Opwindend.Net
Weer gingen de ouders van Jennifer en Laurens op zakenreis naar een mooi land en zouden ze weer in Nederland blijven bij hun opa en oma. Dit keer hadden hun ouders echter iets bedacht wat ze geweldig vonden. Ze zouden naar een kennis die ze best vaak hadden gezien gaan die in Spanje woont. Een lekker warm land, niet zo exotisch als het Jamaica waar hun ouders naar toe zouden gaan maar eindelijk zouden zij ook lekker even het land uit. Ze zouden samen reizen en hadden hier en daar wel wat moeite met koffers inchecken en dat soort dingen maar uiteindelijk wisten ze wel in Spanje te belanden. Ze kwamen aan bij de banden van de koffers en waren aan het wachten op hun koffers. Dit duurde en duurde en de kennis die stond maar te wachten en te wachten. Alle andere mensen van hun vlucht hadden de koffer al wel terwijl Jennifer en Laurens maar aan het wachten waren. Jennifer als de oudste met haar 17 jaar vroeg aan een steward die er rondliep of hun koffers nog kwamen maar hij verstond ze niet. Jennifer kon ook geen Engels dus wist niet zo goed wat ze nu moest doen. Laurens kon met zijn net 16 jaar ook geen Engels dus ze stonden even dat ze niks wisten. Alle Nederlanders van hun vlucht waren al weg dus die konden ze ook niet om hulp vragen. De kennis belde en vroeg wat er was en Jennifer vertelde dat hun koffers er nog niet waren. Na wat heen en weer gedoe besloten ze het maar zo te laten, hun thuis adres stond erop dus daar zou die wel weer aankomen. De belangrijke dingen zaten in hun handbagage die ze wel hebben. De kennis (Mark) biedt ze aan om nu even meteen de stad in te gaan om nieuwe kleren te kopen.

Beide vinden dit een goed plan en met zijn drie gaan ze de grote stad Madrid in om kleren te kopen. Mark laat de beide tieners lekker kiezen wat ze willen en ze nemen daar gebruik van. In het begin zijn ze wat verlegen maar al snel kiezen ze de duurdere merken. Gucci, Tommy Hilfiger, Levi’s enzovoort. Mark is een redelijk rijke man dus die betaald het allemaal voor ze, of hij zegt eigenlijk meer “zoek maar wat kleren uit” en dan rekent hij af in de winkel. Jennifer kiest dan een lange broek uit en een trui maar Mark zegt haar wel dat ze beter kan kiezen voor wat blotere kleding omdat het hier best warm is. Na wat aandringen weet hij haar te overtuigen en koopt ze korte broekjes, rokjes en wat blote topjes. Bij Laurens geeft hij ook tips dus hij komt met T-shirts aan en korte broeken. “Het is hier erg warm in de zomermaanden dus het is voor jullie eigen bestwil” zegt hij hen dan.

Ondanks ze nu geen koffer hebben zijn ze wel erg blij met de nieuwe kleren die ze in de stad gekocht hebben. Ze gaan met enthousiasme naar het huis wat best een eind van de stad ligt waarin ze aankwamen. Ze komen in een wat dor gebied wat wel erg mooi is en rijden dan het erf op van een grote boerderij. Ze kijken hun ogen uit, er zijn een paar dieren en een groot stuk land met een mooi groot huis. Het is een typische Spaanse villa en ze stappen de auto uit. “Loop mee laat ik jullie meteen jullie kamers zien” en ze lopen opgewonden achter Mark aan. “Jullie moeten wel op een kamer slapen want de andere logeerkamer wordt verbouwd” zeg ik ze dan wat ze niet erg vinden. Ze ruimen tevreden hun nieuwe kleren op en Jennifer roept dan “shit we vergeten ondergoed voor mij te kopen, nu moet ik deze elke dag aan. Ik ga even naar Mark toe” zegt ze dan en loopt de kamer uit. “Mark we moeten terug deze ondergoed is vies en die zijn we vergeten te halen”. Mark zegt dat hij nu niet terug gaat en ze maar even moet wachten. “Ik zal wanneer je gaat slapen die bh en string voor je wassen en ten drogen hangen dan kun je ze morgen weer aan”. Jennifer moppert een beetje want tot nu toe gaat het allemaal nog niet echt als ze wilt. Koffers kwijt, vergeten ondergoed te kopen. Ze bedenkt zich wel als ze eenmaal ondergoed heeft dat het vast beter zal worden.

Ze geeft de bh en string die avond aan hem wanneer ze een nachthemd draagt. Deze is gelukkig lang maar het voelt onwennig dat ze er nu niks onder aan heeft. Ze heeft de dekens op haar omdat ze hier nu met haar blote kut ligt maar het is wel erg warm dus ze zweet ontzettend onder de deken. Mark geniet ervan want de knappe Jennifer op zijn boerderij aan het werk zonder bh of string in de sexy kleding die hij voor haar heeft gekocht spreekt hem wel aan. Hij pakt de bh en string van de waslijn buiten samen met nog een shirt van hem een de broek van Laurens om het echt te lijken. Deze kleding gooit hij bij de varkens die alles eten. En ja hoor de kleren worden allemaal door die dieren onderzocht en daar gaan de bh en de string van Jennifer. Helemaal afgekauwd en niet meer bruikbaar. Mark lacht in zichzelf en gaat vervolgens tevreden naar binnen terug.

De volgende ochtend wordt hij wakker om half 5 want hij moet altijd vroeg op. Hij begint met zijn dagelijkse bezigheden en gaat aan de slag. Rond 10 uur maakte hij Laurens en Jennifer ook wakker deze liet hij vandaag uitslapen wegens de vlucht van gister. Deze was niet lang maar ze waren er moe van. Ze gingen aan het ontbijt en de twee waren aan het babbelen over van alles en nog wat. Na het ontbijt ging Jennifer naar de waslijn waar haar ondergoed zou hangen en zag dat deze er niet aan hingen. Ze zag toen wel een sok over het varkensverblijf hangen en ze liep er toen naar toe. Daar zag ze tot haar horror dat haar bh en string of in elk geval delen ervan in het varkensverblijf lagen en afgekauwd waren. Ze gaf een harde gil waardoor Laurens en Mark naar buiten kwamen en vroegen wat er was. Ze vertelde van haar ondergoed en Mark zei dat hij overmorgen pas weer naar de stad kon dus ze even zonder moest. Balend dat ze nu niks meer had ging ze douchen en liep ze daarna in een hemdje en een kort broekje. Dit beide zonder ondergoed dus haar lichaam is mooi te zien. Het shirtje is zo dun dat ook haar tepeltjes gewoon door het shirt heen te zien zijn.

Ze voelde zich niet op haar gemak maar Mark vond het heerlijk. Hij zag dat Laurens er ook stiekem naar keek wat Mark op een idee bracht. “Kom we pakken en slang en gaan even de wand van het geitenhok schoon maken. Laurens pak de slang maar en maak het hok schoon. Laurens pakte de slang en spoot over het hok heen. De geiten gingen mekkerend naar binnen toe. Dit vond hij wel grappig en ging verder met het schoonmaken van het hok. Mark liep op Laurens af “je zou je zus nat moeten spuiten” en Laurens kijkt hem vragend aan. “Doe nou maar je mag haar toch best een beetje plagen” en daar is hij het wel mee eens. Laurens richt de slang op Jennifer en maakt haar helemaal nat. Haar shirtje schijnt nu extra door en ze geeft een gil. “AAAH LAURENS WAT DOE JE NOU NU BEN IK ZEIKNAT” zegt ze kwaad en loopt dan weg. Haar lichaam is mooi te zien doordat ze zo nat is. Zowel Mark als Laurens genoten van dit uitzicht terwijl ze wegliep en haar lichaam glom van het water.

Ze werken de dag nog lekker door en in de avond zitten ze met zijn drieën aan tafel. Laurens is een beetje stil en Mark is honderduit aan het praten. De boosheid van Jennifer is al weg en ze was een beetje aan het luisteren naar de vooruit ratelende Mark. Laurens was best wel moe en zei dat hij vast even naar boven ging. Jennifer en Mark gingen zitten in de woonkamer op de bank en Mark besloot even een gevoelig onderwerp aan te snijden. “Zeg Jennifer, ik heb voor jou en Laurens natuurlijk wat kleding aangeschaft maar wanneer gaan jullie dat terugbetalen” vroeg hij haar. Jennifer schrok en keek op naar Mark “terugbetalen maar je zei dat je alles voor ons zou kopen” zei ze meteen. Mark zei dat hij dit nooit heeft gezegd en dat hij het alleen even zou voorschieten zodat ze daar nu niet over hoefde na te denken. Jennifer zei hem dat ze niet genoeg geld had om hem terug te betalen en Laurens ook niet. Ze hadden de duurste kleding gekocht en hadden niet op de prijs gelegd dus het bedrag was best wel hoog. “Dan ga ik morgen nog geen lingerie voor je kopen want als je dit al niet terug kan betalen” zei hij iets wat koud. Jennifer begon te smeken of hij iets wou kopen bij de Hema of zo want ze had wel echt ondergoed nodig. Mark weigerde dit voor nu en zei dat hij eerst een manier van terugbetaling wou zien. Mark vertelde haar het bedrag wat ze hem nog schuldig was en ze schrok er nog meer van. “Wat zoveel nog, dat kan bijna niet dat is echt heel veel” zegt ze geschrokken. Mark kijkt haar ernstig aan en zegt haar dat als ze het niet kan betalen ze maar moet werken voor haar kleding door nog wat extra klusjes te doen rondom de boerderij.

Mark besluit dan vervolgens om gewaagd te doen en greep haar borsten vast die in een los bh-loos topje zaten. Ze keek hem verward aan dat hij het lef had en sloeg toen zijn hand weg. “Je moet een flink bedrag aflossen dus kom dan maar met andere oplossingen want je spreekt hier de taal niet eens, of moet ik je broertje erbij halen” zei hij haar kortaf. Jennifer had even geen antwoord hierop en hield op met haar tegenwerken en zei dat ze er geen antwoord op had. Ze pakte zijn hand en legde deze een beetje mopperend op haar borst. Mark begon haar tieten met genot weer te kneden en voelde hoe heerlijk haar borsten aanvoelde. Hij trok haar shirtje omhoog en deed deze volledig uit. Haar borsten waren mooi bloot en hij genoot van het uitzicht. Haar borsten hadden de mooiste kleine tepeltjes erop en hij vroeg brutaal naar haar cupmaat. Jennifer vertelde hem wat twijfelachtig dat ze een B85 heeft. Mark kende Jennifer al een tijd maar dit vond hij toch wel heel lekker.

Hij laat haar opstaan en zegt haar dat ze er prachtig uit ziet. Hij pakt haar broekje die ze droeg en maakte deze open en trok deze omlaag. Hij keek tegen een mooi kaal kutje aan en ging er even langs. “Hmm mooi geschoren daar hou ik wel van” zegt hij en gaat er dan een beetje langs met zijn vinger. Hij gaat een beetje over haar kutje en ook haar klitje vergeet hij zeker niet. Hij begint haar lekker een beetje te plezieren door met zijn vinger goed langs haar kutje te gaan. Ze kreunt een beetje en haar mondje valt open. Ze is helemaal naakt voor hem en voelt zich ook naakt maar door het geld heeft hij een bepaalde macht over haar. Zijn vingers die over haar kutje en klitje gingen begonnen een beetje wat dieper te gaan. Zijn vingers gingen van erover heen naar haar kutje en gingen erin. Hij begon haar een beetje te vingeren en duwde zijn vinger haar kutje in. Ze was nog droog dus heel ver kwam hij niet en hij stopte weer want dit had geen zin.

Het maakte hem ook eigenlijk niet uit zij moest hem betalen dus hij moest het genot ervaren. “Maar dit is natuurlijk niet eerlijk he Jennifer. Jullie geven beide zoveel geld uit maar dan moet jij het alleen oplossen. Weet je wat ga maar naar boven morgen gaan jullie dit samen voor mij terugverdienen” en Jennifer knikt. Ze wilt haar broekje en topje pakken maar Mark laat dat niet toe. “Ga maar naakt en beschaamd naar boven meid dat lijkt mij een stuk beter voor jou nu” Jennifer smeekte weer maar dat haalde niks uit. Verslagen en vernederd ging Jennifer naakt omhoog naar de kamer. Ze keek eerst door een klein gaatje maar haar broertje bleek te slapen. Ze trok snel het nachthemd aan en ging in bed liggen. Het hemd was veel te kort zonder string dus weer ging ze slapen met de deken opzich. Dit was ook weer veel te warm en ze hoopte nu vurig dat ze morgen toch naar de stad gingen om wat ondergoed voor haar te kopen.

De volgende ochtend kwamen ze beide beneden aangekleed en wel. Jennifer droeg weer een leuk luchtig topje en een kort broekje. Dit stond haar heerlijk met haar mooie jonge lichaam, haar stevige B-cup was fier aanwezig in het hemdje. “Dus Laurens het zit zo” begon Mark tegen hem. Laurens keek op en Mark legde uit dat ze hem veel geld schuldig waren. Zoals verwacht schrok Laurens ook van wat er verteld werd. Hij had niet verwacht dat Mark het geld terug zou willen en vroeg hem waarom hij dit niet eerder melden. Mark vond dit niet meer dan logisch dat ze het terug moesten betalen. Laurens vroeg Mark toen ook wat hij ervoor terug wou en Mark zei lachend dat ze dit met alleen het werken hier niet terug zouden verdienen. Laurens keek hem vragend aan wat Mark dan wel van hen zou willen. Hij mocht Mark ontzettend hiervoor maar dit sloeg wel echt alles. Mark zei dat als ze met elkaar seks zouden hebben op zijn aanwijzen dat hij dan ook de schulden zou laten vallen. Jennifer brak toen in en vroeg of het maar een keer moest. Hierop zei Mark dan weer dat het er ook aan lag hoe goed de twee hun best zouden doen. Laurens zei niks meer sinds het woord seks was gevallen. Dit kon niet waar zijn, hij kon toch niet zijn zusje neuken. Zijn knappe mooie blonde zusje. Die hier nu rondliep in blote kleding zonder een bh of string. Dat kon toch niet?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vakantie Op Een Boerderij - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4799x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8458x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4234x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11720x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15942x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 22997x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17576x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15155x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19769x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7609x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10123x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4355x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8031x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18104x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24731x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!