Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 3

Nadat ik een nacht heerlijk geslapen heb werd ik de dag erop wakker. Het was een zaterdag en dit weekend had ik niet veel te doen ook omdat ik gister al veel voor werk gedaan heb. Ik moest nog wel wat maar het is genoeg om lekker rustig aan te doen. Ik werd lekker wakker en bedacht me hoe fijn het gisteravond is geweest met mijn knappe dochter Lianne. Ik keek met slechts mijn ochtendjas aan haar kamer in. Haar bed was al leeg en toen ik beneden kwam zag ik dat haar sportjasje ook weg is. Ze is dus al een rondje hardlopen wat ze graag in de ochtend doet voor haar sport. Ik ging beneden zitten en nam een kopje koffie terwijl ik de zaterdagkrant doorlas. Een kwartiertje later hoorde ik de deur opengaan en ik hoorde Lianne roepen of ik al wakker was. Ik zei in de woonkamer te zijn en ze kwam meteen naar binnen. Ze liep op mij af en gaf mij een kus op mijn wang en een vluchtig zoentje op mijn mond. Het is heel lang geleden dat haar zachte lippen op die van mij gezeten hebben. Ze voelen heerlijk haar lippen en ik genoot ervan hoe kort deze kus ook was. “Pappie ik ga even douchen ik zie je zo zegt ze” en ze loopt omhoog. Ze draagt een geile sportlegging en ik kijk haar billen na als ze van mij weg loopt.

Een tiental minuten later loop ik naar boven om vast mijn kleding voor deze dag bij elkaar te zoeken. Wellicht zocht ik naar een excuus maar Lianne was aan het douchen op het moment dus de kans om te gluren naar haar mooie lichaam zou ik mij niet laten ontnemen. Ik zie dat ze een beetje over haar klitje aan het wrijven is via de kier. “Hmm pappie” lijk ik haar te horen zeggen maar dat weet ik niet zeker. Ik besloot een keuze te maken die wellicht niet de goede was maar nu ik dit leek te horen en met wat er gisteren als voorval was besloot ik het risico gewoon te nemen. Ik stapte de badkamer in en zag via het doucheraam dat ze wat geschrokken opkeek naar mij. “Dag lieverd ik wil ook graag douchen” zei ik haar en hing mijn badjas aan het haakje. “Moet ik eruit pappie” vraagt ze mij onschuldig. Ik schud van nee en zeg dat we een ruime douche hebben waar we best beide in passen. Ze zegt geen nee dus ik zie dit als een ja en stap bij haar de douche in. De spetters komen op mijn lichaam en Lianne haar mooie lichaam glimt van het water. “Ik ben zo trots op je” zeg ik haar dan. Ik doe een stap dichterbij in het bad/douche combinatie en sta nu bijna naast haar. Mijn handen leg ik op haar schouders en deze laat ik eraf glijden over haar armen. Ik voel haar zo terwijl haar lange blonde haren nat langs haar gezicht hangen. Ze kijkt mij aan en ze lacht naar me met een lieve onschuldige lach. Ze weet nog steeds niet goed hoe ze zich voelt maar heeft nog geen nee gezegd. “Zodra je iets niet wilt zeg je stop lieverd” en ik geef haar een kus op haar voorhoofd. Al kussend ga ik via haar neus naar haar mond. Ze begint mij terug te zoenen en zo sta ik nu naakt met mijn dochter te zoenen in de douche.

Mijn handen gaan vanaf haar schouders en armen naar beneden over haar zei tot ik haar billen bereik. Deze pak ik zachtjes maar stevig vast en voel aan haar mooie volle kont. Al zoenend druk ik haar op deze manier ook meer tegen mij aan en voel haar mooie borsten tegen mijn borst aan drukken. Haar stijve tepels prikken trots tegen mij aan. Zo staan we te zoenen terwijl het water op ons klettert. Ze breekt de kus aan en wilt iets zeggen, duidelijk is wel dat ze niet weet hoe ze het moet zeggen. “Wil je vragen of ik moet stoppen” zeg ik haar dan en ze schrikt er bijna van. Ze maakt mij goed duidelijk dat ze dat sowieso niet wilt. “Wil je me leren hoe je zo goed kan plezieren” vroeg ze mij en ik gaf als antwoord haar weer een kus. “Ik wil je alles leren schatje” en greep haar billen iets steviger vast. Haar mooie lichaam naakt tegen mij aan en zo stonden we even heerlijk te genieten samen onder de douche, wat van mij wel uren mocht duren.

Na even zo nog gestaan te hebben pakte ik de zeep erbij en spoot een beetje op mijn hand. Deze zeep schuimt heel erg maar dat vond ik zelf totaal niet erg, allesbehalve zelfs. Met de zeep ging ik over haar schouders en begon ook haar buik in te smeren. Al snel begon ze te glimmen van het sop en ik pakte de tube. Ik liet nog wat zeep op haar borsten druppelen om vervolgens deze goed te kunnen insmeren en haar borsten begonnen mooi te glimmen. Stevig greep ik ze vast om deze grondig te wassen en toen ik op het eind licht in haar tepels kneep gaf ze een klein gilletje. Ik liet nog wat zeep vallen op haar kontje en smeerde deze ook goed in zodat deze ook begon te glimmen en lekker schoon was. Dit zeep smeerde ik toen ook vanaf achter naar voren en begon haar kutje en venusheuvel ook lekker schoon te maken. Zo wreef ik een beetje over haar schaamlippen wat bij haar een tintelend gevoel gaf zei ze. Ik maakte het goed schoon en begon ook wat harder te wrijven. Ze begon licht met kreunen en begon haar onderlichaam tegen mijn vingers aan te drukken. “Pappie dit voelt zo goed” zegt ze me ook hijgend wat mij zeker aanmoedigt. Ik druk nu een beetje tegen haar kutje ook aan, maar doordat we onder de douche staan sluit deze zich meer af. “Buiten de douche werkt het beter schatje” zeg ik haar en stop dan ook met haar kutje bevoelen.

Lianne pakt de zeep dan en doet het op haar handen. Dan begint ze mij te wassen en zegt ze “ik zal de dienst dan maar teruggeven pappie” en haar handen gaan over mijn lichaam. Mijn rug en mijn borst zijn eerst aan de beurt en dat voelt al heerlijk. Haar handen glijden naar onder vanaf mijn borst naar mijn buik. Ze plaagt een beetje bij mijn navel en gaat dan omlaag en pakt de tube er weer bij. Ze laat het zeep op mijn lul vallen en zegt dat die ook nodig schoon moet. Ze zet de tube weg en begint mij met een hand af te trekken. Dit doet ze al best wel lekker en haar zachte handje weet al snel mijn eikel goed te plezieren. Ze weet precies hoe het moet en het lijkt wel of ze dit al veel vaker heeft gedaan. De waarheid is maar een keertje eerder maar ze is een natuurtalent. “Hmm goed zo schatje trek papa maar goed af” zeg ik haar wat gebiedend en ze gaat heerlijk door. “Is het lekker pappie” vraagt ze terwijl ik duidelijk geniet. Ik zeg haar dat ze het heerlijk doet en ze gaat alleen maar door. Ze zegt het fijn te vinden dat ik er zo van geniet en zie dat ze zelf ook geil begint te worden. Het voorvocht komt een beetje uit mijn lul zetten wat ze mee neemt in het aftrekken. Dit wordt er door de douche snel afgespoeld maar ik weet wel zeker dat het er zit.

Zo blijft mijn lieve knappe dochter mij heerlijk even aftrekken en ze kijkt geconcentreerd maar de geilheid is duidelijk van haar gezicht af te lezen. “Ooow meisje ga zo door” zeg ik haar dan en ze neemt hier gehoor aan. Ze trekt heerlijk en ik geef haar dan de tip om ook mijn ballen wat te plezieren. Ze grijpt mijn ballen vast en begint deze op precies de goede manier te kneden. “Heel goed meisje” zeg ik haar dan en laat haar lekker nog even trekken. Het warme water lijkt ons meer samen te brengen en ik word er bijna een beetje duizelig van door het genot en het douchewater. “Ik stop haar dan even en zeg dat als ze zo doorgaat ik al klaarkom. Dit neemt ze ten goede op en begint meteen door te trekken. “Je mag komen pappie, ik ben blij jou dit genot te geven” zegt ze mij geil. Ze trekt heviger door en zie aan haar dat ze zelf ook geil is. “Ik ga bijna komen” waarschuw ik haar dan ook doordat ze zo heerlijk trekt. Ik heb deze nacht ook de hele tijd aan haar gedacht en toen over haar gedroomd dus mijn geilheid had zich ook flink opgebouwd. Ik zei dat ze niet moest schrikken en ze trok alleen maar harder. Met een brul kom ik klaar en het zaad vliegt eruit. Het land deels op haar hand en deels komt het ook in de douche terecht en uitgeput staan we even naast elkaar.

Nadat ik bekomen ben drukte ze haar gladde ingezeepte lichaam tegen mij aan. “Wil je mij zoals gisteren ook weer likken pappie. “Laten we eerste de douche uitgaan dan schatje” zeg ik haar en ik druk de douche uit. “Weet je hoe ik het beffen nog lekkerder kan maken” zeg ik haar dan met een plan in mijn achterhoofd. Ze schudt nee en kijkt mij vragend aan. “Ik kan er beter bij met mijn tong als jouw mooie poesje helemaal kaalgeschoren is” wijzend op haar donshaartjes. Ze schrikt ervan en zet dat ze het eigenlijk alleen maar bij knipt. “Dan wordt het tijd om je te leren scheren” zeg ik haar liefkozend. Ik vraag haar of ze op de badrand plaats wilt nemen met haar benen wijd zodat ik er goed bij kan. Ze kijkt nog wat angstig maar ik stel haar gerust dat ik heel voorzichtig zal zijn. Ik spuit wat scheerschuim rond haar poesje en heb een nieuw mesje gepakt. Deze haal ik naar beneden over haar venusheuvel en neem zo ook het scheerschuim mee. Zo begin ik allereerst haar venusheuveltje mooi kaal te scheren. Zo is er een prachtig glad kutje ontstaan en is het grootste stuk al snel weg geschoren. Ik begin langzaam wat specifieker te worden en ga meer nu ook een beetje over haar kutje zelf. Zo scheer ik heel voorzichtig over haar lipjes en ook tussen haar kutje en anus in ga ik met het mesje. Alles wordt zo helemaal glad en dan zeg ik haar even het schuim van zich af te spoelen in de douche. Terwijl zij dat doet ruim ik de troep allemaal op en tegelijk zijn we dan weer klaar. “En wat vind je ervan” vraagt ze onzeker aan mij als ze met haar mooie gladde poesje uit de douche stapt. Ik kijk naar haar heerlijke kale poesje en zeg dat ze er prachtig uit ziet zo en dat ik mij nu niet kan weerhouden haar heerlijk klaar te likken. Ze begint een beetje zenuwachtig te lachen en is blij dat ik het mooi vind. “Lieverdje, een mooie kale vagina is heerlijk om te likken, dus wanneer jij je benen scheert zou je altijd dat mooie poesje mee kunnen nemen, ik leer het je nog wel” zeg ik helemaal gek van geilheid kijkend naar het gladde kutje.

Ik laat haar uit het bad stappen en zeg haar weer plaats te nemen op de badrand. Ze spreidt haar benen voor me en haar net geschoren sneetje is nu verleidelijk voor mij. Ik druk mijn mond er tegenaan en direct geeft ze al een gilletje. “Hmm dit proeft zoveel beter schatje” zeg ik haar dan en begin goed te likken. Ik druk mijn neus tegen haar schaamlippen aan die lekker ruiken nog van het wassen en duw mijn tong er voorbij. Op deze manier begin ik haar te likken en haar kutje te beffen. Ze begint al snel best wel erg te kreunen want ze geniet er ontzettend van. “Ooow jaa pappie dit is zo lekker, ik wil gelikt worden door jou, please pappie hmmm” smeekt ze mij. Zo weet Lianne mij precies goed aan te moedigen en ik wil haar meer en meer likken zodat ze meer smeekt. Mijn tong weet precies de goede plekjes te raken en met mijn vingers heb ik haar schaamlippen een beetje meer open te houden. Ik druk mijn tong haar kutje in en ze geeft weer een gil van genot. Mijn zachte warme vochtige tong in haar kale vochtige spleetje. Het voelt voor mij ook lekker terwijl ik haar sappen begin te proeven. Haar geil zich over mijn gezicht verspreid terwijl ik haar meer en meer stimuleer. Haar klit begin ik met mijn vingers te stimuleren door deze te wrijven en knijp er ook een beetje in. Hierdoor geeft ze meer schokjes en ze wordt helemaal gek. Terwijl ik met haar klitje speel tussen mijn vingers en haar kutje aan het likken ben met mijn tong is mijn eigen paal uiteraard ook weer hard. Hier geef ik nu geen aandacht aan wat ik heb net mijn genot gehad. “Ooow pappie oow ja please hmmmm” smeekt ze terwijl ze echte zinnen niet meer kan maken door het genot wat door haar lichaam gaat. Ik ben trots dit bij haar te brengen en hoe ze eerst nog niet van de seks was omdat ze haar sport en school voor wou stellen lijkt hier nu minder van over te zijn, terwijl dit pas onze tweede uitspatting is.

Ik verhoog nu mijn tempo best wel waardoor Lianne nog meer begint te kreunen en te schokken. Ze drukt haar kutje omhoog en duwt mijn gezicht wat meer tegen haar kutje aan. “Ooow pappie please ik ga komen ooow my godddd ga zo door, please laat me komen” smeekt ze mij. De schaamte en verlegenheid van het begin is niks van over terwijl ze luid kreunt dat ze wilt komen. Express lik en plezier ik haar ook beter dan gisteren omdat ze nu mooi geschoren is. Zo zal ze wanneer er weer wat meer haartjes op zitten merken dat het ook minder lekker is, zo hoop ik vol te houden dat ze zich blijft scheren. “Ooow jaaa pappie ik ga komen ik ga zo klaarkomen ooow dit voelt zo goed” en ik geef nog wat meer druk. Ze gilt nu alleen nog maar onverstaanbare dingen en halve woorden. Ik lik en plezier haar nog even goed door tot haar onderlichaam begint te schokken. Trillend komt ze klaar en ik voel haar kutje een beetje samentrekken op mijn tong. Ze is uitgeput en zit uithijgend op de badrand. Mijn gezicht zit onder haar geil maar dit orgasme geven was het helemaal waard. Ze kijkt mij aan met haar mooie ogen en staat dan op, ze steekt haar hand uit en met haar help kom ik ook weer omhoog.

Ze knuffelt mij dan en bedankt me voor dit heerlijke genot. “Dank je wel pappie” zegt ze mij dan lief. Ze kijkt mij aan met een twijfel maar wilt wel wat zeggen. “Wat wil je zeggen schat” vraag ik haar dan lief. Ze is even stil en kijkt mij dan met een bang gezicht aan. “Wil je me vandaag ontmaagden pappie” en kijkt dan verlegen weg. Ik doe haar gezicht weer richting mij en zeg haar dan “niet liever schatje” en geef haar een kus. Ze staan we weer innig te zoenen terwijl ze mij begint af te trekken weer. “Nee lieverd dit gaan we goed doen, romantisch niet hier in de badkamer” zeg ik haar en haal haar hand van mijn lul. “We gaan het heel goed doen, ik wil dat het speciaal is voor je” en kleed mij aan. Ze pakt dan ook haar bh en onderbroek en ik kijk ernaar. “Eerst gaan we maar eens naar de stad om wat mooi sexy ondergoed te kopen voor je” en ze kijkt mij dan vragend aan. “Mijn mooie meisje verdiend het mooiste ondergoed wat er is, niet dit van de HEMA” en ze lacht en geeft mij weer een knuffel. “Wil je wellicht ook een string proberen” vraag ik haar dan terwijl ze zich verder aankleed. “Ja hoor papa als jij dat graag wilt dan ik ook” zegt ze mij en ik lach naar haar. Het ondergoed wat ze nu heeft is gewoon simpel, het staat haar mooie lichaam nog steeds prachtig maar een mooie kanten bh en string setje van Hunkemöller lijkt mij veel beter, misschien nog een mooie jurk voor haar. Ik weet het zeker, we gaan eens goed rondneuzen in de stad voor Lianne.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4867x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8484x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4243x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11730x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15952x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23006x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17585x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15156x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19776x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7611x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10124x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4357x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8036x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18105x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!