Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vakantie Op Een Boerderij - 1

“Dus we moeten elkaar neuken” zei Laurens niet helemaal teleurgesteld of boos. “Jullie moeten gewoon doen wat ik zeg, dus laten we maar naar het bed gaan van mij, die is twee persoons” opperde Mark. Jennifer ging met een brok in haar keel naar boven en Laurens ging met gemixte gevoelens naar boven. Ze kwamen boven in de slaapkamer aan en Mark gaf ze beide de opdracht om zich uit te kleden. Ze luisterde niet echt maar ook omdat ze niet goed wisten wat te doen in deze situatie. Mark pakte er een schaar bij en zei “uitkleden of ik doe het” zei hij streng. Beide keken ze hem bang aan en Jennifer begon met haar topje uit te doen. Laurens keek vooral toe maar dat vond Mark nog prima. Het hemdje ging uit en hij zag toen voor het eerst zijn zus haar borsten in volle glorie. Hij keek er met genot naar en zag de mooie stevige B-cup voor zijn neus. In een paar seconde heeft hij ook zijn shirt uit en trekt hij zijn broek naar beneden. Dit doet hij zonder zijn ogen van haar tieten af te halen. Hij staat nu in zijn boxer en Jennifer voelt zich bekeken en bedekt haar borsten dan. “Laurens niet zo staren ik ben je zus hoor” zegt ze hem dan. Laurens wend zijn ogen af maar Mark spreekt dan “Laurens ik wil dat je goed het mooie lichaam van je zus in je op neemt. Kijk maar goed naar haar tieten, Jennifer doe je armen weg en doe je broek nu uit”. Mark klonk streng en Laurens keek meteen weer. Jennifer deed haar handen weg en haar tieten kwamen weer in zicht. Ze deed de knoop van haar broek los en trok toen tergend langzaam haar broek naar beneden. Haar kale kutje kwam meteen in zicht en met een open mond trok Laurens ook zijn boxer omlaag om zijn toch wel half stijve lul zo te onthullen. De broer en zus keken elkaar aan niet wetend wat er zou gebeuren maar beide keken naar het geslachtsdeel van de andere en Mark moest er hartelijk om lachen.

Nu ze elkaar naakt zagen moesten ze beide plaats nemen op het bed. Laurens moest zichzelf stijf trekken en Jennifer zichzelf nat vingeren. Laurens had wel wat materiaal om zichzelf hard mee te krijgen en begon vrij snel met trekken. Jennifer was wat angstiger maar de boze blik van Mark was zeer overtuigend. Ze ging met haar vingers naar haar kutje en ging langs haar lipjes. Ze wreef erover heen en gaf een lichte kreun. Haar vingers die over haar klitje gingen deden wonderen en begonnen haar poesje lekker vochtig te worden. Dit was meer de natuurlijke reactie dan dat ze het echt wou. Ze had niet veel keuze en moest het maar gewoon ondergaan. Dit ging bij beide met een lichte kreun en een lichte kerm. Laurens vond het ongemakkelijk dat Mark keek maar wist zich daar goed overheen te zetten en trok zich goed hard. Jennifer was minder geil en gemakkelijk en voelde zich ook echt niet prettig. Ze deed wel wat hij van haar vroeg en ze was dan ook daardoor best nat aan het worden. Mark keek met genot toe hoe de knappe jonge tiener zichzelf aan het vingeren was. Hij had leuke plannen met de knappe Jennifer en had een vermoedde dat Laurens daarbij wel zou gaan helpen. Jennifer bleef maar vingeren en drukte een vinger heftig haar poesje in. Ze was ook echt nat en probeerde haar kreunen zoveel mogelijk in te houden. Dit was lastig want ze deed het wel echt goed, en dit was ook niet haar eerste keer. Jennifer vingert zich al geruime tijd maar nu om het te doen voor iemand geeft een andere lading.

“Genoeg” sprak Mark toen kort en beide stopte terwijl ze aan het nahijgen waren. Hij bekeek ze en zei tegen Laurens dat hij op zijn rug moest liggen. Laurens deed wat hij van hem vroeg en ging netjes liggen op zijn rug. Zijn stijve pik lag op zijn buik en hij was benieuwd wat er moest gebeuren. “Jennifer jij gaat nu zijn pik grinden” en hij keek haar aan terwijl ze vragend terugkeek. Dat houd in dat je met je spleet op zijn lul gaat zitten. Hij gaat er niet in maar je gaat er dus een beetje overheen. Je hoeft hem niet te neuken dat vraag ik niet van je alleen dus dat je erop gaat zitten. Laurens wist niet waar hij het zoeken moest, hij had haar ondertussen toch wel liever geneukt had hij bedacht maar dat kon hij niet hardop zeggen, zeker niet tegen Jennifer. Jennifer zei ook dat ze het echt niet wou dus Mark zei dat het prima was. “Maar dan verwacht ik wel mijn geld terug dus blijven jullie hier totdat ik al mijn geld terug heb. Als dat niet voor de datum is van de tickets gaan jullie maar niet terug, en moeten jullie de tickets ook zelf kopen” en Mark keek toen vastbesloten naar Jennifer. Jennifer slikte en wist dat het al helemaal geen optie was. Mark was goed bevriend met haar ouders dus die zouden het verhaal van de seks nooit geloven. Mark zou ze wel gemakkelijk kunnen laten blijven als hij zegt dat ze bijvoorbeeld zich niet goed gedragen. Eigenlijk komt het erop neer dat Jennifer maar een keuze heeft.

Dat beseffend gaat ze op de benen van haar broertje zitten die daar zit met een stijve paal die tegen zijn buik ligt. Voorzichtig en oplettend schuift ze naar voren zonder haar broertje pijn te doen. Die heeft geen moeite om zijn lul hard te houden met zijn knappe zusje op zijn schoot. Ze gaat ietsje omhoog om niet op zijn ballen te zitten en neemt dan weer plaats. Zijn paal die tegen zijn buik ligt schuift precies goed tussen haar schaamlipjes. Ze begint hem dan te berijden en kreunt er al snel bij. Ze mag het dan wel niet willen maar het voelt nog steeds lekker. Haar lipjes omsluiten zijn paal ook goed, terwijl deze niet in haar zit. Zo gaat ze over hem heen en met lichte kreunen laat ze dit nu gebeuren. Ze weet zeker dat ze het niet wilt maar Mark heeft te veel macht over haar en haar broertje. Ze weet ook zeker dat Laurens het niet wilt, dat kan niet. Laurens daarentegen geniet er juist van, zijn knappe 1 jaar oudere zus die hier nu op zijn lul aan het grinden is. Alleen het idee al houdt hem hard maar buiten dat voelt het ook nog heerlijk. Haar kutje is lekker zacht en mooi glad om te zien. Het voelt nog ongebruikt en ze schuift er hevig op heen en weer. Ze doet haar best er niet te veel van te genieten is duidelijk te zien maar Mark en Laurens zien beide dat ze het wel lekker vindt.

Jennifer baalt maar kan er niks aan doen terwijl ze voelt hoe de lul tegen haar gevoelige schaamlipjes drukt. Ze berijdt of eigenlijk grind haar broertje nu wat ze niet kan geloven. Ze heeft haar maagdelijkheid gelukkig nog maar daar is ook alles mee gezegd. Hoe is ze hier ooit mee akkoord gegaan gaat er door haar hoofd heen. Toch ondanks alles is voelt het wel lekker en is ze wel echt haar best aan het doen om hem goed te berijden. Ze kreunt en kermt er dan ook bij en Mark zegt dan tegen Laurens dat hij zijn zus haar tieten maar eens vast moet pakken. “Sorry zus maar het moet van Mark” zegt hij en zonder twijfel pakt hij de borsten van zijn oudere zus vast. Hij voelt met genot hoe zacht de bollen van zijn zus zijn en begint ze een beetje te kneden. “Hmm dat voelt niet verkeerd zusje” zegt hij haar dan complimenterend. “Nouuuu Laurens niet zeggen” zegt Jennifer dan beschaamd terwijl hij met haar tepels speelt terwijl ze neuken. “Ik doe dit puur omdat Mark het zegt het” wijst hij duidelijk uit tegen zijn zusje die op zijn lul grind. Ze is lekker bezig en er is een redelijk tempo ook aanwezig.

Terwijl ze hem aan het berijden is gebeurd het bijna onvermijdelijke. Ze schuift door haar enthousiasme om Mark te plezieren een stuk te ver. Hierdoor glijdt ze tot bijna van de eikel af. Wanneer ze terugschuift knakt Laurens zijn pik bijna binnen maar deze buigt net genoeg mee. Deze gaat dan mee omhoog en steekt dan in haar kutje. Bij deze is ze dan ook meteen ontmaagd omdat er voor de eerste keer een penis in haar kutje zit. Ze staat er verschrikt bij en weet niet goed hoe ze moet reageren. “Ow god, nee, nee, nee dit was de bedoeling niet” zegt ze deels verlamd door wat er gebeurd is. Ze weet niet waar ze moet kijken maar ze voelt haar broertje in haar zitten. Ze wilt er weer uit gaan maar Mark houdt zijn hand op haar schouder. “Nee, blijf zitten nu zit zijn piemel er toch al in” en ze kijkt hem met tranen in haar ogen aan. “Berijd hem maar” gebied hij Jennifer en ze schudt hard nee. “Wil je die schuld afbetalen of niet, ontmaagd ben je toch al” wrijft hij haar hard in. De tranen wellen op in haar ogen maar de schuld wil ze van af zijn. Mark zegt dat ze zo ook sneller meer schuld af betaald want zeker zolang ze elkaar niet neuken zal het meerdere keren duren tot ze beide de schuld af betalen en is het nog de vraag of ze het vliegtuig halen. Jennifer besluit het dan maar te doen ook en begint met haar onderlichaam te bewegen op haar broertje. Deze geniet ontzettend en pakt haar borsten weer vast en begint deze te kneden. Hij vergeet gewoon dat het zijn zusje is zo geil is hij. Hij kneedt haar mooie volle tieten terwijl hij net zijn zus ontmaagd heeft en zij haar. Ze zit op hem en beweegt heerlijk mee en hij laat haar begeleiden terwijl Mark genietend toekeek naar het incest stel voor hem.

“Leg haar op haar rug Laurens en ram je pik nu maar op jouw tempo in haar kutje” moedigt Mark hem aan. Laurens kijkt twijfelend terug maar overmeesterd zijn zus dan gemakkelijk en voor ze het weet ligt ze op haar rug. Laurens zit in haar en kijkt op haar neer, hij grijpt haar polsen vast en houd deze vast boven haar hoofd. Hij begint haar langzaam te neuken en ziet haar tieten op en neer gaan. “Please Laurens niet zo ruig” jammert Jennifer en hij houd zich ook in. Hij neukt rustig maar wel diep en drukt zijn lul ver in het mooie lichaam. Ze ligt nu onder hem en hij neukt rustig maar blijft diepgaan. Elke stoot tegen haar kruis laat haar een beetje meer sidderen. Haar kutje is zeiknat van het geil wat eruit stroomt en ze kreunt ook van haar broertje die haar neukt. Dit wilt ze niet maar dit kan ze niet tegenhouden want hij weet haar wel precies goed geil te maken. Dit is ze niet gewend zo geil te zijn want dat lukt haar met haar vingers nooit. “Blijf zo neuken Laurens tot je haar klaarneukt” beveelt Mark aan Laurens die het langzame maar diepe tempo goed vol weet te houden. Dit is in tegenstelling tot Jennifer die er langzaamaan lijkt onderdoor te gaan.

Ze kermt hevig en haar kutje is zeiknat terwijl haar broertje in haar kutje blijft neuken. Hij neukt rustig en diep en met elke stoot komt er wat geil los. Haar hele kutje en kruis is nat van haar kutvocht en haar orgasme is niet ver weg meer. “Ooow please Laurens nee aaah aaaaahhh oo Lauuuu” echte woorden weet ze ook niet meer uit te brengen. Dit is evenals Laurens die doorgaat wachtend tot Mark weer een order geeft. “Knijp in haar klit en laat haar komen” gebied hij hem dan en Laurens doet meteen wat van hem gevraagd wordt. Hij pakt zijn zus haar klitje en knijpt erin. Het gevolg is een luidde gil van Jennifer die hard komt door de kneep in haar klitje. Ze gilt alles bij elkaar en komt dan hard klaar. Ze spuit nog net niet maar er komt wel overal kutvocht. Ze kermt hard en dit is haar meest intense orgasme wat ze ooit gehad heeft. Laurens drukt zijn pik diep in zijn zus tot haar orgasme weg ebt en hij kijkt haar dan geil aan. Ze is aardig moe en vraagt aan Mark of ze mogen stoppen. “Laurens, zet haar op handen en knieën voor je” zegt Mark dan Jennifer haar verzoek negerend. Mark luistert direct en zonder zijn lul terug te trekken draait hij haar op zijn hondjes. Dit geeft een geile twist aan zijn pik en hij kijkt nu op haar mooie kontje.

“Mark je volgende bevel is dat je nu je zus gaat neuken van achteren. Dit ga je opbouwen steeds harder en harder totdat je klaarkomt” en Laurens zei meteen daarop “sorry zus je hoort wat ik moet doen”. Het was voor hem meer een startschot en hij begon al vrij snel met het stevig neuken van zijn zus. Hij bewoog zijn heupen sneller en zijn kruis klapte tegen haar billen aan. Deze gingen mee op het neuktempo en door de vermoeidheid kreunde Jennifer ook op het neuktempo. Elke stoot was weer een klap voor haar en ze gingen steeds sneller. Buiten sneller was het helemaal indrukwekkend dat de stoten niet minder diep werden. Elke stoot bleef een stevige lading hebben en ze bleef maar gillen. De grip van Laurens verstevigde zich en hij had haar heupen goed beet. Hij genoot er intens van eindelijk eens een meid hard te kunnen neuken. Hij heeft het zo vaak op internet gezien en nu mocht hij eindelijk zelf los. Het verbaasde hem hoe vermoeiend het was maar de adrenaline bleef hem kracht geven. Kermend en gillend bracht Jennifer uit dat hij moest stoppen maar Laurens draaide helemaal door. “Houd je kop dicht slet” snauwde hij al neukend tegen haar en ramde hard door in haar kutje. Zijn hand kwam omhoog en kwam hard neer op haar billen. Ze gaf een gil hiervan en deze klap kwam ook hard aan. Hij voelde zijn hand branden en bedacht zich maar dat het moest van Mark. Het was nu vooral eigenlijk dat hij het zelf wou waar hij niet aan toe kon geven. “Oooow ik ga zo heerlijk over je reet komen” kreunde Laurens hardop uit en de stoten bleven maar komen.

“NEE, JE SPUIT HAAR KUT VOL” riep Mark daarop vel en Laurens bedacht zich dat hij dan maar moest. Met de laatste kracht die Jennifer had wou ze uitbrengen dat ze niet de pil slikte maar de stoten waren te hevig voor haar en ze kon het niet meer laten horen. “Hmmm geile slet, vieze hoer ik ga je kut volspuiten. Het moet van Mark dus dan ga je het krijgen ook, had je niet van die dure kleding moeten kopen” en Laurens was helemaal gek. Mark lachte hard en keek genietend toe naar het jongere broertje die zich zo hard uitleefde op zijn zus. Ze werd slet en hoer genoemd en zijn ogen spuwde vuur. Ondanks Jennifer net gekomen was, was haar kutje zeiknat en naderde ze weer een orgasme. Hij neukte haar zo hard dat ze dit niet kon tegenhouden. Alles deed pijn, haar kontje van de stoten van zijn kruis, haar tieten van het schudden, haar knieën van de stoten incasseren en haar kutje van het neuken. Toch kwamen de stoten nog steeds bewust aan en ramde hij hard door. Met veel geluid en veel gegil kwam binnen no time Jennifer nog een keer hard klaar op zijn lul doordat hij haar zo hard neukte. Haar kutje spande zich samen om de pik van Laurens heen die dit ook niet meer kon handelen. Met wat gevloek drukte hij zijn lul stevig in haar. Met een luidde brul spoot hij toen al zijn zaad zijn zus in. En het tempo was ook helemaal stil nu. Uitgeput zat hij achter haar op zijn knieën met zijn paal in haar kutje. Hij trok zijn lul terug en deze drupte nog wat zaad wat op de grond viel. Uit het kale kutje van Jennifer drupte nog wat zaad wat hij diep in haar gespoten heeft.

Mark lachte en klapte hardop voor de broer en zus. “Kijk dat is nou eens een show, jullie zijn al een heel eind in het afrekenen van jullie schuld” zei Mark lachend. Hij keek naar het afgeneukte meisje die uitgeput op het bed voorover plofte. Het zaad lekte uit haar kutje en ze staarde de verte in. “Ga jullie douchen nog een keer met al dat zweet en daarna gaan we nog even op de boerderij aan de slag” zei Mark of er niks gebeurd was en liep de kamer uit. Laurens gaf een aai over het hoofd van zijn zus en liet haar maar even met rust door onder de douche te stappen. Jennifer was nog aan het beseffen wat er eigenlijk gebeurd was terwijl ze uitgeput op het bed lag.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vakantie Op Een Boerderij - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 88x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
n.v.t.
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 3926x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8730x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5645x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18448x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13782x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11465x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16686x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6881x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9238x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4146x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7295x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17209x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23927x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18770x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16696x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!