Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 4

Na beide te zijn aangekleed zei ik tegen Lianne dat we zouden gaan shoppen. Samenliepen we naar de auto en het was anders dan toen we naar de sportschool reden. Toen was ze druk en opgewonden maar nu was ze wat meer ingehouden en zei ze vooral vaak hoe lief ze dit wel niet vond. Wat voor lingerie ze moest kopen en dat soort dingen. Ik parkeerde de auto in de stad en samenliepen we toen naar het winkelgebied. Hier liepen we eerst naar de Hunkemöller want dat was het hoofddoel om nieuwe bh’s en strings te kopen. Eenmaal in de winkel kwam een leuke verkoopster van een jaar of 20 vragen of ze iets speciaals zocht. Lianne zei een beetje ingehouden dat ze wat mooier ondergoed zocht met het liefst een string erbij en ze liep toen met de verkoopster mee. Ik was geduldig aan het wachten en de verkoopster was druk bezig met Lianne verschillende setjes aan te rijken. Het waren mooiere setjes dan Lianne nu heeft zag ik al maar uiteraard kon ik niet in de winkel vragen of ze het even wou laten zien. Geduldig bleef ik wachten tot na een halfuur Lianne naar mij terugkwam met een tasje vol nieuwe lingerie. Ze zei vier setjes gevonden te hebben en toen ik ze wou bekijken liet ze dat niet toe. “Ik moet ze toch afrekenen” zei ik haar lachend maar ze zei het zelf wel te doen. Ik gaf haar mijn pas en gaf mij een kus op mijn wang en bedankte me hiervoor. Zo liepen we geslaagd de Hunkemöller weer uit en langs de etalage van een andere winkel.

In de etalage was een mooie jurk die ze echt moest hebben. Ze keek mij heel lief aan en uiteraard gaf ik toe. “Ik dacht dat jij niet zo van de jurkjes was” maar daarop zei ze dat ze speciaal voor mij extra mooi wou zijn. Ik smolt hier bijna van weg en we liepen naar binnen. Een vriendelijke verkoper pakte de des betreffende jurk en iets later kwam ze weer het kleedhokje uit. Ik wist niet wat ik zag van dit mooie aanzicht. Haar benen waren mooie bloot en goed te zien, dit was tot de onderkant van het jurkje. Deze kwam tot halverwege haar bovenbeen en dan begon de jurk. Aan de bovenkant was er zeker wel wat inkijk aanwezig. Dit is niet tot haar navel of zo of dat haar tieten er bijna uitvallen maar het is gewoon een mooie lichte kijk op haar prachtige borsten. De jurk zelf heeft nog twee bandjes die over haar schouders lopen om alles omhoog te houden. De jurk zelf is grotendeels zwart met hier en daar een paar tinten donkergroen. Alles bij elkaar staat het haar prachtig en de verkoper is het er ook mee eens. We rekenen de jurk ook af en zo hebben we al een aantal mooie kleren voor haar gekocht. Ze is er zelf ook blij mee en weg gaan gezellig ergens nog bij een cafétje even wat drinken met een stukje appeltaart.

Na het café gingen we weer naar huis en zei ze mij meerdere malen hoe blij ze was met haar nieuwe jurkje en haar nieuwe lingerie. Zo reden we weer naar huis en ik ben nadat ik haar afgezet heb door gereden naar de supermarkt om nog wat te kopen voor vanavond. De boodschappen zijn gehaald en als ik thuis kom is ze boven aan haar huiswerk bezig. Ik stap haar kamer ook even binnen en ze is hard aan het werk. Ondanks alle spanning van de afgelopen dagen, moet ze nog steeds ook aan school zitten en mijn topper van een dochter blijft hiermee bezig. Ik geef haar een kus en loop naar beneden. Ik kijk wat tv en lees een krantje tot het tijd is om te koken. Ik ga de keuken in en pak de spaghetti uit de kast. Lianne eet graag spaghetti ook voor de koolhydraten voor haar sport. Patat of pizza doe ik haar dus zeker geen plezier mee. Haar mooie lichaam behoud ze wel op deze manier en het mooie is nu dat ik er zelf ook wat aan heb want dat mooie lichaam kan ik nu ook aan zitten. Als het eten bijna klaar is begin ik vast met de tafel te dekken.

Een kaarsje aan op het midden van de tafel en op de achtergrond een zacht muziekje die speelde. Alles bij elkaar zorgde voor een beetje romantische sfeer. “Lianne eten” riep ik toen naar boven en ze kwam beneden. Ze zag de tafel gedekt met een rood tafelkleed en het mooie servies. Rode servetten op de borden en ondanks het maar spaghetti was vond ze het wel super was te zien aan de lach op haar gezicht. Tot mijn verbazing kwam ze ook beneden prachtig gekleed in het jurkje die we deze dag gekocht hebben. “Wat zie je er prachtig uit Lianne” zeg ik haar trots. Het jurkje heeft ze aan samen met een paar mooie hakken. Dit is niet gebruikelijk dat ze zo gekleed is dus dat ze er zo vrouwelijk uit ziet. “Neem plaats schoonheid” en ik schuif de stoel voor haar naar achteren. Ze neemt plaats en ik schep dan voor haar het eten op en dan voor mijzelf. Het eten draait helemaal om haar door haar veel complimentjes te geven. Mijn ogen zijn redelijk gefixeerd op haar mooie inkijk maar ook haar ogen trekken mij. Ze heeft haar haren mooi gedaan en heeft ook echt haar best gedaan. Terwijl ik nu de spraakzame ben is Lianne best wel stil wat komt door dat ze weet wat ze heeft gevraagd. Ik verzeker haar ook wel drie keer tijdens het eten dat als ze het toch niet wilt dat ze het mag zeggen ook wanneer weg bezig zijn. Elke keer maakt ze mij wel duidelijk dat ze er goed over nagedacht heeft en dit is wat ze wilt.

Tijdens het eten hebben we beide een mooi glaasje rode wijn. Lianne drinkt niet vaak en ook bijna nooit maar op zijn tijd neemt ze een rood wijntje. Ik krijg een spannend idee wat niet heel aardig is maar wel in mijn voordeel kan uitlopen. Ik wil haar een hand geven om deze even te aaien en gooi dan expres haar wijn om door er met mijn hand onhandig tegen aan te stoten. De wijn ging om richting haar en droop al snel van de tafel op haar mooie jurkje. “Oow pap wat doe je nou” zegt ze geschrokken. Ik schrik er ook oprecht van en vind het naar dit zo te doen. “Doe snel je jurkje uit lieverd dan gooien we deze meteen in de was dan is die wel te redden. Ze staat een klein beetje paniekerig op en kijkt naar haar mooie nieuwe jurkje. “Sta op met je rug naar me toe lieverd dan doe ik het voor je uit” en ze doet meteen wat ik zeg. Ik trek nu de rits van haar jurkje naar beneden op haar rug en zo komt haar rug bloot en ik zie een mooie bh langzaam onthullend. Het is een prachtig pikant zwart setje wat ik vanaf haar rug zie en trek het jurkje helemaal uit. Zo wordt er ook een eveneens geile zwarte string onthuld. Haar billen staan prachtig in haar string, mooi afgetekend en heerlijk stevig. “Wauw wat heb je een mooi setje uitgekozen lieverd” zeg ik haar ook oprecht. “Papa doe nou maar eerst mijn jurk in de was” zegt ze nog steeds geschrokken. “Ja sorry je hebt gelijk” zeg ik haar en loop naar de wasmachine in het washok naast de keuken. Ik doe haar jurkje erin met wat vanish zodat de vlek er mooi uitgaat. Ik doe dit zo snel mogelijk en als ik terug kom staat ze gelukkig nog daar in haar lingerie, met een doekje in haar handen voor de wasbak. Ik kijk naar haar prachtige geile kont in de string en loop op haar af.

“Sorry schat dat ik het verpest heb” zeg ik haar. “Geeft niks pap dit was ook niet jouw bedoeling” zegt ze dan lief. Ik neem het doekje van haar hand over en zeg haar of ze anders wilt aankleden. Ik heb haar nu in lingerie gezien en dat was mijn bedoeling. Ze kijkt dan verlegen naar beneden en zegt tegen mij “het moet toch uit en dit is mijn mooiste kleding” dus ze gaat weer zitten. Ik neem ook weer plaats en zit nu tegenover mijn heerlijke dochter in haar bh en string, haar net nieuwe setje en ik geniet van dit mooi aanzicht. Je bent zo mooi, deze bh en string wauw die staan je zo ontzettend mooi. Wat heb je toch een prachtig lichaam. Ik zie haar een beetje moeilijk kijken en vraag haar wat er is. Ze zegt zich zo naakt te voelen en dat wil ik meteen oplossen. Zonder te twijfelen doe ik dan ook mijn shirt uit zodat we beide een ontbloot bovenlichaam hebben. “Beter zo liefje” vraag ik haar, ze lacht dan en knikt dat het beter is zo. Ze kijkt gespannen naar mijn ontblote borst maar ik kijk ook terug naar haar mooie borsten. Deze worden mooi omhooggehouden door haar bh die ze extra goed vormgeeft. Zo eten we lekker door en ik praat ondertussen door terwijl Lianne nog een beetje zenuwachtig is voor wat er komen gaat. Om haar extra vertrouwen in de praten herhaal ik meerdere keren hoe mooi ze eruitziet.

Na het eten en dus ook het toetje sta ik op en ruim de tafel snel even af. Dan staat Lianne ook op en ik loop op haar af. Ik pak haar arm vast en begeleid haar hoffelijk naar boven naar mijn slaapkamer. Op het bed liggen dan allemaal rozenblaadje die ik had neergelegd om het extra romantisch te maken. Ze kijkt er liefelijk naar en neemt plaats op het bed en is nog steeds gespannen. In mijn gedachte heb ik al haar lingerie kapotgetrokken en ben ik nu volle kracht op haar aan het inbeuken maar dat kan niet. Ik hou het lief en kruip bij haar op bed. Ik maak de knoop van mijn riem los en trek zo langzaam mijn broek naar beneden. In mijn boxer is een flinke paal te zien wat ook Lianne is opgevallen. Ze kijkt er naar niet wetend wat ze met dit ding moet doen. “Pappie wil je wel voorzichtig doen” vraagt ze me dan lief. Ik geef een kus op haar voorhoofd en zeg het heel voorzichtig te doen. Ik verzeker haar dat ik geen gekke ziektes heb en door een medische ingreep mijn zaad niet meer vruchtbaar is. Dit zeg ik ook omdat ik zonder condoom wil wat ze dan wat moeizaam accepteert. Ik weet toevallig ook dat Lianne de pil slikt dus het moet wel veilig zitten. “Maar niet in mij komen hoor pap gewoon voor het geval dat” zegt ze voorzichtig. Ik knik dat ik dit niet zal doen als ze dat niet wilt, wat ik zelf wel jammer vind.

Ze kruipt dan op mij af en drukt haar mooie lichaam tegen mij aan. Haar borsten in haar bh voel ik heerlijk tegen mij aan drukken. Mijn handen leg ik op haar billen en begin deze een beetje te kneden. Terwijl we aan het knuffelen zijn ga ik met mijn hand langzaam omhoog en kom bij het bandje van haar bh. Deze weet ik met een hand los te klikken en de druk komt eraf. De cupjes van de bh kwamen ook wat los en ik haalde de bandjes van haar schouders af. Op deze manier trok ik haar bh van haar lichaam en gooide deze aan de kant. Zo had ze alleen nog haar string aan en ik alleen mijn boxer. Ze gaat op mijn schoot zitten en begint een beetje mij te berijden. Ze drukt haar onderlichaam tegen mij aan en gaat op de bobbel in mijn broek zitten. Ze is zenuwachtig en ik zet haar dan ook goed op mijn bobbel en begin een beetje te drukken.

“Lieverdje ga eens op handen en knieën voor me zitten dan ga ik de hoofdprijs onthullen” zeg ik haar dan lief. Ze gaat van me af en gaat in de positie die ik van haar vroeg. Zo kijk ik tegen haar heerlijk kont aan en pak haar billen vast. Deze begin ik wat te kneden en pak dan de randjes van de mooie string af. Deze trek ik dan langzaam naar beneden en ontbloot zo haar nog steeds zo mooie kale kutje. Ik zie met genot hoe dit zich onthuld aan mij en haar string laat ik dan zakken en doe deze ook helemaal uit. Zelf doe ik dan gretig mijn boxer uit en nu zijn we beide helemaal naakt, klaar om heerlijk te gaan neuken. Ik sla mijn lul op haar billen een paar keer en deze trillen ervan. Dit doe ik dan nog even door en vraag haar of ze er klaar voor is. “Het is wel heel spannend pappie” zegt ze me dan en ze maakt zich zodanig zorgen dat als ik er met mijn hand langs ga ze best wel droog voelt zelfs, dit kan natuurlijk niet dus dit moet ik oplossen. Ik besluit dat ik haar eerst nat wil hebben omdat ik haar geen pijn wil doen, en dit is goed te regelen.

Zelf ging ik er een beetje goed voor liggen en drukte mijn tong tegen haar kutje. “Oow pappie wat doe je nu” zegt ze wat geschokt. “Ik zorg ervoor dat je goed nat bent zodat ik je geen pijn doe schatje” en begin meer te likken. Ik druk mijn tong haar kutje in en haal deze hevig heen en weer. Ze begint te kermen en te kreunen van genot en al snel voel ik hoe haar kutje vochtiger word. Lianne is gelukkig snel geil te maken en ook nu is daar geen uitzondering op. Ze kreunt een beetje vanbinnen wat steeds luider wordt. “Is dat lekker dan schatje” vraag ik haar zelf ook geil worden en ze kreunt dat het heerlijk is. Haar lipjes zijn lekker nat en ik zorg dat ze even lekker goed geil wordt. “Als je er klaar voor bent dan mag je het zeggen lieverd” zeg ik al likkend en hou ook expres mijn vinger er niet bij. Ze is harder aan het kreunen en haar gekreun wakkert mijn paal alweer aan. “Oow jaa pappie lik me oow hmm dit is zo geil” zegt ze me ook met haar heerlijke stem. “Ooow please pappie ik ben er klaar voor, ik wil je in me voelen” smeekt ze me dan en ik weet genoeg.

Ik trek mijn tong terug en pak haar heupen vast. Mijn paal zet ik tegen haar kutje aan. “Daar komt het dan lieverdje” zeg ik haar.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 442x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.7
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4445x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8984x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5815x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18658x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13977x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11702x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16827x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6919x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9285x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4161x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7319x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17252x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23967x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18803x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16707x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!