Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vakantie Op Een Boerderij - 2

Onder genot van een warme douche is Jennifer aan het nadenken wat er gebeurd is. Ze heeft nog even op het bed gelegen toen Laurens aan het douchen was. Toen hij er aangekleed en wel uitkwam heeft hij haar lief onder de douche geholpen en zei geen woord. Hij durfde haar niet aan te kijken, wat ze ook wel terecht vond. Hij heeft haar een slet en een hoer genoemd, haar volgespoten, gespankt en heel hard geneukt. Een aantal van deze dingen waren niet eens op bevel van Mark maar deed hij uit zichzelf voor zover zij het kon herinneren. Ze wou eigenlijk de douche niet uit dus bleef dan ook wat langer staan, dat had ze ook wel verdiend vond ze zelf.

Laurens had ondertussen toenadering gezocht naar Mark en sprak hem aan. “Zeg Mark, euhm ik weet niet hoe ik dit moet zeggen maar euh..” zei hij zijn zin niet afmakend. Mark keek hem vragend aan “voor de draad ermee jongen”. “Nou moeten we nog wat terugbetalen of niet” vroeg hij beschaamd. Mark moest lachen en zei dat ze nog niet uit de schulden waren. Dit vond Laurens stiekem heel fijn en hoopte dat hij nog een keer Jennifer mocht neuken. “Als je wilt wil ik ook best wat meer betalen als het ware dan nodig is voor de gastvrijheid die je ons geeft” zei Laurens beleefd. Mark legde zijn hand op de schouder van zijn jongen en nam het bod dankbaar aan. “Morgen ga ik weer een betaling innen” voegde hij eraan toe en zetten toen Mark aan het werk. Hij kwam boven waar Jennifer net een shirtje en rokje aan had gedaan. “Kom meid aan het werk” zei Mark streng en de rest van de dag hebben de twee gewerkt. Jennifer heeft de beide heren niet meer gesproken die dag en deed haar werk gewoon. Mark keek tevreden toe en verheugde zich al op de volgende dag, toen hij het bed aan het verschonen was. Laurens kon ook niet wachten en was benieuwd wat zijn opdracht de volgende ochtend zou zijn.

Die avond sliep Jennifer totaal niet en de dekens had ze weer hoog opgetrokken zeker nu ze wist waar haar broertje toe in staat was. Ze kon de slaap niet vatten en veel te vroeg klonk toen de wekker. Haar broertje sprong bijna uit bed en nam de douche voor zich alleen. Jennifer bleef iets langer liggen. Toen Mark boven kwam zei hij haar dat ze nu moest douchen en ze haar kutje netjes weer glad moest scheren, en hij gaf haar een mesje en wat schuim. Ze deed gewoon wat hij zei, ze wist wel waarom maar ze wou hem liever plezieren zodat ze sneller van de schuld af waren. Haar kutje had ze netjes zoals verzocht kaalgeschoren en toen ze de trap af wou hield Mark haar tegen. Ze gingen zoals ze al verwachten naar de slaapkamer. Hier stond Laurens ook al naakt op de beide te wachten. Het leek bijna of hij er wel zin in had dacht Jennifer van zijn gezicht af te lezen. Dit kon natuurlijk onmogelijk waar zijn wist ze dus negeerde dat ze dit leek te zien. Ze dacht toen terug aan gisteren toen hij zich wel anders had gedragen. Ze bedacht zich dat hij er toch misschien wel zin in had en slikte. Ze wist niet wat ze te wachten stond en de twijfel werd alleen maar erger.

“Kleed je maar meteen uit” zei Mark haar kortaf en Jennifer deed haar hemdje en broekje uit. Hierdoor stond ze met haar net geschoren kutje weer naakt voor haar broer en Mark zei hem dat hij op zijn rug moest liggen. “Moet ik hem weer berijden” zei ze angstig wetend hoe het gister ging. “Nee, zijn paal is nog te zacht. Weet je wat pijp je broer maar eerst even goed hard” gebood Mark Jennifer. Ze had nog nooit gepijpt dus keek hier zeer tegenop maar ze moest wel doen wat hij van haar vroeg. “Maar ik heb nooit gepijpt” probeerde ze nog maar Mark zei alleen maar dat ze er nu mooi mee kon beginnen. Laurens ging er lekker bij liggen en zijn paal leek groter had ze het gevoel. Ze keek met grote ogen naar de grote paal met de flinke eikel die erop zat. Ze slikte een keer en vroeg zich nu wel een beetje af hoe het zou proeven als ze het vocht op haar tong zou krijgen. Ze lag er nu goed voor en nam een eerste lik van zijn pik. Dit proefde zoutig en een siddering ging door haar lichaam. Bij Laurens was dit nog erger, hij vond het een heerlijk gevoel van haar natte tong op zijn eikel. Hij gaf vrijwel meteen ook een luidde kreun en wat licht geschokt lag hij er bijna van na te komen. “Blijf maar likken” zei Mark gebiedend tegen Jennifer die weer een volgende lik gaf. Laurens voelde wederom weer dit heerlijke genot. Jennifer begon hem nu in een hoger tempo te likken en binnen no time was zijn pik ook op volle oorlogssterkte. Hij ging kreunend met het lik tempo van Laurens mee en genoot van de tong van zijn zusje op zijn lul.

Jennifer vond de smaak ook wel mee vallen en ondanks ze het niet wou, vond ze het wel een lekker idee hoe hij zo kon genieten van haar tong. Ze wou er ook snel van af zijn dus ze begon hem daarom ook wat dieper te pijpen. Ze nam zijn hele eikel in haar mond en zoog eraan en bleef nu dit herhalen. Laurens bleef genieten van de tong van zijn zus. Ze leek zeer ervaren en dat terwijl dit haar eerste keer was. Het was ook zijn eerste keer gepijpt te worden dus een natte mond om zijn paal was een onbekend gevoel. Dit gevoel heeft hij zijn hele leven gemist dacht hij zo heerlijk voelde het. Hij legde zijn handen op haar hoofd maar drukte haar niet verder. Ze nam hem goed in haar mond en had er zelf al een aardig tempo in zitten. Ze was nu gewoon ook bezig om zijn paal harder en harder te maken. Deze stond al op zijn stijfst maar ze wou door gaan. Ze keek hem geil aan en kon nog steeds niet geloven dat hij zo hard was door haar toe doen. Hoe kon hij zo hard worden van zijn eigen zus vroeg ze zich maar af. Terwijl ze dit deed bleef ze hem pijpen en Mark gaf haar toen wat aanwijzingen.

“Je moet zijn ballen erbij pakken en een beetje kneden. Niet knijpen gewoon mee spelen” gaf hij haar als tip. Met haar hand pakte ze toen zijn ballen en deed wat hij zei. Al pijpend begon Mark zijn vinger door haar kutje te halen. Ze gaf een schokje door deze streling over haar gevoelige lipjes. Ze was al best nat wat Mark verbaasde. Dit was alleen maar van het pijpen zonder dat er aan haar gezeten was. Ze was gewoon zo nat geworden van alleen pijpen van haar bloedeigen broertje. “Je zus is gewoon zeiknat, ze pijpt je dus graag” zei Mark lachend tegen Laurens. Die vond dit ook leuk om te horen maar wou er toch niets van zeggen. Hij was mega geil maar nog niet zo erg zoals gisteren dat hij haar een slet ging noemen. Dit vond hij nog te eng en zeker met zijn lul in haar mond waar ook haar tanden zitten. Hij liet haar gewoon lekker doorpijpen en ze probeerde zijn lul dieper in haar mond te nemen. Jennifer wist niet wat er door haar heen ging maar ze wou hem goed pijpen. Ze verhoogde haar tempo dan ook en Laurens bleef verbaasd. Ze deed daadwerkelijk haar best om hem goed te pijpen en niet eens per se te laten komen. Ze nam wel driekwart van zijn lul in haar mond. Ze stikte er nog net niet in want zover wou ze niet gaan. De kokhalzende geluiden bleven dus nog net weg. Daar is ook alles mee gezegd want het slijm zat aardig rond haar lippen. Het droop van zijn paal naar beneden op zijn kruis en op zijn ballen. Hier smeerde ze het over uit want ze was nog steeds zijn ballen aan het kneden. “Hmm wat doe je dat lekker Jen” zei Laurens genietend. Hij is de hele tijd blijven kreunen en was nu blij dat hij zich had klaar getrokken vlak voor hij hier was. Hierdoor kon hij nu veel langer volhouden. Ondanks dat heeft Jennifer wel in recordtijd zijn pik weer hard gekregen met haar heerlijke mondje waarmee ze deze pijpkunsten verricht.

“Ga maar je broertje nu klaar rijden” gaf Mark als order aan Jennifer. Ze stopte meteen met pijpen omdat ze zo geil was. Zijn lul was hard genoeg om stijf te blijven en stond fier omhoog. Ze nam plaats op zijn buik en drukte met best nog wat gemak zijn lul in haar kutje. Deze was zeiknat dus hij schoot makkelijk in haar. Ze gaf een harde gil toen ze deze erin gleed. “Ooooww” zei ze kermend van geilheid. Ze begon hem meteen te berijden en haar tieten gingen mooi op het ritme mee. Hier maakte Laurens mooi gebruik van door haar heerlijke tieten te pakken. Hij kneedde de stevige bollen en ook haar tepels kregen zijn handen te verdragen. “Hmm je bent zo geil” zei Laurens kreunend door geilheid die zijn zus bracht. “Oooow please laat mij je neuken” zei ze hem smekend. Ze was verkocht, ze vond seks heerlijk dat het met haar broertje vond ze niet meer erg. Ze kon er niks tegen doen dus ze kon er beter van genieten was haar gedachte. Ze moest die schuld afbouwen dus dit was de manier die nu gekozen was. Ze ging hier nu goed in mee en Mark wist dat hij ze had waar hij ze hebben wou. Hij zou morgen de twee meer laten doen maar een ding beviel hem niet. “Hmm Laurens laat mij je neuken terwijl jij mijn tieten pakt” zei ze gebiedend tegen hem. Laurens deed dit braaf maar dat wou Mark niet zien. “Laurens, duw haar maar op een stand die jij wilt. Jij neemt geen orders van haar aan, jij bent de baas over die slet laat dat maar weten” zei Mark streng.

Laurens besefte zich dat hij inderdaad deed wat Jennifer van hem vroeg. Hij keek haar toen gemeen aan met een lach van pure lust. Jennifer keek hem onschuldig aan, ze was gister zo hard gekomen dat ze het niet erg vond als hij weer initiatief nam. Hij wist haar behendig op haar rug te krijgen en keek toen op haar neer. Zijn zus lach met haar benen wijd voor hem, met zicht op haar kale zeiknatte kutje. Hij drukte zijn lul in haar en begon toen weer in haar te stoten. Hij neukte haar nu op een hoog tempo, nog zeker niet zijn max maar hard ging het wel. Zijn kruis klapte herhaaldelijk tegen haar kutje aan. Het enige wat Jennifer deed was hard kreunen van genot van hoe haar broertje haar neukte. “Hmm geile kutslet, dit is wat je bent voor mij vanaf nu” zei hij haar heftig toe. Jennifer hoorde de woorden weer die hij gister ook gebruikte maar ze hadden nu een andere betekenis voor haar. “Hmm jaa neuk je sletje. Neuk je smerige neuksletje please neuk me hard” zei ze hem kreunend. Haar tieten gingen mee op het ritme van het stoten. “Zie die geile tieten van je dan mee dansen op het neuken” zei hij haar ook genietend van het mooie uitzicht.

Mark keek genietend toe hoe Laurens Jennifer hard aan het neuken was. “Pak die mooie tieten maar hoor kneedt ze maar stevig” gaf hij ook als opdracht. Laurens deed meteen wat hij vroeg en greep de tieten stevig. Hij bleef hard neuken in haar kutje en Jennifer kermde en kreunde. Ze wist niet meer waar ze het moest zoeken van de geilheid. Haar tieten werden gepakt en stevig gekneed, haar tepels werd aan getrokken. Laurens neukte hard door in haar kutje. Ze was zo nat als ze maar kon voorstellen en elke stoot gaf een soppende stoot. Elke stoot leek ook een beetje kutvocht uit te spatten. Haar orgasme was niet ver meer door deze neukbeurt. Met elke stoot kwam ze een beetje dichterbij haar ultieme genot. Met elke stoot bracht ze weer een gil uit. “Hmm je bent een slet zusje, gemaakt om geneukt te worden. Dat ga ik nog veel vaker doen” zei Laurens en Mark knikte. Hij zag dat ze bijna kwam want Jennifer kronkelde helemaal en haar hele lichaam was de controle kwijt. Laurens bleef flink doorstoten in haar kutje en wreef stevig langs haar klitje. Dit was te veel voor Jennifer en met een luidde kreet kwam ze keihard klaar. Ze spoot een beetje uit haar kutje en gilde stevig hoe ze heerlijk kwam. Ze gilde alles bij elkaar en Laurens was trots dat dit door zijn toe doen kwam.

Nu Jennifer was gekomen was het de beurt aan Laurens om te komen. Hij nam zijn tempo weer op die hij voor Jennifer haar orgasme iets had verlaagd. Hij ramde nu op vol tempo in haar kutje en Jennifer werd helemaal gek. Laurens kon het niet meer schelen hij wou nu gewoon zaad in zijn zus haar kut pompen. “Ik ga je kut volspuiten geile slet” zei hij geil tegen zijn zus. Die kon niet meer antwoorden die was helemaal van de wereld afgeneukt. Ze keek bijna levenloos naar het plafond terwijl haar broertje haar bleef neuken in haar kutje. Ze staarde voor zich uit en merkte hoe ze nog steeds stoten van haar broertje moest incasseren. “Geile stomme trut, gemaakt om mijn zaad te ontvangen” zei hij haar en greep haar tieten weer vast. Hij kneep hard in haar tepels en gaf een harde tik tegen haar mooie tieten. Deze bewogen daardoor hevig en dat vond hij wel leuk om te zien. Hij sloeg haar tieten nog een paar keer waardoor deze helemaal rood waren uitgeslagen.

Het genot ging door zijn lichaam en het werd hem allemaal ook te veel. Met een luidde brul spoot hij zijn zus vol met zijn zaad. Jennifer voelde hoe hij het zaad in haar spoot en was niet aan de pil. Ze was bang voor zwangerschap maar ze vond dat hij zijn zaad gewoon lekker in haar kutje mocht dumpen. Ze zou wel later een oplossing zoeken hiervoor en genoot nu van het feit dat hij zich zo lekker in haar kutje kon klaarneuken. Uitgeput en afgeneukt bleef ze liggen met het zaad wat weer uit haar droop. Zijn pik droop ook een beetje en hij drukte de druppende eikel tegen haar lippen. “Lik maar even braaf schoon” gebood hij haar toen. Dit deed ze braaf ondanks het zaad haar heel smerig leek. Dit viel wel mee en maakte zijn paal goed schoon.

Na het neuken liet hij haar liggen en ging hij douchen. Nadat ook Jennifer was gedoucht moesten de twee nog aan de slag. Jennifer kreeg een kort broekje en bloot hemdje waar haar tepels doorheen staken. Het broekje liet mooi haar kontje zien en Laurens keek geil naar zijn zus.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vakantie Op Een Boerderij - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5062x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8613x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4265x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11755x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16009x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8037x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23038x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17611x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15176x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19793x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7617x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10127x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4358x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8039x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18110x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!