speciale huisgenoot.” grinnikte Maaike

“Klopt. Ik heb nog nooit een werkster gehad die bij me inwoonde.” zei Chris met een duivelse grijns.

“Wat! Oohhh, jij…” zei Maaike gespeeld boos terwijl Chris hard begon te lachen. In haar glas dat op tafel stond zat nog een beetje water en Maaike gooide de inhoud naar Chris die nu met een nat t-shirt aan tafel zat. Nu begon Maaike te lachen. Chris bedacht zich niet en gooide de inhoud van zijn glas tegen Maaike aan.

“Zo miss wet t-shirt, dat kan ik ook hoor.” reageerde Chris.

Het hek was nu van de dam en Maaike en Chris renden naar de buitenkraan om als eerste het glas weer te kunnen vullen. Het werd een enorm waterballet en binnen de kortste keren waren ze beide kleddernat.

Lachend ploften ze uiteindelijk op de ligstoelen.

“Ik vind het echt heel leuk dat je hier komt wonen hoor.” zei Chris

“Fijn. Ik ook.” zei Maaike.

Ze ging bovenop hem zitten en gaf hem een dikke tongzoen. Tijdens de tongzoen stroopte Chris het natte topje van Maaike af gevolgd door de bh en zoog haar tepels naar binnen.

“Binnen verder?” vroeg Maaike die zich toch nog een beetje ongemakkelijk voelde in de tuin.

Plagend rende Chris achter Maaike aan die nog even hard-to-get speelde, maar zich in de slaapkamer gewonnen gaf.

Ze liet zich op het bed vallen, spreidde haar benen en terwijl ze in haar tepels kneep zei ze: “Neuk me.”

Chris dook tussen haar benen en begon haar kut te likken. Langzaam en voorzichtig likte hij langs haar lippen.

“Kom op! Niet van dat softe. Ik ben weer zo geil. Steek die tong in mijn kut!” commandeerde Maaike.

Snel draaide Chris in de 69 positie en ging aan het werk. Ook Maaike wist wat ze moest doen en zoog zijn half stijve lul naar binnen en begon te zuigen.

De kamer vulde zich met zuig en smakgeluiden wat beide aanspoorde om ook vingers te gaan gebruiken. Zodra Chris haar kontgaat aanraakte met zijn vingers riep Maaike: “Steek je vinger in mijn kont. Laat me komen!”

Chris voldeed aan haar verzoek en driftig likkend pompte hij zijn vinger in haar kont.

“Oh ja! Hmmmm. Zo lekker, Wat doe je toch met me. Ga door. Ooh bijna! Nog even! Niet stoppen nuuuuu!” gierde Maaike en bij de ontlading spoot er een straal kutvocht naar buiten.

Chris was er nu op verdacht geweest en had zijn mond over haar kut gelegd en probeerde zoveel mogelijk in zijn mond op te vangen. Zuigend en slurpend zoog hij het vocht naar binnen en met zijn mond vol draaide hij zich om.

Eerst stak hij zijn stijve in haar kut en gaf Maaike toen een tongzoen. De sappen stroomde Maaike haar mond in en kwijlend en slurpend proefde ze zichzelf.

De situatie vond ze zo geil dat ze bijna gelijk nog een keer klaarkwam, dit keer met zijn stijve diep in haar kut begraven. Chris voelde de sappen tussen zijn benen stromen en kwam ook bijna.

“Oh fuck, ik ga ook komen!” riep hij.

“Spuit over me heen. Kom op mijn tieten en gezicht.” zei Maaike en toen Chris zich uit haar terugtrok ging ze snel zitten om de prijs in ontvangst te nemen. Maaike trok nog een paar keer aan zijn lul en toen spoot Chris zijn zaad over haar heen. Met een gilletje ontving ze de eerste straal die op haar voorhoofd terecht kwam, de tweede op haar kin en de volgende stralen op haar tieten. Toen Chris was uitgespoten veegde ze het zaad dat op haar gezicht terecht was gekomen naar haar mond en het zaad op haar tieten smeerde ze uit.

“Hmmm, zo geil dit. Dit mag je vaker doen.” zei ze.

Vrijdagmorgen kwam pas het bevestigende antwoord van Maaike. Chris had Maaike ook gestimuleerd om iets met Sylvia te gaan doen want het kopen van vrouwenkleding was toch niet aan hem besteed en hij had zo even de tijd om wat voorbereidende dingen te doen voor hij weer aan het werk moest. Schoorvoetend had ze toegegeven en had het duidelijk voor Chris gedaan en niet voor haarzelf.

Aan het begin van de middag was ze op de fiets naar Sylvia gegaan. Sylvia had haar allerhartelijkst begroet en deed alsof ze van niks wist. Ze waren met de auto naar de stad gereden en Sylvia had onderweg honderduit zitten kletsen over van alles en nog wat. Ze wilde gebruik maken van de aanbiedingen in de uitverkoop en wilde naar nieuwe lingerie kijken. “Dat vinden mannen toch nooit leuk om uit te zoeken, alleen maar om een vrouw in te zien lopen en dan zo snel mogelijk uit te trekken.” had ze met een knipoog gezegd.

Maaike had niet direct nieuwe kleren nodig, maar toen ze in de uitverkoop kleding tegenkwam die haar beviel had ze toch wat gekocht.

Ze waren al zo’n twee uur in de stad toen Sylvia voorstelde om eerst ergens iets te gaan drinken en daarna als laatste nog naar een lingeriezaak te gaan. Zo gezegd zo gedaan en na een verkoelend drankje in de schaduw op een terras had Maaike het eigenlijk toch wel heel gezellig gevonden om dit met Sylvia te doen.

Eenmaal in de lingeriezaak liep Sylvia doelgericht rond en vroeg af en toe aan Maaike wat zij van bepaalde setjes vond. Sylvia had wel smaak. De hele ordinaire setjes liet ze links liggen en richtte zich voornamelijk op sexy, maar toch ook nette setjes. Zelf had ze niet echt iets nodig, en keek ze een beetje rond of ze iets zag wat ze wel leuk vond. Helaas was er in deze winkel geen uitverkoop en lagen de prijzen te hoog voor haar.

Sylvia liep naar Maaike toe met een drietal setjes en zei dat ze even ging passen. Ze vroeg Maaike of ze even mee wilde lopen, omdat Sylvia graag haar mening wilde weten. Achterin de zaak waren ruime pashokjes en Sylvia stapte naar binnen. Maaike ging op één van de poefjes zitten die normaliter werden bezet door wachtende mannen als hun vrouw iets ging passen.

“Maaike, wat vind je hiervan?” vroeg Sylvia van achter het gordijn. Maaike stond op en liep naar het pashokje. Ze stak haar hoofd naar binnen en keek goedkeurend naar Sylvia die gehuld in een wit-kanten lingeriesetje voor de spiegel stond. Haar borsten werden iets omhoog en naar elkaar toe gedrukt, waardoor er een behoorlijk decolleté ontstond en het slipje had een leuk motiefje, maar was verder niet ordinair.

“Wauw, mooi hoor. Staat je goed.” zei ze.

“Vind je het niet te sexy?” vroeg Sylvia terwijl ze haar borsten iets opduwde.

“Nee zeker niet.” gaf Maaike eerlijk toe.

“Kun jij zien of de bandjes nog iets versteld kunnen worden?” vroeg Sylvia. “Kom maar binnen hoor. Je weet wel hoe een vrouw er uit ziet.” en wenkte Maaike het pashokje in.

Een beetje ongemakkelijk stapte ze naar binnen, sloot het gordijn weer en keek of de bandjes verstelbaar waren. Dat bleek het geval.

Maaike maakte aanstalte om het hokje weer te verlaten, maar Sylvia zei dat ze gewoon kon blijven omdat ze haar mening van de andere setjes ook wilde weten.

“Joh, geeft toch niks. We zien er bijna hetzelfde uit hoor.” zei ze weer.

Sylvia kleedde zich weer uit en een kort moment stond ze poedelnaakt in het pashokje met Maaike op een halve meter afstand en pakte het tweede setje. Als Maaike al weg had willen kijken dan had ze zich heel bewust om moeten draaien en dat vond ze ook weer een beetje raar dus ze bleef kijken hoe Sylvia zich omkleedde.

Het tweede setje was iets doorschijnender dan het eerste en had halve cups waardoor er twee tepels net over de rand staken en via de spiegel Maaike aankeken.

Sylvia keek goedkeurend in de spiegel en streek met beide handen over haar borsten en tepels. Haar tepels stonden nu recht vooruit en vanuit haar ooghoeken zag ze Maaike even slikken toen ze dat deed. Inwendig moest Sylvia grinniken.

“En?” vroeg Sylvia.

“Heel sexy, maar het lijkt me niet iets om naar je werk aan te trekken.” zei Maaike.

“Waarom niet? Het is juist een lekker geil gevoel als je shirt tegen je tepels schuurt.” zei Sylvia met een knipoog. “Je moest eens weten wat voor reacties van mannen je krijgt.”

Dit zei ze alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.

Het tweede setje werd verruild door het derde setje dat op zich niet heel speciaal was, maar net een maatje te klein. Wat Maaike niet wist was dat Sylvia dat expres had gedaan. Het broekje sneed zowel van voren als van achteren naar binnen met een duidelijke cameltoe als gevolg en de borsten van Sylvia puilden aan de zijkant uit de bh.

“Hmm, deze moet maar een maatje groter.” zei Sylvia naar zichzelf kijkend in de spiegel. “Dan kun je beter zonder bh.” zei ze en trok het bovenstukje uit en liet haar borsten vrij bungelen. Via de spiegel keek ze naar Maaike die nog steeds schuin achter haar stond en naar haar borsten keek.

Toen ze doorhad dat Sylvia zag dat ze naar haar borsten had staan staren bood ze snel aan een andere maat op te halen.

“Nee, laat maar. Deze vind ik toch niet zo leuk.” zei ze. “Heb jij nog iets leuks gezien?” ging ze verder.

“Nee, niet echt. Bovendien is het iets boven mijn budget.” zei Maaike.

“Op goede lingerie moet je niet beknibbelen. Dan is het een cadeautje van mij voor je examen en verjaardag.” bood Sylvia aan.

“Dat kan ik niet aannemen! Dat is toch veel te duur!?” reageerde Maaike.

“Nee, ik sta er op. Zoek jij maar wat leuks uit. Dan passen we het krijg je het van mij.” en duwde Maaike zachtjes het pashokje uit.

Een beetje schoorvoetend liep Maaike richting de setjes die ze wel aardig had gevonden, maar was het er toch nog niet helemaal over eens welke ze moest passen.

Een verkoopster kwam te hulp en na een paar vragen trok ze twee setjes uit het rek en gaf die aan Maaike.

Met beide setjes liep ze terug naar de pashokjes en ze wilde net in een vrij hokje stappen toen Sylvia het gordijn van haar hokje open schoof en er gekleed weer uitstapte.

“Wat gevonden? Neem dit hokje maar.” en leidde Maaike aan haar arm naar binnen. Sylvia sloot het gordijn en nu waren de rollen omgedraaid. Maaike zou gaan passen en Sylvia stond er bij om te keuren.

Omdat ze ook bij Sylvia had gestaan vond ze dat ze het niet kon maken om haar nu weg te sturen en schoorvoetend kleedde ze zich uit en schoot het eerste setje aan.

Maaike keek in de spiegel naar zichzelf en moest toegeven dat de verkoopster haar een heel mooi setje had gegeven.

Sylvia kwam achter haar staan en liet haar handen van achter over haar heupen glijden en toen omhoog naar haar borsten. Ze omvatte de borsten van Maaike onder het mom ‘dat ze wilde voelen of de bh wel goed ondersteunde’ maar bleef iets langer dan nodig haar borsten vasthouden.

“Hmm, dit zijn twee mooie spetters!” zei Sylvia goedkeurend.

Maaike kleurde een beetje, maar dat was niet goed te zien want het had net zo goed door het verkleuren van de zon kunnen komen.

Bij het tweede setje stak Sylvia haar hand in de bh en legde zo Maaike haar borsten goed, omdat ze vond dat de borsten niet goed in de cups zaten. Dat daarbij de tepels ook nog even beroerd werden kon gewoon niet anders en met twee priemende puntjes stond de enigszins gegeneerde Maaike voor de spiegel.

“Welke vind jij het mooist?” vroeg Sylvia.

“Uh, de eerste.” zei “Maaike een beetje hakkelend.

“Ik ook. Dan krijg je die van mij. Geef het setje maar gelijk mee, dan ga ik vast afrekenen.” ging Sylvia verder.

Maaike trok het setje uit en haar eigen kleren weer aan terwijl Sylvia haar aan bleef kijken en zag dat Maaike net als zij kaal was van onder.

“Lekker hè zo’n kale doos. Vinden de mannen ook veel lekkerder hoor.” zei ze met een knipoog.

Maaike liet een flauw glimlachje zien, maar zei verder niets.

Na het afrekenen waren ze het er over eens dat ze genoeg in de stad rondgelopen hadden en naar huis zouden gaan.

Toen Sylvia de auto op de oprit geparkeerd had vroeg ze of Maaike nog even binnen wilde komen om iets te drinken “omdat het zulk dorstig weer was”.

Maaike vond het niet kunnen om na de gulle gift van Sylvia er direct vandoor te gaan en stemde toe.

Sylvia liep naar de keuken en schonk voor beide een glas ijsthee in. Maaike was op een stoel bij de eettafel gaan zitten en nam een slok van de koele drank.

Sylvia was niet van plan om veel tijd aan ‘smalltalk’ te besteden en viel met de deur in huis.

“Hoe lang neuk jij Chris al?” vroeg ze op strenge toon.

Maaike verslikte zich bijna en kon de ijsthee nog net binnen houden.

“Hoe…” stotterde ze, maar maakte de zin niet af.

“Voordat jullie op vakantie gingen was en nog niets aan de hand en tijdens de vakantie ook niet, maar sinds jullie terug zijn wel. Dus nogmaal: hoe lang neuk jij Chris al?”

Sylvia was nu naast Maaike komen staan en keek streng op en neer.

“Ik neuk…” begon Maaike.

“LIEG NIET, stomme trut!” barstte Sylvia uit. “Ik heb jullie gezien, dus kom niet met het verhaal dat er niets is! Jij hebt vanmiddag aan zijn pik liggen zuigen en hij heeft je van achteren op het aanrecht genomen! Ik heb het wel gezien. Ik heb er zelf een filmpje van gemaakt. Vuile slet dat je bent! Een beetje mijn man afpakken hè!” Dat van dat filmpje was bluf geweest, maar hopelijk was dit genoeg om haar niet gillend weg te laten rennen.

De angst sloeg Maaike om het hart toen Sylvia zei dat ze er een filmpje van had gemaakt.

“Sylvia, het is niet wat het lijkt. Ik…” stamelde Maaike die zich in het nauw gedreven voelde en op wilde staan om zo snel mogelijk weg te gaan.

Dat laatste zinnetje was voor Sylvia de druppel geweest en greep Maaike ruw bij haar halflange haar.

“HOE LANG AL!” schreeuwde Sylvia nu.

“Een week.” piepte Maaike.

“EEN WEEK!?” brieste Sylvia. “Vuile slet dat je bent. En weet je wat er met sletjes gebeurt? Nou?”

Maaike schudde voorzichtig haar hoofd.

“Die worden gestraft!” Sylvia liet de woorden even bij Maaike bezinken.

Met grote en angstige ogen keek Maaike omhoog.

“De afgelopen week had Chris mij elke dag kunnen neuken, dus jij bent me minstens 14 orgasmes schuldig.” legde Sylvia uit. “En die ga JIJ mij met terugwerkende kracht geven!”

Maaike snapte het nog niet helemaal, maar langzamerhand begon er iets te dagen.

“Ik?” vroeg ze zachtjes. “Hoe?”

Sylvia trok Maaike ruw aan haar haren omhoog en duwde haar naast de tafel op de grond.

“Liggen!” beval ze streng.

Maaike ging languit op haar buik liggen.

“Op je rug trut!” corrigeerde Sylvia.

Maaike deed wat er van haar gevraagd werd en ging op haar rug liggen.

Sylvia stond nu wijdbeens over haar heen en haar ogen fonkelden van woede. Sylvia trapte haar schoenen uit en met een snelle beweging ritste ze het rokje dat ze aan had los en liet het over haar heupen naar beneden glijden. Verbaast zag Maaike dat Sylvia geen slipje droeg.

Sylvia zakte door haar knieën en ging pardoes op het gezicht van Maaike zitten.

“En nu likken!” beval ze.

Maaike probeerde uit alle macht Sylvia van zich af te duwen, maar haar pogingen hadden alleen maar tot gevolg dat Sylvia kwader werd en Maaike ruw bij haar tepels greep.

Een schreeuw van pijn kwam tussen de benen van Sylvia vandaan en dat was precies waar ze op gehoopt had. Door het schreeuwen had Maaike haar mond moeten openen en direct drukte Sylvia haar kale poes hard op haar mond.

“Gebruik je mond waar je die nu voor moet gebruiken. Likken!” zei ze weer streng.

De geur uit Sylvia haar kut prikkelde in haar neus en Maaike proefde de eerste sappen in haar mond. Al had ze het op dat moment nooit toegegeven, het prikkelde haar zintuigen wel.

Schoorvoetend liet ze haar tong langs de schaamlippen glijden.

“Kom op, niet van dat benauwde. Hier ga ik echt niet snel op klaarkomen hoor. Stop die tong in mijn kut en lik mijn sappen!” De dominante furie die op haar zat duldde geen half werk.

Maaike reageerde niet snel genoeg naar het zin van Sylvia en door kracht bij te zetten schuurde ze ruw met haar bekken over haar gezicht, zodat de neus van Maaike langs de clitoris van Sylvia schuurde.

Luid snuivend lag Maaike tussen de benen geklemd en had wel door dat het menens was. Dit keer stak ze haar tong dieper in de kut van Sylvia en ging aan het werk. Ondanks dat ze nog nooit met een vrouw was geweest wist ze dondersgoed wat ze zelf lekker vond en likte nu afwisselend langs de lippen en clitoris van Sylvia. Dit had voor Sylvia het gewenste effect.

“Mmmm, ja dit is beter. Duw je tong eens diep in mijn kut. Oh ja zo, mmmm” kreunde Sylvia.

De sappen begonnen nu snel te lopen en Maaike moest er af en toe tegen slikken om niet te stikken.

Ondanks dat Maaike nog steeds in de tegenstribbelende fase zat voelde ze haar eigen kut toch nat worden.

Sylvia begon weer op haar mond en gezicht te rijden.

“Oh fuck ja, jij weet wel wat lekker is hè! Likt Chris je ook zo klaar? Volgens mij ben jij wel een heel geil sletje. Eens even kijken of jij ook al nat bent.”

Sylvia draaide zich om, zodat ze nu in een 69 houden boven Maaike zat en begon haar broek los te knopen.

“Nee Sylvia, niet doen.” spartelde Maaike tegen en probeerde de handen van Sylvia weg te trekken, maar dat had ze beter niet kunnen doen. Direct drukte Sylvia met haar volle gewicht weer op de mond en neus van Maaike waardoor die nu geen lucht meer kon happen en begon met beide handen tegen de heupen van Sylvia te duwen.

“Hoe je stil, stom wicht!” riep Sylvia. “Ik ben hier de baas. Als je niet luistert word je gestraft.”

Maaike hield zich stil en liet Sylvia haar gang gaan. De knoop en de rits van haar broek waren al los en met een ‘til je heupen op’ schoof Sylvia haar broek over haar heupen. De broek werd in een hoek gegooid en Sylvia spreidde de benen van Maaike.

“Wie heeft gezegd dat je kon stoppen met likken? Stop die tong in mijn kut en neem gelijk mijn kont mee.” zei Sylvia weer op commanderende toon.

Sylvia streek met haar vingers langs de kale lippen van Maaike en zei goedkeurend: “Gelukkig ben je wel glad geschoren, anders had ik dat ook nog moeten doen.” en gleed met één vinger naar binnen.

“Zie je wel dat je een geile slet bent!” riep ze opgewonden. “Je bent al kletsnat!” en duwde een tweede vinger naar binnen.

Van tussen haar benen hoorde Sylvia een kreun van genot komen.

Maaike kon niet meer ontkennen dat ze zelf ook geil was geworden. De ruwe behandeling die ze eerst had veracht, was nu omgeslagen in lust.

Sylvia boog voorover, spuugde een grote klodder kwijl op haar lippen en likte over de volle lengte van Maaike haar kut, terwijl ze beide vingers in en uit schoof.

Ineens stond Sylvia op, trok Maaike aan haar arm omhoog en leidde haar naar de bank. Sylvia plofte neer, spreidde haar benen en wees tussen haar benen.

“Aan het werk. Ik begin een beetje warm te worden daar beneden.”

Maaike liet zich op haar knieën zakken en drukte haar mond op de kut van Sylvia. Met twee handen drukte Sylvia haar hoofd nog vaster tegen haar aan en schoof die ruw op en neer.

“Kom op. Neuk mijn kut met je tong. Steek er een vinger in. Maak me nog natter.” zei ze terwijl ze in haar eigen tepels kneep. Sylvia begon te hijgen en kreunen en bokte met haar heupen op en neer.

“Genoeg voorspel.” zei Sylvia ineens en vanuit het niets had ze ergens een dildo vandaan gehaald. “Neuk me hiermee.” zei ze en drukte de dildo diep in haar kut.

“Kom op neuk me. Rag die pik in en uit mijn natte kut.” riep ze weer. Ze pakte de handen van Maaike en drukte die samen met haar eigen handen op het uiteinde van de dildo en begon zichzelf te neuken.

Sylvia begon steeds harder te kreunen en werd steeds wilder. “Oh ja, fuck, neuk me, ik ga komen! Waag het niet om te stoppen nu!” gierde ze. Met een luide gil gooide ze haar heupen omhoog en kwam ze klaar. Haar hoofd was rood aangelopen en met beide handen streelde ze haar eigen borsten.

Toen ze een beetje was bijgekomen keek ze Maaike aan en zei: “En dat is één.”

Maaike zat nog steeds op haar knieën tussen de benen van Sylvia en keek haar aan. Met één hand streelde ze tussen haar eigen benen en met haar andere hand had ze haar borst vast.

“Haal die hand tussen je benen vandaan!” zei Sylvia streng. “Wie heeft gezegd dat jij ook klaar mag komen?”

Ze trok Maaike op de bank en ging weer in de 69 positie over haar heen zitten.

“Lik mijn kont. Maak die goed nat. Ik wil straks lekker in mijn kont geneukt worden.” zei ze achterom kijkend.

Tussen de kussens van de bank haalde Sylvia een dunnere dildo tevoorschijn en stak die in haar eigen mond totdat deze goed nat was. Toen boog ze voorover, spuugde op Maaike haar kut en stak de dildo naar binnen.

Maaike die dit niet verwacht had hapte naar adem en gooide haar heupen omhoog.

“Dit vind je lekker of niet? Deze is dan wel niet zo dik als die van Chris, maar hij past prima. Heeft hij je ook al in je kontje genomen?” wilde Sylvia weten.

“Nee, Sylvia, alsjeblieft, niet daar…” kreunde Maaike, maar ze wist zelf ook dat er geen ontkomen aan zou zijn.

“Eens kijken of je er al klaar voor bent.” zei Sylvia en gooide zich voorover en begon de kont van Maaike in te smeren met haar eigen kutvocht en streelde met haar vingers over de uitgang.

Maaike was nog niet heel erg enthousiast over het likken van de kont van Sylvia en over het feit dat ze waarschijnlijk met een dildo in haar kont zou worden genomen, maar durfde niet al te veel te protesteren, dus liet ze haar tong rondjes draaien rond Sylvia haar kont.

“Steek je tong in mijn reet. Duw het puntje naar binnen, kom op, ik ben wel wat meer gewend.” zei ze weer streng en duwde haar bekken weer op het gezicht van Maaike.

Zelf duwde ze het puntje van de dildo tegen Maaike haar sterretje en zette kracht. Met veel gepiep en gekreun van Maaike lukte het Sylvia om de dildo in Maaike haar kont te duwen en ging net zolang door totdat die zo diep mogelijk in haar zat. Toen dat het geval was concentreerde ze zich weer op haar eigen genot en begon weer over het gezicht van Maaike te schuren.

“Pak die dildo en duw hem diep in mijn kont.” beval ze weer. Met enige moeite kon Maaike de dildo pakken en drukte die tegen de kont van Sylvia. Omdat Maaike er wat lastig bij kon stond Sylvia op, trok Maaike van de bank, plofte er zelf weer onderuit gezakt op en gebood Maaike om weer verder te gaan. Bij het opstaan had Sylvia gezien dat Maaike probeerde de dildo uit haar eigen kont te trekken, maar sloeg haar handen weg en zei streng: “Waag het niet juffie. Die blijft gewoon zitten tot ik het zeg.”

Met haar benen zover mogelijk gespreid lag Sylvia te kijken hoe Maaike haar anaal neukte met de dildo en tegelijkertijd aan haar kut likte.

“Oh fuck, ja, ram die neplul in mijn reet. Lik mijn kut, duw je tong naar binnen, steek je vingers er in, zuig aan mijn clit…”

De opdrachten die ze Maaike gaf wisselden snel achter elkaar en Sylvia voelde haar tweede orgasme opkomen. Met een langgerekte gil kwam ze schokkend voor de tweede klaar die middag. Maaike keek afwachtend naar Sylvia wat voor opdrachten ze nog meer zou krijgen.

Sylvia wisselde van plek met Maaike die nu onderuitgezakt op de bank lag. Sylvia begon aan dezelfde behandeling als zij net had gekregen en likte en neukte haar dat het een lieve lust was.

Het duurde niet lang voordat Maaike ook lag te kreunen als een hete teef en vlak voordat ze klaar kwam stopte Sylvia en trok de dildo uit haar kont.

Verward keek Maaike Sylvia aan en vroeg: “Waarom stop je, ik was er bijna.”

“Je bent hier niet voor jouw genot. Dat maak je thuis maar af en nu wegwezen.” zei Sylvia gemeen.

“Maar…” piepte Maaike.

“Opgehoepeld nu. Morgen ben je hier weer om stipt 17:00 uur en dan gaan we verder. Zorg dat je op tijd bent, anders zwaait er wat. En mondje dicht tegen Chris, tenzij je wilt dat jullie filmpje straks op internet staat.” zei Sylvia en zonder verdere plichtplegingen liep ze de kamer uit en ging naar boven.

Vernederd en verward trok Maaike haar kleren aan en stapte op de fiets. Tien minuten later parkeerde ze haar fiets in de garage en liep zachtjes naar binnen.

“Maaike?” vroeg Chris vanuit de keuken.

“Ja, ik ga even douchen. Ik heb erg lopen zweten.” zei ze en liep snel naar boven en dook de badkamer in.

Onder de douche spoelde ze de sappen van Sylvia van zich af en beleefde de gebeurtenis opnieuw. Terwijl ze alles nog een keer de revue liet passeren kon ze niet ontkennen dat ze het eigenlijk wel lekker had gevonden, vooral toen Sylvia haar had gelikt en met de dildo had bewerkt en had graag gezien dat ze het ook had afgemaakt.

Nadat ze zich had afgedroogd en aangekleed liep ze weer naar beneden. Chris was nog in de keuken bezig en vroeg: “Hoe was het?” Hij was net klaar met het eten en had buiten de tafel gedekt.

“Oh goed, gezellig hoor.” zei Maaike zonder in details te treden.

“Nog iets gekocht?” vroeg Chris weer.

“Oh ja, wat kleding in de uitverkoop.” zei Maaike. Het cadeautje van Sylvia verzweeg ze al wist ze niet goed waarom.

Tijdens het eten kleurden de wolken donkergrijs als teken dat er onweer in de lucht hing. Ze waren net klaar toen de eerste druppels vielen en al snel ging het over in een stevige regen- en onweersbui.

Ze zaten binnen voor de tv en Maaike hing onderuitgezakt tegen Chris aan. Hij had zijn rechterarm over haar schouder geslagen en zijn hand lag op haar zij ter hoogte van haar borsten. Maaike had haar linkerhand op de zijne gelegd en heel geleidelijk stuurde ze hun handen naar haar rechterborst. Toen Chris de aanzet van haar borst voelde begon hij die zachtjes te strelen. Maaike reageerde niet direct en liet het gebeuren. Pas toen ze hem even aankeek en hij de goedkeuring in haar ogen zag schoof Chris zijn hand van boven in haar topje en begon haar blote borst te strelen. Haar tepels werden spontaan hard en Maaike voelde het geile vlammetje weer aanwakkeren.

Een lichte kreun ontsnapte aan haar lippen en Chris liet haar tepel tussen zijn vingers rollen. Een duidelijke ‘Hmmmm’ bevestigde dat hij op de goede weg was. Hij stond op, ging achter Maaike op de bank zitten, trok haar topje over haar hoofd en omvatte met beide handen haar borsten. Maaike gooide haar hoofd achterover op de schouder van Chris en sloot haar ogen. Nu was ze weer veilig en ze genoot van zijn aanrakingen. In haar rug voelde ze een harde bobbel en wist instinctief dat hij geil van haar werd.

Chris zei verder niets en had beide tepels tussen zijn duim en wijsvingers genomen en rolde die zachtjes heen en weer.

“Hmmm, een beetje harder.” zei Maaike op gedempte toon.

Chris deed wat ze vroeg en kneep iets harder en trok haar tepels naar voren.

“Oh ja, dit is lekker. Hier word ik geil van. Wil je zo een tijdje doorgaan?” vroeg Maaike.

“Jouw wens is mijn bevel.” fluisterde Chris in haar oor.

Een reclameblok lang streelde, kneep en masseerde Chris haar borsten en tepels. Maaike had haar handen op die van hem gelegd en begeleidde zijn handen om er maximaal van te genieten. Met één hand begeleidde ze zijn rechterhand via haar buik naar beneden en schoof die onder het elastiek van haar korte broek en drukte die op haar kutje.

“Loop je commando?” vroeg Chris verbaasd.

“uhumm.” reageerde Maaike.

“Lekker.” zei Chris en begon haar rustig te vingeren.

Maaike trok haar broekje uit en zat nu naakt en met opgetrokken knieën voor Chris en liet zich graag door hem verwennen.

“Neuk mijn kutje met je vingers. Oh ik word hier zo geil van.” zei ze weer.

Alsof Chris dat nog niet gemerkt had, want zijn vingers waren zo naar binnen gegleden en hij hoorde het soppen tussen haar benen.

Ondertussen zat Chris met een knuppel van jewelste en wilde graag wat meer vrijheid. Toch vond hij het heerlijk om Maaike zo te kunnen verwennen.

Alsof Maaike zijn gedachten had gelezen vroeg ze met een zacht maar toch dwingende stem: “Alsjeblieft neuk me, ik ben weer zo geil.” Tegelijkertijd kwam ze iets overeind en hielp Chris zijn broek van zijn enkels te trekken en zijn shirt over zijn hoofd. Ze duwde hem achterover op de bank en ging schrijlings over hem heen zitten. Met één hand hield ze zijn stijve pik vast en liet zich langzaam zakken totdat zijn lul diep in haar natte kut zat en niet verder meer kon.

“Zuig aan mijn tepels.” zei ze.

Chris deed wat ze vroeg en begon Maaike rustig op en neer te wippen. Af en toe trok Maaike zijn mond los van haar tepels en dan in een intense tongzoen te versmelten om zich daarna weer volledig op haar eigen genot te concentreren en steeds wilder hem begon te berijden. Er werd niet veel gesproken en des te meer gekreund en gehijgd. Vooral Maaike liet van zich horen en Chris wist niet goed waar hij deze heerlijke neukbeurt aan te danken had, maar hij genoot er van.

Maaike draaide zich om en zat nu met haar rug tegen zijn borst. Ze zette haar voeten op zijn knieën en dirigeerde zijn ene hand naar haar borst en andere naar haar kut. Chris wist precies wat ze verlangde en gaf gehoor aan haar verzoek.

“Oh Chris wat neuk je me lekker. Jij maakt me zo geil. Alsjeblieft, laat me komen. Ik ben van jou. Neuk me. Knijp in mijn tepels, vinger mijn clit.”

Maaike ging helemaal op in het neukgeweld. Na een paar minuten kwam Maaike klaar en dat was het teken voor Chris om zich ook te laten gaan.

“Waar…?” Chris hoefde zijn zin niet af te maken.

“Spuit mijn kut vol! Ik wil je hete zaad in mijn kut voelen spuiten.”

Meer aansporing had Chris niet nodig en leegde zijn ballen in haar kut. Een tweede, veel kleiner, orgasme ging door Maaikes lijf en een tijdjes bleven ze zo uithijgen.

Maaike draaide zich om, ging weer op Chris zitten en gaf hem een dikke zoen op zijn mond.

“Dank je. Zo lekker. Dit had ik nodig.” zei ze alleen en gaf hem weer een zoen.

Chris vond dat Maaike anders dan anders was geweest tijdens de neukbeurt, maar hij kon er niet goed de vinger op leggen wat het precies was geweest.

Maaike stond op en liep naar de wc om te plassen. Toen ze terugkwam zat Chris nog in zijn blootje op de bank. Maaike kroop weer tegen Chris aan en trok een fleecedeken dat naast de bank had gelegen over hen heen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Stille Wateren... - 13

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5476x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8838x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4304x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11840x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16090x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8064x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23102x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17654x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15221x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19831x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7628x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10142x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4360x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8062x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18124x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24745x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!